Finnkino helsinki kinopalatsi naista naidaan

Hanke kariutui syksyllä , sillä Ilmarisen mukaan huonoon kuntoon ajautuneen rakennuksen mahdolliset korjaus- ja laajennustyöt olisivat tulleet liian kalliiksi. On myös väitetty, että hanke kariutui kansanliikkeen vastustukseen. Uusi Maxim on Finnkinolle uudenlainen konsepti, sillä elokuvan katsomiseen voi liittää ravintolakokemuksen.

Finnkinon toimitusjohtajan Veronica Lindholmin mukaan yhtiöllä ei ole toistaiseksi suunnitelmia laajentaa uutta konseptia muualle. Maximista puhutaan Suomen vanhimpana elokuvateatterina, mutta tulkinta ei kestä täysin päivänvaloa.

Alkuperäinen Maxim purettiin loppuvuonna , ja sen tilalle rakennettiin uusi elokuvateatteri. Uudessa asemakaavassa määrättiin, että vuonna valmistuneen alkuperäisen teatterin rakennustaiteellisesti ja kulttuurihistoriallisesti arvokas sisätila saatiin purkaa vain sillä ehdolla, että riittävä määrä sisustusta siirretään uuteen Maximiin.

Maximin pienempi sali on alkuperäisen elokuvasalin rekonstruktio. Finnkino saa Maximin ansiosta sulan hattuunsa Helsingissä art house -elokuvateatterin tukijana, mutta tilanne on toinen Lappeenrannassa. Siellä yhtiö osti viime vuonna kaksi perinteikästä, yksityistä elokuvateatteria, jotka se pian lopetti purkamalla kiinteistöistä kaiken elokuvatoimintaa tukevan irtaimiston.

Se kertoo aggressiivisesta markkinapolitiikasta. Näin lappeenrantalaisille ei jäänyt muuta vaihtoehtoa kuin käydä elokuvissa Finnkinon uudehkossa, nelisalisessa elokuvateatterissa. Arabianmeren rantakaupungit alkavat vähitellen toipua syklonin iskusta. Demarit kannattavat oppivelvollisuuden ikärajan nostamista 18 ikävuoteen, kun taas kokoomus panostaisi varhaiskasvatukseen.

Mäkinen haluaa eroon vaikenemisen kulttuurista. Yle Tunnuksen käyttöehdot muuttuvat Hyväksyn käyttöehdot Hyväksyn myöhemmin. Kohun keskelle joutunut elokuvateatteri Maxim avataan uudestaan Helsingissä — voittiko kansanliike vai bisnesajattelu? Jaa artikkeli Facebookissa Kansanliike syntyy Taide-elokuvan ystäviltä pääsi Helsingissä parkaisu marraskuussa , kun kävi ilmi, että art house -elokuvateatterina tunnettu Maxim saatetaan purkaa.

Lisää aiheesta Ota yhteyttä. Koskelan talon perillinen Olavi Kaarlo Oksanen riitaantuu vanhempiensa kanssa, kun ei voi mennä naimisiin Elli-piian Nora Mäkinen kanssa. Olavi lähtee tukkilaiseksi ja viettelee tyttöjä toisensa jälkeen. Moision rikkaan talon tytär Kyllikki Rakel Linnanheimo saa hänet ajattelemaan kevytmielisyytensä seurauksia. Vasemmalla Moision isäntä Veikko Linna. Moision Kyllikki Rakel Linnanheimo on tehnyt valintansa.

Koskelan Olavi niittää suosiota kotitalonsa piikojen keskuudessa. Hän herättää Annikin tunteet, lupaa tavata tämän tansseissa, mutta viimeistä paria leikittäessä hän ihastuukin Elliin, Gaselliin ja pääsee tämän aittaan. Olavin äiti yllättää heidät sängystä ja kertoo pojalle isän uskottomuudesta, joka nähdään takautumana: Aamulla Gaselli joutuu lähtemään talosta ja isä ottaa Olavin puhutteluun.

Kun poika kieltäytyy alistumasta, isä sanoo sen merkitsevän lähtöä ja tarjoaa rahaa, mitä Olavi ei huoli. Hän pääsee Tumman tytön sänkyyn ja vakuuttaa rakkauttaan, mutta kylän pojat telkeävät oven ja Olavi joutuu tappelemalla lannistamaan heidät.

Vaalealle Pihlajantertulle Olavi sanoo olevansa kulkemaan luotu: Moision suuren talon tytär Kyllikki suhtautuu sen sijaan ylpeästi Olavin lähentymisyrityksiin ja heittää haasteen, johon Olavi vastaa lupaamalla uhkarohkeasti laskea vaarallisen kosken vastoin kylän miesten epäilyjä ja huolimatta tuhannen markan vedonlyönnistä.

Uroteko onnistuu ja Olavin löytää Moision aidanpielestä Kyllikin lupaaman merkin, taitetun ruusunoksan. Romanssi puhkeaa kukkaan ja saa intiimin sävyn, kun he joutuvat uimaan alastomina joen yli, koska kilpakosija, Toivo, on vienyt lautan. Ennen tukkilaisten lähtöä Olavi esittää kosintansa Kyllikin isälle, joka torjuu hänet jyrkästi: Syksyn tullen Olavi hakee lohtua pullosta ja kaupungin ilotalosta, missä hän järkytyksekseen tapaa Gasellin: Toinen yllätys kohtaa Olavia kotimatkalla: Kotona Olavi saa tietää isänsä kuolleen.

Äitikin on vakavasti sairaana: Olavi palaa Moisioon ja esittää uudelleen kosintansa isännälle, jonka vastaus on yhtä tyly kuin ennenkin. Nyt kuitenkin Kyllikki puuttuu asiaan ja sanoo kuuluvansa Olaville, jolloin isä antaa hänelle luvan mennä miehelle, mutta "samassa puvussa kuin hän on taloon tullutkin". Uhmakkaasti Kyllikki ryhtyy riisumaan vaatteitaan, kunnes isä tuskastuneena keskeyttää hänet. Olavi ja Kyllikki viettävät häitään Moisiossa isännän nyt jo ylvästellessä vierailleen sulhasen ansioita.

Kesken juhlan Toivo pyytää Olavin syrjään ja kylvää myrkkyä tämän mieleen: Uhattuaan ensin tappaa Kyllikin Olavi aikoo nyt tappaa itsensä valittaen hääyönsä ja koko elämänsä olevan sirpaleina. Vääryydet voi hyvittää ainoastaan elämällä. Sinun täytyy elää minun tähteni. Olavi ja Kyllikki ovat asettuneet elämään Koskelassa. Kyllikin synnytyksen hetki lähestyy. Kätilön ollessa jo paikalla kaupunkilaisittain pukeutunut Annikki poikkeaa taloon matkalla vanhempiensa luokse. Hän tunnustaa rakastaneensa Olavia, samalla kun hän esittää syytöksensä tätä ja koko miessukukuntaa kohtaan: Mitä te meille tarjoatte?

Ruumista ja vielä kerran ruumista. Kaikki me naiset kaipaamme rakkautta, me olemme samaa lajia, emme hyviä emmekä pahoja. Annikin lähdettyä Olavi kuulee kamarista lapsen ensimmäiset parahdukset. Hän kantaa kahvitarjottimen sisään, ottaa vauvan syliinsä ja suutelee Kyllikkiä otsalle. Kyllikki hymyilee lapsi vierellään. Tulion Linnankoski-elokuva sai varsin kriittisen vastaanoton. Useimmat arvostelijat muistuttivat aiheen tulleen filmatuksi Ruotsissa jo kahteen kertaan, mutta vertailivat Tulion versiota lähinnä alkuteokseen.

Heikki Välisalmi, Suomen Sosialidemokraatti 6. Salama Simonen, Uusi Suomi 5. Tässä suhteessa on filmille annettava eittämätön tunnustus. Ohjaaja olisi kyllä mielestämme voinut [- -] lyhentää eräitä kohtauksia, jotka uhkaavat pitkäveteisyydellään vähentää filmin muuten kiinteätä juonenkulkua. Den robusta realismen och frånvaron av romantisk fantasi och lyrisk flykt framtvingade fnitter från den enklare publikens sida. Och det är ju inte meningen.

Tämä on sinänsä erinomaisesti valokuvattua ja osin ehkä oikein harkittuakin, mutta pitkäveteisyyttä ei kaikin ajoin voi kieltää. Tylyintä linjaa ajoi -rkk- Ajan Suunta 5. Tulion 'taipumusten' perusteella saattoikin jo ennakolta aavistaa jotakin tämän 'merkkitapauksen' laadusta, yllätti todellisuus vielä runsain mitoin rohkeimmatkin aavistelut. Jos hra Tulio aikoo edelleenkin valmistaa suomalaista kansanelämää kuvaavia elokuvia - mitä ei suinkaan voi toivoa -, olisi hänen myös perehdyttävä tähän hänelle muukalaisena tuntemattomaan alaan.

Valokuvaaja ei kuitenkaan ole saanut runsaista mahdollisuuksistaan irti läheskään riittämiin, mutta osoittaa sentään muutamissa tilanteissa omaperäistäkin silmää. Kivimiehen käsikirjoitus sen sijaan ei ole ohjaajan tukena alkuunkaan, pikemminkin päinvastoin. Vuorosanat monesti pilaavat aluksi hyvin alkaneen kohtauksen eikä luontevuutta niissä havaitse hakemallakaan. Näyttelijätkään eivät ilmeisesti ole kyenneet kertomuksen kauneutta käsittämään - tytöt ovat milloin nukkeja, milloin karkeita katutyttöjä, mutta sielukkuudesta puhuvaa ilmettä he eivät saa nukenkasvoilleen.

Yksityisistä näyttelijäsuorituksista saivat huomiota lähinnä Kaarlo Kille Oksanen ja Rakel Linnanheimo. Hän on komea ja saa toisinaan ilmettäkin, kuten esim.

Antti Lindqvist Kansan Uutiset 5. Kuvan rakentajana ja kuvakertojana Tulio oli meikäläisittäin harvinainen lahjakkuus ja luvun lopulla hänen lahjansa näyttäytyivät kaikessa kukassaan ja alkuvoimassaan. Kesäisen maiseman ilmeet, intohimoiset lähikuvat ja rakkauden värähtelyt välittyvät ihailtavana kuvakerrontana.

Johannes Linnankosken vuonna ilmestynyt rakkausromaani Laulu tulipunaisesta kukasta on ainoa suomalainen teos, joka on saanut elokuva-asun viidesti. Kaksi ensimmäistä elokuvasovitusta tehtiin Ruotsissa, vuonna ohjaajana Mauritz Stiller ja Per-Axel Brenner, samoin neljäs vuonna , silloin anamorfisena väriversiona ja ohjaajana Gustaf Molander. Talvella aihe kiinnosti myös Kurt Nulundin johtamaa Karhu-Filmiä, mutta Tulion onnistui hankkia romaanin kuvausoikeudet itselleen.

Laulu tulipunaisesta kukasta oli Teuvo Tulion ensimmäinen itsenäisesti tuottama elokuva - yhteistyö Adams-Filmin kanssa oli päättynyt Kiusauksen kaupalliseen epäonnistumiseen.

Käsikirjoituksen Tuliolle teki jälleen Yrjö Kivimies, mutta kuvaajana oli tällä kertaa Fred Runeberg - myös Erik Blombergistä oli kesällä tullut itsenäinen elokuvatuottaja.

Hanke kariutui syksyllä , sillä Ilmarisen mukaan huonoon kuntoon ajautuneen rakennuksen mahdolliset korjaus- ja laajennustyöt olisivat tulleet liian kalliiksi. On myös väitetty, että hanke kariutui kansanliikkeen vastustukseen.

Uusi Maxim on Finnkinolle uudenlainen konsepti, sillä elokuvan katsomiseen voi liittää ravintolakokemuksen. Finnkinon toimitusjohtajan Veronica Lindholmin mukaan yhtiöllä ei ole toistaiseksi suunnitelmia laajentaa uutta konseptia muualle. Maximista puhutaan Suomen vanhimpana elokuvateatterina, mutta tulkinta ei kestä täysin päivänvaloa. Alkuperäinen Maxim purettiin loppuvuonna , ja sen tilalle rakennettiin uusi elokuvateatteri.

Uudessa asemakaavassa määrättiin, että vuonna valmistuneen alkuperäisen teatterin rakennustaiteellisesti ja kulttuurihistoriallisesti arvokas sisätila saatiin purkaa vain sillä ehdolla, että riittävä määrä sisustusta siirretään uuteen Maximiin. Maximin pienempi sali on alkuperäisen elokuvasalin rekonstruktio. Finnkino saa Maximin ansiosta sulan hattuunsa Helsingissä art house -elokuvateatterin tukijana, mutta tilanne on toinen Lappeenrannassa.

Siellä yhtiö osti viime vuonna kaksi perinteikästä, yksityistä elokuvateatteria, jotka se pian lopetti purkamalla kiinteistöistä kaiken elokuvatoimintaa tukevan irtaimiston.

Se kertoo aggressiivisesta markkinapolitiikasta. Näin lappeenrantalaisille ei jäänyt muuta vaihtoehtoa kuin käydä elokuvissa Finnkinon uudehkossa, nelisalisessa elokuvateatterissa. Arabianmeren rantakaupungit alkavat vähitellen toipua syklonin iskusta. Demarit kannattavat oppivelvollisuuden ikärajan nostamista 18 ikävuoteen, kun taas kokoomus panostaisi varhaiskasvatukseen. Mäkinen haluaa eroon vaikenemisen kulttuurista. Yle Tunnuksen käyttöehdot muuttuvat Hyväksyn käyttöehdot Hyväksyn myöhemmin.

Kohun keskelle joutunut elokuvateatteri Maxim avataan uudestaan Helsingissä — voittiko kansanliike vai bisnesajattelu? Jaa artikkeli Facebookissa Kansanliike syntyy Taide-elokuvan ystäviltä pääsi Helsingissä parkaisu marraskuussa , kun kävi ilmi, että art house -elokuvateatterina tunnettu Maxim saatetaan purkaa.

Lisää aiheesta Ota yhteyttä. Tulion Linnankoski-elokuva sai varsin kriittisen vastaanoton. Useimmat arvostelijat muistuttivat aiheen tulleen filmatuksi Ruotsissa jo kahteen kertaan, mutta vertailivat Tulion versiota lähinnä alkuteokseen.

Heikki Välisalmi, Suomen Sosialidemokraatti 6. Salama Simonen, Uusi Suomi 5. Tässä suhteessa on filmille annettava eittämätön tunnustus. Ohjaaja olisi kyllä mielestämme voinut [- -] lyhentää eräitä kohtauksia, jotka uhkaavat pitkäveteisyydellään vähentää filmin muuten kiinteätä juonenkulkua.

Den robusta realismen och frånvaron av romantisk fantasi och lyrisk flykt framtvingade fnitter från den enklare publikens sida. Och det är ju inte meningen. Tämä on sinänsä erinomaisesti valokuvattua ja osin ehkä oikein harkittuakin, mutta pitkäveteisyyttä ei kaikin ajoin voi kieltää. Tylyintä linjaa ajoi -rkk- Ajan Suunta 5. Tulion 'taipumusten' perusteella saattoikin jo ennakolta aavistaa jotakin tämän 'merkkitapauksen' laadusta, yllätti todellisuus vielä runsain mitoin rohkeimmatkin aavistelut.

Jos hra Tulio aikoo edelleenkin valmistaa suomalaista kansanelämää kuvaavia elokuvia - mitä ei suinkaan voi toivoa -, olisi hänen myös perehdyttävä tähän hänelle muukalaisena tuntemattomaan alaan. Valokuvaaja ei kuitenkaan ole saanut runsaista mahdollisuuksistaan irti läheskään riittämiin, mutta osoittaa sentään muutamissa tilanteissa omaperäistäkin silmää. Kivimiehen käsikirjoitus sen sijaan ei ole ohjaajan tukena alkuunkaan, pikemminkin päinvastoin.

Vuorosanat monesti pilaavat aluksi hyvin alkaneen kohtauksen eikä luontevuutta niissä havaitse hakemallakaan. Näyttelijätkään eivät ilmeisesti ole kyenneet kertomuksen kauneutta käsittämään - tytöt ovat milloin nukkeja, milloin karkeita katutyttöjä, mutta sielukkuudesta puhuvaa ilmettä he eivät saa nukenkasvoilleen. Yksityisistä näyttelijäsuorituksista saivat huomiota lähinnä Kaarlo Kille Oksanen ja Rakel Linnanheimo.

Hän on komea ja saa toisinaan ilmettäkin, kuten esim. Antti Lindqvist Kansan Uutiset 5. Kuvan rakentajana ja kuvakertojana Tulio oli meikäläisittäin harvinainen lahjakkuus ja luvun lopulla hänen lahjansa näyttäytyivät kaikessa kukassaan ja alkuvoimassaan.

Kesäisen maiseman ilmeet, intohimoiset lähikuvat ja rakkauden värähtelyt välittyvät ihailtavana kuvakerrontana. Johannes Linnankosken vuonna ilmestynyt rakkausromaani Laulu tulipunaisesta kukasta on ainoa suomalainen teos, joka on saanut elokuva-asun viidesti. Kaksi ensimmäistä elokuvasovitusta tehtiin Ruotsissa, vuonna ohjaajana Mauritz Stiller ja Per-Axel Brenner, samoin neljäs vuonna , silloin anamorfisena väriversiona ja ohjaajana Gustaf Molander.

Talvella aihe kiinnosti myös Kurt Nulundin johtamaa Karhu-Filmiä, mutta Tulion onnistui hankkia romaanin kuvausoikeudet itselleen. Laulu tulipunaisesta kukasta oli Teuvo Tulion ensimmäinen itsenäisesti tuottama elokuva - yhteistyö Adams-Filmin kanssa oli päättynyt Kiusauksen kaupalliseen epäonnistumiseen. Käsikirjoituksen Tuliolle teki jälleen Yrjö Kivimies, mutta kuvaajana oli tällä kertaa Fred Runeberg - myös Erik Blombergistä oli kesällä tullut itsenäinen elokuvatuottaja.

Miespääosaan Tulio kiinnitti jo Nuorena nukkuneessa mukana olleen Kaarlo Kille Oksasen ja Kyllikin rooliin Regina Linnanheimon sisaren Rakel Linnanheimon - Regina puolestaan oli kesällä kiinnitetty vakinaiseksi näyttelijäksi Suomen Filmiteollisuuteen. Annikkina nähtiin Mirjami alkuteksteissä Mirjam Kuosmanen ensimmäisessä puheroolissaan. Linnankosken romaanissa Tuliota kiinnostivat erityisesti koskenlaskujaksot sekä intensiiviset rakkauskohtaukset - "ne olivat niin sanoakseni minun heiniäni" Tulio muistelmissaan, Jaana Romaanin tapahtuma-aika on luvun alkuvuosista syyskuuhun ; Kivimies ja Tulio siirsivät juonen nykyaikaan.

Olavin koskenlasku kuvattiin sijaisnäyttelijää käyttäen ja Tulion muistaman mukaan samanaikaisesti 12 kameralla.

Kivimiehen Ellille ilotalossa lisäämä repliikki "Tässä minä nyt olen. Sellaisena kuin sinä minut halusit" antoi nimen Tulion myöhemmälle elokuvalle Sellaisena kuin Sinä minut halusit Koskenlaskukohtauksia Tulio käytti sittemmin elokuvissaan Intohimon vallassa , Hornankoski ja Mustasukkaisuus Elokuvatarkastamo lyhenteli Tulion työtä kuudesta eri kohdasta yhteensä metriä eli noin viisi minuuttia.

Levitysoikeuksista syntyi uusi kiista, tällä kertaa Kurt Nylundin Filmituonti Oy: Jälkimmäinen yhtiö, joka hoiti elokuvan äänityksen ja teki laboratoriotyöt, veti lopuksi kiistassa pitemmän korren. Ida Hallikaisen nimen paikalla on alkuteksteissä virheellisesti Ida Kallion nimi.

Käsiohjelmassa on oikea esiintyjä. Tulio sai työnsä kaupaksi Ruotsiin, missä ensiesitys oli Suomessa yleisömenestys oli vuoden kotimaisten ensi-iltojen paras. Toivo Lampén Tunnistamaton laulusolisti ja mieskuoro, laulu, sekä harmonikka ja soitinyhtye off , 3' 50".

Oili Siikaniemi Topi Aaltonen, laulu, ja orkesteri off, levysoitin , 1' 00". Oili Siikaniemi Topi Aaltonen, laulu, ja orkesteri off, levysoitin , 0' 20". Jenkan nro 2 aikana tanssivat "kyläläiset", Hääjenkan nro 11 ja Mantšurian kukkuloilla -sävellyksen nro 12 aikana "häävieraat". Etusivu Info Suomen kansallisfilmografia Elokuvat Tiedonkeruu.

Etusivu Info Elonet Toimituskunta Yhteystiedot Tekijänoikeudet Palaute Suomen kansallisfilmografia Suomalaisen elokuvan vuosikymmenet Suomalainen elokuvatuotanto — Kansakunnan synty: Suomalainen yhteiskunta — Teuvo Puro elokuvaohjaajana Varhaiset suomalaiset uranuurtajat Suomalainen elokuvatuotanto — Anna-Liisa — kotimainen taidefilmi Armeija astuu valkokankaalle — Meidän poikamme -elokuvan taustaa ja tarkoitusperiä Erkki Karu ja hänen aikakautensa Suomalaisen elokuvan pientuottajat —luvuilla Tidig svensk och finsk filmproduktion Öljy, josta palava isänmaanrakkaus imee voimansa - Kalle Kaarna ja elokuvat Valentin Vaalan Fennica-kausi Gustaf Molin — Suomalaisen elokuva-alan unohdettu suuruus Suomalainen elokuvatuotanto — Öljy, josta palava isänmaanrakkaus imee voimansa — Kalle Kaarna ja elokuvat — Valentin Vaalan Fennica-kausi Äänielokuva tulee Suomeen T.

Särkän kansallinen lähetystehtävä Wilho Ilmarin ja Hannu Lemisen vieraat miehet Suomalainen elokuvatuotanto — Intohimon roviot — Teuvo Tulion Sellaisena kuin Sinä minut halusit, Rakkauden risti, Levoton veri Lankeemus ja pelastusarmeija — sodanjälkeinen ongelmaelokuva Simo Penttilä -elokuvat Sodan, säännöstelyn ja jälkihoidon vuodet Suomisen perhe -elokuvat Tet-Lea-Valentin — luvun moderni komedia Valkoiset ruusut vain sinulle: Hannu Leminen ja romanttinen melodraama Suomalainen elokuvatuotanto — Elokuva Siljasta Valkoinen peura Kun on tunteet Suomalaisen värielokuvan synty Tuntematon sotilas Lättähatut ja piukkapöksyt valkokankaalla Suomalainen elokuvatuotanto — Elokuvamies Jörn Donner Merkitystä etsimässä Näköradiomiehen ihmeelliset siekailut — Spede-elokuvat ennen Uuno Turhapuroja Suomalainen elokuvatuotanto — "Anteeksi, mistä kakkosstudiolle?

Sången om den eldröda blomman ruotsinkielinen nimi Ruotsissa. Tunnistatko elokuvaan liittyviä tekijöitä, esiintyjiä ja kuvauspaikkoja? Kuvia ja videoita elokuvasta. Koskelan Olavi Kaarlo Oksanen. Elli, "Gaselli" Nora Mäkinen. Rakkauteen pettynyt Annikki Mirjami Kuosmanen. Rakel Linnanheimo ja Kaarlo Oksanen. Näyttelijät Kaarlo Oksanen Koskelan Olavi. Rakel Linnanheimo Moision Kyllikki. Nora Mäkinen Elli, "Gaselli". Birgit Nuotio Tumma tyttö. Veikko Linna Moision isäntä.

Lauri Korpela Koskelan isäntä, Olavin isä. Ida Hallikainen Koskelan emäntä.

Finnkino helsinki kinopalatsi naista naidaan -

Suosittelen lämpimästi käymään sielläkin. Helsingissä on yhtä aikaa elokuvateatteritiloja remontissa ja tyhjillään. Käytännössä energiatehokkuustavoitteita edistetään ennen kaikkea jakamalla lämmittäjille tietoa ja vinkkejä siitä, kuinka he voivat omilla toimillaan, pienemmillä tai isommilla, saada aikaan energiansäästöä. Uroteko onnistuu ja Olavin löytää Moision aidanpielestä Kyllikin lupaaman merkin, taitetun ruusunoksan. Oppaanani toimi poikani H, joka oli käynyt nauttimassa Scalan antimista jo aiemmin, itse siis olin vasta ohi kävellyt muutaman kerran. Syrjäytyminen Gallup-johtajien hallituksessa väännettäisiin myös syrjäytymisestä — "Oppivelvollisuuden laajentaminen olisi kylmä ja mekaaninen toimenpide". Toukokuussa sovittujen tuotannonrajoitusten jälkeen hinta alkoi laskea ja oli kesäkuun puolivälissä alhaisimmillaan noin 45 dollaria porno sivut maksullinen seura. Erityisesti liikennekäyttöön suunnattujen biopolttoaineiden tuotantoa varten on tarpeen kehittää ja kaupallistaa monenlaisia teknologioita.