Viihdelinjat millaisen naisen mies haluaa

viihdelinjat millaisen naisen mies haluaa

Pelkkä hymy, iloinen katse ja kenties pieni olkapään sipaisu riittävät välittämään oikean viestin miehen tietoisuuteen. Kukaan ei pidä liian riippuvaisesta ihmisestä. On hyvä, että nainen tietää mistä pitää, eikä ainoastaan yritä vain miellyttää toista. Miehet esimerkiksi pitävät naisista, joilla on aktiivinen sosiaalinen elämä ja jotka matkustavat paljon. Naisella täytyy olla omat haaveensa.

Ensimmäisillä treffeillä saattaa olla hankalaa olla täysin oma itsensä, mutta aitous kannattaa tuoda tietenkin esiin jo heti ensimmäisistä hetkistä lähtien. Naiset haluavat usein kunnianhimoisen miehen ja sama pätee myös miehiin, sillä he haluavat myös nähdä kunnianhimoa tulevassa kumppanissaan.

On äärimmäisen nautinnollista seurata sellaista ihmisistä, joka todella tietää mitä haluaa. Miehet haluavat nähdä, että naiselle on muitakin tavoitteita kuin vain esimerkiksi avioliitto. Luotto on parisuhteessa kaikkein tärkein asia. Miehet ja naiset haluavat sellaisen kumppanin kehen he voivat luottaa ja keneltä he voivat saada aina tukea. Jos mies esimerkiksi kertoo ensimmäisillä treffeillä menehtyneestä isästään, niin osoita hänelle myötätuntoa esimerkiksi katseellasi.

Itsevarmuus on yksi ensimmäisistä asioista, joihin mies kiinnittää huomiota. Itsevarmuus näkyy kaikessa; siinä kuinka nainen puhuu ja kävelee. Itsevarma nainen uskaltaa kertoa omat mielipiteensä, mutta koskaan ei kuitenkaan kannata lytätä toisen mielipiteitä. Itsevarmuuden ja koppavuuden välillä on vain hienoinen ero, joten tätä kannattaa todella tarkkailla. Tältä näytti kesän Asuntomessualue Porissa median ennakkotutustumispäivänä toukokuussa.

Kävimme syömässä kouluruokaa Kaisaniemen ala-asteella. Katso videolta, mitä ruokana oli, ja miten se maistui! Älä anna seksielämän hiipua — piristä petileikkejä seksigurun vinkeillä.

Näin löysin parisuhteeseeni uuden kipinän — seksivinkki, josta kannattaa ottaa hyöty irti kesällä. Tutkijat selvittivät, millainen mies viehättää naisia eniten — tulos ei varsinaisesti yllätä ketään. Miehen masennus heikentää pariskunnan mahdollisuutta tulla raskaaksi — "kannattaa pohtia hoitoja mietittäessä". Mikä saa ihmisen maksamaan seksistä? Tomi toimi yli 10 vuotta seksityöläisenä — havaitsi parisuhteiden suurimman ongelman.

Poliisin koskettava teko kerää huomiota: Vei vuotiaan sairaalaan tapaamaan sairasta vaimoaan. Tässä vaiheessa avioliitto on onnellisimmillaan — tulos saattaa yllättää. Kiusalliset seksihetket, jotka moni tunnistaa: Montako näistä olet kokenut? Luottaisitko mieheen, joka on pettänyt, mutta haluaa muuttaa tapansa? Christine Organ sai uimahyppytornissa kohdata nuoria tyttöjä, joiden käytös teki häneen suuren vaikutuksen.

Organ päätti kiittää tyttöjä julkisesti kolumnissaan. Ihmiset määritellään ali-, normaali- ja ylipainoisiksi painoindeksin perusteella. Nyt saatat ihmetellä sitä, että miten sitten saat miehen menemään kanssasi naimisiin?

Menemme naimisiin naisten kanssa, jotka tekevät meistä parempia miehiä. Se alkaa siitä kun huomaamme, että automme ja asuntomme ovat siistimpiä. Mutta se menee sitäkin syvemmälle.

Huomaamme, että haluamme pitää huolta sinusta. Haluamme tietää sen, missä menet. Huolehdimme autosi toimivuudesta ja pidämme huolta siitä, että autossasi on tarpeeksi bensaa. Pienistä asioista, joita emme ole aiemmin edes ajatelleet, tulee tärkeitä.

Naisena varmasti ajattelet nyt, että "Tuo kuulostaa hienolta! Kuinka saan sen tapahtumaan? Todellisuus on, että et voi tehdä mitään edesauttaaksesi sitä. Voit vain antaa sen tapahtua. Ensimmäinen ja tärkein asia on se, että mies rakastaa naista joka rakastaa miestä, muttei enempää kuin itseään. Jotkut kutsuvat sitä itsevarmuudeksi, mutta se tarkoittaa paljon enemmän kuin pelkästään sitä. Toinen asia, joka tukee ensimmäistä, on antaa rakkauden tapahtua.

Tunnet olosi mukavaksi ja arvokkaaksi, että sinusta välitetään oman itsesi takia, ei sen takia mitä teet. Rakkauden hyväksyminen tarkoittaa sitä, kun hän haluaa tarkistaa autosi, sinä annat hänen tehdä sen.

Kun hän haluaa käydä tankkaamassa puolestasi, annat hänen tehdä sen sen sijaan, että sanoisit tekeväsi sen itse. Jotta miehestä voisi tulla parempi mies, hän tarvitsee tilaa ja mahdollisuuden siihen. Loppu häämötti jo meidän liitossa kun ryyppyreissu vei hengen,kolme vuotta sit. Aina kun sanoin että ei tää tuu toimiin et oisko paras erota ja pysytään ystävinä,tuli epätoivoinen nyyhkäisy että"meinaatsä tuhota tän kaiken,kaikki nää yhteiset vuodet yms"Mutta ei valehtelijaan ja pettäjään voi luottaa kohta voi tulla hakkaaminenkin kuvioon.

Ja kaikki te varatut immeiset,elkää pettäkö,tuntuu toisesta aika pahalta. Nolo totuus on että aloitin pyörimään ekaks suomi24 sivuilla ja sit jonku ajan päästä ajattelin kokeilla tuota treffi-ilmoitusta. Oon viilaillu ilmotusta koko ajan paremmaks, en kuitenkaan ole ollut etsimässä mtään varsinaista suhdetta. En halua siis suhdetta, tää on ku koukuttava treffipeli josta on vaikea päästää irti. Ois kyl tyhmää jos suhde loppuis tämmöisee leikkii!

Siis juu en minäkään ymmärrä näitä varasttuja treffipalstoilla,hitsi itse olisin kyl ylen onnellinen jos löytäisin oman rakkaan,ei tulis kyl mieleenkään pettää.. Minulla kun on kans profiili ja todella usein saan viestejä,"et kiinnostaisko sexsuhde"siis mitä hittoo,onko tosiaan nii että naiset ei sit osaa arvostaa omaa miestään,kun olen muutaman miehen kanssa jutellu niin he sanoo et ku muija tiuskii,ikinä ei ole ruoka valmiina siis nainen kotona nainen bilettää jokavkl yms Olen kyl sitä mieltä et jos parisuhde voi hyvin nii kummankaan ei tarvi pettää Mä en nyt tiedä mitä muut ovat kirjoittaneet, ku en jaksannut lukea, mutta meilestäni sulla oikeesti pitäisi heittää äijä pihalle.

Mä oon itse tuolla treffit palstalla ja ihan sinkku oon ja oikeata kumppania haen, minkä olen tehnyt tekstissäkin miehille selväksi. Silti todella monet miehet ottavat kuvattomina muhun yhteyttä joissa haluavat seksiseuraa ja kertovat suoraan olevansa naimisissa tai suhteessa.

Tuntuu todella törkeältä toista naista kohtaan,et en todellakaan halua olla pettäjä, vaikka naista en tunnekkaan. Joten jos sunkin mies on jonnekin itsensä tunkenut, niin juju on, et aikoo myös jossain vaihees tunkee elimensä johonkin ulkopuoliseen.

Mä en ikinä hakisi minkäänlaista seuraa edes virtuaalisesti jos seurustelen. Niin en käsitä ihmisiä jotka silti eivät pysty lopettamaan tota "etsimistä", vaikka kumppanin ovatkin löytäneet. Tsemppia ja rohkeutta sulle ja muille,joille on käynyt noin. Sillä oikeeeeeeesti tollaisista pettäjä-loisista pitää vaan päästä mahdollisimman nopeesti eroon,ennen kuin aiheuttavat lisää surua.

Mikään helkutin anteeksipyyntö ei todellakaan riitä. Minulla on kokemusta päinvastaisesta eli olen sinkku ja käyn treffipalstoilla. Siellä suurin osa on varattuja miehiä, jotka etsivät salaista romanttista seuraa ja olen myös vieraillut tällä varattujen treffipalstalla. Minä en ainakaan usko enää uskollisuuteen, siellä on vuotiaita jotka etsivät salaista seuraa Eikö jokainen kotonaan saa ilmasta ihan niin paljon kuin haluaa, jos siellä jonkinlainen puoliso nurkissa pyörii?

Mielikuvitusta nyt kehiin kotirintamalla, siitä se lähtee. Aloita vaikka sillä, että jotenkin positiivisesti huomioit puolisosi päivän aikana, yksi katse tai hymy saattaa riittää tai autat jossakin pikkujutussa hänen lähellään.

Minulla on aviomies ja ihana onkin. Hän ei vain sairautensa puolesta kykenen seksiin ja itse kehoitti mua hankkimaan rakastajan kun tiesi, että minun haluni ovat vielä voimakkaat. Näin tein, mieheni tietää milloin menen rakastajan luokse ja rakastaja tietää mieheni tietävän.

Rakastan miestäni ja hän minua. Rakastajalla käynti on kuin terapiaa. Sieltä kun palaan tyydytettynä ja iloisena on meillä mieheni kanssa taas kaikki hyvin. Tätä olemme jatkaneet jo useamman vuoden ja kaikki kolme olemme olleet tyytyväisiä. Miksi asioista pitää valehdella eikö rakastavat puolisot voi puhua näistäkin asioista ihan suoraan. Niin, miksi pitää valehdella, mummu yli 60 on oikeassa ja ratkaisunne on hyvä, kun se molempia osapuolia tyydyttää.

Ja juuri siihen peilaten, miksi siellä hakupalstoilla puolison tietämättä pyöritään? Puhukaa toiveistanne puolisoillenne ja sopikaa rehellisesti, ei selän takana, miten tarpeenne tyydytätte. Kamat kasaan ettei tule yllätyksenä, vitun idiootti. Ainoastaan amatööri jää kiinni! Jonkun kännihairahduksen voi antaa anteeksi, sellaista sattuu. Mutta että systemaattinen haku. Seurustelin 12 vuotta ns. Olen hyväkroppainen, seksistä pitävä nainen ja mies sai taatusti ihan kaikkea, mitä haaveili, sillä saralla.

Mutta se ei vaan riittänyt, vaan lisää piti saada. Eli forget him, et voi saada kuin pahaa mieltä tuollaisen miehenkuvakkeen kanssa. Tutustuin chatissa ihanaan mieheen, vapaaksi itseään mainosti profiilissaan. Mutta varattuhan se äijänkäppyrä tietenkin oli, itse sitten kertoi.

Meillä oli kuitenkin suhde vuosia. Kunnes eräänä iltana ihmettelin, miksi mies vastailee niin viiveellä mesetellessämme. Chatissä hän ei ollut.

Tein haun treffipalstalle ja siellä hän oli aktiivisena kirjoittajana. Profiili oli helppo tunnistaa. Halusin testata kuitenkin, miten kiihkeitä juttuja hän siellä väsäilee samalla kun juttelee minun kanssani. Ja vaimon ollessa varmaankin toisessa huoneessa. Tein feikkiprofiilin ja aloin tehdä itseäni tykö hänelle.

Mies tarttui syöttiin saman tien. Muutama päivä siinä juteltiin ja sitten kyselin, että etsiikö hän liveseuraa, vaiko juttelemassa täällä. Vapaa mies tietenkin luki profiilissa tälläkin palstalla. Sitten antoi oman numeronsa ja meiliosoitteensa. Siihen loppui se suhde, en edes selitellyt löytäneeni hänet treffipalstalta. Jos ei miehelle riitä vaimo ja yksi salasuhde, niin toivoton tapaus on. Tiedän myös yhden tapauksen, jossa vaimon ystävätär kertoi hänen miehellään olevan treffipalstalla profiili.

Vaimo teki myös profiilin ja alkoi pommittaa omaa miestään. Kotona mies selitteli menevänsä pelaamaan poikien kanssa. Vaimo lähti perässä ja siellä treffipaikalla sitten kohtasivat. Voitte kuvitella miehen ilmettä oman muijansa nähdessään. Rouva vei vaatekassin ja pyysi avaimet pois Netissä on turhaa olla sinisilmäisenä, sen enempää kuin kotonakaan.

Sinkkuna on hyvä olla, ilman moisia murheita. Olet löytänyt playerin elämääsi! Oletko varma että ilmoituksia on yksi? Tarkista toki iskuri-treffit ja seksitreffit sivut Turha yrittää elää tollaisen kanssa! Jotain olet itse tyrinyt kun mies joutuu etsimään seuraa netistä. Mies on kyllä jo tehnyt päätöksensä tulevaisuudestanne.

Toivottavasti ei ole yhteisiä lapsia. Oisit laittanu vastailmoituksen ja pokannut sen. Kengän kuva persuuksiin tollaselle hyypiölle. Kahden eri miehen olen saanut kiinni siitä että etsivät seuraa s24lla. Seurustelu mini hyvin mielestäni,en huomannut minkäänlaisia oireita siitä että menisi huonosti. Epäilin,joku vaisto vain sanoi ettei kaikki ole hyvin jossain. Tarkastin asian ja näin se sitten oli,shokkihan se oli.

Kostoksi tein oman profiilin ja kirjoittelin aikani,sen jälkeen paljastin koko homman. Lopuksi jätin miehen ja toisenkin. Ei ole parisuhteessa mitään syytä tutkia profiileja saatika kirjoitella siinä aikeissa. Nyt olen tavannut miehen joka on luotettava eikä roiku koneella,olen nämä asiat kertonut ja yritän niistä päästä eteenpäin. Totta kai se itsetuntoa repi. Luottamus ei koskaan palaa jos sen menettää,turha edes yrittää. Mullakin on profiili nettipalstalla mutta ilman kuvaa.

Suhteemmi yhden miehen kanssa on niin löyhä että on pakko katella uutta Samaisella palstalla näin yhden naisen miehen kuvan ja seuranhakuilmoituksen. Se nainen on mun työpaikalta ; No en tunne naista just ollenkaan, mutta tiedän hänen olevan parisuhteessa juuri tuon miehen kanssa.

Tää on just tätä. Täysin samaa mieltä Tämänkin tarinan pitäis olla ihan erilainen eikä just tätä, nimittäin eihän tässä ole päätä eikä häntää. Evouution tarkoitus on että miehet jakavat siemeniään mahdoisimman monen naaraan kanssa, se täytyy hyväksyä. Ei ihmisiä oe tarkoitettu yksiavioisiksi. Olen sen hyväksynyt, siksi en olekaan sitoutunut kehenkään, naaraana, ja en osaa tuomita uroksia.

Mutta kietäydyn varattujen uroiden tarpeista kuitenkin moraalisista syistä. Jokainen tekee oma vaintansa ja se on muiden hyväksyttävä, eettisin ja moraalisin perustein. Jos mies on 60v tai vanhempi seuraa pitää hakea vanhainkodista tai mennä hautuumaalle uneksimaan. Säälittäviä surkimuksia, takertujia, jotka ette osaa itte päättää mistään. Myös katkeria luusereita jotka jäi lehdelle soitteleen ja nyt koittaa olla henkisesti vahvoja. Älä kuuntele näitä luusereita, sun pitää päättää itte omasta elämästä.

Itse en ainakaan haluais että näitten pässien ohjeilla rupeisin tekeen päätöksiä. Hänhän haluaa esiintyä eronneena, joten anna hänelle vapautensa. Tietysti anelee ettet jättäisi häntä kun mikäpäs sen mukavampaa kuin juosta vieraissa ja tulla kotiin palveltavaksi.

Kiva ottaa kaapista puhdas paita päälle kun lähtee vieraisiin. Kun kertoo olevansa eronnut niin sitten pitää saada olla eronnut. Jos rakkautta on toisen vehjeen suuhun otto, niin olen mielummin ilman rakkautta. Jos toista rakastaa ja kunnioittaa niin kunnioittaa toisen kieltäytymistä yököttävistä asioista.

Näistäkin kannattaa puhua jos seurustelun alussa ja miesten miettiä kuinka korkealle asteikossa tuo suuhun otto on miehen elämässä. Onhan ss niin , että tämä nettideittailu on niin helppoa ja kiusaus on lähellä. Aina täältä seuraa löytyy, ainakin seksiseuraa. Olenkin ihmetellyt, että jotkut ukkomiehen on ihan kuvillaan ja sanoo suoraan, että on avioliitossa. Sitten vielä hurskastelevat profiilissaan että "en aio erota, kunnioitan vaimoani" ja paskat, mitä kunnioittamista tuo on?!

Jos ei o le vaimon kanssa yhdessä sovittu, että seuraa saa hakea, Ja mikä suhde se sellainenkaan sitten on?? Itse olen monenlaista tyyppiä täällä tavannut ja luotto mennyt ihmisiin miehiin mutta varmaan naisetkin samaa harrastavat.

Ehkä hänellä oli sitä niin paljon jaettavana, että minä en riittänyt;- En tiedä mikä ihmisiä oikein vaivaa? Luulisi ettei tuollaisesta jää paljon käteen, mutta kuka mistäkin kiksit tässä elämssä saa, se on vain surullista, että siinä sivussa kärsiii täysin syyttömät jotka haluaisisvat elää toisenlaista elämää, luottaa ja uskoa ja arvostaa toista ihmistä Kaikkein pahin merkki petollisuudesta on se, että valehtelee täysin mitättömistä asioista.

Ja kun jää kiinni "housut kintuissa" niin valehtelee viimeiseen pisaraan ja yrittää kiemurrella tilanteesta. Tämähän on nykyään ihan yleistä. Itse olen 65 v. Nuoret miehet ottivat jostain syystä innokkaasti yhteyttä ja halusivat seksisuhdetta. Joillekin vastasin kieltävästi, toisille en vastannut lainkaan. Otin profiilini pois kokonaan. Vanhatkaan miehet eivät ole rehellisiä. Tuntuu hyvältä olla vanha, sitä haluaa jo olla yksin. Onnea vain uuden kumppanin löytymiseen.

Saattaa olla vaikeaa löytää luotettava ja uskollinen. Ex-puolisoni on uskoton seksi-addikti. Olisi vain pitänyt erota paljon aiemmin. Helpointahan olisi kun seksi olisi hyväksyttävää aina ja kenen kanssa vaan. Eikö sen vuoksi suhteissa olla, että tykätään toisesta eikä sen seksin vuoksi? Noin kun olisi niin ei tarvitsisi täällä palstalla surkutella. Hei, lähde suhteesta äläkä taaksesi katso. Jos pettää kerran pettää toisenkin kerran. Ja jos miehen pitää laittaa treffipalstalle ilmoitus niin se on jo pettämistä, silloin hänellä tarkoitus pettää vaikka ei olisi sitä vileä tehnyt.

Jatka elämää ja toivottavasti löydät arvoisesi ihmisen. Me kopioimme lapsuudesta lähtien ajatuksia siitä minkälaisia meidän tulisi olla ja miten käyttäytyä, jotta täyttäisimme ympäristön vaatimukset "kunnollisista" ihmisistä. Toisin sanoen opimme roolin jota alamme esittämään valmiin kaavan mukaisessa elämässä. Myös suhteet ovat aika paljon valmiiksi määriteltyä teatteria, jossa osapuolet sitten esittävät näitä opittuja roolejaan.

Suhteen olessa enemmän tai vähemmän teatteria, se ei ole aitoa, eli se ei sisällä sitä läheisyyttä mitä ihminen toivoo. Tämä ajatusoppi alkoi jo hyvin nuorena, ja siksi ihminen yleensä uskoo olevansa se henkilö joksi hänet kasvatettiin, eli hän on epätietoinen roolistaan, mutta koska hän ei ymmärrä tämän johtuvan hänestä itsestään, hän hakee sitä läheisyyttä vaikkapa suhteen ulkopuolelta.

Olen lukenut erästä kirjaa, joka kuvailee ongelman erittäin tarkalla tavalla. Kirja on Alkuajatus, ja siitä löytyvän tiedon varassa oppii tarkastelemaan ajauksia mielessään. Kun ajatus paljastuu, siitä tulee tietoiseksi ja siksi sen voi valita pois.

Sitä ennen se vaikuttaa toimintaan tiedottomuudesta, eli ihminen esittää tuota roolia huomaamattaan. Tätä sisäistä työtä tehdessä tietoisuus omasta itsestä kasvaa vähitellen ja lopulta tuo rooli katoaa jättäen jäljelle aidon oman itsen. Tuolloin on myös mahdollista rakentaa aitoja ja toimivia suhteita. Kirja todella toimii, siitä löytyy tarvittavat välineet ongelman ratkomiseen joten kannattaa lukea! Voisitko lopettaa tuon jatkuvan mainostamisen joka puolella. On tosi rasittavaa nähdä tämä jatkuva sepustus mokomasta alkuajatuskirjasta pelastajana jokaiseen ongelmaan täällä.

Itselläni on ilmoitus Suomitreffipalstalla ja olen ollut aivan äimistynyt,miten monet avioliitossa olevat miehet hakevat siellä seuraa. Toisten liittoja en lähde sotkemaan edes vastaamalla kyseisiin viesteihin. Mutta juu, miehesi voi hyvinkin pyörittää pientä verkostoaan virtuaalimaailmassa ja monesti he myös haluisivat tavata "pienen kivan merkeissä". Tämä on karua todellisuutta. Ja mun seittemänkymppinenkin on siellä ja kärähti ja nyt olenkin miettinyt et mites hänet sais kaupattua siellä etiäpäin Jäi kiinni tekstarista, selitti ja selitti, teki loppettamispäätöksen ja laittoi s-postia tyypille, tulosti todisteeksi kopion.

Hetki kului, siis perheen yhteisen loman verran ja taas palasi kirjeenvaihtoon, jäi kiinni kun ei tullut kotiin firman eläkeläisläksiäisistä. Väitti istuneensa puistossa puhelimessa, vaikkei ollut edes varattu kun kotoa yritimme soittaa. Ei voi enää ikinä luottaa, pakkasin kamat ja heitin ulos Ei koskaan enää palata entiseen Tätä showta siis jatkunut 4kk, nyt taitaa olla mun vuoro.

ÄLÄ katsele hyvällä moista, tekee sen toistekin. Tässä oon tullut siihen tulokseen että kaikki miehet on tilaisuuden tullen pettureita. En luota enää yhteenkään. Jos nimesi olisi nuuskamulkkunen, niin yksi mahdollinen selitys olisi, että jääkiekkoilijat ovat antaneet sinulle suuseksiä. Järvi lohi 51 Höh,ei kaikki pettureita täältä löytyy yksi kunnon sälli. Jos haluat järkevästi keskustella asiasta ja ymmärtää tilanteen asiallisesti niin soita Ei kannata harhauttaa itseensä enempää. Jos et halua lähestyä ongelmaa tarkoituksenmukaisesti niin on joskus parempi unohtaa koko asian.

Mutta, ei se auta mitenkään jos lähtee analysoimaan asiaa vääriltä lähtökohdilta. Niin, tuo mainittu numero on ihan tavallinen numero ilman mitään kummempia maksuja. Mielummin valmistat asiasi ja otat aikaa ennen kuin soitat jotta keskustelusta hyödyt myös.

En jaksa kaikkia viestejä lukea, joten tämä voi olla jo ehdotettujen listalla. Noh, tässä se tulee. Mutta kuitenkin ennen tätä, tee itsellesi myös feikki profiili ja ota yhteyttä tulevaan ex-puolisoosi. Tämän jälkee vain mielikuvitusta peliin! En antaisi anteeksi, tosin en itse lue treffipalstoja.

Että mitä tuosta osaisi ajatella, toinen laittaa ilmoituksen ja toinen lukee ilmoituksia, kannattaisko erota? Att söka med fingertopparna är inte alltid så lyckat.

Jag har provat sedan utan resultat. Ingen utav dom har varit seriösa. Eller skall det vara som en utav mina vänner att han kommer inte till Helsingfors tråtts att han bor i Esbo? Min erfarenhet är att dom som inte svarar ej heller vill stöta på en utanför dator världen.

Har jag fel så upp till bevis! Ei kannata jatkaa Unohda koko tyyppi, hukkaat aikaasi hänen kanssaan. Katuu, pyytelee anteeksi ja seuraavan riidan jälkeen uusi profiili pelissä tai vanha piilotettu kaivettu esiin Tuhlasin melkein vuoden parantumattoman nettideittaajan kanssa. Nyt seurustelee uuden naisen kanssa, mutta keikkuu e-kontaktissa sinkkuna Ja tuskinpa osaa lopettaa, kun on niin koukussa.

Ovatko tyytymättömiä olemassa olevaan suhteeseen josta eivät raaski jostain syystä poistua? Pitäisikö naisten hiukan panostaa siihen että suhde toimisi, pitää mies tyytyväisenä, antaa sitä mitä hän tarvitsee eli kunnon seksiä!! Turha valittaa jos mies ei kotona saa!!!! No entä jos mies pettää vaikka saa kotona seksiä niin paljon kuin haluaa?

Miehille ei riitä se että saa yhdeltä akalta joka on pitänyt huolta itsestään, miehestä, kodista, yhteisistä lapsista ja panostanut seksielämäänkin siinä sivussa. Siitä huolimatta joka ikinen mies pettää tai olisi valmis pettämään tilaisuuden tullen.

Höpöhöpöjuttuja nuo "katsoisit peiliin kun mies hakee vierasta Joillekin miehille yksi nainen vain ei riitä, vaikka olisi kuinka kaunis, upea, iloinen ja seksikäs ja vilkas sängyssäkin. Tällaiset miehet kannattaa vaan laittaa vaihtoon, mikäli ei itse halua tyytyä saamaan vain osansa miehen huomiosta ja olemaan yksi monista naisista hänen listallaan. Vaikkei aloittajan tapauksessa todellista fyysistä pettämistä seksin muodossa olisikaan vielä tapahtunut, on mies jo osoittanut halunsa ja taipuvaisuutensa siihen, eli luottamus ilman muuta karisee.

Puheet treffipalstoista "sosiaalisena mediana"? Ei sieltä kukaan kirjekaveria etsi! Mieheni jäi kiinni kans treffipalstalta ja esitti itsensä vastaavanlailla. Tehtiin sovinto ja vuoden yritin korjata suhdetta, mutta en silti pystynyt olemaan enää normaalisti suhteessa.

En vain kyennyt enää luottamaan. Luulin että ajan kanssa unohtaa, mutta ei. Elämä oli yhtä helvettiä, enkä ikinä ennen ole ollut mustasukkainen, mutta sen jälkeen jatkuvasti olin. Huomasin kaupungilla mieheni kanssa kulkiessanikin kuinka mieheni katsoi minua hyvännäköisempää naista oikein pitkään ja sekin alkoi riipiä sisälläni.

Sen vuoden jälkeen erosimme ja nyt seurustelen toisen miehen kanssa ja olen todella onnellinen. Uusi onni kumosi kaiken sen mitä tunsin ex-miestäni kohtaan. Kohtuus kaikessa,mutta eikö se niin mennyt ,että kun vierasta saa on niinkuin kangen pajalla olisi käyttänyt. Ero ehdottomasti tulisi omalla kohdallani, ei se siitä muutu ja en ainakaan itse enää koskaan luottais.

Selvä kai että haluu viihdytystä, ei ole tyytyväinen elämäänsä. Huomaa kai siinä vaiheessa kun tulee lähtö ettei se elämä sittenkään mennyt oikeaan suuntaan ja miten hölmö on ollut. Oma epävarmuus itsestä kai ajaa tähän tilanteeseen. Haluaa huomiota joka puolelta huomatakseen olevansa superhyväksytty ja -haluttu. Jos miehesi hakee seuraa eronneena miehenä, sun pitää todeta sille että "sä oot nyt eronnut mies ja voit suksia kamoinesi hiiteen täältä".

Kaikki muut vaihtoehdot olisivat sinua kohtaan väärin. No more lies Tapasin miehen treffipalstan kautta. Luulin muutaman kuukauden tapailun jälkeen, että meillä on jotain vakavampaakin. Paras ystäväni roikkui kaiken aikaa treffipalstoilla, ja hänen mielestään miesystävällänikin oli siellä profiili. En uskonut, uskoin, ja taas en uskonut Miehen ja ystäväni viestiketjusta kävi selvästi ilmi, että tuttu mieshän siinä kirjoittelee. Annoin viestiketjusta kopioidun nivaskan miesystävälleni, ja vaadin selitystä.

Sellaista selitystä en koskaan saanut, jonka olisin halunnut. Itseasiassa en edes ymmärtänyt, mitä hän selitti, koska itse olin raivonpartaalla. Ymmärrän, että joku on ikuinen etsijä, mutta sitä en ymmärrä, miksi sitten sitoutuu kenenkään kanssa vakavampaan suhteeseen.

Yllätys tässä tarinassa on se, että olemme silti edelleen yhdessä. Olen kuitenkin oppinut jotain, nimittäin sen, että elän hetkessä. Jostain syystä en enää edes välitä, mitä hän puuhailee netissä. Ihminen, joka elää fantasioista, on jäänyt lapsena jostain paitsi. Ympärilläni on paljon ihania ihmisiä, ihan käsin kosketeltavissa Ja tänään ei tiedä, mitä on huominen;.

Nyt naiset kattokaa peiliin ja miettikää miks treffipalstalle mennään. Jos selibaatti on naisille selvää,mutta miehille ei. Testosteroiinin tuotanto toisilla on vahvempaa,ja sillon on halutkin sen mukaiset. Ukkokin pysyy pois saiteilta. Miehesi ei ole tehnyt mitään rikosta, mutta sinä olet tehnyt! Kerroit lukeneesi ruudulta miehen ilmoituksen.

Tiedätkö että olet rikkonut kirjesalaisuutta, josta tulee ilman muuta tuomio jos miehesi niin haluaa! Ei ole mitään merkitystä sillä onko ruutu auki vai ei! Julkisen ilmoituksen lukeminen ei millään tavoin riko kirjesalaisuutta. Eihän sua laitetaan vastuuseen tämän palstankaan lukemisesta, vaikka ykstyisiä hengentuotteita nämäkin ovat, emmekä halua todellista nimeämme julki.

Tiedän liiankin hyvin tunteen ja voin sanoa, että joka kerran jälkeen hankalampi luottaa Painin saman asian kanssa, useamman kerran jäänyt kiinni, ja nyt tuntuu,ettei millään pääse yli Kerro avoimesti haluistasi ja vastaa miehesi haluihin, siis jos haluat pelastaa suhteen ja normalisoida sen, ennallee se ei palaa koskaan.

Sitä sattuu,meinasitteko olla 60 v yhdessä. Minkä ikäinen miehesi on? En tiedä hänen teoistaan läheskään kaikkea nykyään on uudessa parisuhteessa ja voi voi tätä naisparkaa joka siinä elää Ainoa mitä naisesta tiedän on nimi.. Olen siis vahvasti sitä mieltä että lapseni ei kuulu mieheni lähiperheeseen ja tästä syystä en lastani heidän sukutapahtumiinsa enää annakkaan koska en mm.

Olisi mukava kuulla lisää sinun tilanteestasi Tämä kertoo vain sen, että ei ne varatut aina olekaan niitä parhaita. Kun usein kuulee sanottavan "kaikki parhaat ovat varattuja". Tiedän monta kaltaistasi tarinaa, jossa mies on esittänyt ihanaa aviomiestä, mutta puuhaillut muuta selän takana. Alan uskoa siihen, että itse asiassa parhaat ovat vielä vapailla markkinoilla. En voi toivoa kuin onnea ja toivottavasti löydät paremman miehen, joka arvostaa sinua ja on rehellinen!

Mitä jos yksi kymmenestä miehestä olisi sellainen joka aidosti arvostaisi sinua, ne yhdeksän muuta eläisi miten lystää eivätkä arvostaisi sinua eikä miestäsi, olisitte käytännössä eristäneet itsenne todellisuudesta eli siitä mitä ihmiset oikeasti ovat. Noin se vähän menee jos naista pitää ylistää, nimittäin ei muut miehet sitä ala tekemään jonkun toisen vaimolle. Vaikea laittaa sanoiksi mikä on luontainen keino ja ei luontainen keino parisuhteissa ja muissa tämänkaltaisissa asioissa, se on kuitenkin varmin mittari oikeasta elämäntyylistä jos kaikki tuntuu oikealta eikä mikään asia vaivaa mieltä.

Jos joku asia joka ei edes liity koko suhteeseen vaivaa, niin se on merkki siitä että kokonaisuutena kaikki ei ole niin kuin pitää. Eli yhdelle ongelmalle on annettu toinen syy. Elämä on ainutkertaista eli antaa mennä vaan Missä on sanottu ettei saa olla muidenkin kanssa "sillei"? Ei, en ole uskonnollinen, joten turha yrittää raamatuita tai koraaneita. Aviorikos-käsitettäkään ei enää ole. Mikä laki kieltää minua syöksymästä naapurin rouvien hameiden alle? Entinen avopuolisoni etsi seksiseuraa netistä.

Sain asian selville vahingossa ja pidin tietoni salassa kuukausitolkulla ennen kuin räjähdin asiasta. Jatkoimme yhteiseloa noin puolisen vuotta tämän jälkeen, jolloin jälleen vahingossa löysin hänen uuden profiilinsa! Siihen päättyi vuosien yhdessäolo ja avoliitto.. Once a cheater, always a cheater.

Nykysin luotto miehiin mennyt täysin ja saankin nautiskella sinkkuelämästä: Meille miehille on luonnonmukaista pyrkiä levittämään geenejämme mahdollisimman laajalti. Sama koko eläinkunnassa, ainakin nisäkästen kohdalla urosten suhteen. Nämä yksiavioisuusvaatimukset ovat vain pelkkiä normeja jotka pyrkivät rajoittamaan luontoa. Emme me pahuuttamme tai ilkeyttämme sitä tee, vaan jotkut meistä eivät vain ole tarpeeksi vahvoja vastustamaan luonnollista tarvettamme.

Ja ehkä vietti on meillä häntäheikillä vahvempi kuin "uskollisilla". Mutta nythän sinä voit sinkkuna nauttia meistä vapaista uroksista, kummatkaan eivät sitoudu mihinkään!

Kunnioitetaan ja nautitaan toisistamme! Seuraat siis evoluutiota, mutt a pimität sen naaraalta,jonka valitsit lastesi äidiksi, sllieenhän se menee, meidän ihmisten ajatusmaalimassa, hah,muutoin olemme samoilla linjoilla. Onhan se vietti erilainen eri ihmisillä, mutta itsehillintäkin on keksitty. Sitten, kun vaimosi hankkii sen ulkopuolisen seksiystävän, hän saa luultavasti sinulta turpiinsa, sillä häntäheikit harvoin kestävät naisen seksuaalisuutta ja naisen tarpeita.

Ei saisi, en ole väkivaltainen. Pahoittaisin toki mieleni mutta ymmärtäisin kyllä. Pettäjät ovat aina pettäjiä joten anna kenkää äijälles ja hanki uusi elämä!!! Hän ei ole sinuun tyytyväinen joten hakee seuraa ja nyt kiinni jäätyään pelkää yksin jäämistä, mutta kummallekin parempi aikanaan, että eroatte.

Mulle kävi entisen vaimoni kanssa sama juttu ja annoin anteeksi, mutta muutama vuosi niin jätti minut kuin nallikalliolle eli pettäjä luonteeltaan niin aina pettäjä. Elämä on kovaa, mutta ilman kovaa ei ole elämää ;-. Mikä ihme tuossa on? Kannattaa pysyä sinkkuna, niin ei löydä omaa miestä treffipalstoilta. Enemmän täällä ja baareissa varatut miehet hakevat seuraa kuin vapaat miehet.

Teidän olisi ilmeisesti käynnistettävä kahdenkeskiset yt-neuvottelut. Hakeeko kumppanisi vakavalla mielellä itselleen seuraa, vai testaako viehätysvoimaansa? Onko tuo nyt sen vaikiampaa? Yksi lempiaiheistani on ihmisten tunne-elämä. Siinä kaikkein käsittämättömintä on se, miten ihmiset kehittävät itse itselleen tunteita ja perustelevat motivoivat ne älyllä. Tämä tarkoittaa, että ihmiset voivat muitta mutkitta pyrkiä perustelemaan järjellisesti asioita, joita tuntevat ja puolestaan tuntea voimakkaastikin omia ajatuksiaan sekä mielikuviaan kohtaan.

Tuttu ihminen yleensä menettää tietyn mystiikan. Ajan kuluessa, mitä nuorempi sitä nopeammin, se mystiikka katoaa, vaikkei näin tosiasiassa tapahdukaan. Me ihmiset olemme lopulta melkolailla pohjattomia mysteereitä jopa itsellemme. Näkökulmastamme mysteerin katoaminen kuitenkin johtaa siihen, että toisesta ihmisestä alkaa tulla enemmän tai vähemmän tylsä. Jotkut vaativat vaihtelua elämäänsä, eivätkä enää tunne samalla tavalla intohimoa esimerkiksi omaa puolisoaan kohtaan kuin suhteen ollessa kaksi viikkoa vanha.

Toisaalta olen itse ollut miehesi kaltainen ihminen. Se on johtunut huonosta itsetuntemuksestani ja tietyistä addiktioihin viittaavista piirteistä. Tulen alkoholistiperheestä, jossa mikään ei ollut koskaan varmaa. Totuin tiettyyn kaaokseen ja epävarmuuteen, joten liian vakaa suhde saattoi alkaa hyvin nopeastikin tylsistyttää.

Sen lisäksi aloin uskotella itselleni, ettei se suhde kuitenkaan kestä, joten aloin etsiä seuraa. Näistä itselleni uskottelemistani asioista tuli itsensätoteuttavia pelkoja.

Ero tuli osittain juuri oman käytökseni vuoksi. Kohdallani haaste oli se, ettei puolisoni ollut kenties valmis haastamaan minua ja minä taas en ollut laisinkaan valmis ottamaan vastuuta omista kuvitelmistani.

Vaikka olisimme alkaneet keskustella asioista, olisin hyvin todennäköisesti kierrellyt ja kaarrellut. Olisin ollut se ympäripyöreä ja epäluotettava mies, jonka seuraan ei olisi kannattanut itseasiassa kenenkään tulla. Valitettavasti siinä vieressä jo oli nainen, joka kärsi käytöksestäni. Tunnepuolisesti olen ollut aina herkkä. Lisäksi - vaikka edellä olevasta toisin voisi kuvitella - minulla on ollut erittäin tiukka moraali. En ole sietänyt pettämistä ja ajatustakaan siitä.

Siten en koskaan pettänyt, vaikka minulla ilmoituksia netissä olikin. Ilmeisesti tärkeintä itselleni oli, että "portit olivat ikään kuin auki" mahdollista eroa silmällä pitäen. Tästä asiasta minun olisi ollut erittäin vaikea puhua.

Silti tuo on asia, josta minun olisi pitänyt puhua, asia, jota minun olisi pitänyt käsitellä. Jos ja kun en olisi kyennyt ottamaan haastetta vastaan, olisin ymmärtänyt erittäin hyvin puolisoni lähdön.

Se käyttäytyminen hajottaa ja se leimaa toisen epäluotettavaksi. Jos vaikka olisikin joku syy luottaa, se luottamus on jo kadonnut, eikä toisen vakuuttelut siinä välttämättä enää auta. Pettäjän on kyettävä avautumaan tunteistaan eikä selitellä älyllä asioita, "mutta kun" tai "ei se mitään tarkoita". Ne eivät vastaa kysymykseen: Se vielä jäi sanomatta, että todellakin ihan turhaan hajotat itseäsi siinä suhteessa tunnepuolisesti.

Naisena varmasti ajattelet nyt, että "Tuo kuulostaa hienolta! Kuinka saan sen tapahtumaan? Todellisuus on, että et voi tehdä mitään edesauttaaksesi sitä. Voit vain antaa sen tapahtua. Ensimmäinen ja tärkein asia on se, että mies rakastaa naista joka rakastaa miestä, muttei enempää kuin itseään.

Jotkut kutsuvat sitä itsevarmuudeksi, mutta se tarkoittaa paljon enemmän kuin pelkästään sitä. Toinen asia, joka tukee ensimmäistä, on antaa rakkauden tapahtua. Tunnet olosi mukavaksi ja arvokkaaksi, että sinusta välitetään oman itsesi takia, ei sen takia mitä teet. Rakkauden hyväksyminen tarkoittaa sitä, kun hän haluaa tarkistaa autosi, sinä annat hänen tehdä sen. Kun hän haluaa käydä tankkaamassa puolestasi, annat hänen tehdä sen sen sijaan, että sanoisit tekeväsi sen itse.

Jotta miehestä voisi tulla parempi mies, hän tarvitsee tilaa ja mahdollisuuden siihen. Lyhyesti, mies avioutuu naisen kanssa, jonka uskoo tekevän hänen elämästään paremman.

Ja mikä parasta, sinä annat sen tapahtua. Morsiamet paljastavat törkeimmät kommentit, jotka heille on sanottu hääpäivänä - lue ja järkyty. Pariskunnan hääkuvasta löytyi härski yllätys - katso otos. Jaa se myös ystävillesi. Kuuntele ohjelmia ja lempikanavaa puhelimellasi RadioPlay tarjoaa mielenkiintoisia sisältöjä kuunneltavaksi silloin kuin sinä haluat. Lataa puhelimeesi RadioPlay -sovellus!

Juuri nyt Päivä Viikko. Seksiasento, jossa puuhailu tuntuu pelkästään epämiellyttävältä Rintansa paljastanut mallikaunotar esittelee uskomatonta kroppaansa - esillä myös alatissi Tänään tv: Yksi viime vuosien hehkutetuimmista scifi-elokuvista - palkittiin Oscarilla 6 tyylimokaa, jotka antavat sinusta huonon ensivaikutelman - ethän sorru?

Onko seurustelusuhde hiipumassa pelkäksi kaveruudeksi? Paljastavat merkit listattiin Pätkäpaasto on vaativa, mutta tehokas tapa laihduttaa - katso, sopisiko sinulle Koirien tekokivekset nostavat suosiotaan - Kim Kardashian asennutti lemmikilleen implantit Viisi ruoka-ainetta, jotka saavat ihosi hehkumaan - kuuluvatko jo ruokavalioosi?

Seksiasento, jossa puuhailu tuntuu pelkästään epämiellyttävältä Koirien tekokivekset nostavat suosiotaan - Kim Kardashian asennutti lemmikilleen implantit Rintansa paljastanut mallikaunotar esittelee uskomatonta kroppaansa - esillä myös alatissi Petetyksi tulleet naiset kertovat: Merkit, joista tiesin, että jotain on tekeillä 6 tyylimokaa, jotka antavat sinusta huonon ensivaikutelman - ethän sorru?

Samuli Edelmann työskentelystä Aku Louhimiehen kanssa: Missä sinun kannattaa harrastaa seksiä tänä kesänä? Horoskooppimerkki kertoo Ihmiset eivät saa tarpeekseen prinssi Harryn eksän ilmeistä - "Tuon takia heitä ei kutsuta häihin! Laulajatähti Lily Allen jakoi kaksi kuvaa vaginastaan Nainen lähetti vahingossa arkaluontoisen kihlajaiskuvan perheelleen - "Onnea, se on valtava" Anna Eriksson teki Kelokuvan, esiintyy monessa kohtauksessa alasti - "Elokuva vaati alastomuuden" Mitä naiset todella ajattelevat masturboidessaan?

Sun blogia on ihana lukea, kun susta huokuu tollanen onnellisuus ja aitous. Noilla punilla saa hyvin tarkkaa jälkeä. Nuttura on vaan ihan perus ponnari keskellä päätä ja jätän vain opnnarin silmukalle ja ja pöyhin sitä. Ihania ajatuksia, vaikka ei kaikki niin positiivisia mutta on hienoa että mietit elämää monelta kannalta: Niin kaikki ei aina välttämättä mene omalla kohdalla niin kuin toivoisin, mutta pitää löytää sitten jotain muuta mukavaa sen paikkaamiseen.

Ensimmäinen puna on ehdottomasti suosikkini niin sinulla kuin myös sen ottaisin mieluiten itselleni. Sulle sopii mielestäni todella hyvin kaikki pinkit sävyt ,myös kylmään vivahtavat, mitkä itselleni eivät passaa niinkään. Varmaan riippuu paljon hiusten sävystäkin mikä sopii. Huomasin sen nyt kun värjäsin vaaleammaksi. Tuo tumma puna sopii nyt paljon paremmin. Mun silmään ehdottomaksi top 3: Mun mielestä sun väreihin sopii hyvin juurikin kylmään taittavat sävyt, hopeaakin taidat koruissa suosia?

Oot kyllä niin kaunis ja näyttävä ilmestys olematta tyrkky , ei ihme jos miehillä menee pupu pöksyyn…: No itseasiassa olen enemmänkin keltakulta tyttöjä, mutta pitää siis ottaa noita hopean värisiä enemmän käyttöön. En oo koskaan ajatellu, että ne sopis mulle. Hipsterlook on jees, mutta puna ei ole kovinkaan käytännöllinen. Muuten sitä olisi ihana käyttää enemmänkin. Varsinkin tuo nro 33! Tiedätkö löytyykö näitä punia myös Suomesta tai satutko tietämään mitään muita hyviä ja kohtuu hintaisia mattahuulipunia?

Olen etsinyt epätoivoisesti, mutta en ole vain löytänyt! Inglot Suomen sivuilta löytyy suppeampi valikoima, mutta heillä on liikkeitä pääkaupunkiseudulla Jumbossa ja Kluuvissa ja siellä on mielestäni melko hyvä valikoima.

Olet tosi kaunis nainen, siksi en ymmärrä miksi käsittelet blogi- ja Instagram kuvasi jollain kuvienparannusappsilla. Sen meinaan huomaa kuvista tosi selkeästi. Käsittelit aihetta aiemmassa postauksessa, mutta kysyn siltikin että etkö itse pidä käsiteltyjä kuvia tökerönnäköisenä? Taitava kuvankäsittely on asia erikseen, mutta käyttämäsi appsi tekee sinusta muovisennäköisen ja käsittelyn näkee kilometrin päähän.

Käyttäisit reippaasti ihan aitoja kuvia, et tarvitse parantelua! Olen samaa mieltä, että kauniin naisen kuvia ei tarvitse käsitellä, ainakaan näin selvästi havaittavalla tavalla. Luota Miia vain itseesi! Heippa Mia ja kiitos! En pidä käsiteltyjä kuvia mitenkään tökeröinä. Niin ne ovat kaikissa naisten lehdissäkin. Niin kuin aiemmassa postauksessa käsittelin ja väänsin kommenteissa jo osittain rautalankaa, että pidän kauniista kuvista.

Mutta pointtini olikin, että käsittelemäsi kuvat eivät ole erityisen hyvin käsiteltyjä silloin kun sen huomaa noin selvästi. Siksi käyttämäsi appsi tekee kuvista tökerönnäköisiä, kun sen näkee kilometrin päähän. Koita vaikka jotain toista appsia, jos välttämättä haluat kuviasi siloitella.

Uskoisit meitä, kun et sitä tarvitse, luonnolliset kuvat ovat paljon parempia. Itseänikin häiritsee se, että olet muokannut näitä kuvia niin paljon, että se näkyy jo kauas, mutta jokainen tyylillään: En ole niitä muuten muokannut. Niin kuin aikaisemmin sanoin.. Siksi pidän kuvat tällaisina.

Eka puna ja hipsterlook sopii sulle törkeen hyvin: Oon samaa mieltä, että ajan henki on nyt vaan se, että on ns. Itse tähyilen jo ulkomaille, missä ei suomityttöä arvostetaan ihan eri lailla. On aika turhaa toivoa löytää tasavertaista kumppania pk seudulta, missä on jo lähtöjään koulutettuja ja kauniita naisia enemmän ku niitä sinkkumiehiä.

Heippa Linda ja kiitos! Pitää varmaan ryhtyä hipsteriksi. Haluan, että kelpaan juuri sellaisena kuin olen. No niin oletkin, loisto teksti jälleen! Samojen ajatusten kans painimista myös täällä.. Tuntuu, että usein paine ihmissuhteen löytämisestä syntyy enemmän muista ihmisistä kun varsinaisesti itsestä.

Ihanaa, että joku muukin sanoo sen ääneen, että on ihan ok olla yksin ja ostella huulipunia ; Pitikin kysyä, että mitä nudepunia käytät? Oon koittanut kuumeisesti etsiä hyviä — toistaiseksi tuloksetta… Ihanaa syksyä sulle! Monet sanovat joo kyllä, että löydät vielä miehesi.

Niin voihan se olla, mutta näinkin on ihan hyvä. Macilla on kivoja nude-punia ja myös Isadoralta löytyy kivoja Nude-huulikiiltoja. Moi, tämä ei varmaankaan ole ns. Mielestäni on täysin hyödytöntä olla nainen ja vapaaehtoisesti lapseton. Joudut kärsimään kaikki haitat: Jos sitä isäkandia ei siis seuraavan 5 vuoden sisään löydy, käytä muita keinoja ja hanki ainakin yksi lapsi. Uskon kuitenkin, että täyden ja mahtavan elämän naisena voi elää ilman lapsiakin. Lisäksi lapsien hankkiminen ei aina ole itsestä johtuva asia ja näin se ei ole vapaaehtoista.

Aina niitä ei saa vaikka haluaisikin. Lisäksi sopivaa miestäkään ei aina saa vaikka haluaisi. Muihin lapsenhankitavaihtoehtoihin en osaa kommentoida. Lapsen saaminen ja kasvatus on varmasti todella palkitsevaa ja sanoin kuvaamatonta ja siksi osittain ymmärrän, että sanot joillekin hurjalta kuulostavan kommenttisi ja haluat saada ihmiset ymmärtämään kuinka tärkeää on saada lapsi.

No huh huh, what a load of sh.. Elämä voi olla todellakin hyvää ja ihanaa ilman lapsia. En voi uskoa, että joku vielä nykyaikana päästää suustaan jotain keski-aikaista. Itselläni on lapsi, mutta onnellisuus lähtee aina itsestä, ei lapsesta, ei miehestä, ei rahasta.

Se lähtee omasta sisimmästä. Halusit Miia lapsen tai et, se on oma asia, mutta muista, että se ei määritä sinua ihmisenä. Ja mies ja parisuhde tulee kyllä vastaan, kun sen aika on. Itsellä oli niin selvät sävelet, että millaista miestiä etsin eroni jälkeen. Noh, sitten tuli vastaan melkein 10 vuotta nuorempi mies, jonka kanssa olemme olleet yhdessä pian seitsemän vuotta. Ei mies, ei lapset. Onnellisuus lähtee omasta itsestään ja muut tulee sen jälkeen. Miten en tullut edes ajatelleeksi tätä?

Ihanaa syksyä myös sulle. Eksyin sivullesi vahingossa ja muistin sinut Ensitreffeillä alttarille ohjelmasta. Luin tekstisii ja katselin kuviasi ja minulle tuli valtavan voimakas tunne, että tulet saamaan kaksi lasta, tyttöjä.

Tämä piti vielä kirjoittaa sinulle, että elä tässä hetkessä ja tee elämästäsi juuri sellaista kuin haluat. Se Oikea tulee kyllä kohdalle jonka kanssa on tarkoitus perustaa perhe. Tulee jo kohta kiire, mutta eihän sitä koskaan tiedä. Uskon meedioihin ja sitä ilmaisesti olet? Ihanaa syksyä myös sinulle Ninni! Voi mikä kiire sinulla!

Vuoden kahden aikana ehtii tapahtua yhtä sun toista ja silti olet vasta! Niin kaikkeahan sitä VOI tapahtua. D Oot kyllä niin kaunis ja lämpimän oloinen nainen: Samoja tunteita käy läpi varmaan moni sinun ikäisesi sinkku nainen ja vanhempikin.

Niitä tunteita olen itsekin käynyt läpi. Kuitenkin olen oivaltanut, että jokaisen elämä on ainutlaatuinen ja mahdollisuuksia täynnä, joita kaikkia ei edes ehdi toteuttaa. Hienoa, etä näet elämässäsi paljon hyviä asioita,jotka tuovat tyydystä ja sisältöä. Osaat varmaan hyvin nauttia esim. Sinä olet vielä nuori, etkä ole kuitenkaan myhästynyt vielä mistaän. Rakkautta ei tarvitse hartiavoimin etsiä, se voi tulla vastaan missä vaan!

Hipsteri, ravintolaillan sekä ysäripuna olivat kyllä ehdottomasti suosikkejani ja näyttivät älyttömän hyviltä sulla! Ihan selkeesti kylmät värit sopii sulle parhaiten: On aika kapea-alaista nähdä nainen vain synnyttäjänä ja äidinrakkauden toteuttamisen kautta. Ihmisillä on monenlaisia kutsumuksia ja tehtäviä tässä elämässä. Kenties tarkoituksella kirjoitit provosoivasti lapsettoman naisen kehnosta asemasta. Minäkin voisin kertoa monta esimerkkiä köyhyysrajalla kitkuttelevista perheistä ja penniä venyttävistä yh-vanhemmista.

Ja aivan yhtä monta tarinaa menestyvistä ja henkisesti sekä aineellisesti rikasta elämää elävistä sinkuista. Elämä on värikästä ja monitahoista. Mustavalkoiset kuvat ja yleistykset usein kaukana todellisuudesta. Maarit, et yhtään ymmärtänyt kommenttiani. Jos on syntynyt naiseksi ja ei edes hanki lapsia, niin silloin siitä naissukupuolesta ei ole mitään hyötyä tai iloa.

Siinä tapauksessa olisi ollut paljon parempi syntyä mieheksi. Jos taas hankkii lapsia, saa ainakin yhdessä asiassa hyötyä sukupuolestaan, sillä sitä kokemusta ei voi miehenä mitenkään saada. Erilaiset ja eri asemissa olevat ihmiset saavat elämästään niin paljon irti ja eritavoin, jos vain haluavat.

Maarit ehtikin jo sanoa saman mitä olin tulossa kommentoimaan. Jos kuitenkin syntyy naiseksi, voi sentään saada lapsia, mikä kokemuksena on mahdollista vain naiselle ja sikäli ainutlaatuista.

En tiedä miten tai miksi olet käsityksesi asiasta muodostanut. Ehkä tämä oli tarkoituksellinen provo. Nyt ymmärsit viestini oikein. Et myöskään mitenkään argumentointi, miksi väitteeni ei pitäisi paikkaansa. Ei ole minun keksimäni asia, että naiset ovat keskimäärin huonommassa asemassa yhteiskunnassa kuin yteiskunnassa kautta maailman, kaikki indikaattorit näyttävät samaa poikkeuksena elinajanodote. Jos ei aio hyödyntää sitä ainoaa, todellista eroa miehen ja naisen välillä, miksi sillin kannattaisi ylipäätään olla nainen?

Jotta voisi saada huonompaa palkkaa, kärsiä ulkonäköpaineista, saada huonommat ylenemismahdollisuudet uralla, huonommat mahdollisuudet saada pysyvä työpaikka? Sorry, mutta en kyllä ymmärrä noin ahdistusta takoavaa ajatusmaailmaa, edes äidiltä! Voi vain kiittää Luojaansa ettei ole syntynyt noihin uskollollisiin maihin edes vahingossa..

Tai saada sen takia huonompaa palkkaa edes. Onhan Suomessakin pariskuntia joissa vaimo tienaa enemmän, mutta hyvällä itsetunnolla varustettu mies ei tästä valita. Ja mitä elämältään odottaa aikuisena? Se on hienoa ettei elämä ole yksistään mustavalkoista, rajat on tehty rikottavaksi. Erityisen upeata että maailmalta löytyy myöskin suomalaisia miesten rinnalla pärjääviä naisia. Ei miehet maailmaa enää yksin pyöritä, se jos mikä on vanhoillista ajattelua! Olimme sitten sukupuoleltamme miehiä tai naisia — tai jotain siltä väliltä!

Totuus on sekin, ettei se mies saa aina niitä lapsia aikaiseksi. Lapsettomuus ei siis millään tavalla huononna naisena olemisen olotilaa tai elämää!

Ajatus on oman pään sisäpuolella keksittyä kuvitelmaa — ei muuta! Miia, mistä olit luopunut, tulin lukiessani siitä varsin iloiseksi. Ja siksi suosittelen lukemaan kirjan: Voi itku näitä autocorrecteja, siis: No johan taas saatiin tappelu aikaiseksi! Antaa Lapsellisen kylpeä omanarvontunnossaan. Naiseudessa on muitakin puolia kuin vain lisääntyminen. Minä en ainakaan yritä tapella, vaan keskustella.

Kukaan ei vain ole esittänyt yhtä ainutta tavoiteltavaa asiaa naisena olemisessa. Yksi on järkyttynyt, toinen sanoo, että niitä hyviä puolia on paljon muitakin kuin lisääntyminen, mutta yhtäkään hyvää puolta ei ole vielä mainittu. Täältä tulee ainakin yksi tavoiteltava asia naisena olemisesta: Minä ainakin pidän omasta elämästäni.

Saan matkustaa, harrastaa ja tehdä mitä haluan. Voin opiskella useita ammatteja ja nauttia elämästä. Eikö se onnellisuus ole tärkeintä? Itse en ainakaan halua olla mies vaikka voin tehdä täysin samoja asioita kuin he.

Voit matkusta minne vain ilman raiskatuksi tulemisen pelkoa, sinua ei katsota kieroon sukupuolesi perusteella koskaan missään maassa maailmassa, sinulla on enemmän fyysistä voimaa , voit siis todella tehdä mitä haluat. Hienhajua ja muuta en viitsi edes kommentoida.

Odottelen edelleen oikeita perusteluita. Ja kaikki tämä siis koskee vapaaehtoisesti lapsettomia, en tietenkään puhu niistä naisista, jotka eivät kykene saamaan lapsia. En nyt viitsi väitellä asiasta, koska olen ainakin ihan tyytyväinen elämääni lapsettomana naisena. Tässä yksi kaipaamasi perustelu lapsettomuuteen — mutta ennen kaikkea avioitumattomuuteen: Olen voinut työskennellä pitkissä hyvin palkatuissa projekteissa ulkomailla.

Avioituneena se olisi ollut hankalampaa — ja lasten kanssa mahdotonta. Todennäköisesti avioituneena olisin jäänyt Suomeen ja tuloni olisivat olleet myös todennäköisesti pienemmät normaalissa päivätyössä. Olen matkustellut enimmäkseen yksin ympäri maailmaa ilman pelkoja ja voin harrastaa mitä haluan, mikään ei sido kotiin. En haluaisi todellakaan olla mies. Kun lapsi-ihminen pääsee vauhtiin, niin ei niiden päähän muuta mahdu, turhaan Mia yrität muuttaa kommenttien suuntaa. Mutta punaa huuliin tytöt, tykkäsin kyllä kaikists.

Hymy on silmissä näkyvä valo, joka kertoo, että sydän on kotona. Olen onnellinen, vahva, itsenäinen nainen, ja hui, ei minulla ole lapsia: Ihailen niin paljon, kun toisille sopii punaiset huulet, tuntuu että itelle kaikki on aina liian tummaa.

Näistä ehdottomasti mun suosikkeja oli ja Ehkäpä tuo ei olisi liian tumma minullekaan.. Katoin eka, että ekassa kuvassa on Chisu! Ei nuo muutkaan huonoja ole. Aina kaunis Miia, sama minkä väristä punaa on tai ei ole: Siis sä oot varmaan upein 34 vuotias nainen, ketä tiedän.

Vaikka mä oon 21 vuotias, tunnen suurta kateutta sua kohtaan. Sä oot mieletön, sun hampaat on mielettömät ja kasvot upeat. Sulla on mieletön elämänasenne ja oot rauhallisen ja ihanan olonen nainen. Ymmärrän, että 34 vuotiaana mahdollisesti onkin vaikeampaa löytää miestä, kun teinivuosina sitä juostiin baarissa ja bileissä yms mistä helppo tutustua. Mutta uskon ja todella toivon, että löydät rinnalles sopivan miehen.

Mutta jos oot näin onnellinen niin sehän on pääasia, ei pakottava tarve tehdä tai saada lapsia.