Homon kyrpä perseeseen nussiminen

Tunsin kuinka tekokulli painautui reiälleni ja alkoi hitaasti upota syvemmälle. Huudahdin kivusta kun dildo upposi litisten kokonaan sisääni. Hän alkoi vedellä tekokyrpää reiässäni edestakaisin hitain liikkein. Huohotin kun kyrpä upposi lotisten yhä uudestaan ja uudestaan reikääni. Liikuttelin persettäni työntöjen tahdissa kunnes Jari vetäisi tekokyrvän pois ja hieroi terskaansa reiälläni.

Joko sä haluat että mä siemennän sut, Jari huohotti hieroessaan kyrpäänsä reiälläni. Tunsin välillä kuinka terska upposi reikääni venyttäen sitä ja se vedettiin sitten pois. Huohotin kiimaisena ja painoin persettäni Jarin kyrpää vasten. Nyt Jari alkoi työntämään kyrpäänsä toden teolla sisääni. Tunsin kuinka reikäni venyi terskan upotessa yhä syvemmälle. Huudahdin, kun kyrpä lopsahti yhtäkkiä syvälle reikääni.

Jari tarttui lanteistani kiinni ja työnsi hitaasti kyrpänsä syvemmälle reikääni. Jari antoi kyrvän olla paikoillaan ja nosti persettäni niin että pääsi kunnolla alleni ja veti minua istuvaan asentoon niin että olin Jarin sylissä kyrpä juurta myöten perseessäni. Nojauduin taaksepäin Jaria vasten ja hän otti kyrvästäni kiinni ja alkoi lypsämään sitä. Huokailin ja nostin itseäni varovasti edestakaisin ja tunsin kyrvän liikkuvan sisälläni. Voihkaisin nautinnosta ja kiihdytin tahtiani.

Jarin kyrpä ei enää tehnyt kipeää, vaan nyt tunsin omituista värinää vatsanpohjassani. Jari runkkasi kyrpääni kiihtyvällä tahdilla ja ratsastin nyt villisti tuon mahtikyrvän päällä. Tunsin kuinka kyrpäni alkoi sykkiä ja sain mahtavan orgasmin. Spermani lensi rinnuksilleni ja kasvoilleni. Huusin nautinnosta ja lysähdin sängylle makaamaan kyrpä edelleenkin syvällä sisälläni. Jari vaihtoi asentoa ja alkoi naimaan minua nyt kunnolla.

Sun homoperse on nyt mun. Mä teen susta mun oman homon, Jari huohotti työntöjen tahdissa. Ulisin nautinnosta vaikka tuntui kun perseeni oli haljeta kyrvän jyystäessä reikääni. Jari kiihdytti tahtiaan ja tunsin kuinka hän laukesi sisääni. Lämmin sperma täytti reikäni ja hetken kuului vain irstasta litinää ja kahden homon huohotusta kun Jari tyhjensi lastiaan sisääni. Jari jäi huohottaen makaamaan päälleni kyrpä yhä sisälläni. Tunsin kuinka lämmin sperma valui sykkivästä perseestäni Jarin kyrvän veltostuessa.

Miltä tuntuu olla homon panopuuna? Mä teen susta oikean homon. Kohta sä et muuta halua ku koko ajan kyrpää sisääs.

Jari nousi päältäni ja nousin istumaan katsellen Jarin puolijäykkää kyrpää joka heilahteli irstaan näköisenä edessäni Tartuin siihen kädelläni ja hyväilin sitä. Pikkuhinttarille ei mikään riitä?

Jari tuli lähemmäksi ja tarjosi kyrpää suuhuni. Avasin suuni ja otin Jarin mähnäisen kullin syvälle suuhuni ja aloin imemään ja nuolemaan sitä. Jari levitti jalkojaan ja otti käteensä tekokyrvän sängyltä ja alkoi työntämään sitä reikäänsä.

Tartuin dildoon ja Jari huohotti, kun aloin työntämään sitä edestakaisin. Nussi mua sillä kunnolla. Sit on sun vuoro nussia mua, haluathan? Haluathan työntää homokyrpäsi mun perseeseen ja nussia mua? Imin nyt kiimaisena Jarin kyrpää nussien samalla häntä dildolla.

Irstas litinä ja sperman haju sekoittui Jarin huohotukseen. Jari otti kyrpänsä pois suustani ja tarttui puolivelttoon kulliini runkaten sitä. Tän jälkeen sulle ei kelpaa enää muu kuin kiimainen homoperse. Kyrpäni oli jo jäykkänä ja vedin tekokullin pois Jarin perseestä. Jari nousi syliini ja työnsi minut selälleni sänkyyn ja nousi kyrpäni päälle levittäen persettään kyrvälleni.

Hän laskeutui alemmaksi tarttuen kyrpääni ja vei sen reiällensä ja laskeutui kyrpäni päälle. Tunsin kuinka terskani upposi hitaasti lämpimään ja tiukkaan homoperseeseen ja Jari laskeutui hitaasti nautinnosta voihkaisten alemmaksi, ottaen kyrpäni juurta myöten sisäänsä.

Jarin puolijäykkä kyrpä löi vatsaani irstaasti läiskähtäen Jarin aloittaessa nautinnosta voihkien kiihkeän ratsastuksen. Tartuin käsilläni sängyn päädystä ja antauduin homomiehellleni antaen hänen nussia kyrpääni tahtonsa mukaan. Nyt makuhuoneen täyttivät vain äänekäs irstas lotina ja Jarin kyrvän rytmikäs läiske vatsaani vasten sekoittuneena Jarin huohotukseen ja kiimaiseen voihkintani. Tunsin kuinka orgasmi alkoi vatsanpohjastani leviten pitkin sykkivää kyrpääni, kunnes ruiskutin kaiken spermani Jarin kiimaiseen persereikään huutaen nautinnosta.

Jari nousi ylös ja tarttui jalkoihini ja levitti ne työntäen jäykistyneen kyrpänsä avoimena odottavaan reikääni. Voihkaisin tuntiessani kyrvän uppoavan juurta myöten lotisevaan homoperseeseeni. Jari antoi kyrvän olla syvällä suolessani ja painautui minua vasten suudellen kiihkeästi avointa suutani. Makasimme siinä hetken huohottaen. Haluisiks olla mun homorouva? Jari työnteli hitaasti kyrpäänsä reiässäni edestakaisin.

Sä unohdat kaikki muut ja oot vain mun rouva. Sä oot mun homovaimo ja mä siemennän sut usein niinku hyvän miehen tulee. Kiemurtelin Jarin alla kiimaisena ja huohotin työntöjen tahdissa. Mä teen kaiken mitä hyvän vaimon tulee. En enää ajatellut järkevästi vaan mielessäni oli vain kiihottava kuva itsestäni Jarin "rouvana".

Ensimmäinen kerta, kun saan kyrpää ja heti mieheltä joka tekee minusta vaimonsa. Jari veti kyrpänsä ulos ja nousi ylös sängystä. Makasin siinä jalat levällään raukeana ja tunsin kuinka jotain kosteaa valui avoimesta reiästäni sängylle. Jari meni kaapille ja otti sieltä kumihousut, joiden sisäpuolella törrötti paksu tekokyrpä tai anusplugi ja tuli jalkojeni väliin alkaen pukemaan housuja jalkaani. En vastustellut vaan kohotin itseäni, jotta Jari sai housut paremmin jalkaani. Jari lomensi minut pystyyn jotta saisi housut paremmin jalkaani.

Seuraavaksi Jari otti liukasteen ja rasvasi tuon tekokyrvän ja penisputken, jonka huomasin vasta nyt kun hän alkoi työntää kyrpääni siihen asetellen samalla tekokyrpää reiälleni. Tunsin kuinka kyrpäni alkoi jäykistymään penisputkessa samalla kun Jari työnsi tekokyrvän juurta myöten nussittuun perseeseeni vetäen samalla lumihousut kunnolla jalkoinini.

Kumipenis oli ainakin 20 senttiä pitkä ja hieman käyrä paksulla terskalla varustettu ja siinä oli paksumpi paikka juuressa ja kun tuo paksu osa solahti sulkijalihakseni oni, olin täynnä tuota ihanaa kumikyrpää. Jari veti nyt vyötärön ylös ja nyt tiukat kumihousut muotoilivat minulle naismaisen vyötärön.

Jari käski minun kävellä edestakaisin ja katseli tyytyväisenä kuinka kyrpäni sojotti jo koko mitassaan kumihousuissa. Eikö olekin ihana tunne, kun on kyrpä perseessä koko ajan! Yksi musta kyrpä suuhun ja toinen vittuun. Yksi kyrp suuhuun ja toinen perseeseen. Yksi nainen saa vittuun ja toinen perseeseen. Üksi musta kyrpä suuhuun ja toinen vittuun. Blondi huora saa munaa suuhuun ja toisen vittuun.

Blondi huora saa kyrpää suuhuun ja toiseen vittuun. Iso kyrpä vittuun ja perseeseen. Iso musta kyrpä syvälle valkoisen naisen vittuun ja perseeseen. Massiivinen kyrpä syvälle vittuun. Iso kyrpä syvälle perseeseen. Huora saa kahta kyrpä yhtä aikaa. Iso kyrpä ei sovi perseeseen.

Massiivinen kyrpä syvälle kurkkuun ja perseeseen. Huora saa munaa suuhuun ja vittuun yhtaikaa.

Blondi lutka saa suuhuun, vittuun ja perseeseen. Iso kyrpä syvälle perseeseen. Yksi kyrpä vittuun ja toinen anaaliin. Yksi kyrpä vittuun ja toinen perseeseen. Massiivinen kyrpä pilluun ja perseeseen. Massiivinen kyrpä syvälle vittuun. Massiivinen kyrpä syvälle kurkkuun ja perseeseen. Yksi kyrpä suuhuun ja toinen perseeseen. Yksi kyrpä suuhuun ja toinen vittuun. Aasian lutka saa kyrpää vittuun ja perseeseen. Yksi kyrpä vittuun ja toinen anaaliin.

Yksi kyrpä suuhuun ja toinen vittuun. Yksi kyrpä suuhuun ja toinen perseeseen. Yksi kyrpä suuhuun ja toinen syvälle pilluun. Yksi musta kyrpä syvälle kurkkuun ja toinen pilluun. Yksi musta kyrpä suuhun ja toinen vittuun. Yksi kyrp suuhuun ja toinen perseeseen. Yksi nainen saa vittuun ja toinen perseeseen. Üksi musta kyrpä suuhuun ja toinen vittuun. Massiivinen kyrpä syvälle kurkkuun ja perseeseen. Yksi kyrpä perseeseen ja toinen vittuun.

Koulutyttö saa syvälle perseeseen. Massiivinen kulli syvälle kurkuun ja perseeseen. Alina West saa erittäin rajusti suuhuun ja perseeseen. Massiivinen kyrpä pilluun ja perseeseen. Isotissinen MILF on erittäin märkä. Paksu kyrpä syvälle pilluun. Brunette MILF saa syvälle perseeseen. Aasian tyttöystävä saa syvälle perseeseen. Musta kulli syvälle perseeseen.

Mä tunsin sen kosteen lämpimän kielen kun se kierrätti sitä mun kalun juuressa ja nuoli mun pussejani ja samalla piti varresta tiukasti kiinni ja runkkas hitaasti. Jari nousi ylös ja tarttui jalkoihini ja levitti ne työntäen jäykistyneen kyrpänsä avoimena odottavaan reikääni. Hän kuiskasi kiimaisesti korvaani "jätkähän tykkää kun nussitaan perseeseen". Voihkaisin tuntiessani kyrvän uppoavan juurta myöten lotisevaan homoperseeseeni. Vähän oli monster cock videos thai seuraa ja nenät osu välillä yhteen ja meidän kosteet kielet hiero välillä toisiaan ja siitä innostuttiin tietysti entistä enemmän.