Eroottinen thai massage turku

eroottinen thai massage turku

Uudenmaankadulla Kupittaan puiston vieressä näin viime viikolla autolla ohi mennessä aika hyvärunkoisen, hoikan ja tummahkon thaineidin oven vieressä aurinkolasit päässä. Olisiko tuo nyt oikeasti se ovella vastaan tuleva hieroja kelpaisi.

Ei jaksaisi kaikkia hieromoita käydä läpi, ja keksiä tekosyytä poistumiseen tunteita loukkaamatta. Sähköpostiosoite ei ollut toiminnassa, kertonee jotain. Mukava siisti asunto ja myös kiva ja puhelias tyttö. Miinuksia tuli siitä kun hänellä oli kiire kavereidensa kanssa ulos niin ei ehtinyt oikein keskittyä hommaan. Hieronta perus painelua ja loppuun kättä.

Mikä Turussa on meininki nykyään? Privana voi laittaa suosituksia ja perusinfoa. Lähiaikoina olisi tarkoitus Turussa vierailla muttei aikataulu taida antaa myöten hupakoissa käyntiä, eikä oikein budjettikaan tunnin GFE-peuhausta nyt kestä, niin ajattelin thaikkula tarjonnasta kysäistä. Naapurissa ilmoittelee "hyvä hieronta keskusta" V I P koko setti e, mitäs tuo vippi-setti mahtaa sisältää ja onko muuten millainen paikka, samaten ilmoituksessa "kaunis taitava hieroja voi antaa ihaha suikku ennen hierontaa" eli tuosta voisi päätellä että tyttö tulisi mukaan suihkuun?!

Toivolankadulla ilmoitteleva paikka mainostaa saunaa ja poreallasta, tuleeko siellä typy mukaan altaaseen ja millainen paikka se on? Jos joku erityisesti suositeltava paikka on niin vihjatkaa toki! Turussa ei ole tullut koskaan thaikkulassa käytyä joten itselle ne ovat kaikki sikäli vieraita, privaateissa on kyllä kaikenmoista kivaa vuosien varrella sattunut, hupakoista nyt puhumattakaan, ne on aina olleet Turussa sangen onnistuneita reissuja Taitaa vallan kauheesti asiakaspulasta Turun thaikkulat kärsiä kun ei mitään kommenttia ole kuulunut Ilmeisesti itätyttöjen paikka taitaapi olla tuo Kamilla Salongi, onko käymisen arvoinen mesta?

Jotain varavaihtoehtoja jo toki bongasinkin reissun varalle. Tää tulee vähän myöhään, mutta toi VIP setti naikkonen ei ainakaan vaikuttanut kovin lupaavalta. Soitin taannoin ja olin varaamassa aikaa En saanut aikaa varattua, kun alkoi hirveä määkinä ja rähjääminen. Mene ja tiedä mikä sitä risos, mut en ainakaan viitsinyt lähteä onne kokeilemaan. Kokeilen joskus ehkä uudelleen varata aikaa ja jos palveluasenne parempi niin käyn koittaa ja voin rapsata.

Ylipäätään turun thaikkuloissa on aika nihkeä toi palvelu. Camillan salonkia en ole koittanut, eikä ole juuri kehuja saanut. Homma toimii ilmeisesti niin, et maksat ensin hieronnasta ja sitten hieronnan aikana erikseen extroista.

Jos haluat laadukkaan hieronnan niin suosittelen Sibeliuksenkadun liikettä, tai osoite taitaa olla Aninkaistenkatu. Mainostaa naapurisivulla ja siellä suomitytöt. Kaikista paras oli martinsillan grilliä vinosti vastapäätä mut lopettanut Kävinpä reilun puolenvuoden tauon jälkeen toivolankadulla kun naapurisivulla on ahkerasti mainostanut. Ajattelin ottaa tunnin hieronnan toivoen että ainakin reilun puolentunnin ajan saisin nauttia hieronnasta. Mutta, reilu vartin koskettelun jälkeen aloitettiin kyselemällä extroista.

Hieronta ei kiinnostanut ei sitten pätkäkään tätä neitoa. Kun sanoin että mietin asiaa että vasta vartti mennyt niin tyttö otti nokkiinsa ja osoitti mieltään mukamas pahoittelemalla mielensä. Eipä ollut kiva kokemus tämä paikka, ei ollenkaan. Toivottavasti muualla ollaan enemmän iloisempia ja palvelunhaluisempia? Oliko minkänäköinen neito toivolankadulla. Jos ei hieronta nappaa, niin entäs muu palvelu?

Muilla tietoa tästä kyseisestä eksoottisesta tytöstä ketä ilmoittelee naapurisivustolla? Onko jollain kokemusta naapurisivustolla ilmoittavasta Hot Thai Girl. Ilmoituksessa lukee oma paikka, eli siis onko yksityisasunto vai oma liike? Jos joku käynyt testaamas, ni voi vaikka yksityisviestiä laittaa kokemuksista.

Kiinnostais ihan sellanen top 3 listaus. Et mihkä kannattais mennä jos ei ihan heti taas tuu huudeille. Liike oli ainakin sunnuntaina ja sijaitsi rautatieaseman suunnalla. Sen tähden homma ei edennyt puhelua pidemmälle. Väsynyt matkamies kävi Sirkkalankadun thaikkulassa testaamassa paikan. Paikan emäntä oli juuri palannut Thaimaasta flunssaisena, joten hieronnan hoiti eräs toinen nainen. Hieman erikoinen episodi, kun tämä emäntä kuitenkin aloitti hieronnan.

Peruslääppimistä, ei riittänyt kunto tällä mukavalla n. Elämää nähnyt ja mulle liian hyvässä lihassa oleva käheä-ääninen thaikku. Hep, säännöllisenä Thaimaan ystävänä olen tutustunut lähes jokaiseen Turun paikkaan ja monesti nämä ystävämme ovat liikkuvaista väkeä ja sama tyttö ei enää palvelekaan samassa paikassa.

Tämä tuottaa ikävän etsintätuokion eri ovien välillä, ennen kuin mieluisa taas löytyy. No jos on aikaa etsiä, niin ei ongelmaa, mutta itse monesti ohikulkumatkalla ja hetken rentoutus olisi paikallaan. Vanhoja ei jaksa vaan katsella ja nuoret hyvännäköiset ovat harvassa.

Ens kuussa tulossa Turkuun muutamaksi päiväksi. Tarkoitus olisi järjestää pari tuntia aikaa ennen kuin kaveri tulee poimimaan keskustasta. Aattelin käyttää ajan tehokkaasti ja käydä jossain Rauhankadun Thai kauneushoitolassa. Tällä hetkellä vaihtoehdot ovat Rauhankatu 12 A. Paikan nimi oli joku Mint's Thai Massage.

Toinen en liikkeen nimeä tiedä, mutta sijainti on ilmeisesti Rauhankatu 1C. Läntisen Pitkänkadun paikat taidan skipata. Toivottavasti jonkinlainen tuuri kävisi ja löytyisi mukava tyttö päiväsaikaan. Joku asiantuntija voi heittää tipsin, jos on tuoretta tietoa, mihin noista kannattaisi suunnata. Ensi kuuhun on pitkä aika ja kun noi thaikut on liikkuvaista sorttia, niin ei noista suosituksista oo juuri hyötyä. Rauhankatu ykkösessä sentään taitaa olla omistaja töissä, joka on ihan näpsän näköinen tyttö.

Mintsissä taas tytöt vaihtuu useasti joten tuurilla sinne jos vaikka olis hyvä tyttö silloin.. Joo jotenkin noinhan se menee, että tytöt kiertää.

Katsotaan jos hyvä tuuri kävisi. Täytynee sit samana päivänä soittaa ja kysyä tilannetta. Rauhankatu ykkösen paikassa ilmojen kuvat ovat omasta mielestäni samasta tytöstä.

Eli ilmeisesti paikan omistajasta. Kokeillaan sitä sitten ensimmäisenä, kun perille asti pääsen. Tarkoitat ehkä liikettä, joka on uudistunut ja toimii nykyään Yliopistonkadulla. Sunnuntaina osui tuuri ja ensimmäinen ovi tuotti toivotun tuloksen. Humalistonkadun paikka tarjosi mainion hieronnan ja erinomaista jutustelua kohtuullisella englannilla.

Ei ollut paikan pitäjä vaan tuuraamassa, eli älkää kantako kaunaa vaikkei "Sushi" enää olisikaan paikalla. Moi, Tunnin hieronta on yleensä thai paikoissa 50e, näin ainakin mainostetaan. Se ei ole paha hinta jos se näin olisi. Usein työpäivän jälkeen toivoisi saada edes jonkinsortin rentouttavaa hierontaa jossa saisi olla vaan.

Mutta, vaikka ottaisi tunnin hieronnan niin eikö jo vajaan vartin jälkeen ala hieroja väsymään ja jänkkämään että saako olla muuta eikä se lopu vaikka sanoo että katsotaan puolentunnin jälkeen. Onko jollakin käynyt lähiaikoina niin että on ottanut tunnin hieronnan ja saanut hierontaa edes vähintään 30min ennenkuin tuo kaupankäynti alkaa?

Jos jollain on sellainen paikka tiedossa Turussa, niin voisi vaikka laittaa minulle viestinä? Joskus kun vaan on mukava olla vaan ; Mukavaa viikonloppua!

Ainakin Toivolankadun hieronta hieroi koko puolituntisen viimeksi. Omistaja itse View osaa mielestäni ihan hyvin hieroa myös ;. Moi, Onko jollakin käynyt lähiaikoina niin että on ottanut tunnin hieronnan ja saanut hierontaa edes vähintään 30min ennenkuin tuo kaupankäynti alkaa? Minä hieron, kunnolla jopa. Tunnin ajasta jätetään viimeinen vartti käsihoidolle, tai vähemmän jos tietää ettei mene kauan. En kyllä ole thaikkutyttö vaan muumimamma. Mites jäikö hyvä maku? Eli suosituksia Turun paikoista.

Pitäisi lopuviikosta tulla poikkeamaan Turussa päin. Itse voin kyllä suositella tuota Rauhankatu 1Ctä. Mukava, nätti tyttö ja hyvä hieronta. Naapurisivun ilmossa kuvat omia. Itse suosittelen tuota Rauhankatu 12 A1 olevaa hieromoa.

Oli kyllä hyvä hieronta, vaikka tyttö vaihtuikin lennossa. Otin pitkän kaavan kautta ja kun homma oli muuten taputeltu, niin tyttö hieroi vielä kaulan ja päänkin tunnollisestii.

Kyllä tuli rento olo. Uudestaan pitää kyllä mennä. Onko kukaan kokeillut tuota saunaa ja tantrahieronnan yhdistelmää? Ilma oli -4 ja pientä tuulta ilmassa. Mukava lueskella myös suosituksia pitkästä aikaa näistä paikoista. Pitäähän sitä suositella jos on onnistanut. Saisi muutkin kirjoitella kokemuksista Turussa. Minkäslaiset hinnat näissä on? Satuin tuossa kesällä käymään yhdessä paikassa siinä rautatieaseman puiston laidalla, ja aikas pian alkoi tinkailu.

Ja lopulta päädyttiin kättelyyn. Mielestäni palvelun laatu ja taso ei todellakaan kohdannut hintaa. Panomäen hommiin ei lähdetty ollankaan, koska pyyteli sellaisia summia.

Mulle voi laittaa jotain osviittaa hinnoista vaikka myös yvllä. Luonnollisesti itse hierontahinnan päälle se huntti? Ja sillä irtoaa jo muutakin kun kättelyä? Onkos kokemuksia lähiaikoina yliopistonkadun paikasta? Ei todellakaan ole, luuletko todella että oppilaat jossain oppilaitoksessa tekee noin.

Muutaman kympin ottaa käsihoidossa lisää hierontahintaan, jos ei halua hierontaa niin nopea helpotushoito käsillä ei kustanna hierontaa enempää. Ovella kannattaa suoraan kertoa mitä haluaa ja kysyy hinnat ja varsinaisen hieronnan pituuden. Ensin pyytävät paljonkin enemmän, mutta kun sanot että muualla et ole maksanut kuin tuon verran ja menet sinne jos ei hinta alene, niin joka paikassa hieman neuvoteltua irtoaa asevelihintaan.

Olen ymmärtänyt että monissa paikoissa varsinaisen hieronnan hinta menee hieromolle ja extroista hieroja tekee omaa tiliä. Hieromapaikka ei virallisesti toimi parittajana, vaan lisähoidot ovat asiakkaan ja hierojan välinen henkilökohtainen asia josta hieromo ei tiedä. Onko tännäköistä tahikkua Turussa? Läntinen pitkäkatu 24 Uusi nuori nätti tyttö! Suomalaisen miehen osaa parhaiten tyydyttää toinen suomalainen mies.

Vastaa alkuperäiseen viestiin Thai-hieronta Ajattelin mennä kokeilemaan thaikkuhierontaa paikkaan "Lucky Thai hieronta" läntiselle pitkälle kadulle. Käytä muuta kuin rekisteröityä käyttäjätunnustasi. Viesti rikkoo tai kehottaa rikkomaan Suomen lakia, tai sisältää loukkaavaa sisältöä. Viesti sisältää lapsilta kiellettyä materiaalia. Ei koske tutkimuskutsuja sekä osto- ja myynti-ilmoituksia. Viesti on mainos tai massapostitus.

Viesti ei liity aiheeseen, tai ei ole suomea tai ruotsia. Lisätietoja merkkiä jäljellä.

eroottinen thai massage turku

Eroottinen thai massage turku -

En kyllä ole thaikkutyttö vaan muumimamma. Mutta, vaikka ottaisi tunnin hieronnan niin eikö jo vajaan vartin jälkeen ala hieroja väsymään ja jänkkämään että saako olla muuta eikä se lopu vaikka sanoo että katsotaan puolentunnin jälkeen. Thai-öljyhieronta on nautinnollinen ja rentouttava koko kehon hieronta öljyllä. Eikö juuri edellisellä sivulla Puutonttu ja Obelix antaneet suosituksensa? Kaikista paras oli martinsillan grilliä vinosti vastapäätä mut lopettanut Läntisen Pitkänkadun paikat taidan skipata.

Paljon parempia ja monipuolisempia kokemuksia on todellakin ollut Tietääkö kukaan mihin linja-autoaseman kupeessa olleen thaikkulan pyöreä hieroja on paennut remontin alta. Läntinen pitkäkatu jotain Oli pari kuukautta lomalla Thaimaassa, nyt on taas pelipaikalla ;. Olen koittanut puhelimella tavoitella kovin laihoin tuloksin. Joo, voisi vaikka privana laittaa viestiä missä Turun thaikkulassa on tällä hetkellä oikeasti kauniita, normipainoisia tai hoikkia nuorehkoja thaihierojia.

Kolmessa paikassa on ovella jo käyty, ja kaikissa vastaan tullut hieman kolhonnäköisiä, pyöreähköjä ja huonoihoisia leidejä, joihin ei todellakaan viitsi uhrata satkua. Uudenmaankadulla Kupittaan puiston vieressä näin viime viikolla autolla ohi mennessä aika hyvärunkoisen, hoikan ja tummahkon thaineidin oven vieressä aurinkolasit päässä.

Olisiko tuo nyt oikeasti se ovella vastaan tuleva hieroja kelpaisi. Ei jaksaisi kaikkia hieromoita käydä läpi, ja keksiä tekosyytä poistumiseen tunteita loukkaamatta. Sähköpostiosoite ei ollut toiminnassa, kertonee jotain. Mukava siisti asunto ja myös kiva ja puhelias tyttö.

Miinuksia tuli siitä kun hänellä oli kiire kavereidensa kanssa ulos niin ei ehtinyt oikein keskittyä hommaan. Hieronta perus painelua ja loppuun kättä. Mikä Turussa on meininki nykyään? Privana voi laittaa suosituksia ja perusinfoa. Lähiaikoina olisi tarkoitus Turussa vierailla muttei aikataulu taida antaa myöten hupakoissa käyntiä, eikä oikein budjettikaan tunnin GFE-peuhausta nyt kestä, niin ajattelin thaikkula tarjonnasta kysäistä.

Naapurissa ilmoittelee "hyvä hieronta keskusta" V I P koko setti e, mitäs tuo vippi-setti mahtaa sisältää ja onko muuten millainen paikka, samaten ilmoituksessa "kaunis taitava hieroja voi antaa ihaha suikku ennen hierontaa" eli tuosta voisi päätellä että tyttö tulisi mukaan suihkuun?! Toivolankadulla ilmoitteleva paikka mainostaa saunaa ja poreallasta, tuleeko siellä typy mukaan altaaseen ja millainen paikka se on? Jos joku erityisesti suositeltava paikka on niin vihjatkaa toki!

Turussa ei ole tullut koskaan thaikkulassa käytyä joten itselle ne ovat kaikki sikäli vieraita, privaateissa on kyllä kaikenmoista kivaa vuosien varrella sattunut, hupakoista nyt puhumattakaan, ne on aina olleet Turussa sangen onnistuneita reissuja Taitaa vallan kauheesti asiakaspulasta Turun thaikkulat kärsiä kun ei mitään kommenttia ole kuulunut Ilmeisesti itätyttöjen paikka taitaapi olla tuo Kamilla Salongi, onko käymisen arvoinen mesta?

Jotain varavaihtoehtoja jo toki bongasinkin reissun varalle. Tää tulee vähän myöhään, mutta toi VIP setti naikkonen ei ainakaan vaikuttanut kovin lupaavalta. Soitin taannoin ja olin varaamassa aikaa En saanut aikaa varattua, kun alkoi hirveä määkinä ja rähjääminen. Mene ja tiedä mikä sitä risos, mut en ainakaan viitsinyt lähteä onne kokeilemaan. Kokeilen joskus ehkä uudelleen varata aikaa ja jos palveluasenne parempi niin käyn koittaa ja voin rapsata.

Ylipäätään turun thaikkuloissa on aika nihkeä toi palvelu. Camillan salonkia en ole koittanut, eikä ole juuri kehuja saanut. Homma toimii ilmeisesti niin, et maksat ensin hieronnasta ja sitten hieronnan aikana erikseen extroista. Jos haluat laadukkaan hieronnan niin suosittelen Sibeliuksenkadun liikettä, tai osoite taitaa olla Aninkaistenkatu.

Mainostaa naapurisivulla ja siellä suomitytöt. Kaikista paras oli martinsillan grilliä vinosti vastapäätä mut lopettanut Kävinpä reilun puolenvuoden tauon jälkeen toivolankadulla kun naapurisivulla on ahkerasti mainostanut. Ajattelin ottaa tunnin hieronnan toivoen että ainakin reilun puolentunnin ajan saisin nauttia hieronnasta. Mutta, reilu vartin koskettelun jälkeen aloitettiin kyselemällä extroista. Hieronta ei kiinnostanut ei sitten pätkäkään tätä neitoa.

Kun sanoin että mietin asiaa että vasta vartti mennyt niin tyttö otti nokkiinsa ja osoitti mieltään mukamas pahoittelemalla mielensä. Eipä ollut kiva kokemus tämä paikka, ei ollenkaan. Toivottavasti muualla ollaan enemmän iloisempia ja palvelunhaluisempia? Oliko minkänäköinen neito toivolankadulla. Jos ei hieronta nappaa, niin entäs muu palvelu? Muilla tietoa tästä kyseisestä eksoottisesta tytöstä ketä ilmoittelee naapurisivustolla?

Onko jollain kokemusta naapurisivustolla ilmoittavasta Hot Thai Girl. Ilmoituksessa lukee oma paikka, eli siis onko yksityisasunto vai oma liike? Jos joku käynyt testaamas, ni voi vaikka yksityisviestiä laittaa kokemuksista. Kiinnostais ihan sellanen top 3 listaus. Et mihkä kannattais mennä jos ei ihan heti taas tuu huudeille.

Liike oli ainakin sunnuntaina ja sijaitsi rautatieaseman suunnalla. Sen tähden homma ei edennyt puhelua pidemmälle. Väsynyt matkamies kävi Sirkkalankadun thaikkulassa testaamassa paikan. Paikan emäntä oli juuri palannut Thaimaasta flunssaisena, joten hieronnan hoiti eräs toinen nainen. Hieman erikoinen episodi, kun tämä emäntä kuitenkin aloitti hieronnan. Peruslääppimistä, ei riittänyt kunto tällä mukavalla n. Elämää nähnyt ja mulle liian hyvässä lihassa oleva käheä-ääninen thaikku.

Hep, säännöllisenä Thaimaan ystävänä olen tutustunut lähes jokaiseen Turun paikkaan ja monesti nämä ystävämme ovat liikkuvaista väkeä ja sama tyttö ei enää palvelekaan samassa paikassa. Tämä tuottaa ikävän etsintätuokion eri ovien välillä, ennen kuin mieluisa taas löytyy. No jos on aikaa etsiä, niin ei ongelmaa, mutta itse monesti ohikulkumatkalla ja hetken rentoutus olisi paikallaan.

Vanhoja ei jaksa vaan katsella ja nuoret hyvännäköiset ovat harvassa. Ens kuussa tulossa Turkuun muutamaksi päiväksi. Tarkoitus olisi järjestää pari tuntia aikaa ennen kuin kaveri tulee poimimaan keskustasta.

Aattelin käyttää ajan tehokkaasti ja käydä jossain Rauhankadun Thai kauneushoitolassa. Tällä hetkellä vaihtoehdot ovat Rauhankatu 12 A. Paikan nimi oli joku Mint's Thai Massage. Toinen en liikkeen nimeä tiedä, mutta sijainti on ilmeisesti Rauhankatu 1C. Läntisen Pitkänkadun paikat taidan skipata.

Toivottavasti jonkinlainen tuuri kävisi ja löytyisi mukava tyttö päiväsaikaan. Joku asiantuntija voi heittää tipsin, jos on tuoretta tietoa, mihin noista kannattaisi suunnata. Ensi kuuhun on pitkä aika ja kun noi thaikut on liikkuvaista sorttia, niin ei noista suosituksista oo juuri hyötyä. Rauhankatu ykkösessä sentään taitaa olla omistaja töissä, joka on ihan näpsän näköinen tyttö.

Mintsissä taas tytöt vaihtuu useasti joten tuurilla sinne jos vaikka olis hyvä tyttö silloin.. Joo jotenkin noinhan se menee, että tytöt kiertää. Katsotaan jos hyvä tuuri kävisi. Täytynee sit samana päivänä soittaa ja kysyä tilannetta. Rauhankatu ykkösen paikassa ilmojen kuvat ovat omasta mielestäni samasta tytöstä. Eli ilmeisesti paikan omistajasta. Kokeillaan sitä sitten ensimmäisenä, kun perille asti pääsen.

Tarkoitat ehkä liikettä, joka on uudistunut ja toimii nykyään Yliopistonkadulla. Sunnuntaina osui tuuri ja ensimmäinen ovi tuotti toivotun tuloksen. Humalistonkadun paikka tarjosi mainion hieronnan ja erinomaista jutustelua kohtuullisella englannilla.

Ei ollut paikan pitäjä vaan tuuraamassa, eli älkää kantako kaunaa vaikkei "Sushi" enää olisikaan paikalla. Moi, Tunnin hieronta on yleensä thai paikoissa 50e, näin ainakin mainostetaan. Se ei ole paha hinta jos se näin olisi. Usein työpäivän jälkeen toivoisi saada edes jonkinsortin rentouttavaa hierontaa jossa saisi olla vaan.

Mutta, vaikka ottaisi tunnin hieronnan niin eikö jo vajaan vartin jälkeen ala hieroja väsymään ja jänkkämään että saako olla muuta eikä se lopu vaikka sanoo että katsotaan puolentunnin jälkeen.

Onko jollakin käynyt lähiaikoina niin että on ottanut tunnin hieronnan ja saanut hierontaa edes vähintään 30min ennenkuin tuo kaupankäynti alkaa? Jos jollain on sellainen paikka tiedossa Turussa, niin voisi vaikka laittaa minulle viestinä? Joskus kun vaan on mukava olla vaan ; Mukavaa viikonloppua! Ainakin Toivolankadun hieronta hieroi koko puolituntisen viimeksi. Omistaja itse View osaa mielestäni ihan hyvin hieroa myös ;. Moi, Onko jollakin käynyt lähiaikoina niin että on ottanut tunnin hieronnan ja saanut hierontaa edes vähintään 30min ennenkuin tuo kaupankäynti alkaa?

Minä hieron, kunnolla jopa. Tunnin ajasta jätetään viimeinen vartti käsihoidolle, tai vähemmän jos tietää ettei mene kauan. En kyllä ole thaikkutyttö vaan muumimamma. Mites jäikö hyvä maku? Eli suosituksia Turun paikoista. Pitäisi lopuviikosta tulla poikkeamaan Turussa päin.

Itse voin kyllä suositella tuota Rauhankatu 1Ctä. Mukava, nätti tyttö ja hyvä hieronta. Naapurisivun ilmossa kuvat omia. Itse suosittelen tuota Rauhankatu 12 A1 olevaa hieromoa. Oli kyllä hyvä hieronta, vaikka tyttö vaihtuikin lennossa. Otin pitkän kaavan kautta ja kun homma oli muuten taputeltu, niin tyttö hieroi vielä kaulan ja päänkin tunnollisestii. Kyllä tuli rento olo. Uudestaan pitää kyllä mennä. Onko kukaan kokeillut tuota saunaa ja tantrahieronnan yhdistelmää? Ilma oli -4 ja pientä tuulta ilmassa.

Mukava lueskella myös suosituksia pitkästä aikaa näistä paikoista. Pitäähän sitä suositella jos on onnistanut. Saisi muutkin kirjoitella kokemuksista Turussa. Minkäslaiset hinnat näissä on? Satuin tuossa kesällä käymään yhdessä paikassa siinä rautatieaseman puiston laidalla, ja aikas pian alkoi tinkailu.

Ja lopulta päädyttiin kättelyyn. Ensin pyytävät paljonkin enemmän, mutta kun sanot että muualla et ole maksanut kuin tuon verran ja menet sinne jos ei hinta alene, niin joka paikassa hieman neuvoteltua irtoaa asevelihintaan. Olen ymmärtänyt että monissa paikoissa varsinaisen hieronnan hinta menee hieromolle ja extroista hieroja tekee omaa tiliä.

Hieromapaikka ei virallisesti toimi parittajana, vaan lisähoidot ovat asiakkaan ja hierojan välinen henkilökohtainen asia josta hieromo ei tiedä. Onko tännäköistä tahikkua Turussa? Läntinen pitkäkatu 24 Uusi nuori nätti tyttö! Suomalaisen miehen osaa parhaiten tyydyttää toinen suomalainen mies. Vastaa alkuperäiseen viestiin Thai-hieronta Ajattelin mennä kokeilemaan thaikkuhierontaa paikkaan "Lucky Thai hieronta" läntiselle pitkälle kadulle. Käytä muuta kuin rekisteröityä käyttäjätunnustasi.

Viesti rikkoo tai kehottaa rikkomaan Suomen lakia, tai sisältää loukkaavaa sisältöä. Viesti sisältää lapsilta kiellettyä materiaalia. Ei koske tutkimuskutsuja sekä osto- ja myynti-ilmoituksia. Viesti on mainos tai massapostitus. Viesti ei liity aiheeseen, tai ei ole suomea tai ruotsia.

Lisätietoja merkkiä jäljellä. Oliko keskustelusta sinulle hyötyä? Olet poistumassa sivulta jota olet muokannut. Oletko varma, että haluat jatkaa?

Kukaan ei voi sulle täällä luvata satasen täyshoitoa. Rauhankatu ykkösessä sentään taitaa olla omistaja töissä, joka on ihan näpsän näköinen tyttö. Näytämme vain ensimmäiset 2 tulosta. Eikä se loppukaan oikein mitään herkkua ollut varmaan kummallekaan ; Mukavaa keskiviikkoa ja anteeksi. Toivottavasti muualla ollaan enemmän iloisempia ja palvelunhaluisempia?