Deiteille pisimmät treffit

Oisin voinut lähteä vetämään, mutta en osannut liikkua vieraassa kaupungissa ja seuraava juna lähti joskus 6 tunnin päästä. Elämäni pisimmät tunnit ja turhaa rahaa kulu matkoihin. Vielä joskus oon jutellut jotain sen jätkän kanssa ja se alkaa aina vaan kinuamaan että tulisinko sinne sen viereen nukkumaan kun kuitenkin haluun sitä jne.

Treffit muutaman vuoden takasen exän kanssa siinä tutustumisvaiheessa. Tuli aina myöhässä, ja eri paikkaan kun missä oltiin alunperin sovittu että tavataan Olihan se mukavaa kävellä ympäri kaupunkii ettimässä sitä. Harrasti usein myös feidaamista. Itse tapaamiset sit loppujenlopuks suju aina ihan ok. En tajuu miks oon sen kanssa koskaan mitään ees ruvennu, nyt jälkeenpäin aateltuna ihan järkyttävän kusipäistä toimintaa siltä: D Onneksi tajusin jättää sen, tuli kyllä varmaan puolisen vuotta sen jälkeen kaverinsa kautta itkemään mua takas: En tiiä oliko nyt vähän offtopic mut menkööt: Kommentoin että saan tään keskustelupalkkiin.

Istuin 3 tuntia baarissa ja kuuntelin kun mulle yhdentekevä jätkä puhui itsestään. Kysyi multa koko aikana ehkä kaksi kysymystä ja vastauksen kuultuaan ei kommentoinut mitään vaan jatkoi itsestään puhumista. Itse naurahtelin kohteliaisuudesta ja sanoin illan aikana varmaan sata kertaa aijaa ja niinpä. Olin autolla liikkeellä joten join pelkästään kahvia, mikä teki tilanteesta vieläkin tylsemmän. Jätkä olis halunnu nähä uudelleen mut keksin pari tekosyitä ni luovutti sitte.

Vähä huono omatunto kun näitä juttuja lukiessa toi mun treffiseuralainen ei ollu ees pahimmasta päästä: Olin itse se horror-deittikumppani.

Päätin feidata jo sovitut treffit ilmaantumatta paikalle ja olemalla vastaamatta puhelimeen. Olin siskoni kanssa ravintolassa, kun se vaan soitti kokoajan ja sanoin siskolle että vastaa ja keksi jotain. Se sitten sanoi, että "Bonski on melomassa. D Sisko kuitenkin patisti mut niille tälleille ja menin vaikka vitutti jo heti alkuunsa.

Join sitten terassilla kokoajan tylsyyteeni ja jossain vaiheessa olin jo aika kunnolla laitamyötäisessä. Arvostelin tyypin absolutismia ja se jossain kohden paljasti olevansa absolutisti koska sen toisella vanhemmalla oli alkoholiongelma. Sitten vaan siinä kännin rohkaisemana arvostelin sitä ja vittuilin sille kokoajan ja tekstasin kaverille kokoajan siihen malliin että se jo itsekin huomautti asiasta.

Ehkä jälkikäteen mietittynä vähän noloa ja huonoa käytöstä, mutta ei vaan yhtään napannut ne treffit ja koko ihminen. Oonkohan ton jälkeen ollut varsinaisilla treffeillä? En edes muistaakseni ole ollut, leffassa ja syömässä joo mutta ei kai fuckbuddynsä kanssa illallistamista treffeiksi edes lasketa. Ei ole jotenkin mun juttu tehdä kahdestaan tuntemattomien kanssa mitään.

Ehkä jäätävimmät, kun tyyppi kutsui sen ja sen kaverin kanssa juomaan lonkeroa kirkkopuistoon. Oltiin tavattu edellisenä yms.

Oo siinä sitten, kun jätkän mimmikaveri koittaa niin parittaa teitä, vaikka oot ite kiinnostunut vaan kaverina.. Ei mulla kauheesti oo mtn outoja treffikokemuksia ollut.. Eikä kyllä kivojakaan, jota voisi treffeiksi kutsua. Varmaan joku ihan et mennyt toisen luokke, oltu tui tui ja katottu leffoi ollut perus kiva. Olin lupautunut menemään yhden pari vuotta vanhemman pojan kanssa kahville ja tunsin tän pojun mun parhaan kaverin kanssa seurustelevan pojan kautta.

Kyseessä oli siis ihan tajuttoman ujo ja vähän epäviehättävä tapaus ja se oli jostain syystä päättänyt pyytää just mua treffeille: No treffipäivä koitti ja mä olin ihan paineissa. Ajattelin kuitenkin että tulee varmaan ihan kiva tapaaminen, vaikka tiesin jo etten ikinä olis voinu kiinnostua siitä pojasta romanttisessa mielessä.

Istuin kahvilassa ja oottelin sitä poikaa. Ja sitten ku se astu ovista sisään niin mä tunsin semmosen awkwardiuden aallon hyökyvän mun ylitse: Se ei ees hakenu mitään juotavaa, vaan mä yksin hörpin mustaa kahvia ja yritin saada sen suuta auki kyselemällä kaikkea maan ja taivaan väliltä.

Ja jottei meno olis menny liian tylsäks niin ovista pamahti sisään poika number two meidän koulusta, jonka olin suututtanut kun en ollut suostunu lähtemään sen kanssa kahville.

Kyseinen tyyppi oli vetäny kunnon menkkaraget kun olin vedonnu johonkin klassiseen tekosyyhyn. Se tuli siihen viereiseen pöytään istumaan oman deittinsä kanssa ja mä olisin vaan halunnu vajota maan alle.

Vaihdettiin siinä parit jäätävät katseet sen number twon kanssa ja saatiin meidän seura vähän ihmettelemään että mitä tapahtuu En oikeen saa välitettyä sitä kiusallista tunnelmaa tähän tekstiin mutta oh dog ei enää ikinä!

Noiden treffien jälkeen se poika nyrjäytti sydämensä kun en enää halunnu lähteä ulos sen kanssa. Mulla oli juttua erään pari vuotta itseäni vanhemman pojan kanssa ollessani kai vuotias.

Yhtenä viikonloppuna jätkä ei päässytkään tulemaan mun kotikaupunkiin, joten se alkoi sitten vinkua mua sen luokse kylään. Ajattelin, että kerrankos sitä eletään ja lähdin yksin matkaan. Sain juuri ja juuri liput ostettua. Kun pääsin perille, meidän näkeminen oli aika jäätävää. Poika myös ilmoitti menevänsä kaverinsa luo yöksi, vaikka monesti erikseen mainitsin, että olisi todellakin ok yöpyä samassa kämpässä.

Mutta kun ei niin ei. Ei siinä mitään, jos olisinkin ollut vain yöt yksin, mutta mitä vielä! En osannut liikkua ko. DDD tulipas todella haluttu olo. Paskaiset lakanat joilla nukuin ja tyhjä jääkaappi kruunasi koko reissun. Mulla oli rahaa kolmeen mikropitsaan koko viikonlopuksi. Nekin söin kylmänä, koska mikro ei toiminut. Olisinkohan ollut 16v ja menossa hesburgeriin saman ikäisen pojan kanssa mahtava treffipaikka En ollut aiemmin tavannut sitä, vaan kaveri järkkäsi tapaamisen.

Poika tuli sisään ja kun hän avasi suunsa olisin halunnut paeta paikalta. Hänellä oli semmoinen piipittävä munamies-ääni ja minua hävetti niin paljon että yritin saada pojan olemaan hiljaa pälättämällä taukoamatta jotain turhaa.

D Osaan kuvitella miltä sen lauluääni olisi kuulostanut Keksin jonkun typerän tekosyyn että täytyy mennä vahtimaan serkun olematonta lasta ja kun lähdimme hän sylkäisi tyhjään cocacola-mukiinsa semmoisen kunnon GRRRRMPF- kurkkuklimpin: Sitten kun katsoin häntä semmoinen ällötys-ilme naamalla niin hän piipitti muna-äänellään "mitäs mulkkaat" ja ihmiset kääntyi katsomaan meitä, mitä en kyllä yhtään ihmettele.

Ainiin, kerran multa kysyttiin siinä illallistettaessa ravintolassa että millonkas olen käynyt viimeeksi sukupuolitautitesteissä. Ei ne nyt mitkään ensitreffit oltu koska kuksittiin, mutta silti aika täydellinen ajoitus. Sanoin sitten ihan piruillakseni että olin neitsyt ja sen silmät loisti "oon pannu teiniä, kuinka moni mies voi sanoa samaa" ja tällane ilme http: Demittäjien mittapuulla varmaan ihan horroria, mutta tykkäsin siitä ja tollasia me oltiin, ei haitannut yhtään.

D Se oli mies makuuni. Sä olet Bonski kummallinen ihminen: No ei nää nyt ihan hirveet treffit ollu, mutta kauheimmat mitä mulla on ollu. Eli tavattiin netissä ja noin viikon ajan oltiin juteltu ennen kun tavattiin. Heti kun näin jätkän ja se sano mulle "moi" sellasella hiljasella ujolla äänellä olin ihan et voi ei mitä tästä tulee.. En oo itekään mikään super puhelias, ja hermostun vaan entistä enemmän jos toinen on kauheen hiljanen. Mies muuten oli kyllä mukava, mua 5 vuotta vanhempi, tosi söpö ja fiksusti käyttäytyvä, mutta niin ujo!

Yritin siinä sitten kaikkea höpötellä ja kysellä häneltä, ja sain tosi lyhyitä vastauksia takaisin. Ja jätkä puhui myös aika hiljaa joten sain koko ajan olla että "jaa mitä?

Tavattiin kyllä uudelleenkin, mutta noi treffit oli kyl niin akward.. Ehkä pahin virhe ikinä lukea tätä keskustelua kun on samana iltana lähössä pitkäaikaisen ihastuksensa kanssa treffeille. Tuli jotenki tosi luottavainen olo: Apua, mullaki on pieleen menneet tinder-treffit.. En yleensä lähe tuntemattomien kanssa yhtään mihinkään, varsinkaan jos en oo nähny livenä esim.

No, tutustuin yhteen 25 v mieheen tinderissä ja ihastuin. Se asu musta about km päässä, ja yhtenä myrskysenä talvi-iltana lähin sinne ajamaan. En kyllä vielkää voi ymmärtää, että mitä mulla on sillon oikee liikkunu päässä: D Paikalle ku pääsin, nii jätkä näyttiki melko erilaiselta ja oli lyhyt..

Katottiin jotain surkeeta leffaa, ja se koko ajan puski päälle oikee machona nuoleskelemaa että multa meinas niskat taittua. Jossain vaiheessa oli pakko keksiä tekosyy. Se sit päätti vielä saattaa mut ulos, ja jumalauta koko matkan pihalle sen persvako vilkku.

Vilkutteli viel pihaltaa mulle niin kauan ku auton näki. Siinä vaiheessa ko sua kolme päätä pidempi jätkä suutelee sua väkisin ja niin vitun brutaalisti ja huonosti käsi pääs takana, niin siinä vaiheessa mä lähen nostelemaan, enkä sano perään edes että "katellaan.. Pari vuotta sitten mun eräs kaverini yritti parittaa mua hänen poikaystävänsä kaverille, sanotaan hänen nimekseen nyt vaikka Miro.

Me oltiin nähty neljästään jo muutamia kertoja aikasemmin, käytiin välillä yhdessä syömässä yms. Erääksi viikonlopuksi olimme sopineet tuplatreffit, ohjelmassa oli syömistä ja leffaa: No, Miro oli ollut treffejä edeltävänä iltana juomassa kavereidensa kanssa ja sama meno jatkui sinäkin päivänä Haettiin kaverini ja sen poikaystävän kanssa ennen treffejä Miro paikallisesti pubista, ja suunnattiin neljästään syömään.

Kun päästiin ravintolaan, Miro ilmoitti ettei hänellä ole nälkä eikä hän aio syödä. No, kun me muut olimme saaneet syötyä, menimme sitten elokuviin.

Kun elokuvasta oli nähty noin 15 minuuttia, huomasin Miron sammuneen viereiselle penkille. Ja hän nukkuikin sikeästi koko loppuelokuvan ajan, niin sikeästi että jouduimme elokuvan loputtua herättelemään häntä. Elokuvan jälkeen kävelimme takaisin autolle, ja autoon päästyämme hän sammui uudestaan. Mut vietiin ensimmäisenä kotiin, eikä Miro edes herännyt kun poistuin autosta harmi, olisin halunnut kiittää häntä hyvistä treffeistä. Uskokaa tai älkää, tämän tapauksen jälkeen me nähtiin vielä uudestaankin..

Olin pari kuukautta sitten erään kaverin tyttöystävän kaverin kanssa treffeillä. Kyseessä oli siis paritusyritys. Voin sanoa, että jäätävä oli erittäin kuvaava sana niille treffeille. Mulla ei henkilökohtaisesti ole mitään feministejä vastaan, mutta tässä oli kyllä yksi karmivimmasta päästä. Mulle sanottiin, että tyttö on älykäs, kaunis ja mukava.

No, ihan hyvännäköinen oli, vähän kuivakka ja yrmeä, mutta ok. Tavattiin erään kahvilan ulkopuolella ja kun mentiin sisälle, niin pidin ovea neitoselle auki, joka seisoi edessäni kulmat koholla. Hölmistyneenä siinä sanoin, että "teidän jälkeenne", mihin neitokainen vastasi "ei kiitos". No, menin edeltä ja käytiin tilaamaan. Kysyin häneltä, mitä hän tahtoo tilata, mihin hän vastasi lyhyesti "mä maksan ite".

Okei, tilasin itelleni ja menin odottamaan neitoa pöytään saapuvaksi, minne hän pian saapuikin naama norsunvitulla. Yritin siinä keskustella mukavia ja tämä pyöritteli silmiään huokaillen suurin piirtein kaikkeen, mitä sanoin. Itse hän yritti jokaista aloitusta kääntää aiheeseen "vitun paska patriarkaalinen yhteiskunta". Oikeasti luulin jossain vaiheessa olevani piilokamerassa. En ole mikään sovinisti ja kannatan sukupuolten tasa-arvoa, mutta tuo tyttö oli tainnut kääntyä vasta johonkin feministilahkoon.

Kaikki, mitä sanoin oli perseestä koska olin selvästi sovinistimies. Kysyin sitten lopulta, että mitähän mun pitäisi sanoa, etten olisi niin törkeä sovinisti.

Tää vastas suurin piirtein: Sitten kun lähdettiin, niin sanoin ulkona vaan "terve" ja lähdin kälkkimään, vitutti sen verran se eukko. Tapasin mukavan pojan abiristeilyllä. Risteilyllä hän oli ihana ja puhelias ja itsevarma, iloinen tyyppi. Kun sitten olimme menossa treffeille, hän ei sanonut melkein mitään, ja kaikki mitä hän sanoi oli jotenkin negatiivista. Hän ei halannut kun tapasimme, eikä koskenut minuun ollenkaan koko treffien aikana. Huomasin pian vähäisistä keskusteluyrityksistämme, ettei meillä ollut yhtään mitään yhteistä, eikä siitä tulisi mitään vaikka poika vaikutti peruskivalta ja oli hyvännäköinen hän kertoi, että taide on hänestä typerää ja että museotreffit olisivat hänen mielestään kidutusta.

Ei tainut tietää taide on minulle rakas harrastus. Olen toivoton romantikko, enkä olisi ikinä uskonut että tykkäisin kenestäkään hänen ollessaan humalassa en siis itse ollut siellä abiristeilyllä kuin selvin päin.

Mutta kyseinen poju viehätti enemmän kun hän oli itsevarmempi borderline röyhkeä eikä pelännyt minua. Olinpa sitten vielä silloin treffeillä suorasanainen ja kerroin hänelle, että vaikka hän onkin mukava tyyppi, meidän ei ehkä pitäisi nähdä.

Ei ollut muuten hyvä idea, kun poika oli vieläkin alakuloisemman oloinen sen jälkeen. Vähätteli itseään "kun olen tämmöinen tylsimys jne jne jne. Tuli oikein huono omatunto. Näin ensimmäistä kertaa, itseäni 6 vuotta vanhempaa miestä. Jo iästä päätellen mielessäni oli kypsä herrasmies, ja kuvista sekä puheista päätellen komea, minua pidempikin mutta vielä mitä! Kun herra viimein saapui paikalle ja näin seuralaiseni, tiesin tehneeni suuren virheen. Minua lyhyempi, vino hammasrivistö, eikä naamavärkissäkään kehumista ollut.

DDD päräytti paikalle niin machona, mutta jutun juurta hän ei saanut aloitetuksi. Yritä nyt siinä sitten puhella säästä ja keksiä jotain sanottavaa. Ainiin, kyllä hän sopersi jotain viinantäyteisestä elämästään, sekä siitä kuinka isä oli mersua lainannut. Monta kertaa yritti äijä puhua jälkeenpäin, mutta tympeiden vastausteni jälkeen taisi hänkin ymmärtää vihjeen.

Paikalle ku pääsin, nii jätkä näyttiki melko erilaiselta ja oli lyhyt. Eli käytännössä, jos tämä olisi ollut pidempi ja komeampi, niin treffit olisi olleet onnistuneet? Mulle tulee monista näistä tarinoista sympaattinen olo herrasmiehiä kohtaan, kun eivät useassa tapauksessa vaikuta miltään suurenmoiselta toopelta, mutta silti hirmuinen teilaaminen tämmöisen juoruilun avulla.

Luitko sä mun tekstin kokonaan? Miten sä voit tätä miekkosta kutsua herrasmieheks joka käy jatkuvasti päälle? D ja olipas todella pahasti sanottu, herranjumala sentää! Ja mies ihan tietoisesti oli pitänyt vanhoja kuviaan siellä jne. Oltiin kavereiden kanssa sitten lähdössä, mutta tää herra pyysi vielä mua jäämään sen kanssa oli siellä siis omalla porukalla, mutta vakuutti ettei jätä mua siellä yksin.

Istuskeltiin siinä ja juteltiin ja pilkun tullessa haettiin narikasta kamat ja mentiin ulos odottamaan sen kavereita. Sillon tää herrasmies tokaisee, että menee kavereidensa kyydillä kotiin ja vihjasi, että autossa ei ole enempää tilaa.

Tästä vittuuntuneena sanoin heipat ja lähdin yksin ja aika kännissä vaeltamaan kohti juna-asemaa. Siellä sitten odottelin junaa n. Taksia en siis saanut. Parasta oli, että herra ei laittanut mitään viestiä, että missä ja miten menen tms. Tapauksesta on yli puoli vuotta ja seurustellaan tän miekkosen kanssa ja ton jälkee siis menny hyvin jnejne. Oli vaan pakko tulla kirjoittamaan menkkamonsteriragevuodatus ja aion ottaa tän myös tänään puheeksi ton sankarin kanssa, koska on ihan ok olla vihane yli puol vuotta vanhasta jutusta Treffit köyryselkäisen, alipainoisen amiksen kanssa.

Ajeltiin pillurinkiä mun kaveri takapenkillä, ja kun heitettiin mun ystävätär kotiinsa, jätkä ajoi kaupan pihalle parkkiin kello oli n. Kellisti penkin ja tökki munallaan, ja pelkäsin jo että nyt se pakottaa mut epäsiveelliseen aktiin Nissanin etupenkillä keskellä kaupunkia.

Sain jotenkin sen luopumaan ajatuksesta ja se vei mut kotiin nuoleskelujen jälkeen. Tavattiin vielä samoissa merkeissä pari kertaa en tosiaan tiedä miksi kunnes sanoi että ei ole valmis mihinkään vakavaan.

Parin viikon päästä laittoi whatsappissa viestin, että haluaa vielä kokeilla meidän juttua. D se tuli mun luo ja niinku mä arvelinki nii se halus panna ku sanoin et ei muuten onnistu xD nii jo valmiiks jäätävä tunnelma meni vieläki jäätävämmäks. D muutenki se vaikutti aika elämänkoululaiselta ku se on amiksen nyt melkein saanu läpi vuoden myöhässä ja paskoilla papereilla ku ei kuulemma vaan kiinnosta. D eli mun täytyy siis tavata se vielä et se saa farkkunsa..

No ei näissä nyt varmaa mitään hirveen kauheeta olo mut kerron nyt kuiteski: D Kävin tän kyseisen pojankaa treffeillä kaks kertaa, ite olisin tosin halunnu lähtee vielä uusillekin treffeille, mut tää poika ei vissii iha syttyny: D Ekan kerran käytii kattomassa jääkiekkopeliä. Tää jätkä tuli hakemaa mut ja se matka sinne jäähallille kesti 15min ja ei puhuttu juurikaa mitää: No siinä pelin aikana juttu loisti ihan hyvin, paitsi, että kuulin vaan kaverilta jälkikäteen oli myös siellä pelissä että olin jokaikinen kerta käyttänyt puhelinta ku tää jätkä oli yrittäny puhuu mulle jotain, jälkikäteen oon miettiny kui epäkohtelias olin.

No siitä huolimatta se halus viiä mut uudellee treffeille ja tällä kertaa mentii leffaa. Eipä mulla muuta siitä leffasta jäänyt mieleen ku hiljaset ajomatkat, mut sit taas teatterissa juttu luisti taas ihan älyttömän hyvin ja rupesin siinä vaiheessa tajuamaan, että mähän oon kusessa tähän jätkää.

Siinä loppujen lopuks kävi sitte niiku mulle aina käy, jätkältä oli se kiinnostus loppunu eikä se sitte enää halunnu lähtee munkaa, pikkasen ärsytti siinä vaiheessa ku tajusin et oon ihan ite tyriny tän: Jäätävintä kun antaa eka treffeillä ja jätkä häipyy sen siliän tien kotiin jutun jälkeen.

Siis sanoi vielä johonkin väliin että pitää vähäpukeisia naisia puhe ei tosiaan ollu musta vaan ihan muusta yleisesti vähän huoramaisina, niin olin sen silmissä varmaan joku superhyperlutka kun menin sänkyyn eka tapaamisella. Treffini tinder tuttavuuden kanssa. Tiivistettynä, oli ihan hirveää. Mies ei vastannut laisinkaan sitä mielikuvaa jonka olin päässäni kerennyt hänestä viestittelyn aikana muodostamaan, ei siis ulkonäkönsä eikä luonteensa puolesta.

Juotiin olutta hänen pikkuruisessa yksiössään enkä saanut hetkeäkään olla ilman että tämä mies lääppien hengitti niskaan. Siis jos nousin ihan vaikka hakemaan lasin vettä kahden metrin päästä, niin mies kipitti perässä. Ihaninta oli se kun tuntien kaljan lipittämisen ja pidättelyn jälkeen tajusin että mun on nyt aivan pakko mennä vessaan. Mulla on siis todella ujo pissa ja inhoan käydä vessassa vieraan luona, vielä kun asunto oli niin hirveän pieni että tiesin miten äänet varmasti siellä kuuluu.

Rohkaistuin sitten, menin helpottamaan oloani ja samalla sekunilla kun aloitin lorinan niin tämä mies painautui vessan oveen kiinni ja kävi kyselemään mitä leffaa katottaisiin! Hämmästyin ihan todella ja vastasin todella nolona, epävarman kuuloisena ja ääni väristen että mietitään kohta, juuri siihen tyyliin että hei anna mulle nyt vessarauha!

Mutta ei, sen jälkeen herra esitti uuden ja taas uuden kysymyksen, siis ylläpiti keskustelua koko sen ajan kun lorottelin hirveällä paineella rakkoani tyhjäksi. Ei kuulosta isolta jutulta mutta mulle se oli totaalinen turn off, siis jätkällä ei selkeästikään ollut minkäänlaista oman tilan ja yksityisyyden kunnioitusta. Oli siis jatkuvasti laittamassa käsiä vyötärölle, hieromassa harteita ja muutenkin lääppimässä vaikka koitin kohteliaasti ja selkeästi pitää etäisyyttä.

Olin baarissa tavannut erään jätkän, joka sitten kysy mut ihan kasuaalisti luokseen kattoo leffaa. No minähän menin, kun tyyppi oli kännissä vaikuttanu ihan mukavalta eikä ollu pahan näkönenkään. Meillä oli vaikeuksia päättää mikä leffa laitetaan pyörimään niin tää sitten valitsi mun puolesta "hyvän" pätkän missä ei valitettavasti tekstityksiä löytynyt. Kun mainitsin että saatan välillä pudota kärryiltä kun en varmaan ihan joka lausetta tajua tällä huimalla englanninkielen taidollani, niin jätkä otti tehtäväkseen tulkata ja selittää mulle kaikki kohtaukset.

Jäätävän parin tunnin herra tärinä-tupakka-kertojaohjaajan kainalossa viettämisen jälkeen jouduin vielä jäämään sinne yöksi koska busseja ei enää niin myöhään kulkenut. Noo ajattelin että eipä tässä, tyyppi ei oo mitään lähentely-yrityksiä tehnyt tähänkään asti niin ehkä tää menee ihan hyvin.

Ja heti kun taas hölläsin otetta niin käytiin kiinni niin että lotina vaan kävi siitä kielitornadosta. Koitin turhaan rauhottaa tilannetta, eikä tällä ees loppujen lopuks seisonu kun oli ilmeisesti niin paineissa Aamulla hävisin aika pikaseen paikalta, enkä kyllä suostunu toisille treffeille vaikka herra monta viikkoo jakso kysellä.

Tapasin kerran tinderkundin joka sanoi ekoilla treffeilla että hänellä on imusolmukesyöpä. Sen jälkeen kuuntelin hänen avautumistaan. Se oli todella awkward. Seuraavista aamuista sen sijaan sitäkin pahempia muistikuvia.

Esimerkiksi kerran kävin treffeillä yhden miehen kanssa, johon olin tutustunut viikkoa tai paria aiemmin baarissa. Tyyppi oli siitä lähtien pommittanut viesteillä ja lopulta ajattelin, että enhän mä siinä mitään häviäkään, jos tapaan kyseistä tyyppiä, vaikka ei pahemmin kiinnostakaan.

No, treffit meni jotenkuten siedettävästi pari drinkkiä ja leffa , vaikka mun mielestä tunnelma oli hieman kiusallinen. Jotenkin tyyppi sai kuitenkin ylipuhuttua mut lähtemään luokseen yöksi mua väsytti ja se asui lähellä keskustaa. Tiesin, että tää mies oli alle kuukautta aiemmin muuttanut kaupunkiin työn perässä ja että hän majaili väliaikaisesti setänsä luona.

Sinne oli kuulemma ihan ok mennä ja muutenkin miehen puheista olin saanut sedästä chillin vaikutelman - piti kuitenkin olla hiljaa, koska sedällä aikainen herätys duuniin. No, mentiin sinne ja taisi siinä vähän jotain tapahtua ennen kuin nukahdettiin. Aamulla sitten heräsin siihen, kun about 7-vuotias muksu pamahtaa huoneeseen ja alkaa katsoa siellä olevasta telkkarista aamupiirrettyjä. Siinä vaiheessa vasta tajusin, että tyyppi ei asunut setänsä kanssa kahdestaan, vaan sedällä oli myös vaimo ja muksuja.

Pukeutuminen oli vähintäänkin hankalaa, kun vaatteet lojui jossain huoneen vastakkaisessa nurkassa ja mä olin sängyssä alasti Olin niin sokissa, etten edes muista, miten pääsin siitä ulko-ovelle asti ja satuinko edes näkemään tätä sedän vaimoa jne. Hmm mikähän olisi pahin. Näitä ei nyt voi kutsua treffeiksi mutta jaan silti kanssanne. Karmivin tapaus sattui vuotiaana kun olin juuri täyttämässä 18 seuraavalla viikolla. Tarvitsin jonkun, joka hakisi juhliini juomat ja ystävä ehdotti poikaystävänsä tuttua, joka oli 20v.

Sovittiin Prisman pihalle tapaaminen ja Tero tuli sinne vanhalla Saabilla. Se olikin päättänyt ettei hae mulle niitä juomia jos en käy sen kanssa ensin syömässä. Suostuin kun en olisi muuten ehtinyt saada siihen hätään mistään hakijaa. Oli kuitenkin päiväsaika ja Teron haluama kebab-ravintola n. Siellä ravintolassa käyttäytyi todella törkeästi ja olin varmasti kirkkaan punainen häpeästä. Ensin nimitteli tätä kebabin tekijää karvakädeksi ja sanoi jotain "Vittu jos mun annoksesta löytyy yksikin karva niin on hampaat kurkussa" Se kebab-heppu ei onneksi varmaan tajunnut mitä se selitti kun oli ihan chillisti.

Syötiin ja hoputin sitä että pääsisin tilanteesta pois ja järkkäilemään juhliani. Sitten lähdimme takaisin sinne Prismalle, mutta Teron Saab ei käynnistynyt vaan mun piti työntää se käyntiin sen kebab-hepun avustuksella. Sepustin sille siinä vaiheessa anteeksipyyntöä mutta sitä ei tuntunut haittaavan Teron käytös yhtään, se vaan naureskeli?

D Matkalla se alkoi selittää varautukaa oksentamaan kuinka hänen tekisi mieli repiä "sen mokkakikkelin" persereikä irti ja roikottaa sitä sormestaan.

Tässä vaiheessa olin jo aika kauhuissani kun sen lihakset piti ihmeellistä nykimistä ja tärinää. En tiedä käyttikö se jotain aineita vai oliko muuten vaan häiriintynyt.

Sitten se luojan kiitos haki ne juomat. Annoin rahat ja hakupalkan ja kiitin. Valehtelin että poikaystäväni on minua tuolla kauempana vastassa niin menemme siitä bussilla kotiin. Tero tyrkytti väkisin puhelinnumeronsa ja otin sen että pääsisin siitä eroon. Huikkasi vielä perään "Jos sulle tulee hei ongelmia neekereiden kanssa niin mä voin järkkää torpedot hoitaan" En tiedä mitä on torpedot.

En edes mennyt bussilla kun tärisin vielä lähes paniikissa vaan kävelin sivuteitä kotiin. Ison tien viertä olisi päässyt suoraan mutten halunnut Teron näkevän mua. Semmoinen unelmien prinssi ja upitus: D Hyi vittu oikeesti. Torpedot kuulostaa joltain jengiltä.

Kivoja Kaverin tuttavia sulla, kannattais harkita seura paremmin. Yks päivä täysin tuntematon mies tuli pyytää mua treffeille. Miehessä ei ollu mitään vikaa näin yleisesti.

Hyvän näkönen, pitkä, opiskeli yliopistossa, ei tupakoinut, juo sivistyneesti ja nauttii leipomisesta ja ruuanlaitosta, juo teetä. Meillä ei ollu vaa yksinkertasesti mitään yhteistä. Itte oon vauhdikas säheltäjä, jolle kahvi on pyhä asia.

Me tultii vaa nii eri maailmoista, että keskustelu oli hyvin vaivanloista ja en pystyny olee oma itteni. Odotin vaa kokoaja, että saisin tekosyyn kadota. Se ois kyl halunnu nähä uudestaan D:. Kivoja Kaverin tuttavia sulla, kannattais harkita seura paremmin En ole enää tekemisissä kenenkään noista kanssa paitsi ystäväni, joka hänkin on eronnut tuosta tyypistä. Kerran yks tuttu jäbä pyysi kahville, enkä sitten jotenkin osannut kieltäytyäkkään.

Toki tiesin, että se oli kiinnostunut ja pidin itsekin sitä hyvänä tyyppinä. Ilmeisesti mulla oli joku kuningasidea sanoa siellä kahvittelun lomassa, että jospa oltais vaan kavereita, mutta sopivaa tilaisuutta ei vaan tullut Sitten kun oltiin lähössä niin tyyppi sano, että haluais yrittää mun kanssa. Taisin olla joku vuotias, kun tapasin jonkin sortin chatissa itteeni vanhemman miehen. Tyyppi vaikutti mukavalta, joten jatkettiin juttua puhelimessa ja tekstiviestein ja lähetettiin myös sitten kuvat toisillemme.

Juttu kuitenkin kuivahti jonkin ajan päästä vähän kasaan, kun tyyppi tuntu tietävän kaikki mun liikkeet. Kävin koulussa sen kotikaupungissa, johon oli mun kotoa sellaset 60km. Koko ajan se raportoi mulle tyyliin: D Koska olin nuori, kokematon ja naiivi, niin toki sitten kuitenkin päätin tän hyypiön tavata. No hemmohan oli käyttänyt feikkikuvaa. Oikeasti oli erittäin ylipainoinen, pitkähiuksinen, huonoa hygieniaa harrastava röllipeikko, joka oli ku jostain luolasta heränny paskaisilla vaatteillaan.

Keskustelu painottui sen seksuaalissävytteisiin kysymyksiin, kuten "minkäs väriset pikkuhousut neidillä on jalassa, höhhöh". Täysin vastakohta siihen, mitä olin puhelimessa tottunu. Kuuntelin sen juttuja hetken, kunnes laitoin kaverille viestin, että pelastaa mut nyt välittömästi. Kaveri soitti ja keksin läpinäkyvän valheen, että nyt täytyy lähtee, moi. Tyyppi antoi sitten vielä läksiäislahjaksi 4cl Jägermeister-pullon, jes. Tuon jälkeenkin vielä jonkin aikaa tekstaili, että kiva olis jos tulisin kylään, niin vois opettaa mulle temppuja.

Voi apua tuo pikkuhousujuttu: D Oletko toipunut tästä?? Onhan tosta useempi vuosi jo aikaa, ettei ihan päivittäin pyöri mielessä, lol. Sillon oli kyllä järkyttävää. Ai kauhee ku teil on ollut hirveitä treffejä: DD Omat jäätävimmät treffini oli ku mies kaivoi laukustaan ravintolassa kettu pehmolelu-käsinuken ja alkoi pitään mulle jotai teatteria siinä pöydällä: Annoin tälle tyypille kuitenkin uuden mahdollisuuden ja nykyään ollaan yhessä: Tapasin netissä yhen jätkän ja aateltiin sitten tavata, se oli virhe.

Tää jätkä vei mut treffeille Ikeaan, istuttiin siinä sohvalla ja katottiin pikkukakkosta! Ei tavattu enää sen jälkeen. Niin ja lisäyksenä tähän, en puhunut koko aikana mistään neekereistä tai että tarvitsisin mitään "torpedoja": Mitään kauheeta kokemusta ei oikeen oo, mutta epämiellyttävin kokemus oli ehdottomasti se, ku vuotiaana lähin nettitutun kans kaupungille: D Se poika oli ihan jäätävän hiljanen. Ja koko treffien ajan se näytti siltä niinku sillä ois ollu vesimeloni perseessä.

Käveleskeltiin ympäri kaupunkia ja koko ajan tää poika vaan katteli kenkiään ja vastaili "mm joo" "en tiiä". Yritin pitää keskustelua yllä ja loppujen lopuksi kyselin vaa jotai helvetin tyhmää. Mullahan ei siit kamalasti näitä treffejä ole ollut, mutta tämä nyt on ollut ehkä kaikista oudoin kokemus. Nyt jälkeenpäin ajateltuna oli ihan normaalia teinimenoa mutta tuolloin se oli ehkä maailman hirveintä.

Tavattiin siis pojan kanssa yhteisen tutun kautta ja juteltiin sitten vähän tekstiviestien välityksellä. Jonkun viikon juttelemisen jälkeen päätettiin että tavataan.

Suunniteltiin sitten että mennään leffaan, ihan peruskauraa siis. Tavattiin sitten joku tunti ennen leffan alkamista jossain ostoskeskuksessa. Tyyppi oli kyllä ihan järkyttävän komea, mutta ihan hirveän ujo. Muistan kun istuttiin jossain ja oltiin vaan ekat pari minuuttia kännyköillä. Minä sitten vaivaantuneena aloin jotain nauramaan että "hheheh mul on tosi awkward fiilis ku ei puhuta hheheh".

Mä sitten kyselin häneltä kaikkea maan ja taivaan väliltä ja epätoivoisesti odotin että sekin alkais vähän rentoutumaan. Kaiken lisäks se puhu tosi hiljasella äänellä ja en ees kuullut sen vastauksia mun hienoihin kysymyksiin enkä sitten kehdannut olla kokoajan "AI MITÄ?

Ja siis todellakin, se vajaa tunti minä kyselin siltä kysymyksiä välttääkseni jäätävän hiljaisuuden. Siinä loppuvaiheessa mun kysymykset tais olla tätä luokkaa: Kun sitten viimein mentiin sinne leffaan, tyyppi kuiskaili korvaani kommentteja leffan naisnäyttelijöiden ulkonäöstä. Tämän jälkeen hän yritti ehdottaa uutta tapaamista.

Kun sitten kieltäydyin ja selitin jotain että ollaan liian erilaisia, hän veti kauheat herneet nenään ja taisi haukkua mua vitun huoraksi. Taisin olla tuolloin jotain Oisit haukkunut sitä kaappihomoksi: D Kuka vitun tolla kehuu muitten naisten ulkonäköä,kun ollaan treffeillä vaikka olis vaan leffassa? Ja miksei se aukaissut turpaansa? Ei ollut muuten kamalaa, mutta ensimmäiset "treffit" exän kanssa oli jotain muuta mitä odotin.

Se oli sanonut, että haluais viedä mun syömään johonkin hyvin. Nähtiin yks päivä ja ei kyllä menty mihinkään syömään vaan kaljakaupan kautta mun rahoilla tietty Sorsapuistoon kaljalle.

Seurusteltiin kyllä tosta 1,5 vuotta, mutta ensitreffti kuvasti sitä seurustelua todella hyvin koska mies joi lähes päivittäin ja muiden rahoilla.

D Haha ollaakoha oltu saman ihmisen kaa treffeillä: D tää tosin oli 18 tai Tuli mun luo ja oli vaan hiljaa. Hölötin vaan kaikkee tosi typerää ja kyselin tyhmiä kun yritin saada puhumaan. Nää on tän vuoden aikana tapahtuneita, ei ois kyl pitäny tavata kumpaakaan XD Treffit 1: Jätkä tulee mun luo, se oli hieman eri näköinen ku kuvissa mut en antanu sen häiritä.

Ajattelin tutustuu ku vaikutti ihan mukavalta. Ruettiin kattoo leffaa ja jätkä ottaa rennon asennon, jutellaan niitä näitä. Mä en oo mikään maailman sosiaalisin, mutten tykkää myöskään siitä jos joudun ite keksii kaikki puheenaiheet.

Kyselin jätkältä sit ajan kuluks siinä jotain et tutustuis siihen hieman vaikka leffa menikin hieman ohi ja ärsytti ku jätkä ei ite puhunu juuri mitään. No se vastaa parilla sanalla ja kysyy mun osalta miten asia on ja on hiljaa.

Sit leffan loputtua jätkä kysyy "tykkäätkö sie pussailla" ja toi kertoo jo jotain jätkän osaamisesta mutta en tajunnu sitä sillon, koska menee kyl fiilikset jos pitää erikseen kysyä tuosta. No siinä tilanteessa vastasin sit vaan että tykkään. No asia johti toiseen ja jätkä alkaa pussailla mua Sen suu avautuu ennenku on kerenny ees mun kasvoille. Ja tottakai oikein ihanasti "löysä" kieli kurkkuun! Ei ollu viitsiny ees treffeille tullessaan purkkaa syödä vaan maistui ihan ruualle ja kahville, yök!

En tiedä miks en jo siinä vaiheessa tajunnu lopettaa sitä mut jatkettiin sitä sit siinä ja tää jätkä menee ihan punaseks, hikoilee ja tärisee!

Se viel sano et on pari kertaa seurustellu nii mitä toi sit oli olevinaan? Ihmettelin mikä sille tuli nii se vaa "noku mä en tiedä mistä sä tykkäät" voi herranjumala se vaikutti 16 vuotiaalta joka ensi kertaa on suutelemassa naisen kanssa Kysyin siltä onko sillä kokemusta naisista sen enempää. No se sano et on niin sit sanoin vaan et no eihän sun tarvii jännittää et kyl sä tiedät mistä mä tykkään kun kokeilet Olin tyhmä enkä viittiny sanoa ei kun jätkä rupee jo sohvalla avaa mun rintsikoita, joita ei tietenkään saanu auki.

Se tuli hieman yllätyksenä se et se ees yritti mut avasin ne lopulta sit ite. Mentiin sänkyyn mut jätkä oli surkein sängyssä mitä mulla on koskaa ollu! Se oli niin vaivaannuttavaa ja hyvä että sai ees kumin paikoilleen kun tärisi varmaan niin paljon Sit se tulee mun päälle ja hädin tuskin on ees mun sisässä! Voi jestas miten joku voi olla noin huono! Sit se luuli et mä tulin ku ääntelin pari kertaa ihan sen mieliksi vaikka muna ei ees ollu puoliks mun sisällä: DDDD Onneks tota kamaluutta ei jatkunut kauaa koska jätkä halus lopettaa kun oli hiestä märkä Tyyppi vaikuttaa ihan mukavalta, kuvien perusteella ihan hyvännäköinen tyyppi.

Heti oven avattua näenkin todellisen jätkän Sen näkemäni kuvat oli varmaan aika vanhoja sillä se näyttää ihan ulkomaalaiselta, sillä on arpinen naama, erittäin vinot hampaat ja se oli aika lyhytkin vielä.

Se eros niin paljon mitä kuvat oli antanu ymmärtää et järkytyin mut en näyttäny sitä jätkälle ku oltiin sovittu et nähään. Katottiin tänkin kanssa leffaa ja tää oli ihan vastakohta edellisen kanssa. Tää puhu ihan KOKO ajan. Välillä en ees tajunnu mitä se sanoo koska oisin halunnut keskittyä leffaankin välillä Se oli vaivaannuttavaa koska en saanut ees suun vuoroa juurikaan ja vaikka vastailin lopulta vaan "niin" ja "joo" tyylisesti, niin jätkä jatkaa puhumista silti. Sit se kuulemma oli ihmetelly mitä mä ajattelen kun olin välillä hiljaa.

En vaan yksinkertasesti kenenkään kanssa tykkää jutella ihan koko aikaa! Parit huonot treffit on kyllä tullu koettuu itekki: D Joskus 17v deittailin itteäni vanhempia jätkiä ja satuin suostumaan yhen 22v jätkän kaa sit treffeille. Taidettiin nähä muutamaan otteeseenki. Ekoil treffeil tää sai sit päähäsä yrittää suudella mua ja voi herranjesta miten surkee se oli Se vaa tunki kielen mun suuhun ja piti sitä siin tönkkönä: Minähän fiksuna tyttönä sit aloin opettaa kyseistä herraa suutelemaan XD.

Eihän siitä mitää tullu ja annoin asian olla. Myöhemmin selvis et jätkä oli neitsyt ja haluis panna mun kaa Vikoil treffeil ku näin sitä nii vedin ihan kauheen mulkkuroolin päälle ja olin koko ajan tosi töykee ja selitin tyyliin ittestäni vaa: Ei halunnu nähä enää sen jälkee mut laitto kyl muutama vuos sen jälkee viestii et haluis nähä mua ku oli tulos mun kotikaupunkii, mainitsi viel et joku oli kehunu sen suutelemistaitoi ja kiitti mua ku olin opettanu sitä: En suostunu tapaamaa kyseistä herraa jonku tekosyyn varjol xd.

Tässä vähän aikaa sitte suostuin erään tinderissä tapaamani miehen kanssa treffeille. Sehän siis tosiaan varas hotellihuoneen yöks mun kotikaupungist ja tuli tänne. Meil oli tosi mukava alkuilta kunnes sit mentii yhen mun kaverin kanssa baariin missä myös mun tuore exä oli Tää mun deitti tosiaan otti jalat allee aika nopeesti ja mua hävetti ihan törkeesti Kyl se mulle puhuu vieläki mut en vaan kehtaa puhuu sille ku hävettää vieläki nii paljon millassee soppaa se joutu D: Lisättäköön vielä loppuun tänään tapahtuneet treffit mitkä oli ihan hyvät mut hämmens mua hyvin paljon.

Vietettii yhen jätkän kans tosi mukava ilta, kolmannet treffit, katottii leffaa meil mitä se oli ite ehottanu ja sit se oli lähös ja totes vaa iha puskast: Totesin siihe vaa sit: Meil oli ollu tosi mukavaa ja juttu oli luistanu jne ja sit se vaa totee ettei juttu toimi, ihan oikeesti MITÄ. Eipä tuo haittaa ku jätkä opiskelee eri kaupungis mut silti, olen hämmentynyt: Ekoilla treffeillä ikinä tapasin jätkän, joka tuli paikalle aivan järjettömän kamalalla autolla.

No, ei siinä vielä, kaikilla ei ole autoa ollenkaan ja sitä rataa.. Pian kuitenkin osoittautui, että tää jätkä ei saa sanaa suustaan. Mentiin kahville ja kysyin, että mitä se ottaa, kun se ei tehnyt mitään alotteita minkään suuntaan, mutta se ei vastannut mitään siihenkään. Ei saatana - ei vastaa edes kysyttäessä.

Oon aina pitäny itseäni vähän hiljaisena, mutta huomasin nopeasti, että oonkin oikeastaan aika puhelias. Keksin varmaan ennätysmäärän puheenaiheita tuon tuskaisen tunnin aikana. Jätkä ei tosiaan alottanut mitään keskustelua itse, vastaili vaan lyhyesti mun juttuihin tai naurahti jollekin mun "hauskalle" jutulle. Muutenkaan se ei ottanut semmosta "vetäjän" roolia, mikä mun mielestä kuuluisi miehellä olla treffeillä. Ei sillä, että nainenkaan saisi olla saamaton ja odottaisi jotain prinsessakohtelua, mutta jos mies on hiljanen hissukka, ku ei osaa tehä mitään päätöksiä, niin hyi hitto.

Jäi aika paskan maku ja kaiken lisäksi ku lähettiin ja ajoin sen perässä, ni se ei vittu osannu ajaa liikenneympyrässä Hassuinta on, että kirjoittaessa juttu luisti ja se vaikutti ihan hyvältä tyypiltä, mutta eipä sitten ollutkaan.

Niin joo ja tää jätkä ois halunnu toisille treffeille. Kerra treffeillä mulla lensi sellanen jättiläishyttynen mun silmään. Ei ollut kovin sellainen luonnollinen olo siinä kyllä. Mä olen kerran ollut sellaisilla haulikkotreffeillä, että oksat pois ja niin edelleen. Villeinä aikoina tapasin yhden jätkän, mikä vei mua aina baarin jälkeen sen kämpille josta yleensä ryömin seuraavana aamuna aivan tajuttomassa krapulassa ja ihan puhkinussittuna.

Hävettää näin jälkikäteen ihan hirveästi: Kului vuosi, tyyppi erosi mutta mä olin samoihin aikoihin sitten itse löytänyt nykyisen eipäsjoopakseni, ja kundi joko tiesi sen tai esitti hyvin tietämätöntä ja vaati sadaa nähdä. Olin lopulta pitkällisten kinumisten jälkeen "no okei, nähään sitten".

Valmistauduin huolella ja käsikirjoitin päässäni tapahtumat etukäteen. Sen mukaisesti tilaan drinkin omaan laskuuni , vaihdan kuulumiset, osoitan suruvalittelut seurustelusuhteen päättymisestä, kerron että jotain on itsellä meneillään ja toivottelen hyvät jatkot samalla kun kiitän mielenkiinnosta.

Kun pääsin paikalle niin paskanvitut yksikään kohta toteutunut! Jamppa istui kaveripariskunnan kanssa terassilla ja halusi mut mukaan "meillä on kimppatreffit, mennään keilaamaan tai katsomaan stand uppia!

Vaihdettiin kuppilaa, käytiin tytöt keskenään kessulla ja se muija oli "ihanaa, ootte niin kaunis pari Jatkuvasti kundi oli, että joko mennään heille heiluttaa lakanoita ja koko ajan sain venytettyä tilannetta miettien koska ottaa ja lähteä himaan. Lopulta mentiin kahdestaan toiseen baariin, siellä riensin vessaan ja laitoin mun nykyiselle eipäsjoopakselle että älä suutu vaan auta, oon jollain vammasilla kimppatreffeillä!!

D ja ilmotti tulevansa hakemaan mut, ja tulevansa baarin läheiselle parkkipaikalle. Samalla kun me mentiin porukalla röökille, jätin treffikumppanini siihen sanomalla et kiitti, nyt on pakko lähteä ja kundi ei vaikuttanut edes pettyneeltä. Kävelin rakennuksen kulmalle, jossa tää eipäsjoopastelija sitten seisoi autonsa vieressä ja oli vain aika huvittunut mun edesottamuksistani. Jatkossa tajunnut pitää aika tiukkaa linjaa ja osannut vaan olla joskus aika röyhkeäkin että saanut lopetettua ikävät tilanteet ajoissa.

Nyt kun pääsin vauhtiin niin voin kertoa muitakin karmeuksia. Pari vuotta sitten Woodstock ajatteli olla fiksu ja hankkia ajokortin, mutta se kortti on tekeillä vieläkin. Ihan siitä syystä, että erehdyin pokaamaan baarista mun autokouluopettajan! Ei siinä, että meidän romanssi olisi ollut kauhean vakava mutta se loppuosa tuli niin huonosti hoidettua sen miehen osalta että vituttaa aika rankasti vieläkin. Se oli naamastaan paljon vanhemman näköinen kuin miten nuori se oikeasti oli, ja se oli oikeastaan aika raikkaan rock- henkinen.

Se jätkä oli ehkä säälittävintä mitä mä olen ikinä nähnyt kenenkään käyttäytyvän! Se hoisi duuninsa tosi hyvin siihen nähden miten paljon se joi. Se tyyppi oli jotain sienen ja hapon välimaastossa, mutta se joi niin paljon kuin maksa kesti ja kunhan sen työt ei häiriintyneet.

Ensimmäisellä kerralla käydessä sen kämpillä mä hätkähdin sen asunnon sisustusta. Se oli ihan ku joku aikakonematka luvun teinipojan huoneeseen; siellä oli kuvia yhdestä naismuusikosta Aloin just miettiä oliko meitä uhreja muitakin, joten en ala tarkemmin eritellä ettei tunnisted En siis kehuskele, että olisin suoranainen kopio siitä muidusta, mutta samaa naistyyppiä mitä se edustaa. Siellä oli kaikki jalisjoukkueen viirit, kauheat kasat vanhoja kasetteja ja kaikkea ralliin ynnä muuhun liittyvää pikkupoikien roinaa.

Olin ihan et ohhoh ja mietin kuka asuu vapaaehtoisesti lapsuudenaikaisten tavaroiden keskellä. Toisilla kerroilla mulle valkeni sen alkoholiongelman laajuus. Se oli joskus niin sekaisin, että se saatto istuallaan lattialla vaan riisua housut kinttuihin ja ihmetellä siinä paikoillaan ennen ku tokeni sen verran et pysty juomaan lisää.. Näitä kertoja ei siis ollut montaa, mutta se joi itsensä kyllä siihen kuntoon et voi halleluja. Joskus se yritti juottaa mua yhtä humalaan tarjoamalla viinaa, mut mä joko lorotin ne viemäriin tai juotin sille.

Jätin menemättä sen kämpiltä veks koska mulla ei ollut rahaa taksiin ja ekat bussit lähti aamulla vasta ihmeellisiin aikoihin ja se asutusalue ei ollut kauhean turvallista, joten valitsin ruton ja koleran väliltä aika näppärät vaihtoehdot. Viimeisen kerran kun me nähtiin, niin se vei mut yhdestä baarista yläkertaan niiden autokoulun talliin ja avas sen auton takaoven et mennään sinne muhinoimaan.

Muuten hyvä, mutta mulla oli jätkä siellä pöydästä mistä se onki mut ja msitä yritin pitää sitä loitolla ja se taatusti näki kun me nuoleskeltiin siinä ja oltiin kaveriporukalla.

Mä menin vaan vastaamaan puhelimeen siitä baarin naapuritiloihin hotellikäytävään ja yhtäkkiä tunsin kun joku otti mun puhelinta pitävän sormen suuhun. Olin ihan ihmeissään ja lopettaessani puhelua se jannu vaan otti mut kainaloon, vei mut hisseille ja talutti sinne tallille. Olin ihan ööh koska kaikki vaan niin nopeasti.

Kyselin onko jannulla tyttöystävää, ja kuulin vaan kauheat selostukset "Ei oo tyttöystävää. Ei oo mitään elämää. Buhuu"- tyyliset jutut ja olin vaan just.

Lopulta mä häivyin alas ja jamppa tuli perässä ja yritti änkee viel meidän pöytään. Pari kuukautta myöhemmin nähtiin samassa baarissa ja sen raskaana oleva muija oli mukana.

Oon lukenut tätä keskustelua jo ties kuinka kauan, mutta nyt vasta tajusin, että onhan mullakin ollut akwardit treffit. Eli eka tapaaminen entisen poikaystäväni kanssa. Oltiin muistaakseni 15 molemmat, käytiin samaa koulua, mut mä olin luokkaa alempana, koska aikanaan kävin yhden luokan kaks kertaa.

No mut kuitenkin, bongailin tätä jätkää aina koulussa, koska oli oikeesti tyyliin ainoa hyvännäköinen jätkä koko koulussa. Sit se alkoi joskus juttelee mulle netin kautta. Juttu luisti hyvin ja sit jossain vaihees mietittiin josko tavattais. Jätkä tuli sit yks päivä meille ja mentiin mun huoneeseen. Istuttiin siellä sit sohvalla vierekkäin puhumatta yhtään mitään: D Lopulta se kysy "haluutko sä pussailla?

Olin vaan ihan "ei se mitään: D Jätkä kyllä suuteli ihan hyvin, kun pääsi vauhtiin ja siihenhän ne meidän tapaamiset sit melkein rajoittuikin, että "katsottiin leffaa" mun huoneessa eli vaan pussailtiin, koska kumpikaan ei livenä keksinyt mitään puhuttavaa. Missään ulkonahan ei voitu näyttäytyä yhdessä, ettei jätkän kaverit sais tietää meistä. Kuukauden verran jatkui tätä säätöä, kunnes jätkä vaan pisti kaikki yhteydet poikki.

Ja paria kuukautta myöhemmin yritti kinuta takaisin, kun mä sain kevarin: D Toivoi vissiin ilmaista "kuskia" itselleen. Ei oo mitään kovin pahoja treffikokemuksia mutta jäätävin oli ehkä toissa kesänä.

Tapasin silloisessa työpaikallani yhen miehen joka oli hyvin kiinnostunut minusta, oli siis asiakkaana ja hirmu kännissä, ja jätti puhelinnumeronsa mulle ja kerto miten voisi seuraavana päivänä viedä mut vaikka pohjanmaalle saakka treffeille. No seuraavana päivänä ihan puoli läpällä laitoin herralle viestiä että miten on ne hänen lupaamansa treffit: D No, sovittiin sitten että kuuden aikaan hän tulee hakemaan mut paikasta A ja katsomme sitten tarkemmin mihin mennään.

No hän haki mut sovitusta paikasta ja oli heti kauheen siirappinen ja yh. Päätimme mennä noin 30km päähän kaupunkiin ABC: Koko menomatkan aikana se tarjos kolme röökiä ja ne piti polttaa autossa. Sitten se selitti miten hänen edellinen suhde meni rikki ja oikeestaan koko elämänkertansa. Sitten se kehu mua hyvin paljon siellä absilla ja kerto miten hänestä tuntuu kuin oltaisiin tunnettu aina. No hän tietty oli todellinen herrasmies ja tarjos kahvini ja avas ovia mulle ja ois halunnu ostaa vaikka mitä mulle sieltä.

Juotiin kahvit ja juteltiin kaikkea maan ja taivaan väliltä kunnes lähdimme takaisin päin. Paluumatkalla se jo piti mua kädestä kiinni ja voi herranjestas se soitti kolmesti putkeen cheekin syypää sun hymyyn. Sit se toivo saavansa pusun poskelle kun lähdin autosta Vieläkin muistelen tota iltaa huvittuneena: D Eikä siinä vielä kaikki, seurustelinkin jokusen kuukauden sitten tuon kanssa mutta se vaan oli niin helppoa kun itse olin alaikäinen ja hän oli jo liki 25 vuotta.

Sain aina röökit ja alkoholit ja autokyydit sitä kautta. Nää jututhan on ihan hulvattomia. Siks mulla ei muka ookaan niitä.. Lol oon liian sinisilmänen. Kesti mullakin aikansa ennen kuin tajusin mikä on silleen sopivaa käytöstä ja mikä taas ei..

Voi ei millasiin idiootteihin ootte törmänny: D Itellä pahin kokemus oli ku yks tyyppi pyysi mua treffeille ja pari minuuttia ennen sovittua aikaa ilmoitti että sen kaveri tulee mukaan: DD siellä sitte oltiin kolmestaan hiljaa ku ei oikeen juttu luistanu Oli aika wtf tilanne. Poikahan oli ensinnäkin paljon lihavampi kuin kuvissa näytti, olenhan itsekin ylipainoinen mutta olisi tämä voinut kroppakuviakin laittaa.

Saavuin siis leffateatterin eteen ja näin naamasta että se on tuo, tuolta se tulee.. Se perse oli ainakin talon kokoinen! Olin järkyttynyt sillä vaikka itekkin pullukka olen niin tuo oli jo sairaalloisen lihava. Ensitöikseen mies tulee halaamaan minua, sanomatta edes "moi". No, ei tässä vielä mitään. Ennen kun mennään leffasaliin, ostaa ainakin viisi pussia karkkia ja jättikokoisen poppariastian myös.

Kun istutaan leffan penkeille, kietoo kätensä ympärilleni ja alkaa laulaa puhisten Habibi I need your love- biisiä. Kun sanon että joku muu mieluummin, hän hihkaisee: Tää on omistettu sulle ja keksin nää sanat itse! Ei siis all about the bass vaan all about your ass. Siinä vaiheessa olin myötähäpeästä punainen. Leffa alkoi ja hiljennyimme kumpikin siihen. Nämä asiat saavat kiinnostuksen lopahtamaan. Mies, näin teet vaikutuksen naiseen — 5 vinkkiä toiselta mieheltä Ota myyntimiehen asenne ja neljä muuta vinkkiä miehille mieheltä.

Suomalaisnaiset päätyvät sänkyyn jo ensimmäisillä treffeillä Osa luottaa vanhaan kolmen treffi-illan sääntöön, osa kuuntelee halujaan ja vähät välittää odottamisesta. Naisella on oikeus omaan nautintoonsa, ja deittisivuston selvityksen mukaan moni suomalaisnainen tämän jo tietää. Moni sairastaa psoriasista tietämättään —. Psoriasista voi olla vaikea erottaa muista iho- ja nivelsairauksista. Jenna Salo odotti oikeaa diagnoosia yli kymmenen vuotta.

Kommentit Näytä lisää Kommentointi on päättynyt. Viattomasta kaatumisesta alkoi pitkä piina — Karla menetti vuotiaana unelma-ammattinsa ja joutui lääkevieroitukseen. Bill Cosby Show oli poikkeuksellisen merkittävä tv-sarja — Tuhosivatko Bill Cosbyn rikokset sarjan perinnön?

Mitä rinnoille käy ilman liivejä? Sikke teki siskonsa herkkureseptistä oman versionsa: Anne Hathaway oli lähellä hypotermiaa avaruusseikkailun kuvauksissa Islannissa — Lue sunnuntain elokuva-arviot.

Tietovuoto sai Risikon ja muut poliitikot hurskastelemaan — politiikka on valtapeliä eikä yhteisten asioiden hoitoa. Vekselikikka voi olla Italian takaportti ulos eurosta. Näin toimivat Suomen armeijan erikoisjoukot helikoptereiden kanssa — katso video.

Meksikossa kuusi siepattua naista löydettiin kuolleena. Erokouluttaja antaa 6 parasta vinkkiään Juuri nyt Päivä Viikko 1.

Ex-vaimo löysi salatun tiliotteen tuhkien seasta, hiiltynyt paperi paljasti totuuden kadonneista rahoista — näin omaisuus yritettiin pimittää eron koittaessa Mitä kouluvuosista jäi päähän?

Testaa, pääsisitkö läpi ala-asteelta

Deiteille pisimmät treffit -

Ex-vaimo löysi salatun tiliotteen tuhkien seasta, hiiltynyt paperi paljasti totuuden kadonneista rahoista — näin omaisuus yritettiin pimittää eron koittaessa Jäi karmiva maku suuhun enkä enää nähnyt kyseistä miestä. Aamulla hävisin aika pikaseen paikalta, enkä kyllä suostunu toisille treffeille vaikka herra monta viikkoo jakso kysellä. Kommentoin että saan tään keskustelupalkkiin. Istuin 3 tuntia baarissa ja deiteille pisimmät treffit kun mulle yhdentekevä jätkä puhui itsestään. Jätkä olis halunnu nähä uudelleen mut keksin pari tekosyitä ni luovutti sitte. Mullahan ei siit kamalasti näitä treffejä ole ollut, mutta tämä nyt on ollut ehkä kaikista oudoin kokemus. Harrasti usein myös feidaamista. Paluumatkalla se jo piti escort hämeenlinna tiukkoja pilluja kädestä kiinni ja voi herranjestas se soitti kolmesti putkeen cheekin syypää sun hymyyn.