Raju seksi kiimainen anoppi

raju seksi kiimainen anoppi

Hän vilkaisi minua ja sanoi että tuo pyyhkeen minulle. Tuula haki sen ja edelleen pyyhkeeseen itse kietoutuneena ojensi sen minulle samalla kun kämmenelläni suojasi sukukalleuksiani jotka eivät käteni taakse mahtuneet. Siitä menin pesulle ja saunaan jossa viihdyin tosi hyvin sillä se oli niin hyvin tuuletettu että siellä saattoi hyvän tovin olla.

Yhtäkkiä mieleeni tuli että voisin huikata saunan ovesta onko heillä olutta. Tuula toi minulle olutpullon samalla kun itse piilottelin itseäni saunan oven takana. Sitä nautiskellessani saunan lauteilla kuulin kuinka hän tuli pesuhuoneeseen ja avasi saunan oven kertoakseen että kerää pyykit pyykkitelineeltä samalla kun saunon, pois.

Tuossa vaiheessa hänellä oli jo yövaate päällä jonka läpi näkyivät hahmoina kuinka rintansa roikkuivat ja pikkuhousujen raja hohti läpi.

Itselleni tuli jo kuuma kun hän vielä keräili pyykkejä ja alapäätäni peitellen menin ohitsensa suihkuun. Ykskaks päätti kysyä voisiko hän pestä selkäni. Hän katsoi minua ja sanoi että miksei. Hän tuli lähelleni, vaahdotti sienen ja alkoi pestä selkääni. Jostain syystä nuo liikkeet tuntuivat hyvältä. Kun hän vielä jatkoi pesua jalkojeni takaosiin ja vaahdotti ne kunnolla kyykkysillään tunsin kuinka kaluni alkoi nousta.

Otin suihkun ja ajattelematta suihkuttelin itseäni että saisin kaluni laskemaan kun samalla huomaamattani kastelin Tuulankin. Hän huikkasi että no mutta Juha, mitäs teit, olen aivan läpimärkä. Käännyin ajattelematta kaluni edelleen pystyssä ja pyysin anteeksi. Hän hämmästyi kaluani ja käänsi katseensa. Silloin älysin että hän on nähnyt minut nyt alastomana joten miksen voisi pestä häntäkin samalla.

Sanoin, ota se yöpukusi pois niin pesen selkäsi tässä samalla. Olinhan nähnyt hänet aiemminkin vähissä vaatteissa mutten koskaan alastomana. Hänen pudotettuaan pikkarinsa katsoin todella tuuheaa mätästä jalkovälissään. Pyysin että hän kääntyy että voin hänen selkänsä pestä.

Kun tulin pyllyllensä alkoi ajatuksissani vilistä että miksipäs ei ja sivelin saippuaa jalkojensa takaosiin hellästi. Tunsin pienen tuoksun nenässäni ja tiesin hänen kiihottuneen.

Työnsin häntä hiukan varovasti selästään jolloin hän joutui kumartumaan ja painuin kalullani hänen välilihansa tuntumaan. Hän säpsähti ja sanoi että ei me voida Juha mutta ei noussut jolloin survasin kaluni sisäänsä yhdellä työnnöllä.

Hän huokasi syvään ja tunsin ensimmäiset vastavedot kalullani. Ei me voida, ei me voida hän hoki samalla kun työnnyin häneen. Hän laukesi useita kertoja kunnes tunsin että lastini tulee ja työnsin sen sisäänsä kokonaan. Hetken pidin vielä kyrpääni sisällään kunnes vedin sen ulos hänen raskaasti huohottaessaan ja pesin saippuat pois iholtaan. Olimme hiukan vaivautuneita kun kuivattelimme itsemme ja kun menimme pois saunasta hän halusi tarjota minulle viiniä. Samalla kuulin että hän ei ollut saanut aikoihin sillä hänen miehellään oli jo iän tuoma erektio ongelma ja siksi hän nautti tuosta äskeisestä.

Katsoin häntä silmiin ja sanoin että olemme tämän viikonlopun molemmat itseksemme joten nautitaan siitä mutta jätetään se siihen. Menin eteensä vain pyyhe ympärilläni ja pudotin pyyhkeen yhdellä liikkeellä lattialle.

Hän näki kuinka kaluni alkoi paisumaan hänen silmiensä edessä ja pyysin että ottaisi sen käteensä. Hän hinkkasi kaluani niin että se sojotti hyvin nopeasti kohti napaani.

Pyysin, ota se suuhun. En voi hän vastasi mutta katsoi 19 cm kaluani ja kun asetin käteni päänsä taakse hän siinä istuallaan joutui aukaisemaan suunsa ja ottamaan kaluni suuhunsa. Tunsin että se on vierasta hänelle sillä hänen hampaansa aina välistä iskeytyivät varteeni ja kun työnsin hiukan hän alkoi yökkäilemään. Vedin varovasti hänet pystyyn ja valutin hänen pyyhkeensä pois.

Työnsin hänet takaisin sohvalle ja vedin jalkansa kyynärtaipeisiini työntäen pääni jalkoväliinsä. Ei Juha tämä tuntuu aivan liian hyvältä kuulin hänen sanovan kun lirputin klitoristaan joka oli paisunut kuin isoksi palloksi.

Kun hengähdin kysyin eikö hän saa tätä miehensä kanssa. Olipa saunareissu totesin kun tulin valmiiseen kahvipöytään. Taisi konjakki tehdä tehtävänsä anoppini totesi ja jatkoimme keskustelemalla niitä näitä. Ilta vierähti ja niinhän siinä kävi että jäin sinne yöksi kun alkoi olla jo pimeäkin ja alkoholia oli veressä. Niimpä sain vuoteen heidän vierashuoneestaan ja sovimme että nukun siellä. Alkoi jo tuntumaan häijyltä sillä kun se edestakaisin soutaa ja ei ole mitään saadakseen alkaa tuntumaan että jo olisi aika.

Jossain välissä Tuula kyseli miten meillä menee Sirun kanssa ja sanoin että aivan todella hyvin sillä sehän oli tosi. Anoppini vilkuili myös silloin tällöin kun oletti etten näkisi jalkoväliäni ja tuntui jotenkin oudolta koko ilmapiiri. Televisio alkoi tuntumaan jo tylsältä ja päätimme mennä nukkumaan. Asento johon kaaduimme oli sellainen että mulkkuni asettui hänen häpykukkulalleen ja kuin vaati päästä koloon.

Minut valtasi huume että on saatava naida. Otin hänen kätensä lukkoon omieni alle ja hän säikähti kun painuin alaspäin ottaen suullani hänen pyyhkeensä auki. Painoin mulkkuni sisäänsä nytkyttäen edelleen pitäen käsiään lukossa kunnes tunsin että hän vastaa liikkeisiini.

Yllätyin kun tunsin hänen vartalonsa pingottuvan hyvin pian ja hän sai orgasmin oman tyttärensä aviomiehen mulkusta. Osasin itse viivytellä ja otin mulkkuni ulos painautuen yhä alemman jolloin sain hänen vaginansa huulilleni ja aloin vatkaamaan. Tiesin että sitä ei kestä kukaan kauaa ja niin kävi nytkin, hän laukesi uudestaan kun olin kutitellut klitoristaan niin että se loisti kuin nänni häpykukkulan laella.

Hän hengitti kiivaasti kun käänsin hänet kyljelleen jolloin sain rintansa käsieni ulottuville ja sain painaa mulkullani häntä takaapäin. Pyysin häntä nousemaan juuri ennen seuraavaa orgasmia ja nojaamaan nojatuoliin nostaen pyllynsä eteeni jolloin survaisin mulkkuni yhdellä työnnöllä hänen pilluunsa niin että hän voihkaisi syvästi ja alkoi työnnellä vastaan.

Tunsin että pian räjähtää ja niimpä vetäisin mulkkuni ulos, menin kasvojensa eteen ja runkkasin jokaisen tipan hänen suuhunsa ja rinnoilleen. Olimme poikki molemmat ja vain olimme kunnes tokaisin että mitäs jos lämmitetään sauna uudestaan.

Menin lämmittämään saunaa ja sain samalla ajatella tapahtunutta joka ensin tuntui aivan hullulta mutta sitten huomasin että molemmat nautimme siitä niin mikä ettei… Menimme yhdessä saunaan ja hän kertoi että ei ole koko pitkän elämänsä aikana saanut tuollaista. Hän myös vannotti useamman kerran että tästä ei sitten puhuta…. Tuli aika mennä suihkuun ja jälleen sain luvan pestä selkänsä.

Tällä kertaa sojottava kaluni sai painua suoraan odottavaan vakoon sillä varovasti nojautin anoppini suihkuseinää vasten, pesin selkäänsä ja nain takaapäin. Oli ihana tunne kun Tuula nosteli itseään varpailleen saadakseen työntää itsensä mulkkuuni. Nyt hän vikisi avoimesti ja kun otin häntä kiinni lanteiltaan ja vedin itseeni hän voihki ja nautti kunnes laukesi niin että jalkansa tutisivat ja hän melkein valahti lattialle.

Ainoastaan otteeni piti häneti niin lujasti itseäni vasten että kun sain orgasmin hän vimein alkoi imeä mulkkuani pillullaan kuin kuivaten jokaisen siemenen itseensä. Olimme saavuttaneet tilan jossa emme olleet enää vain anoppi ja vaimonsa mies, vaan olimme rakastavaiset juuri tuona iltana jotka aikovat ottaa irti siitä kaiken. Me naimme koko yön, millloin keittiön pöydällä, millloin sängyssä ja aamun tultua olimme kuin räjähtäneet.

Vaimoni ei tulisi kuitenkaan vielä kahteen päivään ja appiukkonikin oli luvannut ilmoittaa koska lähtisi tulemaan. Niimpä nukuimme yhdessä rinnan heidän sängyllään kunnes heräsin ja aloin herättämään kiimaa uudestaan, sormillani hieroen hänen klitoristaan.

Tuo aika ei jää meidän viimeiseksi ja siksi kehoitankin kaikkia haastamaan oma anoppinsa seikkailuun. Siitä syntyy luja ja luottamuksellinen suhde sillä eihän anoppi halua mitään pahaa omalle tyttärelleen.

Onko muitaki joille on oikeasti käynyt samoin? Olisin kiitollinen jos joku vois vastata ;- …mulla on ihan vaimo ja maailman paras anoppi. Olemme sopineet että kenellekään ei paljasteta ihania yhteisiä hetkiä ,ettei mitään kaunista särkyisi. Täytyy sanoa,ettei ole vieraissa tarvinut käydä. Meillekin kävi samoin anoppini kanssa.

raju seksi kiimainen anoppi

Raju seksi kiimainen anoppi -

Turha toivo sillä näin että hänen ilmeensä kertoi hänen todenneen tapahtuneen. En mennyt kovin syvälle ja aloitin muutenkin hitain työnnöin. Hieroin anopin suuria rintoja ja levittelin ruiskuttamiani siemeniä rinnoille ja vatsalle.

Hän vilkaisi minua ja sanoi että tuo pyyhkeen minulle. Tuula haki sen ja edelleen pyyhkeeseen itse kietoutuneena ojensi sen minulle samalla kun kämmenelläni suojasi sukukalleuksiani jotka eivät käteni taakse mahtuneet. Siitä menin pesulle ja saunaan jossa viihdyin tosi hyvin sillä se oli niin hyvin tuuletettu että siellä saattoi hyvän tovin olla.

Yhtäkkiä mieleeni tuli että voisin huikata saunan ovesta onko heillä olutta. Tuula toi minulle olutpullon samalla kun itse piilottelin itseäni saunan oven takana. Sitä nautiskellessani saunan lauteilla kuulin kuinka hän tuli pesuhuoneeseen ja avasi saunan oven kertoakseen että kerää pyykit pyykkitelineeltä samalla kun saunon, pois. Tuossa vaiheessa hänellä oli jo yövaate päällä jonka läpi näkyivät hahmoina kuinka rintansa roikkuivat ja pikkuhousujen raja hohti läpi.

Itselleni tuli jo kuuma kun hän vielä keräili pyykkejä ja alapäätäni peitellen menin ohitsensa suihkuun. Ykskaks päätti kysyä voisiko hän pestä selkäni. Hän katsoi minua ja sanoi että miksei. Hän tuli lähelleni, vaahdotti sienen ja alkoi pestä selkääni. Jostain syystä nuo liikkeet tuntuivat hyvältä. Kun hän vielä jatkoi pesua jalkojeni takaosiin ja vaahdotti ne kunnolla kyykkysillään tunsin kuinka kaluni alkoi nousta.

Otin suihkun ja ajattelematta suihkuttelin itseäni että saisin kaluni laskemaan kun samalla huomaamattani kastelin Tuulankin. Hän huikkasi että no mutta Juha, mitäs teit, olen aivan läpimärkä. Käännyin ajattelematta kaluni edelleen pystyssä ja pyysin anteeksi. Hän hämmästyi kaluani ja käänsi katseensa. Silloin älysin että hän on nähnyt minut nyt alastomana joten miksen voisi pestä häntäkin samalla. Sanoin, ota se yöpukusi pois niin pesen selkäsi tässä samalla.

Olinhan nähnyt hänet aiemminkin vähissä vaatteissa mutten koskaan alastomana. Hänen pudotettuaan pikkarinsa katsoin todella tuuheaa mätästä jalkovälissään. Pyysin että hän kääntyy että voin hänen selkänsä pestä. Kun tulin pyllyllensä alkoi ajatuksissani vilistä että miksipäs ei ja sivelin saippuaa jalkojensa takaosiin hellästi. Tunsin pienen tuoksun nenässäni ja tiesin hänen kiihottuneen. Työnsin häntä hiukan varovasti selästään jolloin hän joutui kumartumaan ja painuin kalullani hänen välilihansa tuntumaan.

Hän säpsähti ja sanoi että ei me voida Juha mutta ei noussut jolloin survasin kaluni sisäänsä yhdellä työnnöllä. Hän huokasi syvään ja tunsin ensimmäiset vastavedot kalullani. Ei me voida, ei me voida hän hoki samalla kun työnnyin häneen. Hän naurahti ja vastasi että tuossahan nuo patakintaat riippuvat. Ajattelematta sen enempää, otin toisen rinnan kämmeneeni ja nostin sitä hiukan sanoen että ei tämä todellakaan mikään patakinnas ole.

Häkellyin ja nousin pois hänen läheltään nostaen vasemman jalkani koukkuun lauteille ja vieden käteni jalkoväliini että hän ei huomaisi mitään. Turha toivo sillä näin että hänen ilmeensä kertoi hänen todenneen tapahtuneen. Olin helpottunut sillä mitähän siitäkin tulisi että vaimoni saisi äskeisestä tietää ajattelin kun Tuula huuteli josko voisi tulla pesemään hänen selkänsä. Kapusin alas lauteilta ja otin sienen käteeni alkaen hinkata hänen selkäänsä. Pyynnöstäni hän nosti oikean kätensä ja sain pestä kainalonsa jolloin sormeni tapasivat jälleen hänen rintansa.

Jälleen kyrpäni osoitti taipumuksensa ja nousi paraatiasentoon niin että minun piti vetäytyä hiukan ettei anoppini tuntisi nyt 24 cm jököttävää kaluani, Venytin selän pesuakin niin että kaluni tajuaisi painua alas mutta ei.

Olin ilmeisesti painanut liikaa hänen selkäänsä sillä hän oli painautunut hiukan etukenoon ja hänen pyllyvakonsa oli edessäni kovin kutsuvana. Mikä minuun tuli kun ajattelematta sen enempää painuin lähemmäs häntä notkistaen polviani niin että mulkkuni sojoitti ylväänä hänen jalkovälissään. Hän säpsähti ja vetäytyi pian eteenpäin ja pesuhuoneeseen laskeutuin syvä hiljaisuus. Hänen pestyään itsensä hän hiukan nolon tai vihaisen näköisenä kuivasi itsensä ja kietoutuin pyyhkeeseen mennen takaisin talon puolelle.

Olipa saunareissu totesin kun tulin valmiiseen kahvipöytään. Taisi konjakki tehdä tehtävänsä anoppini totesi ja jatkoimme keskustelemalla niitä näitä.

Ilta vierähti ja niinhän siinä kävi että jäin sinne yöksi kun alkoi olla jo pimeäkin ja alkoholia oli veressä. Niimpä sain vuoteen heidän vierashuoneestaan ja sovimme että nukun siellä. Alkoi jo tuntumaan häijyltä sillä kun se edestakaisin soutaa ja ei ole mitään saadakseen alkaa tuntumaan että jo olisi aika. Jossain välissä Tuula kyseli miten meillä menee Sirun kanssa ja sanoin että aivan todella hyvin sillä sehän oli tosi.

Anoppini vilkuili myös silloin tällöin kun oletti etten näkisi jalkoväliäni ja tuntui jotenkin oudolta koko ilmapiiri. Televisio alkoi tuntumaan jo tylsältä ja päätimme mennä nukkumaan. Asento johon kaaduimme oli sellainen että mulkkuni asettui hänen häpykukkulalleen ja kuin vaati päästä koloon. Minut valtasi huume että on saatava naida. Otin hänen kätensä lukkoon omieni alle ja hän säikähti kun painuin alaspäin ottaen suullani hänen pyyhkeensä auki.

Painoin mulkkuni sisäänsä nytkyttäen edelleen pitäen käsiään lukossa kunnes tunsin että hän vastaa liikkeisiini. Yllätyin kun tunsin hänen vartalonsa pingottuvan hyvin pian ja hän sai orgasmin oman tyttärensä aviomiehen mulkusta. Hae vain otsikoista Jäsenen nimi: Erottele useat käyttäjänimet pilkulla. Etsi vain tästä viestiketjusta Etsi vain tästä osiosta Näytä hakutulokset viestiketjuina.

Noloimmat tilanteet Viestiketju osiossa ' Seksi ' , käynnistäjänä Vävypoika , Täällä ei ole ketjua, joissa voisi kertoa seksiin liittyviä tosi noloja sattumuksia. Voisin aloittaa, kun siitä tapauksesta on kulunut jo tarpeeksi aikaa. Olin silloin vuorotyössä ja anoppini, silloin viisissäkymmenissä, oli lapsia vahtimassa. Tulin kotiin aamulla ja menin suihkuun ennen nukkumaan menoa.

Merja kertoi hakeneensa matkalla piiskoja ja risuja metsästä. Levitin niitä hieman, nuolin alhaalta ylös ja ylhäältä alas, hitaasti ja hellästi. Hän näki kuinka kaluni alkoi paisumaan hänen silmiensä edessä ja pyysin että ottaisi sen käteensä. Kiimainen koulutyttö masturboi yksin kotona. Vaikka oli jo alkuilta, lämpömittari hipoi hellelukemia ja Katja tunsi hien valuvan ihollaan lihaksiensa työskennellessä.