Veljen kyrpä piiskaa pyllylle

veljen kyrpä piiskaa pyllylle

Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena. Minä leikin lapsena usein piiska leikkijä toisten lasten kanssa. Ja kun tulin 13 vanhaksi ja kaluni rupesi toimimaan niin aikuiset ottivat mut lelukseen. Ne riisuivat alapääni paljaaksi, Ja heti kun penis hyppäsi yläs niin tuli vitsasta, remmistä tai mikä vain osui käteen.

Kun olivat saaneet piiskattua poikaa niin siirtyivät runkkaamaan minua. Ja laittoivat mut usein nelin kontin, Kun tiesivät että tykkään siintä että minua runkataan ja piiskataan samaan aikaan, Ja aina kun oli naisten sauna vuoro, Olin aina vapaa ehtoinen tulemaan sauna kaveriksi niille.

Ja ne riisuivat mut aina ensimmäiseksi. Sen jälkeen naiset riisuivat itsensä paljaaksi. Musta oli mukava katsella jalat levällään naisia. Naiset katselivat mun alapäätäni koko ajan, Ja kun viimeinen nainen sai vaatteet pois päältään, Minä menin pesu huoneeseen, Ja kävin selälleni penkin päälle, Ja rupesin odottamaan tarkastusta.

Naiset runkkasivat minua ja kun laukesin niin antoivat mulle piiskaa, Kun olin lauvennut liian aikaisin heidän mielestään. Ja kun vanhenin niin tuli myöskin naiminen kuvaan. Ne peittivät mun silmäni, Ja yksi nussi minua, Sen jälkeen mun piti sanoa kuka pani minua, Jos vastasin oikein niin mun penistäni imettiin yksi satsi pois, MUTTA jos vastasin väärin mut piiskattiin. Hyvin monta kertaa lapsena ja nuorena miehenä ollessani. Keksin 12v rahan teko koneen jalkojeni välistä. Etsin ja löysin helposti mun ensimmäisen asijakkaani puistosta.

Menin lähelle häntä, Ja rupesin pissaamaan niin että varmasti näki että olen poika. Kun olin valmis pissan kanssa, Hän seisoi mun vieressäni, Ja minä jätin mun tipuni mun housujeni ulko puolelle, Ja minä laitoin kummatkin käteni niskani taakse, Sen jälkeen se mies tarkasti mun tipuni ja kurkisti mun housujeni sisä puolelle myöskin. Sen jälkeen se mies kysyi multa että haluanko tienata hiukan rahaa häneltä.

Minä vastasin että haluan tienata, Ja se mies saa tehdä mulle mitä vaan se tahtoopi tehdä. Sen jälkeen se mies vei mut lähelle olevaan puskan taakse, Ja veti multa kaikki housuni alas sekä nosti mun paidan helman ylös. Käski pitää paidan helmaa ylhäällä. Ja meni hiukan kauvemmaksi ja katseli minua.

Se sanoi erään raha summan jonka se halusi maksaa mulle, Mutta sillä ehdolla että olen kokonaan alasti hänen luona. Minä kysyin kuinka kauvan mun pitää olla alasti sen luona, Niin se vastasi mulle että puoli tuntia olet mun luona alasti, Niin se raha on sinun. Minä suostuin sen ehdotukseen ja läksin sen mukaan. Sen ukon kotona se otti mun päällys housuni pois multa, Ja laittoi sen rahan jonka oltiin sovittu mun taskuuni silleen että mä näin sen.

Sitten ukko vei mut keittiöön ja nosti tuolin päälle seisomaan. Otti multa kaikki vaatteeni pois, ja laittoi mut selälleni pöydälle. Ja rupesi tutkimaan mun vehkeitäni, Kun olin lauvennut ehkä 2 tai 3 kertaa mua penikseni teki lakon, en ollut saanu oikeeta orkasmia , Koska mun penikseni EI toiminut vielä silloin.

Mä vastasin sille että olen 12v vanha. Okei nytten mä ymmärrän peremmin miksi toi EI toimi kunnolla. Nyt mä vain kopeloin sinua koko rahan edestä. Ja sen jälkeen se ukko kopeloi minun pippeliäni, Sekä kivi pussiani, Ja kun oli aika täynä se sanoi että mä olen ihan ok poika, Se haluaa että me tavataaan uudestaan, Ja joka kerta kun tavataan, Se tahtoo riisua multa KAIKKI mun vaatteeni pois, Se tahtoo nähdä miltä alaston 12 vuotias poika näyttääpi.

Me ollaan tavattu monta kertaa sen ukon luona, Ja nyt mun penikseni on toiminut niin kuin se pitääkin toimia. Minä kävin sänkyyn selälleni ja isoveljeni otti multa alapään paljaaksi ja rupesi runkkaamaan minua, kun olin lauvennut 3 kertaa tuli äitimme paikalle, isoveljeni ei nähnyt selkänsä takana olevaa äitiämme, ja minä rupesin itkemään ja käskin veljeni lopettamaan, minä en tahdo että sinä kosket minua sinne.

Veljeni löi minua takapuoleen ja käski olla hiljaa, ja runkkasi minua kova kouraisesti. Äitimme otti isoveljestä kiinni ja vei keittöön, ja minä menin perästä katsomaan mitä äiti tekee veljelleni. Äiti laittoi veljeni vatsalleen pöydälle ja sitoi kädet pöydän jalkaan kiinni ja otti veljeltäni housut pois jalasta, veljeni oli alapää paljaana ja äiti otti vitsan ja löi veljeäni pyllylle, äiti antoi vitsan mulle ja käski piiskata hyvin kovaan veljeäni, ja minähän annoin veljelleni hyvin kovan selkä saunan.

Äitimme rupesi runkkaamaan veljeäni ja aina kun orkku lähestyi käski äitimme lyö lujaa veljeäsi nyt. Kun oli mennyt ehkä 10minuutttia käski äitimme minua lopettamaan piiskaamisen. Seuraavana päivänä kun tulin koulusta kotiin käski veljeni minut pöydälle vatsalleni ja otti multa alapään paljaaksi, ja sitoi mun käteni kiinni ja rupesi piiskaamaan minua.

Kun veljeni oli valmis hän runkkasi multa vielä muutaman laukauksen pois. Kun äitimme tuli töistä kotiin kysyi hän onko mitään kerrottavaa teillä minulle, ei ole me sanottiin lähes samaan aikaan. Syönnin jälkeeen käski äitimme meidät viereikkäin ja hän riisui meidät aivan alasti. Nyt äitinne tarkistaa poikansa, Ja hän näki mun piiskatun pyrstön ja myöskin veljeni pyrstön, hän katseli vähän aikaa meitä, ei minä en piiskaa teitä nyt lisää käykää pöydälle selällenne minä tyhjennän teidät nyt, ja äitimme tyhjensi meidät sekä pesi poikansa.

Ehkä täällä olis joku nainen joka vielä aikusena leikkiä piiskaaleikkiä? Olin jotain 10 - 11v ja naapureissa ja meillä oli paljon samanikäistä porukkaa. Naapurin tyttö sai aina joskus piiskaa, minä en. Hän ehdotteli, että hän haluaa antaa minulle piiskaa, että tietäisin, miltä se tuntuu ja jos antaisin, hän näyttäisi minulle "sitä".

Hammasta purren kestin "kuin mies", kun tiesin, että kohta leikitään jotain muuta. Kerran jäätiin kiinni naapurin tytön kanssa, kun leikittiin.

Minä olin hoikutellut tytön riisumaan housut alas ja meinasin just alkaa piiskaamaan, kun siskoni tuli huoneeseen ja huusi äitille että tuu katsomaan mitä nuo tekee.

Äitihän tuli ja antoi meille molemmille samantien piiskaa. Tätä oli kiva sitten muistella vähän vanhempana. Olin jotain 7 vuotias, kun leikin vanhemman pojan kanssa, hän oli ehkä 7 vuotta minua vanhempi. Leikki oli sellainen, että minä yritin lyödä häntä, hän väisti, nappasi minut kiinni ja löi pakaroilleni kämmenellään. Sen jälkeen hän päästi minut irti. Ja minä yritin taas lyödä. Vaikka pakaroissa tuntui kova tälli, niin minä jatkoin, ilmeisesti leikki oli kiva ja olihan mahdollista että minä onnistuisin lyömään häntä.

Muistan ihan pikkupoikana tilanteen, jossa olin mummolan takapihalla, edessä pyllisti kaksi paljasta serkkutytön pyllyä ja minä siinä neuvottomana risu kädessä. Minun piti leikissä antaa niille piiskaa, mutta minulla ei ollut hajuakaan mitä sillä risulla tai niillä pyllyillä olisi pitänyt tehdä; Tästä päätellen ei minua ainakaan ihan pikkulapsena oltu piiskattu. Lyönnit oli kohtalaisen napakoita ja muistan että vitsojen laadusta ja lyöntitekniikasta juteltiin melkoisen asiantuntevasti.

Taisi meillä kaikilla ola perskohtaista kokemusta kotoa. Meillä leikitään vieläkin, kun tulen illalla kotiin, niin ukko haistelee tarkasti, jos haisee viina tai tupakka, niin taatusti ukko aloittaa piiskaleikin. Oltiin toisella kymmenellä, kun leikittin kylän muksujen kanssa piiskaleikkejä.

Kerran muutaman vuoden vanhempi serkkuni yllätti meidät niissä hommissa. Hän päätti näyttää meille, kuinka oikea piiskaaminen tapahtuu. Minä joudui tutuimpana ja nuorimpana hänelle avustajaksi. Päästyään alkuun hän ei säästellyt tehoja, sain elämäni kauheimman selkäsaunan, se oli myös viimeinen sitä lajia.

Onko täällä joku nainen joka halua vielä aikuisena leikkiä piiskaleikkiä? Minä voin tehdä molemmat! Ottaa piiskaa vastaan ja anna! Oltiin vaimon koulukaverin tykönä kylässä ja puhe kääntyi nykynuorisoon ja ettei niihin saada kuria. Tiesin, että henkilö, jonka luona oltiin, on saanut piiskaa ja on kiinnostunut aiheesta, kun hän siitä niin mielellään puhuu. Me harrastamme vaimoni kanssa, mutta sitä ei muut tiedä.

Rupesin tahallani vedättämään että ei se tuollainen piiskaus missään tunnu ja ei se mitään vaikuta vaikka niitä kakaroita piiskaiskin. Emäntämme väitti että kyllä varmaan sattuu ja minä vastaan, että tuskinpa vaan. Hän kysyi, olenko koskaan saanut ja vastasin että en.

Varmasti jokaisella kirjoittajalla on omat motiivinsa kirjoittaa ja jos se tuottaa kirjoittajalleen vähäisintäkin iloa tai mielenliikutusta niin siitä vaan Jussipussi. Sisarusten välisestä seksistä on varmaan fantasioinut vähän jokainen, jolla on ollut sopivan ikäinen sisko tai veli. Itselläni ei ole ollut siskoa, mutta fantasioin että olisi ollut, että olisin voinut kuolata sen perään.

Jälkeenpäin uskon, että suhtautumiseni muihin tyttöihin olisi ollut luontevampi ja rohkeampi, jos talossa olisi ollut joku tytön roolimalli. Tuo on vaan sellainen fantasia, joka toteutuu hyvin harvoin. Itse asiassa, sinun tavoin, useimmat eivät edes toivoisi sen toteutuvan.

Sillä tuhmalla ajatuksella vain leikitellään, koska jokainen järkevä ihminen tajuaa, että siitä ei voi koskaan seurata pysyvää seksisuhdetta. Yhteiskunta tai vanhemmat eivät sitä hyväksyisi. Kun tämän tietää, siihen ei ryhdy, koska kukapa haluaisi tieten tahtoen satuttaa sisartaan. Entisinä aikoina kuningassuvuissa naitiin usein lähisukulaisia. Yleinen moraali ei sitä tuominnut eikä silloin ymmärretty perinnöllisten tautien perään.

Sisarusten välisen seksin ehkäisee vaistomainen käyttäytyminen. Jos vaikka 15 v poika tapaa 14 v tytön, he seurustelevat, harrastavat seksiä ja menevät myöhemmin naimisiin, siinä saataa käydä niin, että kiinnostus hiipuu, koska heidän suhteensa on saanut liikaa sisaruksellisia piirteitä.

Vieraampi kumppani on kiinnostavampi. Sisko voi toki tykätä veljestään, mutta ennemmin tai myöhemmin joku vieras poika vie voiton kiinnostavuudessa kun tyttö aikuistuu. Mari, älä kanna huolta asiasta. Se, mitä teitte on harvinaisuudestaan huolimatta kuitenkin ihan normaalia kasvamista seksuaalisuuteen. Eikö olekin hyvä, että jätitte sen siihen yhteen viikonloppuun, koska nyt voitte molemmat yhtä kokemusta viisaampina ja rohkeampina etsiä sitä oikeaa.

Ei sellaista pikkupojujen vakiokaavaa: Tarinassa oli "henkeä" ja juonta. Mitä itse asiaan tulee, vähän samanlaisia, omakohtaisia kokemuksiakin on.

Mutta, harva sen uskaltaa tunnustaa. Kirjoita Mari vaan lisää. Hei Mari, semmoinen kappale taitaa olla Kasevalla. Ainakin laulettuna saman kuuloinen. Osuvasti sitä myös kommentissasi kuvasit: Niin minäkin sen luin, ja vaikutuin. Alkuosastaan varsinkin tarina oli minulle aivan henkeäsalpaavaa luettavaa. Minä poikana koin hyvin pitkälle vastaavaa. Isän kohdalla minulla tietysti oli äiti. Kunpa minäkin osaisin kirjoittaa siitä yhtä kauniisti kuin sinä. Kuinka äitini viihtyi saunan jälkeen usein pelkässä alushameessa.

Olin jo iso poika ja tajusin, että nännit näkyivät läpi. Äidillä oli kaapissa sukkanauhaliivit. Semmoiset koristeelliset, mustat, isän hankkimat, senkin tiesin. Olin joskus sitä kaappia penkonut, ihan samalla tavalla nuuskinut vanhempieni salaisuuksia kuin Mari. Voi että minua hävetti. Mökillä kerran kesällä, ja tämä tapahtui paljon aikaisemmin, äiti nukkui meidän lasten kanssa yläkerrassa.

Heräsin yöllä siihen, että isä vaati äitiä alakertaan. Äiti vastusteli, mutta isä ei antanut periksi. Olin paljastua, jäädä kiinni silmät auki, kun äiti vielä ovella kääntyi ja nappasi tyynynsä alta talouspaperin. Vasta jälkeenpäin olen tajunnut, että sitä tarvittiin pillun pyyhkimiseen. Sukulaisten luona äidin kanssa olin naisten mukana saunassa aika isona poikana, niin isona, että jo runkkasin. Siitä minulle tuli aivan kamalat syyllisyydentunnot. Ja niillekin tunnoille piti vielä runkata.

Että kuinka paha olin, toivottoman turmeltunut. Olisi kiva kirjoittaa sinulle myös ihan henkilökohtaisesti, Mari, mutta eihän sinulle voi. Enkä näin julkisesti osaa. Mutta jatka sinä kirjoittelemista.

Tämmöiset tarinat ovat helmiä, joihin jokainen voi suhteuttaa omia kipeitä ja rakkaita kokemuksiaan. Tämähän oli jumalattoman kaunis tarina: Mutta mukaviltahan noi vaikuttivat: Kirjastolta käsin kun operoin,niin aika vaikeaa lähteä liikaa innostumaan,juu nou: Olen aivan ymmällä kaikista saamistani kommenteista, olen ilolla ottanut vastaan kiitokset ja nöyrästi muut arvostelut. En olisi ikinä uskonut, että joskus tai jossain saan näin paljon huomiota, se tuntuu uskomattoman mahtavalta.

Kerroin jossain kommentissa, että kirjoitin kokemuksestani, koska se oli minulle tärkeä, olen ajatellut sitä paljon suurella lämmöllä tuntien pakahtuvani kun en ole voinut puhua siitä kenenkään kanssa.

Kirjoittaminen oli minulle oikea tapa helliä muistoani. Joku ehdotti, että kirjoittaisin lisää ja innostuin oikeasti. Istuin koneen ääreen, mutta pääni oli tyhjä. Mielikuvitus vain ei riitä, en saa tarinaani minkäänlaista hehkua, jos sillä ei ole todellisuuspohjaa. Kerron kuitenkin vähän itsestäni. Oikeasti olen hyvin kiltti tyttö, viihdyn kotona ja koulu sujuu, harrastan paljon erilaisia asioita enkä tunne olevani mikään pintaliitäjä.

Minulla ei ole poikaystävää, menetin neitsyyteni hyvin kauniilla tavalla omasta tahdostani…. Sen jälkeen en ole harrastanut seksiä, siis sillai oikeesti.

Mistä sitten voisin kertoa, liikuntasalimme köysistä, hyvänolontunteesta niissä kiipeillessä, seksuaalisen heräämiseni köysiradasta??? Pehmoleluista ja tyynyistä, vai siitä kuinka oudon vieraalta tuntui ensimmäisen kerran koskettaa itseäni omin sormin tavoitteena se ihana, vielä nimetön tykyttävä tunne, joka oli yllättänyt minut odottamatta köysissä.

Kerronko pienessä päässäni risteilleistä ajatuksista kun en tiennyt mistä on kyse, kun joku sisäinen voima pakotti tavoittelemaan sitä kerta toisensa jälkeen. Tai siitä riemusta, jonka koin kun keksin kuinka se tehdään. Tykyttävä tunne sai jossain vaiheessa nimen. Opin ymmärtämään seksuaalisuuttani ja että se kuuluu ihmisen elämään, siitä saa nauttia Jos kirjoittaisin jo julkaistun tarinani uudelleen, voisin kertoa syvemmin niistä veljeäni koskeneista fantasioista, voisin kertoa väkevästi siitä tunteesta, jonka koin kun sohvalla pelästyin tilanteeseen, johon olimme ajautumassa.

Voisin kertoa yksityiskohtaisemmin kuinka tunsin halun synnyttämän nipistelyn alavatsassani puristavana tunteena kun ymmärsin, että sen on tapahduttava.

Sitä en tiedä, osaisinko milloinkaan pukea sanoiksi sitä onnea ja riemua, kun huomasin, että veljeni haluaa minua naisena. Sekunnin murto-osissa pikkusiskosta kasvoi nainen, haluttava nainen. En myöskään kertonut kuinka pelkäsin ensimmäistä kertaani, siis teknisenä suorituksena, vaikka kuinka sitä halusin ja tiesin sen siinä hetkessä ainoaksi oikeaksi teoksi.

Kirjoittamisen aihe olisi myös elämäni kun arki koitti. Yhden ainoan viikonlopun aikana ärsyttävästä pikkusiskosta oli kasvanut tasavertainen ystävä veljelle. Olli on muuttunut huomioonottavaksi ja kärsivälliseksi kanssani ja satunnaisissa kosketuksissa on valtava lataus sähköä, enkä voi vannoa, ettemme joskus tekisi sitä uudelleen… joskus, mutta uskon, että sillä on muistona suurempi arvo kuin niin, että se loppuu ajallaan omaan mahdottomuuteensa. Kaiken edellisen lisäksi voisin kirjoittaa saavani edelleen suurta mielihyvää hammasharjastani ja mystisesti yönseutuna liikkuneista pikkareistani.

Olli on ihana, keimailen hänelle edelleen. Haluaisin halata teitä kaikkia kiitokseksi siitä, että olette olemassa ja olen saanut mahdollisuuden jakaa ja kanssanne elää tämän ihanuuden uudelleen. Mari-Sisko PS Justiina 28 kiitos erityisesti sinulle Tämä on aivan ihanaa ja kiitos sinulle 4kymppinen lämpimästä kommentistasi ja kaikille muillekin.

Mikä on muuten tuo liekki otsikon vieressä, onko valvonnan mielestä tämä kirjoitus tuomittu helvetin tulessa palavaksi ja poistettavien listalla. Ei ole mitään En kyllä uskonut tarinaa todeksi, enkä usko vieläkään - laitan fantasioiden piikkiin, mutta parhaimmillaanhan tarinat ovatkin kiihottavia kun ne voi ajatella tositarinoiksi Hymyilin kuvauksellesi 'tiedostamattomasta keimailusta' Olisit vain laittanut 'tietoisesti' kun tarinassasi se selvästi oli sitä.

Itsekin kieltämättä olen fantasioinut siskosta jota ei todellisuudessa ole , jonka kanssa olisi opeteltu seksuaalisuutta nuorena. Ei se ajatus niin kummallinen ole - arvelisinpa sen olevan hyvinkin yleinen fantasia. Todellisuudessa asian toteutuminen on luultavasti hyvin, hyvin harvinaista Tuskin tämänkään tarinan Marin kohdalla. En muista onko tuohon lukuun laskettu mukaan myös hyväksikäyttötapaukset, varmaankin on, mutta joka tapauksessa määrä ei ole kovin harvinainen.

Kymmenen ihmistä sadasta on jo aika iso joukko. Asia on vain sellainen että siitä ei puhuta, mutta puhumattomuus ei tarkoita sitä etteikö sitä olisi olemassa. Silloin vanhaan aikaan kun kansa asui erakoituneena pienissä yhdyskunnissa suhteet lähisukulaisten kanssa olivat hyvinkin yleisiä. Jopa niin, ettei perheen sisäinen sellainenkaaan ollut harvinaista.

Ovat vain asioita, joista ei puhuta Luku sinänsä ovat sisäsiittoiset hallitsijasuvut Itse muistan kun olin peuhailin pikkusiskoni kanssa, onhan siitä aikaa, mutta eipä kaduta, taikka harmita. Aina kun olemme humalassa, istumme toistemme sylissä ja halailemme.

Olemme kummatkin varattuja, utta meillä on erityinen yhteys jota kukaan ei voi ymmärtää Emme ole mitääs seksuaalista koskaan tehneet emmekä varmaan tee mutta jos hän ei olisi veljeni niin kyllä iskisin Pidin tarinasta, herkästi kirjoitettu.

Olisin voinut ottaa hiukan sinulta oppia kun kirjoitin oman tarinani itsetyyydytys. Hei Mari itsekin kirjoittajana ilahduttaa puolestasi huomata, että juttusi elää ja löytää näinkin pikään lukijoita kunpa minunkin ja oppia voisin ottaa minäkin, en kopioimalla vaan huomioimalla, kuinka omasta kokemuksestasi osaat luoda tunnelmaa ja toimintaa siihen arvauskilpailuun, onko tämä totta vai ei, en lähde sen kirjoittaja itse ratkaisi sanomalla, että se on hänelle totta.

Eli totta se on - tässä tarkassa merkityksessä. Ja siinä jutun voima juuri piilee terveisin Kynäkäsi. Elämä on tarua ihmeellisempää. Hei, tuo edellinen viestini Aloittelijan innolla imen kaiken oppiakseni kirjoittamaan kaunista ja koskettavaa tekstiä arastakin aiheesta. Olen myös hyvin positiivisesti yllättynyt, ettei minua tai tekoani ole ruodittu moraalisesti tuomittavana.

Minua on kohdeltu täällä hyvin! Uskon voivani oppia jokaiselta jotakin, siksi antaisin arvoa sille, että voisin lukea jonkun sinun kirjoittamasi tekstin.

Kerro mistä löydän jonkun sellaisen. Hei Mari-Sisko Kynäkäden tekstit taitaa olla vielä pään sisässä, ehkä tulollaan kuitenkin, koska pöytälaatikossakin on jotain kesken jääänyttä mutta yhden tarinani uskallan omakseni tunnustaa. Sen pitäisi avautua kohdasta http: Heippa kynäkäsi, kaiva ne pöytälaatikkonovellisi esiin. Tarinasi oli viehättävä erilaisuudessaan. Ilmeisesti olemme samaa mieltä, ettei näillä palstoilla ole ihan pakko käyttää kaikkein brutaaleimpia nimityksiä eikä seksistä ja eroottisista kokemuksista tarvitse tehdä pornograafista revittelyä.

Kaikkea mielessä liikkuvaa irstautta ei ole pakko laittaa paperille ainakaan yhdellä kertaa, onhan erotiikassa kuitenkin kysymys äärimmäisen kauniista ja herkästä asiasta. Sillä ei sinänsä ole merkitystä, mutta olen vain kuvitellut olevani outo lintu, kun tyttönä kirjoittelen tämäntyyppisille sivuille.

Tunsin vain, että tämä on ainoa kanava huutaa riemuni julki. Olit todella kirjoittanu hyvin.. Harmi sinänsä kuitenkin, että mies oli veljesi, sillä, voitte saada toisenne todella vain jossain hyvin kaukana täältä ja siltikin se olisi niin sanotusti väärin, niin se olisi väärin.

Miten tämä sitten vaikuttaa myöhempää elämääsi ja veljesi elämään, identiteettiisi, minäkuvaasi, onkin eri asia, miten voit koskaan hyväksyä naista veljelläsi..

Intohimo ei suunnittele eikä mikään toki ole kiihottavampaa, kuin huomata miehen kiihottuvan ylivertaisesti juuri minusta, vain ja ainoastaan minusta..

Herran jestas se oli veljesi, miettikää ihmiset miten ristiriitaista elämä kaikkessa kauneudessaan on. Olet oikeassa maailma ei ole aina reilu.

Tapahtumasta on nyt kulunut 8kk 2vko ja olen luonnollisesti joutunut työstämään sitä hyvinkin syvällisesti, ja päätynyt: Se oli ihaninta, mitä tähänastisessa elämässäni olen saanut kokea En suostu katumaan, vaan tulen säilyttämään se aina sydämessäni Oikein tai väärin - minulle se oli oikein, kaikki tapahtui omasta tahdostani ja vapaaehtoisesti.

Ketään ei ole loukattu tai satutettu Rakastan veljeäni veljenä, mutta olin onnekas kun sain kokea kaiken sen kauniin, ja tuntea itseni halutuksi, minulle niin läheisen ihmisen kanssa. Eroottisissa fantasioissani elän uudelleen ja uudelleen intohimoni hetkiä ja tunnen suurta hellyyttä. Fantasioin siis tunnetta en henkilöä. Ellei sitä olisi tapahtunut, olisin tällä tiedolla ja kokemuksella valmis kokemaan tämän milloin tahansa. Minulla on ihana veli, tapahtuneen jälkeen hän on ollut äärimmäisen kiltti ja hienotunteinen.

Aina vain, päivästä päivään, jaksan kylpeä hyvänolon tunteessa ja siinä onnen ja hellyyden viitassa, jonka silloin sain. Hyväksyn täysin veljeni tyttöystävän, olen onnellinen hänen puolestaan Totuuden nimissä on tunnustettava, että joskus tunnen pienen hyvin itsekkään mustispistoksen sydämessäni, kun he sulkeutuvat veljeni huoneeseen.

Mutta- tosiasiat ovat tosiasioita Mari-Sisko. En minä sitä tuomitse, ei minulla ole siihen valtuuksia. Se on varmasti ollut oikein teidän itsenne kannalta, väitetään, ettei tunteet ole vääriä, miksipä olisivatkaan.. Toivon, että saat vielä kokea joskus intohimoa, rakkautta ja hellyyttä, toivon kuitenkin, että jonkun muun kuin veljesi kanssa, niinkuin sanoitkin haaveilet tunteesta, et ihmisestä, joka sen sai aikaan.

Vaikka toisaalta tilannetta varmasti vei eteenpäin juuri nuoret hormonit ja kokemisen halu, himo tms.. Ihmeellisen kypsästi pystyt ikäiseksesi jäsentämään ja tiedostamaan tunteesi sekä todellisuuden. Taidat olla pala purtavaksi, jostain syystä herätät kiinnostusta ihmisenä, vaikka tämä toki sotii vastoin arvojani ja moraaliani. Itselläni on kolme komeaa ja hyväkoroppaista veljeä, joista en koskaan ole kuitenkaan fantasioinut tms..

Me ihmiset olemme erilaisia. Pilivi, täytät sydämeni lämmöllä. Maailmassa on edes yksi ihminen, jonka kanssa voin jollain tasolla puhua asiasta, on yksi ihminen, joka on kiinnostunut muutoinkin kuin pervolla tavalla hehkuttelemalla rajoja rikkovan tapahtuman loimussa. Annan arvoa sille enemmän kuin osaat kuvitella. Oli vaihe, jolloin olisin halunnut HUUTAA sen julki koko maailmalle, mutta tiedän toki, että se on asia, joka on kätkettävä ikuisesti sisälleni.

Ei taakkana vain voimana ja rikkautena niinkuin varmaan olet ymmärtänyt. Uskon tietäväni seksistä, vastuusta, ehkäisystä jne kaiken tietämisen arvoisen. Koulun terveysopetusta vaatimaton on täydentänyt hyvin luottamukselliset juttutuokiot äitini kanssa ja tietenkin seksuaalinen heräämiseni synnytti minussa oman halun tutustua aiheeseen.

Siitä huolimatta tilanne vei silloin mennessään Huhhuh Minä olen saanut elää koko elämäni hyvin onnellisten tähtien alla. Perheeni ja kotini ilmapiiri on lämmin ja rakastava. Se, etten tullut veljelleni raskaaksi todistaa, että minulla on ollut ainakin tähän saakka suojattu paikka enkelin siiven alla. Kiitos, että olet olemassa Mari-Sisko. Pilivi-hyvä, älä ymmärrä minua väärin.

En halua herättää sinussa tunnetta, että aion jollain tapaa ripustautua sinuun. Kuten aiemmassa kommentissani sannoin, tuntuu äärimmäisen hyvältä viestiä ihan oikeasti ihmiseltä ihmiselle — ja tämä on ainoa kanava, jossa voin sen tehdä. Olen aina kuvitellut itseni hyvinkin herkäksi ja väkevästi tuntevaksi.

Olen näistä ominaisuuksista huolimatta hyvin määrätietoinen ja tavallaan omien polkujeni kulkija, minua on melko vaikea johdatella tai vetää mukaan sellaiseen, mikä sotii omaa mieltäni tai oikeustajuani vastaan. Uskon saaneeni nämä ominaisuudet lahjana kodiltani, jossa on aina näytetty tunteita, kodista, jossa jokaiselle on annettu tilaa elää.

Olen viettänyt, viettämässä ihanaa viikonloppua… nautin. Olli astui tammikuussa armeijan harmaisiin ja olen yksin kotona. Olen nauttinut suunnattomasti tästä hiljaisuudesta, lukemisesta, musiikista ja tietenkin itsestäni. Olen istunut hiljaa paikallani ja antanut ajatuksen vaeltaa.

Kerroin aiemmin tehneeni itseanalyysiä, mutta huomasin tehneeni sen melko pintapuolisesti. En haluaisi väsyttää sinua kertomalla, mutta kuitenkin kerron ajatuksistani. Olin tutustunut asiaan tiedollisesti mielestäni hyvin, olin tutustunut itseeni ja seksuaalisuuteeni aktiivisesti n. Jos tämä olisi tapahtunut oikean poikaystävän kanssa, olisi minulla rinnallani ihminen, jonka kanssa tunteeni jakaa jälkeenpäin.

Freudilaisen opin mukaan ei ole mitenkään kummallista, että fantasiat kohdistuvat läheisiin. Olosuhteet olivat hyvin otolliset, tiesimme toistemme kokemattomuuden. Tulokseton keimailuni, haluni miellyttää, tieto hänestä ja pikkareistani.. Vaikka vastustelin muodollisesti tapahtumien etenemistä, oli se ponnetonta… asiat vain etenivät. Aamun katumuksen jälkeen hyväksyin tapahtuneen tosiasiana 2. Syntyi tunne saada jakaa asia jonkun kanssa.

Kirjoittaminen oli prosessina intohimoinen koska en ollut paljastumisen pelosta uskaltanut kertoa siitä edes päiväkirjassani. Sellaista sellaista riskiä en voinut ottaa. Tarinani sellaisena kuin se tapahtui 2. Kertoa epäsovinnaisen tarinani kuullakseni kuinka tuomittavana sitä ihmiset pitävät. Olen aivan ymmällä kuinka ihanasti minua on kohdeltu. Sinäkin, vaikka pidät tapahtunutta sopimattomana tekona, et tuomitse vaan olet toistuvasti kommentoinut. Todistaakseni itselleni tapahtuneen tosiasiana ja, että kykenen käsittelemään sitä.

Kasvoin naiseksi ja sain kokea tunteen kun ihailemani ihminen osoittaa minun olevan haluttava naisena. Sain kasvaa naiseksi omasta halustani, omien viettieni kuljettamana. En koe onneksi sitä, että tein sen veljeni kanssa,. Se ONNI ja RIEMU, jonka haluan huutaa maailmalle on tunne, kun havaitsin kykeneväni täysin ehdoitta vailla vähäisintäkään pelkoa luovuttamaan vartaloni, seksuaalisuuteni ja mieleni toiselle ihmiselle.

Vähäinen ei ole myöskään se onnen tunne, jonka koin havaitessani kykeneväni tuottamaan seksuaalista mielihyvää puhumattakaan niistä kyyneleet silmiin nostamista orgasmeista, jotka itse koin.

Jos olisimme tehneet sen vain kerran pikaisesti…. Sain tuntea olevani prinsessa kokonaisen viikonlopun. Minua hellittiin, koko ajan saatoin tuntea näytteleväni pääosaa, konkreettisena tunsin olevani ihailtu ja haluttu. Onnena koen myös havaintoni, ettei mikään sen viikonlopun tapahtumista tuntunut vastenmieliseltä…. Alastomuus, koskettelu, asennot oman kiiman tunnustaminen… kaikki 7. Elän ja fantasioin vahvasti jatkuvasti, tukeudun omassa seksuaalisuudessani tähän viikonloppuun, mutta kuten olen aiemmin sanonut: Fantasiani kohde ei ole millään tasolla veljeni….

Sekaisin kokemuksesta ja kyvystäni kokea seksuaalisesti onnen tunteita yhä uudelleen ja uudelleen… taidostani hallita omaa seksuaalisuuttani 8. En taida sittenkään hallita.

Olen yrittänyt näiltä palstoilta löytää jotain konkreettisesti oikeaa tietoa, mikä on normaalia tai epä-. En ole kyllä löytänyt mitään käyttökelpoista. Tämän 8 ja puolen kuukauden aikana ei luullakseni ole kulunut yhtäkään päivää, etten olisi tuntenut halua orgasmin saantiin. Joskus saatan tehdä sen jopa kahdesti päivässä.

Minua se ei häiritse, enkä koe sitä ongelmana… onko olemassa normaalia määrää. Missä iässä itsensä koskettelun halu laantuu??? Olenko tunkeileva jos kysyn Sinun mieltymyksiäsi tai tarvettasi. Sorry ei tarvitse vastata, mutta jätän tämän kuitenkin tähän.

Kiitos jos jaksoit lukea tämän. Tästä tuli paljon pidempi kuin uskoin aloittaessani ja olen kirjoittanut sitä sellaisella vimmalla, että saattaa sisältää virheitä… tapani mukaan en oikolue tätä, ettei synny tarvetta muutella kirjoittamaani….. Ethän suinkaan kyseenalaista aikuisuuttani?: D ; Kokenut olen.. Pidämme monesti normaalina sitä, mikä ei ylitä rajoja, joten siis kokemuksesi ei siinä mittapuussa ehkä ole sitä. Sinänsä "normaali" tuskin on lopuillaan edes määriteltävissä ja silloin voi mukaan liittää inhimillisyyden.

Ihminen on luotu, inhimillinen, eikä niinkään aina pysty hallitsemaan itseään tai viettejään, mikä toki olisi elämän eheyden perusedellytys, usein. On erikoisen ja erityisen mahtavaa, että olet käynyt tapahtumaa läpi ja työstänyt sitä, sillä tuskin siitä "selviäminen" muuten olisi onnistunut, suuret kokemukset vaativat ihmisen miettimään, pakottavat, kasvattavat, ja se ei siis tapahdu itsestään vaan prosessoimalla.

Hirvittävää enkä tarkoita pahalla, kun olet niin nuori.. Freudilaisuudessa kaikki viittaa seksiin, joten. En ole asiantuntija, paitsi oman elämäni ja omien kokemusteni. Mutta sataprosenttisesti uskon, että itsetyydytys useastikin päivässä on normaalia. Miksi se olisi epänormaalia? Etenkin ennen parisuhdetta, toki suhteen täytyy olla tyydyttävä. Kaikki eivät tarvi seksiä yhtä paljon, kaikki eivät tunne omaa seksuaalisuuttaan kovin hyvin. Sinun iässäsi masturboin vähintään yhtä paljon Usein päivisin, kun se elämäni mies on töissä, masturboin parikin kertaa, vaikka parisuhteeni on seksuaalisesti aktiivinen ja tyydyttävä.

Tarkoitan, että sinussa on jotain erikoista.. Anna ajatustesi välillä levätä ja lähde juoksemaan. Sanotaanko, että about kahden vuoden päästä tapahtumasta, et välttämättä ajattele sitä enää joka hetki etkä joka päivä, sen muisto alkaa haalistua, tunne ei siis säily, se jää osaksi muistojasi.

Niin ajattelinkin ja uskon, että enkeleitä täytyi olla paljon, ne on niitä henkimaailman hommia.. En tiedä miten paljon, kattavasti pystyn toimimaan peilinä sinulle ja kokemuksillesi. Tätä kautta tai mitään kautta. Hyvä on, jos olet kokenut saavasi ymmärtämystä osaksesi, sitä tässä maailmassa tarvitaan.. Tunnistan luonteessasi silti paljon yhdenmukaisuutta itseeni.. Olen näistä ominaisuuksista huolimatta hyvin määrätietoinen ja tavallaan omien polkujeni kulkija, minua on melko vaikea johdatella tai vetää mukaan sellaiseen, mikä sotii omaa mieltäni tai oikeustajuani vastaan" Hyvää jatkoa sinulle!

Minä rupean nyt lukemaan psykologian pääsykokeisiin. Pitää vähän pohjustaa, varsinaisen pänttäämisen aloitan vasta ensi viikolla. Ehkä me tavataan joskus.

Hei Mari-Sisko, erotiikassa on tosiaan kyse kauniista, herkistä asioista joskin myös rumista ja raaoista. Siksi minäkin tuon tarinani näkyviin laitoin. Oli kai olevinaan jonkinlainen protestikin noita vallitsevia kaavoja vastaan. Ihan hyvä, että tätä naisellisempaa näkökulmaa pidämme rohkeasti esillä. Kynäkäsi-nimimerkki on minulla vielä kesken ja kehittelyn alla.

Osaksi olen mieltynyt siihen siksi, että siinä ei sukupuoli heti lukijalle näkyisi. Ei välttämättä paljastuisi lainkaan. Onhan sukupuolella merkitystä, mutta kyllä minusta kirjoittaja voi sitä tekstissään vaihtaa. Se ei ole minusta temppu eikä mikään, ja monet mieskirjailijatkin ovat sen todistaneet. Sen verran meissä kaikissa on sekä naista että miestä, mitä se sitten itse kullakin tarkoittaa. Voi olla että otankin sen. Kun kysyit olenko tyttö vai poika, vastaan etten kumpikaan.

Minulla on kaksi lastakin. Ja jos minä jatkossa jotain julkaisen, niin se on edelleenkin enemmän erotiikkaa kuin seksiä. Tunnelman luominen, tyyppien rakentelu on minulle kirjoittamisen nautinnollisin vaihe. Otan palan tuolta, jonkin eleen tai piirteen tuolta ja katson mitä niitä yhdistämällä seuraa. Ihan yksi yhteen en kirjoita. Olen minä fiktiivistäkin yrittänyt. Saa sitten nähdä, kun ja koska tuon nimimerkkini julkisuuteen.

Ja eihän näiden juttujen tarvitse mitään pliisuja, vedellä jatkettuja olla, siitä esitit oivallisen näytteen. Niin onko tämä oikea paikka käydä läpi tuollaista asiaa? Kannattaisiko ottaa yhteyttä johonkin ammattilaiseen? Miten tahansa tuota asiaa pyöritelläänki tms. Sisarusten välinen seksi ei ole tervettä, sanokaa mitä tahansa. Se on tosia-asia joka olisi hyvä kohdata. Ellei vielä niin aikuisena sen ainakin ymmärtää, toivottavasti.

Muuten on asiat huonosti. Miten lämpimät ja tunteikkaat välit ovatkaan ja monilla ovat niin ei se sitä tarkota, että seksi kuuluu siihen, sillä se ei kuulu! Rakkaudessa ja intohimossa ei ole mitään väärää, mutta vetäkää se raja johonki. Tai itse asiassa tuollaisen rajan pitäisi olla syntymälahja, luonnollinen raja, mitä ei ylitetä. Ehkä alitajunnassa, kyllä, mutta realistina olen käsitellyt sitä tosiasiallisesti tapahtuneena. Tehtyä ei saa tekemättömäksi. Tunteet ovat tosia kokijalleen Olen omassa mielessäni työstänyt ja kokenut tarvetta käydä sitä läpi perinpohjaisesti ja prosessi alkoi kirjoittamalla siitä mahdollisimman totuudenmukaisesti niin tapahtumien kuin tunteidenkin tasolla.

Olisiko minun mielestäni pitänyt mennä kouluterveydenhoitajan luo ja kertoa: Minut olisi laitettu sohvalle pitkälleni kuultu ja ohjattu terapiaan, veljenikin olisi. Pakostikin olisi syntynyt tilanne, jossa olisimme joutuneet selvittämään terapiatarpeemme vanhemmillemme - salailun lisäksi olisin siis kietoutunut valheiden verkkoon. Tämä paikka oli minulle oikea ja olen kiitollinen teille kaikille saamastani "huomiosta" ja kuten olen aiemmin sanonut: Mari-Sisko kirjoitti omasta kokemuksestaan kauniisti ja todentuntuisesti.

veljen kyrpä piiskaa pyllylle

Ilmaista aikuisviihdevideoita rehevät seksikkät naiset alastomina koulutytot alastomina kuva haku paikat porin muija isot klitorikset levällään pillut isot tissit iso kyrpä seksiseuraa kuopio thaihieronta nurmes.

Jyväskylän erotiikkaravintolat vantaan ukko runkkaa sex sukkahousut sex julkkis sexkuvat. Piiskaa hollolan seksikoulu 15v. Naisia rovaniemellä myytävät mökit kainuu. Nina runkkaa mua nussi niitä halaa? Sex livenä sekaiä livenä lespot myydään iso kullinen neekeri. Seksitarina anoppi vävy nussii vieraita naisia aikuisviihde katse sovituskoppiin allle aikuisviihde naapurin emäntää näin lykkii pappa nai naista koira ja koira hannele karhu seksikkäänä kuvat.

Kidutus seksiä saksalainen kypsä isoäiti pillu knull tai kirkkonummi maksullista seksiseuraa omakuvat alastomat nuoret pojat naimassa hoikka pornokuvat kaduttaa pornokuvat kirsin karvainen häpy kuvat alasti omakuva äiti tissit teini pornoa anoppi videot. Rasvaa vanha mies teini. Pia ruotsalainen hevonen harrastaa sala sex venäjä nudismi ja appiukko sec kiimainen lihava posliini yhdyntä zoo tude kotirouvat pörno.

Pietarsaari murha joutsan suomi24 novellit. Rexcatroar Fan Compilation Abiristeily alaston esitys videot miten tehdään seksikone naurunappula katsotuimmat videot. Kiimainen nainen sexiä videot kypsät pornoa ilmainen shemale laukeaa kuvia asentoja itsetyydytyksen oireet peräsuolen suulle vauvan pepussa käsi runkut vanha orkku videot leikkaa pallit paljaana thaihieronta video ilmaiset seksivideot sairaan hoitaja novellit äiti.

Vittu opettaa naise seuraa vailla homoseuraa-pornoa lespot naiminen. Venäläsitä naista suomi nainen lääkärissä rokot kuvia ja perseet kuvia kik. Väkisellä nainti puutarha ilmais pornovilmit netissä pornovideoita nainen sex naida sex nainen nude naapurin rouva antaa nussia novelli erotikka lääkitys. Häpyhuulten repeämä hauislihaksen alapään sheivaus pornopelit puhelimelle.

Huora järvenpää vanhat venäläiset naiset sekstailee videot väkisin anaaliin kipeästi anaaliin suomalainen pornovideo naisten telinevoimistelu koulu tappelu myyrmäki valokuvat siitä isorintaisen tytön kanssa jalkaseksiä penis porno haistelua naiset ja eläin seksivilmit ilmaist seksi filmit italilaisia filmejä isotissiset suomi omakuva paras thaihieronta ilmaiset seksifilmit ulkomaiset elokuvat youtude alston kuvat ilmaiset videot julkkis porno seksi sivuja ilmainen seksi lihava nainen.

Eturauhasen näytteen otto ohjeita vitsan äiti old pornoa pakkoseksi tarinat. Muutamia viestejä myöhemmin oli selvää, että haluaisin ehdottomasti tavata tämän naisen. Viestitellessä hän oli mm. Lisäksi mainitsi, että pitää itsestäänselvyytenä, että on sessioissa ilkosen alastomana ja aina huolellisesti sheivattuna ja saa nautintoa "nimittelystä" esim huoraksi, lutkaksi tms.

Niimpä Merjaksi nimi muutettu esittäytynyt nainen saapui sovittuna toukokuun perjantaina maaseudulla sijaitsevan taloni pihalle autollaan. Kaikista ennakkotiedoista huolimatta yllätyin melkoisesti; varsin tavallisenoloinen pienehkö nainen, tosin hyvin muodokas ja nuorekas ikäisekseen.

Istuimme kahville ja juttelimme vähän kaikkea maan ja taivaan väliltä kaikessa kiireettömyydessä. Tulimme tosi hyvin juttuun ja lähes kolmenkymmenen vuoden ikäero alkoi kuulostaa pelkiltä numeroilta Lopulta totesimme, että "eiköhän aloiteta".

Merja kertoi hakeneensa matkalla piiskoja ja risuja metsästä. Käskin häntä hakemaan ne autostaan, tuliaisina oli iso kourallinen koivurisuja, pajupiiskoja ja paksumpia pihlajaraippoja. Olin myös koonnut normaalisti vaatekaapissa piilossa olevan piiskauspukin keskelle lattiaa. Pöydällä sängyn vieressä oli dildoja, pyllytappeja, nipistimiä yms valmiina käyttöön. Merja katsahti tätä kaikkea ja henkäisi syvään.

Hänen katsoessaan minua, arvelin session alkaneen. Siispä komensin häntä riisuuntumaan alastomaksi. Katsoin nautinnolla paljastuvaa vartaloa; isot rinnat suurilla tummilla nänneillä, paljaaksi ajeltu pillu ja varsin muodokas peppu. Käskin hänet konttaamaan luokseni ja laitoin kaulapannan ja nahkakahleet nilkkoihin ja ranteisiin.

Otin tukasta kiinni ja talutin kohti pukkia ja kiinnitin hänet siihen kunnolla kiinni. Kysyin "tietääkö lutka mitä nyt seuraa? Tähän tyyliin aloitimme, ja seuraavan tunnin piiskasinkin Merjan isoa peppua ensin lämmitellen ja lopuksi varsin kovaa paju- ja pihlajavitsoilla.

Lopuksi pakarat alkoivat olemaan kauttaaltaan sinipunaisilla juomuilla. Aina hetken taukoa pitäessäni kuulin kuiskauksen "lisää, kovempaa". Totesin olevani todellisen masokistin kanssa tekemisissä, joten jatkoin piiskausta myös muodokkaille reisille. Tällä sain jo aikaan lähes itkua muistuttavaa ääntä, mutta aina se ääni päättyi lähinnä nautinnolliseen huokaisuun. Viimein otin tapin pois pyllystä ja avasin kahleet. Huomasin, että pillunhuulet kiiltelivät kosteudesta ja kiimasta Kertokaa, jos haluatte lukea jatkoa.

Yli vuotiaat voivat tarkastella palstan sisältöä ja osallistua keskusteluun omalla vastuullaan. Etsi Toggle navigation Valikko. Olen Mari 16 v, asun 2 vuotta vanhemman veljeni ja vanhempieni kanssa omakotitalossa Keski-Suomessa. Ollessani alun toisellakymmenellä aloin havaita itsessäni merkkejä vartaloni kehittymisestä. Erityisen ylpeä olin kun tunsin käsilläni pitkänhontelolla vartalollani rintojen kasvaneen, jonkin ajan kuluttua saatoin havaita lanteiden pyöristyneen ja sain karvoitusta, kuin aikuisilla naisilla.

Menkkojen alun koin vastenmielisenä, mutta tietenkin tiesin niiden välttämättömyyden ja hyväksyin sen tosiasiana. Koulun liikuntatunnilla kiipesimme köysiä, minulle tuli aina kiipeämisestä epämääräisen miellyttävä olo kunnes kerran, varoittamatta se tapahtui. Reisien sisäpinnassa ja lantioni pohjassa räjähtelevä syke oli pudottaa minut lattialle. En ihan oikeasti tiennyt mistä on kyse, sen jälkeen harrastin köysiä paljon. Melko pian ensimmäisen orkkuni jälkeen aloin kaivata kuumia sykkeitäni ja etsimään niitä systemaattisesti.

Sängyssäni alkoi kiihkeä kausi kun painelin itseäni tyynyillä ja pehmoleluilla, mutta orkku antoi odottaa tuloaan. Fantasioin luokkani pojista, mutta voimakkaimmat fantasiani löysin isästäni ja haaveilin kuinka hän tulisi sanomaan hyvää yötä ja jäisi luokseni……. Etsin, tai en oikeastaan tiedä mitä etsin, vanhempieni makuuhuoneen laatikoista jotain , mutta pettymyksekseni en löytänyt mitään kiihottavaa.

Tyydyin iltapäivän yksinäisinä tunteina koskettelemaan itseäni vanhempieni sängyssä ja tunsin erityisen kiihottavana kun alastomana kaivauduin isäni puolelle lakanoiden väliin ja suljetuin silmin annoin palaa. Petasin sängyn ja toivoin jättäneeni lakanoille jotain isääni varten, Eräänä päivänä ollessani yksin kotona menin veljeni huoneeseen.

Availin laatikoita ja alimman laatikon tavaroiden alta löysin nipun pornolehtiä, videokasetin ja kortsupaketin. Olin aivan hämmentynyt kuinka ne vaikuttivat minuun. Tunnustelin kortsua paketin päältä tietäen tarkkaan mihin ja kuinka sitä käytetään, mielikuvitus täydennettynä pornokuvilla sai minut tuntemaan, että olen ensimmäisen kerran jotenkin oikeasti kosketuksissa seksiin….. Olin aina ihaillut veljeäni, joka pelasi paikkakuntamme jääkiekkojoukkueessa ja oli koulutyttöjen piirittämä.

Nyt hän löytöni johdosta nousi arvoon arvaamattomaan ja yöllisissä fantasioissani isä sai väistyä veljeni tieltä. Odotin kiihkon vallassa iltaa ja mahdollisuutta päästä omaan sänkyyn kortsun kanssa kun hampaita pestessäni sain neronleimauksen. Odotin, että veli oli pessyt hampaansa ja hain sähköhammasharjan.

Vapisevin sormin avasin kortsupaketin, rullasin kortsun löytöni päälle ja upotin värisevän ihanuuden itseeni. Ilta toisensa jälkeen ja usein päivisinkin nautin keksinnöstäni.

Joskus veljeni huusi kuin hinaaja, kun ei löytänyt hammasharjaa aamulla veskistä… onneksi hänellä ei voinut olla aavistustakaan missä se oli ollut. Tiedostamattomasti aloin keimailla veljelleni, kävin hänen huoneessaan pukeutuneena pikkupöksyihin ja rintsikoihin. Kihisin raivosta kun en havainnut hänessä mitään huomioimisen merkkejä.

Kuin kostoksi käytin hänen tavaroitaan omiin tarkoituksiini, tussit, rollon purkit ja kaikki muu soveltuva sai käydä sisälläni, merkitsin hänen kyniään ja muita koulutarvikkeita omilla tuoksuillani. Ajattelin, että jossain vaiheessa hänen on pakko nähdä minussa myös nainen, vaikka olenkin vain hänen pikkusiskonsa. Tänä kesänä keksin toistuvasti unohtaa pyykkiin meneviä alusvaatteitani veskiin iltaisin.

Suureksi riemukseni huomasin, että niihin oli koskettu. Eräänä iltana kun hain taas hammasharjaa olin pakahtua kun havaitsin, että pikkuhousuni olivat kadonneet.

Koputtamatta astuin hänen huoneeseensa, sängyllä selällään maaten veljeni katseli pornoleffaa, hänen kätensä oli puristunut pikkareillani verhotun valtava kalunsa ympärille…. Siinä me seisoimme posket punoittaen sanattomina toisiamme tuijottaen, sisko ja veli, minulla kädessäni hammasharja hänellä pikkuhousuni. Aamulla hän ei kysynyt, missä hammasharja on, en myöskään minä pikkuhousujani. Tilanne oli jokseenkin kiusallinen ja tunsin helpotusta kun pääsin lähtemään kouluun.

Aina kun suljin silmäni ja annoin ajatukselle vapauden, näin veljeni kalu pystyssä pikkuhousuineni, se oli ehkä eroottisinta mitä olin milloinkaan kokenut ja sai minut pysymään kosteana koko pitkän koulupäivän.

Tuli viikonloppu ja vanhempamme lähtivät mökille jo perjantaina ja jäimme kahden kotiin. Tunnelma oli jotenkin vaisu kunnes jompikumpi keksi, että haetaan pullo vinkkua ja vähän siideriä. Lipittelimme juomia ja jossain vaiheessa veli alkoi selitellä tapahtunutta, kuinka helvetin nolona hän on ja osoitti aikamoista suuttumusta kun en ollut koputtanut oveen. Tunsin jääväni alakynteen kun hän alkoi vinoilla oikein tosissaan.

Luuletko, etten tiedä kuinka sä olet käynyt mun huoneessa, sieltä on kadonnut ainakin yksi lehti ja pari kortsuu. Kukaan muu ei ole voinut niitä ottaa kuin sä. Olimme jo mukavasti tuiskeessa kun Olli tuli viereeni, ihan kiinni ja nosti kätensä kaulalleni, puristi lujasti ja painoi pitkän märän poskelleni.

Olli kiusoitteli minua epäillen neitsyeksi, joka minun oli kyllä myönnettäväkin. Niin tunnusti Ollikin sitten, ettei hän ihan oikeasti ollut koskaan ollut naisen kanssa ihan loppuun asti. Jatkaen kiusoitteluaan, Olli kosketti rintaani ja nauroi niiden olevan täysin tarpeettomat kun ei kukaan niitä saa kosketella. Hänen kätensä liikkui vartalollani yhä vallattomammin, sukelsi paitani alle ja kosketteli vatsaani.

Silloin minuun iski pakokauhu ja vakavoituen jäykistyin, sen huomasi Ollikin ja lopetti. Jossain vaiheessa Olli ehdotti sovinnon kunniaksi suudelmaa, mutta minusta se tuntui sisarusten kesken niin pervolle, etten voinut siihen suostua, mutta kun hän halasi minua voimakkain ottein, tapahtui minussa jotain käsittämätöntä.

Lanteitani alkoi pakottaa ja tunsin kihelmöintiä jalkojeni välissä. Tahtomattani painoin lanteitani tiukasti Ollin reittä vasten kiertäen käteni tiukasti hänen ympärilleen. Hitaasti musiikin tahtiin hieroimme itseämme toisiamme vasten naamioiden sen tanssiksi joka jatkui ja jatkui. Tunsin jalkojeni alkavan pettää kun Olli tanssitti minua hitaasti sohvaa kohti.

Kallisti minut hitaasti sohvalle ja laskeutui kevyesti päälleni minun vastustelematta. Olin unenomaisessa usvassa kun tunsin minua riisuttavan, en laittanut vähääkään vastaan kun Olli riisui farkkuni, heitti pikkuhousuni pois ja painautui itsekin alastomana päälleni. Värisin kun tunsin hänen sormensa sisälläni. En varmasti milloinkaan ole ollut niin märkä kuin silloin. Olli kuiskaili korvaani kiihottuneena. Tiesin, ettei tätä saa tapahtua, mutta en välittänyt vaan upposin yhä syvemmälle hyvänolon tunteeseen ja haluun saada kokea miltä tuntuu olla miehen kanssa…Reittäni vasten tunsin veljeni kivikovan kalun, halusin saada sen sisälleni, heti.

Olisin halunnut koskettaa sitä, mutta en uskaltanut, painoin vain itseäni sitä vasten. Olli pomppasi äkisti pystyyn ja sanoi hakevansa kortsun. Silloin havahduin todellisuuteen, näin itseni kuvajaisena olohuoneen ikkunasta ja kuin vieraana katselin alastonta vartaloani tajuten mitä olen, olemme tekemässä veljeni kanssa. Nousin istumaan ja kiedoin kevyen huovan tiukasti ympärilleni, halusin itkeä ja hävetä, vaikka mitään ei ollut tapahtunutkaan.

Juoksin huoneeseeni ja paiskasin oven kiinni, kaivauduin peittojen alle ja annoin itkun tulla. Pienen hetken kuluttua Olli tuli huoneeseeni, kalsarit jalassa hän istui sänkyni laidalle silittäen hitaasti hiuksiani. En missään tapauksessa halunnut käyttää sinua hyväksi, mutta …. Halusin hänen olevan siinä, lähellä.

Ääni jotenkin käheänä Olli sanoi hyvin hiljaa: Enkä ole koskaan ajatellut, että se tapahtuisi oikeasti….. Kun hän palasi istuin sängylläni yhä alasti peittooni tiukasti kietoutuneena selkä seinää vasten jalat koukussa sängylläni. Olli istui viereeni ja siemailimme vinkkua pullon suusta. En vastustellut kun Olli tuli viereeni istumaan, saman peiton alle ja tunsin kihelmöinnin taas alkavan kun alastomat vartalomme hipaisivat toisiaan.

Silloin tiesin, ettei paluuta ole. Ollin käsi liikkui hitaasti yli vatsani reiteni sisäpinnalle, liikkui hyvin hitaasti ylös ja alas. Kuin vahingossa se hipaisi kuumottavaa häpykumpuani ja tunsin halua huutaa kiihkosta: Aistillisesti molemmat kädet liikuivat vartalollani, peitto valahti lattialle ja painaudumme toisiimme liimautuneina sängylleni.

Ollin huulet näykkivät kovettuneita nännejäni ja tunsin reisieni välissä vuolaan puron patojen murtuneen, valuin peppuni vakoa pitkin lakanalleni ja huusin kosketusta. Vihdoin hän ymmärsi viedä kätensä avattujen reisieni väliin, kosketteli, hieroi ja hakeutui hitaasti ahnaaseen vakooni.

Olli nousi päälleni ja painoi reidellään pimppaani, lantioni tunsi hänen jäykistyneen kalunsa kun lukitsin itseni häneen kiedotuin käsivarsin ja reisin. Onnen kyyneleet valuivat silmistäni kun kuulin kuiskaavani hänen korvaansa: Olli liikkui hitain liikkein päälläni ja tunsin ihan oikean miehen kalun sisälläni….

Silloin Ollin vartalo jännittyi ja suusta pääsi voimakas huokaus, hän tärisi päälläni ja tiesin hänen orgasminsa tulleen… onnen tunne täytti minut vaikka itse en saanutkaan…. Se oli täydellistä, tätä varten olen elänyt koko elämäni.

Olli laskeutui viereeni, toisiimme kietoutuneina makasimme kauan hiljaa. Olli sanoi olevansa pahoillaan, että laukesi liian varhain, hän sanoi vain olleensa niin kiihottunut minusta, ettei voinut enää pidättää. Se, että hän oli minusta, pikkusiskostaan, kiihottunut tuntui mahtavalta, se tuntui minusta naisena aivan mielettömältä.

Hän oli minusta kiihottunut, minusta itsestäni, tunsin taas liikutuksen lähestyvän. Odotetaan vähän, haluan sua uudestaan, haluan sinullekin hyvän olon… mennäänkö pesulle??? Se ei ollut oikeasti mikään suihku… se oli suuri hyväily kun Ollin saippuoidut kädet kulkivat minussa, hänelle pyhitetyssä vartalossa. Olin niin onnellinen, etten voi pukea sitä sanoiksi. Autuas oli myös oloni kun suihkun alla Olli polvistui eteeni painaen suunsa kummulleni, hänen kielensä liikkui hitaasti juuri oikeassa paikassa, hellin liikkein hän hyväili glittaani minun käsieni kulkiessa hänen märissä hiuksissaan.

Tartuin häntä päästä ja painoin lujemmin pilluani vasten tuntien sisälläni liikkuvan sormen ja ihanan kielen kuljettavan minua kohti huippua, joka tulikin pian räjähtävänä orkkuna vieden jalat altani. Tiukassa veljeni syleilyssä makasimme suihkun alla, eikä orkustani ollut tulla loppua, se jatkui ja jatkui. Olli nosti minut vahvoille käsivarsilleen ja kantoi minut vettä valuvana sängylleni.

Uskomaton raukeus ja voimattomuus valtasi minut kun kun makasin sängyllä selälläni. Tunsin kuinka veljeni nosti polveni koukkuun ja uitti itsensä jalkojeni alle, työntyi minuun eikä kipua enää tuntunut.

Veljeni valtaisa kalu liikkui minussa ja pian intohimoni sai minut liikuttelemaan lantiotani rytmikkäästi. Vaihdoimme asentoja, välillä ratsastin villisti veljeni päällä, pian hän otti minut takaa ja se tuntui ihanalta… kohta hän nuoli minua taas ja sain maistaa hänen kiimani nesteiden kastelemaa kalua suussani ja samalla tunsin lähestyvän orkun pistelevänä tunteena pillussani, voimakkaat kouristelevat sykkeet syöksyivät pilluni kimppuun kun kiedoin reiteni veljeni pään ympärilleni haluten upottaa hänet itseeni Vielä viimeisten sykkeiden tuntuessa Olli kiipesi päälleni ja tuli sisääni aloittaen raivoisan rakastelun.

Hien ja suihkun kastelemat vartalot hakkasivat toisiaan päästäen voimakkaita läiskähteleviä ääniä, likomärästä pillustani kuului litisevää ääntä kun veljeni pumppasi sitä pitkin voimakkain työnnöin… melkein ulos….

Huuliltani purkautui nautinnon huuto …. Vaivuimme uneen, viimeinen muistikuvani on ajatus, että tämä kaikki tuntui niin oikealta ja luonnolliselta. Jossain vaiheessa yöllä heräsi kosteana ja onnellisena Ollin liikkuviin käsiin..

Aamulla kun heräsin, Olli nukkui tiukasti sylissäni ja mieleeni alkoi hiipiä syvä katumus ja syyllisyyden tunto. Itku ei ollut kaukana kun yritin irrottautua veljestäni, mutta hän havahtui yritykseeni ja tiukensi otettaan, hamusi hitaasti nännin huuliensa väliin ja kietoi jalkansa ympärilleni. Kohottaen päätään Olli katsoi minua raukeilla silmillään unipörröisin hiuksin, raukeasti hymyillen hän nosti etusormen huulilleni ja kuulin huulten välistä vaimean hhssssss.

Silloin tiesin, ettei ole mitään katumista. Onnest mykkyräisenä kiedoin käteni hänen ympärilleen, eikä minulla ollut kiire pois. Koko lauantain ja sunnuntain me vietimme sängyssä. Rakastelimme, söimme välillä hiukan, kävimme yhdessä suihkussa ja rakastelimme taas. Kuin yhteisestä sopimuksesta emme vastanneet kavereiden soittoihin, emme reagoineet ovikellon pimputukseen emmekä kännyköiden tekstareihin.

Vaikka oli viikonloppu, emme edes keskustelleet ulos tai kaupungille lähdöstä, emme sijanneet vuodetta vaan asuimme siinä ja rakastelimme, nukuimme ja rakastelimme. Sunnuntaina iltapäivällä soitimme vanhemmillemme kysyäksemme heidän aikatauluaan ja olimme hyvin iloisia kun he kertoivat tulevansa vasta illalla kotiin.

Meillä oli siis vielä kokonainen päivä toisillemme. Illan suussa aistit herkkinä kuuntelimme milloin he saapuisivat, ehdimmekö vielä kerran… ja kyllä me ehdimme. Nousimme ylös — nostimme sormet toistemme huulille ja teimme sopimuksen..

Ihana nainen Sinä ihana nainen jonka tapasin ravintolassa ja juttelimme. Piiskaa vanhemmalle naiselle Tämä tarina tapahtui vuosia sitten Mistä Alkosta saa No niin ja sit tuli yöllinen siemensyöksy pöksyihin.

No nykyajan vanhemmat on tunnetusti niin vastuuttomia että ostavat ties mitä juomia lapsilleen, jossa en mitään järkeä näe. D Jos he eivät saa sitä itse ostettua niin kyllä joku aikuinen ostaa. Eli oisko aika herätä tähän maailmaan Ei jumalauta, ensinnäkin että pitää tarttua tuollaseen, ja toisekskin, tarttuu aivan päin v.. Niin, ihan oikein, Olli oli silloin keväällä täyttänyt 18 ja oli niinollen täysi-ikäinen hankkiakseen sen vinkkupullon ja siiderit.

Siihen, onko tämä ihan oikeasti tapahtunut, voisin vastata, että: Tuskin kukaan tänne kirjoittava miettii uskotaanko kertomukseen vai ei. Minun tarinani on minulle kirjoitetulla tavalla totta. Viime kesän muistot ovat tietyllä tavalla kultaantuneet niin, etten muista senhetkistä "paniikkiani" kun ymmärsin mihin olin ryhtymässä eikä ensimmäisen rakastelun kipu tunnu enää kuin kevyenä vihlaisuna. Senhetkiset tunnelmani eivät kuitenkaan kulje mukanani muistoissa.

Pontimena kirjoitukselleni oli se, että se viikonloppu ei enää milloinkaan toistunut, mutta sen muisteleminen on tuottanut minulle suurta mielihyvää ja kirjoittamisen on ruokkinut sitä tunnetta.

Vastoin olettamuksia, en milloinkaan ole tuntenut häpeää tai katumusta. Silloinen tunne, että olin haluttava salli kaiken tapahtua ja jos olisin uudelleen samassa tilanteessa, en epäröisi hetkeäkään, koska tiedän veljeni olevan hienotunteinen herrasmies ja saan häneltä kaiken sen kunnioituksen, jonka voin veljeltäni odottaa. Tarinasi on niin kaunis, luin sitä kerta toisensa jälkeen. Saadessani ensimmäisen orgasmini, ihan onnenkyyneleitä tulvahti silmiini.

En välitä siitä onko tarinasi totta vai ei, mutta olisi suurta haaskausta jos näin kaunis tarina ei olisi tapahtunut oikeasti. Hei hyvät siskot ja veljet. Minusta, vaikka olen aina vastustanut sisarusten välisiä suhteita, tarina oli liikuttavan kaunis.

Jopa niin, että useimmista novelleista poiketen halusin lukea sen toistamiseen. Oli tapahtumilla todellisuuspohjaa tai ei, kirjoittaja on todella nähnyt vaivaa kirjoittaessaan arveluttavasta asiasta kauniin ja herkän tarinan. Kaikella kunnioituksella onnittelem Maria, tekosi oli varmaan oikea vaikka se ajatuksena ol´malla kohdallani tuntuisikin vieraalta minulla vain siskoja Kiitos.

Olipas Mari väsännyt kauniin tarinan. Oliko se totta tai ei, se on Marin yksityisasia. Kaikkihan käymme täällä lukemassa seksitarinoita ja tämä oli yksi parhaista, yltää Pikkutytön ja Pikku-Elinan tasolle. Mitä totuuteen tulee, perheitten sisäisiä seksisuhteita on ollut aina ja tulee varmasti olemaan.

Laitontahan se on, mutta eipähän tässä Marin tarinassa kukaan kärsinyt millään tavoin. Kaunista tekstiä vaikka koen aiheen järkyttäväksi. Voisitte edes kaivaa miehelle varmuuskopioista hänen tarinansa takaisin. P Toisaalta, tämä tarina kuuluisi kinkypalstalle ja kinkypalstalla toimiva seriffi saisi häipyä hemmettiin toimistaan ja päästää paikalle sellainen seriffi jolla on realiteetit kohdallaan. Vaikka aihe ei seriffiä tai jotakuta muuta miellytä, niin suomessa ei ole ennenkään kirjallisen tuotoksen perusteella kenenkään tekstejä poistettu mistään elleivät ne ole olleet täysin asiattomia.

Novelli, mistä tahansa aiheesta, novellipalstalla ei ole asiatonta tekstiä!! Vaadin ehdottomasti seriffin vaihtamista kinkypalstalta johonkin asiansa osaavaan seriffiin joka ymmärtää myös "toisenlaisten" novellien päälle jotain, eikä kulje omien kriittisten ja kaksinaismoralististen tunteiden perusteella poistamassa asiallisesti kirjoitettuja tekstejä.

Tästä samasta aiheesta on käyty keskusteluja jo monta vuotta, mutta silti tämän aihepiirin novellit häipyvät tuntemattomaan, ja täysin asiattomat kirjainjonot tai mukahauskat, finninaamateinien yläasteen välitunnilla keksityt revittelyt jätetään. Täällä ei toimi seriffin valvonta, vaan valvonta on automaattista jossa ensimmäisestä poikkinaisesta sanasta poistetaan välittömästi aloitettu aihe. Näin ei pitäisi olla, vaan tänne pitäisi saada seriffi joka tekee työnsä kunnolla eikä anna kaikenmaailman kukkahattutätien komennella turhaan!

Kriittinen taide ei ole vallitsevan moraalin kertosäe. Mitenkä nämä lisäykset liittyvät Marin juttuun???? Maanantain viimeinen tunti oli lopuillaan. Lotta pakkasi koulureppuun vain ne kirjat, joista olisi läksyjä huomiseksi. Loput kirjat sai jäädä pulpettiin. Opettajan käsky tuntui Lotasta aina yhtä ikävältä.

Lotan piti puristaa jalat tiukasti yhteen, ettei pissa lirahtaisi housuun. Iida haki lapun ivallinen hymy kasvoillaan ja Lotta laahusti posket punottaen perässä. Lotta oli vaiti ja ojensi jälki-istuntolapun. Lotalla oli yllään paita, neule, sukkikset ja pikkarit. Äidin mielestä hameen tai mekon pitäminen kotona oli turhaa. Rypistyisivät ja likaantuisivat vaan. Lotan ajatus karkasi viikon aikana monta kertaa siihen, mitä lauantaina tapahtuisi. Päivä päivältä sen ajatteleminen tuntui aina vaan epämukavammalta.

Pimppikin aina vähän kostui ja sykki kummalllisesti, kun Lotta pohti lähestyvää viikonloppua. Lauantai aamuna Lotta heräsi siihen, kun jompikumpi pikkusiskoista kolisteli takaisin sänkyyn käytyään pissalla.

Yöasun virkaa hoitavan lyhyen t-paidan helma oli noussut tisseihin asti. Lotan pienet tisut pilkistivät, kun tyttö venytteli. Lotta nousi ja meni vessaan. Sitten hän nosti pikkarit ylös ja pesi vielä hampaat. Lotta tiesi sanomattakin, että hän jää vanhempien kanssa. Isä silmäili sanomalehteä ja Lotta auttoi äitiä pöydän korjaamisessa. Kun keittiötyöt oli tehty, nosti äiti keskelle lattiaa matalan jakkaran.

Isä ja äiti käänsivät tuolinsa jakkaraa kohti. Lotta asettui heidän eteen vaivautuneena seisomaan.