Seuranhakupalsta milla

Onkstää suomi24 muuten maksuton? Ja citykin tuntui olevan tosi rajallinen jollei maksa jotain pohjamaksua. En vaan ole vielä? Haluaisin vain päätä juttuihin joidenkin sanavalmiiden tyyppien kanssa, tuntea pitkästä aikaa olevani Nainen mutta jos näin toteaa niin heti on vastauksena vaan jotain idioottitissijuttuja Ilmaisjutussa on pitkän linjan konkarina huomannut vain sen masentavan seikan, että saattaa joutua yhden ja saman kontaktin ottajan massapostituksen uhriksi joko postittajan yhdellä tai jopa usealla nimimerkillä!

Tästä syystä moni on maksullinen ja se joka kontaktia ottaa, maksaa! Myös valokuvansa voi saada sillä tavalla piiloon kaikilta katsojilta ja kuvasi näkyy vain tosietsijälle. Olet varmaan huomannut, että näissä keskusteluforumeissakin näkyy rekattuja nikkejä, jotka eivät välttämättä ole treffipalstalla ollenkaan, mutta ovat Galleria-sivulla tarjoamassa yhteystietojaan kiinnostuneille.

Voit varsinaisen ilmon sijasta laittaa niihin haluamasi tekstit seuranhausta. Itselläni on deitti-ilmoitus, käyntikorttiteksti ja valokuva katsojien kommentteja varten. Saamani kontaktit ovat kaikki olleet asiallisia ja valokuvaani arvostelleet ovat olleet kohteliaita. Kyllä tää on maksuton. Olen hieman tylsähkö, rauhallinen ja introverttinen koti-ihminen, joka on tässä nyt alkanut kaipaamaan läheisyyden seuraa yksinäisiin päiviin ja iltoihin.

Vaikka olen introvertti niin minulla ei ole ongelmaa toimia ja keskustella muiden kanssa olkoon tilanne mikä tahansa. Viihdyn kuitenkin eniten kotona harrastukseni ääressä.

Osa syynä on sen oikean puuttuminen elämästä. Minua ja harrastuksiani voisivat parhaiten kuvastaa tyypilliset otakuhahmot erinäisistä sarjoista sekä otaku-room kuvaus. Erityisesti Genshiken sarjan henkilöt osuvat hyvin kohdalle.

Jos tällaiset asiat eivät pelota vaan osuvat kohdallesi ja kiehtovat niin hienoa. Työn osalta olen tällä hetkellä täysipäivätyötä tekevä 3d-suunnittelija uusiutuvan energian alalla. Vaikka vietän vapaa-aikani omissa oloissani niin arvostan läheisyyttä, johon nyt etsimäni mukava neito pääsisi lopulta jos homma toimii. Tarjoan juttu seuraa näin alkuun ja lopulta luotettavan suhteen intiimien hetkien, karhun pehmoisten halien sekä päänsilittelyjen kanssa joista toivon että pidät.

Kunnioitan erittäin paljon toisen omaa tilaa ja aikaa sekä harrastuksia, joten en tunkeile kun haluat keskittyä omiin asioihisi. Yhteiset hetket animen, tv: Lempi sarjoja hieman referenssinä: Sekä H-sisällön tarjoamat sarjat.

Kaipaan saman harrastealueen otakuneitokaista joko käsittäen kaiken tai vain osan mitä mainitsin itsestäni. Viihdyt kotona eniten, olet ystävällinen, rauhallinen, et suutu helposti ja et arvostele muita alentuvasti. Arvostat toisten harrastuksia olkoon ne sitten mitä tahansa ja hyväksyt ne kun on kyseessä se suhteen toinen henkilö. Olet samaan tapaan läheisyyttä ja intiimiyttä kaipaavaa henkilö. Kunioitat myös toisen omaa aikaa sekä tilaa. Jos mietit että millainen henkilö parhaiten kuvaisi sitä mistä eniten pidän niin tässä olisi muutama sarjan kera: Lisäksi, en välitä kauheasti meikeistä tai hienotellusta ulkonäöstä vaan tykkään enemmän luonnollisesta olemuksesta.

Etsin sinua en peitettyä versiota sinusta. Periaatteeni on että harrastuksiani en hylkää, enkä sitä toivo sinultakaan. Toisen tukeminen, kunnioitus ja hyväksyntä on kestävän suhteen perusta ja siitä ei kannata tinkiä.

Jos tekstini herätti kiinnostuksen mietinnän jälkeen niin ota rauhassa yhteyttä. Olen vuotias nainen pohjanmaalta. Opiskelen ICT alalla ja haluaisin jatkaa opiskelua vielä jonkin aikaa.

Minulla on kissa kohta kaksi! Pidän animesta ja mangasta mutta viime vuosina olen tykästynyt länsimaisiin sarjakuviin marvel ja DC ja lautapeleihin. Tykkäänkin käydä paljon leffassa, pääasiassa supersankari leffoja käyn katsomassa mutta muutkin menee. Pelaan myös jonkin verran mitä aika sallii viime aikoina FF online , pääasiassa tietokoneella ja nintendo 3DS: Voisin ehkä sanoa että keräilen nintendon retro konsoleita kokoelma vielä hyvin pieni!

Päiväni menevät opiskellen ja kotitöitä tehden siivousta, kokkausta jne. Olen ujo ja tykkäänkin viettää illat joko katsoen jotain sarjoja tai kirjaa lueskellen. Saatan olla aluksi hyvinkin hiljainen ja ujo mutta kun minut oppii tuntemaan minut on vaikea saada hiljaiseksi ja tykkään lähettää viestejä!

Olen raitis en juo, polta jne. On tultua jonkin verran matkusteltua elämässä ja haluaisin löytää jonkun joka uskaltaa lähteä ja seikkailla täällä suomessa tai ulkomailla. Cossausta olen harrastanut mutta en ole siinä hyvä ollut mutta ajattelin tänä vuonna taas yrittää.

Jospa tässä olisi minusta tarpeeksi tietoa. Deitti historiani on mitätön niin please go easy on me. Keskusrikospoliisin sivuilla on lisää tietoa eri huijauksista. Tästä pääset tutustumaan niihin. Erkelenzin kaupungissa saksalaisyrittäjä laajensi jäätelömyyntinsä myös koirille. Koirille suunnitellun ja maustettujen jäätelöiden menekki on hillitön, suurin hitti on maksamakkarajäätelö. Irlantilaiset äänestivät eilen kansanäänestyksessä aborttilainsäädännöstään.

Hallituksen kaatuminen on pienempi paha kuin sote- ja maakuntauudistuksen toteuttaminen. Touko Aalto keskittyi sote- ja maakuntauudistuksen tilanteeseen poliittisessa puheessaan vihreiden puoluevaltuuskunnassa tänään. Saksalainen kaupunki Görlitz houkuttelee asukkaita halvoilla asumiskustannuksillaan. Ennätyksellisen iso lottopotti jäi jakamatta — 14,5 miljoonan euron voittoa havitellaan taas viikon päästä. Meneekö kaikkien aikojen toukokuun lämpöennätys rikki ensi viikolla?

Räikkönen ja Bottas kärkkyvät kärjen takana. Christine kirjoitti kiitoskirjeen teinitytöille uima-altaalla: Tämä palaute menee suoraan ohjelmien tuottajalle. Tämä palaute menee suoraan uutistoimitukselle. Tämä palaute menee suoraan nettivastaaville.

Tämä palaute menee asiakaspalveluun, josta viesti ohjataan aiheesta vastaavalle taholle. Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta.

Seuranhakupalsta milla -

Työn osalta olen tällä hetkellä täysipäivätyötä tekevä 3d-suunnittelija uusiutuvan energian alalla. Vaikka olen introvertti niin minulla ei ole ongelmaa toimia ja keskustella muiden kanssa olkoon tilanne mikä tahansa. Torment kaikessa nerokkuudessaan ja kummallisuudessaan. Lue kirjoittajan muut jutut. Mainos   uutinen jatkuu alla. Poliisi huomauttaa myös, että valitettavan suuressa osassa tapauksista jäljet johtavat ulkomaille. Ennätyksellisen iso lottopotti jäi jakamatta — 14,5 seuranhakupalsta milla euron voittoa havitellaan taas viikon päästä. Ettei aina sitä, että olen rehellinen ja luotettava. Save my name, email, and website in this browser for the next time I comment.