Seksinovellit raiskaus etsin naisystävää

seksinovellit raiskaus etsin naisystävää

Mietin, kuinka monella muulla on kokemusta siitä, että on antanut ystävänsä naida vaimoaan? Minulle tämä tapahtui kolme viikkoa sitten, kun olimme vaimoni kutsuttakoon häntä vaikka Tuijaksi kanssa törmänneet Hannuun rantaravintolan terassilla. Hannu oli vähän aikaa sitten eronnut pitkästä liitostaan, emmekä olleet nähneet häntä eron jälkeen, vaikka normaalisti olemme pitäneet tiivistä yhteyttä. Hannu kertoili avoimesti vaikeasta erostaan ja uudesta poikamieselämästään.

Taalintehtaalle hän oli saapunut, koska hänellä oli haussa uusi vene ja yksi ehdokkaista oli siellä telakalla. Päätimme, että Hannu tulisi vieraaksemme ja kohta ajoimmekin peräkkäin kohti mökkiä. Ilta sujui rattoisasti vanhoja muistellen ja hieman miestä vahvempaa nautiskellen. Jossain vaiheessa me miehet päätimme siirtyä saunan puolelle Tuijan jäätyä vielä laittelemaan tiskejä. Pian Tuija kuitenkin ilmestyi saunan ovelle kyselemään, voisiko hän liittyä seuraan.

Kiedoimme kaikki pyyhkeet ympärillemme ja kohta juttu luisti vuolaana lauteilla ja lasitetulle etuterassilla. Saunaoluttakin kului useampi pullo. En yleensä käytä juurikaan alkoholia, mutta nyt tuli juotua enemmän kuin aikoihin. Hannukin tuntui olevan jo humalassa, vaikka hänestä ei sitä osaa heti sanoakaan.

Tuijan postuttua hetkeksi vilvoittelemaan, kysyin Hannulta pienen humalan rohkaisemana hänen naisasioistaan ja kuulin hänen eläneen ilman naisseuraa eron jälkeen ja ilman seksiä jo useamman vuoden. Nyt Hannu oli vihdoin laittanut ilmoituksen nimimerkillä "hannusuomalainen". Hannu on komea mies sekä lähes viittäkymmentä ikävuottaan huomattavasti nuoremman näköinen ja oloinen.

Olin lisäksi vaimoltani kuullut Hannun entisen vaimon usein valitelleen hänen uskomattomia seksihaluja, joten aloin tietysti uteliaisuuttani kyselemään tarkemmin, miksei komealla, koulutetulla ja varakkaalla miehellä ollut jo uutta naisystävää.

Hannu kertoili avoimesti usean naisen kyllä häntä piirittäneen, mutta hän ei itse vielä halunnut lähteä mihinkään suhteeseen. Vähän myöhemmin surkuttelin terassilla vilvoittelevalle vaimolleni, että minun käy sääliksi Hannua, jolla ei ole ollut kunnollista suhdetta moneen vuoteen.

Niinhän se menisi, että houkuttelisin Hannun naimaan vaimoani. Olimme vaimoni kanssa joskus leikillämme jutelleet siitä, että olisimme jonkun kolmannen kanssa, mutta se oli ollut pelkkää leikkimielistä fantasiointia. Muistelin, että olimme Tuijan kanssa joskus jopa jutelleet, kenen tuttavamme kanssa voisimme harrastaa seksiä.

Vaimoni piti tuttavapiiristämme Hannua ainoana potentiaalisena ehdokkaana. Tuija oli hetken hiljaa. Mietin hetken ja jatkoin yhä enemmän ajatuksesta innostuneena: Lähdin kylmään suihkuun, koska tuo ajatus Hannusta ja vaimostani yhdessä oli saanut minulle erektion. Huusin suihkusta Hannulle lähteväni vähän parantelemaan mökkiin huonoa oloani, koska olin juonut vähän liikaa. Katselin hetken televisiota olohuoneessa, mutta pian uteliaisuus voitti ja päätin käydä kurkkimassa, mitä saunassa touhutaan.

Olin varmaan vähän pettynytkin, kun näin ikkunasta molempien istuvan pyyhkeet päällä löylyssä ja juttelevan ilman mitään elettäkään erotiikan suuntaan. Uskoin suunnitelmani menneen pieleen ja palasin olohuoneeseen. Äkkiä ovi avautui ja Hannu seisoi oviaukossa pyyhe lanteillaan.

Hannu katseli minua hetken mietteliäänä, nyökkäsi ja lähti kohti saunaa. Jäin miettimään, olinko aivan tolkuissani tällaista ehdottaessani. Istuin siinä varmaan minuutteja, ennen kuin lähdin kohta saunaa. Ulos astuessani kuulin saunalta vaimeaa huutoa. Kuvaile miltä tuntuu laueta pimppaan Otsikko riittänee. Kurkistin saunan terassille ja näin Hannun Hannun polvillaan pää terassin pöydällä selällään makaavan vaimoni jalkovälissä.

Olisin vielä voinut keskeyttä vaimoni ja Hannun lemmenleikit siihen, mutta näkymä kiihotti minua niin, että jäin vain tuijottamaan heidän touhuaan. Hannun asetti kullinsa vaimoni häpyhuulille, tarttui käsillään Tuijan vyötäröstä kiinni ja työnsi kulliaan vaimoni sisään. Hannu alkoi naida Tuijaa ja työnnöt muuttuivat yhä voimakkaammiksi. Hannulla oli iso kulli ja ihmettelin, miten pienikokoinen ja hoikka Tuija pystyi ne survaisut kestämään. En tiedä kauanko Hannu nai Tuijaa takaapäin, mutta se tuntui kestävän ikuisuuden.

Lopulta Hannu veti kullinsa pois vaimostani ja levitti pyyhkeet terassin lattialle. Hän asettui itse selälleen terassin lattialle kulli pystyssä ja näin vaimoni asettautuvan hänen päälleen hajareisin. Kulli painui taas syvälle vaimoni sisään.

Tuija alkoi liikuttaa lantiotaan ja mies antoi käsillään vauhtia hänen pakaroistaan. Tiesin Tuijan saavan helposti orgasmin juuri tuossa asennossa ja näin, että se oli hänellä jo lähellä. Kohta vaimoni vartalo jännittyi ja lopulta lysähti nytkähdellen miehen päälle. Hannu ei antanut Tuijan kauaa selvitä orgasmista, vaan veti hänet pystyyn ja asetti hänet selälleen pöydälle. Mies ei aikaillut, vaan työnsi kerralla kullinsa avonaiseen ja märkään pilluun, jolloin näin Tuijan vielä nytkähtelevän jälkiorgasmeista.

Hannu nai vaimoani nyt rauhallisemmin vedoin ja alkoi huokailla, jolloin tiesin miehenkin lähestyvän omaa orgasmiaan. Pystyin kuvittelemaan, miten vaimoni pillu täyttyi Hannun lämpimästä spermasta. Poistuin äkkiä näköalapaikaltani näkymättömiin ja mietin näkemääni oma kulli pystyssä sojottaen. Enpä olisi uskonut näyn kiihoittavan minua niin paljon ja himoitsin Tuijan spermaista pillua, mutten tohtinut lähteä enää saunalle. Vähän ajan päästä vaimoni ja Hannu saapuivat sisään, eikä kukaan illan aikana maininnut sanallakaan tapahtuneesta.

Kellon lähestyessä keskiyötä lähdimme nukkumaan. Taisi vaimonikin olla vielä kiihottuneessa tilassa, koska makuuhuoneeseen päästyämme kuoriuduimme vaatteistamme muutamassa sekunnissa. Vaimoni sai nyt kunnolla minulta munaa edestä ja takaa. Sen jälkeen vaimoni selosti saunan tapatumat. Itse en kertonut, että olin nähnyt kaiken. Tuija taisi kiihottua omasta kertomuksestaan niin, että alkoi kysellä, miten suhtautuisin, jos hän kävisi vielä Hannun huoneessa.

Kyllä se minulle sopi! Vaimoni nousi alastomana ja lähti ilman rihman kiertämää kohti toista makuuhuonetta. Oliko tämä todella hillitty vaimoni? Makuuhuoneen lasiovi oli kiinni, mutta verhon raosta näin huoneen ja alastoman vaimoni. Tuija oli hajareisin Hannun päälle ja katselin taas lumoutuneena, kun iso kulli painui vaimoni sisään.

Vaimoni sai nopeasti taas orgasmin. Taaskaan Hannu ei antanut Tuijan rauhoittua orgasmista, vaan käänsi hänet polvilleen eteensä.

Mies asetti kullinsa kärjen harkitun hitaasti vaimoni häpyhuulien väliin. Näin, miten Hannu sulki silmänsä ja työnsi hitaasti nauttien kullinsa vaimoni sisään. Näky oli tehdä minut hulluksi himosta ja kiihkosta.

Toinen mies työnsi isoa kaluaan vaimooni. Pystyin lähes tuntemaan, miltä Hannusta tuntui, kun hän tunsi vaimoni pillun tiukkana kullinsa ympärillä.

Hannun kulli oli nyt juuriaan myöten vaimossani. Mies piti tiukasti Tuijan lantioista kiinni ja kumpikin oli aivan paikoillaan. Hetken päästä Hannu alkoi hiljaa liikuttamaan kaluaan edestakaisin vaimossani ja työntöjen kiihtyessä vähitellen. Tuijan pää oli alhaalla tyynyssä, kun hän nautti kullin liikkeistä sisällään.

Hannu pani vaimoani takaapäin kymmenisen minuuttia, kunnes hän veti kullinsa ulos ja käänsi Tuijan selälleen. Hannu ohjasi kädellään kullinsa Tuijan häpyhuulien väliin ja painoi sen nyt tässä asennossa sisään. Tuija kietoi jalkansa Hannun ympärille ja miehen lantio alkoi kiivaan pumppauksen. Näin Hannun vartalon kiristyvän, kun vaimoni sai taas lämpimän lastin syvälle sisäänsä.

Hannu makasi hiljaa vaimoni päällä, eikä Tuijasta näkynyt miehen alta juuri muuta kuin hajallaan olevat vaaleat hiukset ja Hannun ympärille kietoutuneet jalat. Kumpikin makasi aivan paikoillaan nyt, kun miehen lantion pumppaava liike oli hiljaa hiipunut täydelliseksi liikkumattomuudeksi. Tuija liikahti ensin suoristaen jalkansa, jolloin Hannu vääntäytyi hänen päältään.

Puolikovan kullin mukana valahti harmaata spermaa vaimoni avonaisesta ja turvonneesta posliinipillusta. Neste valahti lakanalle harmaina pisaroina, jotka levisivät isoksi märäksi tahraksi. Kiiruhdin nopeasti takaisin vuoteeseemme ja vaimoni palasi heti jälkeeni viereeni painautuen selkä minua vasten.

Kullini oli kivikova ja nyt sain vihdoin naida toisen miehen spermasta märkää vaimoani. Tästä on nyt lähes kolme viikkoa ja olemme jo sopineet vaimoni kanssa kutsuvamme Hannun kesällä uudestaan mökillemme. Mitäs jos kaverisi lukee tämän? Mahdattekos enää olla kavereita sen jälkeen? Olen harrastajakirjailija ja juttelimme ystäväni kanssa seuraavana ammuna, että voin kirjoittaa tuon illan tapahtumista. Kirjoittamalla käsittelen itsekin elämäni tapahtumia ja ystäväni tietää sen.

Vahvasti tuntuu että on Keksitty juttu ihan selvästi Enkö epäile, etteikö näin joskus pervoilla vois käydä mutta tämä juttu oli keksitty Niin se menee, kiihoittavaa on. Itse myös ollut parin kanssa naiden toisen vaimoa miehen nähden. Haluaisin vielä varttuneena samaa.

Novellit ja fantasiakertomukset ovat toisella osastolla. Olen 22v komea nainen ja kaverini on Joskus kun sillä on kylässä kavereita käskee mennä makkariin sen kaverin kanssa tai kavereiden kanssa yhtä aikaa. Minä kyllä nautin kun neljäkin ukkoa panee että pimsassa tuntuu kun antavat kyrpää.

Musta kokeilut on ok vaikka toiset haluu väkisin. Tässä maailmassa ei ole semmoista mikä olisi jollekin turnoff ja näin sen pitääkin olla. Olen 64 vuotias ja kyllä minuakin kiinnostais nuori nainen. Pitäisin kuin kukkaa kämmenellä halisin ja hyväilisin pitkän kaavan mukaan esileikkinä.

Nuoret parikymppiset miehet ovat siinä vaiheessa kun seksissä on tarkoitus päästä pukille ja kehua kavereille minkälaisen naisen kaatoi. Vanhemmat miehet tuovat juuri tuon hellyyden mikä on tärkeämpää naiselle kun on kokematon ja ujo. Sama se oli itselläni. Nyt reilu kolmekymmentä tuo ihan eri halut seksiin.

Haluaa nautintoa tantraa on opeteltu naisen kanssa ja kokeilla fantasioita. Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena. Jos se Danny vastais tähän ja Erika?????? Kyllä kiinnostaa, mulla tuttu 25v nuori nainen jonka kans noin kerran kuussa rakastellaan ja tykätään molemmat: Ainahan kokemattomat nuoret naiset kiinnostaa.

Lol mitä vonkaajia heti ilmesty. Itse olen harrastanut seksiä 14 vuotta nuoremman kanssa, ja kyllä vielä nuorempikin menisi. Jos ajattelen suhdetta, niin kyllä voisin harkita, jos olisi sellainen fiksu nainen. Mitään teinivuosiinsa juuttunutta keskenkasvuista kersaa en kyllä kestäisi muuta kuin sängyssä. Kyllähän sellaista katselee ja tekee monenmoista fyysistä mieluusti, kunhan ei tartte mistään jutella. Mutta kyllä siis varmasti n. Kannattaa vain valita aika tarkasti, koska usea heistä haluaa vain sitä nuorta pimperoa.

Kokemattomuudella ei ole miehelle kyllä varmaan yleensä mitään väliä. Kokemattomalta saa surkeaa seksiä, siitä ei pääse mihinkään, mutta mieshän se tekevä osapuoli yleensä on, monen kokeneenkin kanssa, koska naisista on niin suuri osa haluttomia, joten sinällään kokemattomuus ei niin haittaakaan. Kun ottaa makkaraa sisuksiin, niin ei siihen mitään kokemusta tartte. Sängyllä makaaminen on helppoa ja polvillaan kontillaan oleminenkaan ei ole rakettitiedettä.

Suihinotossa kokemuksessa on hyötyä, mutta kunhan vähän seuraat miehen reaktioita, niin kyllä siinäkin pärjäät. Ota vain syvälle ja jos syö spermat, niin mies antaa kyllä paljon anteeksi ja on niin tyytyväinen oli se suihinotto muuten millainen tahansa. Mutta näillä vinkeillä toivottavasti löytyy kunnollinen. Suurin osa hyvistä tuon ikäisistä on varattuja, joten yritä etsiä sellaista, jolla on juuri mennyt parisuhde poikki ja jolla ei ole lapsia.

Kokematon, kokemusta voimme hankkia aina yhdessä. Tai sen kanssa jonka valitset. Ikä on lukuja,,, Itselläni ei ole juurikaan ollut itseäni nuorempaa naisystävää. Olen 54 ja olen viimevuotisen aikana huomannut,että nuoret naiset ovat olleet kiinnostuneita minusta.

Ravintoloissa en juurikaan käy kuin joskus syömässä. Porukat liian kännissä pääsääntöisesti,,,ainakin seksiä metsästävät. Että jälkeläisten tehokas tuottaminen, on aina , ollut hyödyllinen. Mutta nuorta naista unelmoi. Varhaisihmiselta perittyjen geenimuunnelmien takia miehen silmissä haluttavin nainen on parhaassa jälkeläistuottoiässä oleva nainen, eli melko nuori, ehkä 15 - 18 -vuotias.

Koska kyse on ennen kaikkea naisen jälkeläistuotannosta, miehen suuntaus ei paljon muutu miehen vanhetessa, mutta vanhemmasta miehestä tällainen tuntuu jo lapselliselta. Ensimmäisen avioliiton naiset ovat Suomessa keskimäärin noin 3 vuotta miestä nuorempia, toisen avioliiton naiset keskimäärin noin 10 vuotta nuorempia.

No tämä nyt ei kyllä pidä paikkaansa. Kyllä minua on aina oman ikäinen kiinnostanut eniten. Toki skaala on pikkuhiljaa laajennut alaspäin, mutta kyllä vuotiaat ovat olleet poissa jo aikoja sitten. Skaala ei ikinä kuitenkaan mennyt siten, että yli 20 vuotiaat olisivat siitä pois tippuneet. Evoluutio ei mitenkään tue sitä että pylsitään mahdollisimman nuoria.

Siinä hommassa on myös evoluution kannalta haitallisia asioita. Toki karuissa olosuhteissa varmaan nuorempikin kelpaa, mikä taas on evoluution mukaista. Evoluutio on todennäköisesti mukautunut kiinnostukseen lähellä samaa ikää olevia kohtaan, että ihmisryhmissä tulisi mahdollisimman vähän riitatilanteita, jotka johtavat populaation pienenemiseen.

Samaan aikaan kuitenkin miehet ovat olleet vaarallisissa tehtävissä ja miehiä on ollut huomattavasti vähemmän. Täten myös aikuisiälle 20 vuotta lähtien päässeet naiset kiinnostavat myös vanhempia miehiä. Oman ikäistä seuraa ei välttämättä naispoloiselle löytynyt. Miehellä saattoi karummissa oloissa olla suurikin naiskatras, josta pitää huolta.

Paremmissa oloissa sitten tilanne oli vähän toinen, ja ihminenhän käyttäytyy luonnostaan ihan erilailla yltäkylläisyydessä kuin karuissa olosuhteissa.

Tutkimus käyttää vahintään muutaman kymmenen henkilön otosta, mutta yleensä suurempia. Ainoa kriteeri on odotettavissa oleva jälkeläistuotto. Kaikkein nuorimmat eivät yksinhuoltajana pärjää niin hyvin kuin hiukan vanhemmat ruoanhankinnassa ja hoidossa, joten heidän jäleläistuottonsa on huonompi kuin hiukan vanhempien.

Kannattaa paritella mieluummin 15 - 18 -vuotiaan kuin alle vuotiaan kanssa. Totta kai myös vanhemman kanssa, mutta noin 15 - 18 -vuotiaalla lienee suurin jälkeläistuotto.

Siksi perintögeenimme ovat suuntautuneet toimintaan karuissa oloissa. Nykyinen yltäkylläisyys ei ole vielä kerinnyt sopeuttaa meitä uusiin oloihin ja valikoida geenimuunnelmiamme uudelleen. Genomin muutos on hyvin hidasta verrattuna kulttuurin muutokseen. Miehen kiinnostus hiukan vanheneviin naisiin voi johtu siitä, ettei nuoriin enää kannata uhrata yritystään. Se kun ei kannata, koska nuoret naiset eivät ole kiinnostuneet ylivanhoista miehistä.

Jotta heräävä kiinnostus omaikäisiä vanhempia naisia kohtaan olisi evoluution luoma sopeuma, vanhempien naisten jälkeläistuoton pitäisi olla suurempi kuin nuorten. Evoluution muodostaman halun määrän ja todellisen käyttäytymisen väliin jää mahdollisuuksien muokkaama alue, jonka tarkkaa suuruutta emme voi tuntea. Numeerista varmaa tietoa saa todellisesta käyttäytymisestä, mutta haluamuksia joutuu mittaamaan pääasiassa kyselytutkimuksilla, joihin sisältyy vakavia vinoumia.

Kylläpä Zapelilta paloi käämi. Luonto on luonut asetelman juuri näin ja sitä eivätihmisten mielipiteet muokkaa.

seksinovellit raiskaus etsin naisystävää

: Seksinovellit raiskaus etsin naisystävää

ILMAISET FILMIT HENTAI PORNO FREE 164
Eskort tartu suomi keskustelu Vääpeli loikki kuin kukonpoika toimistostaan. Onko joku sivusto, jossa muitakin kuin varattuja ihmisiä etsisi pitempiaikaista seksikumppania. Mentiin ja paperit täytettiin. En,olen iloinen Maria itki pussasi, Hällä ei ole nyt tietä muualle, kuin tulla vaimokseni. Nyt on  poika jo isoo. Mä juttelen sen kanssa.
Seksinovellit raiskaus etsin naisystävää Ensin mustat pitsikoristeiset rintaliivit, sitten mustat sukkanauhaliivit, pikkuhousut ja mustat nailonit. Ensimmäisen avioliiton naiset ovat Suomessa keskimäärin noin 3 vuotta miestä nuorempia, toisen avioliiton naiset keskimäärin noin 10 vuotta nuorempia. Ukkoja parveili jo sitä aiksemminkin siinä. Aattelin kun tulin, joku muu täälä on, sitte näin kun vaihdoit kaasupulloa. Haluun esitellä tuotantomme joka on leikkelemakkara ja krillimakkara.
En uskaltanut edes koskettaa hänen jalkojaan. Maria kui kas häipyen töilleen. Voimme hekea suomessa välillä ollen takasi näihin hommiin. Upeet vartalot saa perus mekotkin näyttämään upeilta eikä ollu kallista. Ooh, oon niin pitkään ollu ilman, oot iiihanaaaa. Olis helpompaa jos oli systeemi kuin suomessa. Vaari jo lämpsi lähellä.