Pornonovellit seksisivuja

Nousen seisomaan ja räpyttelen silmiäni kirkkaassa valossa. Häkellyn huudosta ja kapuan pöydälle istumaan. Minulle puhunut mies on ainakin kaksi metriä pitkä, järkälemäisen lihaksikas ja hänellä on musta, siistitty parta suun ympärillä ja lyhyet mustat hiukset.

Toinen portsareista on hieman lyhyempi, mutta vieläkin lihaksikkaampi ja kaljupäinen. Partasuinen mies istuu tuolille eteeni ja alkaa kaivella laukkuani, jonka on tuonut mukanaan. Lompakkoni löydettyään hän tiiraa henkilöllisyyspapereitani. Kumma tapa juhlia sitä, ryöstelemällä viinaa baareista! Kaljupäinen portsari on huomaamattani kiertänyt taakse ja nappaa riuskalla otteella käsivarsistani kiinni ja kiskaisee minut nojaamaan itseään vasten. Olisiko se baarin omistaja? Yritän rimpuilla tuloksetta irti, samalla kun partasuinen siirtää kätensä reisilleni hivellen niitä.

Kaljupäinen pitää edelleen ylävartaloani itseään vasten, kun partasuinen kaivaa taskustaan käsiraudat. Harjaantunein ottein he kiinnittävät käteni selän takaa ja kaljupää vetää minut taas itseään vasten antaen käsiensä valua rinnoilleni.

Partasuinen jatkaa reisieni hivelyä. Yritän puristaa niitä yhteen. Yhdellä repäisyllä hän levittää reiteni ja tunkee itsensä niiden väliin. Kaljupäinen kiskaisee hiuksistani päätäni taaksepäin ja murahtaa korvaani.

Samassa miehet kääntävät minut vatsalleni pöydälle ja irrottavat kahleet. Kaljupäinen nappaa taskustaan kolmet käsiraudat ja niillä he sitovat minut vatsalleni pöydälle, raajat kulmiin kahlittuina. Yritän rimpuilla, mutta hennolla varrellani ei ole toivoakaan näitä kaappeja vastaan. Kaljupäinen menee avaamaan ovea, ja sisään astuu aasialainen nainen salkku kädessään.

Hän kävelee eteeni ja ottaa kiinni leuastani pakottaen minut katsomaan häntä silmiin. Hän katselee minua arvioivasti. Tämä on ihan rutiinihommia, näin tehdään kaikille huonosti käyttäytyville. Cherry kävelee salkulleen ja avaa sen. Silmäni pyöristyvät kauhusta, kun näen hänen nostavan laukusta esineitä, joita olen nähnyt vain netin seksisivuilla. Ruoskia, dildoja ja kahleita. Hän valitsee kummallisen näköisen naamarin ja kävelee luokseni se kädessään. Partasuinen nappaa hiuksistani nostaen päätäni, ja Cherry asettelee minulle naamarin, joka peittää koko kasvoni jättäen pienet aukot silmien kohdalle.

Suuosassa on jonkinlainen leveä rengas, jota Cherry yrittää tunkea hampaideni välistä. Partasuinen läpsäyttää minua lujaa pepulle. Huudahdan yllättyneenä, jolloin Cherry työntää renkaan suuhuni. Rengas mahtuu juuri ja juuri hampaideni väliin jättäen suuni aivan ammolleen.

Cherry kiristää naamarin takaa hihnoilla lujasti, niin etten voi työntää rengasta pois. Cherry lähtee taas kaivelemaan salkkuaan. Yhtäkkiä kaljupäinen portsari alkaa kääriä hamettani ylös. Saatuaan sen lanteilleni, hän repii sukkahousuni ja laskee alushousuni paljastaen pienen peppuni. Cherry kävelee takaisin luokseni piiska kädessään.

Sen sanottuaan Cherry läimäyttää lujaa paljaalle pepulleni. Huudan kivusta ja säikähdyksestä. Cherry aloittaa armottoman piiskauksen lyöden tarkasti samaan kohtaan uudestaan ja uudestaan. Tuskanhiki valuu otsaltani kirveltäen silmiäni. Puristan silmäni kiinni ja puren hampaideni välissä olevaa rengasta. Yhtäkkiä piiskaus loppuu ja kuulen jommankumman portsareista kävelevän salkulle.

Avaan silmäni ja näen partasuisen kantavan salkun Cherrylle. Cherry kaivaa salkusta esiin pullon ja siirtyy peppuni luo. Partasuinen levittää pakaroitani ja säpsähdän, kun Cherry kaataa pullosta kylmää ainetta suoraan peppureiälleni.

Tunnen Cherryn kapeiden sormien hierovan peppuaukkoani. Mitä hän aikoo tehdä? Kauhukseni kaljupäinen portsari kaivaa laukusta valtavan kokoisen mustan dildon ja ojentaa sen Cherrylle. Tunnen, kuinka dildon pää alkaa hieroa peppureikääni, ja Cherry alkaa työntää sitä hitaasti sisääni. Huutaessani kivusta Cherry vetää dildon pois ja mutisee kaljupäälle jotain, mistä en saa selvää. Housuista paljastuu valtavan kokoinen kalu. Partasuinen avaa toisen käsikahleeni ja kiinnittää sen samaan pöydänjalkaan kuin toisenkin käden työntäen minut makaamaan pöydän reunalle.

Kaljupää ottaa hiuksistani kiinni ja työntää elintään kohti hampaideni välissä olevaa rengasta. Yritän vetää päätäni kauemmas, mutta määrätietoinen ote hiuksissani hän työntää kalunsa renkaasta suuhuni. Paksu kalu suussani en saa huudettua, ja Cherry alkaa taas painaa dildoa peppuuni. Parasta oli, että etukäteen jännittämäni kipu pysyi myös tahdin kiihtyessä poissa. Päinvastoin, hetki hetkeltä kulli sisälläni tuntui aina vaan paremmalta ja mitä aktiivisemmin sen kanssa työskentelin, sitä paremmalta se tuntui.

Vittuni eritti jälleen runsaasti mehujaan ja se lisäsi minun ja uskoakseni myös Billyn nautintoa. Billyn vatsa ja kivespussit kiiltelivät vittuni limasta ja välillä hyppäsin nuolemaan molempia. Kullia en kuitenkaan suuhuni ottanut, sillä muistin Brendan esittelemän kolmiottelun ja halusin saada latauksia eri reikiini asiaan kuuluvassa järjestyksessä.

Huomasin, että paras tapa tuottaa nautintoa asiakkaalle tässä lajissa oli yrittää saada omaan vittuun mahdollisimman hyvä olo. Mitä paremmalta Billyn terskan jyystäminen emättimeni seinämiin tai kohdun suuhun minusta tuntui, sitä voimakkaammiksi muuttuivat Billyn ähinä ja urahtelut. Kiimaani lisäsi se, että Becky ja Jim nussivat vieressämme kiihtyvällä tahdilla ja yhä äänekkäämmin.

Becky oli samoilla linjoilla kanssani ja oli nautinto nähdä hänen uhkean perseensä moninaiset kuviot. Paksut vitunhuulet hyväilivät hellästi Jimin kullin vartta ja terskaa. Beckyn kumartuessa eteenpäin valkoisten, hieman hyllyvien pakaroiden välistä paistoi tummanruskea perseläpi, jonka näkeminen sai minut tuntemaan oloni todella irstaaksi. Vielä viime viikolla olin ollut viaton koulutyttö, nyt vieressäni nussi kiimainen pariskunta ja omaa vittuani jyysti mahtava kyrpä.

Bill voihki nautinnollisesti pilluni käsittelyssä ja ähisi: Vieressä naiva Jim kuuli tämän tiedonannon ja ilmoitti Beckylle: Kiimainen hurmio valtasi minut ja pumppasin persettäni äärimmäisessä kiihkossa.

Tiedostin, että kurkustani alkoi kantautua kimeää huutoa. Tuntui kuin vitussani oleva kyrpä olisi muuttunut rautakangeksi. Billyn lantio nousi ylöspäin ikään kuin hän olisi yrittänyt lävistää minut kyrvällään. Vittuni lihakset kramppautuivat kyrvän ympärille ja tuntui kuin maailma olisi seisahtanut. Pienen hetken jälkeen tunsin sisälläni kauan odottamani kuuman paineen ja Billin sperma syöksyi emättimeeni suihku toisensa jälkeen.

Kyrpä ruiski siementä sisälleni ainakin puolen tusinaa kertaa. Vittu kihelmöi ja kouristeli edelleen kyrvän ympärillä. Laskeuduin vatsalleni Billyn päälle kyrpä edelleen vitussani ja suutelin häntä suoraan suulle. Tunsin hänen sormensa hyväilevän pakaroitani ja pujahtavan persereikääni. Vieressäni nussiva Becky oli myös pääsemässä huipulle ja heitteli päätään puolelta toiselle.

Katselimme Billyn kanssa toisillemme hymyillen, miten naapuripari saavutti huipun. Heiltä pääsi voimakkaita huutoja ja kiljaisuja.

Sitten kaikki hiljeni ja Becky lysähti Jimin päälle. Beckyn kasvot olivat tulipunaiset ja hän läähätti voimakkaasti. Beckyn hajuveden tuoksuun sekoittui hien ja kiimaeritteiden aromi.

Jimin veltostunut mulkku luiskahti ulos Beckyn voipuneen näköisestä pillusta. Vitunhuulten välisestä hetteiköstä pursusi runsaasti spermaa. Beckyn ohjaajanvaistot olivat tallella ja seuraava ohje kuului: Saat nuollaksesi Jimin sperman lisäksi kypsän naisen vittulimaa.

Yritä puristaa limat vitustasi kyrvän päälle mahdollisimman tarkkaan ennen kuin nouset ylös. Billyn kyrvän vetäytyessä vitustani näin, että se oli kauttaaltaan limainen ja sen varren edessä olevaan kuoppaan oli keräytynyt kunnon lätäkkö.

Vittuni huulet olivat sperman tuhrimat ja limaa valui reisilleni. Pienen lihasjännityksen avulla sain limavanan hallintaani ja kyrvän juureen kerääntyneen lätäkön huomattavasti suuremmaksi valuttaessani Billyn spermoja sisältäni.

Miehet läpsäyttivät kämmenessä vastakkain ja hymyilivät toisilleen. Vaihdoimme Beckyn kanssa paikkoja ja polvistuimme molemmat kyrpien puoleen. Jimin kyrpä oli vähintäänkin yhtä limainen kuin Billyn ja siihen liimautunut lima näytti, jos mahdollista, paksummalta ja siinä oli valkoisia hyytymiä.

Becky seurasi katseellaan toimiani, kun aloitin puhdistuksen terskaa imemällä. Olin aiemmin imenyt Beckyn pillua ja aistin sen aromin, vaikka Jimin sperman maku ja haju peittivät sen lähes alleen.

Maku oli melko suolainen ja kirpeä ja haju voimakas. En epäröinyt lainkaan hamuta spermaa mahdollisimman runsaasti suuhuni, sillä tiesin, että limaisen kullin puhdistus olisi huorana olemisen arkipäivää. Ilokseni huomasin, että siemennesteen maku kiihotti minua — tai ei pelkästään maku vaan tietoisuus siitä, miten ja minkälaisen käytöksen tuloksen kyseinen neste päästi valloilleen.

Becky lutkutti Billin kyrpää, nuoleskeli sen ympäristön ja loi suuntaani himokkaita katseita. Jim tuntui iloitsevan läsnäolostani jalkojensa välissä ja hieroi pallejaan limaisia kasvojani vasten. Hän läpsäytteli veltostuneella kyrvällä poskiani, hieroi terskaansa nenääni ja jopa silmiäni vasten. Kun suuni oli täynnä, katsoin kysyvästi Beckyä, joka osoitti sormellaan alaspäin. Kierrätin katseeni kaikki läsnäolijoihin, minkä jälkeen nielaisin sekoituksen kuuluvasti alas.

Kyrvän juuresta löytyi lisää samaa ainetta ja imin sen suuhuni äänekkäästi ryystäen, mikä sai aihetta hyväksyvän katseen Beckyn suunnalta. Becky lopetti Billyn puhdistuksen ja siirtyi nopeasti luokseni. Hän tarttui lujasti kasvoihin ja taivutti pääni takakenoon. Minulle oli selvää, mitä hän halusi ja avasin suuni vastaanottavasti. Becky supisti huuliaan ja valutti niiden välistä nieluuni keräämäänsä Billyn spermaa, jonka seassa sain suuhuni myös jonkin verran omia mehujani. Tyhjennettyään suunsa Becky taivutti puolestaan päänsä taaksepäin ja minä valutin spermaa takaisin hänen suuhunsa.

Becky käänteli päätään niin, että spermaa levittäytyi joka puolelle kasvoja ja pian hän näytti siltä kuin kasvot olisivat sokeriliemellä kuorrutetut. Becky hymyili suloisesti ja työnsi kieltään ulos niin, että lima valui hampaiden välistä suupielille, ylähuulelle ja leualle.

Näky oli sanoinkuvaamattoman irstas. Jim ja Bill seurasivat näytelmää aivan vierestä, ja se oli ilmeisen vaikuttava. Ilokseni näin, että molemmat kullit seisoivat juuri tapahtuneesta laukeamisesta huolimatta kivikovina täydessä toimintavalmiudessa. Lahjoitin miehille häikäisevimmän hymyni, painoin ahnaat huuleni Beckyn limaisia huulia vasten ja tutkin kielelläni hänen spermaisen suunsa sopukat.

Imeskelin kasvoilta kaikki spermavanat suuhuni ja keräsin ne kielelleni. Hieman ilkamoivasti ja yleisön iloksi nielaisin lastin kuuluvasti kurkustani alas. Valmiutesi irstailuihin on huippuluokkaa. Monet vuokraamamme hutsut ovat kieltäytyneet ottamasta lasteja suuhunsa, ja monet ovat kieltäytyneet viimeistään siinä vaiheessa, kun pääsemme suusta suuhun -vaiheeseen.

Bill nouti kaapista shamppanjapullon ja lasit. Hän tarttui lettiini, veti minut polvilleni sohvan viereen ja nosti toisen jalkansa sohvan käsinojalle. Jimin spermaa näytti olevan vielä runsaasti jäljellä vitun poimuissa. Brenda veti kasvoni vittunsa ääreen, tarttui sitten molemmin käsin takaraivooni. Voimakkaasti painaen hän hieroi kasvojani joka puolelta limaista vittuaan vasten.

Vapautettuaan pääni hän komensi minut selälleni lattialle. Hän kyykistyi ylleni ja ruskea perseläpi läheni kasvojani. Nautinnollisesti Becky hieroi läpeään ensin nenääni vasten ja pienen liikahduksen jälkeen löysin itseni nuolemassa ja suukottelemassa hänen persettään. Vielä pari senttiä ja välilihan jälkeen oli vuorossa vitun aukko. Kun olin nuoleskellut vittua hetken verran, Becky kohottautui hieman. Näin, miten hänen lihaksensa jännittyivät.

Ponnistelu tuotti pian tuloksen ja vitun uumenista purkautui vielä harmaa vana Jimin siemennestettä, jonka Becky ohjasi avoimena odottavaan suuhuni. Vieressä tilannetta seuranneet miehet hihkuivat hyväksyviä kannustushuutoja. Becky nousi ylös, mutta antoi jalallaan painaen ymmärtää, että minun olisi jäätävä lattialle.

Kaikki kolme katselivat minua ylhäältä alas ja virnuilivat toisilleen. Sitten Bill laskeutui kyykkyyn. Hänen perseläpensä odotti kieleni käsittelyä ja saikin osakseen huolellista nuolemista ja suukottelua.

Kohta oli Jim hänen vieressään ja käsittelin vuorotellen kahta aukkoa. Pian Becky oli vieressäni. Hän halusi minun suutelevan vuorotellen miesten perseläpiä ja hänen suutaan. Olin mielettömän iloinen, että sain olla tekemisissä naisen kanssa, jolla oli samanlainen maku kuin minulla itselläni.

Miesten noustua ylös läpiinsä tyytyväisinä Becky kosketti jalallaan kasvojani ja työnsi ison varpaansa suuhuni. Becky katseli miehiä kysyvästi otsaansa rypistäen.

Sitä paitsi tässä pelissä pelivälineen pelaajat voivat pelata välineensä kumpaan maaliin tahansa. Molemman miehet työnsivät kyrpänsä vittuihimme ja pian ne kiiltelivät herkullisen näköisinä uljaasti taivasta kohden kohonneina.

Miehet asettuivat sohvalle polvilleen niin, että suumme olivat sopivasti heidän kyrpiensä korkeudella.

Beckiä nussineen Jimin kalu hyväili kiimatippoja valuen huuliani. Kun Bill rupesi nussimaan Becky suuta, Jim painoi terskansa huulieni väliin. Tahdottomana maalitauluna oleminen oli uusi kiihottava tunne.

Kun Jim hidasti omia liikkeitään, toimin Beckyn esimerkin mukaisesti ja nussin aktiivisesti kyrpää suullani. Välillä nuolin palleja ja sain kuin sainkin Jimin kiveksen lähes kokonaan suuhuni.

Miehet kiihottuivat ja heidän nussimisensa kävi voimakkaammaksi. Becky alkoi päästellä kurkustaan yhä voimakkaampia, tosin kullin vaimentamia ääniä. Näin, että hänen molemmat kätensä olivat laskeutuneet vittuun, toisen käden sormet olivat emättimen syvyyksissä ja toinen klitorista hankaamassa.

Tätä esimerkkiä noudatin mielihyvin, sillä suunainti sai minut jälleen kiimaiseksi. Jimin työnnöt muuttuivat aina vaan syvemmiksi. Beckyn suusta kuului tukahdutettua muminaa, jolloin Jim lopetti suuni nussimisen ja käänsin pääni Beckyn suuntaan. Becky katsoi onnellisen näköisenä Billyä ja sitten minua ja Jimiä. Tunsin hienoista epävarmuutta, sillä en tiennyt uuden pelin sääntöjä, mutta ne selvisivät minulle pian.

Billy työnsi hitaan nautinnollisesti noin kolme neljäsosaa kyrvästään Beckyn suuhun, jolloin terska tavoitti nielun. Jim tarttui tukevasti päästäni ja työnsi hitaasti tunnustellen kyrpäänsä yhä syvemmälle. Tunsin sen koettavan kurkkuani niin voimakkaasti, että yökkäsin refleksin seurauksena. Seuraavaksi näin, miten Billy painoi kyrpäänsä hieman syvemmälle ja teki terskallaan Beckyn kurkussa muutamia naintiliikkeitä. Keskityin Jimin seuraavaan siirtoon ja yritin pitää kurkunpääni mahdollisimman rentona, jolloin Jimin seuraava hyökkäys kurkunpäätäni kohden sujuikin kommelluksitta.

Becky katsahti minua ilmeisen kunnioittavasti. Kulli työntyi yhä syvemmälle Beckyn nieluun. Sen paksuudesta johtuen Becky suun oli appoavoimena ja hän pystyi hengittämään vaivalloisesti vain nenänsä kautta. Pian Bill oli mahdollisimman syvällä ja hänen häpykarvansa kutittivat Beckyn nenänalusta. Molemmin käsin Beckyn päästä kiinni pitäen Billy puski lantiotaan edestakaisin ja nussi Beckyä voimakkaasti syvälle kurkkuun.

Beckyn silmät valuivat kyyneleitä ja suupielistä puolestaan valui vaahtomainen kuola. Kuten muukin tähänastinen irstailu, tämäkin näky kiihotti minua ja halusin välttämättä kokea saman, eikä Jim pettänyt odotuksiani.

Beckyn ja Billyn esitys oli kiihottanut hänet jälleen kovaan kiimaan ja hän nautti kurkunpääni ihanuuksista täysin voimin. Olin täysin avuton hänen käsittelyssään, mutta juuri tämä avuttomuus ja alistaminen kiihottivat minua.

Olin valmiina ottamaan Jimin siemensyöksyn vastaan suoraan ruokatorveeni, kun nainti keskeytyi. Pikkuhutsu on todella hyvä, todellinen luonnonlahjakkuus. Häntä on todella ilo nussia ja näen, miten pidät tavasta, jolla hän käsittelee vittuasi.

Tunnusta pois, että olet ihastunut tähän typykkään. Se on ihanaa, sillä lesboilunne on erinomaista. Kulli sylkee siementä jo pelkästä katselusta.

Näin, että Billyn puhe sai Beckyn hämilleen ja hän painoi katseensa alas. Tiesin, että nyt oli aika itsenäiseen toimintaan. Astuin Beckyn luo, otin kädelläni kiinni hänen leuastaan painaen hyväilevän naisellisen suudelman hänen huulilleen. Toisen käteni työnsin Beckyn jalkojen väliin hyväilemään hänen pillunsa poimuja. Becky vastasi suudelmaani ensin varovasti, sitten yhä kiihkeämmin. Miehet hihkuivat kannustavia huutoja, syleilivät meitä ja painoivat meidät hyväilyjemme jatkuessa sohvalle.

Katselimme Beckyn kanssa edelleen toisiamme silmiin ja vaihdoimme hyväilyjä, kun miehet levittivät jalkamme ja painoivat kyrpänsä vittuihimme.

Oli ihanaa suudella rehevän, kypsän naisen kanssa ja tuntea voimakaan kyrvän nussintaa vitussa. Seuraava orgasmini lähestyi ja tunsin, että Beckyn sisällä tapahtui sama reaktio.

Tärisimme orgasmin kourissa ja miehet tunsivat varmasti väristykset ja vittujemme kouristukset kulleissaan. Emme voineet jäädä lepäilemään, sillä nyt molemmat urokset halusivat purkautua. He vetivät meidät rajusti erilleen ja asettivat meidät niin, että päämme roikkuivat sohvan käsinojilta takakenossa alaspäin. En edes huomannut, kumpi nussi kurkkuani, mutta se oli yhdentekevää, sillä tiesin, että saisin spermalastin hyvin pian. Kyrvän liikkeet suuontelossa, töyssyt kurkunpäähän sekä suuren terskan tunkeutuminen nieluun saivat syljen erittymaan ja pian kasvoni olivat aivan märät.

Voimakkaasti tikkaavan kyrvän liike pysähtyi kuin seinään ja nussija työnsi sauvaansa valtavalla voimalla mahdollisimman syvälle kurkkuni. Kyrpä sykki lastin voimakkaina purkauksina nieluun ja yritin niellä mahdollisimman paljon. En kuitenkaan ehtinyt pysyä purkausten tahdissa ja koko suuni täyttyi spermasta.

Nyt näin, että asialla oli Bill. Hän veti kullinsa ulos suustani ja ruiskautti viimeiset purkaukset kasvoilleni.

Lopuksi hän otti leuastani kiinni ja puristi kyrvästään vielä kunnon annoksen kielelleni. Huomasin, miten Becky ja Jim kumartuivat katsomaan Billyn työn tuloksia. Työnsin kieleni ulos ja esittelin sille keräytynyttä kasaumaa.

Suuni oli muutenkin lähes täynnä Billyn spermaa. Sitten nielaisin kaiken alas ja lahjoitin yleisölleni onnellisen hymyn. Becky kumartui puoleeni ja arvasin aivan oikein. Beckyllä oli suussaan vielä Jimin purkama lasti, joten oli taas kielisuudelman aika. Suutelumme lopuksi suumme olivat tyhjät, sillä spermanvaihdon aikana nieleskelimme Jimin kullin purkamat limat alas nautinnollisina annoksina. Miesten mulkut olivat veltostuneet, mutta olimme Beckyn kanssa edelleen kovassa kiimassa.

Becky painoi minut lattialle istumaan ja astui hajareisin ylleni. Hän veti päätäni vittuaan kohden. Beckyn rehevien reisien, vitun ja leveähkön perseen luoma altapäin nähty maisema oli äärettömän seksikäs.

Tein parhaani lahjoittaakseni hänelle nautittavia hetkiä. Nussin kielelläni emättimen aukkoa ja siirryin sitten klitorikselle.

Seuraavaksi pääni painui ihanien perseposkien väliin. Nuolin Beckyn ruskeaa perseläpeä, painoin kieleni sen sisään ja nussin persettä kielelläni. Beckyn aromit täyttivät aistini, hänen rehevän naisellisen vittunsa kirpeä mahla, miesten spermojen jälkimaut ja tietysti pyllyn syvyyksistä tulleet tuhmanoloiset tuoksut, joihin olisin mielihyvin ollut valmis tutustumaan tarkemmin. Becky painoi anustaan yhä voimallisemmin kieltäni vasten ja suoli supisteli ihanasti kieleni ympärillä.

Olin hieman yllättynyt, kun Beckyn vartalo tärisi uuden orgasmin kourissa. Hän veti tukastani ja ohjasi kasvoni jälleen vitulleen.

Orgasmin myllerryksen aikana hän yksinkertaisesti hieroi kasvojani vittuaan vasten. Pillu valui runsaasti limaa ja välillä sen sisältä ruiskahteli kirpeää nestettä. Huomasin, että myös Beckyllä oli naisellisen ejakuloinnin lahja. Olin olettanut, että kahteen kertaan laukeaminen olisi riittänyt miespuolisille asiakkailleni, mutta oletukseni oli väärä.

Pelehtimisemme Beckyn kanssa oli ollut ilmeisen tehokasta potenssilääkettä, sillä hämmästyksekseni ja ilokseni näin, että molempien kavaljeeriemme parrut olivat taas kovettuneet. Tiesin miehisestä fysiologiasta sen verran, että ennen seuraavaa laukeamista kullit pysyisivät toimintakunnossa entistä pidempään ja odottelin kiinnostuneena, mitä seurueella olisi nyt mielessään.

Hän tarttui Billy kaluun ja veti hänet mukanaan sohvalle. Hän painoi Billyn selälleen ja pyllisti takamuksensa tämän kasvojen suuntaan. Asetuimme kyljellemme Beckyn alapään ääreen.

Becky istuutui Billyn lantioille, jolloin Billyn kyrpä työntyi hänen jalkojensa välistä kattoa kohti. Becky nosti takalistoaan ja hieroi terskaa vittuaan vasten, sitten vielä hieman persettä kohotettuaan hän ohjasi sen nuolemisestani kiiltelevälle ruskealle aukolleen. Seurasin lähietäisyydeltä, miten Becky painoi anustaan suurta terskaa vasten. Ryppyinen reikä venyi mahtikullin mittoja myötäillen riemukkaaksi renkaaksi.

Hieman tunnustellen Becky kohotti pari kertaa persettään ylös ja alas, jolloin terska ikään kuin suukotteli hänen perseläpeään. Sitten hän levitti jalkansa, ojensi ne suoriksi, ja kyrpä painui koko pituudeltaan suolen syvyyksiin. Kullin sisäänpainumisen aikana Beckyn vartalo vavahteli ja hänen kurkustaan kuului epämääräinen mutta ilmeisesti äärimmäisen nautinnon aiheuttama voihkinta.

Pää heittelehti sinne tänne, silmät olivat appoavoimina, mutta niistä näkyi lähes yksinomaan valkuaista. Lopulta Becky päästi syvän huokaisun ja sulki silmänsä.

Kasvoilta kuvastui lähes autuaallinen nautinnollinen ilme. Kyrpä mahdollisimman syvällä sisällään Becky huojutti itseään edestakaisin ja pyöritti samalla persettään, jolloin kyrpä sai koko varrellaan hyvän tuntuman suolen seinämiin. Pian Becky laskeutui selälleen, jolloin Billyn lantio pystyi liikkumaan esteettömästi ja nussimaan Beckyn peräaukkoa täysitehoisesti. Värisin odotuksen kiihkosta, sillä tiesin, että Jim oli kyrpineen vapaana minua varten ja minä perseineni luonnollisesti hänen käytettävissään.

Jim katsoi silmiini ja nosti keskivartaloansa päätäni kohti. Hän halusi vielä kerran esitellä minulle, mitä minulla oli odotettavissa. Yritin näyttää Jimille ilmeelläni, että odotin juuri hänen parrunsa painuvan peräaukkooni ja suukottelin voimakkaasti hänen terskaansa samanaikaisesti kiveksiä puristellen. Beckyllä oli kuitenkin uusi toive: Tunsin pian Beckyn kielen nussivan ja nuolevan vitussani.

Yritin vastata hänen käsittelyynsä yhtä taitavalla tavalla. Intoani nosti muutaman sentin päässä suustani Beckyn persettä jyystävä Billyn kyrpä. Oli selvää, että minäkin saisin kyrpää perseeseeni hyvin pian. Tilanne oli sanoinkuvaamattoman irstas ja kiimani oli äärimmillään.

Sain lipaistuksi pari kertaa Billyn kyrvän vartta ja hän ymmärsi toiveeni. Kalu vetäytyi suolesta ja suuntautui seuraavalla työnnöllä suoraan ylöspäin suuhuni.

Tunsin Beckyn suolen pohjukoista kantautuvan omaperäisen aromin, imaisin kalun suuhuni ja pyörittelin kieltäni sen härskillä pinnalla. Samoilla hetkillä tunsin takaosassani paitsi Beckyn vittuani työstävän kielen, myös lanteitani puristavat kädet. Jim levitti perseposkeni nähdäkseen maalialueen mahdollisimman hyvin.

Kuulin, miten hän sylkäisi tarkan osuman ja välittömästi sen jälkeen perseläpeäni vasten kohdistui kova paine. Lyhyellä tökkäyksellä Jim pullautti terskansa rengaslihakseni ohi. Ehdin vinkaista hieman ja olisin kai päästänyt kovempia ääniä, mutta Billyn suutani nussiva aromikas kyrpä työntyi niin syvälleni suuhuni, että ääntelyni tukahtui. Jim veti kyrpänsä ulos ja antoi terskansa tanssia kymmenisen kertaa peräsuoleni suulla vedellen sen lyhyin edestakaisin kiihkein vedoin sisään ja ulos.

Vaikka olin levitellyt persereikääni strippauksen yhteydessä, silmissäni kipunoi. Yritin kuitenkin ottaa tilanteen mahdollisimman rennosti ja opin kannalta. Nähdessäni Beckyn persepanosta saaman nautinnon tiesin olevan vain ajan kysymys, kun hallitsisin tämänkin lajin ammattilaisen tavoin. Sisään tullessani olin luvannut palvella asiakkaita millä tahansa tavalla, joten vilkaisin olkani yli Jimiä ja hymyilin hänelle hyväksyvästi. Jim nosti minut pois Beckyn päältä ja junttasi minut kontilleni sohvalle, sitten läimäytteli kämmenellään takamustani niin, että tunsin tuskallista kihelmöintiä.

Hän karjaisi onnellisen oloisesti ja keihästi perseeni nopealla ja voimakkaalla töytäisyllä pohjaan saakka. Sitten hän aloitti estottoman nussinnan kyrpänsä koko pituudelta. Toinen käsi puristeli tissejäni ja painui kasvojani vasten kahden sormen päätyessä suuhuni. Becky polvistui vierelleni samaan asentoon ja tarjosi perseensä Billyn käyttöön. Billy läimi ensin Beckyn persettä kämmenillään niin, että se hohti punaisena. Läimimisen aikana Beckyn kiljahduksissa kuului, ei suinkaan tuskan vaan ilmeisen nautinnollinen sävy.

Beckyn naisellinen kypsä vartalo heilui ja hyllyi Billyn kyrvän työntöjen tahdissa ja oli selvää, että viimeiset sperma-ammukset laukaistaisiin suoliemme syvyyksiin.

Armoa ei annettaisi, enkä tuntenut aiheelliseksi sitä pyytääkään. Vaikka tunsin kipua, siihen sekoittui irstaan tilanteen aiheuttamana myös paljon kiimaa, niin että tuska muuttui yhä enemmän nautinnoksi. Pienen hengenvedon aikana miehet nostivat minut ja Beckyn niin, että ehdimme vahtaa pikaisen suudelman.

Nainnin jatkuessa olimme Beckyn kanssa kasvotusten ja katsoimme toisiamme suoraan silmiin.

Vajoan lattialle ja mietin kauhuissani tekoani. Nyt varmasti soitetaan poliisille ja vanhemmilleni ja joudun putkaan yöksi… Vanhempieni haaveet kunnollisesta tyttärestä murskaantuvat…. Keskellä huonetta on pitkä ruokapöydän tapainen ja muutama tuoli. Istun yhdelle tuoleista pidellen päätäni. Kännykkäni on laukussa ja menetän ajantajuni. Istun pää sylissä, kunnes nukahdan.

Huomaan musiikin loppuneen, baari on ilmeisesti jo suljettu. Jätettiinkö minut yöksi tänne? Kuulen ääniä, kahden miehen naureskelua ja askeleita, jotka lähestyvät.

Ovi avataan ja toinen kiinniottajistani astuu sisään. Jäljessä tulee toinen, joka lukitsee oven perässään. Nousen seisomaan ja räpyttelen silmiäni kirkkaassa valossa. Häkellyn huudosta ja kapuan pöydälle istumaan. Minulle puhunut mies on ainakin kaksi metriä pitkä, järkälemäisen lihaksikas ja hänellä on musta, siistitty parta suun ympärillä ja lyhyet mustat hiukset.

Toinen portsareista on hieman lyhyempi, mutta vieläkin lihaksikkaampi ja kaljupäinen. Partasuinen mies istuu tuolille eteeni ja alkaa kaivella laukkuani, jonka on tuonut mukanaan. Lompakkoni löydettyään hän tiiraa henkilöllisyyspapereitani. Kumma tapa juhlia sitä, ryöstelemällä viinaa baareista! Kaljupäinen portsari on huomaamattani kiertänyt taakse ja nappaa riuskalla otteella käsivarsistani kiinni ja kiskaisee minut nojaamaan itseään vasten.

Olisiko se baarin omistaja? Yritän rimpuilla tuloksetta irti, samalla kun partasuinen siirtää kätensä reisilleni hivellen niitä. Kaljupäinen pitää edelleen ylävartaloani itseään vasten, kun partasuinen kaivaa taskustaan käsiraudat. Harjaantunein ottein he kiinnittävät käteni selän takaa ja kaljupää vetää minut taas itseään vasten antaen käsiensä valua rinnoilleni. Partasuinen jatkaa reisieni hivelyä. Yritän puristaa niitä yhteen. Yhdellä repäisyllä hän levittää reiteni ja tunkee itsensä niiden väliin.

Kaljupäinen kiskaisee hiuksistani päätäni taaksepäin ja murahtaa korvaani. Samassa miehet kääntävät minut vatsalleni pöydälle ja irrottavat kahleet. Kaljupäinen nappaa taskustaan kolmet käsiraudat ja niillä he sitovat minut vatsalleni pöydälle, raajat kulmiin kahlittuina.

Yritän rimpuilla, mutta hennolla varrellani ei ole toivoakaan näitä kaappeja vastaan. Kaljupäinen menee avaamaan ovea, ja sisään astuu aasialainen nainen salkku kädessään. Hän kävelee eteeni ja ottaa kiinni leuastani pakottaen minut katsomaan häntä silmiin. Hän katselee minua arvioivasti. Tämä on ihan rutiinihommia, näin tehdään kaikille huonosti käyttäytyville.

Cherry kävelee salkulleen ja avaa sen. Silmäni pyöristyvät kauhusta, kun näen hänen nostavan laukusta esineitä, joita olen nähnyt vain netin seksisivuilla. Ruoskia, dildoja ja kahleita. Hän valitsee kummallisen näköisen naamarin ja kävelee luokseni se kädessään.

Partasuinen nappaa hiuksistani nostaen päätäni, ja Cherry asettelee minulle naamarin, joka peittää koko kasvoni jättäen pienet aukot silmien kohdalle. Suuosassa on jonkinlainen leveä rengas, jota Cherry yrittää tunkea hampaideni välistä. Partasuinen läpsäyttää minua lujaa pepulle. Huudahdan yllättyneenä, jolloin Cherry työntää renkaan suuhuni. Rengas mahtuu juuri ja juuri hampaideni väliin jättäen suuni aivan ammolleen.

Cherry kiristää naamarin takaa hihnoilla lujasti, niin etten voi työntää rengasta pois. Cherry lähtee taas kaivelemaan salkkuaan. Yhtäkkiä kaljupäinen portsari alkaa kääriä hamettani ylös. Saatuaan sen lanteilleni, hän repii sukkahousuni ja laskee alushousuni paljastaen pienen peppuni.

Cherry kävelee takaisin luokseni piiska kädessään. Sen sanottuaan Cherry läimäyttää lujaa paljaalle pepulleni. Huudan kivusta ja säikähdyksestä. Cherry aloittaa armottoman piiskauksen lyöden tarkasti samaan kohtaan uudestaan ja uudestaan. Tuskanhiki valuu otsaltani kirveltäen silmiäni.

Puristan silmäni kiinni ja puren hampaideni välissä olevaa rengasta. Yhtäkkiä piiskaus loppuu ja kuulen jommankumman portsareista kävelevän salkulle. Avaan silmäni ja näen partasuisen kantavan salkun Cherrylle. Cherry kaivaa salkusta esiin pullon ja siirtyy peppuni luo. Miehiin kääntyen hän jatkoi: Miehet katselivat ilmeisen ihastuneina minua: Niin sievät nuoret kasvot ja hyvännäköinen vartalo. Toivottavasti tämä kestää kovaakin käyttöä. Becky tarttui käteeni ja istutti minut miehiä vastapäätä olevalle nojatuolille.

Hän silitti jo hieman hymyillen poskeani ja laskeutui kasvojeni puoleen. Keskisormi hiveli nenänpäätäni ja sitten huuliani. Tunsin Beckyn hajuveden tuoksun ja näin läheltä jo melko ryppyiset mutta omalla tavallaan kauniit kasvot. Katsoi Beckyä syvälle silmiin ja raotin hieman huuliani. Olin osunut aavistuksissani oikeaan, sillä hieman korskean alun jälkeen Becky osoittautui naiseksi, joka halusi myös naista.

Hän veti pääni puoleensa ja painoi huulilleni ihanan himokkaan suudelman; kieli työntyi suuhuni ja tutki huulten sisäpintaa ja kieleni alapuolta.

Sydämeni sykähti ja olisin voinut kiljahtaa ilosta, sillä nyt olimme pääsemässä asiaan. Vastasin suudelmaan kiihkein imaisuin ja hyväilin kädelläni kumartuneen Beckyn alas roikkuvia rintoja.

Ensisuudelman jälkeen Becky vetäytyi tarkastelemaan minua lähemmin ja kiinnitti huomionsa puseron läpi nököttäviin nänneihin. Hän nipisti ja venytti nännejäni kankaan läpi, jolloin päästin kiimaisen voihkaisun.

Hän osoitti minulle pöytää ja ojensi toisen kätensä auttaen minua nousemaan sille. Onneksi pöytä oli tukevaa tekoa ja niin iso, että pystyin keskittymään esitykseen. Becky oli oikeassa kiimani suhteen.

Vastaanotto oli hieman viilentänyt tunteitani, mutta Beckyn suudelma oli saanut kiihkon palautumaan entistäkin voimakkaampana. Nyt halusin kiihottaa myös läsnäolijat mahdollisimman kiimaisiksi. Pyöritin lantioitani musiikin tahtiin. Avasin puseron alempia nappeja ja vedin sen rintojen alle solmuun, jolloin uhkeat rintani kohosivat näyttävästi ylöspäin. Kengät ja polvisukat riisuin asianmukaisesti musiikin tahdissa.

Esittelin pöksyjäni hameen alta sopivasti kyykistellen ja pyllistellen ja päästin sitten hamosen putoamaan alas. Katselin välillä miehiin päin ja kohta näin, miten housujen raoista alkoi nousta kullien päät. Pian miehet hieroivat kullejaan hitaasti vatkaten. Becky istui miesten välissä. Hän oli paljastanut uhkeat rintansa ja imutti pitkähköjä nännejään vuorotellen molemmilla ja hyväili välillä käsillään kulleja voimakkaampaan seisontaan. Olin nähnyt pornofilmeissä ja netissä erikokoisia elimiä ja pystyin toteamaan, että Jim ja Bill olivat todella hyvin varustettuja.

Välillä Becky hieroi vittuaan stringit sivuun vetäen ja pian hän riisui nekin jääden täysin ilkosilleen. Miesten sormet leikittelivät Beckyn hävyssä huulia venyttäen ja välillä sisällä käväisten. Vittu näytti laajalta ja poimuiselta. Väri oli tummanpuhuva ja ulommat häpyhuulet paksut ja karvattomat. Niiden välistä tunkeutuivat sisemmät huulet kuin repaleinen kukon heltta, jossain enemmän, jossain vähemmän riippuen.

Häpyhuulet olivat tuuhean karvan verhoamat, mutta vitun yläpuolella oli parin sentin levyinen, huolellisesti ajeltu karvavana, jonka alaosa oli kuin nuolenkärki, joka osoitti sisäänkäynnin suunnan.

Nähdessäni tämän tunnelmallisen ja tilanteen huomioon ottaen mitä sopivimmin käyttäytyvän yleisön kiihotuin entistä enemmän ja pikkuisiin pöksyihin valui kosteutta niin, että nalle oli kohta uimakelpoinen.

Liikuin edelleen musiikin mukaan, mutta nyt hieroin vittuani samassa tahdissa pöksyjen alta. Vedin kosteat sormeni pöksyistä, hymyilin somasti miesten suuntaan ja vein sormet suuhuni. Tunsin, että miehet kiihottuivat näkemästään ja iloitsin tästä tunteesta: Olin ylhäällä oleva jumalatar ja miehet kärsivät toistaiseksi alhaisessa kiiman helvetissä. Ennen kuin hän ehti luokseni, avasin puseron solmut ja vapautin rintani. Musiikki loppui sopivaan huipennukseen ja vatkasin sen mukaisesti rintojani joka suuntaan.

Musiikin loputtua jäin seisomaan jalat levällään ja levitin vitunhuulet molempien käsien etusormilla tuotettani esitellen. Laskeuduin kyykkyyn, jolloin vitussa ollut ilma purkautui somasti suhisten ulos ja sen mukana pöydälle valahti kunnioitettava määrä vittulimaa.

Vahvistaakseni Becky sanoman nostin lanteitani niin, että persevako kohosi näkyville. Puristin käteni nyrkkiin, nostin keskisormen hävyttömään eleeseen, nuolaisin sitä ja työnsin sormen miesten ja Beckyn kiimaisen huokailun saattelemana perseeseeni mahdollisimman syvään. Miesten kädet hankasivat ja vatkasivat kulleja niin kiivaasti, että pelkäsin heidän pian tyydyttävän itsensä ilman apuani. Lisäsin painetta työntämällä toisen käden sormen perseeseen ja levittelin aukkoa joka suuntaan.

Sen lisäksi että perseläven esittely lisäsi asiakkaiden kiimaa, se oli osa valmistautumista myöhempiin koitoksiin. Molempien miesten mulkut olivat täydessä jäykkyydessään saavuttaneet paitsi kunnioitettavan pituuden niin myös paksuuden. Vaikka olin saanut peräsuoleeni Brendan koko käden, oletin, että miehet eivät noudattaisi samaa varovaisuutta kuin Brenda nyrkkinainnissaan.

Kiihkossani halusin kuitenkin juuri rajua naintia ja maltoin tuskin odottaa saadakseni ainakin toisen näkemistäni paksuista parruista perseeseeni. Se aiheuttaisi varmaankin kipua, mutta sehän kuuluisi asiaan. Kuin ajatukseni lukien Becky ilmoitti miehille: Historiallinen hetki tämän lutkan elämässä, joten meidän on annettava hänelle kokonaisvaltainen kuva huoran ammatista. Becky nousi ylös ja komensi minut selälleni pöydälle.

Myös miehet nousivat ylös ja astuivat lähemmäksi. Becky siirsi toisen jalkani sivuun ja tökkäsi etusormensa vittuuni. Onko maksamamme hinta tavarasta kohtuullinen, riippuu tietysti myös siitä, miten hyvin ja miten pitkään osaamme sitä hyväksemme käyttää. Becky tarttui molempiin letteihini ja veti kasvoni vittuaan vasten.

Tunsin nenässäni Beckyn vitun aromit. Minusta tuntui kuin hän ei olisi pessyt paikkojaan pariin päivään ja jostain kumman syystä tämä kiihotti minua suunnattomasti. Sain mellastaa kielelläni hetken aikaa hänen voimakasaromisen vittunsa poimuissa, mutta sitten Becky veti pääni pois.

Becky laskeutui jalkojeni väliin ja työnsi taas sormen vittuuni. Toinen ja kolmaskin sormi seurasivat pian perässä. Samanaikaisesti Becky hamusi häpyhuulteni yläosan ja klitoriksen suuhunsa, nuoleskeli nautinnollisesti ja imaisi herkkunappulaa.

Klitorikseni kovettui ja nousi esille kuin pikkuruinen kulli, jota Becky rupesi naimaan suullaan. Beckyn työskentely oli vaativaa ja rajua, mutta samanaikaisesti äärimmäisen taidokasta ja nautintoa tuottavaa. Nostin lantioitani ja puskin kiihkossani nussivaa suuta vastaan. Tiesin, että vittuni ejakuloisi runsaasti mahlaa sen yhteydessä.

Brenda oli varmaankin mainostanut Beckylle ominaisuuksiani ja tämä halusi herkutella vittuni kustannuksella. Beckyn käsittely sai vartaloni vapisemaan ja vieressä seisovat kullejaan vatkaavat miehet lisäsivät kiihkoni huippuunsa. Becky tunsi sen ja veti sormensa sisältäni. Hän avasi suunsa ammolleen vastaanottaakseen, mitä minulla oli tarjota. Ensimmäisen ruiskauksen jälkeen paine laski, mutta lihaskouristusten myötä vitustani purkautui vielä useampia runsaita suihkauksia, jotka Becky nieleskeli sisäänsä.

Kun hän nousi jaloilleen, oli suussa varastossa jonkin verran vittuni mahlaa. Becky kääntyi ensin Jimin ja sitten Billin puoleen ja valutti heitä suudellen suustaan vittuni terveiset. Becky otti taas ohjakset käsiinsä. Hän suuteli jälleen minua, jolloin sain maistaa oman vittuni maun. Bill nousi ylös kyrpä tanassa ja toi sen kasvojeni eteen. Hän ohjasi Billyn selälleen sohvalla ja minut kyykkyyn tämän äärimmilleen paisuneen kyrvän ylle.

Becky otti purppuraisesta terskasta kädellään kiinni ja veti esinahan äärimmilleen taakse. Hän painoi minua hartioista alaspäin ja ohjasi kullin vittuni huulille, jotka ihanan irstaan punainen kullinpää erotti toisistaan. Laskeuduin hitaasti alemmaksi ja taivaallinen tunne valtasi minut kullin tunkeutuessa vittuni syvyyksiin. Becky ja toinen Jim seurasivat vierestä kullin matkaa vittuuni. Pian istuin kulli äärimmäisen syvällä sisälläni ja nautin hetken tästä tunteesta.

Becky siveli poskiani ja painoi huulilleni hellän suudelman. Ole iloinen, että saat ensimmäistä kertaa munaa pilluusi sivistyneessä seurassa. Kuten näet, osaamme nauttia seksistä ja osaamme myös arvostaa tavarasi arvoa. Istuin hetken Billyn kyrpä sisälläni ja katsoin hänen autuaasti hymyileviin kasvoihinsa.

Vaikka olin harjaannuttanut vittuani erilaisilla esineillä, niin aito kyrpä oli sentään ennenkokematon elämys. Se täytti ihanasti vitun onkalot, samanaikaisesti mukautuen ja tunkeillen. En tuntenut lainkaan pelkäämääni kipua vaan ainoastaan mielettömän hyvältä tuntuvan puristuksen ja aloin vaistomaisesti liikuttaa alapäätäni. Kaikki tuntui luonnolliselta ja ihanalta. Nussin liikkeilläni sisälläni olevaa kyrpää, mikä sai allani olevan Billyn urahtelemaan ja voihkimaan nautinnosta. Taivaallinen tunne… Toivottavasti tästä hetkestä illasta jää sinulle hyvät ja nautinnolliset muistot.

Sen vuoksi heidän olisi saatava rahoilleen runsaasti nautinnollista vastiketta. Muuten Brendalle saattaisi mennä huonoa palautetta ja lupaavasti alkanut urani luksushuorana loppuisi lyhyeen. Becky asettui Jimin kanssa vierellemme sohvan toiseen päähän samanlaiseen asentoon kuin minä.

Oli ihanaa tulla nussituksi ja oli vielä ihanampaa, kun vieressä oli toinen nussiva pari. Sitten nousin ensin hitaasti ylöspäin lähes koko kullin pituudelta. Pumppasin Billyn munaa ensin hitaasti ja sitten yhä kiihtyvällä tahdilla. Palautin mieleeni eri pornofilmeissä näkemieni huorien kiemurtelun ja uskoin, että en jäänyt moninaisuudessa ja ammattitaidossa yhdenkään jälkeen.

Parasta oli, että etukäteen jännittämäni kipu pysyi myös tahdin kiihtyessä poissa. Päinvastoin, hetki hetkeltä kulli sisälläni tuntui aina vaan paremmalta ja mitä aktiivisemmin sen kanssa työskentelin, sitä paremmalta se tuntui. Vittuni eritti jälleen runsaasti mehujaan ja se lisäsi minun ja uskoakseni myös Billyn nautintoa.

Billyn vatsa ja kivespussit kiiltelivät vittuni limasta ja välillä hyppäsin nuolemaan molempia. Kullia en kuitenkaan suuhuni ottanut, sillä muistin Brendan esittelemän kolmiottelun ja halusin saada latauksia eri reikiini asiaan kuuluvassa järjestyksessä. Huomasin, että paras tapa tuottaa nautintoa asiakkaalle tässä lajissa oli yrittää saada omaan vittuun mahdollisimman hyvä olo. Mitä paremmalta Billyn terskan jyystäminen emättimeni seinämiin tai kohdun suuhun minusta tuntui, sitä voimakkaammiksi muuttuivat Billyn ähinä ja urahtelut.

Kiimaani lisäsi se, että Becky ja Jim nussivat vieressämme kiihtyvällä tahdilla ja yhä äänekkäämmin. Becky oli samoilla linjoilla kanssani ja oli nautinto nähdä hänen uhkean perseensä moninaiset kuviot. Paksut vitunhuulet hyväilivät hellästi Jimin kullin vartta ja terskaa. Beckyn kumartuessa eteenpäin valkoisten, hieman hyllyvien pakaroiden välistä paistoi tummanruskea perseläpi, jonka näkeminen sai minut tuntemaan oloni todella irstaaksi.

Vielä viime viikolla olin ollut viaton koulutyttö, nyt vieressäni nussi kiimainen pariskunta ja omaa vittuani jyysti mahtava kyrpä. Bill voihki nautinnollisesti pilluni käsittelyssä ja ähisi: Vieressä naiva Jim kuuli tämän tiedonannon ja ilmoitti Beckylle: Kiimainen hurmio valtasi minut ja pumppasin persettäni äärimmäisessä kiihkossa.

Tiedostin, että kurkustani alkoi kantautua kimeää huutoa. Tuntui kuin vitussani oleva kyrpä olisi muuttunut rautakangeksi. Billyn lantio nousi ylöspäin ikään kuin hän olisi yrittänyt lävistää minut kyrvällään. Vittuni lihakset kramppautuivat kyrvän ympärille ja tuntui kuin maailma olisi seisahtanut. Pienen hetken jälkeen tunsin sisälläni kauan odottamani kuuman paineen ja Billin sperma syöksyi emättimeeni suihku toisensa jälkeen.

Kyrpä ruiski siementä sisälleni ainakin puolen tusinaa kertaa. Vittu kihelmöi ja kouristeli edelleen kyrvän ympärillä. Laskeuduin vatsalleni Billyn päälle kyrpä edelleen vitussani ja suutelin häntä suoraan suulle. Tunsin hänen sormensa hyväilevän pakaroitani ja pujahtavan persereikääni. Vieressäni nussiva Becky oli myös pääsemässä huipulle ja heitteli päätään puolelta toiselle. Katselimme Billyn kanssa toisillemme hymyillen, miten naapuripari saavutti huipun.

Heiltä pääsi voimakkaita huutoja ja kiljaisuja. Sitten kaikki hiljeni ja Becky lysähti Jimin päälle. Beckyn kasvot olivat tulipunaiset ja hän läähätti voimakkaasti. Beckyn hajuveden tuoksuun sekoittui hien ja kiimaeritteiden aromi. Jimin veltostunut mulkku luiskahti ulos Beckyn voipuneen näköisestä pillusta.

Vitunhuulten välisestä hetteiköstä pursusi runsaasti spermaa. Beckyn ohjaajanvaistot olivat tallella ja seuraava ohje kuului: Saat nuollaksesi Jimin sperman lisäksi kypsän naisen vittulimaa. Yritä puristaa limat vitustasi kyrvän päälle mahdollisimman tarkkaan ennen kuin nouset ylös. Billyn kyrvän vetäytyessä vitustani näin, että se oli kauttaaltaan limainen ja sen varren edessä olevaan kuoppaan oli keräytynyt kunnon lätäkkö.

Vittuni huulet olivat sperman tuhrimat ja limaa valui reisilleni. Pienen lihasjännityksen avulla sain limavanan hallintaani ja kyrvän juureen kerääntyneen lätäkön huomattavasti suuremmaksi valuttaessani Billyn spermoja sisältäni. Miehet läpsäyttivät kämmenessä vastakkain ja hymyilivät toisilleen. Vaihdoimme Beckyn kanssa paikkoja ja polvistuimme molemmat kyrpien puoleen. Jimin kyrpä oli vähintäänkin yhtä limainen kuin Billyn ja siihen liimautunut lima näytti, jos mahdollista, paksummalta ja siinä oli valkoisia hyytymiä.

Becky seurasi katseellaan toimiani, kun aloitin puhdistuksen terskaa imemällä. Olin aiemmin imenyt Beckyn pillua ja aistin sen aromin, vaikka Jimin sperman maku ja haju peittivät sen lähes alleen.

Maku oli melko suolainen ja kirpeä ja haju voimakas. En epäröinyt lainkaan hamuta spermaa mahdollisimman runsaasti suuhuni, sillä tiesin, että limaisen kullin puhdistus olisi huorana olemisen arkipäivää. Ilokseni huomasin, että siemennesteen maku kiihotti minua — tai ei pelkästään maku vaan tietoisuus siitä, miten ja minkälaisen käytöksen tuloksen kyseinen neste päästi valloilleen.

Becky lutkutti Billin kyrpää, nuoleskeli sen ympäristön ja loi suuntaani himokkaita katseita. Jim tuntui iloitsevan läsnäolostani jalkojensa välissä ja hieroi pallejaan limaisia kasvojani vasten. Hän läpsäytteli veltostuneella kyrvällä poskiani, hieroi terskaansa nenääni ja jopa silmiäni vasten. Kun suuni oli täynnä, katsoin kysyvästi Beckyä, joka osoitti sormellaan alaspäin.

Kierrätin katseeni kaikki läsnäolijoihin, minkä jälkeen nielaisin sekoituksen kuuluvasti alas. Kyrvän juuresta löytyi lisää samaa ainetta ja imin sen suuhuni äänekkäästi ryystäen, mikä sai aihetta hyväksyvän katseen Beckyn suunnalta. Becky lopetti Billyn puhdistuksen ja siirtyi nopeasti luokseni. Hän tarttui lujasti kasvoihin ja taivutti pääni takakenoon. Minulle oli selvää, mitä hän halusi ja avasin suuni vastaanottavasti.

Becky supisti huuliaan ja valutti niiden välistä nieluuni keräämäänsä Billyn spermaa, jonka seassa sain suuhuni myös jonkin verran omia mehujani. Tyhjennettyään suunsa Becky taivutti puolestaan päänsä taaksepäin ja minä valutin spermaa takaisin hänen suuhunsa.

Becky käänteli päätään niin, että spermaa levittäytyi joka puolelle kasvoja ja pian hän näytti siltä kuin kasvot olisivat sokeriliemellä kuorrutetut. Becky hymyili suloisesti ja työnsi kieltään ulos niin, että lima valui hampaiden välistä suupielille, ylähuulelle ja leualle.

Näky oli sanoinkuvaamattoman irstas. Jim ja Bill seurasivat näytelmää aivan vierestä, ja se oli ilmeisen vaikuttava. Ilokseni näin, että molemmat kullit seisoivat juuri tapahtuneesta laukeamisesta huolimatta kivikovina täydessä toimintavalmiudessa. Lahjoitin miehille häikäisevimmän hymyni, painoin ahnaat huuleni Beckyn limaisia huulia vasten ja tutkin kielelläni hänen spermaisen suunsa sopukat. Imeskelin kasvoilta kaikki spermavanat suuhuni ja keräsin ne kielelleni.

Hieman ilkamoivasti ja yleisön iloksi nielaisin lastin kuuluvasti kurkustani alas. Valmiutesi irstailuihin on huippuluokkaa. Monet vuokraamamme hutsut ovat kieltäytyneet ottamasta lasteja suuhunsa, ja monet ovat kieltäytyneet viimeistään siinä vaiheessa, kun pääsemme suusta suuhun -vaiheeseen. Bill nouti kaapista shamppanjapullon ja lasit. Hän tarttui lettiini, veti minut polvilleni sohvan viereen ja nosti toisen jalkansa sohvan käsinojalle. Jimin spermaa näytti olevan vielä runsaasti jäljellä vitun poimuissa.

Brenda veti kasvoni vittunsa ääreen, tarttui sitten molemmin käsin takaraivooni. Voimakkaasti painaen hän hieroi kasvojani joka puolelta limaista vittuaan vasten. Vapautettuaan pääni hän komensi minut selälleni lattialle. Hän kyykistyi ylleni ja ruskea perseläpi läheni kasvojani.

Nautinnollisesti Becky hieroi läpeään ensin nenääni vasten ja pienen liikahduksen jälkeen löysin itseni nuolemassa ja suukottelemassa hänen persettään.

Vielä pari senttiä ja välilihan jälkeen oli vuorossa vitun aukko. Kun olin nuoleskellut vittua hetken verran, Becky kohottautui hieman. Näin, miten hänen lihaksensa jännittyivät. Ponnistelu tuotti pian tuloksen ja vitun uumenista purkautui vielä harmaa vana Jimin siemennestettä, jonka Becky ohjasi avoimena odottavaan suuhuni.

Vieressä tilannetta seuranneet miehet hihkuivat hyväksyviä kannustushuutoja. Becky nousi ylös, mutta antoi jalallaan painaen ymmärtää, että minun olisi jäätävä lattialle. Kaikki kolme katselivat minua ylhäältä alas ja virnuilivat toisilleen. Sitten Bill laskeutui kyykkyyn. Hänen perseläpensä odotti kieleni käsittelyä ja saikin osakseen huolellista nuolemista ja suukottelua. Kohta oli Jim hänen vieressään ja käsittelin vuorotellen kahta aukkoa.

Pian Becky oli vieressäni. Hän halusi minun suutelevan vuorotellen miesten perseläpiä ja hänen suutaan. Olin mielettömän iloinen, että sain olla tekemisissä naisen kanssa, jolla oli samanlainen maku kuin minulla itselläni.

Miesten noustua ylös läpiinsä tyytyväisinä Becky kosketti jalallaan kasvojani ja työnsi ison varpaansa suuhuni. Becky katseli miehiä kysyvästi otsaansa rypistäen. Sitä paitsi tässä pelissä pelivälineen pelaajat voivat pelata välineensä kumpaan maaliin tahansa. Molemman miehet työnsivät kyrpänsä vittuihimme ja pian ne kiiltelivät herkullisen näköisinä uljaasti taivasta kohden kohonneina.

Miehet asettuivat sohvalle polvilleen niin, että suumme olivat sopivasti heidän kyrpiensä korkeudella. Beckiä nussineen Jimin kalu hyväili kiimatippoja valuen huuliani.

Kun Bill rupesi nussimaan Becky suuta, Jim painoi terskansa huulieni väliin. Tahdottomana maalitauluna oleminen oli uusi kiihottava tunne. Kun Jim hidasti omia liikkeitään, toimin Beckyn esimerkin mukaisesti ja nussin aktiivisesti kyrpää suullani. Välillä nuolin palleja ja sain kuin sainkin Jimin kiveksen lähes kokonaan suuhuni. Miehet kiihottuivat ja heidän nussimisensa kävi voimakkaammaksi. Becky alkoi päästellä kurkustaan yhä voimakkaampia, tosin kullin vaimentamia ääniä.

Näin, että hänen molemmat kätensä olivat laskeutuneet vittuun, toisen käden sormet olivat emättimen syvyyksissä ja toinen klitorista hankaamassa. Tätä esimerkkiä noudatin mielihyvin, sillä suunainti sai minut jälleen kiimaiseksi. Jimin työnnöt muuttuivat aina vaan syvemmiksi. Beckyn suusta kuului tukahdutettua muminaa, jolloin Jim lopetti suuni nussimisen ja käänsin pääni Beckyn suuntaan.

Becky katsoi onnellisen näköisenä Billyä ja sitten minua ja Jimiä. Tunsin hienoista epävarmuutta, sillä en tiennyt uuden pelin sääntöjä, mutta ne selvisivät minulle pian. Billy työnsi hitaan nautinnollisesti noin kolme neljäsosaa kyrvästään Beckyn suuhun, jolloin terska tavoitti nielun. Jim tarttui tukevasti päästäni ja työnsi hitaasti tunnustellen kyrpäänsä yhä syvemmälle. Tunsin sen koettavan kurkkuani niin voimakkaasti, että yökkäsin refleksin seurauksena.

Seuraavaksi näin, miten Billy painoi kyrpäänsä hieman syvemmälle ja teki terskallaan Beckyn kurkussa muutamia naintiliikkeitä. Keskityin Jimin seuraavaan siirtoon ja yritin pitää kurkunpääni mahdollisimman rentona, jolloin Jimin seuraava hyökkäys kurkunpäätäni kohden sujuikin kommelluksitta. Becky katsahti minua ilmeisen kunnioittavasti.

Kulli työntyi yhä syvemmälle Beckyn nieluun. Sen paksuudesta johtuen Becky suun oli appoavoimena ja hän pystyi hengittämään vaivalloisesti vain nenänsä kautta.

Pian Bill oli mahdollisimman syvällä ja hänen häpykarvansa kutittivat Beckyn nenänalusta. Molemmin käsin Beckyn päästä kiinni pitäen Billy puski lantiotaan edestakaisin ja nussi Beckyä voimakkaasti syvälle kurkkuun. Beckyn silmät valuivat kyyneleitä ja suupielistä puolestaan valui vaahtomainen kuola. Kuten muukin tähänastinen irstailu, tämäkin näky kiihotti minua ja halusin välttämättä kokea saman, eikä Jim pettänyt odotuksiani.

Pornonovellit seksisivuja -

MuutenIhanJees syyskuu 30, Pumppasin Billyn munaa ensin hitaasti ja sitten yhä kiihtyvällä tahdilla. Olin hämmästynyt ja ihastunut tuloksesta. Samoilla hetkillä tunsin takaosassani paitsi Beckyn vittuani työstävän kielen, myös lanteitani puristavat kädet. Sisään päästyäni jätän takkini narikkaan ja lähden kiertämään uteliaana baarin kerroksia. Kohta oli Jim hänen vieressään ja käsittelin vuorotellen kahta aukkoa. Sohvalla istui kaksi suunnilleen Beckyn ikäistä, suhteellisen isokokoista miestä. Kiimaani pornonovellit seksisivuja se, että Becky ja Jim nussivat vieressämme kiihtyvällä tahdilla ja yhä äänekkäämmin. Molemmin as seuralainen fi Beckyn päästä kiinni pitäen Billy puski lantiotaan edestakaisin ja nussi Beckyä voimakkaasti syvälle kurkkuun.

: Pornonovellit seksisivuja

EROOTTINEN HIERONTA NAISILLE ELOKUVAT HAMINA Teinitytöt antaa pillua halvalla riikaan
Liveprivates suomalaisia alastonkuvia Kouvolan liiketalousinstituutti ilmaiset seksifilmit
Pornonovellit seksisivuja 957
WILMA SASTAMALAN KAUPUNKI YÖKERHOT TALLINNA 80
Lingam massage helsinki escort vaasa 145