Nettikauppa suomalaiset seksikuvat

Jari Haloselle internetin deittipalvelujen hyvät ja huonot puolet ovat tulleet kymmenessä vuodessa tutuiksi. Nettideittisivustoissa ei toisaalta ole mitään uutta. Seuraa on haettu iän ikuisesti esimerkiksi sanomalehdissä, mutta ajan kanssa seuranhakuilmoitukset ovat sähköistyneet kaiken muun mukana ja siirtyneet internetiin.

Osa seuraa hakevista on eronnut, osa jäänyt leskeksi ja osa ei ole sitä oikeaa koskaan tavannutkaan. Yksi asia yhdistää heitä kaikkia: Netissä treffisivustoja on tuhansia, ja etsivä kyllä löytää, jos vain on valmis panostamaan.

Osa sivustoista on maksuttomia, mutta rekisteröitymistä vaativia. Suurin osa kuitenkin tarjoaa parhaat palvelunsa vain maksaville asiakkaille. Nettideittailun yllä leijuu osittain sosiaalinen leima, joka tekee käyttäjistä säälittäviä, epätoivoisia ja noloja. Moni ei uskaltanut suostua toimittajan haastattelupyyntöön. Oman kuvan voi laittaa nettiprofiiliin, mutta moni toivoo, ettei kukaan tuttu sitä löydä. Ei uskalleta tunnustaa, että juuri minä etsin netistä sitä oikeaa.

Todellisuudessa nettideittailun sosiaalinen leima on myytti. Sen ovat keksineet ne, jotka eivät nettideittailua ole itse kokeilleet. Yhä useampi juttutuokio netissä johtaa kuitenkin alttarille ja sormuksen killuessa nimettömässä vain katkerimmat kyynikot kehtaavat muistella tutustumistapaa. Netissä eivät rellestä pelkästään sosiaalisesti haasteelliset kummajaiset, sen on Jari Halonenkin todennut.

Jos itse pidät itseäsi normaalina ja etsit seuraa internetistä, miksei joku toinenkin voi olla täysin normaali, Halonen sanoo. Hän on menestyvä, urheilullinen, tyylikäs ja oikein mukavaa seuraa. Kaukana on nettideittaileva stereotypia kiusallisen omituisesta finninaamasta, joka pakenee todellisuutta ruudun taakse. Halonen on kolunnut nettipalstoja jo kymmenen vuotta.

Kokemuksia on laidasta laitaan: Silloin juteltiin chat-pohjaisilla nettisivuilla, profiilit ovat yleistyneet vasta myöhemmin. Parhaimmillaan olen löytänyt netistä pidemmän suhteen, mutta yhtä mukavaa on tavata uusia ihmisiä. Joskus tulee lähdettyä yksille, eikä siitä sen enempää tarvitse kehkeytyä, Halonen toteaa. Halosella on ollut profiili Suomisivulla noin puolitoista vuotta — sielläkin tosin vain silloin tällöin. Halonen kertoo kyllästyvänsä nopeasti nettideittailuun, mutta silloin tällöin profiili ilmestyy uudelleen.

Jos sieltä joku sittenkin löytyisi. Baareissa monet naiset odottavat, että mies tekee aloitteen. Olen siinä mielessä ehkä hieman ujo, joten internetissä kynnys lähestyä on matalampi, Halonen arvelee. Mies on laittanut oman kuvansa profiiliinsa ja odottaa samaa myös keskustelukumppaneilta: Netissä on myös opittava lukemaan rivien välistä, ja vaikka etsisi seuraa tositarkoituksella, ei tiukkapipoinen saa olla. Vaikka netti tarjoaakin turvallisen alustan helpolle tutustumiselle, samat kriteerit pätevät myös virtuaalisessa ihastumisessa.

Todellisen kuvan saa vasta kun tapaa henkilön, jolloin kuulee myös äänen ja näkee eleet. Pahin tilanne on Victoria Milan-salasuhdepalvelussa, jossa naisia on vain noin neljäsosa käyttäjistä. Victoria Milanin maajohtaja Timo Uusi-Kerttula arvelee, että naisten on miehiä helpompi löytää sekä seuraa että salasuhteita myös esimerkiksi baareista.

Määrä kasvaa roimasti mikäli käyttäjien joukosta etsii myös ne, jotka ovat olleet aktiivisina viimeisen kuuden kuukauden sisällä. Kenties monet ovat käyneet kokeilemassa onneaan, mutta pettyneet ja unohtaneet profiilinsa. Nettideittailua epäileville sanon, että katso peiliin. Joskus tulee lähdettyä yksille, eikä siitä sen enempää tarvitse kehkeytyä.

Loppujen lopuksi sanat ovat vain osa koko paketista. Miehistä on ylitarjontaa Miehistä on lähes kaikilla internetin deittipalstoilla selvää ylitarjontaa. Kommentit 76 Kommentit Nettikauppa on epätoivoisten Nettikauppa on epätoivoisten työkalu.

Esimerkiksi ulkona lenkillä voi aloittaa ihan sponttaanisti keskustelun kenen tahansa kanssa, jos keskustelukumppani häkeltyy ja tyytyy vaikka vain vastailemaan yhdellä sanalla, niin jatkaa matkaa ja etsii uuden keskustelukumppanin. Netistä taas löytyy yleensä ne sosiaalisilta taidoiltaan kaikkein rajoittuneimmat tapaukset, joiden suusta ei edes sanaa saa. Nettikauppaa vielä idioottimaisempaa on etsiä seuraa baareista tai terasseilta, itse en voisi antaa itselleni ikinä anteeksi moista virhettä.

Toisaalta, seura löytää kaltaisensa. Oma mielipiteeni on, että vanhat tavat kunniaan. Hienompaa on tarttua kädestä kiinni kuin lähettää sähköpostia. Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi. Uskomattoman moni pariskunta on kohdannut toisensa selvin päin reaalimaailmassa. Niin myös meikäläinen ja parempi puolisko. Kommentistasi voisin hyvinkin Kommentistasi voisin hyvinkin provosoitua, mutten antaisi sitä virhettä itselleni anteeksi.

Vaikuttaa kuitenkin siltä, että ole aika rajoittunut ja ilman suurempaa skaalaa sen suhteen, että ei maailmassa liene yhtään paikkaa, mistä ei voi löytää itselleen sopivaa seuraa.

Kaltaisensa seurassa on yleensä helpointa, mutta ei se aina niinkään mene. Erilaisetkin tapaukset voivat joskus löytää yhteien sävelen ja baarissakin voi tavata elämänsä "helmen"!

Lenkkipolulla ollaan niin Lenkkipolulla ollaan niin tohkeissaan ja turpa rutussa, ettei ketään edes katsota päin. Mennään kuin viimeistä päivää ja tuomiopäivän ilme naamarissa, ainakin täällä Vihdissä ja Vihdin Nummelassa!! Siinä on hengenvaarillista lähteä ketään moikkaamaan tai käteen tarttumaan. Poikkeuksiakin aina on joka joukossa, mutta aika harvassa näillä mailla.

Esität juuri näitä stereotyyppisiä käsityksiä jotka eivät pidä paikkaansa. Kuten sanot, seura löytää kaltaisensa ja olen samaa mieltä, et vain ole ilmeisesti vielä ymmärtänyt että kansa on nykyään netissä ja fiksummat osaavat hyödyntääkin sitä erilaisten palveluiden kautta, joten netistä löytää erityisen valikoitunutta ja älykästä porukkaa jos tietää mistä hakea. Itse olen koko ikäni koneen ääressä istunut ja olen erittäin sosiaalinen enkä edes pahannäköinen.

Mikä mättää, että komea, Mikä mättää, että komea, urheilullinen ja niin sanotusti menestyvä mies ei löydä vakavasti otettavaa seuraa? Ehkä tulijoita olisi, mutta ei sitten olijoita? Timo Uusi-Kerttula kertoo, että naisten on miehiä helpompi löytää niin salaista kuin julkistakin seuraa.

Suomessa on kuitenkin enemmän naisia kuin miehiä, joten voisi kuvitella tilanteen aivan päinvastaiseksi. Siitä tässä ei ollut kysymys. Tilastokeskus kertoo että ikäluokittain katsottuna naisia on ennemmin kuin miehiä vasta ikäluokista alkaen: Ikäluokassa Ikäluokassa 40 - 44 miehiä: Olen aivan eri mieltä kuin Olen aivan eri mieltä kuin Ville. Haastateltu mies on rohkea tullessaan kuvan kanssa esiin jopa lehteen.

Itse olen keskustellut verkossa kuvattomana ja kuvattomien kanssa. Olenko löytänyt elämänkumppania, en. Onko Jari Halonen, ei. Kymmenen vuotta komeallakaan kuvalla ei siis takaa mitään.

Ryhdyn kyllä vieraidenkin ihmisten kanssa puheisiin ihan reaalimaailmassakin. Kummastakaan en toistaiseksi ole löytänyt elämänkumppaniani. Ei ole facebookia eikä mitään kuvia netissä.

Kuitenkin jatkuvasti tulee viestejä halukkailta urpoilta, jotka tahtoisivat päästä skype-kumppaneiksi. Eräänä päivänä tuli tekstiviesti tv-ssäkin mainostavalta "laatuseuralaispalvelulta", että "yhdeksän henkilöä on katsonut kuviasi facebookissa?? Onko netissä olemassa jokin järjestelmä, joka välittää nettiä käyttävien naisten nimiä ja sähköpostiosoitteita kaikille halukkaille, kysymättä naisilta itseltään lupaa?

Baareista seuraa etsivät ovat Baareista seuraa etsivät ovat lähes poikkeuksetta epätoivoisia hylkiöitä ja usein sosiaalisilta taidoiltaan täysin olemattomia ja muutenkin aika juntteja. Netissä taso on yksinkertaisesti paljon parempi, etenkin jos tarkoitus on hakea vähän keskustelukykyisempää ja muutenkin älykkäämpää seuraa eikä vain niitä yhdenillanjuttuja toistensa perään.

En missään nimessä astuisi baariin seuranhakumielessä, koska näin ylivoimaisesti parempiakin vaihtoehtoja on tarjolla. Parisuhteen etsiminen on Parisuhteen etsiminen on vaikeampaa kun ikääntyy. Pariinkymppiin asti suhteen löytää vielä helposti yöelämästä. Sen jälkeen on vaikea löytää sopivaa, kun parhaat on jo viety pakasta. Homma helpottaa tuossa vuotiaana kun mennään toiselle kierrokselle. Tällöin jakautuu selvästi kaksi erilaista ryhmää: Itse ainakin pidän harrastuskaverit harrastuskavereina ja keskittyä juoksulenkeillä suoritukseen, enkä kyyläämään kanssajuoksijoita.

Löysin oman sielunpuoliskoni netistä ja olemme nykyään avoliitossa. Etsintään tosi meni vuosia, mutta hyvää kannatti odottaa. Siirryin nettideittailun Siirryin nettideittailun maailmaan jo itse asiassa vuotiaana. Sieltä löytää paljon järkevämpää seuraa kuin epätoivoisia humalaisia "käytsä usein täällä" -miehiä, joihin ravintoloissa törmää. Sitä paitsi keskustelu meluisassa ravintolassa on toivotonta ja keskustelukumppanin valintakin puhdasta hakuammuntaa.

Mieluummin käyn treffeillä selvin päin jossain mukavassa kahvilassa henkilön kanssa, jonka kanssa on voinut käydä järkevää keskustelua jo etukäteen ja onka arvomaailma vastaa sitä mitä etsin. Puhumattakaan kun ikää tuli enenmmän, niin en todellakaan halua miehekseni jotain rafloissa notkujaa. Nettitreffit epätoivoisten kohtauspaikkana on täysin myytti. Fiksuimmat treffikumppanit ovat netistä löydettyjä, kunhan vaan osaa suorittaa valikoivaa lukemista.

Myös aviomieheni löytyi nettitreffeiltä. So so, eikös aviomiehensä jo So so, eikös aviomiehensä jo löytäneen aviovaimon olisi soveliaampaa kirjoittaa nettitreffailusta imperfektissä ;. Asiaihminen on liian Asiaihminen on liian piukkapipoinen ja rajoittunut kommenteidensa perusteella. Saat toki niin ollakin, vaikka kuinka mustavalkoinen, mutta ei sinun asiasi ole muille sormea heristellä, eikä muita moralisoida.

Onneksi meitä on joka lähtöön ja elämän kirjokangas laaja. Elä ja anna toi Jos se asiaihmistä niin kovin Jos se asiaihmistä niin kovin huolettaa, niin aviomies on se viimeisin nettitreffi.

Itse olen nuori nainen. Elämäni on varsin koulu ja harrastuskeskeistä, olen tunnollinen ja kunnollinen, enkä esim. Muutama vuosi takaperin heitin ihan kokeeksi nettiin deitti-ilmoituksen ja täytyy sanoa, etten ole katunut kertaakaan. Ilmoitukseeni tuli noin sata vastausta kolmessa päivässä, näistä kuorallinen oli asiallisia. Yhtä henkilöä uskaltauduin tapaamaan, ja nyt tuo akaatemista koulutusta hankkiva itseni kaltainen himoliikkuja on avopuolisoni.

Kyllä täältä netistäkin voi löytää aikamoisia helmiä, kunhan osaa hakea. Kun ihmiset kysyvät, missä tapasimme, vastaamme rehellisesti. Toisaalta vastaus saattaa herättää pientä kummastusta, mutta toisaalta moni on tuon kuultuaan myöntänyt itsekin kokeilleensa - ja nämäkin henkilöt ovat olleet ihan kunnollisia taviksia.

Olen itsekin viime aikoina Olen itsekin viime aikoina miettinyt, uskaltaisinko kirjautua johonkin tuollaiseen palveluun. Monelle tuosta netistä on Monelle tuosta netistä on tullut harrastus ja ajankulutusväline, niin myös seuranhakupalstoista. Kiinoista ja Japaneista on ihan turha enää jauhaa, se vartti meni jo ja sun nykyjulkisuutesi on vanhoilla höyryillä etenemistä. Sitäpaitsi eihän tuokaan julkisuus omilla ansioilla tullut.

Kukahan se naiivi kuplassa eläjä on. Kannattaa nyt harkita sitä halveksimaasi koulun penkillä istumista. Se nimittäin tuo sitä kiivaasti kaipaamaasi perspektiiviä asioihin.

Ne toimivat jo viikossa ja ovat erittäin tehokkaat! Niitä voi tilata jo etukäteen: Että oikein Johannan ikiomat hammaslaput!

Jotain rajaa sentään toimittajillakin pitäisi olla. Ei tuollaisia saa julkaista. Ne taitaa olla ihan vakavissaan Jos hommaa vedettäis edes huumorilla mutta ei, ja nämä itse kirjoitetut viestit, voi tyttöparkoja.

Lue Tollukoitten päiväkirjaa, ne luulee ihan tosissaan, että kaikki on kateellisia. Mutta kyllä suurin osa näkee tuon bluffin läpi. Päällimmäinen tunne on sääli. Tuon uskovaisen glamourmallin itsekritiikin taso on nollassa. Julia, voitko neuvoa sisartasi? Oon muuten aika varma että Johanna palaa helvetintulessa kun aika jättää siitä.

Miksi Johanna palaisi helvetin tulessa? Johanna on muuten raamatullinen nimi, joka tarkoittaa "Jumala on armollinen. Uudentestamentin kautta me saimme armon ja anteeksiannon.

Palaisiko Johanna helvetissä sen takia että antoi haastattelun Hymylle jossa myönti että Kanerva oli tekstaillut hänelle? Palaako hän myös helvetissä, koska on aina ollut naistenmies, varsinainen viheltäjä eikä asu edes avovaimonsa kanssa samassa asunnossa? Joutuuko hän helvettiin kun jäi kiinni toistumiseen valehtelemisesta?

Mitä ihmeen tyyppejä näillä sivuilla oikein kirjoittelee? Älykkyysosamäärä ei taida olla kovin korkea, mutta niinhän suurin osa koko maailman kansasta onkin keskiluokkaa tai sen alle. Kun ollaan niin uskovaista niin uskovaista, niin kai ne Jumalan antamat käskytkin pitäisi olla hallussa.

No tietenkin hän antaa anteeksi jos muistaa aina pyydellä. Ensimmäiseksi tulee mieleen tämä: Oon pannut tota yhtä Näiltä palstoilta tulee mieleen se Jeesuksen sanoma juttu, että se heittäköön ensimmäisen kiven joka ei ole koskaan mitään syntiä tehnyt Käytä muuta kuin rekisteröityä käyttäjätunnustasi. Viesti rikkoo tai kehottaa rikkomaan Suomen lakia, tai sisältää loukkaavaa sisältöä. Viesti sisältää lapsilta kiellettyä materiaalia. Ei koske tutkimuskutsuja sekä osto- ja myynti-ilmoituksia. Viesti on mainos tai massapostitus.

Viesti ei liity aiheeseen, tai ei ole suomea tai ruotsia.

Nettikauppa suomalaiset seksikuvat -

Sen jälkeen on vaikea löytää sopivaa, kun parhaat on jo viety pakasta. Tikku paskassa se esittää muukin luokka Euroopan omistajaa varsinkin, kun pääsevät viron laivalle. Mutta netissä pitää esitellä itseään ja keskustella eikä ensi hetken huumaan ole mahdollisuuksia. Hymyn blogi ei myöskään ota kantaa mihinkään oikeaan asiaan, vain tuota itsekeskeistä puolipyöreää totuutta itsestään. Furla on yksi harvoista suurista italialaisista yrityksistä, jotka ovat edelleen perheyrityksiä, pitkästä historiastaan huolimatta. Itse en kuvaani esille laita, mutta sen saa pyytämällä. En minäkään puhu sinun persoonastasi. Osa sivustoista on maksuttomia, mutta rekisteröitymistä vaativia. Ikävä kyllä hänet sinne myös menetin, monta vuotta on mennyt enkä kyllä usko että samanlainen onni minua enää kohtaa, mutta minkäs teet kun yksinkin on niin ikävää eikä baarit kiinnosta. Niitä voi tilata jo etukäteen:

Tukiainen aikoo käyttää näitä uniikkeja Barbie korkokenkiä omissa tulevissa häissään. Hampaat on tietysti valkaistu Jenkeissä samoin kuin tukka on sieltä kotoisin. Sielläpäin tällaiset blondit palkataan töihin tuplapalkalla samantien! Popsihin heti suihini tuon syötin kun näkisin!: Keskellä ihana Tukholmassa asuva Jasmina. Johanna Tukiainen loi kesän pukeutumistrendin Kääk! Jassu hehkuu Jarmon rinnalla Myös uusimmassa insta kuvassa. Diamonds are girls best fri Tässä on kivoja kuvia miltä Marilyn Monroe olisi näyttänyt vanhetessaan.

Tuossa "vanhimmassa" kuvassa hän näyttää siltä kuin JT nyt vajaa kolmekymppisenä. Aloitusviestin ajankohdasta päätellen Jossulla on bileet venyneet aamuun asti. Nätti nainen ei mulla muuta: Töissä ollaan mutta Dolls piristää päivääni! Tai sitten sinulla on outo kauneuskäsitys. Ne ovat pelkkää lässytystä, jutuissa ei ole päätä ei häntää.

Yhteys todelliseen maailmaan ja arkielämään on täysin kateissa. Paparazzit Tukholmasta eivät myöskään seuranneet Johannaa Helsinkiin sen takia kun Tukiainen päätti soittaa Ruotsiin! Älkää nyt jaksako olla niin naiiveja!: Älykäs ihminen ei ole saanut aikaiseksi kuin tyhjän sivun.

Emme tiedä muuta hänen poliittisista mielipiteistään, kuin että viina on ihan liian kallista. Hymyn blogi ei myöskään ota kantaa mihinkään oikeaan asiaan, vain tuota itsekeskeistä puolipyöreää totuutta itsestään.

Julkkis on kyllä, mutta aika kyseenalaista tuo julkisuus on ollut. Kiinoista ja Japaneista on ihan turha enää jauhaa, se vartti meni jo ja sun nykyjulkisuutesi on vanhoilla höyryillä etenemistä. Sitäpaitsi eihän tuokaan julkisuus omilla ansioilla tullut. Kukahan se naiivi kuplassa eläjä on. Kannattaa nyt harkita sitä halveksimaasi koulun penkillä istumista. Se nimittäin tuo sitä kiivaasti kaipaamaasi perspektiiviä asioihin. Ne toimivat jo viikossa ja ovat erittäin tehokkaat!

Niitä voi tilata jo etukäteen: Että oikein Johannan ikiomat hammaslaput! Jotain rajaa sentään toimittajillakin pitäisi olla. Ei tuollaisia saa julkaista. Ne taitaa olla ihan vakavissaan Jos hommaa vedettäis edes huumorilla mutta ei, ja nämä itse kirjoitetut viestit, voi tyttöparkoja. Lue Tollukoitten päiväkirjaa, ne luulee ihan tosissaan, että kaikki on kateellisia. Mutta kyllä suurin osa näkee tuon bluffin läpi. Päällimmäinen tunne on sääli. Esimerkiksi ulkona lenkillä voi aloittaa ihan sponttaanisti keskustelun kenen tahansa kanssa, jos keskustelukumppani häkeltyy ja tyytyy vaikka vain vastailemaan yhdellä sanalla, niin jatkaa matkaa ja etsii uuden keskustelukumppanin.

Netistä taas löytyy yleensä ne sosiaalisilta taidoiltaan kaikkein rajoittuneimmat tapaukset, joiden suusta ei edes sanaa saa. Nettikauppaa vielä idioottimaisempaa on etsiä seuraa baareista tai terasseilta, itse en voisi antaa itselleni ikinä anteeksi moista virhettä.

Toisaalta, seura löytää kaltaisensa. Oma mielipiteeni on, että vanhat tavat kunniaan. Hienompaa on tarttua kädestä kiinni kuin lähettää sähköpostia. Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi. Uskomattoman moni pariskunta on kohdannut toisensa selvin päin reaalimaailmassa.

Niin myös meikäläinen ja parempi puolisko. Kommentistasi voisin hyvinkin Kommentistasi voisin hyvinkin provosoitua, mutten antaisi sitä virhettä itselleni anteeksi. Vaikuttaa kuitenkin siltä, että ole aika rajoittunut ja ilman suurempaa skaalaa sen suhteen, että ei maailmassa liene yhtään paikkaa, mistä ei voi löytää itselleen sopivaa seuraa. Kaltaisensa seurassa on yleensä helpointa, mutta ei se aina niinkään mene.

Erilaisetkin tapaukset voivat joskus löytää yhteien sävelen ja baarissakin voi tavata elämänsä "helmen"! Lenkkipolulla ollaan niin Lenkkipolulla ollaan niin tohkeissaan ja turpa rutussa, ettei ketään edes katsota päin. Mennään kuin viimeistä päivää ja tuomiopäivän ilme naamarissa, ainakin täällä Vihdissä ja Vihdin Nummelassa!! Siinä on hengenvaarillista lähteä ketään moikkaamaan tai käteen tarttumaan. Poikkeuksiakin aina on joka joukossa, mutta aika harvassa näillä mailla.

Esität juuri näitä stereotyyppisiä käsityksiä jotka eivät pidä paikkaansa. Kuten sanot, seura löytää kaltaisensa ja olen samaa mieltä, et vain ole ilmeisesti vielä ymmärtänyt että kansa on nykyään netissä ja fiksummat osaavat hyödyntääkin sitä erilaisten palveluiden kautta, joten netistä löytää erityisen valikoitunutta ja älykästä porukkaa jos tietää mistä hakea.

Itse olen koko ikäni koneen ääressä istunut ja olen erittäin sosiaalinen enkä edes pahannäköinen. Mikä mättää, että komea, Mikä mättää, että komea, urheilullinen ja niin sanotusti menestyvä mies ei löydä vakavasti otettavaa seuraa? Ehkä tulijoita olisi, mutta ei sitten olijoita?

Timo Uusi-Kerttula kertoo, että naisten on miehiä helpompi löytää niin salaista kuin julkistakin seuraa. Suomessa on kuitenkin enemmän naisia kuin miehiä, joten voisi kuvitella tilanteen aivan päinvastaiseksi. Siitä tässä ei ollut kysymys. Tilastokeskus kertoo että ikäluokittain katsottuna naisia on ennemmin kuin miehiä vasta ikäluokista alkaen: Ikäluokassa Ikäluokassa 40 - 44 miehiä: Olen aivan eri mieltä kuin Olen aivan eri mieltä kuin Ville.

Haastateltu mies on rohkea tullessaan kuvan kanssa esiin jopa lehteen. Itse olen keskustellut verkossa kuvattomana ja kuvattomien kanssa. Olenko löytänyt elämänkumppania, en. Onko Jari Halonen, ei. Kymmenen vuotta komeallakaan kuvalla ei siis takaa mitään. Ryhdyn kyllä vieraidenkin ihmisten kanssa puheisiin ihan reaalimaailmassakin. Kummastakaan en toistaiseksi ole löytänyt elämänkumppaniani. Ei ole facebookia eikä mitään kuvia netissä. Kuitenkin jatkuvasti tulee viestejä halukkailta urpoilta, jotka tahtoisivat päästä skype-kumppaneiksi.

Eräänä päivänä tuli tekstiviesti tv-ssäkin mainostavalta "laatuseuralaispalvelulta", että "yhdeksän henkilöä on katsonut kuviasi facebookissa?? Onko netissä olemassa jokin järjestelmä, joka välittää nettiä käyttävien naisten nimiä ja sähköpostiosoitteita kaikille halukkaille, kysymättä naisilta itseltään lupaa? Baareista seuraa etsivät ovat Baareista seuraa etsivät ovat lähes poikkeuksetta epätoivoisia hylkiöitä ja usein sosiaalisilta taidoiltaan täysin olemattomia ja muutenkin aika juntteja.

Netissä taso on yksinkertaisesti paljon parempi, etenkin jos tarkoitus on hakea vähän keskustelukykyisempää ja muutenkin älykkäämpää seuraa eikä vain niitä yhdenillanjuttuja toistensa perään. En missään nimessä astuisi baariin seuranhakumielessä, koska näin ylivoimaisesti parempiakin vaihtoehtoja on tarjolla. Parisuhteen etsiminen on Parisuhteen etsiminen on vaikeampaa kun ikääntyy.

Pariinkymppiin asti suhteen löytää vielä helposti yöelämästä. Sen jälkeen on vaikea löytää sopivaa, kun parhaat on jo viety pakasta. Homma helpottaa tuossa vuotiaana kun mennään toiselle kierrokselle. Tällöin jakautuu selvästi kaksi erilaista ryhmää: Itse ainakin pidän harrastuskaverit harrastuskavereina ja keskittyä juoksulenkeillä suoritukseen, enkä kyyläämään kanssajuoksijoita.

Löysin oman sielunpuoliskoni netistä ja olemme nykyään avoliitossa. Etsintään tosi meni vuosia, mutta hyvää kannatti odottaa. Siirryin nettideittailun Siirryin nettideittailun maailmaan jo itse asiassa vuotiaana. Sieltä löytää paljon järkevämpää seuraa kuin epätoivoisia humalaisia "käytsä usein täällä" -miehiä, joihin ravintoloissa törmää.

Sitä paitsi keskustelu meluisassa ravintolassa on toivotonta ja keskustelukumppanin valintakin puhdasta hakuammuntaa. Mieluummin käyn treffeillä selvin päin jossain mukavassa kahvilassa henkilön kanssa, jonka kanssa on voinut käydä järkevää keskustelua jo etukäteen ja onka arvomaailma vastaa sitä mitä etsin.

Puhumattakaan kun ikää tuli enenmmän, niin en todellakaan halua miehekseni jotain rafloissa notkujaa. Nettitreffit epätoivoisten kohtauspaikkana on täysin myytti. Fiksuimmat treffikumppanit ovat netistä löydettyjä, kunhan vaan osaa suorittaa valikoivaa lukemista. Myös aviomieheni löytyi nettitreffeiltä. So so, eikös aviomiehensä jo So so, eikös aviomiehensä jo löytäneen aviovaimon olisi soveliaampaa kirjoittaa nettitreffailusta imperfektissä ;.

Asiaihminen on liian Asiaihminen on liian piukkapipoinen ja rajoittunut kommenteidensa perusteella. Saat toki niin ollakin, vaikka kuinka mustavalkoinen, mutta ei sinun asiasi ole muille sormea heristellä, eikä muita moralisoida. Onneksi meitä on joka lähtöön ja elämän kirjokangas laaja. Elä ja anna toi Jos se asiaihmistä niin kovin Jos se asiaihmistä niin kovin huolettaa, niin aviomies on se viimeisin nettitreffi. Itse olen nuori nainen. Elämäni on varsin koulu ja harrastuskeskeistä, olen tunnollinen ja kunnollinen, enkä esim.

Muutama vuosi takaperin heitin ihan kokeeksi nettiin deitti-ilmoituksen ja täytyy sanoa, etten ole katunut kertaakaan. Ilmoitukseeni tuli noin sata vastausta kolmessa päivässä, näistä kuorallinen oli asiallisia. Yhtä henkilöä uskaltauduin tapaamaan, ja nyt tuo akaatemista koulutusta hankkiva itseni kaltainen himoliikkuja on avopuolisoni. Kyllä täältä netistäkin voi löytää aikamoisia helmiä, kunhan osaa hakea.

Kun ihmiset kysyvät, missä tapasimme, vastaamme rehellisesti. Toisaalta vastaus saattaa herättää pientä kummastusta, mutta toisaalta moni on tuon kuultuaan myöntänyt itsekin kokeilleensa - ja nämäkin henkilöt ovat olleet ihan kunnollisia taviksia.

Olen itsekin viime aikoina Olen itsekin viime aikoina miettinyt, uskaltaisinko kirjautua johonkin tuollaiseen palveluun. Monelle tuosta netistä on Monelle tuosta netistä on tullut harrastus ja ajankulutusväline, niin myös seuranhakupalstoista. Itse aikanaan ajauduin sinne avioeron jälkeen ja löysinkin yllättäen itseäni miellyttävän naisihmisen. Ikävä kyllä hänet sinne myös menetin, monta vuotta on mennyt enkä kyllä usko että samanlainen onni minua enää kohtaa, mutta minkäs teet kun yksinkin on niin ikävää eikä baarit kiinnosta.

En halua itselleni mitään "palvelijaa", "alamaista" vaan tasaveroisen kumppanin. Onko "emäntä" siis jo lähtenyt lätkimään, elikkä kyllästynyt aika nopeasti "pitämään huolta" herra DDT: Olen aina kuvitellut että nämä Thaimaan naiset lähtevät suomalaisen turilaan mukaan ihan vain isojen rahojen toivossa. Ja yleensä kai joutuvat syvästi pettymään kun kohtaavat todellisuuden. Ressukka hommaa koko netti Ressukka hommaa koko netti deittailu, kun ei uskalleta kasvotusten puhua asioita nyplätään netissä.

Sitäpaitsi jos yli kolmekymppiset hakee netistä seuraa on ukossa tai akassa jotain vialla jo valmiiksi. Tosin leskeksi voi jäädä ja se on hyväksyttävää. Muuten onnettomia yksilöitä koko sakki jos netistä pitää ihminen löytää.

Suomlaiset on muutenkin ihan hemmetin ressukoita jollei ole viinaa päässä ei puhuta mitään. Siellähän se tosi ressukka Siellähän se tosi ressukka on!! Yrittää käyttää nettiä, vaikkei osaa kunnolla kirjoittaa ja esiintyy gigolona!! Kasvokkain on helpohko löytää Kasvokkain on helpohko löytää ulkonäkökeskeisiä, 'rakastuu ensi silmäyksellä' -tyyppejä, yhden illan seksiseuraa haluavia yms. Mutta netissä pitää esitellä itseään ja keskustella eikä ensi hetken huumaan ole mahdollisuuksia.

Minun kokemukseni mukaan on Minun kokemukseni mukaan on kylläkin sellaisen ihmisen kanssa juttukin luistanut, joka on heti ensi näkemältä miellyttänyt. Eli vaistooni luotan tässäkin asiassa. Silmät ovat sielun peili, ja niin edelleen. Kunnollisia, luotettavia Kunnollisia, luotettavia miehiä kaivataan nettitreffeille, miehistä on jopa pulaa siellä.

Aika moni mies on varattu, mutta jos nyt vielä on vapaana jokunen. Muuten on edessä muutto joskus ulkomaille. Tapasin mieheni netin Tapasin mieheni netin maksullisen deittipalvelun kautta. Olemme molemmat social butterfly-tyyppisiä, mutta esim. Keskustelimme meilitse ensin noin viikon verran jonka jälkeen lähdimme treffeille ja ne treffit ovat kestäneet jo puolitoista vuotta.

Muutimme yhteen 2 kk ensitapaamisen jälkeen. Mielestäni nettideittailijoita ei voi kategorioda yhteen laatikooon.

Siellä on monelaista tallaajaa. Ilman nettiä en olisi ikinä tavannut miestäni koska ei olisi tullut mieleenkään lähteä hänen paikkaunnalle esim ravintolaan tai tekemään mitään muutakaan. Jos olisin "reaalimaailmassa" odottanut juuri hänen tapaamista, odottaisin sitä vieläkin.

Ei ole yhtä ja Kaiken kaikkiaan surullista Kaiken kaikkiaan surullista luettavaa. Ohjaako seksi näitä kirjoittajia ja ovatko he kiinnostuneet mistään muusta todella mullistavista asioista kuten Eurokriisi, poliittinen huijaus ja kansanvalta ja vaikuttaminen.

Näille otsakkeille ei löydy viisautta, mutta seksistähän kaikki tietävät kaiken ja kun K ja järki seisovat samaan aikaan syntyy kaaos. Pipo ei ole tiukassa. Jokainen, joka aiheeseen Jokainen, joka aiheeseen tarttuu on itsekin saman asian äärellä hääräävä, vaikka syyttää muita kiinnostuksesta!!

Aihetta kommentoimalla paljastaa itsensä! Niinpä, nyt loppui se Niinpä, nyt loppui se elämänkumppanin hakeminen ja tärkeät asiat kuten valuuttakriisi tähtäimeen! Nauroin, joskin varmaan trollaannuin.

No Joo, ei aihetta enempään No Joo, ei aihetta enempään eli onhan näitä aloitettu moneen kertaan, mutta seksi, salasuhteet ja paskanjauhaminen kiinnostaa tavallista vähäjärkistä paljon enemmän. Ei kannata vaivautua kirjoittamaan "aivot narikassa" ihmisille mitään järkevää.

On aina sekin mahdollisuus, On aina sekin mahdollisuus, että boikotoi lehden keskustelusivuja ja antaa paskanjauhajien jatkaa juttujaan niin kauan kuin lehden toimitus sitä sietää. Lehti valitsee sisältönsä ja linjansa, me kommentoijat olemme ilmaista työvoimaa tuottaessamme sitä ns.