Näytä pillu seksitreffir

Harjoituksen puutetta sinulla, taisi se jännitys viedä kanssa osan tunnosta. Mutta eikun uusiksi ja monta kertaa, niin se oikea reikäkin alkaa löytymään ihan näppituntumalla, ei tartte daamin auttaa Kyllä se siitä alkaa sujumaan, olet vain vähän liian kauan tuollaista asiaa pantannut. Olisi pitänyt sinun jo muutama vuosikymmen sitten koklottaa, mutta vielä ehtii.

Eikai kukaan mene huoriin harrastamaan perus-seksiä?! Olisit nyt ottanut villit fantasiasi ja fetissisi siihen mukaan. Sitä varten sinne mennään. Perus-seksiä saa ilmaiseksi baarista. Hmmmm, jos et ole ikinä koittanut, niin mistäs tiedät että oli huono tuntuma kun ei ole verrokkia?

Minkä ihminen munansa koolle voi? Eikö tuo ole ihan keskimittainen? Aloittaja, minkä ikäinen olet? Hyi helvetti mikä ällötys ap on minimunansa kanssa: Olet pikkutissinen, huumorintajuton niuhoaja, joka kuvittelee oman markkina-arvonsa asettuvan sinne ylimpään tai toiseksi ylimpään kvartaaliin? Isäni istui vierelleni ja alkoi heittämään löylyä.

Hetken istuttuamme kuumassa saunassa katseeni tutki tarkkaan isäni vartaloa joka tuntui jo itsessään lämmittävän ajatuksiani vähän liiaksikin. Pieni häpeä oli minulla koko ajan päällä kun katselin isääni siinä mielessä saunassa jossa olimme viettäneet koko elämäni viikonloput saunoen ja pitäen hauskaa.

Isäni nojautui eteenpäin ja kysyi minulta suoraan;. Niin että mies on lauennut sisääsi? Isäni huokaili hetken aikaa ja sanoi että on ylpeä minusta ja että haluaa ekan kertani olevan sellaisen kanssa joka saa minut todella märäksi ja syttymään suorastaan liekkeihin hänen ollessaan edes samassa huoneessa.

Kuuntelin isääni tarkoin ja tämän puheen aikana minun olisi niin tehnyt mieli vaan ottaa isäni halaukseen ja rutistaa tätä niin paljon mutta se olisi varmasti johtanut muuhunkin mistä en olisi niinkään varma vieläkään haluanko vai onko tämä vaan ohitse menevä vaihe?

Mutta nyt kun näen sinut varttuvan ja kuulen sinut vessassa sormettamassa itseäsi en vain voi olla sanomatta tätä ääneen. Kultaseni haluaisin antaa sinulle ekan kertasi ja kyllä tiedän että olen isäsi mutta olet perinyt äitisi muodot tosin parempina ja tuo pillusi kiimainen tuoksu se vaan huutaa minua tyydyttämään tyttäreni täysin.

Katsoin isääni ymmälläni hetken aikaa mutta sitten rentouduin kunnolla myös siiderini avusta ja katsoin häntä nyt vain pelkästään himojeni kautta. Otin isäni kädestä kiinni ja puristin sitä sanoen;. Samassa isäni vain nojautui ja suuteli minua kiihkeästi huulilleni, samalla kouraisi C-kupin rintani käsittelyynsä.

Hämmennyin hieman mutta vartaloni rentoutui täysin hänen voimakkaassa otteessaan ja annoin hänen hieroa rintaani hellin ottein mutta nänneilleni hän oli kovempi, pillustani valui kiimanesteitä lauteille ja suljin silmäni nauttiekseni hänen määrä tietoisuudestaan.

Hetken suutelimme pitkiä ja kiihkeitä kielisuudelmia, samalla kun isäni kädet hieroivat molempia rintojani ja tummiä nännejäni, se vain tuntui taivaalliselta ja samalla hiukan oudoltakin. Isäni lopetti suuteluni ja siirtyi samantien alemmas vetäen minut lauteelle makaamaan, jolloin näin hänen kivikovan seisokkinsa en ollut aijemmin voinut edes kuvitella sen olevan paksumpi kuin peiton antama kuva mutta nyt näin paksun terskanpään, suonikkaan varren joka paksuni hieman lisää ja vankan varren jossa suonet näkyivät erittäin selvästi.

Hänen kiveksensä olivat massiivisen kokoiset jopa isommat kuin olin suihkussa ollessani aina katsellut. Isäni vedettyä minut lauteelle makaamaan selälleni hän avasi nopeasti haarani ja laskeutui suoraan kiimaiselle pillulleni, hän painoi päänsä suoraan sinne ja tunsin hänen huulensa hellästi suutelevan pilluani, hetken aikaa hän vain pusutteli ja lipoi kielellään klitoristani.

Voihkin kiihkosta ja tunsin kuinka kokenut ja kiimainen isäni otti pilluni kunnolla käsittelyynsä saaden minulle niin paljon nautintoa etten voinut enää pysyä paikallani vaan nytkähtelin ja huudahtelin kiihkosta ja hyvästä tunteesta pillullani. Isäni määrätietoinen kieli ja sormet pakottivat minut antautumaan hänen otteeseensa. Isäni kieli lipoi kiimaisia häpyhuuliani, hänen kielensä tiesi liiankin hyvin mistä tyttärensä g-piste sijaitsi ja miten auttaa sormillaan nautinnon saamista entistäkin kovemmaksi.

Huudahtelin kiihkosta ja nautinnosta isäni vain puristavan käsillään tiukemmin pakaroistani, olin saamassa voimakasta orgasmia joka tuntui tulevan kontroloimattomalla voimalla, vikisin hänen käsittelyssään hurjasti mutta en voinut kuvitellakkaan mitä seuraavana oli vuorossa. Isäni vain kiristi tahtiaan kielellään ja antoi sormensa painautua syvälle sisääni tunnustellen miten kireänä tyttärensä olikaan.

Pian sormettamisen ja nuolemisen yhteydessä sain ensimmäisen orgasmini isäni kanssa! Tartuin saunan kaiteesta kiinni ja kiljahdin kova äänisesti nytkähdellen ja tuntien kuinka pilluni supisteli hänen sormiaan vasten aivan kuin olisin lypsänyt hänen sormiaaan voimakkaasti saaden lisänautintoa.

Isäni murahteli samalla ja hellitti tyydyttämiseni, nousten hitaasti istumaan ja pyyhki suutaan sanoen;. En vastannut mitään koska olin aivan pilvissä ja oloni oli todella raukea, nytkähtelin ja hieroin rintojani hämmentyneenä hetken aikaa, jonka jälkeen nostin päätäni sen verran että vastasin;. Helvetti isi sähän todellakin osaat nuolla ja sormittaa paremmin ku osasin odottaa.

Isäni auttoi minut ylös ja nousimme pois saunasta jonka jälkeen marssimme samantien terassille viilentymään. Isäni haukkoi henkeään ja sanoi ettei ole koskaan saanut itse orgasmiaan tällä tavoin kuitenkaan, samantien katsoin hänen mulkkuaan joka oli yltäpäätä spermassa. Hengitin vähän aikaa raitista ilmaa ennen kuin istahdin sohvalle alastomana ja edelleen herkkänä orgasmista ja pyysin isääni vierelleni.

Isäni istuttua sanoin hänelle;. Kysyessäni isäni naurahti kovaan ääneen ja sanoi että oli tänä aamuna runkannut kun nukuin vielä ja peittoni oli jostain syystä pudonnut lattialle.

Hetken aikaa mietin hiljaa ja tunnustin olevani ollut jo pitkään silleen että olin runkannut hänelle vessassa ja olettanut vain etten olisi kuitenkaan herättänyt häntä millään tasolla.

Isäni hymyili elämän iloisesti minulle ja nojautui samalla toisella kädellään nostaen leuastani päätäni ylemmäs ja suuteli minua hellästi. Vastasin kiihkein suudelmin isälleni, ja näin kuinka hänen mulkkunsa alkoi jälleen kohoamaan juhlakuntoon, vaikka sperman haju itsessään inhotti minua todella paljon mutta en voinut jättää tilaisuutta käyttämättä koska olihan isäni antanut minulle parhaimman orgasmin mitä olisin ikinä voinut saada omillani niin olisi minun syytä antaa hänelle samallatavalla takaisinkin.

Keskeytin suutelun ja kumarruin ottamaan tuon paksun mulkun suuhuni tosin en tullut ajatelleeksikaan mitä tekisin sille mutta annoin kiimani viedä minua eteenpäin. Otin koko terskan suuhuni ja aloin vaistomaisesti imeä sitä kiihkeästi samalla maistellen miltä isäni sperma maistuikaan. Isäni otti rennomman asennon ja antoi tyttärensä antaa nautintoa nyt hänelle. Isäni mulkku tuntui paksunevan jonkin verran suussani tai sitten se oli vain mielikuvitustani.

Imin parhaani mukaan isääni ja hieroin hänen valtavia kiveksiään nekin tuntuivat tykkäävät käsittelystäni ja huomiostani. Imin nyt hieman nopeammin saaden isäni voihkimaan tunteesta joka oli hänelle suotu varmaan viimeksi äitini ollessa hänen kanssaan, voimakkaat ja möreähköt murahtelut olivat kuin hunajaa korvilleni sain kuulla miten hyvää se oikeasti teki isälleni että sain antaa kunnolla suuhoitoa hänelle, pienen ajan päästä aloin jo nauttimaan sperman mausta se aluksi maistui hieman kitkerältä mutta silti jännältä, mutta isäni kiimanesteet maistuivat todella makealta ja todella hyvältä suorastaan toivoin että hän laukeasi suuhuni jotta saisin maistella kunnolla hänen makeita mehujaan mutta en osannut arvata kuinka paha kiima isälläni oli varastoituna sinä iltana.

Hetken ajan kuluttua kun olin saanut hänen mulkkunsa varren melkein koko mitaltaan upotettua suuhuni ja osaksi kurkkuunikin, isäni nosti minut istumaan vierelleen ja sanoi;.

Jos ei olisi kauheaa sinulle niin saisinko upottaa tämän mulkun sinuun koko mitaltani ja rakastella tytärtäni niin että hän tuntee miltä naisellisuus tuntuu kun mies ottaa hänet sängyllään? Katsoin isääni kirkkain silmin enkä sanonut mitään vaan annoin hänen viedä minut sängylleen. Sängyllä otin hyvän asennon ja yritin rentoutua sillä välin kun isäni kävi laittamassa ovet lukkoon ja varmistamassa että saisimme mahdollisimman rauhallisen ympäristön nautinnollemme.

Katsoin sängyllä puhelintani johon oli tullut viesti parhaalta ystävältäni. Viestissä hän kertoi kuinka hän oli menettänyt neitsyytensä ja oli nyt virallisesti nainen, kirjoitin nopeasti ystävälleni viestin että tänä iltana minäkin tulen saamaan neitsyen menetykseni ja se jännittää tosi paljon ja en tiedä haluanko sitä vai enkö?

Paluu viestinä tuli vain rohkaisu viesti että se jätkä jonka olen valinnut siihen tulee olemaan parhain rakastaja mitä minulla tulisi ikinä olemaan. Ihan kuin hän tietäisi että aijon rakastella isäni kanssa ekaa kertaa, mutta kiittelin vain rohkaisuista ja pistin puhelin äänettömälle jotta ei tulisi kiusallisia tilanteita aktimme aikana. Makasin alastomana, jännittyneenä ja hieman liiankin kiimaisena isäni sängyllä.

Mietin paljon että olisiko tämä nyt se hetki jolloin pitäisi nauttia vai kärsiä? En oikein tiennyt kuinka kaikki menisi ja miten kovalla kiimalla isäni tulisi tunkeutumaan syvälle minuun? Jos hänellä onkin kauhea kiima eikä hän pysty lopettamaan ajoissa? Päässäni pyöri kuin karusellissä konsonaan mutta kaikki loppui kun isäni tuli nopeasti huoneeseemme ja tuli sängylle makaamaan vierelleni hetkeksi.

Vähän aikaa hän vain ihaili vartaloani ja sanoi minulle;. Hengitin raskaasti tietäen mitä tuleman pitää ja hieman pelokkain silmin katselin isäni kiimaista mulkkua, pian isäni nousi päälleni ja alkoi hieroa pilluani joka oli aivan märkänä kiimasta häntä kohtaan.

Isäni mulkku painautui häpyhuulteni väliin niin että terska oli puoliksi jo menemässä hitaasti sisääni, voihkaisin kova äänisesti ja sanoin;. Isäni alkoi työntämään tuota mahti patukkaansa sisääni hitain ottein, pian terskan pää upposi kireään teini pilluuni, se tuntui taivaalliselta ja hitaasti mulkku työntyi minuun saaden minulle aikaan kontroloimattomia nytkähtelyjä ja voimakasta huohotusta tunsin joka sentin hänen mulkustaan painautuen vain koko ajan syvemmälle.

Hiukan vihlaisi mutta heti kun ynähdin isä lopetti työntämisensä ja antoi minun totutella rauhassa häneen, isäni oli todellakin se unelma mies joka veisi minut taivaisiin ja takaisin. Hän on todella maltillinen ja ihana mies. Katsoin Isääni silmiin ja nyökkäsin merkkinä että hän voi jatkaa työntymistään. Vähän kuin yrittäisit kielelläsi rapsuttaa jotakin.

Kirjoita kielelläsi kaikki aakkoset klitoriksen päälle. Tämä tekee pillun nuolemisesta vähän erilaisempaa! Työnnä kielesi niin ulos kuin sen rentona saat. Vedä pitkillä vedoilla aina vaginan aukosta selvästi klitoriksen kielekkeen yläpuolelle asti. Jatka tätä hitaasti ja hartaasti. Muista kuunnella naisen reaktioita. Eri ihmiset tykkäävät eri asioista.

Mitään parasta yksittäistä tekniikkaa ei voida sanoa. Ainiin, paitsi tämä seuraava. Kun olet edennyt klitoriksen nuolemiseen asti, voit hellästi tunkea sormen tahi pari sisään naisen vaginaan. Nimittäin oraaliseksin antamisessa myös käsien käyttö on tärkeää.

Näytä pillu seksitreffir -

Katsoin isääni kirkkain silmin enkä sanonut mitään vaan annoin hänen viedä minut sängylleen. Jatkuu… Pornonovellin Isin pikku kiima pillu osa 1 kirjoittanut Nimimerkki: Päässäni pyöri kuin karusellissä konsonaan mutta kaikki loppui kun isäni tuli nopeasti huoneeseemme ja tuli sängylle makaamaan vierelleni hetkeksi. Hämmennyin hieman mutta vartaloni rentoutui täysin hänen voimakkaassa otteessaan ja annoin hänen hieroa rintaani hellin ottein mutta nänneilleni hän oli kovempi, pillustani valui kiimanesteitä lauteille ja suljin pillupano deittihaku nauttiekseni hänen määrä tietoisuudestaan. Hänen kiveksensä olivat massiivisen kokoiset jopa isommat kuin olin suihkussa ollessani aina katsellut. Mökkimme sijaitsi jonkin verran syrjässä eikä muita asumuksia näkynyt.

Olisi pitänyt sinun jo muutama vuosikymmen sitten koklottaa, mutta vielä ehtii. Eikai kukaan mene huoriin harrastamaan perus-seksiä?! Olisit nyt ottanut villit fantasiasi ja fetissisi siihen mukaan. Sitä varten sinne mennään. Perus-seksiä saa ilmaiseksi baarista.

Hmmmm, jos et ole ikinä koittanut, niin mistäs tiedät että oli huono tuntuma kun ei ole verrokkia? Minkä ihminen munansa koolle voi? Eikö tuo ole ihan keskimittainen? Aloittaja, minkä ikäinen olet?

Hyi helvetti mikä ällötys ap on minimunansa kanssa: Olet pikkutissinen, huumorintajuton niuhoaja, joka kuvittelee oman markkina-arvonsa asettuvan sinne ylimpään tai toiseksi ylimpään kvartaaliin? Etkös käynytkään siellä aamulla klo 8? Fantasioissaankin kannattaa olla johdonmukainen ollakseen sitten uskottava, kun näitä tarinoita kirjoittelee.

Aamulla meni jo pari vastaavaa tarinaa poistoon. Lasketaanko minuuutteja, milloin tämä lähtee? Aika säälittävää että joku joutuu maksamaan saadakseen seksiä Kuinka monta sanaa on lauseessa: Luonnos tallennettu Luonnos poistettu.

Onko sinulla jo käyttäjätunnus? Ei, rekisteröi uusi käyttäjätunnus. Työnnä kielesi ulos ja asettele huulesi hellästi naisen klitoriksen ympärille, mieluummin hieman liian ylös kuin alas. Kun olet saanut alipaineen aikaiseksi, liikuta päätäsi ylös-alas ihan kuin nainen ottaisi suihin sinulta, mutta pienempi liike.

Jos homma ei tunnu toimivan, tee ime hieman kovempaa ja kokeile uudestaan. Muista pitää kielesi ulkona! Osalle nautinnollista — toisille ei. Käytä vain kielesi kärkeä ja liikuta sitä supernopeasti edestakaisin klitoriksen yli. Vähän kuin yrittäisit kielelläsi rapsuttaa jotakin. Kirjoita kielelläsi kaikki aakkoset klitoriksen päälle.

Tämä tekee pillun nuolemisesta vähän erilaisempaa! Työnnä kielesi niin ulos kuin sen rentona saat. Vedä pitkillä vedoilla aina vaginan aukosta selvästi klitoriksen kielekkeen yläpuolelle asti. Jatka tätä hitaasti ja hartaasti. Muista kuunnella naisen reaktioita.

Eri ihmiset tykkäävät eri asioista. Mitään parasta yksittäistä tekniikkaa ei voida sanoa. Ainiin, paitsi tämä seuraava. Kun olet edennyt klitoriksen nuolemiseen asti, voit hellästi tunkea sormen tahi pari sisään naisen vaginaan.

Nimittäin oraaliseksin antamisessa myös käsien käyttö on tärkeää.