Kova kyrpä liian iso kulli

kova kyrpä liian iso kulli

Kohdunkaulaasi on saattanut tulla joku nirhauma, mutta yleensä se paranee muutamassa päivässä itsekseen. Jos ei niin gynelle. Sen kanssa saa hämmentää huoleti. Nainenkin,useimmiten saa kyllikseen eikä mene paikat hajalle. Isomunasille pitää laittaa stopparimansetti munan juureen etteivät pääse ruhjomaan naisen sisuskaluja piloille. Kuinkas iso muna sulla Xy1 on kun noin tiedat kokemuksesta? Haluan isomunaisen miehen, en ole koskaan kokenut!

Itse suosin synnyttäneitä naisia. Jos kohtu ei ole laskeutunut niin saa tikata koko 22 sentin mitalla. Melkein liian iso vaimolleni. Synnytys nyt ei vaikuta pillun kokoon mitenkään. Pillu palautuu alkuperäsiin mittoihin puolessa vuodessa, jos nainen vähänkään treenaa tai sitten joka tapauksessa.

Meillä on 4 lasta, joten tuostakin on kokemusta. Milloin on liian isoa ja milloin liian pientä. Ei ole helppoa teidän naistenkaa elämä. Saanko ehdottaa sinkkunaisille,tatuoittakaa otsaanne täydellisen peniksen mitat,niin loppuu tämä paskanjauhanta,säästyy noloilta ja hankalista tilanteista naiset että miehet. Onko täällä kenelläkään vastaavanlaisia kokemuksia: Edellisellä poikaystävälläni oli niin paksu, että se ei mahtunut kunnolla sisään.

Asetuin päälle, jotta sisäänmeno olisi helpompaa. Istuin koko painollani ja emättimeni suuaukko repesi välilihan puolelta. Sattui niin paljon ettei voitu jatkaa. Rätti Väsynyt Tunnettu jäsen.

Onko sulla kuinka isot nyrkit? Rätti Väsynyt , Ei kai se vielä oo liian pitkä, maata, jos laahaa, niin sitä vois ehkä jo sanoa liian pitkäksi. Olkoon vaikka kuinka pitkä mutta mitäs tyydytystä semmosesta saa, jos muuten on leveydeltään joku prinssi nakki. Voi, pari liian isoa on tullut vastaan.

Minun värkkini ei ole tiukimmasta päästä ja olen erittäin märkä. Silti näiden parin kanssa olin aina vereslihalla seksin jälkeen, eikä kaikkia asentoja voinut ajatellakaan, kun sattui. Kun ympärys on vähän alle 17 cm on jo vaikea löytää kondomia joka ei kiristä. Ei ole liian isoja peniksiä - on vain liian pieniä pilluja.

Naiset aina valittavat, että miehillä on liian pieni kulli. Eipä nyt sitten tunnu tuo isokaan hyvältä. Koittakaa nyt päättää, mikä on hyvä. Paljon on kiinni käyttäjästä, mutta sinun peniksesi on ehdottomasti liian pieni.

Mulla on alle 20cm mulkku täydessä taistelukunnossa. Nykyinen, ihana raskaana oleva naiseni antaa ottaa kiinni ja laskea sydämen kyllyydestä. Nyt kyl ku on raskaana ni ei oo viititty takaapäin naida ku mä aina innostun rynkyttämään tosi kovaa silleen et lantiosta kiinni ja niin syvälle et joku tuntuu koskevan terskaan Kunnon pelin pitää olla käsivartta pitkä ja ranteen vahvuinen. Taas nämä "fiksut miehet" tulee jauhaa sontaa, ku joku oikeasti kertoo, että sattuu iso kalu.

Se ei ole keksitty juttu, mutta se että "pitää olla iso" on ihan miesten maailman juttuja ja se ei nyt liity tähän topikkiin yhtään. Mun exällä oli iso mun kokooni nähden ja mikäli emme "lämmitelly" tarpeeks ni sain kerrankin mm. Tätä ei exä ymmärtänyt ollenkaan, vaan heitti tuon kerrankin jälkeen; helvetti, vihdoin kun pitkästä aikaa nähdään oltiin oltu eri lomareissuilla ni sulle tulee jotain tollasta!

Kyllä täytyy sanoa, että siinä vaiheessa tuntui tosi kurjalta- ihan kuin itse olisin valinnut sen, että haluan kipeitä haavoja. Eri asia olisi ollut musta se, ettei mua olis seksi huvittanut ja olisin vaikka "esittänyt pääkipuista". Asia vaan oli täysin toisin päin. Että joskus voisivat myös miehet miettiä, mikä on oikeasti totta, kuunnella naista hän ei aina oikeasti narise turhasta niinkuin te epäilette! Mistäköhän miehellä johtuisi, jos kalusta alkaa vuotaa verta, tulee pienille haavoille yhdynnässä.

kova kyrpä liian iso kulli Olet alle 18 vuotta. Aian kun olen nykyisen miesystäväni kanssa yhdynnässä, haava aukeaa uudestaan repeämiskohdasta. Rakkaus ja seksi -artikkelit kysymystä seksistä. Emättimen syvyys ei ole paljoa, hyvin yleistä että osuu jorman kärki kohdunsuulle. Tämä aihe sisältää 29 vastaukset, 0 kirjoittajaa, ja siihen kirjoitti viimeksi  Nimetön 3 vuotta, 10 kuukautta sitten. Suomalaisnainen sai yllättävän puhelun pankista: Hae vain otsikoista Jäsenen nimi: