Hämeenlinna yökerho suomih treffit

hämeenlinna yökerho suomih treffit

No nytkö vihdoin tähän kaupunkiin saadaan kunnon yökerho? Mitenköhän käy Skosgterille, taitaa olla kohta lappuluukulla!? Alkuviikosta kun istuin bissellä eräässä keskikaupungin anniskeluravintolassa niin kuuntelin kuinka tarjoilijanaikkonen jutteli kaverilleen tuosta uudesta yökuppilasta. Oli aika korkealentoisia jutut. Onko kenelläkään faktaa tiedossa että millainen siitä on tullossa?

Tuleeko uusi huumemyynti piste vai oikea ravintola? Noh kuka hoitaa narikkapalveluita ratkaisee paljon. Tuhkasaaren veljekset hoitaa ja rahat kierrätetään italialaisen jäätelömyyjän isän korufirman kautta.

Siis tuleeko oikea narikkapalvelu vai narkkaripalvelu? Yhdistetty narikka 17 ja narkkaripalvelu ja täydet ABCD-anniskeluoikeudet. Ilmeisesti vanhan Kullan paikalle.

Nyt, kun entisestä yökerhosta aletaan käräjiä, uutta pukkaa markkinoille. No kaipaahan Hämeenlinna oikeesti jotain uutta aikuiseen makuun. Tosin tuon uuden ikäraja on yhä liian matala Oikeesti sais olla vaikka Ei niitä "teinejä" ihan joka paikkaan kaivata.

Eikös se edellinen ravintola Kulta siinä kokeillu kuinka käy 26 ikärajalla? Kyllä tuo ikäraja ihan järkevältä tuntunee, onneks ei oo mikää 18 ikärajan mesta.

Ei me aikuiset mitään yökerhoja tarvita. Vai jaksaako joku aikuinen oikeasti muka keinuttaa persettään Cheekin tahtiin aamu neljään asti? Jukolan Jussi ja Pikku Eero riittävät ihan hyvin meille aikuisille. Ne menee vähän aikaisemmin kiinnikin. Keski-ikäisetkin tarttis jonkin naitklupin.

Nelostuoppeja, ampiaisia ja kossukolaa. Tupakointi sallittu missä vaan. Pulju vois mennä kiinni viimeistään kymmeneltä. Taksibussi veisi kaikki asiakkaat kotiin eri puolille kylää. Ovat kuulemma palkanneet todella monta työntekijää?? Jääkö muihin baareihin enää ketään töihin jos nuo meinaavat kaikki parhaat repiä itselleen?? Taitaa olla kohtuu isolla rahalla rakennettu paikka kun aukeaa. Onkohan Sedu mukana tässä vai kenen rahoilla tätä rakennetaan?? Eikös tälläisissä paikoissa käytetä vain nollatuntiporukkaa, mutta tietysti siinäkin paremmat saa paremmat apajat.

Laru leikkaa sulle hamekangasta Palokunnankadulla. Alkaa olla noi hinnat sellaiset, ettei ihmisillä oikein ole varaa käydä niissä. Eikö kaupunki voisi perustaa yökerhon? Olisi siinä taas suojatyöpaikkoja poliittisesti ansioituneille ihmisille.

Ja pokeks ovelle Hassinen. Sillä on jo nyt aina käsi valmiina ottamaan tippiä ja eurot sujahtaa tosi nopeasti oman puvun takin taskuun. Koulutus riittää tohonkin hommaan. Kyllä Hassisella on käsi jo valmiiksi toisten taskussa. Se ottaa tippiä halusit tai et. Onkohan se käynyt jotain "korkeakoulua" jossain Riksussa tai Konnunsuolla, kun siltä toi kähveltäminen niin luonnistuu? Täällä oli parikymmentä vuotta sitten komeita naisia baarit täynnä joka viikonloppu.

Sain porttikiellon ja tuli tappelu kun yritin vokottaa brunettia baarimestaria turhan hanakasti. Sai mennä, p aska paikka ja kallis! En muista koska siellä olisi ollut bändi pe tai la joka olisi meikäläistä kiinnostanut, mutta kallishan se oli jo aikaa sitten. Ei ainakaan sen vakiobändit 10ttä kertaa meikäläistä sinne saa tai vaikka tuksu.

Sirkus oli luvun alkuvuosina loistopaikka. Se oli aina pe- ja la-iltoina aivan täynnä, vaikka ei ollut edes ketään esiintymässä. Jos ei halunnut jonottaa, piti mennä jo ennen klo. Vastaa alkuperäiseen viestiin Yökerhot lopettavat Hämeenlinnassa Kaupungin suurin yökerho Sirkus laittoi ovet kiinni lopullisesti. Käytä muuta kuin rekisteröityä käyttäjätunnustasi. Viesti rikkoo tai kehottaa rikkomaan Suomen lakia, tai sisältää loukkaavaa sisältöä.

Viesti sisältää lapsilta kiellettyä materiaalia. Ei koske tutkimuskutsuja sekä osto- ja myynti-ilmoituksia.

Hämeenlinna yökerho suomih treffit -

Yökerhojen aika taitaa olla ohi, nykyään roikutaan Facebookissa ja juodaan kotona. Ne menee vähän aikaisemmin kiinnikin. Eikö kaupunki voisi perustaa yökerhon? Kuudesta tavoitteessa, vain yhdessä on onnistuttu.

Taas huippuesiintyjä tulossa ja kaupungille tulee miljardeja. Linnan kehitys taas tapetilla. Tarkastus lautakunnan mukaan Linnan kehitys on epäonnistunut tavoitteissaan erityisen merkittävästi.

Kuudesta tavoitteessa, vain yhdessä on onnistuttu. Etsi Toggle navigation Valikko. Kaupungin suurin yökerho Sirkus laittoi ovet kiinni lopullisesti. Kymmenen vuotta sitten riitti jonoa torin kulmalle. Yökerhojen aika taitaa olla ohi, nykyään roikutaan Facebookissa ja juodaan kotona.

Hämeenlinnan pallokerho on väkivaltainen HPK: Metallica esiintyy Taas huippuesiintyjä tulossa ja kaupungille tulee miljardeja. Linnan kehitys taas tapetilla Tarkastus lautakunnan mukaan Linnan kehitys on epäonnistunut tavoitteissaan erityisen merkittävästi. Alkaa olla noi hinnat sellaiset, ettei ihmisillä oikein ole varaa käydä niissä. Eikö kaupunki voisi perustaa yökerhon? Olisi siinä taas suojatyöpaikkoja poliittisesti ansioituneille ihmisille.

Ja pokeks ovelle Hassinen. Sillä on jo nyt aina käsi valmiina ottamaan tippiä ja eurot sujahtaa tosi nopeasti oman puvun takin taskuun. Koulutus riittää tohonkin hommaan. Kyllä Hassisella on käsi jo valmiiksi toisten taskussa. Se ottaa tippiä halusit tai et. Onkohan se käynyt jotain "korkeakoulua" jossain Riksussa tai Konnunsuolla, kun siltä toi kähveltäminen niin luonnistuu?

Täällä oli parikymmentä vuotta sitten komeita naisia baarit täynnä joka viikonloppu. Sain porttikiellon ja tuli tappelu kun yritin vokottaa brunettia baarimestaria turhan hanakasti. Linnan kehitys taas tapetilla Tarkastus lautakunnan mukaan Linnan kehitys on epäonnistunut tavoitteissaan erityisen merkittävästi. Metallica esiintyy Taas huippuesiintyjä tulossa ja kaupungille tulee miljardeja.

Raatihuoneenkadun ja sibeliuksenkadun kulmassa. Paikassa jossa Pohjantähden pääkonttori oli ennen muuttoa skogsterin taloon. Nykyinen pääkonttori on ex-energialaitoksen talossa Keinusaaressa, Skogsterilla ei ole ollut muuta kuin rupunen myyntikonttori joka on kai supistuneena G-manissa.

Torin kulman funkkistalo on valmistunut luvulla Hämeen Vakuutuksen käyttöön. Eikös lehti pysty paikkaa kertomaan? Lehdessä luki "vanha Pohjantähden talo".

No nytkö vihdoin tähän kaupunkiin saadaan kunnon yökerho? Mitenköhän käy Skosgterille, taitaa olla kohta lappuluukulla!? Alkuviikosta kun istuin bissellä eräässä keskikaupungin anniskeluravintolassa niin kuuntelin kuinka tarjoilijanaikkonen jutteli kaverilleen tuosta uudesta yökuppilasta. Oli aika korkealentoisia jutut. Onko kenelläkään faktaa tiedossa että millainen siitä on tullossa? Tuleeko uusi huumemyynti piste vai oikea ravintola?

Noh kuka hoitaa narikkapalveluita ratkaisee paljon. Tuhkasaaren veljekset hoitaa ja rahat kierrätetään italialaisen jäätelömyyjän isän korufirman kautta. Siis tuleeko oikea narikkapalvelu vai narkkaripalvelu? Yhdistetty narikka 17 ja narkkaripalvelu ja täydet ABCD-anniskeluoikeudet. Ilmeisesti vanhan Kullan paikalle. Nyt, kun entisestä yökerhosta aletaan käräjiä, uutta pukkaa markkinoille. No kaipaahan Hämeenlinna oikeesti jotain uutta aikuiseen makuun.

Tosin tuon uuden ikäraja on yhä liian matala Oikeesti sais olla vaikka Ei niitä "teinejä" ihan joka paikkaan kaivata. Eikös se edellinen ravintola Kulta siinä kokeillu kuinka käy 26 ikärajalla? Kyllä tuo ikäraja ihan järkevältä tuntunee, onneks ei oo mikää 18 ikärajan mesta. Ei me aikuiset mitään yökerhoja tarvita. Vai jaksaako joku aikuinen oikeasti muka keinuttaa persettään Cheekin tahtiin aamu neljään asti? Jukolan Jussi ja Pikku Eero riittävät ihan hyvin meille aikuisille. Ne menee vähän aikaisemmin kiinnikin.

Keski-ikäisetkin tarttis jonkin naitklupin. Nelostuoppeja, ampiaisia ja kossukolaa. Tupakointi sallittu missä vaan.

hämeenlinna yökerho suomih treffit

Hämeenlinna yökerho suomih treffit -

Sanoudumme irti myös organisoiduista alatyylisistä ja solvaavista huudoista. Huomio kaikki kellareissa majailevat ja jo pidemmälle ehtineet bändit: No kaipaahan Hämeenlinna oikeesti jotain uutta aikuiseen makuun. Yökerhojen aika taitaa olla ohi, nykyään roikutaan Facebookissa ja juodaan kotona.