Millaisen naisen mies haluaa

millaisen naisen mies haluaa

Aviopuolisoiden täytyy onnistua lumoamaan toinen toisensa yhä uudestaan, muuten liitto ei kestä. Miehet eivät pidä sängystä toiseen pomppivista naisista, mutta oman kullan kanssa mieluusti vällyjen väliin hyppäävää neitoa he jumaloivat. Toinen seikka, jota miehet arvostavat, on intohimon ylläpitäminen.

Eräs miesten suurimpia pelkoja on, että upeasti sujuva seksi alkaa jossain vaiheessa tympiä kumpaakin osapuolta. Siksi intohimon ylläpitämiseen sitoutunut ja sen eteen työtä tekevät nainen on kuin unelmien täyttymys. Hän esimerkiksi saattaa haastaa minut sanomalla, ettei usko minun pystyvän antamaan hänelle useita orgasmeja peräkanaa. Minä taas voisin heittää vaimolleni haasteen harrastaa kanssani seksiä julkisella paikalla.

Miehet pitävät parhaina vaimoehdokkaina juuri naisia, jotka vakavassakin suhteessa säilyttävät itsenäisyytensä. Miehen mielestä ihanteellinen tilanne on se, että nainen arvostaa ja sitoutuu parisuhteen ylläpitämiseen, mutta säilyttää itsenäisyytensä. Morsiameni järjestää itselleen ja minulle kahdenkeskistä aikaa, mutta hänellä on myös oma elämänsä.

Hän käy viikoittain syömässä opiskelukavereidensa kanssa ja taidetunneilla torstai-iltaisin. Hän on myös sitoutunut työhönsä toimittajana. Minusta on mukavaa, ettei hän aina ole tarkastamassa minun aikatauluja, kun laatii omiaan. Kuten sanottu, miehet pitävät naisista, joilla on oma elämä. Itsenäisyys ja etäisyys ovat kuitenkin kaksi eri asiaa. Ei siis pidä sortua välinpitämättömyyteen, sillä miehet menevät naimisiin säännöllisesti rakkautensa tunnustavien ja osoittavien naisten kanssa.

Säännölliset, pienet huomionosoitukset saavat miehen tuntemaan, että nainen kuuluu samaan joukkueeseen. Hän rakastaa vanhempiaan ja arvostaa heidän mielipiteitään, emmekä myöskään me kaksi ole aina samaa mieltä kaikesta. Siitä huolimatta on tehnyt perheelleen selväksi, että hän on minun puolellani. Miehille se merkitsee paljon. Varsinkin nuoret miehet tahtovat usein mennä sieltä, missä aita on matalin, ja monet naiset antavat heidän tehdä niin.

Miehet kuitenkin ihailevat naisia, jotka rohkaisevat heitä ryhdistäytymään ja tekemään hieman työtä asioiden eteen. Kerroin, etten välittänyt rakentaa suhdetta isääni, mutta tyttöystäväni sai minut soittamaan hänelle ja sopimaan asiat. Tyttöystäväni tiesi, että olisin katunut tulehtunutta isäsuhdettani ennemmin tai myöhemmin.

Matkustaja kuvasi raitiovaununkuljettajan toimintaa ajon aikana ja kauhistui — HKL: Ex-vaimo löysi salatun tiliotteen tuhkien seasta, hiiltynyt paperi paljasti totuuden kadonneista rahoista — näin omaisuus yritettiin pimittää eron koittaessa. Hanna Pakarinen sai esikoisensa — suloinen otos vastasyntyneestä isänsä kanssa: Tähän vastattuaan Riina, 31, olisi voittanut historian suurimman Haluatko miljonääriksi?

Insinööri-Johannan, 26, vähäpukeiset kuvat keräävät huomiota — saa somessa kasoittain palautetta kurveistaan: Yhdysvalloissa ammuttu mystinen ihmeotus kummastuttaa tutkijoita — onko tämä suden ja karhun risteytys? Noora ihmetteli yhtäkkiä ilmestyneitä punaisia näppylöitä — lääkäri tunnisti yleisen vaivan heti. Morsiamen äidin pöyristyttävä käytös järkytti hääväkeä: Entinen Playboy-malli päätyi järkyttävään tekoon: Meghanin elämä mullistuu täysin häiden jälkeen — nämä kaikki arkiset asiat ovat häneltä nyt jatkossa kiellettyjä.

Tällaisen naisen kanssa mies haluaa naimisiin - 5 ominaisuutta! Tunnet varmasti vähintään yhden pitkään seurustelleen pariskunnan, jonka häitä ehdit jo odottaa, mutta yllättäen pari päätyikin eroon. Nainen on jännittävä ja hänestä löytyy jatkuvasti uusia puolia Parhaiden tv-sarjojen kaudet päättyvät aina finaalijaksoon, joka jättää katsojalle lukuisia, vastausta vailla olevia kysymyksiä.

Ja se kuulostaa lähinnä joltain kivikautiselta ajatukselta. Ja jollet todella löydä mitä kilteitä ja hertasinta neitokaista itsellesi niin se todennäköisesti opettaa sinua etkä sinä sitä. Harva Suomalainen nainen katselee tuollaisen menneisyyden haamun ajatuksia. Ja "Sir von paukama",heiii,tooooosi hyyyyyyytävä loppu kaneetti. Tästä tuli mieleen yksi hauska juttu.

Meille tuli uusi pomo firman ulkopuolelta. Hän esitteli itsensä ja sanoi sitten lopuksi: On aika mielenkiintoista, että kun Dino S.

Ongelmahan lienee että Dinon vastaus oli liian epäkorrekti tasa-arvoa tavoittelevaan yhteiskuntaan. Tulee elävästi mieleen se Audi-miehen keissi.

Häneltä kysyttiin naismieltymyksestä, hän vastasi esitettyyn kysymykseen, ja se aiheutti julkisen kohun jota ainakin itse kummeksin ja vieroksuin. Ei siksi että olisin jakanut Audi-miehen maailmankuvan tai sympatiseerannut sitä, vaan koska koko kohu oli mielestäni absurdi. Ja mistä oli ja on kyse?

Siitä, että henkilöiden henk. Asia on lähes sama jos arvosteltaisiin toisen ruoka- tai leffamakua tai sitä millaisesta seksistä tämä pitää. Täysin samalla logiikalla, jolla voidaan arvostella vaikka homoja, koska he tekevät joidenkin mielestä asiat "väärällä" tavalla, vaikka ainakin itse ajattelen, että helvetinkö väliä sillä on miten kukin omat ihmissuhteensa hoitaa, jos ei tahallisesti toista vahingoita. Ihmisillä nyt vain valitettavasti sattuu olemaan erilaisia mieltymyksiä. Oma ihanteeni ei välttämättä vastaa Dinon kuvailemaa suhdetta, mutta sellaisellekin löytyy kysyntää.

Väitän että löytyy myös lukematon määrä naisia, jolta kysyttäessä ihannemies olisi mielellään pitkä ja lihaksikas, varakas ja sellainen varmatoiminen "tosimies" joka tietää mitä tekee ja haluaa, että voi itse olla nainen. Eli olettaisin että heidänkin mieltymyksensä ovat "vääriä", etenkin jos siihen ei kuulukaan vaateita että miehen pitää myös haluta osallistua kotitöihin, ja työnnellä yhteisiä pikkuisia rattaissa ja vaihtaa vaippoja esiliinassa.

Kaikki eivät vain tällaista halua, ja näköjään se joillekin on vaikea paikka. Juntit eivät saisi olla juntteja, vaan heidän pitäisi vastata jotain sinun ihannettasi? Ja harvat tai ei niin harvat naiset, mutta jos vakka löytää kantensa, niin keneltä se on pois? Niin pitkään jos homma ei mene laittomaksi, tai pakottamiseksi kummaltakaan puolelta mihinkään, niin missä on ongelma? Mistähän kaupasta niitä oikeita saa? Tekisi mieli tietää ihan vain sen takia, että tietäisi kiertää sen kaukaa.

Ne seikat jota kumppaniehdokkaassa pidätte viehättävinä, ulkonäön, luonteen tai sukupuolen suhteen. Omalla kohdallani voin sanoa, että aika huonosti se onnistuu. Mutta itse en ole keksinyt miten mm. Jos vaikka tietynnäköinen tyyppi kiihottaa, tai vastaavasti ei kiihota sinua, niin mitä siinä pitäis tehdä? Vastustaa luontoaan ja vaistojaan joidenkin yleisten ihanteiden nimissä? Aika monelle myös luonteenpiirteet tai muut seikat vaikuttavat kumppaninvalintaan. Että vaikka jonkun ulkonäkö olisi vallan mukiinmenevä, niin sitten kun on keskustellut henkilön kanssa, niin huomaakin, että homma ei voi toimia, henkistä yhteyttä ei löydy, tästäkin on lukemattomia omakohtaisia kokemuksia.

Jos tunnustaa ettei itsekään voi haluilleen ja mieltymyksilleen mitään, niin millä mandaatilla voi arvostella toisten mieltymyksiä? Ainakin oman kokemuksen pohjalta ne eivät ole asioita, jotka voisi valita. Ne eivät ehkä ole kiveen hakattuja että pituuden pitää olla juuri tuo, tai ehdottomasti kannattaa tai olla kannattamatta vaikka tiettyä puoluetta , mutta kyllä suuntalinjat ovat aika selvät. Kyse on lähinnä painotuksista. Miehillä on välillä niin yliampuvia toiveita, itse ovat usein tosi kauhean näköisiä ja tapaisia ja sitten toivotaan tai jopa vaaditaan naiselta varsin satumaisia ominaisuuksia.

En tiedä miten upea mies tässä puhuu, mutta ei kovin realistiselta vaikuta jos ei ole itse vähintään "beckham" ominaisuuksiltaan. Siksi kai Dino siis saa niin kovat arvostelut, kun useimmat eivät usko hänen olevan tämän kirjoituksen sävyn perusteella kovin puoleensavetävä omasta puolestaan.

Yleinen usko on, että aika samankaltaiset ihmiset sopivat yhteen, joten vaatisi kyseiseltä mieheltä siis tosipaljon että voi täyttää haavekuvansa raamit miehisellä puolella. Kirjoituksen sävykö kertoo nykyään jo ulkonäöstä? Ehkäpä ei kannattaisi vetää kauhean pitkälle meneviä johtopäätöksiä sen perusteella, koska ne asiat eivät korreloi keskenään.

Itsekin sanoit ettei tiedä miten upea mies tässä puhuu, mutta silti teet olettamuksia hänen upeudestaan. Itsekin tunnen miehiä joilla on hyvin Dinomaisen ns.

Jännä kun otit puheeksi Bechamin, koska tällaisia tyyppejä löytyy mm. Toki joillain miehillä on välillä yliampuvia toiveita, täysin samalla tavalla kuin on naisillakin. Jos omaa nuoruutta muistelee, niin kun välillä tuli puhetta siitä millainen on nuorten naisten ihannemies, niin aika usein selvisi että pitää olla tämän ja tämän pituinen, mieluusti tällainen ja tällainen ammatti ja tällaiset ja tällaiset mielipiteet ja arvot sitten vielä tummat silmät ja ruskea tukka.

Tuo vaatimustason eroavuus nauratti jo aikoinaan. Varmasti silloinkin löytyi miehistä vaateliaimpia tapauksia, ja varmasti toiveita ja mieltymyksiä oli muitakin mistä ei kerrottu, mutta omien kokemusten pohjalta linja oli kuitenkin vähän toinen. Toisaalta tuo eroavaisuus on aika loogista, koska nainenhan sen yleensä päättää kenen kanssa mennään ja mihin asti.

Miehet piirittävät, naiset päättävät. Samalla asenteella sitä on itsekin ollut liikkeellä, sen mukaan mikä mukavalta tuntuu ja jonka kanssa natsaa, muut seikat katsotaan sitten tilanteen mukaan, sen sijaan että liikkuisi valmiin ostoslistan kanssa, toki joitain lisämääreitä on tullut kokemuksen kasvaessa, muttei mitään pitkiä listoja.

Voisi kuvitella, että etenkin nettideittikaudella myös miesten vaatimustaso on noussut samalla tavalla kuin naistenkin. Jo pelkästän kun vertaa muiden vaatimuksiin ja muutenkin saa enemmän tietoa ja vaikutteita maailmalta netin kautta.

Valikoima on kasvanut ja vaateliaisuus samalla. Osalla realistisempia, ja osalla yliampuvampia toiveita ja jotkut jopa pystyvät olemaan itse vaatimustensa mittaisia. Eli haluat vaimon, jolle on tehty lobotomia? Mulle 65 plussaa ja toiselle 95 miinusta,tulos on selvä. Aivan, miljardi kärpästä ei voi olla väärässä, paska on hyvää!

Ehkäpä juuri siksi onkin niin hauska uida välillä vastavirtaan, vähemmän kärpäsiä näes. White Knight Syndrome - look it up. Olet oikeassa kukaan ei halua vaimokseen kiihottavaa naista!

Vaan sellaisen naisen jonka kanssa pystyy myös elämään ja joka on sisästään täyttä kultaa. Ihmisethän kiihottuvat vallan omituisista piirteistä, joten pelkän kiihottumisen varaan ei parisuhdetta, koskaan pidä rakentaa. Eli kiihotuksen perusteella valittulla kumppanilla ei tee mitään, jos hän sattuu muuttumaan! Oikea rakkaus on jotain syvällisempää ja liittyy myös henkisiin ominaisuuksiin ja yhteiseen arvomaailmaan. Ensin kysytään, minkälaisen naisen mies haluaisi.

Ja sitten kun vastataan vastoin plitbyroon virallista mielipidettä, niin alkaa leimaaminen Kiltti, ujo, rauhallinen, herkkä Ulkonäkö: Perusnätti, hoikka, salilla treenattu kroppa olis iso plussa Yhden tällaisen täydellisen sopivan naisen kanssa olen päässyt viettämään aikaa kahdestaan koulun puolesta, mutta ihastus taisi valitettavasti olla yksipuolinen..

Tuollaiset naiset on tosi harvassa kenen kanssa tulee sellainen fiilis, että on kuin luotu minulle.. Kaikki miehet himoitsee isotissistä blondia, jolla on missin naama ja ottaa hyvin suihin, mutta tällaiset neidit käy vain panoksi. Itselläni on sama maku kuin kevinlevronella. Ujot hiljaiset tytöt, olette vaimomarkkinoilla kultaa.

Tääläpä tällainen ujo,kiltti,rauhallinen ja herkkä tyttönen on Ja mistä pitäen "kaikki miehet himoitsee isotissistä blondia, jolla on missin naama ja ottaa hyvin suihin"? Jo pelkästään sillä empiirisellä otannalla, että maailmassa ei ole kauheasti isotissisiä vaaleita syväkurkkuja, mutta lapsia kuitenkin pukkaa hälyyttävälläkin vauhdilla pallontäytteeksi. Itse toivoisin ujon ja hiljaisen sijasta sellaista joka tarvittaessa ja jopa silloin kuin ei tarvittaisi sanoo mielipiteensä, jotka voivat olla omieni vastaisiakin.

Ujous ei ole synti, enkä itsekään ole mikään moottoriturpa, mutta siinä on se huono puoli, että siitä on vaikea saada otetta. Naisessa ovat tärkeitä myös ne henkiset ulottuvuudet, mutta jos on hiljaa nurkassa, niin ne eivät tule oikein esille. Ne pitäisi nähdä tai kaivaa sitten esille jotain muuta kautta. Itse olen etenkin nykyään huomannut viehättyväni naisista, joilla on jopa ärsyttäviä näkymyksiä ja nenäkkyyttä, ja väittävät vastaankin, kunhan tekevät sen perustellusti.

Minä en väitä olevani aina oikeassa, ja toivonkin että saan myös kuulla siitä tarvittaessa. Monet ujot naisit voivat toki tällaisia ollakin ne ja ominaisuuden pääsevät esiin vasta kun ujous on voitettu vaikka tutustumalla henkilöön paremmin, mutta siinä vaiheessa kun kiinnostus herää tai ei herää, niin on ongelma, jos ne ovat piilotettuina.

Tämä on toki ongelmallista. Mihispäin vois tulla koputteleen? Tupakoimaton, vapaaehtoislapseton ja ateisti pitää olla että mulle kelpaa. No tuo passaa täysin. Mulla on varmaan kaikki mahdolliset mainitut synnit taakkanani olleet läpi elämäni mutta silti monet miehet ovat toivoneet minusta nimenomaan vakituista seuralaista.

Ehkä sitten jotkut miehetkin "rakastuvat renttuihin! Näin se menee Miehet "rakastuvat" naisiin jotka heti antavat ymmärtää, että ymmärtävät antaa. Tämä mutkistaa ihannenaisen käsitettä, koska harvalla aviomiehellä on hinkua vaimoon, joka jakelee itseään jokaiselle vastaantulevalle miekkoselle. Toivottavasti olet sitten itsekin neitsyt.

Katsos kun naisetkaan eivät yllätys, yllätys huoli aviomiehekseen joka neidon panopuina olleita miehiä. Typerimmille tämä voi olla shokki, mutta fiksut miehet toimivat omia toiveitaan kriteereinä pitäen omassa elämässään.

Ja kriteerinä oli juuri tuo edellisen vastaajan näkemys: Onko se nyt edes uutinen? Totta kai mies voi olla kevytkenkäinen, sekä aviossa ollessaan että ennen paitsi ettei sitä termiä käytetä miehestä? No ehkä emme pääse IHAN siihen kosimisvaiheeseen jos minä en halua edes seurustella. Siksi en omassa viestissäni puhunutkaan vaimoista mitään, paitsi kai se nykypäivänä jonkinlainen vaimo avosellainenkin on, ja jokainen seurusteluni on johtanut avoliittoon jne Mutta tulipahan vaan mieleeni näistä kilometrin mittaisista vaatimusluetteloista ja ajattelin että "vakituinen seuralainen" olisi tässä kohtaa hyvä määre kertomaan mitä tarkoitan.

Mulla on käyny hyvä säkä. Olen saanu perhe- ja kotikeskeisen naisen joka tykkää mun huumorintajusta. Ulkonäkö on hoikka mistä tykkään. Olen itse viilipytty joten naiseni pieni pippurisuus tasoittaa sitä hyvin. Lisäksi se tykkää mun kissasta. Naiseni on äkkipikainen mutta osaa ajatella asioita nykyään ennen räjähtämistä. Äkkipikaisuus oli ainoa ongelma mutta tuntuu jääneen taakse. Tulevat appivanhemmat ovat mukavia. Eivät liian tuppautuvia ja tukevat tarvittaessa. Tykkäävät seurata eloamme siihen sen suuremmin puuttumatta.

Nuorempana saalistin typyköitä ja niitä riitti. Nykyään olen tyytyväinen että vierellä on rakastava avovaimo. Vähän on pankkivelkaa mutta sekään ei enää vituta. Enpä osaa enää ajatella kriteereitä. Ennen oli tissit ja perse. Nyt osaa ajatella vähän enemmän. Ehkä haluan tällä sanoa että älkää olko turhan nirsoja.

Onni voi piillä odottamattomassa paikassa. Isot tissit ja hyvä luonne, mitä muutakaan sitä tarvitsisi! Listataan nyt jotain "vaatimuksia". Kaikkia kohtia en toki oleta kenenkään täyttävän: Vastataan kun kauniisti kysytään. Nainen voi olla kaunis, mutta ei välttämättä ensisijaisesti ole 'vaimomatskua'. Jos haluat nähdä täydellisen esimerkin millaisen naisen gallupin mukaan suurin osa miehistä itseni mukaanlukien haluaa, on tässä: Vaikea sanoa sillä oikean tullessa vastaan rajat joustaa, mutta laitetaan jotain.

Jos tiedän että on pettänyt edellistä tai on suhteessa ja haluaa pettää minun kanssa. Ei kiitos, jätän väliin. Kohtelee muita huonosti, etenkin jos on töykeä lapsille ja huutaa enemmän ihmisille kuin puhuu. Tajuttoman ujo, joka ei uskalla lähteä kotoa mihinkää tai suupaltti, joka ei osaa olla kotona tai viettää rauhallista viikkoa.

Itse ainakin haluan, että nainen on: Tälläistä tekstiä kirjoitti siis helsinkiläinen oik. No niin, on tullut viesti perille, siis suomalaisen miehen ihanne nainen. Ostaisi itselleen nuken sänkyyn, vanha hilma keittiöön, lastenhoitaja lapsille. Oi miten tyytyväinen olenkaan mieheeni luettuani kaiken mitä ihmiset toivovat nais ihmiseltä. Tasarvo suhteessa on minun muottini ja se on pelannut vuosikymmeniä, meillä ei ole miesten ja naisten töitä olemassakaan, vaan ihan puhtaasti vaan töitä jonka tekee se joka ehtii.

Miehet eivät kestä sitä, että nainen tienaa enemmän, vaikka niillä rahoilla voisi tehdä jotain kivaa: Valitettavasti heti alkaa väheksyntä. Se on harmi, sillä olen itse tosi köyhästä kodista. Tiedän tunteen, kun ei saa mitään kivaa. Kait se on sama, onko rahat tienattu naisen vai miehen toimesta?? Aika yhdentekevää minusta tienaako nainen paljon vai vähän.

Ongelmallista tuo paljon tienaaminen voi olla silloin kun haluan elää omien varojeni mukaisesti ja mielestäni on oikeudenmukaista laittaa kaikki puoliksi.

Tällöin minulla ei ole välttämättä varaa tehdä kaikkea mitä nainen haluaisi tehdä. Ja tässä ei ole kyse mistään, että en halua naisen tarjoavan, vaan mielestäni on oikein, että kaikki maksavat pääsääntöisesti omat menonsa. En halua itse kustantaa muiden elämistä, mutta en halua myöskään olla riippuvainen muiden rahoista ja elää yli omien varojeni.

Jos nainen tyytyy normaalimpaan elämään, vaikka hänellä onkin rahaa niin eipä se hänen varakkuutensa minua mitenkään haittaa. Itseasiassahan se on hyvä asia jos ei tarvitse miettiä riittääkö perheen rahat.

Hahahah, ei tarvi ottaa huomioon Miestä. Niinpä, mutta millaisen naisen ottaisit vaimoksi? Itselläni ei ole mitään käryä lesbo-ajatusmaailmasta, mutta en usko että kaikki käy kaikille. Et olisi voinut paremmin sanoa! Minä en kelvannut Vuosia sitten tapasin miehen, joka tuntematta minua sanoi ihan pokkana, että hän ei haluaisi minua vaimoksi, koska en ole vaimoainesta.

Pyysin häntä perustelemaan , miksi minä en ole vaimoainesta ja kysyin myös, minkälainen tämä nainen on, joka kelpaa vaimoksi? Olin kuulemma pelottavan näköinen, liian seksikäs ja avoin. Sen sijaan hänen tuleva vaimonsa oli sopivan "tavallinen".

Olin juuri muuttanut maalta kaupunkiin ja olin ujo. Onko tämä kuin vanhoissa sketseissä, joissa piika kelpaa sängyn lämmittimeksi ja kaupunkilaistyttö pääsee seurapiireihin.

Miten nainen voi olla neitsyt ja samanaikaisesti pitää seksistä ja olla hyvä sängyssä? Arvasin, että pidätte mahdottomana yhtälönä. Tuo kuvaus on minun vaimostani. Hän on kaikkea tätä, mitä edellä kuvasin. Mahdoton se on silti ja kertoo lähinnä sinun vilkkaasta mielukuvituksestasi. Niin, no aika huono juttu teidän seksielämän kannalta, jos tuo kuvaus pitää paikkansa neitsyyden kohdalla.

Tai miehellä on vaatimattomat vaateet siihen kuka on hyvä sängyssä: Tykkää siis pelkästä kevyestä käsipelistä! Makunsa kullakin ; Ainakin se on uskollinen, ja riittävä kauan kun pitää miestä ilman avioliitossakin, niin alkaa olla syytäkin olla mustasukkainen, ettei siinä kaikki mennyt ristiin. Hoikka, pienet tisut ja pitkät hiukset, mieluiten punaiset.

Joo, ja "Vaimolle ehdot" haluaa akateemisesti koulutetun naisen, vaikka itse ei osaa edes suomen kielen perusteita. Joo, eihän mun tarvikkaan, kun otin itseäni älykkäämmän, joka oikolukee aina kaikki minun kirjoitukseni, paitsi nyt näitä: Eli tuo kuvaus on minun vaimostani.

Hän on kaikkea sitä, mitä tuohon luetteloon kirjoitin. Vitsi että oon ylpee hänestä. Eli sinä tykkäät naisesta joka avoimesti esitteelee itseään muille ihmisille. Minä haluaisin itselleni viisaan naisen, jolla on sen verran aivojakin, ettei itseään mene muille esittelemään.

Ulkonäkö -Kaunis, laiha, isot rinnat, ihanan siisti karvanen pimppa. Olin tuollainen nuorena ja katso,mitä minulla on nyt: Näillä mennään ja tippaakaan en anna periksi turn-offeistani. Eriäviä mielipiteitä tämä tulee varmaankin herättämään mutta samapa tuo minulle. Itse olen 19v mies ja rock-muusikko. Seurustelen 29v filipinan kanssa ja hän on täyttänyt jokaisen vaatimukseni ja suhde on toiminut. Btw, inhoan kaikkea muuta metallia paitsi glam metallia.

Typeryys on ehdoton turn-off. Heh, oli helppo arvata että heti miinuksia jaellaan minulle Ai niin ja jos suomalainen nainen, niin blondit kelpaa vain kunhan löytyy myös järkeä. A -luokan mies Sellainen jolla on kivat nännipihat.

Ne saavat olla halkaisijaltaan tasan tarkkaan 1,5 cm. Tietysti naisen pitää olla muutenkin kaunis, eli hoikka ja muodokas ja nätit kasvot, eikä lesbotukkaa ja amis -farkkuja. Jos muuten tulee tällainen kaunis ja darrakiimainen olutta rakastava tupakoimaton aina ruskettunut nainen vastaan, mutta hänen nännipihansa ylittävät asettamani rajat, minä lemppaan hänet.

Minä vaadin naiselta juuri tiettyjä ominaisuuksia, koska minä voin ja sellaisia naisia on olemassa, ja tunnen heitä useita. Katkerat jättinännipihoilla varustetut naiset älkööt vaivautuko, he eivät minua saa.

Käyttää mielikuvitustaan pukeutuessaan naisellisesti. Käyttäytyy kauniisti, ei kiroile, ei tupakoi, käyttää ehka hieman alkoholia, mutta ei ikinä humaltuakseen. Luonne iloinen ja huumorintajuinen.

Kerkeä hymyilemään ja nauramaan. Seikkailullinen, kokeilunhaluinen ja impulsiivinen. Hyvin kosketuksissa tunteisiinsa, mutta ei missään nimessä niiden vietävissä. Keskustelutaitoinen sekä välitön ja lämmin persoona. Tekee ruokaa, on hyvää seksiä. Ei narsisti eikä hullu. Haluaisin että vaimoni olisi muodoiltaan runsas, ei nyt hirvittävän läski, vaan sellainen joka huolehtii kunnostaan ja hyvinvoinnistaan harrastamalla liikuntaa, jolloin kroppa on kiinteä ja hyväkuntoinen.

Massaa saisi kuitenkin olla reilusti, koska pidän paksuista reisistä, muodokkaista sääristä, runsaista rinnoista ja kaarevista lanteista. Sellainen nainen jonka syli on pehmeä, lämmin ja hekumallinen.

Naiseni hiusten pituudella ei ole mitään väliä, vaan sillä, että hiukset ovat hyväkuntoiset ja leikattu sellaisiksi, joiden malli sopii hänen kasvoihinsa. Pitkät hiukset ovat käytännössä aika hankalat, enkä pidä siitä että irtohiuksia on kämppä täynnä, lattiakaivoa myöten, joten suosin lyhythiuksisia pörröpäitä.

Samaten sängyssä on hankalaa, jos pitkät hiukset ovat jatkuvasti jossain välissä ja rakosessa tiellä. Pitkät hiukset saattavat toki näyttää hyvältä, mutta käytännön syistä tykkään lyhythiuksisista enemmän. Tykkään myös siitä miltä lyhyet hiukset tuntuvat kun vedän sormiani pitkin päänahkaa, rapsuttelen ja silittelen naiseni päätä. Hiukset tulee myös pitää puhtaana ja huolehtia siitä että käy kampaajalla tarpeeksi usein, jotta hiukset ovat kuosissa.

Epäsiisti yleisilme on luotaantyöntävä. Kasvojen kauneudessa tärkein yksittäinen piirre on hyvä hymy ja hampaat. En voi sietää naista enkä miestä, joka ei huolehdi suunsa hygieniasta. Likaiset hampaat ovat äärettömän vastenmieliset. Ei sellaista iljettävän likaisen näköistä suuta voi edes kuvitella suutelevansa. Tupakointi on aivan ehdoton EI. Unelmanaiseni tuoksu on miellyttävä. Säännöllinen liikunta ja saunassa käynti auttaa tähän paljon, sillä ne jotka eivät urheile säännöllisesti eivätkä siis hikoile jatkuvasti, heidän ominaistuoksunsa on kitkerämpi, pistävämpi ja epämiellyttävämpi.

Vaellusretken tai reippaan pyöräretken jälkeinen tuore hiki on sekin aivan ihana tuoksu, mutta ei viikon verran muhinut ja pistävä haju, joka tulee peseytymättömyydestä. Unelmanaiseni on hymyilevä, usein nauravainen. Hyvä huumorintaju, jopa hieman mustaa huumoria tai muutoin kieroutunut huumori on vain plussaa. Perusnegatiivisuus ei viehätä, mutta ei myöskään yltiöpositiivaritkaan. Tekopirteys on aivan ehdoton turn-OFF. Sopivassa määrin sosiaalinenkin pitäisi olla, en pidä siitä että jämähdetään kotiin nysväämään viikkokausiksi, vaan haluan seuralaiseni mukaan ulos rientoihin tai viettämään aikaa kotona viinikutsujen ja hyvien ystävien kera.

En halua absolutistia enkä alkkista, vaan alkoholia kohtuudella käyttävän keskivertonaisen joka osaa nauttia juomien laadusta, eikä pelkästään määrästä. Ihannenaiseni on kulinaristi, nautiskelija. Sellainen nainen joka osaa heittäytyä estoitta, oli kyse sitten ravintolaillallisesta tai päivästä minun kanssani meidän yhteidessä sängyssä. Minua ei kiinnosta pätkääkään se, montako kumppania naisellani on ollut ennen minua, se ei ole mitenkään oleellista.

Toivon kuitenkin ettei naiseni olisi neitsyt, koska olen jo siinä iässä ettei minusta olisi kokemattoman kouluttajaksi. Vaadin naiseltani ehdotonta luottamusta, joten ongelma syntyy vasta siinä vaiheessa jos hän valehtelee tai peittelee aikaisempia kokemuksiaan tai pettää.

Luottamus, rehellisyys, avoimuus, ovat ehdottomia vaatimuksia vaimolle. Haluan avoimuutta ja kokeilunhalua, jotta voisin naiseni kanssa opetella yhdessä asioita ja kokea toistemme kehot ennakkoluulottomasti, niin ettei hän missään vaiheessa sanoisi "Hyi, yäk, tuota minä en ainakaan tee koskaan!

Itselläni ehdoton vaade on rehellisyys, minulla on huonoja kokemuksia valehtelevien kanssa. Valkoiset pienet valheet eivät ole se ehdoton turn-off.

Ulkonäöllisesti minusta nainen jolla on hiukan vatsaa on hyvä. En kestäisi sellaista joka yrittää hukuttautua itsesääliin. Iloinen ja energinen nainen olisi unelmatapaus, sellainen joka olisi aina piristämässä kun tulee töistä kotiin tai sitten kun hän itse tulee töistä.

Ymmärrän toki ettei aina voi olla hyvä päivä. Ei kait siinä mitään erikoista ole: Ei saa olla pannu nekereitten kanssa ,ja jos on tai jää tästä kiinni niin tulee aina monoa, eikä missään tapauksessa saa olla muitten lapsia ja täytyy olla myös halu saada omia lapsia ja se siitä. Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena.

Tämä piste saapi yksinkertaiselta mieheltä kaksinkertaisen vastauksen, jos en mahdu sinuun ja elämääsi, niin pilkku? Vaimoni täytyisi olla nussinunna kaikenlaisten miesten kanssa, ja toivon hänen jakavan rakkautta myös muille miehille tarpeen vaatiessa, naisella täytyisi olla useampi espanjalainen gigolo rakastajana, koska haluan raataa töissä naiseni vuoksi, hänen ei tarvitse tehdä mitään ja jonkunhan täytyy huolehtia naiseni tarpeista sillä aikaa kun en itse ehdi.

Varsinkin kun itse en kysene emotionaalisesti samanlaiseen rakkauteen mitä espanjalaisella gigololla on hänelle tarjota. Ihannenaiseni on luotettava ja keskustelutaitoinen. Ulkonäkö on sivuseikka, kunhan pitää kunnostaan ja naisellisuudesta huolta. Seksin täytyy toimia molempia tyydyttävällä tavalla. Nyt vain sattui niin, että tällainen nainen sattui kohdalleni mutta yhteistä aikaa ei tunnu löytyvän. Molemmat pitävät omista harrastuksistaan tiukasti kiinni tekemättä kompromissejä, joten suhde on enää pelkkää alamäkeä.

Unelma ihannenaisesta on tietysti romahtanut kun sydän sykkii kyseiselle heilalle. Muutenkin on elämässä asiat muuten ihan mallikkaasti, mutta KAIKKI miehet, keitä mulla on ollut, on osoittautunut täysiksi kusipäiksi. Mietin vain, että minkälaisia nämä miehet ovat valmiita olemaan "unelmiensa naisen" suhteen?

Minulta on vaadittu milloin minkäkinlaista muuttumuista ja varsinkin ymmärrystä, mutta miehiltä sitä on ollut turha odottaa. Naisena voin sanoa, että minut on jokainen seurustelukumppani halunnut vaimoksi, tosin ei niitä kovin monta ole ollut, ja useampi muukin todennut haluavansa "juuri tuollaisen naisen" tai pitänyt minua nimenomaan "vaimomateriaalina". Kuitenkin olen lyhyt ja lähinnä lihava, vaikka muuten nätti.

Minulla on akateeminen koulutus ja sitä vastaava työ, mutta palkka ei ole erityinen. Minulla on kiero huumorintaju ja jossain mielessä miesmäinen huumorinkäyttötapa; useimmitenhan se menee niin, että miehet naurattavat naisia, mutta minä otan tilanteen haltuun.

Olen erittäin sosiaalinen, hymyileväinen ja ystävällinen - ja olin neitsyt, kun tapasin nykyisen aviomieheni. En kuitenkaan ole uskovainen.

millaisen naisen mies haluaa

Millaisen naisen mies haluaa -

Missä sinun kannattaa harrastaa seksiä tänä kesänä? Keskustelu24 Suhteet Ihannenainen Millaisen naisen miehet haluavat vaimokseen? Haluaako nainen kuulla ekoilla treffeillä miehen työttömyydestä, kelan ja sossun tuloista tai jos mies on sysiruma, ilman tulevaisuutta? En tiedä miten upea mies tässä puhuu, mutta ei kovin realistiselta vaikuta jos ei ole itse vähintään "beckham" ominaisuuksiltaan.

Se, kuinka kohtelet itseäsi, kertoo paljon sinusta myös miehelle. Jos et pidä itseäsi kauniina, voit tartuttaa tämän harhaisen kuvitelmasi myös miehen päähän. Opi rakastamaan itseäsi ja houkutat myös rakkaudenkaipuusen miehen luoksesi.

Lisäksi nykyaikana sosiaalinen media on kuin pieni maistiainen miehelle; jos hän haluaa tietää millainen olet, hän todennäköisesti käy tutkailemassa sitä, kuinka käyttäydyt sosiaalisessa mediassa ja kuinka avoimesti jaat elämääsi muiden kanssa. Miehet ovat hyvin fyysisiä olentoja ja kaipaavat kosketusta aivan samalla tavalla kuin naisetkin.

He suorastaan kaipaavat niitä pieniä kosketuksia, jotka voit antaa ohimennen leikin lomassa ensitreffeistä lähtien. Kyllä, miehetkin haluavat saada spontaaneja, yllättäviä suukkoja tai haleja lemmityltään. Kaikki nämä pienet eleet vahvistavat suhdettanne ja antavat myös miehelle olon siitä, että haluat hänet oikeasti. Syvälliset ja simuloivat keskustelut voivat saada miehen hulluksi ihastuksesta, sillä miehet pitävät älykkäistä naisista.

Älykkäät naiset ajattelevat myös muiden tunteita ja sitä, mitä maailmassa tapahtuu. He haluavat käyttää aikaansa hyvään ja tehdä maailmasta paremman paikan.

Älykkyys ja kunnianhimo kulkevat myös käsi kädessä, joten älykkyys viittaa siihen, että kumppaniehdokas tulee menestymään elämässään, joka on jo itsessään hyvin viehättävä piirre. Itsevarma nainen tietää mitä haluaa, eikä odota sitä, että asiat tuodaan hänen luokseen. Hän kirjaimellisesti ottaa sen mitä itse haluaa. Jos hän haluaa hurmata miehen, hän pistää kaiken peliin. Mies kyllä huomaa itsevarmasta naisesta huokuvan itsevarmuuden ja pitää tätä hyvin viehättävänä piirteenä.

Nainen, joka rakastaa itseään virheistään välittämättä, rakastaa miestä kaikkine virheineen - ja mies tietää tämän. Miehet pitävät itsevarmoista naisista ja pitävätkin tätä hyvin seksikkäänä piirteenä. Eikä itsevarmuuden tuoma seksikkyys liity millään tavalla ulkonäköön. Miehet rakastavat huolehtia rakastetuistaan ja suunnitella perheen menoja, mutta he myös haluavat, että heidän tulevaisuuden perheessään myös kumppani osaa osallistua aktiivisesti yhteisen elämän suunnitteluun.

Vaikka miehet yleisesti haluavatkin päättää asioista, eivät he halua tehdä sitä yksin. Nainen, joka puskee elämässään eteenpäin niin työn kuin arkielämänkin saralla, saa miesten jalat veteliksi. Miehet ymmärtävät tällöin, että naisesta saisi parhaimman äidin lapsille tai menestyneen kumppanin, joka pistää myös parastaan hyvinvoivan parisuhteen saralla. Kun suhteessa on vaikeuksia, ei kunnianhimoinen nainen kävele pois, vaan pistää kaikki peliin ja tekee kaikkensa, jotta suhde toimisi.

Jos hänellä ei kuitenkaan ole tarpeeksi kunnianhimoa, voi suhde lakastua ennen aikojaan. Yleisesti nöyrät henkilöt keskittävät energiansa ulos ja jakavat positiivisen energiansa muiden kanssa. Miesten mielestä tämä piirre on yksi seksikkäimmistä piirteistä, mitä naisella voi olla. Nöyrä nainen on myötätuntoinen ja asettaa muiden onnen omansa edelle.

Hän on valmis tekemään uhrauksia, jotka eivät välttämättä aja hänen omaa etuaan lainkaan. Hän tekee sen vain sen vuoksi, että saisi sisäisen rauhan ja suojaa itselleen. Miehet paljastavat, mitä he eivät naisissa ymmärrä - yllättävätkö hauskat vastaukset? Romanttisimmat seksiasennot listattiin - kokeile heti. Katsooko mies huuliisi puhuessaan? Yllättävät merkit paljastavat kiinnostuksen. Viesti studioon Soita tai tekstaa juontajalle. Näihin luonteenpiirteisiin myös miehet kiinnittävät runsaasti huomiota uuden kumppanin toivossa.

Miehet haluavat rinnalleen naisen, joka osaa pitää puolensa ja pystyy myös keskustelemaan fiksuista asioista. Kukaan ei nauti sellaisen ihmisen seurasta, joka leuhkii jatkuvasti omilla saavutuksillaan. Maanläheisyys ja nöyryys ovat sellaisia piirteitä, joita jokainen takuulla arvostaa. Miehet pitävät naisista, jotka uskaltavat pitää hauskaa. Itseään ei aina pidä ottaa liian tosissaan ja esimerkiksi baarin tanssilattialla voi joskus heittäytyä hieman hassuksi ja vetää erikoiset tanssiliikkeet takataskustaan esiin aivan yllättäen.

Ihana hymy on kaunista katsottavaa. Myötätunto on hämmästyttävän vaikuttava piirre ihmisessä. On ihanaa huomata, kuinka joku esimerkiksi antaa oman istumapaikkansa bussissa vieraalle ihmiselle. Miehet pitävät naisista, jotka uskaltavat flirttailla. Naisen täytyy kuitenkin osata flirttailla niin, että ei vaikuta liian epätoivoiselta.

Kukaan ei nimittäin pidä siitä, että joku kourii liikaa tai ei muutenkaan anna omalle rauhalle sijaa lainkaan. Pelkkä hymy, iloinen katse ja kenties pieni olkapään sipaisu riittävät välittämään oikean viestin miehen tietoisuuteen. Kukaan ei pidä liian riippuvaisesta ihmisestä. On hyvä, että nainen tietää mistä pitää, eikä ainoastaan yritä vain miellyttää toista. Miehet esimerkiksi pitävät naisista, joilla on aktiivinen sosiaalinen elämä ja jotka matkustavat paljon.

Naisella täytyy olla omat haaveensa. Ensimmäisillä treffeillä saattaa olla hankalaa olla täysin oma itsensä, mutta aitous kannattaa tuoda tietenkin esiin jo heti ensimmäisistä hetkistä lähtien.

Naiset haluavat usein kunnianhimoisen miehen ja sama pätee myös miehiin, sillä he haluavat myös nähdä kunnianhimoa tulevassa kumppanissaan.

On äärimmäisen nautinnollista seurata sellaista ihmisistä, joka todella tietää mitä haluaa. Miehet haluavat nähdä, että naiselle on muitakin tavoitteita kuin vain esimerkiksi avioliitto. Luotto on parisuhteessa kaikkein tärkein asia. Miehet ja naiset haluavat sellaisen kumppanin kehen he voivat luottaa ja keneltä he voivat saada aina tukea. Jos mies esimerkiksi kertoo ensimmäisillä treffeillä menehtyneestä isästään, niin osoita hänelle myötätuntoa esimerkiksi katseellasi. Itsevarmuus on yksi ensimmäisistä asioista, joihin mies kiinnittää huomiota.

Itsevarmuus näkyy kaikessa; siinä kuinka nainen puhuu ja kävelee. Itsevarma nainen uskaltaa kertoa omat mielipiteensä, mutta koskaan ei kuitenkaan kannata lytätä toisen mielipiteitä. Itsevarmuuden ja koppavuuden välillä on vain hienoinen ero, joten tätä kannattaa todella tarkkailla. Tältä näytti kesän Asuntomessualue Porissa median ennakkotutustumispäivänä toukokuussa. Kävimme syömässä kouluruokaa Kaisaniemen ala-asteella.

Katso videolta, mitä ruokana oli, ja miten se maistui! Älä anna seksielämän hiipua — piristä petileikkejä seksigurun vinkeillä. Näin löysin parisuhteeseeni uuden kipinän — seksivinkki, josta kannattaa ottaa hyöty irti kesällä.

Tutkijat selvittivät, millainen mies viehättää naisia eniten — tulos ei varsinaisesti yllätä ketään. Miehen masennus heikentää pariskunnan mahdollisuutta tulla raskaaksi — "kannattaa pohtia hoitoja mietittäessä". Mikä saa ihmisen maksamaan seksistä?

Tomi toimi yli 10 vuotta seksityöläisenä — havaitsi parisuhteiden suurimman ongelman. Poliisin koskettava teko kerää huomiota: Vei vuotiaan sairaalaan tapaamaan sairasta vaimoaan. Tässä vaiheessa avioliitto on onnellisimmillaan — tulos saattaa yllättää.

Kiusalliset seksihetket, jotka moni tunnistaa: Montako näistä olet kokenut? Luottaisitko mieheen, joka on pettänyt, mutta haluaa muuttaa tapansa? Christine Organ sai uimahyppytornissa kohdata nuoria tyttöjä, joiden käytös teki häneen suuren vaikutuksen. Organ päätti kiittää tyttöjä julkisesti kolumnissaan. Ihmiset määritellään ali-, normaali- ja ylipainoisiksi painoindeksin perusteella.

Painoindeksi on se lukema, joka tulee, kun jaetaan paino pituuden neliöllä. Mutta onko se hyvä mittari? Jokainen kokee elämässään seksihetkiä, jotka on luokiteltavissa kiusallisiksi. Montako seuraavista sinä olet ehtinyt kokea? Älä tyydy hiipuneeseen himoon, vaan ota seksielämäsi jälleen hallintaasi!

Huolehdimme autosi toimivuudesta ja pidämme huolta siitä, että autossasi on tarpeeksi bensaa. Ulkoisesti maskuliininen, sisältä pehmo. Se oli sitä aikaa jolloin esim oma äitini hoiti kotona meitä kolmea sisarusta ja isä oli kolmivuorotyössä sähköasentajana. Juuri nyt Päivä Viikko. Toivoisin, että mies josta olen kiinnostunut ei menisi pakoon omia ongelmiaan. Moikka Hellu, Luotettavuus lienee molemmin puolin se yksi suurimmista kulmakivistä. Tässä ovat sen parhaimmat hetket