Thai thai massage with happy end

thai thai massage with happy end

Ja tietysti, olisihan se vähän kömpelö juttu yrittää tavalliselle hierojalle esittää toivetta "happy endingistä": Pysyttelisin sinuna vaan hotellejen yhteydessä olevissa spa-paikoissa.

Thaimaan kuuluisa seksiturismi ällöttää. Etkös ole koskaan itse huohottanut kiimasta? En voi kun valitella tosi köyhää elämääsi. Asiallinen palvelu tarkoittaa sitä että asiakas lähtee pois tyytyväisenä koska on saanut tilamaansa palvelut.

Itse olen tarvittaessa käynyt saunabaareissa joissa mikään ei ole jäänyt epäselväksi. On naurettavaa että rva Amalia menee paikkoihin joissa kuulee ähkinää , voihkinaa ja huohotusta. Pysyisi perskules jalkahieronnassa, ovat katutasossa sekä kaikkien nähtävillä.

Ei tarvitsisi arvuutella mitä ruumiinosaa naapurissa käsitellään. Kyllä siellä hra Nipponista voi huohottaa vaikka pohkeita hierottaisiin. Akalla on vain likainen mielikuvitus, siksi palstalla heiluukin älyttömine kommentteineen.

Sinä se täällä olet jatkuvassa puutteessa. Jokainen kirjoituksesi koskee halvan huoran nussimista. Ihan hierontaan keskittyvissä lukee traditional thai massage, ja seksipaikoissa lukee body massage tai sex massage.

Yleensä kaikissa paikoissa on selkeä hinnasto ja etukäteen sovitaan, mitä tilataan. Yleensä happy ending ostetaan tilausvaiheessa, jos se on saatavilla. Tavallinen hierojakin voi vielä lopuksi kysyä saako olla muuta. Siihen ei ole yhtään noloa vastata että kiitos tämä on hyvä näin. En takaa siveellisyyttä,mutta asiallistakin hierontaa saa www. Tiedän pariskunnan, joka meni ulospäin ihan siistiin hierontapaikkaan ja pariskuntaa erotti vaan verho, mutta silti mieheltä kysyttiin häppyendiing?

Ainahan sitä saa kysyä! Fiksu ihminen, joka ei halua seksipalveluita, sanoo ei kiitos ja thats it! Vaimolleni on Helsingin rautatieasemalla ,naisen toimesta, tarjottu maksullista seksiä! Kai vaimosi osasi siitä kieltäytyä mikäli ei houkuttanut?

Mikä siis on ongelma? Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena. Oil massage on hieman ristiriitainen hieronta.

Siis siinä voidaan hieroa muitakin kuin lihaksia. Mutta joo tästä kyllä ilmoitetaan sitten viimeistään hieronnan aikana, että haluaako sellaista ja tämä maksaa sitten aina lisää ja paljon. Oil massagea suosittelen kuitenkin kokeilemaan koska se on parasta hierontaa mitä thaimaassa saa. Mutta mutta se että mikä paikka tarjoaa vain perinteistä öljyhierontaa onkin sitten hieman ongelmallisempi. Tietysti jos ennen hierontaa hinta sovitaan siksi mitä kyltissä lukee niin tämähän on tietysti yksi varma keino ratkaista ettei muita kuin lihaksia hierota.

Mutta vaikka paikka olisikin ihan kunniallinen hierontalaitos niin suosittelen miehille kireitä alushousuja jalkaan. Ne paikat, mihin pitää houkutella asiakkaita, on huonoja. Parhaisiin ilmoittaudutaan itse, joihinkin varataan aika ja joihinkin jonotetaan. Asiakas saa valita mitä haluaa ja käyttää yleensä kylpytakkia paremmissa paikoissa. Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena.

Koratissa neito kertoi olevansa suomalaisen vihitty vaimo mutta lomalla ja tekee niinkuin kanssasisaret yleensä kun ukon antamat lomarahat ei riitä ,hieroo,nai,ja puhdistaa suullaan happy end noin tonnilla ja tyytyväisyys taattu,onhan oppi pohjolasta saatu,pitää vain varoa kun osaavat suomea vaikkeivat sitä näytäkkään mielellään,ei muuten mutta saatttapi se isyyden tunnistus onnistua jälkikäteen ja jälkimaksut on taattu vuosiksi,tytöt osaa hoitaa hommat sitten suomessa.

Vastaa alkuperäiseen viestiin Happy end massage Ja mitähän semmoinen maksaa ja entä jos saippuan kanssa ettei kuivin käsin ja onko se ihka nakuna oltava molempien vai pyyhe päällä ja missä olet parhaan palvelun saanut matkoillasi ja miten sinut on siihen houkuteltu. Käytä muuta kuin rekisteröityä käyttäjätunnustasi. Viesti rikkoo tai kehottaa rikkomaan Suomen lakia, tai sisältää loukkaavaa sisältöä. Viesti sisältää lapsilta kiellettyä materiaalia.

Ei koske tutkimuskutsuja sekä osto- ja myynti-ilmoituksia.

Thai thai massage with happy end -

All times are GMT. Saahan niitä happy end massageja nyt lähempääkin, Suomestakin. Siis siinä voidaan hieroa muitakin kuin lihaksia. Kai vaimosi osasi siitä kieltäytyä mikäli ei houkuttanut? Oli ensimmäinen yö siinä hotellissa. Find all posts by Taitaka. Find all posts by Von Sandels. Joo, minun ovea koputeltiin yöllä Khao Sanilla ja Bangkokissa lähellä Nanaa. Ihan hierontaan keskittyvissä lukee traditional thai massage, ja seksipaikoissa lukee body massage tai sex massage. Etsi Toggle navigation Valikko. Oletko varma, että treffit seksi neurocore fitnesstukku jatkaa? Käytä muuta kuin rekisteröityä käyttäjätunnustasi.