Kalu kello seksi keskustelut

Sytostaatit ja seksuaalinen halu Oletteko miehet -jotka ko. Miehille toteamus Miehet tuntuvat suhtautuvan seisokin menettämiseen vakavasti ja vaikka nainen olen niin jotenkin ymmärrän kyllä. Normaalia on, riippuu täysin miehestä.

Yleensä nuoret pystyvät nopeammin uusintaan, mut miesten välillä on suuria eroja. Mieheni on 50 v ja pystyy uusintakierrokseen nopeasti, tulee uudelleen 8 minuutin päästä keskimäärin. Kolmanteen pystyy n puolen tunnin päästä, mutta neljäs ei ole koskaan onnistunut tässä iässä. Mun näkökulmasta todella omituista, kun voin lauettuani jatkaa samalla seisokilla toisen varvin vähä tahtia hidastamalla..

Toisaalta jos annan seisokin laskea, ei tarvita kuin pari kevyttä kosketusta naiseltani intiimialueelle ja kohta taas mennään. Joskus naitu ilta kuudesta aamu kuuteen, välillä aina hiukan suuseksiä jommin kummin päin.. Sellasta se on kun harvoin tavataan, silloin kun ollaan useemmin yhessä, riittää lyhyemmät sessiot yötä kohti, yks tai kaks varvii ehkä.

Niin, miehet ovat yksilöitä. Itel penis menee välittömästi eka spermaruiskahdusten tullessa niin herkäksi , että hyvä kun pystyy ruiskimaan loppuun asti..

Eikä toisaalta sit kyl halutakaan enää pitkään aikaan. Pystyn kyl tarvittaessa joskus melko nopeastikin uusintaan, vaik ei niin haluttaiskaan. Kyllä siihen harjoittelu auttaa, ootat jotain minuutin verran ja nappaat kalun suuhusi, tosi hellästi imuttelet ja kohta pitäis olla kalu jo juhlakunnossa.

Moni mies ei taida oikein itseään tuntea tai menee sit vaan mielenkiinto naisen tyydyttämiseen kun omat tarpeet on hoidettu. Voi olla siis itsekkyydestäkin kyse, joka verhotaan "herkkyydeksi". Tosiasiassa mielihyvä valtaa orkussa mielen ja alkaa nukuttaa herkästi.

Jos et itse ehdi saada orkkua ja haluut uusintaa sen takia, pidä huoli että esileikki on pidempi ja pyri saamaan orkkusi jo esileikin aikana, käsipelillä tai kielellä. Mut joo, yksilöitähän sitä ollaan ja ehkä vaihtelua enemmän kuin kuvittelinkaan. Monenlaiseen voi tottua kuitenkin ja herkkyys vähenee toistojen tihetessä tai vaikka runkkailemalla. Minua ainakin väsyttää laukeamisen jälkeen tosi paljon, mutta jos on oikein kaunis nainen niin kyllä innostun kohta uudelleen.

Eräs nainen ihan ihmetteli miten alle 30 minuutin tauon jälkeen virkistyin ja jaksoin taas. Mutta tosiaan vaihtelua on. Kyllä yksi" kunnollinen" rakastelu riittää yleensä kummallekin kerrallaan jos kaikki on esileikistä lähtien hoidettu hienosti ja on YHDESSÄ lauettu kunnolla niin johan on mukavaa käpertyä toisen kainaloon ja nauttia siitä hienosta keveydestä ja antaa ajatustenkin nollautua ja vain olla ja tuntea toisen lämpö ja läheisyys.

Eihän me olla mitään panoautomaatteja. Ei se määrä vaan se laatu. No voihan se siitä sitten pian uudelleeenkin alkaa. Riippuu miehestä, ja esim siitä kuinka puutteessa on. Ainakin itsellä jos takana useamman päivän laukeamattomuus, kykenen melko pian uusintakierrokselle laukeamisen jälkeen, varsinkin jos nainen antaa suuseksiä.

Kyllä siihen pystyy kun on halua, itse olen oikean naisen kanssa pystynyt laukeamiskertaan peräkkäin ja kestona tuntia, välillä min. Mikäli ei pysty niin silloin on kyllä ongelma jossain muualla todennäköisesti lue ei kiinnosta. No en ihan noinkaan sanois.

Todennäköisesti olet vain keskivertoa seksuaalisempi. Itse taas olen keskivertoa vähemmän seksuaalinen, eikä minua ole koskaan- ei parikymppisenäkään- edes haluttanut heti uusintaa, vaikka olen sekstannut todella upeiden ja mahtavien naisten kanssa.

Koko vuorokaudenkin aikana ennätys taitaa olla neljä laukeamista. Tavatessani nykyisen vaimoni olin 22 vuotias, tuolloin pystyttiin naimaan kertaa peräkkäin ihan muutaman minuutin tauolla, nyt 10 vuotta myöhemmin ei ole tullut kokeiltua kuin kerran, 3 kertaan pystyi ihan parin minuutin tauolla, meljäs kerta ei enää onnistunut.

Nykyään lopetamme touhut kun laukean. Joskus nuorempana vaimo silloin tällöin halusi jatkaa senkin jälkeen. Minulla ehkä min tauko auttoi, että sai kalun taas seisomaan. Yleensä sitä piti silti houkutella ja parhaiten se jäykistyi kun vaimo otti "poskeen".

Halutkin kyllä minun puolelta yleensä loppuu orgasmiin, mutta kyllä naistani mielellään jyystäisin lisääkin jos vaan haluaisi. Juu kyllä onnistuu,mutta näin 42v miehenä täytyy odotella n.

Tosi olemme olleet vaimoni kanssa jo 23v yhdessä.. Uuden kanssa voisi ehkä tulla nopemmin valmius uuteen kierrokseen. Mulla taas 42v miehenä ei kovinkaan usein haluta toista kertaa edes samana päivänä, vaikka pystyisin luultavasti n. Jos nainen haluaa useamman kerran, niin sit meil nuollaan, sormetetaan ja leikitään leluilla: Kyllä sitä on uusintamatseja otettu melkein heti laukeamisen jälkeen. Se on hienoa, kun kolmekin kertaa ottaa revanssin, siinä on tyttö jo aika hellänä.

Normaalisti orgasmin jälkeen prolaktiinin eritys estää uudelleenkiihottumisen. Joillakin miehillä prolaktiinin eritys on hyvin vähäistä, siten sallien uuden kierroksen. Hyvin se onnistuu, 3. Pystyn rakastelemaan uudestaan perään mutta menee vähän jyystämiseksi jotta vois laueta uudelleen.

No juu näinhän se on! No toi et meneekö jyystämiseksi on myös naisesta paljon kiinni. Avokin kanssa menee useiten jyystämiseksi jo tokavarvilla, kakkosen kanssa ei mee jyystämiseksi viel viideskään. Johtuu varmaanki tuttuudesta ja siitä että avokki ei haluu suuseksiä eikä muutenkaan ole kovin aktiivinen etsimään uusia nautintoja. Sytostaatit ja seksuaalinen halu. Oletteko miehet -jotka ko. Miehet tuntuvat suhtautuvan seisokin menettämiseen vakavasti ja vaikka nainen olen niin jotenkin ymmärrän kyllä.

Miehen oletetaan olevan seksissä niin sanottu iki-liikkuja joka pystyy ja voi milloin ja miten tahansa. Jos olisin mies niin tuntisin jopa suorituspaineita! Miehen kun pitää olla se alfa uros joka pystyy hommansa suorittamaan jos nainen sitä haluaa. Kait se jotenkin eläimellistä toimintaa siis luonnollista on. Voiko olla, että suurin osa häiriöstä, ettei seiso silloin kuin pitäisi olla juuri se henkinen stressi että jos ei seisokaan ja ympyrä on valmis? Mitä erektiolääkettä ja kuinka paljon.

Ikä ja kuinka kauan käyttänyt, kokemuksia? Ehkä annos voisi olla vähemmänkin. Yli vuotiaat voivat tarkastella palstan sisältöä ja osallistua keskusteluun omalla vastuullaan. Etsi Toggle navigation Valikko.

Keskustelu24 Seksi Mieskunto vuotias mies liian vanha? Harrastamme seksiä, mutta miehellä ei missään rakastelun vaiheessa seiso kunnolla. Yhdyntä onnistuu jollain lailla "puolikovallakin" mutta ei tunnu minusta hyvältä. Mies vaikuttaa siltä kuin hänellä olisi mitään ongelmaa.

En ole siksi viitsinyt ottaa asiaa puheeksi. Mies tupakoi ja juo melko reippaasti, lienee osuutta asiaan. Onko siis aivan tyypillista, että tuon ikäisellä miehellä seisoo vain enintään "kello viiden" asennossa? Vai onko miehiä, jolla on aina ollut näin, myös masturboidessa?? Olen tottunut, että ikäiseni ja nuoremmat ovat "kello kahden" miehiä, jos ymmärrätte, mitä tarkoitan Sytostaatit ja seksuaalinen halu Oletteko miehet -jotka ko.

Miehille toteamus Miehet tuntuvat suhtautuvan seisokin menettämiseen vakavasti ja vaikka nainen olen niin jotenkin ymmärrän kyllä. Harmittaa, kun miehet eivät ymmärrä hyvinvointinsa päälle. Kyllä minusta seksi on paljon ihanempaa, kuin tupakointi ja juopottelu.

Erektiokulma ei kerro mitään sen voimakkuudesta. Miehellä voi hyvin olla "kello viiden" kulma, vaikka seisoisi kuin rautakanki. Erektiokulma on miehillä yksilöllinen. Se on tietysti eri asia, jos se on oikeasti puolikova, eikä siis kovetu kunnolla. Siihen varmasti vaikuttaa jo tupakointi ja viinan juominen, varsinkin kun alkaa olemaan ikää.

On myös luonnonmukaisia keinoja vahvistaa erektiota. Paras tapa on tietysti terveet elämäntavat, mutta muitakin on. Kyseessähän on sama "pissanpidätyslihas" kuin millä naisetkin saavat alapäähänsä puristusta.

Netistä löytyy neuvoja ja muita tekniikoita. Eri asia onkin se, miten ehdottaa miehelle niitä ja että suostuuko hän niitä kokeilemaan. Kyllä 48v miehellä voi olla vielä kalu kuin rautakanki. Ei tuo ikä vielä kunnon erektiota estä. Kyllä se on normaalia, ettei kaikilla miehillä taistelukuntoisenakaan se kalu navalle nouse. Ei se korkeus vaan se kovuus ;. Potkase vaari mäkeen ja ota uus nuorempi tilalle, niin me miehetkin teemme.

Itse oon kans huomannut et seksi tulee ekana ja sitten vasta muut jutut. Nuorempien naisten kans mulla ainakin homma pelaa paremmin. Kyllä vaikuttaa siltä että kaverisi on juonut ja polttanut potenssinsa. Tupakka ja viina pois, liikuntaa lisää ruokapuoli kohdilleen. Itse olen 48vee enkä koe olevani mikään ihmehemmo ikäisekseni.

Mutta jos minulla olisi kaverisi oireet niin lääkäriin lähtisin heti ensimmäisenä arkipäivänä. Kyllä tuon ikäiset miehet on jo vanhoja eikä heistä ole mihinkään. Olen tehnyt niin kuin miehet tässä iässä tekevät; siirtyvät nuorempiin. Ja täytyy sanoa, että kannatti! Kai sinä silti tiedostat, että olet itse ihan yhtä vanha?

Eivät ne nuoremmat miehet sinusta tee yhtään sen nuorempaa. Ei se yli 40vee nainenkaan ihan hehkeimmillään enää ole, kun vertaa nuoriin sileäihoisiin neitosiin. Miksi te sitte hyppäätte 46v. Kun ne nuoret on niin silosia? Eikö ne anna vai oottako niin kakaroita niitte siloste mielestä???? Kiinteät rinnat, sileä ja kimmoisa iho, ei suonikohjuja eikä iän mukanaan tuomia alapään kremppoja.

Valitsitko vai saitko vaan sairaan yksilön että vielä kehtaat yleistää?????? En vaan tiedä tykkääkö kypsemmät naiset sitten näin nuorista yleensä vai pitääkö ihan kakarana? Kypsempi nainen ei pidä sua kakarana,mut ne nuoret siloposket on niin itseään täynnä että ne ei arvosta sua miehenalkuna ja haluavat nöyryyttää miehiä,ei niillä ole useinkaan kokemusta kunnon sexistä itselläkään vaikka ne voi niin esittää kaikkitietävää nirppanokkaa.

Olet rohkea nuori kun sanot mistä tykkäät,olisko noi valittajat just niitä lerppu kullisia vuotiaita miehiä jotka aina haukkuu naiset jopa 30vuotiaatkin???? Jos mun omaa ulkonäköä pitäs arvioida, mun mulla on ihan ok kasvot ei rumat, ehkö jopa komeahkot. Mutta mull on silmälasit ja olan ajoittain kärsinyt ihoongelmista jotka oon huomannut kyllä johtuvan esim. Elämäntavat on välillä olleet aika epäterveelliset, koska mulla on hieman ongelmia noitten päihteiden lähinnä alkoholin kanssa.

Mutta sitten kun olen päässyt taas juomisesta irti, niin mulle on tullut joku ihme terveysintoiluvaihe, eli syö järkevästi, ei tupakkaa, ei pisaraakaan huikkaa, liikuntaa yms. Sitten mulla on kyllä sellanen mielialalääke joka vaikuttaa potensiin, mutta jos on tarpeeks kiihottunut, niin kyllä se alapääkin toimii; Mutta ymmärrän kyllä että en osaa ''iskeä'' naisia. Halusin löytää vakituisen naisystävän, ei mua yhdenillanjutut kiinnosta.

Vaikak jurripäissään sitä on välillä yrittänytkin tosiaan iskeä melkein joka toista vastaantulevaa naista, tai ainakin flirttailla, niin kyllähän mä sen tiedä ettei naiset oo kiinnostunut hirveen humalaisista miehistä. Ei sitä itse vaan aina edes ymmärrä olevansa humalassa. Ja kun en minä tosiaan osaa naisia iskeä. Selvinpäin olen kuulemma fiksu kaveri, mutta selvinpäin en myöskään uskalla jutella ihmisille vapautuneesti. Liaiun estoinen, kännissä taas liiankin estoton.

Löytys se kultainen keskitie, se mulla on hukassa. Ja sitten vielä tästä siloposkisuudesta. Mua vaan kiihottaa, jos naisella on vähän ryppyjä ja ''jenkkakahvoja''.

Ei siinä mitään jos on luonostaan sellanen, mutta mua kiinnostaa eniten sellaset vuotiaat naiset. Yritin olla ainoastaan kohtelias ja vastata samassa tyylilajissa kuin edellinen. On 40 naisilla hyvätkin puolensa. Heillä ei ole enää vääristyneitä kuvitelmia miehistä, seksistä, joillain ei edes itsestään ja parisuhteesta - ainakaan niillä joilla on kokemuksia muistakin kuin naapurin pojasta. Minulle se on tietysti se ja sama, mutta pääsevät nuo vähemmän vetovoimaisetkin veljet "nauttimaan" vastakkaisesta sukupuolesta.

Toki tiedostan, että olen yhtä vanha kuin samanikäiset miehet. Ja en todellakaan ole yhtä kimmoisa ja kaunis kuin nuoret tytöt. Mutta senhän tietää ne "nuoret" miehetkin. Ei iällä ole merkitystä kun seksi sujuu.

En halua enää parisuhdetta vaan aikuisten ihmisten kivaa hetken aikaa yhdessä. Noita 40 naisten alapään kremppoja en ymmärrä. Eihän niitä vielä tässä iässä. Nuorimmaiseni olen synnytttänyt reippaasti yli 40 vuotiaana joten liekö se pitänyt krempat poissa.

Oletko kateellinen nuoremmille naisille, vai mistä noin katkeran kuuloiset kommentit ovat lähtöisin? Jokainen avoimesti ihmisiin suhtautuva ja ihmisten kanssa tekemisissä oleva nuorehko mies kyllä tietää, ettei läheskään jokainen, tai edes valtaosa nuorista naisista ole tuollaisia kuin kuvailit.

Miksi sinun pitää siis edes väittää niin? On nuorissa naisissa toki monta itsestään liikaa luulevaa, ihmisiä huonosti kohtelevaa yksilöä, mutta ihan turha lähteä sitä kaikkiin yleistämään. Itse tuntemani nuoret naiset ovat kyllä ainakin suurimmaksi osaksi ihan fiksua ja maanläheistä jengiä, eivätkä ole tuttavatkaan pahemmin valitelleet mistään kaikkitietävistä nirppanokista. Jospa keskittyisit siihen omaan elämääsi ja jättäisit tuon nuorten haukkumisen vähemmälle? Eivät ne nuorista naisista pitävät miehet sinusta yhtään sen enempää kiinnostu, vaikka mustamaalaisit nuorempia.

Vai oletko kenties itse ollut nuorempana tuollainen kuvailemasi kaltainen kaikkitietävä nirppanokka? Terveisin 30v, sekä ikäisistään että vanhemmista naisista pitävä mies. Joten ei tosiaan kolahtanut!!!!! Meidän palstan äidinkielen opettajahan se siellä, ai,, Kannattavuus viittaa siihen että olet maksullinen nainen.

Kalu kello seksi keskustelut -

Voi olla siis itsekkyydestäkin kyse, joka verhotaan "herkkyydeksi". Muutenkin asenne kaikkeen positiivinen ja reipas. Ei kyllä hirveen kiva ole kuulla täällä että riippuu naisen viehättävyydestä onnistuuko vai ei Tää minun mieheni on kyllä terveet elämäntavat omaava, ei poltakaan. Pikku nakilla varustettu,tunnepuoli mukana,iso kalu pelkkänä panona,miten on. Jos kuitenkin tuo pitäisi paikkaansa, niin mikä minä sitten olen? Ei, luo uusi käyttäjätili. Vaikka mies ei tietäisi hevonkukkua, mitä isolla kalullaan tekisi naiselle, niin minä tiedän ja osaan nauttia siitä riemurinnoin.

Mieheni on 50 v ja pystyy uusintakierrokseen nopeasti, tulee uudelleen 8 minuutin päästä keskimäärin. Kolmanteen pystyy n puolen tunnin päästä, mutta neljäs ei ole koskaan onnistunut tässä iässä.

Mun näkökulmasta todella omituista, kun voin lauettuani jatkaa samalla seisokilla toisen varvin vähä tahtia hidastamalla.. Toisaalta jos annan seisokin laskea, ei tarvita kuin pari kevyttä kosketusta naiseltani intiimialueelle ja kohta taas mennään.

Joskus naitu ilta kuudesta aamu kuuteen, välillä aina hiukan suuseksiä jommin kummin päin.. Sellasta se on kun harvoin tavataan, silloin kun ollaan useemmin yhessä, riittää lyhyemmät sessiot yötä kohti, yks tai kaks varvii ehkä. Niin, miehet ovat yksilöitä. Itel penis menee välittömästi eka spermaruiskahdusten tullessa niin herkäksi , että hyvä kun pystyy ruiskimaan loppuun asti.. Eikä toisaalta sit kyl halutakaan enää pitkään aikaan.

Pystyn kyl tarvittaessa joskus melko nopeastikin uusintaan, vaik ei niin haluttaiskaan. Kyllä siihen harjoittelu auttaa, ootat jotain minuutin verran ja nappaat kalun suuhusi, tosi hellästi imuttelet ja kohta pitäis olla kalu jo juhlakunnossa.

Moni mies ei taida oikein itseään tuntea tai menee sit vaan mielenkiinto naisen tyydyttämiseen kun omat tarpeet on hoidettu. Voi olla siis itsekkyydestäkin kyse, joka verhotaan "herkkyydeksi". Tosiasiassa mielihyvä valtaa orkussa mielen ja alkaa nukuttaa herkästi. Jos et itse ehdi saada orkkua ja haluut uusintaa sen takia, pidä huoli että esileikki on pidempi ja pyri saamaan orkkusi jo esileikin aikana, käsipelillä tai kielellä.

Mut joo, yksilöitähän sitä ollaan ja ehkä vaihtelua enemmän kuin kuvittelinkaan. Monenlaiseen voi tottua kuitenkin ja herkkyys vähenee toistojen tihetessä tai vaikka runkkailemalla. Minua ainakin väsyttää laukeamisen jälkeen tosi paljon, mutta jos on oikein kaunis nainen niin kyllä innostun kohta uudelleen. Eräs nainen ihan ihmetteli miten alle 30 minuutin tauon jälkeen virkistyin ja jaksoin taas.

Mutta tosiaan vaihtelua on. Kyllä yksi" kunnollinen" rakastelu riittää yleensä kummallekin kerrallaan jos kaikki on esileikistä lähtien hoidettu hienosti ja on YHDESSÄ lauettu kunnolla niin johan on mukavaa käpertyä toisen kainaloon ja nauttia siitä hienosta keveydestä ja antaa ajatustenkin nollautua ja vain olla ja tuntea toisen lämpö ja läheisyys.

Eihän me olla mitään panoautomaatteja. Ei se määrä vaan se laatu. No voihan se siitä sitten pian uudelleeenkin alkaa. Riippuu miehestä, ja esim siitä kuinka puutteessa on. Ainakin itsellä jos takana useamman päivän laukeamattomuus, kykenen melko pian uusintakierrokselle laukeamisen jälkeen, varsinkin jos nainen antaa suuseksiä. Kyllä siihen pystyy kun on halua, itse olen oikean naisen kanssa pystynyt laukeamiskertaan peräkkäin ja kestona tuntia, välillä min.

Mikäli ei pysty niin silloin on kyllä ongelma jossain muualla todennäköisesti lue ei kiinnosta. No en ihan noinkaan sanois. Todennäköisesti olet vain keskivertoa seksuaalisempi. Itse taas olen keskivertoa vähemmän seksuaalinen, eikä minua ole koskaan- ei parikymppisenäkään- edes haluttanut heti uusintaa, vaikka olen sekstannut todella upeiden ja mahtavien naisten kanssa. Koko vuorokaudenkin aikana ennätys taitaa olla neljä laukeamista. Tavatessani nykyisen vaimoni olin 22 vuotias, tuolloin pystyttiin naimaan kertaa peräkkäin ihan muutaman minuutin tauolla, nyt 10 vuotta myöhemmin ei ole tullut kokeiltua kuin kerran, 3 kertaan pystyi ihan parin minuutin tauolla, meljäs kerta ei enää onnistunut.

Nykyään lopetamme touhut kun laukean. Joskus nuorempana vaimo silloin tällöin halusi jatkaa senkin jälkeen. Minulla ehkä min tauko auttoi, että sai kalun taas seisomaan. Yleensä sitä piti silti houkutella ja parhaiten se jäykistyi kun vaimo otti "poskeen". Halutkin kyllä minun puolelta yleensä loppuu orgasmiin, mutta kyllä naistani mielellään jyystäisin lisääkin jos vaan haluaisi.

Haluaisitko esitellä kaluasi ja runkkailuasi minulle? Halutessasi voit lopuksi roiskia spermasi mun päälle. Tänne vierailemaan kaikki runkkarit ja asiasta kiinnostuneet. Olin varautunut vaimon antavan ennen töihin lähtöä. Viime kerrasta pari viikkoa. Alastomana käveli makkariin pikkupöksyt jalkaan ja töihin. Pusseissa turvotusta joten vanha konsti käyttöön. Käsipaperi rulla tyynyjen väliin sohvalla ja sitten naimaan. Turvonnut paksu penis upposi juuri ja juuri rullaan.

Monta kertaa ei tarvinnut työnnellä, kun kahden viikon lasti lensi rullaan. Vaimo antaa sitten aitoa tavaraa. Eikä tarvitse lasten lapsien kanssa tehdä katumus, työtä kun omat jäi biletyksen takia huonolle hoidolle. Ei tarvitse lasten lapsia hoitaakaan, kun itse on jo vanhain kodissa Kyllä alle 30 on ehtinyt tarpeeksi bilettää. Jos ei niin kannattaako niitä lapsia tehdäkään?? Yli 25 vuotias ei ole enää nuori ei edes nuori aikuinen vaan pelkästään aikuinen: Silloin on jo viimeistään aika pysähtyä miettimään perhettä ja tulevaisuutta.

Minun mielipiteeni ja näkökulmani. Toivon ainakin että 20 vuoden päästä kaikilla lapsillani on jo omia lapsia. Silloin nuorinkin on Edesmenneellä miehelläni oli totaali-impotenssi sairauden vuoksi 4 vuotta,hänen jälkeensä tapaamillani miehillä vuotiaita parhaat erektiot on olleet viiskymppisillä,osa tupakoi,osa ei. Alkoholin käytöllä on hyvin suuri merkitys asiassa,tupakoinnillakin,mutta ei kaikille.

Yksilöllistä kuten kaikki inhimillinen. Mutta missään tapauksessa viiskymppisiä miehiä ei saa vähätellä rakastajina,pitää vain tehdä oikeita valintoja: Muut kuin hermojen vaurioitumisesta johtuvat erektiohäiriöt ovat hoidettavissa suht' iisisti. Osan hyvien stondisten kunniasta otan itselleni: Niinhän se metsä on aina vastannut kuin sinne on huudettu..

Tsemppiä meille kypsille naisille ja miehille,erektio ja erotiikka on ihania asioita,nautitaan niistä! Kirjoitin ton alkuperäisen tekstin ja kysyisin vielä: Tosin en niitä kehtaa kovin helposti ehdottaa, kun mies ei tunnu niitä kaipaavan.. Niin, onhan se tietenkin ehkä joidenkin mielestä epäreilua, että naisen seksuaalisuus vaan paranee ikääntymisen myötä, kun taas 40 miehillä on väistämättä edessään laskusuhdanne.

Tarvitaan viagraa, sun muita mömmöjä, että ees jotenkin ottaisi eteen. On 81 vuotias ja sillä on vakituinen tyttöystävä 44 v. Ja kuulema kaikki pelaa niin kuin pitääkin. Kolmas tai neljäs sen jälkeen kun mummo kuoli. Turha puhua että homma on iästä kiinni. Vaari on koko ikänsä harrastanut liikuntaa, syönyt rehuja, jo silloin kun niiden terveellisyydestä ei tiedetty mitään, ei alkoholia koskaan ,ei tupakkaa, ja 80 vuotta kalanmaksaöljyä ja kaurapuuroa. Ja kyllä pää kääntyy kaupungilla vilkaisemaan minihameista tyttöä.

Ja sitte tuli vaarin isä ulkomailta sillä oli kokonainen haaremi matkassa,sano pojalleen;ei nykynuorista ole mihinkään,otahan poju mallia minusta.!!!. Riippu varmaan tosiaan elämäntavoista seisooko kulli. Itse myös puolivuotta tapaillut 48 vuotiasta miestä ja harrastamme seksiä välillä kolmekin kertaa päivässä. Tapaamme noin viidesti viikossa. Aina ihan kovana on. Mieheni ei juo, eikä polta. Muutenkin asenne kaikkeen positiivinen ja reipas.

Sen verran kovasti itse pidän seksistä, että en pitkään mitään lerppua katselisi. Saan parasta seksiä mitä koskaan olen kokenut.

Aikaisemmin tapailin nuorempia miehiä, kuin itse olen , mutta nyt tiedän tavanneeni elämäni miehen kaikella tasolla. Kerro miehellsi tuntemuksesi ja kokeilkaa " kaikkea kivaa " , joskos se siitä kovettuisi No en vähättele terveitä elämäntapoja mut ei ne huonot tavatkaa ole aina syynä Lukekaas otsikolla Liian kaunis nainen?

Itsellä on vähän samanlainen tilanne. Olen kyllä asian ottanut puheeksi, kun kieltämättä se toisaalta tuntuu, että itse on sitten väärä nainen hänelle. Miehen mielestä näin ei kuitenkaan ole, vaan kyse on hänen "epävarmuudestaan" ja en tiedä ehkä jostain muustakin.

Hän on itse useimmiten tyytyväinen. Tää minun mieheni on kyllä terveet elämäntavat omaava, ei poltakaan. Mieheni kyllä taitavasti hoitelee minua sitten muulla tavalla esim. Mulla on 49 v mies ja kaikin puolin ihana, hellä, vakuuttelee rakkauttaan, höpisee yhteen muutosta ja vaikuttaa ihastuneelta. Seksi sujuu aina aluksi, mutta harvoin päästään alkua pitemmälle, kun hällä erektio lopahtaa.

Olemme puhuneet asiasta avoimesti ja hyvässä hengessä. Hän sanoo, ettei ymmärrä tätä. En osaa sanoa mikä avuksi, mutta haittaahan tuo kun molemmilla on pikku jännitys, että mitenkähän tällä kertaa mahtaa käydä. Onko koskaan tullut mieleen, että ehkä hänellä ei kunnolla seiso sinun kanssa Toisinaan pitää vaan luopua, vaihtaa kumppania. Kovaa peliä kiihottuminen, seisominen miehellä, kostuminen naisella. Sen vain tietää sitten kunnon onnistuu jonkun kanssa, tietää että tämä on minua varten.

Ero ei kuitenkaan kuulemma johtunut siitä. Nyt hän on todennut, että onneksi mun kanssani ei ole näitä ongelmia Varmaan tupakointi ja alkoholin käyttö vaikuttaa hänen erektioon..

Olen itse seurustellut tupakoimattoman, urheilullisen, hyväkuntoisen 50v miehen kanssa ja siellä puolella ei ollut mitään ongelmaa. Kyllä virkeä nainen antaa miehelle vaan lisää potkua, seksi lahnan kanssa on tylsää. Nainen ja Halukas Tuo lahna-sanan käyttäminen antaa minulle aina kuvan tosi tyhmästä miehestä, jonka päänupissa ei juuri aivoja ollenkaan Kun vedit herneen nokkaan 1. Ehkä naisella joka ei ole vireä sängyssä on tärkeämpää ajateltavaa kuten esimerkiksi mitä laitan seuraavaksi pesukoneseen kirjavaa vai mustaa.

Tupakki ja juominen varmasti kyllä tuhoaa mieskuntoa. Miksi ihmeessä haluat elää lopun ikääsi papparaisen kanssa??