Seksi saappaat vittumainen

Nimet muutettu Peppi oli ihan hirvee valehtelija ja varas. Kukaan ei oikeen tullu sen kanssa toimeen ja kaikki vihasi sitä. Saija roikkui koko ajan ja esim. Sit kerran se oli huomion keskipiste koska sai open itkemään koska sen isä oli sairaalassa ja sen äiti ei välitä siitä.

Sitten kerran se itki meille siitä kun sen kotiasi on niin huonosti, ja me lohdutettiin sitä mutta se ei koskaan lohduttanut meitä. Sit ku oltiin kaverin synttäreille ni se jäi sinne toiseen huoneeseen itkee ku ei puhuttu sille. Koska se vaan räpläs sen puhelinta. Mulla on yks kaveri joka on niin vitun itsekeskeinen ku olla ja voi. Aina se sitä ja tätä ja sillä on hienoin se ja tämä ja sillä on aina jos puhuu senkaa jostain voi puhua ehkä 5 sanaa ennenku se rupee taas huutamaan sun päälle kuinka sen elämä on paskinta tai hienointa tai jotain: Peruu lähes aina tapaamiset.

Jos ollaan sovittu että nähdään vaikka parin päivän päästä niin sinä päivänä se ilmottaa ettei JAKSA vittu mitä jaksamista kaverin näkemiseen tarvitaan!? Varsinki ku ollaan sovittu hyvissä ajoin. On ollu wapis paikal muttei oo avannu ees mun viestii nyyh. Ja yks on kova puhuu päälle. Minulla oli hunoja viboja henkilöstä jo ennenkuin tutustuttiin, mutta ei pidä tuomita. Tämä puolenvuoden kaveruus on ollut pelkkää tuskaa. Ongelmana se, että en voi vaan laittaa välejä poikki. Nahistelu alkaa niin pienistä asioista, ettei niitä kuuluisi edes olla olemassa.

Kopioimista kaikin puolin, vaatteet kuin koulujututkin. Nää on taas näitä ihmisiä joita tekis mieli lyödä lapiolla päähän ku ei muuten näytä järkee löytyvän. D Katohan, liekö sama kaveri meillä D: Mua ärsyttää yhessä kaverissa se, että se tuijottaa. Jos vaikka istun bussissa sen kanssa, se tuijottaa. Noh tässä nyt muutamia tapauksia. Vaikutti ihan sellaselta sosiaaliselta ja mukavalta tyypiltä, alkoi pelaamaan mun ja kaveriporukkamme kanssa koripalloa välituntisin. Alettiin kans juttelemaan whatsapissa, ja ensimmäinen viesti minkä tää poika lähetti mulle, oli "mulla on masennus".

Oltiin siis tällöin tiedetty toistemme olemassaolo ehkä viikon. Sitten niihin Ollin ärsyttäviin puoliin: Iskee uutta tyttöä heti kun toinen antaa pakit, ikään kuin Ollilla olisi jokin pakko seurustella. Ihastui muhun, pyysi mua "alkamaan" kanssaan viikon juttelemisen jälkeen ja kun annoin pakit, alkoi hirveä ulvonta siitä kuinka hän ei saa ketään ja hän on niin paska ihminen.

Ehkä mieleen painuvin oli se, kun Olli sanoi "onneksi sun ei tarvitse kokea mitään näin pahaa". Tilanne siis oli se, että hän oli liikuntatunnin päätteeksi kuullut toiselta pojalta kommentin: En nyt sanoisi että tämä on mitenkään hyväksyttävä kommentti, mutta Olli oli itse ihan aiheetta mennyt potkimaan maassa makaavaa rinnakkaisluokkalaista kylkeen jonkun pelin päätteeksi. Ihan sama mitä vähänkään negatiivisen puoleista sanot hänelle, hän vetää hirveet kilarit ja sanoo kuinka "hän ei voi asialle mitään, se kuuluu hänen luonteeseensa".

Esimerkiksi Lotta käyttäytyy tosi tylysti ja ilkeästi tuttujansa, jopa parhaita ystäviänsäkin, kohtaan, ja kun hänelle asiasta mainitsee, hän suuttuu ja pitää tyyliin mykkäkoulua. Jos joku sattuu luokassa kysymään kaveriltaan että paljonko kello on, niin kappas kun luokan toisesta päästä kuuluu nyrpeänaamaisen Lotan suusta "se on kymmene". Pahinta on se, kun Lotta yrittää leikkiä asiantuntijaa myös asioissa, joista hänellä ei ole mitään hajua. Aina kun Lotta tapaa uusia ihmisiä hyvinä esimerkkeinä uudet oppilaat koulussamme , hän menee heidän luokseen, juttelee mukavia ja mielistelee parhaansa mukaan.

Kun päästään siihen vaiheeseen, että he voivat sanoa toisiaan kavereiksi, Lotta lopettaa keskustelemisen ja tapaamisen ja alkaa sen sijaan käyttäytymään taas tylysti. Hän mielistelee ihmisiä siihen pisteeseen asti, että he ovat jo alkaneet pitää hänestä. Kaiken lisäksi ehkä kaksi parasta asiaa tässä ovat ne, että 1 Lotta päätti nostaa kaikki nämä asiat puheenaiheeksi minun synttäreitäni vietettäessä ja 2 hän jäi asiasta kiinni yrittäessään valehdella lisää.

Lotta siis yritti todistaa masennuslääkkeidensä olemassaolon laittamalla kuvan lääkepurkistaan. Lotan vanhemmat ovat Venäjältä ja purkissakin luki venäjänkielellä kaikki, mutta sen ulkomuoto oli hieman epäilyttävä: Lotta ilmeisesti luuli meidän olevan tyhmiä, sillä purkin teksti saatiin helposti käännettyä: D Ja niin edelleen. Tästä voisi kirjottaa vaikka kirjan.

Oon ollu nyt viikonlopun kipee enkä sen takii ollu viime viikon perjantaina ja tänään koulussa. Kerroin kaverille että en pääse huomennakaan kouluun koska kuumetta Siis ai helvetti oon niin onnelline vaik ekana olin et ei en halua.

Aina esittää jotain vuoden ystävää mut aina ku löytää parempaa seuraa nii feidaa. Loppujen lopuks silti paras kaveri. No, tämä kaveri sanoo, että "nolaan hänet" jos juttelen tyyliin meidän luokkalaisille meidän kaveriporukan ulkopuolelta. Naama aina norsunvitulla ja itkee jos on puhunut musta paskaa ja kuulen siitä ja kysyn että mitä vittua säädät taas.

Ei siks et katuis vaan koska olin ilkeä?? Ei anna mun omistaa eriäviä mielipiteitä ja suuttuu TOSI helposti. Yksi mun vanhimmista kavereista on mulle tosi tärkee ja rakas, mut oon pikkuhiljaa ruvennu tuntee itteni tosi pettyneeks koko tyyppiin syistä: Ollaan nähty tämän kesän aikana tasan 2 kertaa ja kummallakin kerralla se on yllätys yllätys ollut matkalla sen tyttönsä luo.

Oon siis ihan oikeesti niin mustasukkainen mun kaverista ja mun tekis mieli itkee, kun se ei ymmärrä miten pahalta musta tuntuu, että sillä ei oo aikaa enää mihinkään muuhun ku sille tyttöystävälleen joka muuten btw on ihan syöpää, koska se on manipuloiva ja erittäin ailahtelevainen ja huonokäytöksinen henkilö ja oon aina halunnu suojella mun kaveria tyypeiltä, joilla voi olla erittäin huono vaikutus häneen. En oikeesti tiiä mitä mun pitäis tehdä, kun en mä voi sille sanoakaan suoraan, kun se ei ymmärtäis ja varmaan väittäisi vastaan kaikesta.

Mulla on vaan niin ikävä sitä aikaa, kun tehtiin kaikkee kivaa yhdessä ja kävin hänen luonaan, jolloin myös näin muita hänen perheenjäseniään, joista tykkään kamalasti, mutta nykyään sitä ei tapahdu. Kyllähän se laittaa mulle viestiä tyyliin kahden viikon päästä siitä jos en oo laittanu mitään et ''mulla on ikävä sua, mitä sulle kuuluu????

Sit tuossa yks päivä ku pikasesti törmättii kaupassa, nii sano se jotai et pitäis nähellä ja olin samaa mieltä, mut ei siitä sit sen enempää tullu juttua. Hän kyllä varsin hyvin tietää, et mä en ikinä tee mitään ja oon aina vapaa jos hän vaan haluais hengata, tai jos olisinki kiireinen nii kyllä järjestäisin aikaa, mut se ei voi ite tehä niin.

Lapsellisuus, poikien eessä tyhmän esittäminen ughhhhh! Tämä oli mun paras kaveri vielä n. Kerroin sillo joskus ku oltiin parhait kavereita, ett tykkään yhest jäbäst ja juttelen sille ymsyms ja se ON EHKÄ kiiinnostunu musta jollai kaukaisella tasolla NIIN nyt tää mun kaveri yrittää kaikkensa ett se sais tän jätkän huomion kiinnittyy siihen.

Vapaa-ajalla tää on mun kaveri on lähes aina siellä missä tää jätkäki on ja sit tää kaveri lähettää mulle snäppii et "siiis arvaa kuka on tääällä: Huomauttelee esimerkiksi kuinka tyhmältä näytän kun kirjoitan tai miten mulle ei sopisi nenäkoru yms.

Noh, ei tuo mua sinänsä kiinnosta, mutta en itse voisi sano tollei kavereilleni. Ja yks kaveri tuli valittamaan mulle miks meiän kaks kaveria oli kahestaan, eikä ne oo pyytänyt meitä niitten kaa, kun se tekee muille samanlailla ja muutenkin miksei ne saisi olla kahestaan? No meijän luokalla on yks tyttö joka työntyy aina väkisin mun ja mun kavereiden sekaan vaikka kukaan ei oikeestaa tykkää siitä, koska se on oikesti tosi outo.

Se ei kanskaa ajattele mitä se sanoo ja loukkaa ihmisiä. Eräs mun kavereista on yleensä tosi kiva ja hauska yms, mut välil vituttaa nii helvetisti sen tekemiset et tekee vaa mieli aukoo päätää sille. Ensinnäki se kokoaja varastelee, piilottelee, hajottaa, sotkee Sit jos osottaa tästä vihaa sitä kaveriaan kohtaa nii "aina sä suutut noi pienestä!

Pitää kunno ym storytime tuokioit päivittäi aiheesta nimeltää "mun serkun koira on cheekin sedän kasvattaman koiran jälkeine" tai "mun isoveljen kaverin serkku on suomenmestari rubiikinkuutiossa" ja lisäks vielä aina dissaa muita jos on ite jotai toista parempi esim jalkapallossa tai jtn. Ja kokoaja puhuu itestää kaikkee "mul on nii ihanat hiukset" "mulle ei tuu koskaa mitää finnejä" "mul on täydellisen muotoset kulmakarvat" yms.

Yrittää saada joka-asias tahtonsa läpi ja yrittää päättää kaiken! Ku ite liikun sen kaa samas "porukas" nii se yrittää olla joku johtaja ja aina jos suunnitellaa jotai asiaa esim tyylii ryhmätyötä nii se yhtäkkii ryhtyy kunno kenraaliks ja alkaa tiputtaa muille töitä mitä niitten pitäs tehä "sä kirjotat ton tekstin!

Vaik välil se ehk onki iha hyvä et jollai on aina suunnitelma et mite asiat hoidetaa, nii meneehä se ny vähä yli jos muitten ehotuksii pidetään paskana jota ei pidä ees kuunnella. Huonoin puoli täs ihmises on se et pari ihmistä meiä kaveriporukasta oikeestaa melkee puolet yrittää aina tietyissä tilanteissa miellyttää kyseistä henkilöä.

Esim just riitatilanteet jos jollai meiän porukast on jtn sanaharkkaa tän "valtiaskusipään" kaa nii nää sen "palvojat" tottakai ryhtyy sen puolelle koska haluu kokee ittensä paremmaks ja suosituks yms, oli sitte kysees paras kaveri jonka kaa tää "valtias" riitelee nii se yks "palvoja" on aina puolustelemassa sitä pyhimystä.

Ainaki yks meiä kaveriporukasta iha selvästi "pelkää" et joutuu ulkopuolelle jos sanoo vastaa ja sen takii suostuu aina sen kaikkii ehotuksii ja on yleensä ainoo joka niitä kannattaa, eikä myöskää sano ikinä vastaa! Nii että tälläsiä puolia niistä ihanista kavereita löytyy: Mulla on oikeestaan parikin. Yks seuraa kokoajan minne meen tai minne mun kaveri menee, hyvä ettei vessaankin tule perässä.

Sit se selittää ihan kokoajan jotain ja ihan mistä vaan, asioistakin, joista se ei edes yks tiedä mitään tai kaks ne ei kuulu sille. Kaiken kukkuraks se puhuu niistä niin kovasti, että joka ikinen kuulee ne, olipa sitten missä vaan.

Toinen on kanssa semmonen puhuja ihminen, mutta raivostuttaa siinä eniten se, että se kyselee jatkuvasti mielipiteitä itestään tai sitten vastaavasti valittaa jostain. Lisäks se on hirveen kiinnostunu mun asioista, on mustasukkanen mun poikaystävästä ja päättelee jostain mun sanomasta jotain ihan omiaan mitkä ei tosiaan pidä paikkaansa, niin saa sitten kahesti selitellä että mitä tarkotin. Entiiä kumpi näistä on pahempi, mutta varmaan jokasessa on jotain ärsyttäviä piirteitä: Hän kertoo liioiteltuja tai kokonaan keksittyjä älyttömiä tarinoita tapahtumistaan.

Näillä hän nostaa omaa egoaan. Jos yrittää kyseenalaistaa löytyy aina jokin selitys "otitko huomioon että" "niin mutta silleen periaatteessa" Lisäksi hänellä on tekosyy kaikkeen. Aina jokin on hänellä pahemmin tai paremmin "no eihän toi vielä mitään mietippä ku mulla Kun olemme puhuneet hänelle hänen käytöksestään hän esittää tyhmää eikä muka ymmärrä.

Mun kaveri on kans sellainen ikuisuusmyöhästelijä, mutta toisaalta olen itsekkin Mutta kaverini nimetään se nyt vaikka Jos sanon että annatko mun kengän, se on sillee joo ja antaa mun kengän kymmenen vuoden päästä. Se on siis muutenki tosi hidas ja siihen vaan menee hermo.

Onneks ei olla kauheen läheisiä muutakuin koulussa. Siis mun yks kaveri. Se vastaa paljon kaikkeen "mm", vaikka siis oltais ihan face to face. Kysyin siltä miks se aina melkeen vastaa niin ja se sano "koska mä en jaksa kuunnella":: DD sit se ihmettelee ku en jaksa kuunnella ku se puhuu sen ihastuksesta, jonka kaa se ei ees oo koskaa jutellu: Samaisella autoreissulla mentiin sen ihastuksen talon ohi ja sano, että tossa asuu mun ihastus.

En jaksanut kiinnostua jostain tollasesta, koska oli ollu paska päivä ja se kysy että "miks oot vaa hiljaa" DD ei mitään tilannetajua ja saattaa vaan sanoa jtn ilkeetä ihan yhtäkkiä: D ai saatana tuntuu hyvältä saada ulos nää.

Petyin vähän kun en löytänyt. Sanotaan häntä nyt vaikka Mallaksi. Malla on aina myöhässä tapaamisista. Kerran odotin pakkasessa sen tunnin verran ja lähdin lopulta kotiin kun Mallaa ei vain näkynyt. Melkein puolen yön aikaan tuli viesti ''nukuin koko päivän''.

Ei anteeksi pyyntöä, ei sen kummempaa selitystä. Malla on suhtautunut halveksuen poikaystävääni ja meidän suhteeseen alusta pitäen. Piilovittuilee meidän vuosipäivän vietosta ja ihan kaikesta mitä tehdään. Viime kesänä Malla kävi joka ikinen päivä rannalla meidän yhteisten tuttujen kanssa, mutta ei koskaan pyytänyt minua mukaan. Ei maksa velkojansa, yökyläillessä painajaismainen vieras. Mulla on iso sänky, johon toki otan kaverin nukkumaan, mutta Malla nukkui päivävaatteet päällä ja meni sänkyyn ilman suihkua.

Yöllä kävi salaa jääkaapilla ja aamulla olikin sitten kiva huomata että kaappi on puoli tyhjä. Käytiin pihalla hakemassa posti ja Malla tuli sukkasilteen vaikka maa oli märkä. Tämän jälkeen rempseästi vain hypähti sängylleni niiden paskaisten märkien sukkien kanssa. Tulipahan romaani, mutta joo, helpotti. D ehkä vähän huono esimerkki mutta on tosiaan ollu viimeaikoina tosi koppava ja ylimielinen.

Mun yks kavereista haluaa olla "feimi". Se ei usko, että mä uskaltaisin tehä mitää "laitonta", mutta ei se itekkään uskalla tehä mitää. Ite kyllä voisin tehä jotai, mutta en haluu pilata elämääni, joten tämä tyyppi, olkoon vaikka Sini, pitää minua nössönä.

Sini roikkuu kaupungilla ja ei välitä mistään muusta kuin ulkonäöstä. Myöskin se, että mun välit mun entiseen parhaaseen kaveriin on lopullisesti kuihtumassa johtuu Sinistä, koska Sini ei jätä tätä mun kaveria ikinä rauhaan että voisin itse asiassa jutella sen mun kaverin kanssa. Mulla on myös yks kaveri, joka valittaa koko ajan siitä että hänellä ei ole elämää. Tyyppihän ei siis koskaan tee mitään, makaa vaan sängyssä päivät pitkät. Tunkee muihin porukoihin mutta on vaa puhelimella jatkuvasti.

Antaa tyhjiä lupauksia ja keksii tekosyitä ettei hänen tarvitsisi tehdä jotain. Sama ihminen kuitenkin valittaa omasta laiskuudestaan koko ajan. Tyyppi ei edes ole ujo, se ei vaan jaksa tehdä mitään. Sama ihminen höpöttää koko ajan animesta, sarjoista joita hän katsoo, Japanista tai Pohjois-Amerikassa asuvista nettikavereistaan.

Tyyppi juttelee myöskin näiden nettikavereiden kanssa koko ajan Jaa että tälläsiä kavereita multaki löytyy Siis mul on koulussa "kaveri" joka on niin vitun rasittava. Se snäppäilee däppäilee känykällä normi keskustelun sijaan. Aina se sanoo vastaukseksi vaan joo, ihasama. Paritöissä mä oon se joka ne työt tekee kun tää daami on facebookissa chättäilemässä.

Mulle se on hiljanen ja etänen kun kyselen ja käyn keskusteluun sen kaa mutta auta armias kun se keskustelee muitten kaa helpommin, avoinmemmin.

Aah mitä vielä siis emmä tiiä se jatkuva hyväksikäyttö siinä vituttaa ja tälleen. Ja ainoo sana mitä mun täytyy sanoo on EI, mutta se on niin vitun vaikeeta. Yks kaveri, Ignooraa, ihan niin kaikkialla somessa ku oikeessaki elämässä: Mut hei arvaa mitä viime kerralla kävi ku olin psykiatril-" Nyt hän on lopettanu mulle avautumisen, "Ku ei sua kiinnosta.

Muuten tosi ihana, paitsi välillä ku viettää aikaa toisten kavereittesa kaa ni luonne muuttuu täysin. Toinen, tosin en oo enää hänen kaveri Valitti aina omasta elämästää. Sitä ei kiinnostanu muitten elämä, tai ainakaa mun. Yks quote mikä kuvas hyvin meijän välistä kaverisuhdetta oli "I only exist when you need me. Estin joka paikassa yms Hän loukkaantu siitä oi niin paljo, ihmetteli kauheesti. Poistin estot, tuli sitte itkemää sitä kui hänel on ollu hirvee ikävä eikä pysty elämää ilman minuu, itkeny joka ilta ittesä unee ja kuulemma menetti ainoon kaverinsa.

Päivän päästä kuiteki joku tyhmä riita, minen sitä jaksan silloisessa elämänvaiheessa, joten kerroin ihan suoraa et meijän kaverisuhde oli nyt tässä,: Yks kaveri, jonka kanssa ei hirveesti tekemisissä olla. Aina kun sitä pyytää jonnekkin se ensin lupaa tulla, mutta saattaaki perua sinä päivänä koko jutun ku pitäs nähä. Muutekin ihan uskomattomia juttuja hoho. Eipä paljon huvita alottaa tollasen henkilön kanssa keskusteluja: Sit yleisesti mua ärsyttää ku valitetaan ongelmista ja kysytään mitä pitäs tehä jne.

Sitku kerron, niin kumminkaan ei tehdä niin vaan ihan päinvastoin?? Erityisesti ärsyttää yks mun hyvä ystävä tällä hetkellä: Tai lähinnä se, että miten se on muuttunut sen nykysen poikaystävän myötä.

Ei pidä yhteyttä samalla lailla ku ennen. Huippumallit bilettivät pikkumekoissa - vaan yksi juhla-asu hämmentää. Peppua korostavaa hametta kehtaa taas käyttää - pue se näin.

Ota mallia viikon upeimmista tyyleistä. Ei enää hempeitä kukkapantatyylejä - katso, miten pukeudut festareille kesällä. Amal Clooneyn asuideat saavat odottamaan työpäivää. Uusi seksikäs mekkotrendi on täällä: Olkatoppausten tulisi olla aina muotia - mikä efekti. Klassikkovaate jakaa mielipiteet - ja on nyt trendikkäämpi kuin koskaan. Näyttää harvalla hyvältä - Jennifer Aniston on viihtynyt samoissa housuissa jo yli 10 vuotta.

Kaksi tapaa näyttää napa - kumpi tyyli on parempi? Parasta, mitä voit nyt päällesi pistää - junttiasusteelle ei enää naureta. Kevään kaunein mekko ei jätä kylmäksi. Amal Clooneyn kevättyyli yllättää - sehän on kohuräppärin seksikäs nahkatakki! Arnold Schwarzeneggerin poika on varsinainen tyyliniekka. Kevään kaunein vaate - tästä tykkää jokainen.

Kim Kardashian rakastaa uutta leggarityyliä - trendi vaatii sulattelemista. Kevään hittinilkkurit on saatava - saavat jopa farkkusi näyttämään paremmilta. Kourtney Kardashian ja oikeasti tyylikäs napapaita - täydellinen asuyhdistelmä kurvikkaalle. Tyylikkäiden naisten erikoinen tapa - käsilaukkua voi kantaa näinkin! Victoria Beckham kiteyttää kevään trendit yhteen asuun. Ihana tapa yhdistää farkut! Kevään luottoasu on tässä. Neljä helppoa tyylivinkkiä, joilla erotut massasta.

Älä anna ennakko-oletuksiesi hämätä: Kukaan ei voi kiistää, etteivätkö reisipituiset saappaat olisi seksikkäät. Tämä on toisaalta tuonut jalkineille myös maineen, joka saa monet karttamaan niiden käyttöä. On nimittäin helppo kuvitella, että seksisaappaat sopisivat vain harvoihin tilanteisiin. Kuvat Pariisin ja Milanon muotiviikoilta kuitenkin osoittavat päinvastaista. Oikein yhdistettynä reiteen kipuavat saappaat tuovat tyylikkään ripauksen arkiseenkin asuun.

Neutraalin väriset saappaat tuovat naiselliseen tyyliin särmää. Kun yhdistelmä vilauttelee ihoa vain aavistuksen, se näyttää juuri sopivan aistikkaalta. Räväkämpi trendi yhdistää värikkäät seksisaappaat huppariin. Tämä tuo arkipäiväiseen vaatekappaleeseen glamouria. Poikamainen yläosa taas tasapainottaa kokonaisuutta. Ylioppilasjuhlien kaunein mekko - 5 trendiä ylitse muiden.

Loppuunmyytyä spektaakkelia tullaan katsomaan Pariisista asti - Aalto-yliopiston muotinäytös on isompi juttu kuin luuletkaan. Tehokonsti saa ihon näyttämään nuorekkaalta - trendikäs mikroneulaus häivyttää jopa aknea ja arpia. Kesän tärkein asuste - 6 aurinkolasit, jotka nyt on saatava. Jennifer Lopez yllättää lyhyessä trenditukassa - tämän kesälookin haluavat kohta kaikki.

Loppuunmyytyä spektaakkelia tullaan katsomaan Pariisista asti - Aalto-yliopiston muotinäytös on isompi juttu kuin luuletkaan Tehokonsti saa ihon näyttämään nuorekkaalta - trendikäs mikroneulaus häivyttää jopa aknea ja arpia Ylioppilasjuhlien kaunein mekko - 5 trendiä ylitse muiden Jennifer Lopez yllättää lyhyessä trenditukassa - tämän kesälookin haluavat kohta kaikki Brittitähden hittivideolla Suomi-muotia - jo yli miljoonaa katselua Kasarilta tuttu tukkatrendi on taas tyylikäs - tämä uutuus pitää nutturan kasassa koko päivän Suosikkinäyttelijän tukkamuutos saa huokaisemaan ihastuksesta Yllätä valmistuva ihanalla kauneuslahjalla Käytännöllinen mutta seksikäs - kesän hittivaatetta saisi useampi kokeilla Suosikkinäyttelijän tukkamuutos saa huokaisemaan ihastuksesta.

Kasarilta tuttu tukkatrendi on taas tyylikäs - tämä uutuus pitää nutturan kasassa koko päivän. Kaupallinen yhteistyö Kalevala Koru: Prinssi Harry soitti ennen häitä kyynelehtivälle ex-tyttöystävä Chelsy Davylle: Tunteellinen puhelu oli lopullinen päätös suhteelle. Viisi asiaa, joita automyyjä ei haluaisi sinun tietävän. Hanna Pakarinen sai pojan - julkaisi hellyttävän kuvan sairaalasta: Kimi Räikkönen sai kunnianarvoisat vieraat: Tämä finaali ei unohdu: Real Madrid voitti Mestarien liigan käsittämättömien vaiheiden jälkeen - katso maalit.

Vikke kirjoitti historialliset 12 laudaturia - kukaan ei ole vielä rikkonut ennätystä: Aloitin aamuni kossunaukulla ja lääkkeillä - miksi kukaan ei auttanut?

Rosa, 31, teki intiimikarvanpoistosta itselleen bisneksen: Nuoripari piti prameat hengen häät ravintolassa Espanjassa - karkasi paikalta, kun tuli maksun aika. Näin kävi 11 laudaturin oppilaalle: Karin jalkaterä murskaantui mössöksi työtapaturmassa, kuuli luiden rutisevan - Kipu sisuunnutti miehestä maratoonarin.

Tässä ovat tyhmimmät koirarodut - tyhmimmäksi rankattu muistuttaa kovasti kissaa. Eija tuli töistä kotiin ja heräsi teho-osastolta: Unohtakaa kansanterveys - viinit on pidettävä Alkossa ihan muista syistä.

Thaimaan ehkä kuuluisin ranta suljetaan turisteilta. Kauniit ja Rohkeat -sarjan suosikkihahmo joutui taas kerran pidätetyksi - löytyi sammuneena autosta. Näin hän määritteli parisuhteen Oikeasti olin kuulemma niin vittumainen ämmä, että turpaan pitäisi lyödä. Minä en lähtenyt suhteesta ennenkuin oli ihan pakko.

Narsistista on vaikea päästä eroon. Hän osaa aina selittää asiat omalta kannaltaan oikein ja saada sinut tuntemaan syyllisyyttä.

Niistäkin teoista, joita hän sinua kohtaan tekee. Minun erostani tulee kohta 2 vuotta. Ei mene päivääkään etten ajattelisi exää jollain tasolla. Suhde narsistiin on sairas ja sairastuttaa. Olen kuitenkin toipunut jo niin paljon, että ymmärrän etten olisi voinut tehdä mitään enää enempää. Sinusta itsestäsi on kiinni, jatkatko alas asti, vain pudottaudutko jossakin kurvissa, pois kyydistä.

Mutta mitä väliä sillä on, riittää että sinulla on paha olla suhteessa, jonka pitäisi olla kumppanuutta, rakkautta, onnea, tyytyväisyyttä, tulevaisuutta. Olen itse juuri irtautunut monikymmenvuotisen suhteen jälkeen kyseisestä ihmistyypistä.

Vakuutan että noista vuosista jokainen on tuonut kuvailemiasi tilanteita, vain sometusta ei siihen aikaan ollut. Mutta varsin pidetty, pätevä, etevä, nokkela mies, jota kaikki ylistivät, ja kun hän vilkutti silmää toisille naisille, olin typerä, mustasukkainen, suvaitsematon , sairas.. Syntipukki, hullu, parka, raukka, väärin sovittelija, väkivaltainen ponnistaessani tuon satakiloisen maanikon alta pois tappouhkauksen jälkeen.

Huora, juoppo, mitä kaikkea näitä onkaan ollut vuosien mittaan.. En juo, en polta, tuskin uskalsin olla olemassa. Ylikriittinen, sivistymätön, mitään tajuamaton naisparka, täystorvi ja tumpelo Aivan varmasti en ole ollut mitään noista, mutta tuo ihana mies, kiltti halipai-nallelutukkainen ei osannut ikinä kantaa vastuuta teoistaan, tarkalleen ottaen mitään hänen tekojaanhan ei ollutkaan koskaan,minun ymmärtämättömyyttäni vain.

Lutukkainen muuttui lätykkäiseksi vuosien mittaan. Tai siis oli nyt yritän kovasti erota. Miehesi on Narsisti ja aivan samanlainen kuin oma exäni. Tällä hetkellä olen ahdistunut, enkä uskalla luottaa vielä kehenkään. En edes tiedä millainen on normaali mies enää, vaikkei tämä exäni ole ensimmäinen mieheni. Kun luet muiden narsistin uhrien kertomuksia, kaikki toistaa samaa.

Narsisti osaa olla alussa juuri sitä mitä nainen haluaa tai toisinpäin, sillä onhan niitä naisnarsissejakin Siirry ryhmään Puhetta Poroelämää Parisuhde, koti ja perhe Nuorten foorumi Moniääniset Liveryhmäkeskustelut Kaveria ei edelleenkään jätetä Erosta Elossa – erokeskustelua miehille Elämää maaseudulla Aikuisen elämää   1 2 3 Edellinen otsikko      Seuraava otsikko www.

Osallistuaksesi keskusteluun rekisteröidy palveluun ja hae kirjoitusoikeutta. Hei kaikille tänne tuki. Minulla on vain yksi neuvo sinulle:

Seksi saappaat vittumainen -

Tämä on toisaalta tuonut jalkineille myös maineen, joka saa monet karttamaan niiden käyttöä. Puhuu pahaa aina ystävistäni tai laittaa perhettäni järjestykseen kuka on paras ja komein. Erityisesti ärsyttää yks mun hyvä ystävä tällä hetkellä: Mulle se on hiljanen ja etänen kun kyselen ja käyn keskusteluun sen kaa mutta auta armias kun se keskustelee muitten kaa helpommin, avoinmemmin. Nimet muutettu Peppi oli ihan hirvee valehtelija ja varas.

: Seksi saappaat vittumainen

SEURAA JYVÄSKYLÄ TANTRA MASSAGE TALLINN Hairy pussy sex eurooppa viro
Seksi saappaat vittumainen Sitäpaitsi kun valittaa äänistä, niin entistä kovemmin hän itse huutaa ja sitä vittua heittää. Minulla oli hunoja viboja henkilöstä jo ennenkuin tutustuttiin, mutta ei pidä tuomita. Tunteellinen puhelu oli lopullinen päätös suhteelle Sit tuossa yks päivä ku pikasesti törmättii kaupassa, nii sano se jotai et pitäis nähellä ja olin samaa mieltä, mut ei siitä sit sen enempää tullu juttua. Kun vastaan, sen vastaus on tätä luokkaa: Tarvitset uudet uikkarit - tässä kaikki, mitä sinun pitää tietää niiden ostamisesta 8.
SUOMALAISTA KOTISEKSIÄ TYTÖN PILLU Oulu escort porno girls

Tai se miten joku snapchat jätkä ei vastaa häneen kuvaansa. Milloin joku ei saisi pukeutua 50e hameeseen tai saisi ostaa Sokokselta vaatteita, milloin taas joku selvästi käyttää push-up liivejä mitä lie.. Miksei voi antaa jokaisen pukeutua ja olla sellainen, kuin haluaa? Mulla on nyt jo yhdet kahdet.. Että en menisi uusia ostamaan mitenkään kalliilla edes tai merkkituotteita.

Miks joku haluu käyttää rahaa sellaseen? Tai niin paljon rahaa? Samoin, kun neiti itse rämpyttää vain sitä puhelintaan niin kukaan muu ei saisi pitää hauskaa keskenään. Koska hänen puhelimensa voisi vaikka tippua. Ymmärrän että kovaäänisyys ärsyttää, mutta saahan sitä jutella ja nauraa? Ja pikkulapset voivat leikkiä keskenään. Sitäpaitsi kun valittaa äänistä, niin entistä kovemmin hän itse huutaa ja sitä vittua heittää.

Mun kaverilla aika paljon samoja ärsyttäviä piirteitä kun edellisillä mainituilla Miten ihmeessä sä odotit puolitoista tuntia? Kyllä mäkin voisin myöhästellä jos joku aina odottelisi No enään en tämän henkilön kanssa ihan kauheasti ole, koska meni eri jatko-opiskelu paikkaan. Mutta aina ku me oltiin jossain koulussa tai vapaa-ajalla ni tämä muikku snäppäili ja viestitteli joillekkin muille kavereilleen. Koko ajan posetteli ja otti snäppejä itsestään, vaikka kaupankassalla!

Sillon ku oltiin vaikka meillä ni tyyppi vaan lahnaa mun sängyllä naama kiinni puhelimessa ja mussuttaa meidän ruoat: D Sit se otti aina tosi helposti nokkiinsa, jos ei vaikka ootettu sitä ruotsintunnilta! Ei nyt ehkä jääty siihen ovelle köököttää tien tukkeeks vaan mentiin siihen ulkopuolelle, ku hän itse jäi opettajalle jtn sönköttämään Sitten se aina vihjaili kuinka minä ja yks toinen meidän kamsuista meitä oli 5 tyttöö oltiin kuulemma tiiliä toisin sanoen läskejä ja hän ja ne kaksi muuta olivat pikkukiviä?

Samaten sanoi yhelle meidän "porukasta", että sä et ikinä tuu saamaan ketään muuta kuin jonkun läskin nörtin kun et urheile? Kyseinen hekilö harrastaa partiota ja on tosi pieni ja siro, ettäpä mitäs vittua hänen tulevat sulhonsa tuolle itsekeskeiselle munapäälle kuuluu Se oli myös aika väkivaltainen tyyppi tosi usein esim. Mua ei harmi kyllä ikinä uskaltanut kumoon tulla työntää..

Oli myös tosi leuhka hieno talo, rikas, urheilullinen, suosittu urheilija kavereidensa keskuudessa yms. Onhan hänelläkin jtn hyviä puolia, mutta aika usein kaikki paska paistoi läpi. Ne kaverit keillä on joku ihmeen pakkomielle haukkua muita esim koulussa ja keksiä jotain pilkkaavia "lempinimiä" ihmisille. Sitten kun sanoo ettei oo kivaa kun puhuvat muista noin ni ovat aina että "ei me nyt tosissaan".

Toinen on poikakaveri joka jaksaa vielä varmssn puolen vuoden jälkeen yrittää mua vaikka seurustelen toisen kanssa. Normaalia keskustelua ei voi pitää yllä kun pitää koko ajan vihjailla.. Paras kaverini ei tosin enään,,, varasti mun toisen parhaan kaverin avaimet, kävi sen kämpässä monta viikkoa aina ku se ei ollu kotona ja pölli sieltä rahaa ja kaikkee pientä tavaraa.

Si siinä yks päivä saatiin se kiinni itseteosta ku mentii sisään niin siellä se seiso se "kadonnut" avainnippu kädessä. Kysyttiin siltä että "mitä vittua sä täällä teet". Vastaukseks saatiin "mitä mä täällä en tekis. Tosta kannattais tehdä rikosilmoitus jos ei oo jo tehnyt. No ootko sanonut sille suorat sanat tästä?

Mä ainakin olisin soittanut sieltä kioskilta puoli kolmelta että "kiitos vaan vitusti tästäkin taas, lähden nyt kotiin koska on vähän muutakin tekemistä kuin odotella sua koko päivän". Kyseinen muija ei edes ole niinsanotsti mun kaveri mut avaudun silti: D Muija on näitä porvarilapsia, on nätti talo, uusimmat iPhonet kourassa, ajelee mautollansa pitkin keskustaa ja vaatekaappi täynnä hollisteria ja kaikkee muuta merkkikamaa.

Kirparit on hyi hyi ja ''kavereina'' on vaa ''feimejä'' Joo mikäs siinä, eläköön miten haluaa, mut sitteku tulee muille sanomaa miten elää ja mitä pitäis tehä ja ollaan nii on top of the world nii alkaa palaa hermo.

Käyttäytyy välillä väkivaltasesti ja suuttuu niin pienistä asioista että huh huh. Hän myös vääristelee toisten sanomisia. Sanoin kerran ihan suoraan et ''muija herää'' niin hän oli sitten silmät suurena kaikille sanonu et mä olin sanonu ''herää ämmä'' Nää on taas näitä ihmisiä joita tekis mieli lyödä lapiolla päähän ku ei muuten näytä järkee löytyvän.

Muija on kans ollu kusessa pitkään yhteen jätkään joka on mun luokalla mikä tarkottaa sitä että ei siitä pääse ees pariks välitunniks eroon. Samainen tyttö tuli myös mustasukkaiseksi entisestä parhaasta kaveristaan, joka on mun paraskaveri atm ja oli sitten hänelle sanonut että ''Miksä oot ton tiuksin kaa? Joku ongelma jokasesta vastaantulijasta keksiä joku loukkaava nimi.

Ja kun huomauttaa että miltä tuntus jos susta sanottas noi, vastaus on just toi "no ei nyt oikeesti". Ei tee koskaan mitään toisten hyväksi tai edes tule oma-aloitteisesti kyselemään kuulumisia, mutta valittaa jos muut eivät laita häntä joka asiassa ensimmäiseksi tai esimerkiksi laita hänelle kehuja kuviin.

Mun yhellä kaverilla on aina välillä huonoja päiviä, jolloin sillon ei kannata puhua, koska se vääntää joka pikkuasiasta riidan. Tosin, jos ei puhu, se väittää et se on jätetty yksin eikä kukaan ikinä haluu olla sen kanssa.

Yleensä pitäis roikkua sen mukana ja vastaanottaa ne mulkoilut ja tiuskimiset nätisti ja olla kuin mitään ei oliskaan tapahtunut. Samainen kaveri on joskus pitäny mulle viikonmykkäkpulun, ilman mitään syytä tai ainakaan mulle asti ei tullu. Alko käyttäytyä tosi vihamielisesti, mulkoili ja kulki nenä pystyssä ohi.

Sit yks päivä oli kuin ei mitään, koska samana päivänä olimme menossa yhteisen kaverin kanssa syömään. Minä idiootti aloin puhumaan sille, olis pitäny katkaista välit, koska ei jääny viimeiseks kerraks kun teki tuolleen.

Luulisin, että roikun sen kanssa, koska sillä on taipumusta itsetuhoisuuteen, enkä haluu sen vahingoittavan itseään, on se kuitenkin mulle tosi tärkee. Tää sama kaveri valittaa aina miten heillä ei oo rahaa ja miten pitää olla tarkka rahoista.

Hänellä kuitenkin on hieno puhelin ja järmestelmäkaveri, monen sadan edestä soittimia joita ei edes soita, hieno iso sänky ja saa uusi kalusteita tämän tästä.

Mulle aina välillä vihjailee, että oln kermaperse koska mun porukoilla on keskitasoo isomman palkat ja meillä on rahaa. Mä en ikinä oo kehuskellu rahoilla enkä sitä hassaakkaan ympäriinsä. Mulla on kyllä kaikki tarpeellinen, joista se tuntuu olevan kateellinen, vaikka itsellä on enemmän. Vituttaa aina välillä suuresti kyseinen ihminen, mutta useimmiten hän on tosi mukava ja ihana.

Sori tosi sekava teksti, kirjotin nopeesti ja vittuuntuneena. No sellaset jotka näplää kännykkää koko vitun ajan, mutta kun laitat niille viestiä ne Se ei itse osaa pitää mitään suhdetta ja kyllästyy miehiinsä nopeasti, mutta odottaa kieli pitkällä mun jämiä. Mm nussi mun exää. Nyt se totesi eräänä päivänä että mun nykyinen ei oikein ole sellainen mies joka sopisi mulle ja myönsi humalassa vahingossa kokevansa vetoa siihen.

Kaverini ei siedä minkäänlaista matkimista. Jos koulussa kuviksen tunnilla piirtoaihe olisi kissa niin jos minun kissani muistuttaisi hänen kissaansa yhtään niin kauheat raget siitä "mä sit revin tän kotona, koska sulla on samanlainen". Häntä aina pitää oottaa ruokalassa että on syönyt, mutta kun hänen pitäisi oodottaa vaikka minua sanoo vain näin: Ei maksa velkojaan takaisin. Minulle hän on velkaa mm. Olin kerran luvannut viedä koiran lenkille kello Kaverini lähettää viestin että minun pitää tulla heille kaveri asuu 30km minusta.

Hänpä alkaa sitten kiristää mua hirveillä asioilla. Minulla ei ollut kyytiä joten jouduin kävellä sinne. Kun pääsin vihdoin sinne. Enkä edes saanut mennä sinne huoneeseen kun hön siivosi: Mun yks vanha kaveri sit puhuu siit ku se olis joku mun poikaystävä sillee "niin mul on ne bileet, voit ottaa kyl sen toisenki kaveris mukaa" sillee lol vaik oon sen kaa 6h päiväs, ni ihanku mä tarvisin sitä mukaa mu muide kaverie bileisii, joit se ei oikeestaa ees tunne.

Tämä tyyppi on kyllä aikalailla jo entinen kaveri, mutta avaudunpa silti. Olosuhteiden pakosta muiden yhteisten kavereiden kautta näen kuitenkin häntä vieläkin vähän turhankin usein.

Tällä kaverilla on siis tapana perua kaikki yhteiset sovitut menot. Tyyppi on muutenkin aina niin kiireinen yms. Sitten kun vihdoin ja viimein saadaan jokin päivä sopimaan, kaveri peruu tulonsa silloinkin viime tipassa tekosyyn varjolla tai jotain muuta parempaa tekemistä on ilmaantunut jo tilalle.

Samainen kaveri yleensä tykkää myös lämpimikseen puhua siitä, että kuinka olisi kiva nähdä yms. Muutaman kerran ollaan toisen kaverin kanssa bustattukin tämä kaveri siitä, että on sanonut perumisen syyksi esimerkiksi, että on kipeänä tai hoitamassa kummilapsia ja sitten ollaankin nähty tämä kaveri jossain kaupungilla pyörimässä Sitten onkin yhtäkkiä ollut vastauksena, kun ollaan menty juttelemaan, että itseasiassa hänellä olisikin aikaa myöhemmin illalla tulla.

Tosin yleensä sitten on perunut senkin lupauksensa vielä. Surkuhupaisaa tämän kaverin tapauksessa on myös se, että hän on usein suuttunut ja alkanut mököttämään siitä, jos häntä ei ole sitten loppujen lopuksi kutsuttukaan kaveriporukan tapaamiseen. Kaverilla on myös tapana kehuskella aina omalla parisuhteellaan ja lastenhoitotaidoillaan yms. Esimerkiksi kerran haukkui suoraan erästä kaveriaan huonoksi äidiksi ja totesi, että olisi itse huomattavasti parempi äiti.

Samana iltana oli kuitenkin pistämässä sydämiä ja kehuja tämän kaverinsa lapsen kuviin facebookissa. Kyseisen äidin lapsi on myös usein kaverilla hoidossa ja kaveri jakaa paljon kuvia facebookissa lapsesta. Tuntuu, että kaveri melkein pelkästään kaveeraa äidin kanssa siksi, että saisi hoitaa ja purkaa vauvakuumettaan tämän lapseen. Tuonkaltainen kaksinaamaisuus nostattaa verenpaineet. Onneksi kuitenkin ei enää olla kauhean läheisissä väleissä tämän kaverin kanssa ja ne todelliset ystävät ovat jääneet ympärille.

Jos nähdään niin aina minun pitää joustaa menoissani. Tulee mieleen heti kaverini, olkoon vaikka Hanna. Tutustuttiin kymmenisen vuotta sitten yhteisen harrastuksen kautta. Hanna oli ihan normaali silloin. Kun Hanna lopetti peruskoulun, haki amikseen, pääsi, mutta lopetti sen melkein heti. Sen jälkeen on neljä vuotta istunut kotona tekemättä yhtään mitään. Koskaan ei ole ollut edes töissä.

Voitte arvata, että meillä on ollut puheenaiheet vähissä. Hanna menee nukkumaan aamulla silloin kun herään. Valvoo yöt, jolloin soittelee jatkuvasti ja aamulla whatsapp tulvii viestejä. Ei siinä mitään, mutta Hanna kun ei puhu kun yhdestä aiheesta.

Viimeiset kaksi vuotta on ollut ihastunut kaupan kassaan. Ei uskalla tehdä alotetta. En saa puheenvuoroa nykyään enää koskaan, koska keskeyttää ja alkaa puhua tästä kassamiehestä. Kelatkaa, kaks vuotta pelkkää sitä. Tänä aikana Hanna on mennyt leikkelemään naamansa ihan pilalle isänsä rahoilla, ja puhuu itsestään nyt Tampereen kuumimpana naisena.

En tiedä mitä sanoa. Ja toinen kaveri on todella rasittava kun KOKO AJAN on hirveän itsekriittinen ja aina valittaa kuinka hänen välinsä ovat menneet erään henkilön kanssa. Yritin auttaa häntä mutta ei sitten: Saattaa ignoorata mun viestejä, vaikka juttelee koko ajan kaikille muille Luulee että se oma uskonto ja omat ajatukset ovat tärkeimpiä kuin muiden Määräilee ja komentelee, mutta jos ei totella, suuttuu No kerron nyt vaikka kahdesta kaveristani. Milja nimi muutettu Hän on aina pätemässä kaikkeen ja väittelee asioista joista ei edes tiedä Kun hän itse tajuaa olleensa väärässä, ei suostu myöntämään ja jatkaa väittelyä.

Hän haluaa saada kaiken tahtomansa läpi. Yksi päivä olin myös Miljan kanssa salilla ja hän viisaana kommentoi pömppö mahastani. Itse Milja on aika lauta eikä siihen mulla ole valittamista, mutta en näe viisaaksi kommentoida muiden ulkonäköä. Hän myös levittää kaikkien asiat eteenpäin.

Johanna nimi muutettu Kauhea hikke ja ylipanostaa kaikkeen. Kerran tulin tekemään kokeen kouluun kun olin oksennustaudissa mut pakotettiin oksensin käytävään luokan ulkopuolelle. Johanna tulee huutamaan "Wesumin tajuutsä sä oksensit just mun kenkien päälle!!

Tämän jälkeen hän sai kokeestaan ja tulee syyttämään minua, koska oksensin hänen kenkien "päälleen" ja jollen olisi sitä tehnyt olisi saanut 10 kokeestaan. Ja muuta jatkuvaa tämmöstä ihan tyhmiä asioita. Eräs hyväkin kaveri luulee olevansa aina oikeassa, ja jos sen saa todistettua että hän oli väärässä niin alkaa kauhee selittely ja vastaanväittäminen. Esimerkiks oltiin kerran ajamassa kauppaan, sanoin että pitää kääntyä seuraavasta. Neiti ajoi suoraan ja ihmetteli kun kauppa jäi taakse.

Pelejä en haluu sen kanssa enää pelata, on niin surkea häviäjä ja jos voittaa, sitä sitten kailotetaan innoissaan. Hävitessä alkaa selittelemään että miks hävisi ei huomannut jotain, pleikkaohjain ei toiminut. Tosi lapsellista ja ärsyttävää, ollaan molemmat kuitenkin lähemmäs parikymppisiä.

Sitten se haalii kehuja muilta paikalla olevilta eikä kommentoi voittajan suoritusta mitenkään. Hänen valinnat on useimmiten kaikista parhaimpia. Yhessä vaiheessa kommentoi jokasta ostamaani asiaa väärän väriseksi tai mainitsi että hän olisi ostanut erilaisen.

Nyt on onneks päässyt vähän noista tavoista eroon.. Entinen kaveri, jonka kanssa kaikki piti aina mennä hänen mukaansa, hänen aikataulujensa ja mieltymystensä mukaan. Inhottava määräilijä myös, joka ei ilmeisesti ymmärtänyt, että muilla mitään mielipiteitä olikaan. Tämä yritti aina hyötyä kavereistaan jollain tavalla, kerjäsi kaikkea "saanksmä sun karkit, saanko mä teiltä ton pöytäliinan, saanksmä sun kirjan, saanksmä tän kynän?

Veemäisintä oli viime hetken feidaukset, "emmä tuukaan", jotain puoli tuntia sen jälkeen kun meidän piti nähdä. Ensiksi ärsytti tämän ihmisen alati huokuva negatiivisuus kaikkeen ja kaikkia kohtaan. Pääosin se näkyi valitteluna, miten ruoka paskaa, miten harkkatyö on paskaa, miten kaikki on paskaa.

Siis, se periaatteessa keksi kaikesta mahdollisesta valitettavaa tai pahaa sanottavaa. Tätä neitiä ei erityisesti kiinnosta olla missään tekemisissä kenenkään meidän vuosikurssilaisten kanssa. Tämä ihminen ei siis juttele vapaaehtoisesti minun lisäkseni kuin parin muun vuosikurssilaisen kanssa, ja silloinkin, jos hän tarvitsee apua jossain lue: Tämmöinen laskemoitu käytös ärsyttää minua suunnattomasti ja ehkä siksi hän lopulta ns.

Tämä ihminen jättäytyy kaikista mahollisista tapahtumista pois kaiken maailman tekosyihin vedoten. Hän jopa kerran kerskaili olevansa tekosyiden mestari.

Ihmettelen tätä käytöstä suunnattomasti, kun ymmärrän täysin, että sellaiset tapahtumat, joissa on paljon vieraita ihmisiä pelottavat, miksi siis pitää vetää tuommoista ylimielistä ja hälläväliä roolia? Ehkä ärsyttävintä hänessä on selvästi hänen asenteensa meidän alaa kohtaan.

Meidän alalle ei helposti pääse ensimmäisellä yrittämällä, itsekin pääsin toisella hakukerralla. Hän taas on päässyt ensimmäisellä kerralla ja puhuu nyt alanvaihdosta, valittaa luentojen tylsyydestä ja jopa hänen harkkatöistään huokuu sellainen intohimottumuus.

Ymmärän, jos pääsyt opiskelemaan ensimmäisellä hakukerralla jonnekin, niin ei se ala aina vastaa odotuksia, mutta silti pistää ärsyttämään, kun tosiaan tätä alaa tosiaaan ei kuka tahansa pääse opiskelemaan ja uskoisin hakuprosessin seulovan kaikki asennevammaiset, mutta näi ei varmaan ole. Nyt kauhukseni jouduin tekemään ryhmätyötä kyseisen tyypin kanssa.

Vaikka ei olla hengailtu tähän asti juurikaan yhdessä, niin silti tämä ihmisperse on ruvennut leikkimään taas kaveria ja on jotenkin ripustautunut minuun. Hän tavallaan puhuu ryhmässäni minun kauttani, kun muita ryhmäläisiä on hänen mielestään ilmeisesti mahdoton lähestyä, mikä rasittaa minua, koska en itse koe olevani mikään johtaja ryhmässäni enkä siis tiedä kaikkea ja muutenkin ne kysymykset ovat olleet naurettavia tyyliin " Mikä se meidän tehtävä oikein on? Sitten aina kun ollaan kahdestaan alkaa se valitus, miten ryhmässämme kaikki on väärin, mutta mitään konkreettisia ratkaisua tämä neiti ei osaa antaa.

No, ainakin taas oppii sietämään kusipäitä ryhmätöissä, kun en muutakaan tunnu oppivan. Tämä henkilö on selvästi vaan tosi ujo ja kaiken lisäksi nuori ja ensimmäistä kertaa yksin isossa kaupungissa, joten ehkä siksi hän vetää tuommoista ylimielistä "coolia" roolia.

Siksi se on tosi surullista mielestäni, ettei nuori ihminen osaa tulla ulos kuorestaan. En tiedä, kehtaanko ikinä sanoa sille suoraan tästä vai annanko olla, kun häntä ei selvästi kiinnosta mikään, ei edes itsensä kehittäminen ihmisenä. Meidän vuosikurssilla on muuten niin hyvä yhteishenki, joten tämä yksi ihminen tuntuu käytöksellään myrkyttävän sen täysin.

Siksi vain toivon, että tämä ihminen tosissaan vaihtaa nyt alaa ja häipyy elämästäni. Mullakin on ollut joskus ihan hirveen rasittava kaveri. Ja sori jos tulee kirjoitusvirheitä.

Oikeestaan näitä kavereita on ollut kaksi. Nimet muutettu Peppi oli ihan hirvee valehtelija ja varas. Kukaan ei oikeen tullu sen kanssa toimeen ja kaikki vihasi sitä. Saija roikkui koko ajan ja esim. Sit kerran se oli huomion keskipiste koska sai open itkemään koska sen isä oli sairaalassa ja sen äiti ei välitä siitä. Sitten kerran se itki meille siitä kun sen kotiasi on niin huonosti, ja me lohdutettiin sitä mutta se ei koskaan lohduttanut meitä.

Sit ku oltiin kaverin synttäreille ni se jäi sinne toiseen huoneeseen itkee ku ei puhuttu sille. Koska se vaan räpläs sen puhelinta. Mulla on yks kaveri joka on niin vitun itsekeskeinen ku olla ja voi. Aina se sitä ja tätä ja sillä on hienoin se ja tämä ja sillä on aina jos puhuu senkaa jostain voi puhua ehkä 5 sanaa ennenku se rupee taas huutamaan sun päälle kuinka sen elämä on paskinta tai hienointa tai jotain: Peruu lähes aina tapaamiset.

Jos ollaan sovittu että nähdään vaikka parin päivän päästä niin sinä päivänä se ilmottaa ettei JAKSA vittu mitä jaksamista kaverin näkemiseen tarvitaan!? Varsinki ku ollaan sovittu hyvissä ajoin.

On ollu wapis paikal muttei oo avannu ees mun viestii nyyh. Ja yks on kova puhuu päälle. Minulla oli hunoja viboja henkilöstä jo ennenkuin tutustuttiin, mutta ei pidä tuomita. Tämä puolenvuoden kaveruus on ollut pelkkää tuskaa. Ongelmana se, että en voi vaan laittaa välejä poikki. Nahistelu alkaa niin pienistä asioista, ettei niitä kuuluisi edes olla olemassa.

Kopioimista kaikin puolin, vaatteet kuin koulujututkin. Nää on taas näitä ihmisiä joita tekis mieli lyödä lapiolla päähän ku ei muuten näytä järkee löytyvän. D Katohan, liekö sama kaveri meillä D: Mua ärsyttää yhessä kaverissa se, että se tuijottaa. Jos vaikka istun bussissa sen kanssa, se tuijottaa.

Noh tässä nyt muutamia tapauksia. Vaikutti ihan sellaselta sosiaaliselta ja mukavalta tyypiltä, alkoi pelaamaan mun ja kaveriporukkamme kanssa koripalloa välituntisin. Alettiin kans juttelemaan whatsapissa, ja ensimmäinen viesti minkä tää poika lähetti mulle, oli "mulla on masennus". Oltiin siis tällöin tiedetty toistemme olemassaolo ehkä viikon. Sitten niihin Ollin ärsyttäviin puoliin: Iskee uutta tyttöä heti kun toinen antaa pakit, ikään kuin Ollilla olisi jokin pakko seurustella. Ihastui muhun, pyysi mua "alkamaan" kanssaan viikon juttelemisen jälkeen ja kun annoin pakit, alkoi hirveä ulvonta siitä kuinka hän ei saa ketään ja hän on niin paska ihminen.

Ehkä mieleen painuvin oli se, kun Olli sanoi "onneksi sun ei tarvitse kokea mitään näin pahaa". Tilanne siis oli se, että hän oli liikuntatunnin päätteeksi kuullut toiselta pojalta kommentin: En nyt sanoisi että tämä on mitenkään hyväksyttävä kommentti, mutta Olli oli itse ihan aiheetta mennyt potkimaan maassa makaavaa rinnakkaisluokkalaista kylkeen jonkun pelin päätteeksi. Ihan sama mitä vähänkään negatiivisen puoleista sanot hänelle, hän vetää hirveet kilarit ja sanoo kuinka "hän ei voi asialle mitään, se kuuluu hänen luonteeseensa".

Esimerkiksi Lotta käyttäytyy tosi tylysti ja ilkeästi tuttujansa, jopa parhaita ystäviänsäkin, kohtaan, ja kun hänelle asiasta mainitsee, hän suuttuu ja pitää tyyliin mykkäkoulua. Jos joku sattuu luokassa kysymään kaveriltaan että paljonko kello on, niin kappas kun luokan toisesta päästä kuuluu nyrpeänaamaisen Lotan suusta "se on kymmene".

Pahinta on se, kun Lotta yrittää leikkiä asiantuntijaa myös asioissa, joista hänellä ei ole mitään hajua. Aina kun Lotta tapaa uusia ihmisiä hyvinä esimerkkeinä uudet oppilaat koulussamme , hän menee heidän luokseen, juttelee mukavia ja mielistelee parhaansa mukaan.

Kun päästään siihen vaiheeseen, että he voivat sanoa toisiaan kavereiksi, Lotta lopettaa keskustelemisen ja tapaamisen ja alkaa sen sijaan käyttäytymään taas tylysti. Hän mielistelee ihmisiä siihen pisteeseen asti, että he ovat jo alkaneet pitää hänestä. Kaiken lisäksi ehkä kaksi parasta asiaa tässä ovat ne, että 1 Lotta päätti nostaa kaikki nämä asiat puheenaiheeksi minun synttäreitäni vietettäessä ja 2 hän jäi asiasta kiinni yrittäessään valehdella lisää.

Lotta siis yritti todistaa masennuslääkkeidensä olemassaolon laittamalla kuvan lääkepurkistaan. Lotan vanhemmat ovat Venäjältä ja purkissakin luki venäjänkielellä kaikki, mutta sen ulkomuoto oli hieman epäilyttävä: Lotta ilmeisesti luuli meidän olevan tyhmiä, sillä purkin teksti saatiin helposti käännettyä: D Ja niin edelleen.

Tästä voisi kirjottaa vaikka kirjan. Oon ollu nyt viikonlopun kipee enkä sen takii ollu viime viikon perjantaina ja tänään koulussa. Kerroin kaverille että en pääse huomennakaan kouluun koska kuumetta Siis ai helvetti oon niin onnelline vaik ekana olin et ei en halua.

Aina esittää jotain vuoden ystävää mut aina ku löytää parempaa seuraa nii feidaa. Loppujen lopuks silti paras kaveri. No, tämä kaveri sanoo, että "nolaan hänet" jos juttelen tyyliin meidän luokkalaisille meidän kaveriporukan ulkopuolelta. Naama aina norsunvitulla ja itkee jos on puhunut musta paskaa ja kuulen siitä ja kysyn että mitä vittua säädät taas. Ei siks et katuis vaan koska olin ilkeä?? Ei anna mun omistaa eriäviä mielipiteitä ja suuttuu TOSI helposti.

Yksi mun vanhimmista kavereista on mulle tosi tärkee ja rakas, mut oon pikkuhiljaa ruvennu tuntee itteni tosi pettyneeks koko tyyppiin syistä: Ollaan nähty tämän kesän aikana tasan 2 kertaa ja kummallakin kerralla se on yllätys yllätys ollut matkalla sen tyttönsä luo. Oon siis ihan oikeesti niin mustasukkainen mun kaverista ja mun tekis mieli itkee, kun se ei ymmärrä miten pahalta musta tuntuu, että sillä ei oo aikaa enää mihinkään muuhun ku sille tyttöystävälleen joka muuten btw on ihan syöpää, koska se on manipuloiva ja erittäin ailahtelevainen ja huonokäytöksinen henkilö ja oon aina halunnu suojella mun kaveria tyypeiltä, joilla voi olla erittäin huono vaikutus häneen.

En oikeesti tiiä mitä mun pitäis tehdä, kun en mä voi sille sanoakaan suoraan, kun se ei ymmärtäis ja varmaan väittäisi vastaan kaikesta. Mulla on vaan niin ikävä sitä aikaa, kun tehtiin kaikkee kivaa yhdessä ja kävin hänen luonaan, jolloin myös näin muita hänen perheenjäseniään, joista tykkään kamalasti, mutta nykyään sitä ei tapahdu.

Kyllähän se laittaa mulle viestiä tyyliin kahden viikon päästä siitä jos en oo laittanu mitään et ''mulla on ikävä sua, mitä sulle kuuluu???? Sit tuossa yks päivä ku pikasesti törmättii kaupassa, nii sano se jotai et pitäis nähellä ja olin samaa mieltä, mut ei siitä sit sen enempää tullu juttua.

Hän kyllä varsin hyvin tietää, et mä en ikinä tee mitään ja oon aina vapaa jos hän vaan haluais hengata, tai jos olisinki kiireinen nii kyllä järjestäisin aikaa, mut se ei voi ite tehä niin. Lapsellisuus, poikien eessä tyhmän esittäminen ughhhhh! Tämä oli mun paras kaveri vielä n. Kerroin sillo joskus ku oltiin parhait kavereita, ett tykkään yhest jäbäst ja juttelen sille ymsyms ja se ON EHKÄ kiiinnostunu musta jollai kaukaisella tasolla NIIN nyt tää mun kaveri yrittää kaikkensa ett se sais tän jätkän huomion kiinnittyy siihen.

Vapaa-ajalla tää on mun kaveri on lähes aina siellä missä tää jätkäki on ja sit tää kaveri lähettää mulle snäppii et "siiis arvaa kuka on tääällä: Huomauttelee esimerkiksi kuinka tyhmältä näytän kun kirjoitan tai miten mulle ei sopisi nenäkoru yms.

Noh, ei tuo mua sinänsä kiinnosta, mutta en itse voisi sano tollei kavereilleni. Ja yks kaveri tuli valittamaan mulle miks meiän kaks kaveria oli kahestaan, eikä ne oo pyytänyt meitä niitten kaa, kun se tekee muille samanlailla ja muutenkin miksei ne saisi olla kahestaan? No meijän luokalla on yks tyttö joka työntyy aina väkisin mun ja mun kavereiden sekaan vaikka kukaan ei oikeestaa tykkää siitä, koska se on oikesti tosi outo. Se ei kanskaa ajattele mitä se sanoo ja loukkaa ihmisiä.

Eräs mun kavereista on yleensä tosi kiva ja hauska yms, mut välil vituttaa nii helvetisti sen tekemiset et tekee vaa mieli aukoo päätää sille. Ensinnäki se kokoaja varastelee, piilottelee, hajottaa, sotkee Sit jos osottaa tästä vihaa sitä kaveriaan kohtaa nii "aina sä suutut noi pienestä!

Pitää kunno ym storytime tuokioit päivittäi aiheesta nimeltää "mun serkun koira on cheekin sedän kasvattaman koiran jälkeine" tai "mun isoveljen kaverin serkku on suomenmestari rubiikinkuutiossa" ja lisäks vielä aina dissaa muita jos on ite jotai toista parempi esim jalkapallossa tai jtn.

Ja kokoaja puhuu itestää kaikkee "mul on nii ihanat hiukset" "mulle ei tuu koskaa mitää finnejä" "mul on täydellisen muotoset kulmakarvat" yms. Jennifer Lopez yllättää lyhyessä trenditukassa - tämän kesälookin haluavat kohta kaikki. Loppuunmyytyä spektaakkelia tullaan katsomaan Pariisista asti - Aalto-yliopiston muotinäytös on isompi juttu kuin luuletkaan Tehokonsti saa ihon näyttämään nuorekkaalta - trendikäs mikroneulaus häivyttää jopa aknea ja arpia Ylioppilasjuhlien kaunein mekko - 5 trendiä ylitse muiden Jennifer Lopez yllättää lyhyessä trenditukassa - tämän kesälookin haluavat kohta kaikki Brittitähden hittivideolla Suomi-muotia - jo yli miljoonaa katselua Kasarilta tuttu tukkatrendi on taas tyylikäs - tämä uutuus pitää nutturan kasassa koko päivän Suosikkinäyttelijän tukkamuutos saa huokaisemaan ihastuksesta Yllätä valmistuva ihanalla kauneuslahjalla Käytännöllinen mutta seksikäs - kesän hittivaatetta saisi useampi kokeilla Suosikkinäyttelijän tukkamuutos saa huokaisemaan ihastuksesta.

Kasarilta tuttu tukkatrendi on taas tyylikäs - tämä uutuus pitää nutturan kasassa koko päivän. Kaupallinen yhteistyö Kalevala Koru: Prinssi Harry soitti ennen häitä kyynelehtivälle ex-tyttöystävä Chelsy Davylle: Tunteellinen puhelu oli lopullinen päätös suhteelle.

Viisi asiaa, joita automyyjä ei haluaisi sinun tietävän. Hanna Pakarinen sai pojan - julkaisi hellyttävän kuvan sairaalasta: Kimi Räikkönen sai kunnianarvoisat vieraat: Tämä finaali ei unohdu: Real Madrid voitti Mestarien liigan käsittämättömien vaiheiden jälkeen - katso maalit.

Vikke kirjoitti historialliset 12 laudaturia - kukaan ei ole vielä rikkonut ennätystä: Aloitin aamuni kossunaukulla ja lääkkeillä - miksi kukaan ei auttanut? Rosa, 31, teki intiimikarvanpoistosta itselleen bisneksen: Nuoripari piti prameat hengen häät ravintolassa Espanjassa - karkasi paikalta, kun tuli maksun aika. Näin kävi 11 laudaturin oppilaalle: Karin jalkaterä murskaantui mössöksi työtapaturmassa, kuuli luiden rutisevan - Kipu sisuunnutti miehestä maratoonarin.

Tässä ovat tyhmimmät koirarodut - tyhmimmäksi rankattu muistuttaa kovasti kissaa. Eija tuli töistä kotiin ja heräsi teho-osastolta: Unohtakaa kansanterveys - viinit on pidettävä Alkossa ihan muista syistä. Thaimaan ehkä kuuluisin ranta suljetaan turisteilta. Kauniit ja Rohkeat -sarjan suosikkihahmo joutui taas kerran pidätetyksi - löytyi sammuneena autosta. Tarvitset uudet uikkarit - tässä kaikki, mitä sinun pitää tietää niiden ostamisesta.

Näin käy, kun alkoholimonopolista luovutaan - lisää kuolemia, sairauksia ja itsemurhia. Tubetähti Mike Bäck aikoo keskittyä ylioppilasjuhlissa sukulaisten lohduttamiseen: Radiojuontaja Minna Kuukka toteaa karun faktan työstään: Kansanedustaja hämmästytti Stan Saanilan Uutisvuodossa - Ei tiennyt, montako kansanedustajaa on.

Mohamed Salah jätti kentän itkien - Sergio Ramos päätti supertähden pelin. Mies harrasti seksiä koiranpennun kanssa Kansasissa - naisystävä yllätti. Törkeä pahoinpitely teräaseella ostoskeskuksen lähellä Oulussa - poliisi ottanut miehen kiinni. Onnetar ei suosinut illan lotossa - 14,5 miljoonaa euroa jäi jakamatta.

Susi tuli metrien päähän 2-vuotiaasta Inkoossa - kannan voimistuminen huolettaa: Neljäs kuussa kävellyt mies on kuollut - astronauttikollega: Stuertti lopetti alkoholin tarjoilun lennolla - tuloksena joukkopaini. Lääkäri käski syödä aborttipillerit, mutta Katri ei totellut: Kuolleeksi luultu Edith-vauva täytti juuri puoli vuotta. Oscar-voittaja Gary Oldman myöntää: Makwan Amirkhani aiheutti karmean huutomyräkän - nosti keskisormen pystyyn: Auringonpaistetta riittää sunnuntainakin - hellelukemiin ei kuitenkaan yllettäne.

Kihlaparin raivoisa riita - nyrkkiä ja veitsenisku keuhkoon, molemmille vankeustuomio. Aitajuoksija Lotta Harala nappasi historiallisen sponsoripommin - urheiluvälinejätti teki aloitteen: Ari Vatanen räväytti Monacossa hämmentävän vertauksen: F1-kisa on kuin Tuurin Kyläkauppa! Tarun tytär kuoli Sastamalan mopoautoturmassa - äidin on yhä vaikea käsittää tapahtunutta: Hans Välimäellä jäi lukio kesken, nyt esikoistytär Vilma painaa valkolakin päähän: Samuli Edelmann ei aio enää koskaan tehdä elokuvia Aku Louhimiehen kanssa: Suosikkihuvipuistossa tulipalo Saksassa - Suomalaisen Jarin perhe näkee valtavan savupatsaan asuntoautoltaan: Nanna Karalahti esitteli perheen kodin videolla: Poliisilla suuri operaatio Vantaalla - neljä otettiin kiinni, aseita takavarikoitiin.

Real Madrid voitti jälleen Mestarien liigan, Liverpool-vahdin virheet jäävät vainoamaan veskaria. Keihäslupaus Oliver Helander kiskaisi upeasti 85 metriä rikki - päihitti Tero Pitkämäen. Tässä ovat tyhmimmät koirarodut - tyhmimmäksi rankattu muistuttaa kovasti kissaa - Perheartikkelit - Kansanedustaja hämmästytti Stan Saanilan Uutisvuodossa - Ei tiennyt, montako kansanedustajaa on - Viihdeuutiset - Karin jalkaterä murskaantui mössöksi työtapaturmassa, kuuli luiden rutisevan - Kipu sisuunnutti miehestä maratoonarin - Kotimaan uutiset - Viisi asiaa, joita automyyjä ei haluaisi sinun tietävän - Autouutiset - Karin jalkaterä murskaantui mössöksi työtapaturmassa, kuuli luiden rutisevan - Kipu sisuunnutti miehestä maratoonarin Auringonpaistetta riittää sunnuntainakin - hellelukemiin ei kuitenkaan yllettäne Irlannissa sallittiin tänään abortit - Suomessa abortin salliva laki astui voimaan Real Madrid voitti Mestarien liigan käsittämättömien vaiheiden jälkeen - katso maalit Real Madrid voitti jälleen Mestarien liigan, Liverpool-vahdin virheet jäävät vainoamaan veskaria Mohamed Salah jätti kentän itkien - Sergio Ramos päätti supertähden pelin Kansanedustaja hämmästytti Stan Saanilan Uutisvuodossa - Ei tiennyt, montako kansanedustajaa on Ashton Kutcherilta avokätinen lahja Ellen Degeneresille - miljoonia dollareita juontajan hyväntekeväisyysjärjestölle Tunteellinen puhelu oli lopullinen päätös suhteelle Viisi asiaa, joita automyyjä ei haluaisi sinun tietävän Oikeudenomistajat käyvät suositun piraattisovelluksen kimppuun - satojatuhansia mobiilikäyttäjiä Halpaa älypuhelinta hakevan kannattaa olla tarkkana - saattaa sisältää ikävän yllätyksen Tarvitset uudet uikkarit - tässä kaikki, mitä sinun pitää tietää niiden ostamisesta Enempää alasti ei punaisella matolla voisi olla - Kendall Jenner on tehnyt nännien vilauttelusta trendin.

Intialaiskaunottaren kuvat ovat kuin sadusta - parhaat puvut säästettiin iltaan. Paljaita peppuja ja hoikistava trendimalli - kesän kuumimmat uikkarit ovat tässä. Ashley Grahamin uusi uikkarikampanja näyttää kaiken - vertaa kuvat.

Kurvikkaat plusmallit saavat ylistystä - nämä ovat heidän todelliset mittansa. Kahden teholiikkeen treeni vie vain pari minuuttia - ei painoja eikä punnerruksia.

Tyrmäävästä kropasta tunnetun huippumallin bikinikuva sai fanit huolestumaan - meneekö ihannevatsa jo överiksi? Käytämme Alma Median sivustoilla evästeitä. Jatkamalla sivuston selaamista hyväksyt evästeiden käytön. Sallimalla saat sijaintiisi perustuen kohdennettua sisältöä, säätiedot ja mainontaa. Sijaintitiedot voidaan yhdistää Alma Median palveluiden käytöstä kerättyihin tietoihin.

Sallitko, että Alma Media käyttää sijaintitietoasi? Alma Media voi tarjota sijaintiisi perustuen kohdennettua sisältöä, mainontaa ja säätietoja. Sijaintitiedot voidaan yhdistää palveluiden käytöstä kerättyihin tietoihin. Muoti Kauneus Streetstyle Tyyli. Streetstyle Käytännöllinen mutta seksikäs - kesän hittivaatetta saisi useampi kokeilla Mitä päälle töihin kesällä? Victoria Beckhamin tyrmäävä asu toimii joka päivä Rohkeaa, Evelina! Tyylikäs tähti tarttui näyttävään trendiin Saa käyttää! Imartelevat housut saavat luopumaan farkuista Onko se vartalomaalia?

Kylie Jennerin asu vie nakumekot uudelle tasolle Uusi leggaritrendi kääntää päät - jäätävä ysärivaate palaa katukuvaan Näin pillifarkutkin näyttävät taas hyviltä - 12 viikon parasta asua Vapun paras tyyli - näin käännät takuulla päät! Tästä tiedät, että aurinkolasit oikeasti toimivat Vuoden paras asu on tässä - kaksi tapaa stailata kauden ykköshankinta Unohtuiko jotain?

Huippumallit bilettivät pikkumekoissa - vaan yksi juhla-asu hämmentää Kurvit esiin! Peppua korostavaa hametta kehtaa taas käyttää - pue se näin Keväiset pukeutumisideat vähissä?

Ota mallia viikon upeimmista tyyleistä Ei enää hempeitä kukkapantatyylejä - katso, miten pukeudut festareille kesällä Mitä päälle töihin? Amal Clooneyn asuideat saavat odottamaan työpäivää Uusi seksikäs mekkotrendi on täällä: Olkatoppausten tulisi olla aina muotia - mikä efekti Liian seksikäs?

Ja sori jos tulee kirjoitusvirheitä. Suosikkinäyttelijän tukkamuutos saa huokaisemaan ihastuksesta 8. Loppuunmyytyä spektaakkelia tullaan katsomaan Pariisista asti - Aalto-yliopiston muotinäytös on isompi juttu kuin luuletkaan 3. Tunteellinen puhelu oli lopullinen päätös suhteelle 2. Ja koulun vikana päivänä ku saatiin todistukset, alko itkeen ja lähti paikalta koska ei saanut sitä täydellistä 10 ka: