Seuralainen fi nainen etsii nuorempaa miestä

seuralainen fi nainen etsii nuorempaa miestä

Tansseissa käy viikottain runsaat pari sataa vuotiasta. Heistä enemmistö on naisia. Suuri osa tulee tansseihin ilman kumppania. Epäsuhta keskimääräisessä eliniässä näkyy pääkaupunkiseudun sinkkumarkkinoilla, kun naiset elävät huomattavasti miehiä pidempään.

Tälläkin hetkellä vastasyntyneen elinajanodote on miehillä noin 77 vuotta ja naisilla noin 83 vuotta. Siitä seuraa, että iäkkäitä yksinäisiä naisia on huomattavasti miehiä enemmän. Moni kaipaa kuitenkin vielä uutta kumppania kypsällä iällä ja keinoja sen löytämiseksi on useita. Toiset yrittävät onneaan internetin deittipalveluissa, toiset päivätansseissa ja toiset löytävät uuden kumppanin tuttavapiiristä. Eeva Turtiainen, 79, ja Pertti Sironen, 77, olivat tuttavia noin kymmenen vuoden ajalta edellisten puolisoiden eläessä.

Heistä tuli pari, kun kummatkin menettivät puolisonsa viime vuonna. Sen jälkeen pariskunta alkoi käydä tansseissa yhdessä. Naisten määrä suhteessa miehien määrään näkyy tanssipaikoilla. Kun vuotiaissa naisia ja miehiä on vielä suunnilleen yhtä paljon, pääkaupunkiseudun vuotiaista jo noin 55 prosenttia on naisia, vuotiaista 60 prosenttia ja vuotiaista jo 70 prosenttia. Naisten suhteellinen osuus kasvaa siitä vanhempienkin kohdalla, vaikka kokonaismäärä on jo verrattain pieni.

Riekki kertoo, että Puistokulman tansseissa käy viikoittain runsaat kaksisataa 50—vuotiasta. Moni tulee kuuntelemaan orkesteria ja sosiaalistumaan maan, mutta myös kuntoilemaan. Sitä ei saa apteekista, Sulo Jokitalo tietää. Koska naiset elävät keskimäärin miehiä pidempään, he joutuvat miehiä useammin etsimään uutta kumppania. Eeva Turtiainen on kaksinkertainen leski.

Ensimmäinen mies kuoli luvulla ja toinen avopuoliso menehtyi noin vuosi sitten. Sironen on siten hänelle jo kolmas kumppani. Ikäihmiset kaipaavat kumppania jakaakseen harrastuksia ja pitääkseen toisilleen seuraa, mutta yhteistä asuntoa ei välttämättä enää hankita.

Yksin asuvien määrän jatkuva kasvaminen näkyy myös pääkaupunkiseudun asuntokunnissa. Espoossa yksin asujia on 36 prosenttia asuntokunnista, Vantaalla 38 prosenttia ja Helsingissä jopa 49 prosenttia.

Turtiainen ja Sironen eivät kumpikaan osaa käyttää nettiä eikä se siten olisi ollut heille mahdollinen väylä uuden kumppanin löytämiseksi. Eläkeläisyhdistykset järjestävät jäsenistölleen tanssikurssien lisäksi monenlaisia kerhoja kuten muistikerhoja, tietotekniikkakerhoja, lauluryhmiä, kamerakerhoja ja käsityökerhoja.

Ikäihmisten päivätansseja järjestetään myös ainakin Malmin Työväentalolla, Wanhan tanssikellarissa ja Espoossa Kirstin koululla. Espoon kansalliset seniorit ry. Esimerkiksi keväällä käydään Tallinnassa. Saman ikäiset miehet ovat vielä jonkin verran aktiivisempia nettideittailijoita, heiltä on ilmoituksia runsaat Erityisesti yli vuotiaille tarkoitetussa 50plusmatch-nettideittipalvelussa naisseuraa etsii Uudellamaalla miestä. Sen sijaan yli vuotiasta naista on aktivoitunut vain reilut sata.

Seuranhakuilmoituksissa sekä naiset että miehet kertovat tavoitteekseen löytää parisuhteen — ja mielellään pidemmäksi aikaa. Erityisesti naisten seuranhakuilmoituksissa korostuu yksinäisyys, joka on yhteinen tekijä lähes kaikille iäkkäämmille netistä kumppania etsiville.

Turtiainen ja Sironen tapasivat Puistokulman päivätansseissa viime syyskuussa. Nuori mies rupesi hyväilemään ja kohta tajusin, että nyt palaa. Ihana tyyppi, ollaan tavattu uudelleen silloin tällöin.

Taisin jäädä hetkeksi kiiikkiin näihin nuoriin miehiin, niitä vaan tuli ties missä viereeni illanvietossa ja helliiä intohimoisia hetkiä riitti ja seksiä monta kertaa yössä.

Kyllä pidän nuorista miehistä. Parasta se, ettei tosiaan tarvitse miettiä, että pitäisi uudelleen tavata, se helpottaa ei ahdista. Mielestäni puumanainen on vasta n 45 vuotias ei nuorempi. Puumanainen ei enää välttämättä tarvitse miestä ja perheenperustamista. Hän vain nauttii elämästä.

Eräs 24 v pokasi minut kaupassa ja olemme tavanneet jo useamman kuukauden. Tunnen tosi paljon hellyyttä ja syvää rakkautta häntä kohtaan. Seksimme on monipuolista, intohimoista ja uskomatonta. En tietenkään ole kertonut hänelle, että tunnen rakkautta, mutta näinkin voi käydä.

Rakastaminen kuin ei kysele kun se tunne sydämessä jysähtää. Olen samaa mieltä, että nastaa seksiä molemmat etsivät toisiltaa ja varmasti sitä saavat. Ihanaa olla nainen ja tavata eroottisia nuoria miehiä. Olen itse vuotias, mutta en kyllä osaa samaistua tuohon puuma-käsitteeseen. Tulee mieleen jotkut vuotiaat tädit, jotka pitkillä punaisilla kynsillään nipistelevät nuoria miehiä. Jos ajattelen itseäni, niin jopa teinipissis tuntuu osuvammalta sanalta.

Vaikka en ollutkaan teininä mikään pissis eikä sellaista sanaa edes ollut olemassa. Hyva etta aletaan puhua ja vahitellen hyvaksya enemmankin: Olen nahnyt useampia suhteita naimisissakin joissa nainen on miesta vanhempi ja yhdessa ovat ja onnelliselta nayttavat vuosikymmenien jalkeenkin. Ei oikeaa ikaeroa ole, yksiloista se on AINA kiinni. Itsella on melkein aina ollut mies se vanhempi osapuoli ja niin on nytkin ja on Se Oikea Mummot nuoren munan perässä.

Parikymppinen nainen parhaassa timissä kunnossa ja seksikkäin. Panoksi kyllä kelpaa vanha muijakin paremman puutteessa. Niin naiset on jo 18 v loppuunpantuja, kun mies saa riutua vielä 23v poikuutensa kanssa kuten minä.

Ei sitä tosin kehtaa kellekkään myöntää.. Puumakin käy tai sitten maksullinen Parhaassa hedelmällisessä iässä olevat naiset ovat listalla ykkösinä, periaatteessa panoon nyt kelpaa aika kypsäkin ainakin kännissä Kyllä täällä kaikenlaisia seliytyksiä keksitään.. Sori vaan, kyllä se on vaan niin, että kyllä nainen on pedari, jos se erityiseti haluaa alle vuotiaan miehen..

Paul Verhaeghe on väsännyt ihan kelvollisen romaanin, mutta puuma-jutuista jätkä ei tajua mitään: Nuoruus tai vanhuus ja ns. Raha ja asema voi joillekin olla Se Juttu, mutta itselläni ei pokka veny hoitojeni elätettäväksi ryhtymiseen.

Yksi kiinnostava piirre puumissa on, että he osaavat pistää suhteen poikki korrektimmin ja ystävällisemmin kuin nuoremmat, jotka vaan lakkaa pitämästä yhteyttä, kun homma ei enää kiinnosta tai pupu menee muuten pöksyyn miehethän harrastaa tätä tietysti myös, joten lienee ennemmin ikä- kuin sukupuolisidonnainen juttu.

Minua kiinnostaa naisessa A itsevarmuus B oman itsenäisyyden tiedostaminen ja näistä seuraava C luonteva oman seksuaalisuuden vapautunut toteuttaminen. Tämmönen itsevarma, emansipoitunut, omilla aivoillaan ajatteleva nainen, jollaisia useimmat puumat ovat, on aivan käsittämättömän seksikäs. Periaattessa nuorempi nainen voi kompensoida em. Nuori nainen, jolla on em.

Ihmisen ikä ei automaattisesti ole kääntäen verrannollinen seksuaalivetovoiman kanssa. Mummottelu ja kehdonryöstöttely on kaappipuritaanien pelkoa siitä, että jollain toisella saattais olla jonkun muun kanssa joskus jossain jotain kivaa. Ei ole meikäläistä ennen nuoremmat kiinnostanut, mutta nyt alkaa nyppämään kerta päivässä ja iik,et kai sä nyt lisää halua asenne ja kaavoihinsa kangistuneet yli nelikymppiset, ääh, kun kaikki aina sitä samaa ja yleensä huono seisokki, vatsa, ylipaino, alkoholi ongelma, lapset joka toinen viikonloppu, exä lykkäämässä pentuja hoitoon tms.

D En minä ainakaan. Joten jos löytyy nuori lapseton poju, joka elättää itsensä, miksi en voisi myös olla suhteessa: Erinomainen, ja lupaava ulosanti Sinulla 2cents. Nyt saat taman puuman pisteet kotiin. Saat myos yhteystietoni, jos haluat. Eihan puuma-nuorempi mies-kuviossa tarvitse olla kummallista hyotyasettelua ja -aspektia.

Parhaimmillaan kuvio on tasapainoinen ja -arvoinen seksuaalinen ihmissuhde. Itse olen seksikas kolmeseiska, ja minua masentavat jatkot, jotka eivat jatku koko yota.

Omanikaiseni miehet ovat uupuneita ja liian mukavuudenhaluisia vassykoita, vaikka toki poikkeuksiakin loytyy. Itselleni ideaali on seitseman "kohtaamista" yossa. Jos "kohtaamiset" jaavat yhteen, ja nukkuminen kiinnostaa enemman, ei kanssani tarvitse ehdottaa seuraavia deitteja. But they always keep coming back. Taidanpa minäkin kokeilla nuorempaa miestä. En ole etsinyt nuorempaa miestä vaan nuoremmat miehet ovat yrittäneet iskeä minua.

Vielä en ole kokeillut, mutta harkinnassa on ollut Kuten pumainfrench totesi jos "kohtaamiset" jäävät yhteen kertaan ja nukkuminen kiinnostaa enemmän, niin ei kiitos. Tässä keskustelussa hieman häiritsee se, että se pyörii seksuaalisuuden ympärillä - ikään kuin puumanaisen ja nuoremman miehen välisessä suhteessa olisi pelkästään kyse seksistä. Ei, kyllä kyse voi olla - ja usein onkin - myös ns.

Jotkut epäkypsät pojut eivät ehkä vaan kehtaa myöntää, että viihtyvät joka mielessä paremmin vanhemman naisen kanssa.

Ja jos ikäeroa on vähän nainen ehkä 38 v ja mies 31 v niin eihän koko eroa välttämättä edes huomaa, sillä puumanaiset ovat juuri niitä upeita naisia. Kuka tahansa älykäs mies tahtoo mieluummin sellaisen kuin jonkun tirskuvan pissiksen!

Toivottavasti täällä Suomessa mennään samaan suuntaan! Haluaisin viela lisata, etteivat puumatkaan taysin kriteereitta kay nuorten miestensa kimppuun. Usein kuulee, etta ns.

Kuten niin usein elamassa, kukin saalistaa omassa sarjassaan, ja varmaan aidinpoikia ja paamaarattomia vassykoitakin paatyy ns. Itse kelpuutan kuitenkin seuraani vain sellaisia nuoria miehia, joita voisin itse deitata oikeassa elamassa, jos olisin nuorempi. Usein olenkin ilokseni voinut todeta, etta nama puumista kiinnostuneet nuoret miehet ovat alykkaan uteliaita ja elamasta aidosti innostuneita yksiloita, usein alykkoja, joita yksinkertaisesti kiinnostaa kehittyminen taidokkaaksi rakastajaksi.

Ja joista viela eraana paivana tulee erinomaisia aviomiehia omanikaisilleen naisille. Toivottavasti nama naiset silloin ansaitsevat kyseiset elamannautiskelijat. Olen myös puumanainen ja valitsen aina itse seurani - eikö se juuri olekin puumamaisen itsevarmaa? Mutta saanko kysyä miksi et itse halua nuorta älykästä miestä vaikka jopa aviomieheksi, miksi "kasvatat" heitä omanikäisilleen naisille? Vai onko kyse siitä tavallisesta, et ole ollut tarpeeksi kiinnostunu kenestäkään - sori utelu, mutta kommenttisi pitää yllä sitä myyttiä, että näistä ei ole "tosisuhteisiin" asti.

Kuitenkin ystäväpiirissäni on monta onnellista may-december-avioliittoa! Kysymyksesi on kiinnostava, ja olenkin sita joskus mietiskellyt. En tosin kovin vakavissani. Totuus on kuitenkin hyvin yksinkertainen. Naista sinansa niin hurmaavista nuorista miehista puuttuu se X-factor, se jokin, jota saa vain ian ja kokemuksen karttuessa.

Vanhemmissa miehissa on kuitenkin useammin sellaista sosiaalisissa tilanteissa ilmitulevaa finessea, jota en ole nuorissa poikasissa tavannut. Normaalista varakkuudesta ja vakiintuneista urakuvioista puhumattakaan.

Koiranpentumainen innokkuus on valloittavaa, kun sita saa annostella kulloinkin haluamansa maaran. Taidan olla haluton seuraamaan lahelta nuoren miehen hyvin toivottavaa sinkoilua niin ura- kuin ihmissuhdemaailmassakin. Vaikken koe olevanikaan vanha, vaan seksikas ja haluttava nainen parhaassa iassa, arvostan vakaita pysyvia rakenteita, vaivatonta jos sellaista on parisuhdetta, jossa kokee voivansa ennakoida tulevaa.

Nuoren kundin sparraajaksi minulla ei ole kiinnostusta. Upeaa kuitenkin kuulla, etta kuvio voi toimia. Itseasiassa tunnen tallaisia pareja minakin. Naissa parisuhteissa on tullut esille myos sellainen seikka, etta vaimo on usein se vahvempi osapuoli, ja kun itse olen mieluummin se heikompi astia ; , vaikka vain roolin tasolla.

Kauempaa on mukavaa seurailla tahdenkin lentoa. Kiitos vastauksesta, joka oli hyvin mielenkiintoinen! Koska useat elleivät kaikki vanhemmalta mieheltä toivomasi piirteet ja asiat ovat tismalleen samoja, joita nuoret miehet arvostavat puumissa Monien mielestähän nuorista naisista puuttuu juuri se tekijä-X ja he ovat rasittavan ennakoimattomia liikkeissään.

Mutta onneksi löytyy näitä pareja, jotka haluavat ikäerosta huolimatta samoja asioita ja sopivat toisilleen niin hyvin, ettei siinä tarvitse ikää kysellä. Hassua, mutta juuri tätä kirjoittaessani kuulin televisiosta mainoksen elokuussa alkavasta Puumanainen-sarjasta!

Eikun sitä kaikki seuraamaan ja Cityyn loppukesästä kommentoimaan Nyt vuotiaana miehenä ja jokin aikaa sitten suhteesta eronneena olen alkanut enemmänkin fantasioimaan tällaisesta asetelmasta. Minua on aina erityisesti kiinnostanut aidosti naiselliset itsestään huolta pitävät naiset, joista huokuu terve itsevarmuus ja joilla on "kyky kantaa itsensä".

Haluan naisen nuoren tai vanhemman tietävän mitä haluaa ja olevan valmis ottamaan sen. Harmikseni parikymppisistä suurin osa on vielä auttamatta pihalla siitä, keitä ovat ja mitä haluavat. Olisi mahtavaa löytää joku avoin nainen ja tutustua häneen. Voitaisiin toteuttaa yhteisiä fantasioita nuoruuden innolla ja mieli virkeänä, vaikkapa luontopuuhastelut taikka esim. Uskoisin, etteivät "puumat" takerru rakkaussuhteeseen, vaikka suhde olisi silti kunnioittava, rehellinen ja lämminhenkisen välittävä.

Jos kiinnostaa vaihtaa kuulumisia koulutetun, urheilullisen, kunnollisen ja helposti koko yön kesto-ominaisuudet omaavan nuoren miehen kanssa niin ota yhteyttä! Olen 18v poika, mies, miten kukin sen tulkitsee. Olen käynyt vuoden verran jo töissä, joten elämäntapani ja kokemukseni ovat "huomattavasti pidemmällä" kuin vielä koulua käyvien ikätoverieni. Tätä touhua olen harrastanut jo 17v: Nimenomaan se itsevarmuus ja älykkyys, kokemus, niitä minä naisessa rakastan.

Samanlaista läheisyyttä ei oman ikäisiltäni naisilta voi saada, ei ainakaan omalla kohdallani. Usein minua luullaan vuotiaaksi, käyttäytymiseni ja luonteeni ansiosta. Olisi upeaa tutustua syvällisemmin n. Kuten kuvastas näen, olet ruma ja varmasti minulle katkera kun ei itselläsi ole ollut yhtä upeita kokemuksia: Olet oikeassa siinä että en halua sitoutua. Se ei sovi minulle, kantapään kautta on huomattu.

Älä kuitenkaan pura minuun katkeraa vihaas, vaan tee asialle jotain, ei ne naiset marisevia miehiä haluva: Hmm, nuoret pojut kovasti piirittää: D Ei vaan kiinnosta äidin rooliin joutua, tyyliin, passaa ja maksa kaikki.

Muutama söötti viestittelee, katsotaan ;D sanoi lääkäri Lifemocker ja muut ihme angstailijat, mitä se kenenkään maksaa kaivaa kuka nussii ketäkin ja mistä syystä, eiköhän se ole jokaisen ihan oma asia, kunhan ei sekaannu alaikäisiin, sukulaisiin ja kansantanssiin ;D Ihme moralisteja jessus. Olen pari kertaa sätissä juttuttanu lähes 40v miehiä jotka ovat parikymppisestä asti harrastaneet vai puumia.

He ovat perheettömiä ja metsästävät yhä - pysyvyyttä elämään ei tahdo löytyä. Tämä vaan tiedoksi teille nuoret puuman metsästäjät - harmittomalla harrastuksella voi olla vaikutus siihen miten pystyt elämässäsi parisuhteita luomaan. Mun mielestä puumailu on samaa kun huorissa käynti - ja sitä saavat vaapaasti harrasta kaikki jotka siitä nauttivat ja omatunto sen sallii. Harmittomalta tuntuvan touhun seuraukset voivat tosin olla arvaamattomia, mut sitähän elämä on.

Se on hyvä että on vakituinen tyttöystävä. Parempihan se olisi, mutta eipä tule tavattua oman ikäisiä naisia, ne ovat vielä lukioissaan, minä töissä joka ikinen arkipäivä. Ja mitä vonkaamiseen tulee, kaikki kumppanini ovat hakeutuneet minun luo, että vongata ei ole tarvinnut. Ymmärrän myös, että moni pitää metsästystä pahana ja holtittomana, mutta minusta pääasia on se, että molemmat nauttivat ja saavat haluamansa. Mä olen varmaankin sitten reliikkipuuma: Monet kokivat pariutumispaineita oman ikäisten kumppanien kanssa, mutta eivät olleet itse valmiita siihen.

Kaikkien kanssa olen jäänyt ystäväksi ja suhde on ollut syvästi tyydyttävä muutenkin kuin seksuaalisella tasolla. Ikäiseni miehet eivät kiinnosta minua, sillä huolimatta siitä mitä he sanovat, he kuitenkin haluavat parisuhdetta. Vai pitäisikö sanoa että he haluavat että 'huolto pelaa': Poimin mielelläni rusinat pullasta tässä elämäni vaiheessa, kymmenen vuoden päästä voi olla toisin Saan olla oma itseni, täysin eri tavoin kuin aikaisemmin parisuhteessa eläessäni, jolloin piti elää niinkuin minun ikäiseltäni naiselta odotettiin: Uskallan antautua elämälle pelkäämättä sitä, etten saakaan itse mitään vastalahjaksi, kuten nuorempana tein.

You only get what you give: En pitänyt lausesta "Vanhempien naisten kanssa suhde on puhtaammin seksuaalinen".

Itse olen viidenkympin korvilla ja kyllä sitä nainen hakee muutakin kuin vain seksuaalista kanssakäymistä!!!

Etsi mies sitten oman ikäisiään tai vanhempia, täytyy tällaisella miehellä olla kaikki ominaisuudet viimeisen päälle kunnossa.

On oltava komea, itsevarma, sosiaalinen, hauska, puhelias, sanoinko jo äärimmäisen itsevarma? En ihmettele, jos jotkut asiansa osaavat nuoret miehet etsivät vanhempaa seuraa.

Joistain kommenteista päätellen jotkut ei ymmärrä että kaikki eivät koskaan halua muodosta parisuhdetta eivätkä varsinkaan mennä avioliitto- nimiseen hauta-arkkuun vaan etsivät ainoastaan seksiseuraa. Ehkä se on sitten naisten taholta perisuomalaista junttikateutta paremmin säilyneitä ikätovereita kohtaan. Helpoiten seksiseuraa saa tosin ilotytöiltä. Sama se on maksaako suoraan seksistä vai tarjoaako drinkkejä tai yön hotellihuoneessa.

Tarkoitushan on sama eli päästä mahdollimman helpolla sänkyyn. MrsdM "Poimin mielelläni rusinat pullasta tässä elämäni vaiheessa, kymmenen vuoden päästä voi olla toisin Tässä on ohje minun makuuni.

Näillä, kun mennään, niin hyvä tulee. Olen itse 35 ja alan jo hahmottaa mitä haluan, mutta silti pitää vähän vielä varpistella. En ihmettele tätä puumailua lainkaan. On tässä itselläkin aika hikiset paikat aina toisinaan, kun välillä tuntuu olevan 3 lasta kahden sijasta hoidettavana talon, uran ja kaiken muun ohella. Kyllä kelpaisit minullekin ; Jatkakaa ihmeessä mielenkiintoista keskustelua. Upeeta luettavaa teiltä Puuma-naset ; Pitäs avata tai kehittää joku sivusto mis olis vaan nuoriamiehiä ja puuma-naisia, se ois suosittu varmasti: Kun olin nuori niin vanhat akat kiinnosti kun aina sai.

Nyt ei kyllä kiinnostaisi mennä niihin säälittäviin luukkuihin mistään syystä. Välillä tulee painajaisia hereilläkin kun kuulee jotain niiden soittama musiikkia tai kuulee koko kaupunginosan nimen.

Artikkelissa kerrottiin että puuma oli bongattu netistä. Haluaisinkin tietää miltä foorumeilta niitä parhaiten pystyy poimimaan?

Ja mitkä ovat pääkaupungin parhaimmat saalistusalueet? Rasputin69 Noh, meitä on varmaan monenlaisia. Tarjoan valitsemalleni kumppanille mielelläni juotavaa tai vaikkapa aamukahvia ja minulla on asunto. Hehe, mitähän vakituisessa suhteessa olevat yleensä haluavat kommentoida kuka ja mitäkö ja kenen kanssa tekee, mikäli ei ole salaa kateellinen, kun katsoo sitä lähiövalasta joka makaa siinä vierellä.

D Kun joskus ihmiset oppisivat ensin siivoamaan omat nurkkansa ja sitte vasta toisten nurkat: D Iällä ei ole mitään merkitystä, jos kaksi ihmistä viihtyy keskenään. Se on jännä juttu, mites paljon vanhempi se sauli on vaimoonsa? No siksi kun mies voi ottaa vaikka 30 vuotta nuoremman ja ketään ei kiinnosta. Mutta kun nainen tekee niin, johan alkaa messu. Jokainen etsii tavallaan seuraa, ei sitä kenenkään tarvitse määritellä, ei ole poisuljettu ettenkö voisi nuoremman kanssa seurustella: Se ei ole iästä kiinni, tapasin erittäin ihanan lähemmäs seitsemänkymppisen miehen, upea kroppa, viisas, huolehti itsestään, ikävä kyllä varattu.

Myös nuorempia mahtavia miehiä tavannut, yhteistä kaikilla ihanilla miehillä on se, että ovat yleensä jo poimittu parempaan talteen: Sittemminkin siinä on se plussa että lähtevät helpommin mukaan ja haluavat ainoastaan seksiä, eivätkä soittele kännissäkään perään jos ei ole sovittu että voi soittaa koska vaan. Jos on nuoremman kanssa ja ei meinaa ns. Tämä noin vinkiksi muillekin puumanmetsästäjille jos sattuu eksymään nuorempaan seuraan ;.

Kauniisti annetut kohteliaisuudet ja huomionosoitukset imartelevat, vaikka epäilen tarkoitusperiä, hän toteaa. Naiset kertovat myös seksiseikkailuistaan selvästi itseään nuorempien miesten kanssa.

Yksi yli vuotias nainen sanoo, että he kutsuvat itseään ystäviensä kanssa ryhmäksi Puuma-ladies. No lomaromanssi oli oikein mukava näin sinkkunaiselle. Tuntuu, että joillekin puumille nuorten miesten metsästys on kuin kilpailu: Kerran ystäväni megapuuma toi miehen eteeni ja sanoi: Eiks tää ole ihana, kato näitä lihaksia. En toisaalta ihmettele, miksi nuoret miehet kiinnostaa, ne huolehtii itsestään ja ottavat naisen tasavertaisina huomioon, toinen nainen toteaa.

Alussahan se kyllä menettelee, mutta pidemmän päälle sellainen suhde ei ole ainakaan minun mieleeni. Maailmat on niin kaukana toisistaan, jos ikäeroa on esimerkiksi 20 vuotta, markkinointialalla työskentelevä nainen sanoo.

Nyt kun naiset tekee samaa, niin johan kohistaan, kaupan alalla toimiva nainen kommentoi. Suurin osa vastaajista on sitä mieltä, että vakava suhde onnistuu vain lähes samanikäisen miehen kanssa. Itsetunto on löytynyt ja mies tietää, mitä meinaa eikä sorru mihinkän naurettavaan oristeluun tai teinikukkoiluun, yksi naisista sanoo. Ajattelin, miten paljon on hänen omassa ikäluokassaan fiksuja naisia. Miesten pitisi tässä ikävaiheessa huomioida naistaan paremmin, hänen toiveitaan. Ne ei syö sushia, eikä jaksa shoppailla.

Keskivartalo pullottaa ja viina maistuu liikaa. Kaikki vastaajat kertoivat, että vanhempi nainen saa helpostikin nuorta seuraa: Eläkeläisyhdistykset järjestävät jäsenistölleen tanssikurssien lisäksi monenlaisia kerhoja kuten muistikerhoja, tietotekniikkakerhoja, lauluryhmiä, kamerakerhoja ja käsityökerhoja.

Ikäihmisten päivätansseja järjestetään myös ainakin Malmin Työväentalolla, Wanhan tanssikellarissa ja Espoossa Kirstin koululla. Espoon kansalliset seniorit ry. Esimerkiksi keväällä käydään Tallinnassa. Saman ikäiset miehet ovat vielä jonkin verran aktiivisempia nettideittailijoita, heiltä on ilmoituksia runsaat Erityisesti yli vuotiaille tarkoitetussa 50plusmatch-nettideittipalvelussa naisseuraa etsii Uudellamaalla miestä.

Sen sijaan yli vuotiasta naista on aktivoitunut vain reilut sata. Seuranhakuilmoituksissa sekä naiset että miehet kertovat tavoitteekseen löytää parisuhteen — ja mielellään pidemmäksi aikaa. Erityisesti naisten seuranhakuilmoituksissa korostuu yksinäisyys, joka on yhteinen tekijä lähes kaikille iäkkäämmille netistä kumppania etsiville.

Turtiainen ja Sironen tapasivat Puistokulman päivätansseissa viime syyskuussa. Nämä täällä ei hae vieraampaa, Jumppanen harmittelee. Hän ei ole käynyt tansseissa pitkään aikaan eikä tunne ketään entuudestaan. Ero naisten ja miesten määrässä alkaa näkyä vuotiaista ylöspäin. Myös Turtiainen ja Sironen asuvat eri osoitteissa, vaikka kyläilevät toistensa luona. Retkiä ja kerhoja Vantaalla toimii noin 15 eläkeläisjärjestöä. Nettideittailijat korostavat nuorekkuuttaan Suositussa deittipalvelussa on runsaasti treffi-ilmoituksia myös yli vuotiailta.

Monet naiset kuvaavat itseään pirteiksi ja aktiivisiksi. Ulkonäköä, ja erityisesti nuorekkuutta, korostetaan ilmoituksissa. Hyvät tavat ja omillaan toimeentuleminen listataan eduiksi. Kommentit 9 Kommentit "Ero naisten ja miesten "Ero naisten ja miesten määrässä alkaa näkyä vuotiaista ylöspäin. Sieltä kuulkaa kun alkaa vyöryä miljoonia vetreitä testosteronin kyllästämiä parittomia nuorukaisia naisenpuolta etsimään, niin saa mummotkin kyytiä.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi. Perskutarallaa kun olisi Perskutarallaa kun olisi tuossa kuvassa ollut daamiin kietoutuneena vanha musta mies, niin jopas olisi heti keskusteltua syntynyt. Tai kauniisti ikääntynyt leidi ja poninhäntäinen rokkari. Jos minä joskus kuolen - mitä siis en pidä todennäköisenä - niin suon paremmalle puoliskolle onnen hetkensä parketilla. Vaikka rollaattori tanssipartnerina, jos ei muuten. Erosin yli kuusi vuotta Erosin yli kuusi vuotta sitten liki 40 avioliittovuoden jälkeen.

En kaipaa elämääni uutta "aikuista" suhdetta,vaan nautin lapsistani ja lapsenlapsistani jotka kaikki asuvat lähellä,ja joita tapaan melkein päivittäin.

En ole yksinäinen vaikka olenkin yksin. Tykkään teatterista,elokuvista ja myös tanssimisesta,lukemisesta ja näitä voi harrastaa myös ilman vakitusta partneria. Toivottavasti jokainen seuraa Toivottavasti jokainen seuraa hakeva ihminen löytää itselleen kumppanin iästä riippumatta. Ihminen kaipaa ihmistä vierelleen. Löysin kumppanin ja Löysin kumppanin ja rakastuttiin että elämä alkoi alusta näin yli 60 kymppisenä onpas ihanaa oman kullan kanssa käydä kaikkialla ym.

Tötsääni nostan ja pokkaan Tötsääni nostan ja pokkaan rakastuneelle miehelle. Jo viisikymppisen naisen on Jo viisikymppisen naisen on vaikea löytää kumppania, ainakaan omasta ikäryhmästään, vaikka tilastojen mukaan siinä vaiheessa miehiä on elossa yhtä paljon kuin naisiakin.

seuralainen fi nainen etsii nuorempaa miestä Hae vain otsikoista Jäsenen nimi: Mun kiistaton nettisuosikki "Tämä selkeää" on täällä taas! Nyt hän kertoo itsestään: Lifemocker ja muut ihme angstailijat, mitä se kenenkään maksaa kaivaa kuka nussii ketäkin ja mistä syystä, eiköhän se ole jokaisen ihan jenni liekari estonia asia, kunhan ei sekaannu alaikäisiin, sukulaisiin ja kansantanssiin ;D Ihme moralisteja jessus. Olen täysjärkinen, akateeminen, lihaksikas ja hyvännäköinen vuotias mies. Yksin asuvien määrän jatkuva kasvaminen näkyy myös pääkaupunkiseudun asuntokunnissa.