Isotissi yökerhot tallinna

Puhelimessa Heidi oli ollut hieman arka, mutta luonnossa tyttö vaikutti puheliaalta ja iloiselta. Risteilyyn Heidi oli valmistautunut harrastamalla "pienimuotoista shoppailua", mutta kampaajareissut, manikyyrit ja ihonpuhdistukset hän oli jättänyt väliin.

Viiden sinkun joukko suorastaan kiemurteli epämukavuuttaan. Noidenko kanssa vietän koko illan Kuka heistä on minun parini? Pitäisikö tässä nyt iskeä silmää tai lipoa huulia? Viimeisenä, 10 minuuttia myöhässä, seurueen esikoinen, Jani eksyi paikalle. Miehellä oli maailmanmiehen elkeet ja homma hanskassa alusta saakka.

Joonas keksi ehdottaa tunnelman vapauttajaksi kurkun kostuketta. Olin odottanut muutamaa isotissistä narutoppiblondia. Ihmettelin myös, kuinka pienikokoisia miehet olivat", sanoi Heidi, joka oli nimenomaan toivonut matkakumppaneiksi pitkiä miehiä. Kuvittelin häntä siis parikseni. Kokonaisuutenakin Anu vaikutti sellaiselta perustytöltä, joita kaduilla näkee päivässä tuhat", arvioi Henkka, jonka suurin huoli oli edellisenä iltana löytynyt vaatekaapista.

Mukaan piti ottaa ainakin viidet vaihtovaatteet. Voisiko hän olla minulle a sopiva, b epäsopiva. Anu puolestaan oli joukosta selkeästi parhaimman näköinen", kommentoi Joonas, joka väisteli kysymyksiä ja kertoi ympäripyöreästi lähteneensä matkaan ilman toiveita. Koko miesporukka vaikutti viehättävältä", kertoi Katja, joka lupasi pakottaa joukkion karaoke-estradille kanssaan.

Ei valikoima pahalta näyttänyt", Jani kertoi. Laivalle saavuttaessa sinkut totesivat kukin tahollaan tarvitsevansa rohkaisuryypyn - jos toisenkin. Siispä tie johti humppabaarin punaisille plyysisohville, jossa hakukaavakkeessa vilkkaaksi itseään kuvaillut porukka istui ojennuksessa ja hiljaa kuin ala-astelaiset luokkakuvassa. Alakoululaista vaikutelmaa lisäsi se, että tytöt istuivat puolikaarenmuotoisen sohvan toisella ja pojat toisella puolella.

Eikä kukaan sanonut mitään, kunnes tytöt alkoivat kuiskutella toisilleen. Seisovassa pöydässä tunnelma alkoi silmin nähden vapautua, muttei kukaan sinkuista edelleenkään muistuttanut tv-sarjoissa nähtyjä hahmoja: Hanasta laskettu laatuviini alkoi tehdä tepposiaan, eikä ryhmä sinkkuja muistanut edes syödä. Sen verran jännitti, ettei seisovassa pöydässä kehdattu pyörähtää kuin kerran — maksimissaan kahdesti. Siitä ei saanut mitään irti, mikä oli vähän harmi, kun se oli kuitenkin aika söötti", valitteli Heidi.

Seisovassa pöydässä sillä heitti viini kuitenkin niin lujasti lettiin, että päätin jättää sikseen", Henkka tilitti myöhemmin discossa. Ilta jatkui seisovasta pöydästä karaokesaliin. Katja lauloi vapautuneesti Satumaan tangoa eläkeläispariskuntien tanssiessa poskivalssia sen tahdissa. Janin taktiikka oli läpinäkyvä: Anun kanssa kyllä meni pidempään.

Ulkopuolisten silmissä homma näytti tyylipuhtaalta taklauksen yritykseltä. Jos olisi tahtonut pokata, taktiikka oli vähän heikko, sillä se jutteli vain vanhoista tyttöystävistään", Anu kommentoi. Muutaman lisädrinkin jälkeen painuttiin kannelle ottamaan ryhmäkuvia laskevan auringon valossa.

Saiko sen aikaan juoma, alkujännityksen purkautuminen vai puhdas narsismi, mutta hetki sitten tikku pyllyssä istuneesta porukasta kuoriutui malliporukka, joka viuhtovasta tuulesta ja kevätflunssariskistä välittämättä poseerasi valokuvaajalle antaumuksella.

Ensin tytöt, sitten pojat, sitten kaikki, sitten taas tytöt, sitten jokainen vuorollaan, sitten parikuvia… Eniten filmiä paloi Joonaksen ja Anun yhteiskuviin. Joonas osoitti kiinostusta Anun suuntaan, eikä Anukaan vastaan pannut. Kannella touhua vierestä ihmetellyt poikaporukka veikkasi, että "täällä otetaan varmaan jotain levyn kansikuvia". Janiin ja Henkkaan verrattuna se oli eniten mun tyylinen ja miehistä parhaimman näköinen.

Henkka puolestaan vaikutti ihan liian nuorelta. Jani oli persoonallinen, mutta ei mun mieleen. Ulkoisesti Katja täytti vaatimukset täysin — se oli joukosta kaikkein kaunein, mutta kuitenkin mua kuusi vuotta vanhempi. Vaihtoehdoksi jäi siis Heidi, mutta mun mielenkiinto laski sitä mukaan, kun Heidin humalatila nousi.

En kuitenkaan kiinnostunut kenestäkään. Testaamme uutta kielisuodatinta, joka auttaa sinua löytämään parhaat nähtävät ja koettavat asiat. Se ei ole vielä aivan valmis, mutta saatamme tulevaisuudessa lisätä sen sivustollemme. Kohteen Tallinna tärkeimmät säätiedot Kuukausi.

Haussa löytyi mahtavia tuloksia 40 kilometrin säteellä kohteesta Tallinna. Edellinen Seuraava 1 2. Käyttöehdot Tietosuoja Evästekäytäntö Evästeiden hyväksyminen Sivustokartta.

TripAdvisor LLC ei ole vastuussa muiden verkkosivustojen sisällöstä. Verot ja maksut eivät sisälly diileihin. Ominaisuus tulee käyttöön pian. Kaikki nähtävä ja koettava. Baarit ja klubit Tanssiklubit ja diskot 7. Baari-, klubi- ja pubikierrokset 3. Homoklubit ja -baarit 1. Jazzklubit ja -baarit 1. Testaamme uutta kielisuodatinta, joka auttaa sinua löytämään parhaat nähtävät ja koettavat asiat. Se ei ole vielä aivan valmis, mutta saatamme tulevaisuudessa lisätä sen sivustollemme.

Kohteen Tallinna tärkeimmät säätiedot Kuukausi.

Isotissi yökerhot tallinna -

TripAdvisor suositus perustuu 31 arvioon. Se ei ole vielä aivan valmis, mutta saatamme tulevaisuudessa lisätä sen sivustollemme. Heidin kanssa en voi koskaan kuvitella nousevani talon katolle ulvomaan kuuta, Anusta en saanut ihmisenä paljon irti. TripAdvisor suositus perustuu 47 arvioon. Livenä Anu vaikutti parikymppiseltä. Heidi keräsi aamulla antipatioita hammastahnatempullaan. TripAdvisor suositus perustuu arvioon. Sinkosivatko Amorin nuolet lemmenlaivalla yli laidan, upposivatko ne drinkkilasiin, viuhahtivatko naapurihyttiin vai unohtuiko koko Amor peräti Katajanokalle? TripAdvisor suositus perustuu 9 arvioon. Harju maakond, Tallinn, Kesklinna linnaosa, Pärnu mnt 12 Keskusta.