Lesboseksi ilmainen nettideitti

lesboseksi ilmainen nettideitti

Mitäs siihen olis vastannut, kun se oma identiteetti oli vasta muotoutumassa ja pelotti, että se toinen hylkää sitten Femiinisyys on se jota minä haen ja jollainen ehdottomasti itsekkin olen. Paukut siis sille asialle täältä suunnalta. Nuo kirjoituksenne pisti pikkasen miettimään "yleistä asennettanne" Joissakin kommenteissanne minusta dissataan kokemattomia ja niitä, jotka etsivät mahdollista kolmatta pyörää.

Valitettavasti kuulun itse juri kai tuohon kategoriaan, mutta onko minulla valinnan varaa? Olen mennyt 10 vuotta sitten sanomaan aamenen papin edessä miehen kanssa, yhteinen lapsikin on, mutta naisen kosketus on koko ajan vain mielessäni. Liian paljon jäi kokematta nuoruusvuosina, kun tapaamani naisen kanssa alkava suhde katsesi alkumetreille minun muutettua ulkomaille.

Elämä vei ja kiinnostus pysyi. Ja nyt vasta hiljattain uskalsin avautua asiasta miehelleni ja koin hänen alkushokin jälkeen yllätyksekseni positiivisen vastaanoton asialle. Perheellisenä en halua lähteä millekään moraalittomalle "äipän ristiretkelle" ja tutkimusmatkalle lesborakkauden maailmaan, jättäen unelmaperheeni selkäni taakse.

Olen punninnut vakavasti asioita ja elämän tilanteeni huomioon ottaen, minulla ei taida olla montaakaan vaihtoehtoa. Haluan ehdottomasti pitää kaiken sen mitä minulla on nyt ja lisätä siihen vielä kokemuksia naisen kanssa. Ja jos sen voisi vielä tehdä epäitsekkäästi ja voisi ottaa oman miehensäkin huomioon, niin onko se teistä väärin? Täälläkin kirjoittelee femme bi, muakin on haukuttu muotibisseks kun oon näi naiselline Olen jo vuosia tiennyt olevani bi, välillä miehet vievät huomioni ja välillä taas naiset.

Kovin vähän olen voinut asiasta kenellekään puhua, nykyiselle avopuolisolleni miehelle olen jotain sanonut asiasta ja hän on kovin nihkeästi suhtautunut näihin muihin mielenkiinnonkohteisiini hänet on kerran jätetty toisen naisen takia.

En voi enkä halua luopua nykyisestä suhteestani tällä hetkellä, mutta silti tuntuu, että jotain puuttuu. En osaa olla oma itseni, kuunnella musiikkia, jota haluaisin tai pukeutua kuten haluaisin Haluan tutustua uusiin ihmisiin, miehiin ja naisiin, mutta etenkin naiset laittavat jarrut päälle samantien kertoessani olevani suhteessa ja vieläpä miehen kanssa.

Ymmärrän, että tämä voi tuntua epäreilulta teistä, mutta olen itse tehnyt valintani ja itse päätän elämästäni. En hae mitään kolmenkimppa-seruraa, enkä halua mitään sydänsuruja, haluan vain löytää itseni ja itselleni arvoiseni kumppanin jakamaan koko elämäni. Rakastan pukeutua kauniisti ulos lähtiessäni, mutta viihdyn myös löhöasussa kotona. En ole mikään bilehile tai känniääliö, olen mielummin kotona tai ystävien kanssa pelaamassa lautapelejä tai katsomassa hyviä elokuvia. Nautin luonnosta, rakastan monipuolista Maapalloamme ja elämää.

Olen kokenut paljon ja etsin pysyvyyttä ja sitoutumista toiseen ihmiseen, mieheen tai naiseen. En jaksaisi enää suhdesotkuja ja jatkuvaa treffeillä ravaamista.

Eihän heterosuhdettakaan aloitettaessa, suhteeseen syöksytä suinpäin, vaan toiseen tutustutaan ensin? Moni nainen, tuntuu kuvittelevan, että jos kerran on miehen kanssa, niin sitten on aina miehen kanssa. Tämä ajattelutapa harmittaa, enkö saa edes mahdollisuutta tutustua teihin? Voisimmeko oppia tuntemaan toisemme ja ellemme ihastu ja rakastu, voisimmeko olla ystäviä? Olisiko se todella niin huono vaihtoehto?

Toivoa paremmasta täytyy olla Yhden lempiartistini, Alicia Keysin sanoin: And I deserve it, I think I deserve it Its becoming something that's impossible to ignore. And I can't take it. I was wondering maybe, Could I make you my baby? If we do the unthinkable would it make us so crazy?

If you ask me I'm ready, I'm ready, I'm ready! Täällä yksi femme bi, jolla ainakin onnistanut. Tärkeintä taisi olla se yhteinen vetovoima, samalla aaltopituudella oleminen. Olen alle kolmekymppinen nainen, en mikään trendibisse, vaan omasta seksuaalisesta suuntautumisestaan aidosti kiinnostunut henkilö. Tunnen vetoa paitsi itseäni feminiinisempiin naisiin, myös androgyyneihin ja machoihin miehiin.

Itse pidän itseäni tyttömäisenä, vaikka minulla on myös melko ei-naisellisia mieltymyksiä ja harrastuksia ja nautin sukupuolirooleilla leikittelystä. Nyt erottuani monivuotisesta parisuhteesta miehen kanssa tahtoisin hankkia sekä emotionaalisia että seksuaalisia kokemuksia myös naisten kanssa.

Mutta missä ihmeessä voisin törmätä ihanaan, feminiiniseen, itsensä hyvin tuntevaan, intohimoiseen ja halukkaaseen naiseen, jonka kanssa voisin tutkiskella seksuaalisuuttani, kun homobaareissa ja nettifoorumeilla meihin "kokeiluasteella" oleviin suhtaudutaan todella penseästi?

Minulla ei ole pienintäkään halua ruveta ketään toista miellyttääkseni muuttamaan pukeutumis- tai hiustyyliäni, sillä en halua tulla osaksi mitään normistoa. Haluaisin vain tavata samanikäisen naisen, jonka kanssa nauttia ystävyydestä ja ehkä myös jostain syvemmästä, ilman paineita luokitella itsensä suuntaan tai toiseen: Miten se onnistuu, ja voisiko täällä olla samoin ajattelevia?

Simmulle laitoin viestiä, minuun saa myös ottaa yhteyttä femmet ja muutkin naiset. D oon ite aika "nuori" viä ku ikää vasta 16 ja rapiat mut loppujen lopuks mulla on ollu monta likkasuhdetta ja joka suhde on menny siihe et oon kuullu et se koko suhde on perustunu siihen että se toinen vaan halus jonkun mut mistää tunteista ei si oo ollu mitää kysettä..

Mutta tsemppiä etsintään ja muuten minkä ikäinen olet sakura: Itse en ainakaan panisi pahakseni vähän femmempääkään neitiä, vaikken ole ulkonäön suhteen kovin nuuka noin yleisesti ottaenkaan: Olkoon maskuliinisempi tai feminiinimpi, luonnepuoli on itselleni ainakin se ensiarvoinen asia. En ole koskaan myös ollut kovin tarkka siitä, miten naiseni on suuntautunut: Siitäkin on kuullut, ettei biseksuaalin kanssa kuulema kannattaisi seurustella, kun kuitenkin lähtee miehen matkaan.

No, samalla tavalla se lesbo lähtee naisen matkaan, jos niin kokee tarpeelliseksi, joten perustelu on mielestäni harvinaisen kehno: Itse saan jatkuvasti kuulla epäilyksiä omasta suuntautumisestani, sillä en kuulema näytä lesbolta.

Olen sitten asiallisesti kysynyt ihmisiltä, että miltä lesbo tai muunkaan seksuaalivähemmistön edustaja sitten näyttää? Mutta ehkä me vähemmän stereotypisilta naisten rakastajilta näyttävätkin joskus onnistumme jotenkin herättämään kanssaihmistemme huomion ;. Todella toivon että löytää!

Itse oon juuri sellanen naisellinen nainen joka kokee olevansa lesbo en halua nuoren ikäni takia pistää itseäni toistaiseksi liian ahtaaseen muottiin ja jota ei kuulemma sellaiseksi ikinä ulkonäön perusteella lesboksi arvattaisi ja olen nimenomaan ihastunut naiselliseen naiseen ja kovasti toivon että tunteemme kohtaisivat.

Ainakin hän on myöntyväinen alkamaan suhteeseen samaa sukupuolta olevan kanssa mutta saa nyt sit nähdä Olen kyllä ollut jonkin verran huolissani myös samasta asiasta kuin keskustelun aloittanut koska olen todella niin monta kertaa kuullut olevani "epälesbomainen" ja "niin viehättävä että se menee tapauksessani hukkaan" että olin jo varautunut keinutuoliin ja kissaan vanhanpiian päiviä viettäessäni.

Itse kamppailen saman kysymyksen äärellä, sillä tähän mennessä kaikki suhteeni naisten kanssa ovat vain jotenkin nuutuneet, ja luulen että minua kierretään heteromaisen ulkonäön tähden.

Kiinnostaisi todellakin löytää nainen jonka kanssa synkkaisi ja voisi tutustua ihan vain ajattelematta kaiken aikaa "mitä jos sitä ei kiinnostakaan": Nyt täytyy lisätä viestiä tähän keskusteluun, koska tämä kolahti niin kovaa että huhhhuhh!!

Joten kun koko kaveriporukkani on heteroita täynnä, minulla on rikkinäinen gaydar ja minä en hälytä kenenkään tutkassa ihmettelen että miten se kaunis prinsessa aikoo löytää minut..

Olen myöhäisherännäinen eli vuotias ja takana on yksi suhde naiseen. Se alkoi kaveruussuhteesta joka muuttui seurusteluksi kun vihdoin tajusin että olen kiinnostunut naisista. Tiesin siis ystäväni oleva kiinnostunut naisista että sillä lailla se oli loppujen lopuksi helppoa. Niin ja siis vielä että olen kai siis ns femme ja kiinnostunut niin ikään naisellisista naisista mikä ehkä tekee asian vielä vaikeammaksi Itse seurustelin kerran femme bi-naisen kanssa pitkään. Ja kyllä häneltä sai kuulla entisistä suhteistaan - joita oli monia.

On pirun vetävän näköinen ihminen tosi naisellinen, enkä ole koskaan kyllä ajatellut etteivät femme bi-naiset löytäisi itselleen sitä jotakuta. Minusta välillä tuntuu että se voisi olla jopa helpompaa. Kyllä femmet kelpaa - ja vain ne! Naisellisuus on se, mikä muhun vetoaa ja olen itsekin suht naisellinen. Toiveissa olisi silti löytää vielä itseäkin naisellinen nainen eli ultrafemmetkin käyvät. Yritin pistää teille joillekin yllä viestiä, mutta teillä ei ollut profiilia.

Kyllähän täällä taas löytyy tällainen, joka tykkää myös femmeistä! Itse en ole femme, enkä butch.. Olen jotakin siltä väliltä.. Kunhan se toinen tykkää naisista, niin ei ole muuten itselläni mitään väliä, millainen on! Miksi et Hopeful loisi profiilia itsellesi, niin sinuun voisi ottaa yhteyttä?

Itse olen myös noin 30 v. Joskus nuorempana koin kovin ahdistavana sen, että tunsin olevani vähemmistöä vähemmistön joukossa ja kun vielä kuulin huhuja ennakkoluuloista femmejä kohtaan.

Onneksi jossain vaiheessa tajusin lakata stressaamasta asiaa, kun oivalsin, ettei minun ulkonäköäni pelkäävä nainen varmaan muutenkaan olisi ihan samalla aaltopituudella kanssani, joten mitään en menetä jos tällainen yksilö minua karttaakin.

Olen sittemmin ajatellut, että minulle riittää se yksi ihana naisellisuutta arvostava nainen, jonka silmissä olen sitten mieletön helmi. Ihan hyvä, jos epävarmat ja ennakkoluuloiset ihmiset karsiutuvat pelistä jo alkuunsa. Täällä myös yksi biseksuaali melko naisellinen nainen miettii, mistä löytäisi semi-naisellisen ja rennon naisen seuraa: Kokemukset naisten kanssa on vähäisiä, ennemminkin vapaamielisiä kokeiluja kavereiden kanssa.

Olen seurustellut miesten kanssa melkein koko aikuisikäni oon nyt 30 , ja nyt vuoden sinkkuilun jälkeen huomasin, että ihastuin naispuoliseen jumppaopeeni ja että tän vuoden aikana olleet mieskontaktit ei ole saaneet oikein intoa heräämään. Lisäksi nyt kun mietin asiaa tarkemmin, niin olen kyllä kesänkin aikana kokenut ihastumisen tunteita uusia naispuolisia tuttavuuksia kohtaan, mutta olen jotenkin työntänyt niitä fiiliksiä taka-alalle tai suhtautunut niihin huumorilla.

Jotenkin tuntuu vaikealta tehdä tälle asialle mitään, ja aloitin nyt liittymällä tänne foorumille. Kiinnostaisi tosi paljon tutustua ihanaan samanhenkiseen tyttöön! Mutta ymmärrän kyllä, että tälläiset juuri heräilevät "untuvikot" voi tuntua riskialttiilta "tunnesijoituksilta" niistä, jotka jo tietävät monen vuoden kokemuksella, mitä haluavat. Tosin minäkin tiesin monen vuoden kokemuksella haluavani vain miehiä ja että naiset oli lähinnä söpöjä.

Suhteellisia nämä asiat ovat ;. Minä olen varmaan viimeinen nainen koko planeetalla, jonka kanssa kukaan seurustelee, oli sitten mies tai nainen. Aiemmin oli flaksia, enkä älynnyt sitä hyödyntää, nyt se on tyystin lopahtanut. P Omasta mielestäni sillä ei oo väliä, onko bi. Samallai se bi rakastuu kuin kuka tahansa, ja silloin kun rakastuu, niin ei tule muita kateltua. Eli mun ajatusmaailmassa ihminen ihastuu persoonaan, ei jalkoväliin.

Ite pidän naisellisuudesta persoonan osana niin paljon, että tuskin pystyisin mieheen ihastumaan. Poikamaisiin naisiin pystyn kanssa ihastumaan, jos ei oo liian poikamainen.

Eli joo, kyllä toi femmeys ja naisellinen kauneus on se mikä ihastuttaa eniten. Nuoren tytön ensimmäinen lesboseksi. Voit katsoa ilmaisia seksivideoita eri aihealueista ja sivustoista. Haluamme tarjota sinulle ehdottomasti maan suurimman valikoiman ilmaisia seksivideoita, siksi lisäämmekin joka viikko satoja uusia seksi- ja pornovideoita katsottavaksi ilmaiseksi.

HD-tasoiset, täyspitkät hardcore porno videot, kokoillan pornofilmit, anaaliseksi, suomalaiset amatöörivideot, ryhmäseksi, pornotähdet.

COM - All rights reserved. Raportoi virheestä Lisää suosikkeihin. Ihan kuuma ja märkä lesboseksi Kuvaus: Moni nuorempi myös ajattelee, että yli kolmikyppinen on jotenkin kovin ryppyinen ja rupsahtanut ja sitten kun ei olekaan, niin väitetään, että on ottanut jotain botoxia tms. Se on paljolti elämäntavoista kiinni ja tietysti osittain myös geeneistä.

En ymmärrä, mistä lienee ajatus tullut, että v. Mitä sanoisikaan, no viitaten ed. Itse teen niin paljon töitä ja aikaa menee myös harrastuksiin ja liikuntaan. En uskoisin liian nuoren kumpanin antavan tarpeeksi tilaa omille harrastuksille ym. Liikunnassa siitä ei varmaan ole haittaa? Mutta näen, että lähempänä omaa ikääni oleva nainen antaa tilaa paremmin.

Mitä minun itsetuntooni tulee se on kyllä kunnossa, kiitos vaan. Toki, se on sinun mielipiteesi se. Itse uskon, että sekin on pitkälti persoonakysymys. Kyllä niitä roikkuvia takertujia on joka ikäluokassa. Jos omia kokemuksia mietin, niin nuoremmat ovat olleet niitä, jotka antavat tilaa ja menevät ja tulevat, mutta eivät myöskään sitoudu ja vaihtavat kumppania kuin sukkaa tai etsivät pelkkää seksiseuraa, eivät ole tosissaan, kokeilevat vain ja toisaalta taas vanhemmat ovat olleet niitä takertujia ja heidän ehdoillaan pitää kaikki suunnitella.

Itsellä ei saisi olla mitään elämää, harrastuksia, työtä jne. Korostan taas, että tämäkin on varmasti persoonakohtaista. Omat kokemukseni ovat näitä. Jonkun toisen kokemukset ovat toista. Todella se on pitkälti persoonakysymys kieltämättä, mutta nuoremilla ei välttämättä ole vielä elämän asiat kunnossa, mennään ja tullaan miten sattuu ja milloin huvittaa.

Kun on hieman ikää on asiat jo yleensä järjestyksessä on työ ja omia menoja ym Itse haluaisin myös vanhemman naisen kanssa intiimimpään kanssakäymiseen.. Oon 22v ja jotain v naiset saa mun sydämen sykkimään. Siis haaveilet eläke ikäisestä naisesta? Voi luoja, seuraavaksi kai vanhainkodista mummoja metsästämään?? Kyllä niillä eläkeiäkäisilläkin on tunteita ja seksuaalielämää.

Mä olen myös aina kiinnostunut vanhemmista naisista. Itseni ikäiset tai nuoremmat eivät vain sytytä, eivät tee vaikutusta, eivät kiinnosta. Hän oli aikuisiällä ehkä ensimmäinen todellinen ensirakkaus naiseen, toki lukuisia ihastumisia oli takana nuoresta lähtien.

Voi miten rakastinkaan häntä. No mun haave vaan nyt on toi. En oo päässyt koskaan toteuttamaan.. Mut katotaan, jos onnistuu joku kaunis päivä. Ei sen kuitenkaan vanhainkodissa tartte asua. Laitas mulle postia, niin katsotaan, mitä tapahtuu: Tämä on tosiaan hyvin moniulotteinen asia moneltakin kantilta. Ensinnäkin iän arvioiminen on hyvin vaikeata, kun huomio kiinnittyy ensin luonnollisesti pelkkään ulkonäköön. Itse näytän ikäistäni huomattavasti nuoremmalta, eli ikäni arvioidaan usein välille joskus jopa nuoremmaksi , ja olen Toisaalta itse koen, että tytöt jotka etsii selkeästi itseään vanhempaa naista, etsivät asioita, joita itse en voi tai halua tarjota.

En siis halua "huolehdittavaa" itselleni, vaan haluan tasavertaisen suhteen, missä molemmat tulevat toimeen omillaan ja ovat sinut itsensä ja elämänsä kanssa. Pidän kyllä nuoremmista naisista, olen aina pitänyt, mutta haluan hänen olevan tasapainossa oman itsensä ja elämänsä kanssa. Ihastun niin nuorempiin, oman ikäisiin, kuin vanhempiinkin naisiin. Ihastuminen ei ole iästä kiinni, se on niin se persoona ja kokonaisuus.

Kemia on tärkeintä, ja itse olen sellainen "ihastumista ensisilmäyksellä" nainen, eli sitä kemiaa joko on tai ei ole. Jos sitä on heti toisen nähdessään, on halua tutustua ja edetä toisen kanssa. Vaikeaa on löytää naista, missä on kemiaa molemmin puolin. Kuka tykkää pitkästä, kuka lyhyestä, kuka tummasta, kuka vaaleasta, kuka hoikasta, kuka pyöreästä, kuka femmestä, kuka poikamaisemmasta, kuka hameista, kuka housuista.

Naisellisia lesboja ei ole kuin lesbojen fantasioissa. Lesbous kun on seurausta siitä, että naisella on miehiset aivot, jotka miehisten aivojen tapaan haluavat naisia. Siihen sisältyy sitten kaikki muukin miehinen käytös. Sama pätee homojen kanssa. Lesbouden ongelma onkin siinä, että naiset joita ne haluavat ovat yleensä heteroita, mutta täytyy tyytyä poikamaisiin lihaviin lesboihin.

D mä en oo siel: Minä mutta olen panseksuaali mutta se ei sinänsä ole nii suuri ero.. Ei sano mitään D: Kyl niitä kato nyt L-wordia ei kaikki oo tosiaankaan poikamaisia. Ei oo mitään naisten tai miesten aivoja: Onko jotain tiettyjä paikkoja mis ne on esim. Helsingissä ja muutenkin livenä? Sitä mäkin oon miettinyt! Se kertoo niistä fantasioista jotka jo mainitsin.

Tiede on eri mieltä kanssasi. Mutta olen varattu, sorge. Anteeks vaan, mut ite oon täysin lesbo ja ylityttömäinen. Käytänkin aina vaan hametta, en pukeudu koskaan poikamaisesti. Demissä näitä ainakin riittää: D Vitsi oon yllättynyt ku löyty niin monii: Hameen käyttäminen ei tee sinusta sen tyttömäisempää kuin kiltin käyttö tekee skottimiehistäkään. Kaksi naisellista eksää löydetty täältä demistä ja qruiserissa niitä on vaikka millä mitalla. Ja päätellen siitä, että istun koneella mekko päällä, oon itekki naisellinen, mutta valitettavasti varattu.

D Eipä ne tytöt varsinaisesti missään parveile silleen, että vois vaan mennä pokailemaan ihanuuksia. Mutta jos netissä onnistuu tutustumaan johonkin lepakkoon omalta alueelta tai miksei kauempaakin , niin voi hyvinkin olla, että sen kautta tutustuu ihan livenä muihinkin ja kyllä niitä naisellisiakin sitten löytyy.

Hyi mä en tykkää ton blogityypin ulkonäöstä. Onpas se kummallisen näköinen: Tai on se joissai kuvissa ihan nätti. Mut noi lävistykset vähä tekee siitä liian rajun näköisen ;O. Okeei no kai pitää sit vaan netistä ettii. Se on vaan paljon kivempi ivenä ku näkee sen ihmisen kunnolla siinä: Mut noi lävistykset vähä tekee siitä liian rajun näköisen ;O Juu must noi lävistykset ja tatuointi on liikaa.

Tai siis ne tekee siit kuitenkin vähän miehekkään. D yritän opiskella sitä nyt kesäll kovasti: Kaikki ne on samanlaisia rekkiksiä. Mä en tiedä pitäskö mun itkeä vai nauraa näille "lesbot ovat aivoiltaan samanlaisia kuin miehet" kommenteille: En ymmärrä, mistä lienee ajatus tullut, että v.

Mitä sanoisikaan, no viitaten ed. Itse teen niin paljon töitä ja aikaa menee myös harrastuksiin ja liikuntaan. En uskoisin liian nuoren kumpanin antavan tarpeeksi tilaa omille harrastuksille ym. Liikunnassa siitä ei varmaan ole haittaa?

Mutta näen, että lähempänä omaa ikääni oleva nainen antaa tilaa paremmin. Mitä minun itsetuntooni tulee se on kyllä kunnossa, kiitos vaan. Toki, se on sinun mielipiteesi se. Itse uskon, että sekin on pitkälti persoonakysymys. Kyllä niitä roikkuvia takertujia on joka ikäluokassa. Jos omia kokemuksia mietin, niin nuoremmat ovat olleet niitä, jotka antavat tilaa ja menevät ja tulevat, mutta eivät myöskään sitoudu ja vaihtavat kumppania kuin sukkaa tai etsivät pelkkää seksiseuraa, eivät ole tosissaan, kokeilevat vain ja toisaalta taas vanhemmat ovat olleet niitä takertujia ja heidän ehdoillaan pitää kaikki suunnitella.

Itsellä ei saisi olla mitään elämää, harrastuksia, työtä jne. Korostan taas, että tämäkin on varmasti persoonakohtaista. Omat kokemukseni ovat näitä. Jonkun toisen kokemukset ovat toista. Todella se on pitkälti persoonakysymys kieltämättä, mutta nuoremilla ei välttämättä ole vielä elämän asiat kunnossa, mennään ja tullaan miten sattuu ja milloin huvittaa. Kun on hieman ikää on asiat jo yleensä järjestyksessä on työ ja omia menoja ym Itse haluaisin myös vanhemman naisen kanssa intiimimpään kanssakäymiseen..

Oon 22v ja jotain v naiset saa mun sydämen sykkimään. Siis haaveilet eläke ikäisestä naisesta? Voi luoja, seuraavaksi kai vanhainkodista mummoja metsästämään?? Kyllä niillä eläkeiäkäisilläkin on tunteita ja seksuaalielämää. Mä olen myös aina kiinnostunut vanhemmista naisista. Itseni ikäiset tai nuoremmat eivät vain sytytä, eivät tee vaikutusta, eivät kiinnosta.

Hän oli aikuisiällä ehkä ensimmäinen todellinen ensirakkaus naiseen, toki lukuisia ihastumisia oli takana nuoresta lähtien. Voi miten rakastinkaan häntä. No mun haave vaan nyt on toi. En oo päässyt koskaan toteuttamaan.. Mut katotaan, jos onnistuu joku kaunis päivä. Ei sen kuitenkaan vanhainkodissa tartte asua.

Laitas mulle postia, niin katsotaan, mitä tapahtuu: Tämä on tosiaan hyvin moniulotteinen asia moneltakin kantilta. Ensinnäkin iän arvioiminen on hyvin vaikeata, kun huomio kiinnittyy ensin luonnollisesti pelkkään ulkonäköön. Itse näytän ikäistäni huomattavasti nuoremmalta, eli ikäni arvioidaan usein välille joskus jopa nuoremmaksi , ja olen Toisaalta itse koen, että tytöt jotka etsii selkeästi itseään vanhempaa naista, etsivät asioita, joita itse en voi tai halua tarjota.

En siis halua "huolehdittavaa" itselleni, vaan haluan tasavertaisen suhteen, missä molemmat tulevat toimeen omillaan ja ovat sinut itsensä ja elämänsä kanssa. Pidän kyllä nuoremmista naisista, olen aina pitänyt, mutta haluan hänen olevan tasapainossa oman itsensä ja elämänsä kanssa. Ihastun niin nuorempiin, oman ikäisiin, kuin vanhempiinkin naisiin.

Ihastuminen ei ole iästä kiinni, se on niin se persoona ja kokonaisuus. Kemia on tärkeintä, ja itse olen sellainen "ihastumista ensisilmäyksellä" nainen, eli sitä kemiaa joko on tai ei ole. Jos sitä on heti toisen nähdessään, on halua tutustua ja edetä toisen kanssa.

Vaikeaa on löytää naista, missä on kemiaa molemmin puolin. Kuka tykkää pitkästä, kuka lyhyestä, kuka tummasta, kuka vaaleasta, kuka hoikasta, kuka pyöreästä, kuka femmestä, kuka poikamaisemmasta, kuka hameista, kuka housuista. Tuntuu, että on tsiljoona asiaa mikä voi mennä pieleen, tai mikä voi aiheuttaa sen, että ei miellytä sitä toista. Kyllä naisen kanssa on todella haasteellista, mutta silti niin ihanaa: Kuuma lesbo-hieronta ja seksi.

Seksikät lesbotytöt nuolevat toistensa pillua. Mia Malkova on superseksikäs lesbonainen. Shyla Sylez ja hänen lesbo-ystävät. Lesbonaiset Joey Minx ja Felix Weatherwood. Kokeneet lesbotyttö ja hänen tyttöysvätä. Nikita Von James nuolee tyttöystävän pillua. Lesbotytöt nuolevat toistensa pillua. Nuoren naisen ensimmäinen lesboseksi.

lesboseksi ilmainen nettideitti Mutta ensisijaisesti katselen ja haaveilen itselleni tyttömäistä tyttöä jonka toivon vielä viereltäni löytyvän. Mutta missä ihmeessä heihin voi törmätä? Toivon, että olet savuton ja alkoholiakin kuluu erittäin maltilla. Palveluopas Suomen homobaarit Linkit: Joten kyllä meitä todellakin löytyy, elä huoli.