Las palmas ilotyttö

Nainen kertoi myyneensä seksiä myös Vaasan Klemetinkadulla ja kertoi vuokranneensa sen sekä Kalevankadun asunnon syytetyltä naiselta. Nainen tiesi syytetyn hankkineen useita asuntoja saadakseen rahaa seksiä myyviltä tytöiltä. Virossa asuva venäläisnainen yritettiin haastaa kertomaan samat asiat vuosi sitten Pohjanmaan käräjäoikeuteen.

Viron viranomaiset yrittivät tavoittaa häntä useita kertoja. Naisesta annettiin myös oikeuden etsintäkuulutus. Kaikista yrityksistä huolimatta naista ei tavoitettu.

Käräjäoikeus hyväksyi naisen kuulustelukertomuksen osaksi syyttäjän näyttöä, vaikka oikeudessa häntä ei voitukaan kuulustella. Nainen on nyt tavoitettu. Hänet on saatu haastettua Tallinnan käräjäoikeuteen Vaasan hovioikeuden kuultavaksi.

Syyttäjä halusi kysellä naiselta työskentelystä Klementinkadulla. Naisen haluttiin kertovan siitäkin, että syytetty nainen oli kieltänyt häntä puhumasta asunnoista puhelimessa. Syytetty pelkäsi, että niitä kuunnellaan. Koska nainen ei saapunut paikalle, syyttäjä esitti naisen kuulustelukertomusta näytöksi myös hovioikeudessa. Syytetyn naisen asianajaja vastusti sen hyväksymistä todisteeksi. Puolustus piti sitä epäuskottavana. Osoituksena siitä puolustus mainitsi, että tämän kertomuksen antamisen jälkeen nainen on vuosikausia pakoillut poliisia.

Tänään jatkuvassa oikeudenkäynnissä on määrä kuulla törkeästä parituksesta syytettyä Vaasan kaupunginvaltuutettua Risto Heliniä. Todistajana kuullaan Helinin rikoskumppanina tuomittua vaasalaisnaista. Koko joukon eteläpohjalaisia matkailukohteita kiertää tänä viikonloppuna ruskolainen Juha Alikoivisto, ja tulipa lisäksi vielä hankittua hyväntekeväisyyshuutokaupasta ralliautoilija Jari-Matti Latvalan lippalakki, jossa on tämän omakätinen nimikirjoitus.

The Girls on Track -tapahtumia järjestetään Suomessa kaksi. Toinen tyttöjen taitoajokilpailuista on lauantaina Tuurissa, Keskisen parkkipaikalla. Nuorten kulttuuritapahtuma tarjosi monenlaisia elämyksiä skeittihallissa. Pehmytkudoksen syövän selättänyt Joacim Viljamaa räppää ja toivoo musiikista itselleen ammattia. Perjantaina aamupäivällä Jorma Kivioja oli toiveikas: Kivioja odotti erityisesti uutta tietoa sisäilmaongelmien laadusta. Seksiasento, jossa puuhailu tuntuu pelkästään epämiellyttävältä Koirien tekokivekset nostavat suosiotaan - Kim Kardashian asennutti lemmikilleen implantit Rintansa paljastanut mallikaunotar esittelee uskomatonta kroppaansa - esillä myös alatissi Petetyksi tulleet naiset kertovat: Merkit, joista tiesin, että jotain on tekeillä 6 tyylimokaa, jotka antavat sinusta huonon ensivaikutelman - ethän sorru?

Samuli Edelmann työskentelystä Aku Louhimiehen kanssa: Missä sinun kannattaa harrastaa seksiä tänä kesänä? Horoskooppimerkki kertoo Ihmiset eivät saa tarpeekseen prinssi Harryn eksän ilmeistä - "Tuon takia heitä ei kutsuta häihin! Laulajatähti Lily Allen jakoi kaksi kuvaa vaginastaan Nainen lähetti vahingossa arkaluontoisen kihlajaiskuvan perheelleen - "Onnea, se on valtava" Anna Eriksson teki Kelokuvan, esiintyy monessa kohtauksessa alasti - "Elokuva vaati alastomuuden" Mitä naiset todella ajattelevat masturboidessaan?

Kysely selvitti Älä ikinä käytä revittyjä farkkuja hellepäivänä - varoittavat kuvat leviävät netissä Evelina julkaisi kuvan itsestään uima-altaassa, fanit hehkuttavat: Hanna Pakarinen synnytti esikoisensa: Yksi viime vuosien hehkutetuimmista scifi-elokuvista - palkittiin Oscarilla. Jollekin riittää lepo ja lämpö, ruoka, rauha tai toiselle juhlinta, meno Mitäpä olemme toisen valintoja arvostelemaan tai ketään miksikään leimaamaan.

Mieluisia lomia vaan etsiskelemään ja elämään. Ei tässä leimaajia tarvita. Kyllä ne nyt on Inglesin huru-ukkelit tässä leimaamassa laadukkaampia paikkoja etsiviä. Vai että ihan tässä ollaan huru-ukkoja, nyt kyllä tuollaisen haukkujan haluaisin tavata henkilökohtaisesti Play del inglesissä tai las palmasissa ja katsotaan sitten kuka on mitäkin ;. Mistä kohdasta näet laadukkaampaa maisemaa Las Palmasissa? Kerrostalojen välissä näkee hyvin maisemia ja vahingossa voi merikin pilkistää!

Hei donluis, Kuittasin vain, en todellakaan tarkoittanut! Ystävätär oli viime helmikuussa Las Palmasissa jossa satoi koko viikon ja lämpötilat siinä asteen paikkeilla, oli hänellä mukava ja lämmin loma: Jos menee lomalle Play del inglesiin niin eihän se ole vankila? Itse ainakin joka kerta vuokrannut auton ja ajellut kylästä kylään läpi vuoriston. Siellä näkee niitä nähtävyyksiä ja maisemia ja kyllä niitä maisemia löytyy myös Play del inglesistä.

Ja ne käytöstavat ovat näköjään jo lapsena unohtunut ykstoistaplus10 , jos niitä edes koskaan on opetettukaan hänelle! Tietääkseni tämä on keskustelu palsta Kanariasta, ei toisten henkilöiden haukkumapaikka!??

Se on merkillistä, että siinä vaiheessa, kun pitäisi keskustella, ruvetaan moittimaan käytöstapoja. Oikeinkirjoitus on niistä varmaan aika perusjuttuja. Tarkoitit varmaan Playa del Inglesiä. Säälittää ne ruoka ravintolat, vesi sateet ja keskustelu palstat. Käytöstapoihin kuuluu myös kyky ottaa vastaan näkemyksiä, jotka ei aina vastaa omia. Jos haluaa pitää kaikkia muita loukkauksina, se voi käydä pitkän päälle raskaaksi ja silloin joku Inglesin turistihautomo voi olla ihan hyvä latauspaikka.

Ja silloin voi haukkua toisia miten haluaa?? Ei tarvitse muistuttaa käytöstavoista jos ne osaa ja pidetään ne mielessä. Käsittääkseni tämä on Kanarian matkailusivusto, eikä suomenkielenoikeinkirjoituspaikka tai toisten haukkumispaikka??

Jokin vuosi sitten oli hirveän katkeroitunut kiljunta pc n ja maccien käyttäjien välillä minä asuin aiemmin Fuengirolassa ja siellä oleva suomalaisporukka ravintola Jazzminessa sanoi tappavansa minut ellen häviä paikkakunnalta Las Palmas on siitä mukava että täällä ei useinkaan suomalaisiin törmää. Olin perheeni kanssa helmikuussa Playa del Inglesissä, kaksi viikkoa.

Kanarialla olen ollut ainakin 30 kertaa. Sisareni ja hänen lähipiirinsä olivat Las Palmasissa. Soittelimme päivittäin ja kävimme kyläilemässä muutaman kerran. Ja sanon, että varmasti totta, että Las Palmas oli kylmempi paikka.

Ei tarennut iltasella istua terassilla Las Palmasissa, mutta Inglesissä tarkeni. Ja mitä tuohon turistirysään tulee, Inglesin ympäristöstä löytyy paljon paikallista asutusta ja hyviä shoppailupaikkoja. Kuka onkaan käskenyt tehdä ostokset hotellin yhteydessä olevasta pienestä kaupasta tai viettää päivää hotellin uima-altaalla.

Mutta joskus on mukava olla vain hotellin altaalla eikä kävellä metriäkään mihinkään. Lomallahan mikään ei ole pakkoa: Subjektiivinen mielipiteeni neljällä saarella yhteensä neljässätoista kohteessa lomaillena on että Las Palmas on ollut ehdottomasti paras ja Playa del Ingles puolestaan huonoin. Jos kaipaa rantalomaa "turistirysässä" on Kanarian saarilla huomattavasti viihtyisämpiäkin kohteita kuin ränsistymään päin oleva Ingles.

Toki jos suomalainen seura ja iltahuvit ovat tärkeitä niin silloin Ingles on oiva valinta. Mutta silloin, kun lähdetään sille tielle, että väitetään ihan mitä sattuu sateisuudesta ja kylmyydestä, niin ei olla oikein rakentavasti liikkeellä. Kannattaa muuten verrata Inglesin ja Palmasin vuotuisia sademääriä!

Se, mikä säiden puolesta eniten erottaa nuo kaksi paikkaa, on tuulisuus. Inglesissä tuulee usein kovaa, Canterasin ranta on hyvin tuulilta suojattu.

Kyllä minä ymmärrän ihmisiä, jotka haluavat lomallaan heittää aivot narikkaan ja vain levätä. Mutta sitten on niitä, jotka suosivat kaupunkilomia, koska haluavat nähdä paikallista elämää ja nauttia kaupungin monipuolisista palveluista. Ja mikäs sen mukavampaa, jos nuo kaksi voi yhdistää.

Maalta kaupunkiin ja kaupungista maalle? Jos käyn kaupuknkilomalla saatan vaihtaa maata Espanjasta johonkin toiseen. Sademäärätilastot eivät toimi sateenvarjona eivätkä lämmitä. Jostain syystä ,kun kerran vertailla näitä kahta pitäisi niin kyllä kylmyyden vastakohta on lämmin eikä haalean pilvinen,ja jos kaupunkiin haluaa,niin pieninä annoksina valitussa säässä se onnistu Inglesistä hienosti.

Tuulisena päivänä hotellin allas tarjoaa löhövaihtoehdon jos vaeltelu ei kiinnosta,näitä Inglesissä riittää,kuten myös sijainniltaan vaihtelevia hotelleja ja muita yönviettopaikkoja. Jos yksi paikka on jollekin hyvä ja toiselle toinen,se siitä,Ingles riittää minulle monine vaihtoehtoineen tai jopa sinällään. Aivothan voi heittä narikkaan ihan missä kohteessa vain,lieneekö mukavinta Inglesissä?

Inglesissä elämä keskittyy niihin muutamiin shopping centereihin joissa enää on elämää. Inglesin ranta on erillään ylempänä olevasta kaupungista ja rannan kävelykadulla ei näe merta kun baarien muovikatokset ja -seinät ovat näköesteenä.

Inglesissä tuulee melkein aina ja hyvin usein aurinko on pilvessä. Inglesissä alkaa kaikki olla vanhaa ja kulunutta. Kyllähän Las Palmasissakin kävellä saa,taxi taitaa olla Inglesiä kalliimpi Niissäpä sitä elämää sitten onkin. Toisinaan tuulee ja pilviäkin on ,missäpä ei. Vanhanpuoleinen on Las Palmas ainakin niiden hotellialueiden kohdilta jossa aikoinaan majoituin.

Inglesissä en juuri koskaan poikkea "suomalaiskortteleissa"Suomibaareista puhumattakaan. Suvaitsevaisuus on ihmisissä ei paikassa. Lähellä on varsin monia paikkoja,jopa uudistuneena. Inglesin rannan ihailijoille on erikseen kävelykatu josta rantaa voi ihailla sen koko pituudelta. Maspalomas on best Tuo nyt ei pidä paikkaansa, että Play del Inglesissä olisi usein aurinko pilvessä, vaan se paistaa huomattavasti enemmän kuin Las Palmasissa. Inglesin hotelleja uusitaan jatkuvasti ja eritasoisia hotelleja löytyy aina yhdestä tähdestä sinne 5 tähteen asti.

Inglesin elämä ei enää ole vain ostoskeskuksissa, vaan ravintoloita on joka puolella. Inglesissä on nähtävää kokoajan; kukkia, taloja, palmuja, merta jne..

Inglesissä on suvaitsevaisuutta, mitä ei näillä sivuilla aina ole. Ingles nej tack Vanha kaupunkimiljöö on hieman eri asia kuin rupsahtanut ja aikansa elänyt turistiläävä. Viime talvena kävin Inglesissä ja kauhistuin kuinka huonossa kunnossa monet sen rakennuksista ovat ja ostoskeskukset kumisivat autiuttaan. Joku aina joskus uskoo,etten lomaile muualla kuin Inglesissä. Olen käynyt Teneriffalla ,Lanzarotella ja Fuerteventuralla. Lanzarotella nyt ei edes ruoho kasva.

Kuten sanoin ,kun kävin Las Palmasissa ihmettelin Hotellialueen jossa ennen asuin jokusen kerran,huonoa yleisilmettä. Suo siellä vetelä täällä. Eikä se Las Palmaskaan ole mikään luvulla rakennettu uusi kohde, vaan vanha ja kulunut myös, kun nostaa sen katseen ylös kadusta ja katselee ympärille. Maspalomasissa ja Inglesissä voi kävellä paljain jaloin bungalow alueen nurmikolla, kun menee uimaan tai oluelle: Las Palmasin puolella ei taida nurmikkoa paljoa näkyä ;.

Las Palmasin taxit on halpoja , kaupunki kiertelyä vain 3. Kyllähän se niin on, että Las Palmasin "aurinkoloma" on hiukan eri asia kuin Inglesin aurinkoinen rantaloma.

Jos tykkää puolipilvisestä sopivan viileästä kesäsäästä, niin LP on hyvä valinta. Aurinkoloman viettäjille Ingles menettelee jotenkuten, aina ei sielläkään ole lämmintä tarpeeksi.

Olen asustellut Inglesissä n. Yhdellä reissulla tosiaan paleli, oisko ollut v. Sen jälkeenkin on ollut muutamia kalseita reissuja. Viime vuosina kelit on olleet hiukka parempia.

Mua ei haittaa jos välillä on pilvistä, silloin juoksen kaupungilla, kiva katella erilaista kuin H: No, pian ole Canarian kesässä Hannu tai Kerttu Jos lähtisin yhdistetylle Kaupunki- shoppailu-, herkuttelu- ja rantalomalle menisin Las Palmasiin tai Puerto de la Cruziin. Jos haluaisin ennenkaikkea brunaa ja hieman paikallisuutta lähtisin Los Christianosiin tai Corralejoon. Jos matkani tarkoitus olisi villi biletys olisi osoite Playa de las Americas.

Aloittaja voisi ehkä harkita muitakin vaihtoehtoja kuin ääripäät LaPa ja Ingles? Kun lähden yhdistetylle herkuttelu- ja rantalomalle menen Play del Inglesiin: No kyllä aika matkan saat tehdä Inglesistä Las Palmasiin etkä ihan varmasti löydä Vecindariosta samaa valikoimaa kuin Las Palmasista. Taisi olla tämä itse donluis joka väitti jopa Inglesistä löytyvän kaikki samat muotimerkit kuin Las Palmasista. Sekään ei pidä paikkaansa.

Herkuttelun suhteen ei ihan vakavasti puhuttuna noista turistihautomoista tosiaan löydy sellaista tarjontaa, mitä on suurkaupungissa. En väitä, etteikö hyvääkin ruokaa jostain onnistuisi ostamaan, mutta kyllä Ingles on liukuhihnamainen turistitehdas, kaikki pelaa kohtuullisen kovaan hintaan. Kyllä turistit osataan rahastaa, niin myös Las Palmasin rantakadulla, mutta ei siinä ruokailekkaan muut kuin ekakertalaiset turistit.

Mikä suuri kaupunki Las Palmas on? Eli en missään nimessä puhuisi "suurkaupungista" joita ovat Mexico city, New York, Tokio, jne.. Mutta näköjään numerosarjalla ei ole mitään käsitystä Play del Inglesin nykyisestä tarjonnasta tai sitten kulkee laput silmillä ; Sillä kun katsoo Gran Canarian ravintoloiden kansainvälisiä arvosteluja niin, ensimmäinen Las Palmasin ravintola on vasta sijalla Kyllä Inglesin tarjonnasta on ihan riittävä näkemys, tietysti nämä ovat makuasioita mutta minulle Playa del Ingles on luotaantyöntävä turistitehdas, jossa en halua asua.

Ravintola-arvostelujen oikeellisuuden asetan aina isolle kysymysmerkille kun tiedän että niitä todellisuudessa on äärimmäisen helppo manipuloida. Mitä kansainvälistä suosiota saanutta ravintolaa voit suositella seuraavalle Inglesin käynnilleni? Aina näistä kaupunkien koosta voidaan väitellä, kun otetaan eri mittakaavat: Puhuin kansainvälisestä arvostelusta, joita mitkään matkatoimistot eivät voi manipuloida, vaan ravintoillassa käyvät asiakkaat sen arvostelevat.

Tietenkin tässä kohtaan voidaan väittää, että tuhannet muut asiakkaat ovat väärässä ja "minäitse" aina oikeassa. Miksi yleensä olet menossa Play del Inglesiin edes käymään, kun se on niin luotaantyöntävä turistitehdas?

No vaikkapa Rias Bajas tai La Toja,käy nämä ensi ja jos vikaa löytyy,niin kerro se meille. Annan periksi muotiliikkeiden osalta siten ,että ,kuten sanoin,Bellavistassa ja uudessa Tableron ostarissa oletko käynyt on varsin kattava valikoima muotiliikkeitä.

Halpaa tavaraa voi sitten ostaa Desnudos kaupasta,Jos tähän ottaa mukaan vielä Vecindarion niin johan täydentyi,jopa kenkäkauppavalikoima on siellä huomattava.

Liukuhihna on tehokas ja tuottaa edullista tuotetta meille turisteille. HYVÄÄ ruokaa hakee,niin se usein on turistin matkabudjetin ylittävää hinnaltaan. Olipa ostopaikka sitten pohjoisessa tai etelässä. Onko tuo nyt sitten "vedättämistä", mene ja tiedä, jos ravintola sattuu sijaitsemaan keskeisellä väylällä.

Las Palmasissa moni ei vaan osaa tai uskalla mennä siitä rantakadulta sivuun ja myönnän kyllä että Inglesissä käydessä ei olla varmaan tarpeeksi käytetty aikaa hinta-laatusuhteeltaan parhaitten paikkojen hakemiseen. Aika usein on myös syöty automatkoilla muualla. Las Palmas on nykyään tutumpi enkä minä ota kantaa siihen millä budjetilla kukin liikkuu, mutta pidän silti kaupungin ruokatarjonnan hintatasoa hyvin kohtuullisena.

Me ei mielellään mennä missään maailmalla kovin tärkättyihin ravintoloihin, kysellään usein suosituksia hotelleista ja paikkoja tuntevilta. Vecindario on tuttu paikka, Tableron uudessa ostarissa en ole käynyt, kiitos vinkistä. Ei niin tarvista ostamista tule, että ostan muuta kun mitä suusta laitan sisään tai tarjoan muille. Tietysti ostan myös palveluja taksi, ym. Mitään en osta Suomeen vietävää.

Kun on melko reilusti rahaa, eikä ole pihi, saa Suomesta tai muualta Euroopasta laatutavaraa. En luota yhtään näiden merkkiliikkeisiin. Lähes sama kun ostaisi Turkista laatua. Lentokentältä voi tietysti harkita. Ovat nämä turistipaikkojen laatuliikkeet nähty vuosien takaa sama myös Thaimaassa. Muutoin kyllä Kanarialla on tullut käytyä kymmeniä kertoja ja on kelpo paikka rentoutua ja ravintoloistakaan ei ole moittimista. Dyynit ja Sandian 2x2.

Jokainen luottaa mihin haluaa,aitoja merkkiliikkeitä on kanarialla paljon,ja jokaisen voi tarkistaa kyseisen merkin omilta sivuilta,siellä on lueteltu missä viralliset myymälät ovat. Sen jälkeen ei tarvitse luulla yhtään mitään. Mikäli olette ostamassa jotain elektroniikkaa, kameraa tai vastaavaa, niin älkää koskaan maksako tai luovuttako luottokorttia ennen kun ostetut tavarat ovat tarkastettuna ja omassa hallussa.

Yrittävät jättää jotain pois tai myydä kokonaan toista tavaraa, josta oli puhe. Suomesta löytyy kaikkea ja takuut toimii. Miksi rahdata tavaraa sieltä. Onneksi putinistit ja ryssät ovat poissa Kanarialta: Elektroniikkakauppiaat ovat vuosia sahanneet omaa oksaansa ja tuloksena on koko bisneksen hiipuminen,entiseen nähden kauppoja ei ole kuin muutama.

Miljoona kärpästä ei voi olla väärässä Ingles on hyvä. Hei kyllä ne on. Playa del Ingles ja ihan erityisesti Puerto Rico ovat räikeitä esimerkkejä siitä mihin kaikkeen ihminen voi pakottaa itsensä halutessaan nollata oman sisäisen kovalevynsä. Keskustelusta tulee mieleen hajuvesi-lihapullaverrtaus, kumpi on parempi?

Kyllä Ingles on minun mieleen, käykööt toiset missä haluavat. Jos haluan aitoa kanarialaisuutta, voin mennä bussilla Vesindarioon päiväksi. Jos haluan konsertteihin tai museoon, Las Palmasiin bussilla. Vuorille ja pikkukyliin pääsee, kuten myös Moganiin.

Löytyy rauhallista rantaelämää ja rauhatonta yöelämää. Hyviä ruokapaikkoja joka lähtöön. Shoppailu onnistuu ja palvelu pelaa. Sieltä löytyy myös toinen suomalainen. Mitäpä minä lomalainen muuta. En moiti Palmasia enkä siellä kävijötä, olkoon viihtyisä heille. Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena.

Las palmas ilotyttö -

Autovuokraamon saksalainen omistaja otti henkilökohtaisesti poijjat vastaan esittäytyen Hans Bremeriksi. Suomikuppiloiden lihapullat Inglesissä kai on yritetty vääntää kotimaisittain tai kuten palstallakin on kirjoitettu, ovat jotain Lidlin tms. Las Palmasin kohdalla Reino oli suunnitellut pelkästään Canteraksen turistirannan liepeillä kruisailua, mutta Pile halusi, että he poikkeaisivat myös ohimennen Molina de Viejo- kadulla.

Mutta silloin, kun lähdetään sille tielle, että väitetään ihan mitä sattuu sateisuudesta ja kylmyydestä, niin ei olla oikein rakentavasti liikkeellä. Kannattaa muuten verrata Inglesin ja Palmasin vuotuisia sademääriä! Se, mikä säiden puolesta eniten erottaa nuo kaksi paikkaa, on tuulisuus. Inglesissä tuulee usein kovaa, Canterasin ranta on hyvin tuulilta suojattu.

Kyllä minä ymmärrän ihmisiä, jotka haluavat lomallaan heittää aivot narikkaan ja vain levätä. Mutta sitten on niitä, jotka suosivat kaupunkilomia, koska haluavat nähdä paikallista elämää ja nauttia kaupungin monipuolisista palveluista.

Ja mikäs sen mukavampaa, jos nuo kaksi voi yhdistää. Maalta kaupunkiin ja kaupungista maalle? Jos käyn kaupuknkilomalla saatan vaihtaa maata Espanjasta johonkin toiseen. Sademäärätilastot eivät toimi sateenvarjona eivätkä lämmitä. Jostain syystä ,kun kerran vertailla näitä kahta pitäisi niin kyllä kylmyyden vastakohta on lämmin eikä haalean pilvinen,ja jos kaupunkiin haluaa,niin pieninä annoksina valitussa säässä se onnistu Inglesistä hienosti. Tuulisena päivänä hotellin allas tarjoaa löhövaihtoehdon jos vaeltelu ei kiinnosta,näitä Inglesissä riittää,kuten myös sijainniltaan vaihtelevia hotelleja ja muita yönviettopaikkoja.

Jos yksi paikka on jollekin hyvä ja toiselle toinen,se siitä,Ingles riittää minulle monine vaihtoehtoineen tai jopa sinällään. Aivothan voi heittä narikkaan ihan missä kohteessa vain,lieneekö mukavinta Inglesissä? Inglesissä elämä keskittyy niihin muutamiin shopping centereihin joissa enää on elämää.

Inglesin ranta on erillään ylempänä olevasta kaupungista ja rannan kävelykadulla ei näe merta kun baarien muovikatokset ja -seinät ovat näköesteenä. Inglesissä tuulee melkein aina ja hyvin usein aurinko on pilvessä.

Inglesissä alkaa kaikki olla vanhaa ja kulunutta. Kyllähän Las Palmasissakin kävellä saa,taxi taitaa olla Inglesiä kalliimpi Niissäpä sitä elämää sitten onkin. Toisinaan tuulee ja pilviäkin on ,missäpä ei. Vanhanpuoleinen on Las Palmas ainakin niiden hotellialueiden kohdilta jossa aikoinaan majoituin. Inglesissä en juuri koskaan poikkea "suomalaiskortteleissa"Suomibaareista puhumattakaan. Suvaitsevaisuus on ihmisissä ei paikassa. Lähellä on varsin monia paikkoja,jopa uudistuneena.

Inglesin rannan ihailijoille on erikseen kävelykatu josta rantaa voi ihailla sen koko pituudelta. Maspalomas on best Tuo nyt ei pidä paikkaansa, että Play del Inglesissä olisi usein aurinko pilvessä, vaan se paistaa huomattavasti enemmän kuin Las Palmasissa. Inglesin hotelleja uusitaan jatkuvasti ja eritasoisia hotelleja löytyy aina yhdestä tähdestä sinne 5 tähteen asti.

Inglesin elämä ei enää ole vain ostoskeskuksissa, vaan ravintoloita on joka puolella. Inglesissä on nähtävää kokoajan; kukkia, taloja, palmuja, merta jne.. Inglesissä on suvaitsevaisuutta, mitä ei näillä sivuilla aina ole. Ingles nej tack Vanha kaupunkimiljöö on hieman eri asia kuin rupsahtanut ja aikansa elänyt turistiläävä. Viime talvena kävin Inglesissä ja kauhistuin kuinka huonossa kunnossa monet sen rakennuksista ovat ja ostoskeskukset kumisivat autiuttaan. Joku aina joskus uskoo,etten lomaile muualla kuin Inglesissä.

Olen käynyt Teneriffalla ,Lanzarotella ja Fuerteventuralla. Lanzarotella nyt ei edes ruoho kasva. Kuten sanoin ,kun kävin Las Palmasissa ihmettelin Hotellialueen jossa ennen asuin jokusen kerran,huonoa yleisilmettä.

Suo siellä vetelä täällä. Eikä se Las Palmaskaan ole mikään luvulla rakennettu uusi kohde, vaan vanha ja kulunut myös, kun nostaa sen katseen ylös kadusta ja katselee ympärille. Maspalomasissa ja Inglesissä voi kävellä paljain jaloin bungalow alueen nurmikolla, kun menee uimaan tai oluelle: Las Palmasin puolella ei taida nurmikkoa paljoa näkyä ;. Las Palmasin taxit on halpoja , kaupunki kiertelyä vain 3.

Kyllähän se niin on, että Las Palmasin "aurinkoloma" on hiukan eri asia kuin Inglesin aurinkoinen rantaloma. Jos tykkää puolipilvisestä sopivan viileästä kesäsäästä, niin LP on hyvä valinta. Aurinkoloman viettäjille Ingles menettelee jotenkuten, aina ei sielläkään ole lämmintä tarpeeksi. Olen asustellut Inglesissä n. Yhdellä reissulla tosiaan paleli, oisko ollut v. Sen jälkeenkin on ollut muutamia kalseita reissuja. Viime vuosina kelit on olleet hiukka parempia.

Mua ei haittaa jos välillä on pilvistä, silloin juoksen kaupungilla, kiva katella erilaista kuin H: No, pian ole Canarian kesässä Hannu tai Kerttu Jos lähtisin yhdistetylle Kaupunki- shoppailu-, herkuttelu- ja rantalomalle menisin Las Palmasiin tai Puerto de la Cruziin. Jos haluaisin ennenkaikkea brunaa ja hieman paikallisuutta lähtisin Los Christianosiin tai Corralejoon. Jos matkani tarkoitus olisi villi biletys olisi osoite Playa de las Americas.

Aloittaja voisi ehkä harkita muitakin vaihtoehtoja kuin ääripäät LaPa ja Ingles? Kun lähden yhdistetylle herkuttelu- ja rantalomalle menen Play del Inglesiin: No kyllä aika matkan saat tehdä Inglesistä Las Palmasiin etkä ihan varmasti löydä Vecindariosta samaa valikoimaa kuin Las Palmasista.

Taisi olla tämä itse donluis joka väitti jopa Inglesistä löytyvän kaikki samat muotimerkit kuin Las Palmasista. Sekään ei pidä paikkaansa.

Herkuttelun suhteen ei ihan vakavasti puhuttuna noista turistihautomoista tosiaan löydy sellaista tarjontaa, mitä on suurkaupungissa. En väitä, etteikö hyvääkin ruokaa jostain onnistuisi ostamaan, mutta kyllä Ingles on liukuhihnamainen turistitehdas, kaikki pelaa kohtuullisen kovaan hintaan. Kyllä turistit osataan rahastaa, niin myös Las Palmasin rantakadulla, mutta ei siinä ruokailekkaan muut kuin ekakertalaiset turistit.

Mikä suuri kaupunki Las Palmas on? Eli en missään nimessä puhuisi "suurkaupungista" joita ovat Mexico city, New York, Tokio, jne.. Mutta näköjään numerosarjalla ei ole mitään käsitystä Play del Inglesin nykyisestä tarjonnasta tai sitten kulkee laput silmillä ; Sillä kun katsoo Gran Canarian ravintoloiden kansainvälisiä arvosteluja niin, ensimmäinen Las Palmasin ravintola on vasta sijalla Kyllä Inglesin tarjonnasta on ihan riittävä näkemys, tietysti nämä ovat makuasioita mutta minulle Playa del Ingles on luotaantyöntävä turistitehdas, jossa en halua asua.

Ravintola-arvostelujen oikeellisuuden asetan aina isolle kysymysmerkille kun tiedän että niitä todellisuudessa on äärimmäisen helppo manipuloida. Mitä kansainvälistä suosiota saanutta ravintolaa voit suositella seuraavalle Inglesin käynnilleni? Aina näistä kaupunkien koosta voidaan väitellä, kun otetaan eri mittakaavat: Puhuin kansainvälisestä arvostelusta, joita mitkään matkatoimistot eivät voi manipuloida, vaan ravintoillassa käyvät asiakkaat sen arvostelevat.

Tietenkin tässä kohtaan voidaan väittää, että tuhannet muut asiakkaat ovat väärässä ja "minäitse" aina oikeassa. Miksi yleensä olet menossa Play del Inglesiin edes käymään, kun se on niin luotaantyöntävä turistitehdas? No vaikkapa Rias Bajas tai La Toja,käy nämä ensi ja jos vikaa löytyy,niin kerro se meille.

Annan periksi muotiliikkeiden osalta siten ,että ,kuten sanoin,Bellavistassa ja uudessa Tableron ostarissa oletko käynyt on varsin kattava valikoima muotiliikkeitä.

Halpaa tavaraa voi sitten ostaa Desnudos kaupasta,Jos tähän ottaa mukaan vielä Vecindarion niin johan täydentyi,jopa kenkäkauppavalikoima on siellä huomattava. Liukuhihna on tehokas ja tuottaa edullista tuotetta meille turisteille.

HYVÄÄ ruokaa hakee,niin se usein on turistin matkabudjetin ylittävää hinnaltaan. Olipa ostopaikka sitten pohjoisessa tai etelässä. Onko tuo nyt sitten "vedättämistä", mene ja tiedä, jos ravintola sattuu sijaitsemaan keskeisellä väylällä.

Las Palmasissa moni ei vaan osaa tai uskalla mennä siitä rantakadulta sivuun ja myönnän kyllä että Inglesissä käydessä ei olla varmaan tarpeeksi käytetty aikaa hinta-laatusuhteeltaan parhaitten paikkojen hakemiseen. Aika usein on myös syöty automatkoilla muualla. Las Palmas on nykyään tutumpi enkä minä ota kantaa siihen millä budjetilla kukin liikkuu, mutta pidän silti kaupungin ruokatarjonnan hintatasoa hyvin kohtuullisena.

Me ei mielellään mennä missään maailmalla kovin tärkättyihin ravintoloihin, kysellään usein suosituksia hotelleista ja paikkoja tuntevilta. Vecindario on tuttu paikka, Tableron uudessa ostarissa en ole käynyt, kiitos vinkistä. Ei niin tarvista ostamista tule, että ostan muuta kun mitä suusta laitan sisään tai tarjoan muille.

Tietysti ostan myös palveluja taksi, ym. Mitään en osta Suomeen vietävää. Kun on melko reilusti rahaa, eikä ole pihi, saa Suomesta tai muualta Euroopasta laatutavaraa. En luota yhtään näiden merkkiliikkeisiin. Lähes sama kun ostaisi Turkista laatua. Lentokentältä voi tietysti harkita. Ovat nämä turistipaikkojen laatuliikkeet nähty vuosien takaa sama myös Thaimaassa.

Muutoin kyllä Kanarialla on tullut käytyä kymmeniä kertoja ja on kelpo paikka rentoutua ja ravintoloistakaan ei ole moittimista. Dyynit ja Sandian 2x2. Jokainen luottaa mihin haluaa,aitoja merkkiliikkeitä on kanarialla paljon,ja jokaisen voi tarkistaa kyseisen merkin omilta sivuilta,siellä on lueteltu missä viralliset myymälät ovat.

Sen jälkeen ei tarvitse luulla yhtään mitään. Mikäli olette ostamassa jotain elektroniikkaa, kameraa tai vastaavaa, niin älkää koskaan maksako tai luovuttako luottokorttia ennen kun ostetut tavarat ovat tarkastettuna ja omassa hallussa. Yrittävät jättää jotain pois tai myydä kokonaan toista tavaraa, josta oli puhe. Suomesta löytyy kaikkea ja takuut toimii.

Miksi rahdata tavaraa sieltä. Onneksi putinistit ja ryssät ovat poissa Kanarialta: Elektroniikkakauppiaat ovat vuosia sahanneet omaa oksaansa ja tuloksena on koko bisneksen hiipuminen,entiseen nähden kauppoja ei ole kuin muutama. Miljoona kärpästä ei voi olla väärässä Ingles on hyvä. Hei kyllä ne on. Playa del Ingles ja ihan erityisesti Puerto Rico ovat räikeitä esimerkkejä siitä mihin kaikkeen ihminen voi pakottaa itsensä halutessaan nollata oman sisäisen kovalevynsä.

Keskustelusta tulee mieleen hajuvesi-lihapullaverrtaus, kumpi on parempi? Kyllä Ingles on minun mieleen, käykööt toiset missä haluavat. Jos haluan aitoa kanarialaisuutta, voin mennä bussilla Vesindarioon päiväksi. Jos haluan konsertteihin tai museoon, Las Palmasiin bussilla. Vuorille ja pikkukyliin pääsee, kuten myös Moganiin. Löytyy rauhallista rantaelämää ja rauhatonta yöelämää. Hyviä ruokapaikkoja joka lähtöön.

Shoppailu onnistuu ja palvelu pelaa. Sieltä löytyy myös toinen suomalainen. Mitäpä minä lomalainen muuta. En moiti Palmasia enkä siellä kävijötä, olkoon viihtyisä heille. Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena. Taitaa olla harvakseen Bungaloveja pääkaupungissa?? Mikä muissa käymissäsi Kanarian kohteissa oli vikana kun niin ankarasti liputat Inglesin puolesta? Jos et kerran kaipaa suomalaisuutta, mikä Inglesissä muuten viehättää kuin se että tunnet sen läpikotaisin?

Samanlaisia ja ihan varmasti mielenkiintoisempiakin kohteita on saarilla tarjolla ja esim. Fuerteventuralla riittää hiekkaa silmänkantamattomiin jos juuri se on sun juttusi ja toisaalta, mahtavampia luonnonnähtävyyksiä, aidompaa Kanariaa ja parempia ostosmahdollisuksia kuin Inglesissä löytyy monelta saarelta ja monesta kohteesta. Yhden kerran olen Inglesissä käynyt ja se oli ensimmäinen ja todennäköisesti myös viimeinen kerta Fuerteventuralla, Corralejossa tuli viime talvena käytyä ja sinne menen aivan varmasti uudelleen ;- ps.

Palma ja Hierro on vielä "bongaamatta", toivottavasti myös joskus pääsee käymään myös sielläkin ;-. Sama aurinko on kaikissa,ei siinä mitään. Inglesin etu on kaikenlainen toimivuus ja tarjonnan kautta edullisuus,on myös se,että minä pidän siitä ,että hiekka on vaaleata,eikä tummaa.

Fuerteventurassa ei ollut muuta "vikaa"kuin,että se on kaikin puolin pienimuotoisempi Corralejon alue joten ravintolat ja kaupat tulevat liian tutuiksi,vaihtoehtojen vähäisyyden johdosta. Itse en tarvitse mitään mitä ei Suomesta löydy,joten ostoeduista en juurikaan perusta. Olen samaa mieltä,että luonnon nähtävyyksiä löytyy niille jotka ovat kiinnostuneita.

Tässä iässä en ihmeemmin innostu mainitsemistasi asioista,kävin nuorempana monilla retkillä ja tutstuin tuohon puoleen. Nyt voin vaan "lämmitellä"lomakohteessa ja nauttia ansaituista eläkepäivistä. Gran Canarian etu joillekin on myös se,että lentopäiviä on monia joten valinnanvaraa on silläkin puolella. Mitä donluis pidit Puerto de la Cruzista ja Playa de las Americasista? Selvyyden vuoksi, en ole kummassakaan lomaillut.

Nettikirjoittelijat väittävät kaupunkikohdetta sateiseksi,pouta on aina mukavampaa. On vain hyvä,että matkailijoilla on omat mieltymyksensä,minulla se on Playa del Ingles. Americasin ja viereisen Christianosin hiekka on vaaleaa, Puertossa tummaa mutta kuitenkin puhdasta tuliperäistä hiekkaa, ja siinä mielessä hyvää ettei lennä kuten esim.

Joskus vaihtelu voi virkistää, eli miksipä ei voisi mennä uuteenkin kohteeseen ja jopa siihen ehkä ihastua. Ingles ei mihinkään karkaa vaikka yhden loman muuallakin viettäisi.

Puerton sateisuus on myytti jonka todenperäisyys kannattaa käydä itse toteamassa. Oman kokemukseni mukaan ei siellä aina sada ja kun sataa on ne lyhyitä kuuroja joiden ansiosta Teneriffan pohjoisosat ovat maanpäällinen paratiisi kasvillisuutensa myötä. Tietysti jos valkoinen hiekka on tärkeämpi kuin punainen kukka tai vihreä palmu joka elää ilman keinokastelua niin ehkä se sadekuurokin on myrkkyä.

Kastelulla on merkitystä vain kasvin kannalta,katsojaan se ei juuri vaikuta. Vaimo on joskus edotellut muuta kuin inglesiä,kanariasta kun puhutaan,mutta ratkaisua ei ole tehty.

Toisaalta sateisuuden pelko on vaimolla suurempi. Myös tarkan kohteen ja hotellin valinta olisi ekakertalaiselle vaikeaa. Lomaahan meillä ei ole ,on vain vapaita päiviä,eläkeläisiä kun olemme. Asia on kyllä harkinnassa. Katsojaan pitäisi vaikuttaa ainakin se että keinokastelulla haaskataan makeaa vettä josta saarilla on pulaa. Olen koittanut välttää veden juontia omalta osaltani.

Gran Canarialta pääsee Teneriffalle laivalla tai lentämällä. Jos te kerran vietätte talvea siellä Inglesissä, niin ei muutaman päivän pyrähdys naapurisaarelle ole sen kummempi juttu kuin Tallinnassa käynti. Me emme vielä ole eläkkeellä, mutta joka talvi viimeiset 26 vuotta on oltu jossain päin maailmaa viikkoa. Uudelleen olemme palanneet Las Palmasiin ja Puerto de la Cruziin - pidämme noista kahdesta, auringonottajia emme ole.

Kuuntele ohjelmia ja lempikanavaa puhelimellasi RadioPlay tarjoaa mielenkiintoisia sisältöjä kuunneltavaksi silloin kuin sinä haluat. Lataa puhelimeesi RadioPlay -sovellus! Juuri nyt Päivä Viikko. Seksiasento, jossa puuhailu tuntuu pelkästään epämiellyttävältä Rintansa paljastanut mallikaunotar esittelee uskomatonta kroppaansa - esillä myös alatissi Tänään tv: Yksi viime vuosien hehkutetuimmista scifi-elokuvista - palkittiin Oscarilla 6 tyylimokaa, jotka antavat sinusta huonon ensivaikutelman - ethän sorru?

Onko seurustelusuhde hiipumassa pelkäksi kaveruudeksi? Paljastavat merkit listattiin Pätkäpaasto on vaativa, mutta tehokas tapa laihduttaa - katso, sopisiko sinulle Koirien tekokivekset nostavat suosiotaan - Kim Kardashian asennutti lemmikilleen implantit Viisi ruoka-ainetta, jotka saavat ihosi hehkumaan - kuuluvatko jo ruokavalioosi?

Seksiasento, jossa puuhailu tuntuu pelkästään epämiellyttävältä Koirien tekokivekset nostavat suosiotaan - Kim Kardashian asennutti lemmikilleen implantit Rintansa paljastanut mallikaunotar esittelee uskomatonta kroppaansa - esillä myös alatissi Petetyksi tulleet naiset kertovat: Merkit, joista tiesin, että jotain on tekeillä 6 tyylimokaa, jotka antavat sinusta huonon ensivaikutelman - ethän sorru?

Mutta tosiasioita ei voi muuttaa, Phuket on kaikin puolin viihtyisämpi ja parempi lomakohde. Aiempaan listaani voisi vielä lisätä että Phuketissa parempaa on myöskin maisemat, siisteys ja kauppojen valikoimat. Sekä plussaa tietysti on tietysti myös se, että siellä vähemmän suomalaisia turisteja.

Kanariansaarten ainoat plussat ovat halvemmat matkapaketit ja lyhempi lentoaika. Olet ilmeisesti tutustunut Gran Canariaan perusteellisesti samoin kuin Thaimaahankin , vai onko mielipiteesi muokkautunut oltuasi pelkissä turistipaikoissa. Gran Canaria on kokonainen saari monine muotoineen, ja ei sitä ihan muutamassa viikossa saati päivässä ehdi katsastamaan.

Samoin on myös eri paikoissa Thaimaassa, en tiedä oletko päässyt koskaan niin lähelle thaimaalaista että pystyt sanomaan mitä siellä päässä liikkuu. He osaavat kätkeä tunteensa ja näyttää iloista naamaa vaikka sydän märkänis. Esimerkiksi Las Palmasin kokoisesta kaupungista kyllä löytyy liikkeitä joista saa melkein mitä vaan, mutta vaikea minun siihen mitään sanoa, mitä sinä olet halunnut ostaa, ehkä aitoja "ranta-rolexeja", niitähän varmaan löytyy kummastakin paikasta.

Ruoka ja juomapuoli, kuten yleensä kaikki muukin ovat makuasioita, ja kuten tiedät, niistähän voimme täällä kiistellä tuomiopäivään saakka. Kysyisinkin että mikä hinku thaimaan kävijöillä on käydä kanarian osiolla "elvistelemässä", onkohan monikaan kanarian kävijä tehnyt vastaavaa thaimaa palstalla?

Jos on kyse käännytystyöstä, niin epäilen että ei onnistu, meistä monet ovat myös pyörineet sillä suunnalla ja vähän muuallakin, ja sellaisissakin paikoissa jossa ainoa suomalainen on itse ja tietysti paras matkakaveri eli peilikuva. Myönteisiä matkakokemuksia myös sinulle, piipahdappa joskus katsomaan oikeata thaimaata, jonnekin maaseudulle, sieltä ehkä löytyy aitoutta enemmän, kuten muuallakin, turistialueiden ulkopuolelta.

On halvempi ja vähempi turisteja. Ehkä "huono puoli" että siellä on vähempi ilotyttöjä. Palvelut vielä osittian lapsenkengissä, muuten hieno maa. Onneksi on nappulaa sen verran, että ei tartte kanarialla kärvisellä. Vietnamiin olen kyllä aikonut lähteä. Matkojen hinnat vaan tuppaavat olemaan kalliimpia kuin Thaimaahan ja lisäksi se vaiva viisumin hankkimiseksi.

Mutta tarkoitus on kyllä vielä joku talvi käydä. Ilotytöistä ole niin väliä ja mitä olen dokumentteja nähnyt, niin vietnamilaistytöt ovat kauniimpia kuin thaimaalaiset. Vastaa alkuperäiseen viestiin Gran Canaria vai Phuket Hei! Käytä muuta kuin rekisteröityä käyttäjätunnustasi. Viesti rikkoo tai kehottaa rikkomaan Suomen lakia, tai sisältää loukkaavaa sisältöä. Viesti sisältää lapsilta kiellettyä materiaalia.