Seksiä julkisella paikalla sihteeriopiston tontti

Mitä ylipäätään Pentagonin tapahtumat kertovat tarkasti merkitsevät, koska jos ne ajallisesti tapahtuivat täysin samaan aikaan World Trade Centerin -iskun kanssa? Siis ajoitus kertoo, että USA: Tämä on ainoa johtopäätös: Avaus maailmanpaloon, kuten sota Afganistanissa toi jo miljardeja US- varusteluteollisuudelle; ja lisää rahaa on jo tulossa ja paljon, kun George Bushin uutta maailmanjärjestystä aletaan asein toteuttamaan seuraavaksi mm.

Irakissa, missä pyritään kaappaamaan maan öljylähteet USA: Saddam on mukamas diktaattori, mutta Kuwaitin emiiri on vielä suurempi yksinvaltias, jota USA tukee. Saddam Hussein on kuitenkin pelastanut rauhan Lähi-itään tänään suostumalla asetarkastuksiin, vaikka mm. Erikoinen juttu tämäkin, sillä USA: Uutta on vain se, että Irakin öljylähteet ovat tässä tapauksessa USA: Itse asiassa, se on USA: Suurvallat ja valtiot toteuttavat aina visioitaan huolimatta pesoonista tai henkilöistä.

Tosin vertailuun voidaan lisätä vielä detaljeja: Hitler tuli muodollisesti demokraattisen prosessin kautta valtaan ja Bushin presidentinvaali jätti kysymyksiä auki, koska veljensä Jeb Bush keskeytti äänien laskun Floridan kuvernöörinä ja toisaalta Saksa oli kadottanut suurvalta aseman, jota se alkoi yhdessä Hitlerin kanssa hakemaan uudelleen. Klasu Peter Fryckmanista ja eräistä muista asioista: Ei, Peter Fryckmanin asiat kovin huonosti ole, koska omissa arkeologia harrastuksissani projekti tuttavani vaimon mies omisti Kaljaasi Nordshöpingin nostokaluston, kun kaljaasin viinilastia ja itse kaljasia alettiin nostamaan vuonna Peter Fryckman tuli väliin kertoen viinilastin kuuluneen sukunsa kauppahuoneelle ja niin se kuului … juristit selvittivät asiat nostoporukalle … vielä vuonna syksyllä koko lasti oli melkein kokonaan realisoimatta, vaikka Lontoon Christin huutokaupassa viiniä myytiin Kysymys on miljoonista vanhoista markoista koskien viinilastia, jonka herra Fryckman haki kaljaasista sukunsa kauppahuoneen lastista.

Oma projektini etenee sillä tavoin tänään, että olen haastamassa Viron valtiona oikeuteen, koska se on vain paikallistasolla, ei lupaviranomainen, rajoittanut täysin ilman pätevä syytä toimintaamme arkeologisella kohdealueella; erikoista, koska olen sopinut erityisen elokuvankin tekemisestä projektin yhteydessä, joka koskisi projetin ohella Viron historiaa alkaen saksalaisen ritarikunta ajasta ja leviäisi koko maailmaan. Tanskalaisen ja saksalaisen kultuurin antimet eivät ole suosiossa vieläkään, vaan sen huomaa heti, että maa ja sen virkamiehet ovat olleet hyvin pitkään ja kauan osa N-liittoa ja he eivät ymmärrä edes, että joitakin jäänteitä germaanisesta kultuurista on maassa jäljellä.

Ainakin ne ovat heidän mukaan täysin arvottomia, vaikka asia on päinvastoin. Suomen kanssa irti, kun NATO-jäsenyys toteutuu. Hyvää ja rauhallista joulunalus aikaa! Albert Mannersdorff lähestyy Suomen Sisun ugreja: Siis mikä on menestymisen resepti? Ajattelin vain, koska ugrilainen ja germaaninen kulttuuri poikkeaa niin paljon. Suomalainen menestyy, kun hänet on poljettu kaikista alhaisimmalle tasolle, niin kansa sanoo tuon menestyvän!!! Minä, kun luulin ihan, että muutaman euron takia vankilassa oleva Seppo Lehto kuuluu Teidän pikkulasten Suomen Sisuun postistaan päätellen.

Ainakin kiistatta saman henkinen. Eikös Lahtinen ja kumppanit vierailleet juuri Seppo Lehdolla? Ja ainakin turvapaikkaa haki myös Virosta? Ei muualta, koska Udmurtiasta, Marista tai Komista olisi pitänyt asioida venäläisten kanssa. Kaikesta päätellen ugreilla on hyvin suuria identiteetti vaikeuksia siellä ja täällä ja he pyrkivät vaikeuksissaan siirtämään identiteetti ongelmat muille? Tacitus puhui jotakin ilvettävästä köyhyydestä koskien ugreja Germania-kirjassaan?

Albert Mannersdorff jatkaa aiheesta: Kuten kaikki, jotka pystytte vielä havainnoimaan ympäristöä jotenkin rationaalisesti, huomasitte ja näitte viime sunnuntain uutisista, Suomalaisuuden Liitto menetti kaikki valtion tuet mm. Minä kun luulin, että Te aiheeton suunsoittajapuoli olette olleet syytettynä?

Oikeudenkäynnit tulevat nyt kyllä jatkumaan valitettavasti Teidän kesken kasvuisten kanssa; kanteita valmistellaan uudestaan aktivoitavaksi mm. Suomen Sisun ja heidän hännystelijöiden pariin. Eiköhän ugrilainen suunsoitto ala loppumaan!

Esikuvanne Seppo Lehto on jo vankilassa käsiraudoissa! Pysyy seuraavat kaksi kuukautta, kunnes uusi oikeudenkäynti alkaa. Minua ei kiinnosta myöskään mitkään korvaussummat ensisijaisesti, vaan vain rangaistukset, vaikka korvaus on osa rangaistusta. Moraalin takia vien mm. Jussi Halla-ahon jutun korkeimpaan oikeuteen koskien hänen työssä oloaan opetustehtävissä syyte aikana.

Tämä tyyppihän suttasi minusta juttuja uutistoimistojen sivuille, että järjestän ryöstöjä, käyn huumekauppaa jne. Harkitkoon nyt syytettynä, mitä paskaa lanseeraa toisesta työelämässä; oikeudenkäynti jatkuu … Nyt on Teillä laskun maksamisen aika; ja heti lyödään sisulaiset maahan, jos tavataan yhdessä mm.

Suomen armeijan palveluksesa saadaan edes jotakin vastusta, vai saadaanko? Se on vakiintunut jo sääntömme, jonka mm. RJL taitaa tietää jo kirjoituksissaan. Älkää menkö vielä kuitenkaan hakemaan heti lähestymiskieltoa yhdessä Teemu Lahtisen ja Halla-ahon kanssa, koska se ei auta mm. Teemu Lahtisen sukunimien ugrilaistamistutkinta voidaan käynnistää uudelleen vaikka valtakunnansyyttäjävirastossa uudelleen tutkinnan kautta tai muualla , mistä Suomalaisuuden Liitto menetti valtion tuen.

Taidatte olla lievästi sanottuna täysin suossa ugrilaistamisenne kanssa; poliisitutkintoja, kanteita, valtion avun menestyksiä jo tuossa iässä.

Mitä seuraavaksi pseudo-kulttuurin kesken kasvuisille pakkotarjoajille? Albert Mannersdorff Halla-ahon syytteessäolemisesta: Ja vastaus oli Teiltä: Miksi hovioikeus toimittaa Teille kuitenkin asiasta minun toimittamia asiakirjoja, jos et ole syytteessä. Ei kai Turun hovioikeus turhaa työtä tee, eikä näin toimisi, jollet ole syytteessä? Ylipäätään sitä ei edes tarkisteta, jos et ole siellä syytteessä, koska minun vaatimus ei vie sitä syytettä mitenkään oikeudessa eteenpäin.

Ja jos syyttäjä on vienyt ja asia tarkistetaan olet juridisesti syytteessä. Siis kerro meille oletko hovioikeudessa syytteessä? Olitko syytteenä olo aikana töissä? Sillä syytteessä olit jo Ei venäjän opettajalla, jonka lanseeraa slaavilaisia tapoja ole mitään erioikeuksia verrattuna poliisiin tai merenkulkuhallituksen johtajiin.

Jos on syytteessä ei voi tehdä työtä ja käsittääkseni yliopisto kuuluu tähän selvitykseni mukaan. Sen korkein oikeus tarkistaa. Älä käännä asiaa; Teillä on jo yksi juttu syyttämättä minua vastaan toinen tulee asiasta, johon vastasin Mitä muihin juttuihin tulee, niin et ole Teemu Lahtinen ja jos sinulla on valtakirja niin muistahan se, että syyttämisjättämispäätöskin voidaan aktivoida uudestaan koskien Teemu Lahtista valtakunnansyyttäjän viraston kautta, jos tutut vakiintuneet kuvionne yhä jatkuu.

Lahtisen kohdalla en ole puhunut turhista rikosilmoituksista, paitsi että syyttäjä on todennut asiakirjat väärennöksiksi; siis se on juridinen päätös, joka kaatoi puolustuksesikin. Kysymys on nyt hyvin aktiivi, koska Seppo Lehto on linnassa odottamassa uusi oikeudenkäyntejä ja Suomalaisuuden Liitolta on otettu valtion avut pois.

Vähän pakko olla ottaa, jos ajatellaan, mitä olette ajaneet. Valtio olisi muuten pahassa välikädessä. Se joutuu myöös pahaan välikäteen, elllei tuomioita ala tulla lakeja rikkoneita kohtaan; niin itsehän katsot että et ole edes syytteessä, mutta se tarkistetaan korkeimmassa oikeudessa.

Ei jollakin venäjän opettajalla ole mitään erioikeuksia, jotka menee yli poliisien tai merenkulkulaitoksen johtajien. Halla-aho tässä on kysymys juridiikasta ei persoonista.

Laki on kaikille sama. Maisteri Jussi Halla-aho ei edes itse tiedä tai ehkä paremmin ei kykene tunnustamaan, että on täysin syytettynä tuomioistuimessa täällä käydyn keskustelun perusteella. Et tunnusta, vaikka kiertotien kautta mm. Minä itse tai todistajani emme voi päättää valitettavasti syyttämisestä hovioikeudessa, niinkun en siitä ottaako korkein oikeus asian ratkaistavaksi myöhemmin koskien Halla-ahon mm.

Tapaus ja prosessi laukeaa käräjäoikeuden päätökseen, jos syyttäjä ei syytä hovioikeudessa Jussi Halla-ahoa vastaan. Näin ei ole käynyt, vaan Jussi Halla-aho itse on kertonut, että hovioikeudessa tapahtuu … Nähtävästi on ollut olemassa syviä juridisia perusteltuja syitä jatkaa syyttämisprosessia edelleen ja pitää juttua vireillä hovioikeudessa; tuskin korkein oikeuskaan asian antaa mennä enää ohi, koska mm.

Halla-ahon väite, että hän ei ole syytteessä tuskin pelastaa häntä asiassa korkeimmassa oikeudessa, jollei Turun hovioikeus jo puutu asiaan aikaisemmin, vaikka en ole itse esittänyt tätä asiaa; esitän sen vasta korkeimpaan oikeuteen. Maisteri Jussi Halla-aho on edelleen kertonut, että häntä ei siis syytetä, mutta viitannut samalla, että Turun hovioikeus on toimittanut minun lisätodisteitani asiakirjoina Halla-aholle!

Miten tämä on mahdollista, että ilman syyttämistä hovioikeus toimittaa asiakirjojani Halla-aholle? Minun toimittamani materiaali jää pöydälle ja ei saa takuulla jatkokäsittelyä, jos Halla-ahon prosessi ei ole aktuaali ja hän itse syytteessä.

Miten se ylipäätään voi olla tutkittavana, jos Halla-aho ei ole itse syytteessä? Miten tämä on mahdollista, sillä jos hän ei ole syytteessä asia olisi ratkennut käräjäoikeuteen ja sen päätökseen.

Varaudu jo siihen, että joudut selvittämään sen korkeimpaan oikeuteen, miksi et ole ollenkaan syytettynä? Virkamiehen estymissyyt on yksi vakava kohta, jos puhumme henkilöstä, joka tekee työtä yliopistossa, joka on valtion hallinnon alainen itsehallintoyksikkö. Toiseksi mitä muihin vireillä oleviin juttuihin tulee, viittaan tässä mm. Mielestäni Teemu Lahtisen ja ko. Teemun kanssa palaamme asiaan. Kolmanneksi germaanisen palstan ylläpito; seuraamme asian kehitystä ja teemme siitä päätökset, joista emme kerro.

Kommandot eivät ikinä kerro, mitä he tekevät tai missä iskevät. Tällä kertaa keskusteluni päättyy tähän täällä ja lopullisesti ja kiitän myös ystävällisesti palstan ylläpitäjää paljon siitä, että hän on tarjonnut keskustelumahdollisuuden, mistä on nyt käynyt kaikille ilmi, että Seppo Lehto on toimitettu vankilaan, Jussi Halla-aho on edelleen syytteessä, Teemu Lahtisen tapausta harkitaan uudelleen puolestani ja Suomalaisuuden Liitto on menettänyt kaikenlaiset tukensa Suomen valtiolta.

En ole myöskään kiinnostunut ehdokkuuksista tms. Olen tehnyt tämän asenteeni aikaisemminkin selväksi ja ihmettelen, että nimeäni sotketaan mitä eriskummallisimpiin asioihin, mistä itse en ole ollut tietoinen. Brigitte Hamann kritisoi Pekka Siitointa: Niille nuoremmille Siitoimen kannattaja nuorukaisille, jotka kannattavat Pekka Siitointa synt.

Tämän Suomen Valtakunnanjohtaja Pekka Siitoimen viimeksi tekemät ja hankkimansa lapset, ns. Syy nykyisten kahden Siitoin lapsen yhteiskunnan pakko huostaanottoon on ollut se, että Siitoin ei ole pystynyt missään määrin huolehtimaan isänä tai edes huoltajana hankkimistaan lapsistaan kodissaan. Lisää tietoja Siitoimen lasten tapauksesta antaa lastenkodin vastaava matula kolumbus. Lisäksi aikaisemmin luvulla syntynyt Siitoimen esikoinen on tehnyt itsemurhan eli siis tappanut itsensä ja hänen veljensä käy jatkuvan säännöllisesti vankilassa istumassa lyhyitä vankilatuomioita tänään.

Vakuuttavaa huolenpitoa isähahmolta, mutta valitettavasti tällaiseenhan Siitoimen kannattajat ovat jo kotioloissaan lapsesta alkaen tottuneet esim. Suomen Sisun kasvavat nuorukaiset. Itse asiassa Siitoimen kannattajat ovat täsmälleen samanlaisia psykiatrista hoitoa tarvitsevia traagisia yhteiskunnan rajatapauksia, kuten esimerkiksi suomalaisasiamies Olavi Koskela, joka on istunut vankilassa tuomion aikaisemmin siitä, että hän tuhosi polttamalla itse kokemiensa varakkaampien ihmisten omaisuutta; ilmeisesti kovastikin nauttien polttamisen pahanteosta.

Siis jonkin sortin pyromaani tämä Siitoimen fanaattinen kannattaja. Siitä tuli tietysti vankilatuomio muinoin ja vankilassa Olavi Koskela Pekka Siitoimeen tutustuikin.

Pekka Siitoin on myös usein tai melko säännöllisesti haettu aikaisemmin putkaan poliisin toimesta, kun merkittäviä valtiovieraita saapui Turkuun.

Oikeastaan se oli toimiva käytäntö vielä luvulla. Siispä eipä pidä mitenkään sen enempää ihmetellä tällä hyvin useiden naisten tuntemalla taustalla Pekka Siitoimen ja hänen kannattajiensa yleisiä vieläkin jatkuvia edesottamuksia ja Pekka Siitoin lienee ollut se ratkaisevin tekijä, että Suomeen ei ole syntynyt mitään populistista oikeistoliikettä muiden pohjoismaiden ja Keski-Euroopan valtioiden tapaan.

Media on hyvin osannut manipuloida ihmiset tapaus Pekka Siitoimella. Miehellä, jonka kodin arvokkaalla paikalla eli kirjahyllyn lasikaapissa ovat sekä Leninin että Stalinin näköispatsaat meidän nähtävillä. Brigitte Hamann jatkaa aiheesta: Pekka Siitoin on hyvin tunnettu satanisti eli Saatanan palvoja.

Ei vielä tiedetä tarkkaan mahdollisista uhreista, mutta hän usein pitää mm. Siitoimella lienee vahvoja homoseksuaalisia piirteitä tai ainakin merkittävää taipumusta siihen, koska homoseksuaali mies piireissä häntä kutsutaan yleisesti aliupseeri-tumpiksi erittäin näkyvän lyhyen pituuskasvun takia.

Pekka Siitoin kiinnittää näin ollen erityisesti miesten ulkomuotoon aina paljossa ja huomattavasa määrin poikkeavalla tavalla huomiota juuri subventoiden tällä tunteella omaa hyvin vajaavaiseksi kokemaansa omakuvaansa, ulkonäköään ja pituuskasvun lyhyyttään mm.

Sen huomaa jo Siitoimen toistuvasta homoseksualismiin viittavaasta sanavalinnasta kielenkäyttö tilanteissa. Natsismiin kuuluu myös homoseksualismi Pekka Siitoimen mukaan. Psykologisessa mielessä asiaa on tutkinut syvemmin mm. Mielenkiintoista olisi tämä lahjakas naishenkilö saada keskustelemaan Siitoimen harjoittamasta satanismista johonkin erityiseen ajankohtaisohjelmaan. Kaupungilla minulle on myös RJL kertonut aikaisemmin, että Pekka Siitoimen julki satanismin laukaisi Trevor Ravenscroftin Pyhä Keihäs-kirja, josta Siitoin muinoin omasta mielestään lahjakkaasti päätteli ja vakuuttui, että satanismi on natsiliikkeen taustavoima ja tätä kautta Siitoin uskoi pääsevänsä henkilökohtaisesti mahtiin ja valtaan.

Tietojemme mukaan kirjan oli kirjoittanut entinen keskitysleirivanki ja se tuntuukin sitten hyvin sopivalta kuvaamaan Suomen kansallismielisiä, että tämän tuotantoisella vallankäytön oppi-lähteellä tai kirjalla valtaan aukeaa portti, abradaka dapra ja simsala pim, yhteisiä asioita hoitamaan ja järjestelemään. Mies on eläkkeellä oleva hylkiö, jota vastaavat kannattavat Suomen kansallismielisessä liikkeessä, joka identifoi itsensä hyvin tunnetusti rajastussa viitekehyksessä idän kansojen keskuuteen Udmurtiaan, Komiin ja Mariin.

Terävänä valtio-oppineena myös turkulainen Rami Leskinen on esittänyt mm. Seura-lehti joulukuun numero , että menestyvän kansallismielisen populistisen liikkeen synnyn on estänyt vain yksi henkilö eli juuri tämä Pekka Siitoin. No, eipä kait vain yhden miehen harteille näin paljoa tarvitse nyt taakkaa laittaa, vaan osan taakasta kantaa vastaavanlainen kansallismielinen yhteiskunnan kuona-aines, jolta puuttuu kaikki edellytykset joka miehen kykyyn edes hoitaa omat jokapäiväiset juoksevat asiat.

Olihan sentään Suomessa Veikko Vennamo, joka sai itselleen ns. Tämä Klasu on täysi runkkari! Tarkemmin vammainen runkkari, joka ei pysty runkkaamaan itseään!

Suuri vanhinko tälle Klasulle, että vammaisena hän ei pysty ollenkaan runkkaamaan itseään, vaan joutuu turvautumaan toistuvasti Seppo Lehdon toimittamiin seksipalveluihin, jotka on suunnattu pääasiallisesti vammaisille ihmisille.

Klasu on kysynyt myös Jussi Halla-aholta naista, joka tyydyttää vammaisia ihmisiä, koska Halla-aho toimittaa venäläisiä naisia. Tampereen huorat tietävät tarkasti Klasun, sillä Seppo Lehto on kertonut asiat meille! Paljonko Klasu maksat, jotta emme paljasta sinua naisten ostamisesta runkkaamiseen?

Pekka Siitoimella on lisäksi yleinen rahapula ja eipä mikään ihme, että hän yrittää järjestellä itselleen rahaa täältä ja asiaa kannattaa tarkemmin tiedustella mm. Vehmaan ulosottovirastosta, jossa tapaus Siitoin tunnetaan karhulaskuistaan, mitkä ovat menneet ulosottoon siellä. Seppo Lehdon kanssa tästä yhteydestä, mutta he ovat yrittäneet kääntää sen päinvastoin negatiiviseksi pilkaksi, koska Klasu ei ole lopulta suostunut mihinkään yhteistyöhön näiden yhteiskunnan hylkiöiden ja rikollisten kanssa.

Tutkija Mari Kalliala on myös tutkinut yliopistotasoisessa Crime as a part of a political movement — työssään oppiaineenaan poliittinen tiede Pekka Siitoimen rikollista toimintaa, joka on liittynyt politiikkaan kiinteästi.

Politiikassa Pekka Siitoin on rikollistaustainen vaikuttaja ja käyttää rikollisen eri keinoja. Käsittääkseni Klasu pystyy yksin kummallakin kädellä ja erityisesti vasurilla käyttämään nyrkkirautaa sujuvasti niin, että pystyy muotoilemaan sekä Pekka Siitoimen että Seppo Lehdon naamat aivan uuteen uskoon yhdessä heitä hännystelevien kanssa.

Tämä ei kuitenkaan liene ajankohtaista, mikäli tunnen Klasun ajattelukyvyn tai tavan toimia oikein; ei toimi rivisotilaala ja sen tavoilla.

Pekka Siitoin esiintyy yhä vain varusmies alipuseeri kersanttina; Pekka Siitoin on kirjoittanut aikaisemmin mm. Nämä hän yritti kaikin tavoin laittaa Klasun piikkiin muun spamminsa kanssa; kannattaa kysyä Siitoimen severiltä sitä, kuinka monta huomautusta hän on saanut tästä piirteestään ja kuinka monta kertaa hänen sivuiltaan on poistettu eri musiikkia, koska hänellä ei ole ollut oikeuksia soittaa niitä sivuillaan. Näin ollen luultavasti Adolf Hitler-nimimerkkikin täällä esiintyneenä on lähtöisin Pekka Siitoimesta tai vähän tarkemmin Siitoimen ja Halla-ahon tietojen yhteensovituksen tuloksen näytteenä tietojen vaihdosta.

Hindenburg-nimimerkki, joka haluaa kriminalisoida germaanisen kulttuurin pohjalta esiintyvän viittaa myös Pekka Siitoimeen semminkin, kun hän viittaa siinä Klasun käsiin. Sekin on vakio homoseksualistin tunnusmerkki. Jussi Halla-ahon ja Pekka Siitoimen yhteistyökuvio ei ole mitenkään uusi, ideologisestikaan, sillä Pekka Siitoinhan oli keskeisesti mukana Kursiivi nimisen kirjapainon polttoprojektissa Helsingin Lauttasaaressa luvun lopulla.

Tiedot näyttävät vaihtuvan heillä keskenään. Tästä Lauttasaaren kirjapainon poltosta kommunistit kuittasivat hyvin suuret vakuutusrahat itselleen Seppo Lehtosen suorittaman tuhopolton jälkeen. Asiayhteydessä lähetettiin myös mm. Pekka Siitoin tuomittiin vuonna viideksi vuodeksi vankeuteen kommunistien kanssa juonittelujen ja vehkeilyn tuloksena ja siellä hän tutustui mm.

Koskela oli myös pyromaani, joka poltteli menestyviksi ihmisiksi kokemien omaisuutta ja ilmeisesti kovin nauttien tekemisistä. Siitoimen kaikki yhteistyökumppanit ovat olleet Koskelan tapaan etnisesti suomalais-ugreja, jotka eivät puhu muita kieliä kuin suomea Siitoimen tapaan. Pekka Siitoin pitää myös kartanonsa arvokkaimmalla paikalla kirjahyllyn lasikaapissa sekä Leninin että Stalinin näköispatsaita symbolina valmiudesta hyvään yhteistyöhön tämän saman porukan kanssa, mitä Jussi Halla-aho edustaa.

Viimeksi paikallisessa käräjäoikeudessa Siitoin oli tuomittavana pirtu-drokarina, joka otti vastaan mereltä venäläisten alkoholia, jota hän väitti maahan. Siitä hän sai tuomion, mutta pitää edelleen seinällään tauluja Venäjän keisareista. Niiden parissa sopii neuvetella venäläisten kanssa. Toivottavasti saatte Jussi Halla-ahon ja Pekka Siitoimen oikeuteen mm. Klasu lähestyy taas Väinö Kuismaa: Teepä rikosilmoitus Suomen Sisun eräästä yhteistyö peitejärjestöstä, joka on laittanut itsesi täysin hörhöksi psykjologiselle-palstalla.

Palstan ylläpitäjä on Jan Lassila ja osoitteet löydät sieltä ko. Olen informoinut muitakin joita nimitetään ko. Järjestö on saanut valtion apuja, mutta varmasti lakkaavat Suomalaisuuden Liiton kanssa, kun tuomioistuinkäsittelyyn meneviä rikosiloituksia tehdään. Valtion avut lakkaavat ikuiseksi ajaksi. Suomalaisuuden Liiton jutut ovat uskomattomia, kuten paroni von Rosen levitti tyypillistä perunarutto-kirjemyrkkyä Suomeen vuonna hävittääkseen suomea puhuvan väestön maasta.

Rahaliikenteessä he syyttävät mm. Suomen Waffen-SS yksittäiden miesten syytteiden eteenpäin vieminen mm. Simon Wiesenthal-instituuin kanssa on vireillä yhdessä muiden Wiking passaridivisioona miesten kanssa jne. Tähän porukkaan soluttauti mm. Raimo Rosendahl, joka herjasi minua Waffen-SS miehille, jotka olivat kaikki yhteisesti koolla vuonna syksyllä.

Siitä on monia todistajia ja harkitsen vielä rikosilmoitusta tät porukkaa vastaan ko. Klasu Klasu jatkaa aiheesta: Nimittäin kyseessä on tarkasti ylhäällä laiton uhkaus, jonka Suomen Sisu tai sen jäsen järjestön puheenjohtaja vastaa uhkaislusta, jos tapahtuu anonyymina on tehnyt minua vastaan täällä ko.

Jussi Halla-aho ja päinvastoin , joka on tehnyt erityisiä palstoja minua vastaan ja viimeksi hän on vastuuosallisena uuteen germaaniseen palstaan, mikä on luotu samalla tavalla kuin aikaisempi Halla-ahon palsta. Huomattavaa on, että Halla-ahon ayyllistyy toistavasti asiaan eikä ymmärrä edes olevansa syytteessä! Rosendahl kuuluu sarjaan Teemu Lahtinen jne.

En viitsi sanoa muita nimiä tässä sarjassa vain juridisista syistä. Mutta mahdollisessa oikeusprosessissa kyllä ilmoitan. Hyvin kumma juttu tämä vammaisuuteni; ilmeisesti olen dalidomi, kivijalka jne. En tiedä, mitä tällä tarkoitetaan, muuta kuin kirjoittajan aivot ovat samalla tasolla kuin Seppo Lehdon vrt. Mukavaa olla everstin arvoinen. Edesmennhyt isänihän sattui olemaan juutti Marokon Kauhu pikkuserkku … siis sukututkimuksessa, ei huijausjutuissa.

Suvussani on kyllä everstejä ja hyvin kuuluisia sellaisia. Ilmeisesti olet sekoittanut minun muihin sukuni jälkeläisiin. En tiedä, mihin arvoon holsteinilainen junkkeri sukuni Suomen kansan ja asevelvollisuus armeijassa sitten lopullisesti rankataan? Järjestelmät kun ovat täysin eri ja ammattiarmeijan kanssa, joka käyttää ammattitermejä kehittymättömien kansanarmeija määritysten sijaan. Kysymyksessähän on kuitenkin täysin vakiintunut nimitys kulttuuri kansoissa, jotka eivät koskaan alistu Palataan oikeudessa asiaan!

Albrecht Mannersdorf uhkaa ugreja: Kuittaamme palstan tarkoituksen tällä armeija viestillämme; se on sitten heti suoraan kylmää terästä ja suoraan teräksen kylmästi sisään kohdatessamme mistään mitään muuta välittämättä. Sodan lait ovat tappaa tai tulla tapetuksi ja eiköhän Sisun totaalisen sodan julistajat tms.

Aika on ottaa oikeat aseet esiin ja katsoa juuri taistelun kautta tänään kuka on kuka sotilaana taistelussa, taistelussa, ei naurettavissa suomalais-ugrilaisissa kirjoituksissanne ja palstaleikeissänne vrt. Se on myös teidän pysyvä paikkanne kaatopaikka hautuumaan, jonne paska tumppi ruumiinne DNA-saastat anonyymeina kipataan ja puskutraktorilla hiekkaa päälle.

Meillä on Suomen Sisun jäsenlistat hallussa ja olemme enemmän kuin kyllästyneet tämän järjestön täysin aiheettomaan jatkuvaan seppo lehtomaiseen suunsoittoon ja ja jatkuvaan häiriöön netissä vrt. Tiedämme kaikki Suomen Sisun nimet ja verikostomme tulee saavuttamaan jokaisen paskan ja ajallaan nimilistoilta. Se on nyt suoraan kurkut auki, saatana keskenkasvuiset nilkit! Me olemme fanaattisia sotilaita ja tätähän olette kerjänneetkin! Katsotaan kuka meistä on sotilas ja kuka pelkkä katteeton suunsoittaja!

Te olette pelkkiä anonyymi ugreja, jotka yrittävät tarjota jatkuvasti ja väkisin kulttuuria ja kehittyneitä tapoja vailla olevaa maailmaa joidenkin pelle valtakunnan johtajien kanssa. Lopettakaa ajoissa tai Teidän sukulaisillekin ja jälkeläisille käy huonosti! Ugreja ammutiin viimeksi joukkohautoihin vuonna ja tämä voi toistua vielä; jos meistä on kiinni se toistuu, koska tulemme vastaamaan Teille teidän aiheettomiin kunnianloukkauksiin!

Lopettakaa vielä, kun ei ole mitään paitsi Seppo Lehdon pieksämisiä tapahtunut! Tuollaiset samanlaiset nuijamiehet löytiin kuolleena ja silpottuina jo Klaus Flemingin ritareiden peitsien terillä maahan kuolleena aikaisemmin. Ruumiit kärrättiin suoraa kaatopaikalle.

Niin käy nytkin tumppi-ugreille, suomalais-ugreille tänään. Lisäksi alamme levittämään välittömästi anthraxia eli pernaruttoa keskuuteenne eli samallalailla, kuten jo Paroni Otto Karl von Rosen levitti sitä sokeripaloissa Pohjois-Norjan suomalaisväestön keskuuteen vuonna Tämä sopii jonkinlaisena lopullisena ratkaisuna Teidän kohtaloon, koska halumme on päästä teisät täysin irti. Muuta vaihtoehtoa ei ole enää olemassa. Muuten Siitoin, etkö pysty enää parittelemaan tuollaisella paskamahalla ja olet siirtynyt vakituisesti onanoijaksi?

Kirjoituksesi etymologia viittaa tähän. Meillä on hyvää lääkettä rasvaongelmiisi; kylmää terästä. Palaamme myös suomalaismies Olavi Koskelan kanssa asiaan vähän tarkemmin myöhemmin. Kukaan Teistä suomalais-ugreista ei ole turvassa ja ei missään. Ette pääse mihinkään karkuun, koska Teistä ei pidetä yhtään missään. Ette pääse karkuun enään!

Boris Verikov kritisoi Lauri Oinosta: Lauri Oinonen kepuliripuli edustaa aivan oikein ryssäläistä paskanjauhajaa, jolla ei seiso ryssäläinen pukama lättäpäisessä jauhokasassaan Onko nähty omahyväisempää jaarittelua ja inttämistä kuin eilen Tervo ja Päivärintaohjelmassa, jolloin vastassaan oli pari liittolaistaan ryssäläisrintamasta.

Lauri Oinonen jorisi liikkumisvapauden rajoittamisesta: Boris Verikova kepuliryssien paljastaja. Laasko — ryssäloinen verraton, tsuhnien kusettaja siinä kuin päämiehemme paviaanikoira loinen toinen russakka torakkaa pahempi Iivana Tsetsenian kansanmurhaaja ja Tsetsenian, Suomen, Baltian, Saksan, Japanin ymv: SVYS ja Kepu ovat meidän saastaisten loisryssien parhaat kamut kautta aikain.

Liisa Jaakonsaari demarilehmä ja Anneli Jäätteenmäki kepuli ovat toki verrannolliset kaikessa naiviudessaan. Lisää vastaavia kepulidemariloisia eduskuntaan seuraavissa maalisvaaleissa , niin meidän Herramme Paviaanikoira Putin ja muut nauraen kiittävät. Leonid Willevich Laakso — ryssäloinen Tsuhnalandiassa.

Fabris von Mayerhofer toivottaa hyvää joulua: Iloista ja rauhallista joulua itse kullekin! Toivottavasti onnellinen uusi vuosi vie Teistä monet asettamiinne realistisiin tavoitteisiinne.

Onnittelemme Väinö Kuismaa merkittävästä saavutuksesta eli puolueen rekisteröinnistä Suomessa. Olavi Mäenpäätä onnittelemme Turun vähempiosaisten voimakkaan toiminnan puolesta; lisäksi Olavi on tarjonnut merkittävän vaihtoehdon vihreiden edustamalle ekofasismille Turussa.

Turkuhan on oikeastaan maamme keskus! Yhteiskunnan opettama suvaitsevaisuus on aina melko suhteellista ja selvästi vielä toistaiseksi kohdennettua. Siinä mielessä terve kritiikki pakolaispolitiikkaa vastaan hyvin harkittuna on tervetullutta massatyöttömyyden aikana, jos ajatellaan työllisten osuutta kansalaisista. Protesti ei kuitenkaan kanna pitkälle, jos selvä järkevä ja hyvin ymmärrettävä vaihtoehto suunnitelma ei ole tarjolla.

Sen täytyy olla myös kokolailla sopiva odotuksiin nähden. Nukkuvien puolueen herättäminen on hyvin vaativa projekti. Siellä on kuitenkin ainesta, joka saattaisi anonyymeina hyödyttää. Turkkilaisten ja muslimien häirintää tai siihen kehoittamisesta en ole oikein ymmärtänyt täysin, missä on asian sisältö? Turkki on ollut mm. Osmaanit ovat olleet meidän germaanien luotettavia liittolaisia mm.

I maailmansodassa ja paljon myöhemmin esim. Saksan nationalistien Udo Voigt on myös useasti ollut läsnä islamistien mielenosoituksissa amerikkalaista imperialismia vastaan tänään. Kölnin-Kalifin tapaiset ilmiöt ovat vain rajatapauksia ja sen takia he ovatkin vankilassa; ko. Terve järki tässäkin mukana ei olisi pahitteeksi! Toisaalta positiivisena pidän myös sitä, että Suomalaisuuden Liitto menetti eri valtion tuet kokonaan pois, koska ovat hyökänneet toistuvasti toista kotimaista kultuuria vastaan.

Likaisemmaksi asian tekee vielä se, että ko. Liitto käyttää meitä viikinkien jälkeläisiä mm. Skånessa esimerkkinä siitä, kuinka ruotsalaiset kohtelevat myös huonosti tanskalaisia, vaikka he itse kohtelevat meitä oikeiden viikinkien jälkeläisiä Suomessa vielä paljon huonommin kuin Skånessa.

Hyvä, että valtio oli huomannut asian ja korjannut sen. Lisäksi liiton lanseeraamat valheelliset väitteet, että mm. Marika Tandenfelt ajaisi Suomen kielen poistamista eu: Tandefelt ei ole näin koskaan sanonut tai kirjoittanut.

Valtion edustajakin ovat nyt vihdoin älynneet selvästi riidankylväjät ja tulos on ollut sen mukaista. Ajoihan historoitsija Seppo Lehtokin mm. Snellmanin päivän poistamista maamme juhlapäivien joukosta. Poikkeuksiakin täytyy aina olla joukossa ja Te ette jaa hyvän joulun toivotuksiamme; Teitä, joka enemmän kuin hyväuskoisena hölmönä maksoitte Seppo Lehdon vapaaksi vankilasta äsken, odottaa samanlainen SB-erikoiskäsittely Speziall Handlung kuin itse Seppo Lehto koki lokakuussa aikaisemmin.

Lehto olisi muutenkin poispäässyt vankilasta kokemaan ko. SB-käsittelyn eduskuntavaalien tuntumaan keväälle keskuuteemme, mutta Lehtoa on jälleen kerran rangaistava asianmukaisesti.

Erityinen pääsiäisjuhla eli pashar-juhla odottaa tuloaan ja alkamistaan ja siinä tämä suomalais-ugrilainen juutalaisten kuninkaana ja Jeesus Kristuksena esiintyvä löydään ristille kuvainnollisesti. Ugrien ja juutalaisten mielipiteet ovat melko samanlaisia; käykääpä lukemassa Suomalaisuuden Liiton sivut niin näette asian itse. Heh … parhaimman tulkinnan antaa lokakuun tapahtumista suomalaisasiamies Olavi Koskela kotisivuillaan: Marokkolainen ihme kun ei Marokon Kauhu, joka olisi kiistatta toiminut samanlaisesti, mutta lopullisesti vielä eri tarkoituksessa kävi Seppo Lehdon kimppuun ja vaikka tämä marokkolainen oli mukamas ollut muukalaislegioonassakin Seppo Lehto hakkasi miehen heti siihen paikkaan.

Niin, totuus on kyllä varsin toisenlainen ja Lehto itse kävi Hatanpäällä tarkistuttamassa luunsa yms. Sen näkee sairaalan kirjoistakin. Miehen sen aikaisista viesteistä. Vankilasta mies lähetti taannoin vetoomuksia siitä, että kaikki totaalikieltäytyjät pitää vapauttaa vankiloista. Totta on ainoastaan se, että poliisi eikä muukaan instanssi tutki tätä pahoinpitelyä.

Siinä mielessä Seppo Lehto on kävelevä henkipatto! Eli, jos mies tulee vastaani pieksen miehen yksin siihen paikkaan ja myös henkihieveriin; eloon jäämisestä emme todella anna takuita tämän tyypin kohdalla. Siinä tulee heti varoituksetta nyrkkiraudalla päin näköä, kaasupistoolilla päin hengitystä ja lopuksi armonlaukaus Parabellumista tälle saastalle! Ruumiin voi sitten toimittaa kaunpungin puhtaanapito laitos anonyymina kaatopaikalle myöhemmin.

En tiedä ovatko nämä ko. Ainakin molemmat hokevat tämän liiton lauluja toinen sivuillaan ja toinen viesteissään.

Lehto pyysi ja kerjäsi ko. Liittoa maksamaan hänet ulos vankilasta ja toimittamaan kuitit hänelle. Siinä tämä isänmaallinen mies, jonka isänmaallisuus Venäjän suurlähetystö matkoineen ja keskustelu sisältöineen tullaan detaljeineen paljastamaan alkavassa oikeudenkäynnissä tätä Kurun apinoista polveutuvaa hylkiötä vastaan. Poliittinen turvapaikka hakemus Viroon! Palaamme lakituvassa asiaan näiden kavereiden kanssa pian. Carl von Clausewitz kommentoi: Juutilainen, toivo joulupukilta vahvempaa lääkitystä.

Minä sentään luin koko Clausewitzin jo alle vuotiaana, joten älä esiinnyt DNA-sekasikiö sivari minään sotilaana tai vastaavana, koska et sellainen ole, etkä siksi tule, eikä perimäsi siihen viittaa ugri poikanen!!!

Kaverisi Ronnie Hautala hoidellaan kuin Karparanta kuin tavoitetaan. Toivottavasti menet hakemaan nyt jo lähetyskieltoa esimiehesi Teemu Lahtinen tapaan kaikkia ugrien syntymästään DNA-vikaisia mileikuvitus persoonia kohtaan!

Sotilas omaa sukua Franz Felix von der und zu Reitterheim. Pamppua perseeseen ja peräruiskua kuolleen ryssän oraalilutkutuksen jälkeen. Launis Peter Klaus von Heydmann vastaa: Seppo Lehdon, Ronnie Hautalan yms. Kohtalonne kuin Karparannan eli mitä tapahtui turussa jouluna ? Ehkäpä Karparannan vuokralainen Hautala kertoo?

Kuvainnollista on jo se, että Lehto on hakenut poliittista turvapaikkaa Virosta!!! Siellähän ne perlkuri tovat olleet aina!

Juoskaa hakemaan jo lähetysmiskieltoa niinkuin Teemu Lahtinen, esimiehenne, ennenkuin piiskamme teidän hengiltä! Käsittääkseni ugria sönköttävät ugri-tumpit eivät koskaan edes olleet viikinkejä. Punakaartiin sentään osasisvta ryssän vierelle mennä, kun saivat itsenäisesti päättää.

Yksi unohtui … tämä ugria koko ajan sönköttävä alle vuotias Ronnie Hautala, jonka vuokraisäntä Karparanta hoideltiin pois päiviltä! Kai luitte Turun Sanomia vuosi sitten? Mistäs muualta kuin Suomen Sisusta tämä sotamarsalkka Rommelina esiintyvä mies tulee? Taitaa käydä samallailla kuin Rommelilla; tee itsemurha vai tapamme Teidät niinkuin Karparannan! Karl Heinrich von der Dorfin lisäys: Ai perkele, kun udmurtti-ugrit saadaan kiinni, niin veri virtaa korkojen kanssa.

Ai perkele … siinä ei paljoa jotkut seppo lehdot ja ronnie hautalat hillu. Siis tosia maailmassa, ei missään joka pojan verbaali paska-netissä. Siinä saatte herjanne korkojen kanssa, jos hengissä selviydytte, mitä epäilen, kun Karparantaa ajattelen, Ronnie Hautalan vuokraisäntää!

Paikkanne on siellä, missä esi-isänne elivät eli Venäjän aroina apinoiden serkkuina! Karl Heinrich von der Dorf CharleMagnen aatelia. Fritz von Mayershird ja uusi turvallisuuspalvelu: Syyt siihen ovat olleet hyvin moninaiset ja syiset. Varsinainen kohde turvallisuuspalvelussamme on tietysti ensisijaisesti pohjoisen Itä-Preussin tilanteen aktiivinen seuranta ja siellä jo olevien saksalaisten kaiken kattavasta mm. Olemme osaksi erikoistuneet yritysvakoiluun, mitä Venäjä ja heidän liittolaiset pyrkivät harjoittamaan saksalais omistuksessa olevissa yrityksissä mm.

Tätä tapahtuu aktiivisesti mm. Suomessa, mutta emme lähde kertomaan tietenkään asiasta, miten se tapahtuu. Maan mukaan sellaisia joukkoja ei voida edes pitää ellei Venäjä ole asiassa mukana, saati sitten turvallisuuspalvelua, joka erikoistuisi asiaan.

Toimimme yhteistyössä Itämeren alueen taloudellisten ja poliittisten päättäjien kanssa; heidän kanssa, jotka eivät ole kytköksissä itään. Lähtökohtana on samalla ollut Saksan-Ranskan suurvalta — akselin yhä voimistaminen ja varsinkin meillä Euroopassa!

Turvallisuuspalvelumme toimii siis suurvallan hengessä ja sen kaikin keinoin; sen perusta on myös poliittinen eli kattaa piirit, jotka eivät ole olleet sidoksissa Venäjään ja näin ollen ovat meidän kannalta turvallisuuspoliittisesti epäluotettavia. Tämä on tärkeätä ja ensisijaista ja määrittää toimeksiannot, mitä otamme vastaan.

Turvallisuuspalvelutyömme kattaa koko ammattialan eli tiedustelu, vakoilu, sabotaasi, eri kansantalouksien horjuttaminen, kommandoiskut jne. Valikoimat ja keinot ovat moninaiset. Ajan hengen mukaan me myymme myös palvelujamme asiakkaille, mutta vapaaehtoisuuttamme annamme ilman maksua mm.

Se, joka tarvitsee laajaa ammattiosaamista tietää jo, mistä myöhemmin kysyy. Työkielemme on saksan kieli, joka on myös alueen suurin kieli. Anneli Jäätteenmäki lähestyy äänestäjiä: Lupaan jakaa vittuani kaikkia kepulivittuani äänestäneille hölmöille kaltaisilleni ryssännuolijoille … muistakaa ottaa liukasteita mukaan tuohivittuni ei veny aina ja kaikille, jollei kavarit otsen harasoo ruski Muistakaa kuitenkin että kepulikirjalaiset pääsevät ensiksi nylkyttämää kepulia ja saastaista ryssävittuani.

Olkaa hyvä ja liittykää Kepun jäseniksi. Anneli Jätemäki Suomen Ryssäläinen Keskusta. Valtakunnansovittelija tuomitsee kepuloisten ja erkki. Me kepuhuorat haistatamme mädännysvittuamme erilaisille valtakunnansovittelijoille ja ns. Meidän Keskustapuolueemme on maamme ryssäläisin puolue ja tulemme tekemään kaikkemme säilyttääksemme asemamme siinä ja kansakuntamme ryssittämisessä.

Tämä on kestävä osoitus K-linjastamme. Vastuu on teidän rakkaat äänestäjät ja uskolliset ryssäläiset luteemme KGB-Keskusta linja on vankkumaton, niin kauan kuin Te haluatte. Anneli Jätemäki Keskustapuolueen pj. Oletkos Anneli siivonnut jo vittusi? Vladimir Putin Tunnettu sotarikollinen. Miehitettyjen Alueiden Liitto kommentoi: Saastainen Ryssäkoira kuriin ja kansainväliset pakotteet voimaan, kiitos 1 miehitetyt alueet takaisin 2 sotarikolliset oikeuteen MAL r.

Mikä ettei, mutta kun te tsuhnat rakastatte minua kuten Stalinia, taitaisitte itkeä pillittää, jos nyt joutuisin vaikka tyräleikkaukseen. Me jatkamme teidän kusetustamme ja kansanmurhaa, ottaen välillä tsetseenipoikia takaa, niin että reikä repeää. Vladimir Putin tunnustettu sotarikollinen. Heydrich von Richhoffen julistaa germaanisen joulurauhan: Täten julistamme germaanisen joulurauhan, jonka aikana kaikenlainen germaanien ja muiden kansallisuuksien välinen kritiikki ja riidanpito on kielletty.

Joka tätä rauhaa rikkoo, ragaistakoon angarimman mukaan siten kuin germaaninen tapaoikeus määrää. Joulurauha on voimassa koko germaanisen Yule-juhlan ajan uuden vuoden toiseen päivään asti.

Tällöin rauha lakkaa ja astuu voimaan uuden vuoden lupauksemme, jonka mukaan tulevana vuonna germaanista kansanosaa herjaavien ääriugrien suut tukitaan lopullisesti. Uhkaukset on sanottu, nyt siirrymme toimintaan. Erityisesti helmikuun alkupuolella vapautuva Korkeimman Oikeudeen vankilaan passittama häirikkö saa kokea germaanisen tapaoikeuden toteutumisen heti vankilan portilla. Olli Orkoneva analysoi Lehtoa: Ei Seppo ryssiä vihaa. On aivan yksi lysti millä keinolla hän saa julkisuutta.

Menisi venäläisten puolelle aivan samalla lailla, jos vain joku vain paremmin uskoisi, että Seppo on olemasasa. Vuoden kgb-palkinto Olli Orkonevalle — Otto-Wille Kuusinen mielessämme Väitteesi on tyypillinen 2-teräinen osatotuus kgb-tyyliin: Vuonna Stalin käytti samaa metodia väittämällä että uudella Karjalaissuomalaisella punaisella Suur-Suomella yhdistetään kaikki suomalaiset, tarkoittaessaan vallan muuta.

Seppo Lehto — tie totuus ja elämä http: Koska me demariloiset ja heidän yhteistyökumppaninsa haluamme nuolla kieli pitkällä saastaista Ryssää … ja unohtaa Tsetseniaan kohdistuvan kansanmurhan … rauha on maassa kun viimeinenkin tsetseeni on tapettu. Suomen kokoomuksen ja kepulien tilanne ei liene karehdittavampi? Miehittäjä-Ryssännuolu ei lopu vaikka kanki olisi persiissä?

Seuraavissa vaaleissa asetamme taas runsain mitoin ryssänlipukielen omaavia ehdokkaita Anneli Jäätteenmäen haisevan ja tautisen kepulivitun houkuttelemina. Johannes Viroloinen Ex-kepulienjohtaja ja tunnettu Ryssänlipukieli. Lehto lähestyy kaupunginvaltuutettu Matti J. Mehän tunnemmekin Matti J. Mäkelän kanssa toisemme jo vuodelta saakka. Säälin jo tuolloin miestä, kun juoksi kuin päätön kana pitkin Hermiaa ja huuteli kuin mielitautinen: Tuolloin Hermiassa oli tilaisuus Pestiläisille.

Suominen asuu nykyyään Floridan suomalaissiirtolassa. Minä hyvästä sydämmestäni laitoin isomman pestin pohdittavaksi ko. Mäkelältä oli irronnut jokin kgb-ruuvi tmv: Ystävällisesti Seppo Lehto Ei kepu, ei puolueloikkari, eikä pätkä. Hyvä Seppo Lehto, minua voit pilkata ja solvata oman vapaan tahtosi mukaan, jos se Sinulle tuo mielenrauhan, mutta Pestin puheenjohtaja oli Jouko Suomalainen, joka kuoli muutama vuosi sitten, joten eiköhän anneta kuolleitten olla rienaustesi ulkopuolella.

Jopi Suomalainen teki mittavan työn työttömien akateemisten eteen, kun taas Seppo lehto jouduttiin poistamaan ko Pestin tilaisuudesta vain hänen omista näkemyksistään johtuen. Kiitoksia etukäteen ja hyvää jatkoa Elinalle. Mäkelä on oheisessa allaolevassa väittänyt perättömiä ko. Asuin lapsuudessani Kurun Hainarilla eli entisessä vänrikki Ståhlin kankahilla, josta myös Kurun museoon sijoittu Ståhlin tupa Turun reissun jälkeen on sijoitettu.

Esa poika oli samalla, luokalla Kurussa ja Ylöjärven lukiossa. Hän oli valmistunut ennen tätä tapahtumaa Korkeakoululta diplomi-insinööriksi, joten todistusarvonsa lienee suurempi kuin opistoinsinöörin? Jussilan Pekkakin oli ko. Pekka saattanee tietenkin olla nykyään senverran työllistetty yrityshautomahankkeensa takia, ettei välttämättä lähde muistelemaan 10 vuoden takaisia tapahtumia. Mutta muistaakseni suurin osa läsnäolijoista oli enemmän kuin vaivautunut ja kiusaantunut insignööri Mäkelän egon ylikierroksista ja jumalottomasta huudosta ko.

Arvoisa Mäkelä tuli jopa minunkin pöytäni ääreen tivaamaan tietääkö kukaan Seppo Lehdosta, mutta kaikki me ymmärsimme olimme jo esitelleet toisemme ja naureskelleet Mäkelän kohtauksellekin vain pudistella päätämme.

Tilaisuuden jälkeen tilaisuuden jo loppuessa kävin J. Suomisen poistuessa samasta ovesta J. Suomisen jälkeen sitä ennen esiteltyäni ko. Mitenkään valehtelematta voinen sanoa, että vuorineuvos oli tyypillinen neuvostoajan vellihousu, sillä hänen naamansa valahti ja melkein olin aistivinani myös lievän aineenvaihdannallisen tuoksun toisessa mittakaavassa kuin insinööri Mäkelän huudoista, mutta yhtäkaikki samasta Sovjet-pelosta lähtöisin.

Vaihdoimme aiheesta sanasia, mutta kävi selväksi, ettei J. Suominen ole valmis mihinkään hankkeisiin aluepalautusasiassa. Kättelimme lopuksi hyvien toivotuksieni saattelemana, mutta tuntui siltä että J. Suominen olisi juuri lähtenyt jo silloin kuolon porteilta.

Jotenkin on vaan säälittävää että insinööri Mäkelä kehtaa valehdellla julkisella palstalla julkisesta esiintymisestään ja väittää perättömiä tilaisuudesta poistamisestani. Uskoisin, että niin Esa Mäkinen nykyään sukunimensä eri kun ottanut puolisonsa nimen, en nyt muista varmasti, mutta varmaan TTKK: Erittäin todennäköistä sensijaan lienee se, että Mäkelä ei löydä tilaisuudesta poistamisväitteelleen yhtäkään todistajaa vaan päinvastoin hänen mielitautikohtauksensa todistajia yli ihmistä.

Itse oli keskikaupungilla ja Hervannassakin tunnettu portsarina, joka lennättää tarvittaessa isommatkin häiriköt milloin kaaressa, milloin sanalla ravintoloista I-Klubilla v. Työnäytteenäni oli lukuisat rauhoitetut joukkotappelut tai niiden poikaset. Kun minä tulin paikalle sitä mentiin eikä meinattu, kuten insignööri Mäkelän uhossa.

En usko, että kukaan tuohon aikaan, saati tänäkään päivänä uskoo tosissaan Mäkelän väitteitä, siitä että olisi minun kohdallani pystynyt julkituomiensa uhkausten toimeenpanoon, kun ei edes tunnistanut naamasta vaikka kohdallakin kävi. Sensijaan myöhempinä aikoina näin insinööri Mäkelän katselevan minua kuin lemmenkipeä, säikky ja arka leikattu kissa lähellä pääpostia vaalitelineitä tarkistaessani v. Vetoamme anteeksiantoa anoen ryssäläisiin tukijoihimme — jättäkää jo vihdoinkin äänestämättä, sillä meistä ette saa kuin kansakuntamme pettureita … sen sijaan lukekaa seuraava vakavahenkinen kirjoitus, ennenkuin seuraavan kerran käännytte puoleeeme, kiitos Kepulituomo kaikessa irstaudessaan.

Me kepulaiset vastaamme siitä että demarit eivät anna periksi ihmisoikeusasioissa Suomalaisia ja tsetseenejä saa tappaa ja raiskata ja kun vaan saastainen Ryssä on asialla. Suomalaisten sensijaan sopii harrastaa pedofiliaa halvoissa ryssävittuloissa Kaleva-lehden kepulit pedofiilit Tuomo-Juhani Tapion kepuliringistä.

Suomen Natojäsenyys vahvistaa neuvotteluherkkyyttä Olen tuonut Natomyönteisyyteni esiin jo Ilta-Sanomissa julkaistussa yleisönosastokirjoituksessa … kantani ei ole siitä muuttunut. Neuvosto-Venäjän hajoaminen ei tarkoita sitä että se olisi nyky-Venäjänä sen demokraattisempi tai ihmisystävällisempi. Muistetaan, että hajoaminen oli verettömämpi kuin mitä sen jälkeiset Tsetsenian kansakuntaan kohdistuneet verilöylyt ja v: Samoin kansaivälisten ihmisoikeusjärjestöjen mukaan Moskovan oblastin hallinnoimilla alueilla muuallakin kuin miehittämillään alueilla on kidutus ja ihmisoikeuksien polkeminen enemmän sääntö kuin poikkeus.

Joten minkäänlaista luottamusta ei voine idän suuntaan olla. Bushin politiikka nyt on johdonmukaisempaa kuin isänsä, joka jätti Irakin Husseinin syrjäyttämisen kesken. Sitä parempi, mitä nopeammin mm. Maksoi mitä maksoi, kerran täällä vaan eletään, huono omatunto ei kuitenkaan sivusta seuraamalla parane.

Vanhat sananlaskut sisältävät viisauksia: Moskovan Oblastin hallinnoimilla alueilla asunee vielä n. Tosiasiat ovat kuitenkin lohdulliset: Tataari- ja muu kuin venäläisperäinen väestö lisääntyy tehokkaammin, joten … jokainen vetäköön johtopäätöksensä väestökehityksestä. Joten valinta on nimenomaan Moskovan ruhtinaan, ei meidän. Paasikivi ei ole miltäänosin soveltuva neuvomaan, sillä äkkivääränä ja päiväkirjojensa siloittelijana ei ole sillä selkärangalla varustettu kuin Mannerheim ja Svinhufvud, jotka aktiivisesti pitivät päänsä kokonaisen Suomen puolesta, eivätkä alistuneet enempään kuin mitä oli pakko.

Paasikiven-Kekkosen heikkoutta oli kieltäytyminen Marshall-avusta ja ns. Samoin kuin Koiviston kieltäytyminen USA: Väitän että Natojäsenyyttä sydämessään eivät vastusta kuin paatuneimmat Neuvosto-Venäjän pelkääjät ja haihattelijat, jotka eivät ymmärrä todellisista valtakuvioista mitään.

Suosittelen jokaista ajattelevaa ja epäröivää tutustumaan Sun Tsun kirjoittamaan kirjallisuuteen, sen jälkeen ymmärtää, että hidas ja empivä naapuri on vain potentiaalinen kohde. Naton laajemmista ympyröistä mainittikaan se että ETYJ on osoittanut hampaattomuutensa Tsetsenian kansamurhan suhteen.

Natovoimien keskityksellä Mustalle merelle ja Georgiaan voinemme nähdä EU: Kaukasuksen mukaan ottaminen on vain erään historiallisen jatkumon toistuminen, sillä vanhan Rooman eikä siis vain nyky-Rooman sopimuksen perusteella ko. Kaukasuksen alueet kuuluivat Roomaan eli EU: Seppo Lehto — Suureurooppalainen suursuomalainen ………… PS: Anneli Jätemäki saisi pitää suunsa soukemmalla, kiitos, … silloin kuin ei ole yhtä linjakkaana kuin alla lähettämässään viestissä.

Eli kiitokset nyt tästäkin vähästä jollet armas Anneli pilaillut? Anneli Jäätteenmäki lähestyy Irja Tulosta: Podemme hirveää ryssäsyyhyä — vittumme ei kestä uusia satseja pariin päivään … joten ohjaan teidät irja. Anneli Jätemäki Suomen kepulit r. Esa Peuha Tervetuloa kaverisi jaakko. Klasu lähestyy saksalaista yleisöä maailmanpolitiikan tiimoilta: Propagandassa Saksa yritetään syyllistää taas kerran ja näin pyritään rikkomaan kansakunnan moraali.

Klaus von Grewendorp on julkaissut sotapropagandan vastaisen tiedotteen Saksan valtiollisessa TV: Wir sind genau Freunden in aller Freundschaft, aber es gibt viele Menschen und sie genau zu mir heute sagen: Das reicht schon, d. Was man heute in den Köpfen der Menschen finden, ist oft gar nicht mehr die Realität, sondern eine von den Medien konstruierte, hergestellte Wirklichkeit. Ich persönlich bejahe den föderativen Bundesstaat und meine Ziele stehen nicht im Gegensatzt zum Grundgesetz.

Ich protestiere freundlich für Sie nieder genau Ursache sehr gegen die Claudia Schiffer Aktion für die Juden genau im Fernsehen, weil wir befreundet sind. Frau Claudia Schiffer lügt zu uns alle und das ist nicht richtig! Falsch — über Sie sind talentierte Leute, denke ich. Jahrzehntelange Forschung liegt diesem Buch zugrunde. Und die Zahlen beruhen auf Forschungen des amerikanischen Historikers Raul Hilberg, der sich fast ausschießlich auf Dokumente der SS und des Reichsaußenministeriums stützt.

Wie es dann geht mit ihren Denkmal-Namen? Und mehr sogenannte Schuld-Gefühl zu uns als Volk! Übrigens, hatte Adolf Hitler auch viele jüdische Soldaten in der Wehrmacht, wie Generalluftmarschall Werner Milch als Beispiel nur sozusage, aber doch das ist ganz andre Sache.

Es leider scheint das Schicksal der Deutschen zu sein, derlei Opfer von Geschichtslügen und von gewaltsamer Unterdrückung der Wahrheit zu werden und diese Geschichtlügen sogar bereitwillig als Wahrheit an-, als Denkverbote hinzunehmen.

Und dann die talentierte Manipulation der Vorkriegs- und Kriegsgeschichte des Zweiten Weltkrieges erfolgte durch eine großangelegte Umerziehungaktionen der Siegermachte, wie Claudia Schiffer-Aktion hier und dort gewesen ist Dazu grundlegend: Berlin Das reichte noch nicht von mir, aber ihre Schergen und deren Erben in den Massenmedien wachen und tatsächlich so, wie weiland die damalige Heilige Inquisition über die Einhaltung der reinen Lehre — d.

Ich weiß genau, was damals in Ost-Deutschland nach der friedliebende Sowjetunion-Befreiung passiert ist. Leider besteht faktisch seit vielen Jahren in Deutschland in bezug auf die deutsche Geschichte seit ein Schweigebot, soweit die eigenen Einsichten von der herrschenden Linie abweisen. Und — Verstöße gegen das Schweigebot werden kriminalisiert, wie wir alle wissen.

Ein Beweisantrag darf abgelehnt werden, wenn eine Beweiserhebungen wegen Offenkundigkeit überflüssig ist. Wie diese scheinbare Offenkundigkeit zustande kommt, wurde meines Erachtens gezeigt.

Richter, die freisprechen, sogar ex-Minister Jürgen Möllemann werden durch die öffentliche Meinung sehr verfolgt. Das Verfassungsrechtlich unverrückbare Demokratieprinzip Art. Wie gesagt, das in Art 5 Abs 1 des Grundgesetzes garantierte Grundrecht, seine Meinung in Wort, Bild und Schrift frei zu äußern, ist noch teilweise außer Kraft gesetzt.

Denn es findet seine Grenze an den Vorschriften der allgemeinen Gesetze und genauer insbesondere der Gesetze zum Schutze der Jugend. Ich frage denn genau, ist es dann noch wirklich eine Volks- und Jugendverhetzung, die historische Wahrheit zu erforschen und auf den Tisch zu legen, wenn das die kollektive Wohlbefindlichkeit stört?

Februar erfolgte der Einsatzbefehl, Dresden zu bombardieren. Deutsche Städte wie Baden-Baden, Heidelberg, Minden und Wiesbaden, die als Sitz der allierten Militärverwaltung in Aussicht genommen waren, wurden naturlich dagegen sorgsam geschont. Mummon sohvalla, kun tytön mummo nukkui makuuhuoneessaan kuulematta tytön vikinää. Vários lugares , Tuli jokunen vuosi sitten rakasteltua Turussa Samppalinnanmäen portaissa keskellä kesäpäivää takaapäin kaunista naistani.

Väkeä oli jonkin verran liikkeellä, joten en tiedä näkikö joku lehdissä olleiden puskien takaa. Olimme vaimon vanhepien pihalla aurinkoa ottamassa alkoi tekeen mieli,vaimo sanoi varmasti joku tulee kun tehdään sitä kuitenkin lähetyssaarnaaja asennossa naitiin kesken leikin lensi pienkone ylitse en katsonut vaimo sanoi että oli heilutellut siipiä,hoidettiin homma loppuun vaimon vanhemmet tulivat kotiin aika nopeasti.

Ettei siitä juuri tolkkua saanut Jännin paikka vaikkei kuitenkaan niin jännä.. Hinkkasin itseäni puuta vasten, ja kyllä täytyy myöntää, että se oli joskus alkusyksystä. Sen jälkeen sitä sitten oltiin kuumeessa.. Anoppia olohuoneen sohvalla samalla kun vaimo kävi suihkussa. Vain sängyssä peiton alla valot pois päältä.

Koulun vessassa kun alko haluttaa tunnilla piti pyytää vessaan lupa. No aattelin et kun halutti eikä poikakaveriikaan ollu, pitäis ite sitten tyydyttää. Mutta joku jätkä sit tuli sieltä, ja kysy miks sun käsi on rinnoissa. Änkytin jotain et rintaa kutittaa. Poika tuli varoen lähemmäs ja sano: Eiku en mä sitä, vaan miks sun oma käsi on siellä, kun siellä pitäis olla mun käsi? Ja sanoin että niin haluttaa.. Ja sitte koppii mentiin ja riisuttiin niin thats it.

Se boy oli ihana ja edelleen suuseksiä välillä annetaaan. Puhelinkoppi on ehkä toinen kun oltiin lontoossa: Panin seuraavan päivän luennoitsijaa liinavaatevarastossa kun seinän takana oli firman info- tilaisuus. Nainen sanoi ettei me voida lähteä kesken tilaisuuden varastosta pois, tilanne karkasi käsistämme. Pyyhkeen etsijät , Taivassalossa kirkon parkkipaikalla kaveri imeskeli Kulliani oli aika jännää.

Nuorena kollina landella erään talon tytärtä maakellarin katon alla. Pieni ja ahdas tila, mutta kyllä sujui. Lukioaikaan loukan pikkuhuoraa kimpassa kolmen kaverin kanssa tytön kotipihalla semmoisessa orapihlaja-aitauksessa.

Taisi olla heti koulun alettua syksyllä, sillä oli lämmin ja pimeää. Seurusteluaikaan tulevaa vaimoa hänen kotirapussaan saattaessa häntä kotiin minne ei silloin itsellä vielä ollut asiaa. Pantiin usein ja kunnolla. Joskus myös fillarivarastossa, mutta se oli pölystä hommaa. Siihen on omituisuudet jäänyt.

Nyt on kyllä ajatuksissa ollut, että olisi kiva koitaa tuossa takapihan trampoliinilla. Sitten kun lapset nukkuu. No sit soitin yhdelle tytölle et tuu koululle Mul on yllätys se tuli ja mentii vessaa panee Ei ollu eka kerta.

Ja muit hyvii paikkoi Mis oon pannu esim. Junan vessa, mettä, ihan koti, faijan auton takakontti ja eeppisin: Oli vähä ahast mut ei se mitää. Niin hullulle kuin tuntuukin, niin eilen illalla viimeksi kerrostalomme roskakatoksessa.

Ties, mitä hän on tehnyt. Tämä on salittu typerässä demokratia uskossa; tässä tulos meille nähtäväksi sallivuudesta. Minä en enää siedä tätä. Nyt hän on osunutnyt maaperälle, jossa tullee surkeilematta turpaan miehelle.

Minä tulen pieksättämään Lehdon niin, että kukaan ei ole sitä ennen tehnyt ja nähnyt, jos hän jatkaa herjojaan sukuani ja ystäviäni vastaan; hänen koti tullaan myös lyömään miljooniksi pirstaleiksi hänen herjoistaan. Mielestäni myös hänen lapset pitäisi toimittaa mielisairaalaan avovaimonsa kanssa. Tämä saatanan Seppo Lehto ei kauaa täällä Suomessa enää riehu; käpykaarti porukkaa yhtä kaikki ovat olleet aikaisemmin.

Kaikki tamperelaiset reserviläisjärjestöt ovat torjuneet Lehdon jäsenyyden. Itse olen antanut hänelle henkilökohtaisesti kaikki herjat anteeksi n. Tällä kertaa Lehto maksaa herjoistaan reaalimaailmassa, sillä nyt en anna enää anteeksi, vaan katson asian loppuun taisteluja myöten. Lehto tullaan pieksemään, koska kukaan ei tee mitään hänen herjojen lopettamiseksi; hänet kerta kaikkiaan piestään, koska oikeudessa hän ei vastaa mielenvikaisena mistään ja mies pidetään kuitenkin vapaalla.

Kuinka kauan normaalit kansalaiset voivat sietää tämän lehdon terroria. Minä en siedä; toisista en tiedä. Olen päättänyt tehdä jotakin. Lehto varaudu jo taisteteluun ja siinä taistelussa minulta ei armoa tipu lehto-pojalle enää ikinä koskaan. Herjata voit Suomessa omia ugrejasi, mutta et sukuani ja ystäviäni et ilman minun asioihin puuttumista.

Oikeuteen minua et myös saa, joten odota, kun sinut saadaan toimestani kiinni. Jouni Arvola lähestyy Lehtoa: Valitettavasti vitun imeminen ei ole sinällään mikään nautinto, mutta haistelu tai maistelu kylläkin; Miehittäjä-Ryssän vastaisessa taistelussa kehoitamme myös välillä biologiseen sodankäyntiin.

Hyökkäys rajan yli ja ryssät tiineeksi ja suomenkielen tunneille. Annamme puheenvuoron yhteiskunnan elättivarikselle eli Klaus Jutkusialle: Esitämme kyselyn kaikille huolestuneille: Mauno Koivisto — Armoton ryssäläisten sikakoirien panohurtta Jeesuksen Kristuksen veressä ja niinpois päin.

Perheetön ja erityisesti äiditön ja siskoton Klaus Varis raakkuu: Klaus Juutilainen Jutkusika on tyyppiesimerkki lapsivihamielisestä pedofiilista, joka joutuu kaiken lisäksi tyydyttäytymään kumiankkaan, kun Barbara on pesukoneessa tai Ryssän lähetystössä lainassa.

Manu Se vanha ja kälynen entinen ryssännuolija Jokainen näkee ja kuulee kuin angstinen K Judesika huutaa homofiilisessa läheisyydenkaipuussaan Seppo Lehdolta seksuaalista kanssakäymistä Kultaranta homppeliranta. Klasu ja ugreja vastaan tehty rikosilmoitus: Maamme perustuslaki maamme kahdesta kulttuurista.

Mielestäni Suomen Sisun toiminta loukkaa Suomen traditoita, missä maamme germaanisuus on tunnustettu perustuslakitasolla. Suomen Sisu pyrkii kuitenkin poistamaan tämän toimissaan ja sehän on tapojemme ja lakiemme vastaista. Selvää on lisäksi, että tällainen ääriyhdistys ei olemassaolollaan edes keskity ratkaisemaan todellisia yhteiskunnallisia ongelmia, vaan on lähinnä yhden aatteen rasistinen äärijärjestö, joka tuputtaa omaa ideologiaa joka suuntaan jättäen ratkaisematta itse yhteiskunnalliset ongelmat, saati etsien edes ongelmiin ratkaisuja.

Tämä ei olekaan uutta sivuilla esiintyvälle Seppo Lehdolle, vaan enemmän elämäntapa. En ole vastannut Teemu Lahtisen synt turhaan viime marraskuun rikosilmoitukseen vastaan rikosilmoituksella.

Turhien rikosilmoitusteko on pahajuttu, josta voi seurata jopa kolmen vuoden vankeus maximissaan laissamme. Tämä puheenjohtajahan sanoi kanteluaksentilla poliisille viime syksyllä, että käytän sukuni sukunimeä rikkoen sukunimilakia yms. Vähän niinkuin tämä IP: Jotakin kertoo, että sain samana iltana ko Turun tilaisuudesta henkilökohtaisen puhelinsoiton tuon Rosendahlin samanlaisesta Lahtinen-käyttäytymisestä, joka taitaa korreIoida tämän koko vallanulkopuolelle pysyvästi jääneiden paskaporukan ja heidän kaikkien jäsenten ja jälkeläisten kanssa.

Iskette pahaan paikkaan herjoja, jotka tullaan muistamaan … germaaninen tapaoikeus. Nytkin tuntuu olevan se tosiasia, että Suomen Sisun aktiiveilla on oikeus tehdä mitä tahansa maassa ja kun siihen puututaan sitten ruvetaan pillittämään ja uhkailemaan kuin pikkulapset, joita muuten olettekin: Te ette ainakaan tunne tapaoikeutta ja sen merkitystä.

Ehkä Teidän kohdalla olisi syytä vähän kasvaa. Sen tradition kyllä elää vain Euroopan germaanissa maissa, joten voin antaa jotakin anteeksi tietämättömyydestänne ja nuoruudestanne, että saadaan viestiin jaloja piirteitä.

Teillä on oikeus käyttäytyä omilla kotikunnaillanne Udmurtiassa tuolla tavalla, mutta ei Suomessa. Te ette onnistu poistamaan meidän Suomen germaanien täysiä ja suvereenaja oikeuksia maamme perustuslaista. Me hommasimme tämän maan itsenäiseksi, kun Te veljeilitte venäläisten kanssa.

Mitähän hyvää tämä porukka nyt tarjoaa. Täyttä rangaistusta jokaiselle Suomen Sisun jäsenelle ja amerikkalainen jo käytössä oleva korkeateknologinen Kegel-implantit päähän, jotta voimme valvoa keskitetysti vaarallista käyttäytymistänne.

Klasun vastaus hänestä tehtyyn rikosilmoitukseen: Teemu Lahtinen, alle vuotias opiskelija on Suomen Sisun sekä puheenjohtaja että sen käräjäpäällikkö. Tämä nuorisopolitiikon alku ei ole vaikuttanut kovin paksunahkaiselta, mitä ko tutkintapyyntöönkin hänen loukatusta kunniastaan tulee. Yleensähän asia näiden äärijärjestöksi koettujen kohdalla on se, että heillä on oikeus loukata kaikkia muita, mutta heistä ei saa sitten sanoa mitään, kun ovat toistuvasti omia loukkauksia muille tehneet.

Heidän oma ja järjestelmällinen puoluepukarointihalu on aina huomattavasti suurempi kuin omaavansa kriisin- tai asiallisen kritiikin sietämiskyky; selvää on lisäksi, että tällainen ääriyhdistys ei olemassaolollaan edes keskity ratkaisemaan todellisia yhteiskunnallisia ongelmia, vaan on lähinnä yhden aatteen rasistinen äärijärjestö, joka tuputtaa omaa ideologiaa joka suuntaan jättäen ratkaisematta itse yhteiskunnalliset ongelmat, saati etsien edes ongelmiin ratkaisuja. En ole aikaisemmin tavannut enkä henkilökohtaisesti tunne ko ilmiantajahenkilöä ja tiedän hänet kirjoituksistaan johtamansa nuorisojärjestö Suomen Sisu nimisen yhdistyksen palstalla.

Yhdistyksen jäsenistössä on paljon sekalaista ja sellaisia, jotka ovat olleet suojelupoliisin tarkkailun alla aikaisemmin monien huhujen mukaan; monista vaihtelevista syistä. Kuitenkin ensi alkuun saamani vaikutelma ko henkilöstä, Teemu Lahtinen, oli positiivinen, mutta kun johtamansa ko yhdistyksen syvemmät mielipiteet ja vaikutustavat ovat tulleet hetken seuraamisen jälkeen selviksi, pidän Suomen Sisu-yhdistystä epäilyttävänä suhteessa mm. Yhtenä selvänä piirteenä tai oireena tästä epäilyttävyydestä on mm.

Asialla on historiallinen pohja luvun taitteen ajassa, jolloin nähtiin vain Venäjän avulla saavutettavan kansallinen riippumattomuus maallemme, vaikka Preussin kuningas Fredrik Suuri leikitteli jo tuolloin samaan aikaan Suomen irroittamisesta itsenäiseksi valtioksi hänen avullaan idealistisen nuorison kanssa. Venäjän rooli nähtiin sitten luvulla vapauttavana ja sitten tämän petturuuden kautta maamme miehittettiin ja venäläistettiin.

Suomeen kasvoi kuitenkin se idealistinen nuoriso, joka asettui saksalaisen keisarin joukkoihin jääkäriliikkeenä saamaan sotilaskoulutuksen Suomen todelliseksi vapauttamiseksi Venäjän vallasta. Näin Fredrik Suuren ajatus toteutui vasta yli vuota myöhemmin. Fredrik Suuren aikana maassamme ei ollut kaivattua idealistista nuorisoa, joten maamme todellinen vapautus tapahtui reilut sata vuotta myöhemmin vuonna Kuitenkin samoissa puitteissa, raameissa ja tarkoituksella.

Tuolloisesta, ko yhdistyksen mielekkääksi kokemasta, Venäjän vapauttavasta roolista luvulla voidaan olla hyvin monta mieltä; mm. Sprengtporten] Kustaa III aikana, jolloin Suomen kansantalouden nykyinen selkäranka luotiin sallimalla pääomien vapaa liikkuminen Euroopasta Suomeen ja nykyisen kansantaloutemme suuret tuotantoyksiköiden alut tulivat Suomeniemelle.

Kustaa III aika, jota myös kustavilaiseksi ajaksi kutsutaan oli taloudellisesti uraa uurtavan menestyksekästä. Näissä paremmissa elintaso puitteissa Venäjän vallan alle pyrkimystä vapauttavana tekijänä pitää pitää pääasiallisesti etnisistä syistä johtuvaa, koska mikään asia kysymys eikä maamme oikea kulttuuritausta viittannyt tuollaisten pyrkimysten aiheellisuuteen tuolloin.

Useat ko yhdistyksen jäsenet väittävät Venäjän olevan taas kerran se heidän auttava voima, jonka avulla Suomi voi irroittautua raskaaksi koetusta Eurooppa-yhteydestä tänään. Yhdistyksen internetsivun karttakin symboloi tuota heidän ajatusta, koska itärajan rajaviiva ollaan häivytetty kuvakartasta ja rajaviiva on piiretty vain länteen. Myös yhdistyksen jäsenet tai palstan aktiivikirjoittajat ovat aukaisseet sähköpostiosoitteita Venäjälle.

Muutama vuosi sitten eräs jäsenensä oli melkein kurkussani kiinni viitaten tietoihin Jan van Helsingin Secret Societies-kirjaan, joka on vedetty Euroopan markkinoilta väärien tietojen levittämisen takia. Yhdistys ajaa myös Suomen irroittamista muista pohjoismaista poistamalla maastamme maamme kaksikielisen tradition ja kehottaa avoimesti vaihtamaan suomalais-germaanisia nimiä suomalais-ugrilaisiksi nimiksi, joita tarjotaan vapaina yhdistyksen sivuilla.

Yhdistys rikkoo siis maamme kriiseissä koeteltua traditiota, jonka ye-ev. Juutilainen määritti Rinta Rinnan-kirjassaan seuraavasti: Heidän yhdistyksen mukaan myös Suomi on irroitettava Eurooppa yhteydestä ja tämä koskee myös koko Suomen kulttuuria, joka pitäisi suomalais-ugrilaistaa niin, että maamme kulttuurissa ei olisi muuta [suomalais-germaanista] ainesta tämän ugrilaisuuden lisäksi.

Heidän painostus on merkittävää suomalais-germaaneja vastaan ja esim. Suomen Sisun palstalla on toistuvasti myös nimeäni loukattu kirjoittamalla nimelläni kaikkea ja sitten sen jälkeen hyökkäämällä ko artikkelin kirjoitetun sisällöllä minun kimppuun käyttäen äärimmäisen halventavia muotoja; luonnollisesti ko tekstejä ei olla koskaan poistettu. Edellinen kunniaton toiminta täyttyy tapahtua puheenjohtaja Teemu Lahtisen myötävaikutuksella.

Tämä on ollut ennalta suunniteltua, järjestelmällistä ja toistuvaa. Valheellisia väitteitä laidasta laitaan, kuten mm. Pidän Teemu Lahtisen kunnianloukkausilmiantoa vielä pienen lapsenkengissä olevan puuhasteluna. Oheinen etninen ryhmä sortuisi heti kriisin tultua, niinkuin kokemuksesta tiedämme. Teemu Lahtisen kunniaa ei voi loukata, koska hänelle itselle ei oikeata kunniantuntoa ole ja eikä vielä nuoresta iästä johtuen kehittynyt omaa arvokasta kunniantuntoa tai omaatuntoakaan. Kiistän näin ollen kaikki Teemu Lahtisen tekemät väitteet kunniansa loukkaamisesta ja hänen olisi ensin parempi päättää opiskelunsa, kasvaa aikuistua ja perustaa perhe, ennen kuin tulee luikastelemaan nähdyllä tavalla aikuisten ihmisten pariin.

Ilmeisesti ko kunnialoukkausjuttu koskee numismatiikka asiaa; Teemu Lahtinen on alkanut ilman mitään henkilökohtaista syytä solvaamaan minua valehtelijaksi ko Suomen Sisun palstalla. Asia siirtyi sitten myöhemmin kunniamerkkeihin ja hän väitti minua valehtelijaksi niiden tiimoilta ja varoitti symbolisesti minun menettävän pääni, kun kerroin saksalaisista kunniamerkeistä, jotka olin saanut ja lunastanut vuonna Burg Hohenzollernissa perustetusta Preussi-instituutista vuosia aikaisemmin. Luonnollisesti tuollaiseen henkilökohtaiseen kunnianloukkaukseen vastasin, että me voimme katsoa sitten kuka meistä menettää päänsä.

En siis laittanut asiaa alulle, mutta nuorisojärjestöön kuuluva alle vuotias Teemu Lahtinen ilmeisesti soveltaa omaa ideologiaa ummikko-ugrina ko kunniamerkkejen mahdottomuudesta maassamme.

Ymmärrän hyvin loukkaavat sivallukset ja kovatkin silloin, kun on kysymyksessä puhdas ideologinen suomalais-ugrilainen äärijärjestö, että he eivät arvosta tuollaisia asioita kuin kunniamerkit ja luonnollisesti asiasta pitää solvata loppuun saakka. Sodassa ja rakkaudessa kaikki on luvallista ja itse olen lisännyt siihen vielä politiikan. Tämä kovaksi menevä kielenkäyttö on täysin normaalia politiikkaa eri etnisten ryhmien välillä; kuitenkin katteettomien solvauksien aloittajan tapa hakea poliisilta apua kertoo kaiken asiansa tilasta [vrt.

Suomessahan on ennen käyty mm. Katson kuitenkin oikeudekseni vastata silloin tällöin näihin suomalais-ugrilaisten Tunguusian sukulaispaimentolaiskansojen jälkeläisten riidanhaastoon, vaikka myönnänkin, että mikään rakentava dialogi ei ole näiden suomalais-ugrilaisten rasististen ääriryhmien kohdalla mahdollista tänään, eikä keskustelu ole heidän kanssa hyödyllistä.

Kiitoksena saamastani suomalais-ugrilaisesta äärijärjestö äskeisestä spammipostista jne. Jokaisen ko suomalais-ugrilaisen äärijärjestön jäsenen päähän on kytkettävä Kegel-implantti, joita on saatavilla sotilas- ja tiedustelupalvelu käyttöön mm. Implantin asennus tapahtuu kuitenkin vasta jokaisen henkilökohtaisen haastattelun jälkeen, jolloin on todettu henkilön puuhien vaaratavan kansallisen yleiseurooppalaisen turvallisuuden Euroopan alueella. Implantti, joka on nimeltään Kegel on vain kuulakärkikynän kärjen kokoinen, joka asetetaan ja kytketään aivojen motoriikka kortexin osaan.

Pienestä mikrokoosta huolimatta ja sekä orgaanisesta ja synteettisestä materiaalista huolimatta se hämmästyttävästi toimii ja saa energiansa ihmisen hermojärjestelmästä, joka auttaa implantin tunnistamisessa satelliitin kautta tiedustelupalvelutyössä. Amerikkalaisilla on olemassa jo erityinen maailmanlaajuinen Sky Eye-network, joka perustuu satelliittijärjestelmään ja joka pystyy jäljittämään tiedustelupalvelukäyttöön tämän Kegelin kantajan metrin tarkkuudelta ympäriinsä maapallolta.

Tulevaisuudessa toimintoja lisätään; kun hermosolut ovat kasvaneet kiinni implantti Kegelissä siihen voidaan johtaa myös voimakkaita sähköshokkeja, joilla voidaan kontrolloida sitten näitä suomalais-ugri äärijärjestöjäseniä, jotka ovat ansainneet Kegel-implantin päähänsä. Näitä kokeita ollaan tehty jo eläimille ja implantti toimii. Tämä on yksi tulevaisuuden vakava haaste, johon on käytävä hyvin rohkeasti kiinni, jotta yhteiskunnallinen valta pysyy oikeissa käsissä.

Tiedustelu- ja turvallisuuspalvelun pitää ottaa kaikki keinot käyttöön, jotta turvallisuusriskit voidaan neutralisoida.

Teemu Lahtiselle pitää asentaa ko Kegel-implantti päähän, koska hänen puuhansa vaarantavat eurooppalaisen turvallisuuden. Lehdon raportti Klasun ja Siitoimen toimista: Tämä on on surullinen ja uskomaton tarina siitä kuinka aikamiespoika Kulaus Juutalainen sai vihdoinkin pillua. Kulaus Juutalainen joka kuvitteli olevansa tanskalaista sukua vaikka olikin hebrealaista sukujuurta ei ollut koskaan saanut naista.

Kulaus oli tytynyt vain runkkailemaan saksalaishuora Claudia Schifferin kuvien ääressä. Kulauksen Cludiankuvat olivatkin jo yltä päältä runkkarin mällin peitossa. Sattui kuitenkin niin että valtakunnanhölmö ja läskimaha juoppo Ryssänkätyri herra Peter Siitin kuuli Kulauksen ongelmasta ja päätti kutsua tämän saatananpalvonta orgioihinsa bunkkeriinsa.

Siitimen orgioissa Kulaukselle tuotiin ensin Ryssäläinen emäsika. Kulaus aluksi vähän arasteli mutta sitten veti housut kinttuunsa ja työnsi surkean pienen tynkäkullinsa sian vittun. Aikansa siinä rynkyteltyään kulaukselta tuli. Nousuhumalassa oleva Siitin nappasi Kulauksen tynkäkullin suuhunsa ja imi sen uudestaan paksuksi.

Siitin pyllisti ja käski kulauksen työntää vehkeensä Siittimen haisevaan Ryssänperseseikään. Kulaus teki työtä käskettyä ja sai näin vihkimyksen Siittimen ruskeanreiän ritareihin. Kummaltakaan ei enään tullut. Viidykkeeksi näille Ryssäläisherroille oli tuotu Ylpeä Lesbo ja pari muuta Ryssän huoraa, jotka viihdyttivät Juutalaista ja Siitintä antamalla persettä Siittimen sioille.

Kun siat olivat mällinsä Ryssän-huoriin laskeneet saapui paikalle Oululainen Niuvaniemen mielisairaalassa lentokone- kaapausyrityksensä johdosta aikaa viettänyt Valkoinen Soturi alias Aryanwarrior. Valkoinen Soturi hermostui kun hänelle ei ollut enään sian persettä tarjolla. Niinpä Siitin tarjosikin hänelle Moskovan eläintarhasta lahjuksena saamaansa punapersepavaviaania jota tämä läski-alkoholisti ja huumeiden-käyttäjä Aryanwarrior alkoikin heti jyystämään persereikää.

Kun Valkoinen Soturi ei lauennut apinan perseeseen tuotiin tälle Siittimen viisvuotias poika jonka naamalle tämä runnkkuvikainen satanisti sai mällinsä ruiskaista.

Poikaraukka oli tukehtua pedofiiliarjalaisen mälleihin. Orgioiden jälkeen Siitin, Juutalainen, Aryanwarrior ja mukana olleet Ryssän huorat menivät Tehtaankadulle nuolemaan Ryssän edustajien perseitä ja saaman uusia ohjeita maanpetoksen suorittamiseen.

Tämän kaiken kertoi mukana ollut ryssänhuora. Klasu on johtajavaihtoehto, joka painottaa suhteet sekä Saksaan; germaaniseen maailmaan että Eurooppaan. Luokkaa Otto von Bismarck. Lehto on vaihtoehto, joka painottaa suhteet sekä USA: Siitoin on vaihtoehto, joka painottaa suhteet milloin minnekin; mutta selvimmin sekä anglo-sakseihin että Venäjään. Klasu on Antarktiksella viikonlopun, mutta pysyy tietoverkossa erikoispuhelimiensa kautta edelleen.

Neue-Schwabenlandia aktivoimassa yhdessä saksalaisten huipputiedemiesten kanssa. Ryhmään ovat liittyneet myös Saksan politiikan kärkinimet oikeistopiireistä.

Hän testaa uusia Foo-Fightereja ja sädeaseita ja käy peloittelemassa hiukan juutalaisia, amerikkalaisia ja latinoja yms. Tarkoitus on tavata vielä muitakin merkittäviä saksalaisia vanhoja elossaolevia natseja; Walter Rauff, Wilhelm Mohnke etc. Pekka Siitoin Klasusta ja sexisuhteistaan: Minulla Pekka Siittimellä on jatkuvia sexisuhteita yli tarpeen, joten suuressa rakkaudessani vanhoja huoria kohtaan jouden runkkaamaakin pari kertaa viikossa jotta kuntoni säilyy.

Wessani seinällä on entisen punkkaritytön Suvi Annali Siimeksen kuva suu avoinna, jotta saan mällit laukeamaan WC-pönttöön, tietenkin Serla-paperi taustalla, etteivät seinät likaannu!

Arkkipiispa Pekka Siitoin, leader http: Pekka Siitoin kumoaa huhuja: Kaikenmaailman huhuja on liikkeellä ns hämärämiesten toimesta! En nyt ymmärrä tarkalleen mistä on kysymys! Toimintani on ollut hyvin vastuullista ja raskasta, ja siksi se vaatii myös hauskat viihteet vastapinoksi. Voin nyt tässä kertoa erään lempiharrastukseni ja se nudismi.

Kesäisin samoilen täällä Vehmaan metsissä naisen kanssa. Samoilu metsässä kestää noin 2 — neljään tuntiin ja luonnollisesti olemme kaikki alastomia. Saan hirvittävän henkisen ja fyysisen hekuman katsoessani kun alastomat tytöt juoksevat metsessä ja poimivat marjoja. Välistä lepäämme sammaleilla ja tarjoan heille shampanjaa. Joskus tytöt osallistuvat mustiin-messuhin kirjoittamani Musta-magia kirjasarjan ohjeiden mukaan. Tämä oikeata luonnonuskontoa, joka on parasta maailmassa!

Sieg Heil und Ave Satan!!!!!! Pekka Siitoin, leader http: Klaus Jutkusialle ja ryssäläisille nauraa koko netti-Suomi; … ja ryssät runkkaa klaus jutkusian vanhoihin barbaroihin kiireessä, ennenkuin klasun mällit kerkiää kuivamaan alta.

Antakaa Ryssän lähetystön edustjille uudet kumi-Barbarat kansanliike …. Wili tiedustelee huipputeknologian ja tieteen keskustelupalstalla Klasulta Dome-taloista: Dome-talot ilmeisesti tulevat laivarahtina Suomeen, mutta kuka sellaisen osaa kasata?

Mikä on lähtöhinta talolle, siis pelkälle osatoimitukselle? Tähän tietysti vielä muut hommat päälle, mutta se onkin jo eri asia. Komeita ovat talot, mutta hintavaksi tulee? Hinnasta en osaa sanoa mitään, koska jokainen talo on räätälöity asiakkaalle, mutta suunnittelemani tehdas olisi pystynyt myymään Otamme aluksi ammattikoulusta nuorista koulutettavaksi urakoihin; tarkoitus on polkea hinnat niin alas kuin mahdollista korkean laadun ja ammattitaidon kanssa.

Kalifornian tehdas on varautunut kuljetuksiin ja rahtiin Suomeen ja tämä kaikki otetaan huomioon. Hinnoista ei voi siis sanoa mitään, koska standardia ei ole olemassa ja se riippuu siitä, mitä asiakas haluaa.

Tarkoituksena on olla kilpailukykyinen, jos ja kun toiminta käynnistyy markkinatoiminnan ohella. Kuinka iso siipi varataan Barbaroille, hylkeille, variksille ymv: Sinä hikoilet ahtaassa ja paskaisessa kämpässäsi, kun me Klasun kanssa juomme kupolin terassilla konjakit, ja katselemme kauniita maisemia ja germaanitytöt hierovat paikat lämpimiksi. Saatamme jopa havannalaiset pössäyttää, ja nauramme samalla sirkushevosen naurua kateelliselle Sepille, joka samaan aikaan lykkää ruosteista ruohonleikkuria muijan kälättäessä perässä.

Det stämmer icke als Kan jag det säga, när jag knullar eva. Tollasia ujoja poikia tietenkin pitäisi sääliä.. Mutta kun mä en sääli. Koita rohkaista itsesi ja uskaltautua ihmisten pariin, muutenkin kuin sähköpostin välityksellä. Muistappa HeLi kaivella pimmppiä samalla ja antaa rintojen riippua keskustellessasi. Tupee on päässä ja esinahka leikattu kuten jutkusioilta.

Ujo ja rakas Armoton ryssäntappajasi. Veljeni Klaus Jutku nuoli neekerinmäihäisen pilluni välittömästi sen jälkeen kun Suomessa loisiva somalineekeri oli jyystänyt minua eltaantunella neekerinkyrvällään.

Sain neekeriltä kyrpää sekä pilluun että kumimunan löysyttämään peräreikäänikin. J meni pumppaamaan mäihäistä ja kulunutta barbaraansa.

Myöhemmin työnsin kumikyrvän Klaus Jutkun perserikään ja söimme yhdessä sieltä ulostautuvan ripulipaskan. Mieheni Artokin tuli jaolle ja otti säälistä K.

Illalla menimme Lenin-museolle missä K. Pasi Olander lähestyy Lehtoa: The European Press Release just only by me. Princess Stéphanie deserves very certainly better in Her life than to be seen too often alas, with persons that wish only to abuse of H.

This is my first and last warning to them. Let You stop now at once your rude play with H. I know so well that H. I have recently taken all possible means to stop this so degrading publicity on H.

H Princess Stéphanie and I am also continuing to do that as long as it depends on me in the future. Monacon Prinsessaa ei ole, vain velttovittuinen aasin kanssa pelehtijä. Suoritettu häpäisy vaatii hyvitystä. Jalosukuisia naisia eivät udmurtti-ugrit herjaa ilman rangaistusta. Stephanien kunniaa tullaan vielä hakemaan germaanisten perinteiden mukaisesti. Häpäisiöitä odottaa germaanisten perinteinen mukainen rangaistus….

Klasu taas puhuu paskaa. Stefani vain vinkuisi kun panisin häntä! Alankomaiden hovinarrit haistakoot sianvitun. Lausuntosi aiheutti extra-lisätoimenpiteen; mahdollisen Stépin vierailun aikana sinä et liikahda millin milliäkään paikaltasi turvallisuuspalvelun toimesta.

Lisätoimenpide on se, että tulen itse vierailemaan ja hyvittämään törky viestisi. Seppo Lehdon Tappaja uhkaa Lehtoa: Muuta pois Suomesta jos henkesi on sinulle kallis. Panzermeyer arvioi Lehtoa ja ugreja: Seppo Lehto on alempiarvoinen ihminen.

Seppo Lehto- toisin kuin Klaus von Grewendorp ja kaikki muut Suomessa eläneet suurmiehet on pesunkestävä ugri, jonka suonissa ei virtaa yhtään jaloa germaani verta. Kaikki merkittävät suomalaiset ovat juuriltaan germaanisia. Puliukot, tehtaantyöläiset, huorat,metsurit, kommunistit, homot sun muut ovat ugreja.

Seppo Lehto on Klaus von Grewendorpin rinnalla täysin ala-arvoinen niin henkisesti kuin geneettisestikin. Tämän maan ovat germaanit rakentaneet.

Talvi- ja jatkosodassa kaikki merkittävät komentajat olivat germaanista juurta mm. Mannerheim ja Illu Juutilainen. Puskajussit, ja lökäpöksysotilaat ja paskahoust olivat ugreja. Kekkonen oli ugri jossa ei ollut pisaraakaan germaaniverta. Samoin kaikki Suomen kommunistit. Seppo lehdon naisihanne on haiseva viiden markan prostituoitu.

Seppo Lehto tavoittelee vain huoria. Todelliset germaanit kuten Klaus von Grewendorp tavoittelevat kauniita germaanisperäisiä naisia, eivät rumia ugreja, niinkuin Seppo Lehto jonka nainen on erittäin ruma ja haisee pahalla. Myös Seppo Lehdon lapset ovat mielenvikaisia, koska Seppo lehto on itse geneettisesti mielisairas. Klaus von Grewendorpin on genettisesti puhas germaani ja jalo sekä fyysisesti että henkisesti.

Seppo Lehto on ihmiskunnan pohjasakkaa- epäihminen. Eläimen raatokin on arvokkaampi. Suomessa tulisikin siirtyä saksan käyttöön ja germaanisen aineksen tulisi ottaa johto. Ugrit voivat muuttaa tään josta ovat tulleet tai tuhoutua. Klaus von Grewendorp on sitä ainesta joka rakentaa Suomesta germaanivaltion. Seppo Lehto on sitä ainesta, joka on tämän rakennustyön tiellä.

Täytyy vain ihmetellä yllä olevan viestin suomalaisvastaisuutta. En ymmärrä mikä Juutilaista ja hänen ystäviään riivaa. Voisiko Suomalaisasiamies Olavi Koskela jotenkin arvioida asiaa ja antaa ehkä langettavan päätöksen mikäli kokee sen tarpeeliseksi?

Suomalaisuus on minulle tärkeä asia ja niin sen pitäsi olla kaikille suomalaisille. Miksi hän ei sitten muuta pois tästä maasta, jos hän meitä suomalaisia niin kovasti vihaa? Näin täytyy asian olla … Lisäksi oikein hyvä asiaa tukeva sekä kaunis ääni vau!

Lehdon tukijoukot lähestyvät Klasua: Haluamme nähdä Juutilaisen kallonindeksin, verityypin ja sukuluettelon vuoden takaa niin nähdään onko Juutilainen germaani tai baltti. Seppo Lehdon kommentit paljastavat jatkuvasti hänen ugrilaisuuden! Jopa äitinikin isä kantoi nimeä Franz Felix … Ketkä republikaanitko, tasavaltalaisetko? Painukaa nyt helvettiin sinne, mistä tulitte sinne saatanan Udmurtin aroille kirmailemaan, vai pitkääkö meidän Teidät sinne taas kerran pistimien kanssa tunkea?

Pidä huoli omista asioistasi ja lähettele niitä lehdistötiedotteitasi Udmurtissa sitten, että Suomi ei ole arjalainen maa. Minä en tarvitse Sinun tai Tukijoittesi tukea; on samantekevää, mitä minusta ajattelette! Ei itkeä saa, ei meluta saa kallonmittaaja voi tulla ikkunan taa… K. Lörppähuuli-somaleita on liikaa — Vaadimme välitöntä eliminointia ympäristäongelmana Lörppähuulet ovat vakava ekologinen ja esteettinen haitta. Armoton somaliryssien karkoittaja PS: Lide Murto lähestyy Lehtoa: Lide Murto Toimitussihteeri 7 päivää -lehti puh.

Perkele tästä päivästä alkaen Seiska alkaa suitsuttaa Ryssän Saastalle kuolemaa Armoton paska-Ryssän teilaaja. Rike Böö lähestyy Lehtoa: Onko kivaa lähetellä paskapostia viattomille ihmisille. Ei kuule sun ryssä-juttus kiinnosta ketään! Olet väärillä jäljillä Rike Böö; Kaikki kiinnostaa ja kaikkia.

Sanna Ukkola lähestyy Lehtoa: Hyvä Seppo Lehto, olisitko ystävällinen ja poistaisit nimeni postituslistaltasi. Viestejä tulee niin paljon, etten niitä ehdi lukemaan ja ne ruuhkauttavat sähköpostini. Oletko jo kysynyt eva. Markus Salminen lähestyy Lehtoa: Jos et lopeta näiden paskaviestien lähettämistä, kaivan sun henkilö ja osoitetietosi esille ja tulen henkilökohtaisesti hakkaamaan sut ihan paskax.

Markus Salminen saa imeä ryssäneekerin munaa kaikessa ryssäläisyydessään; Se aito maku Turun sinappi huulillesi jää saamatta kun iljettävä ryssäneekerin terska uppoaa ammottavaan ja inhaan kitaasi. Tosimies Seppo Lehto on pelkkä irstailija. Katolisen kirkon mukaan seksiä pitää alkaa harrastamaan vasta kun kaksi ihmistä ovat asuneet yhdessä … Irstailija Lehto on valmis seksisuhteeseen kenen kanssa tahansa; sen vuoksi hän on eläintäkin alempi, koska eläinkin pysyy parisuhteessa uskollisena; eläin Lehto ei … eläin Siirtola ei.

Emme enää ihmettele sitä pohjaa, kun he kertovat fantasioissaan eläimistä ja yhdynnästä eläimiin …. Panzermeyer jatkaa Lehdon irstaudesta: Toiset haluavat tehdä työtä, mutta Seppo Lehto vaan irstailee; Lehdon tunnusmerkki on irstaus. Lehdon sukuvaakunassa on myös ympärileikattu penis symboloimassa suvun irstaus piirrettä.

Niin Lehdon äpärät palvovat saatanaa Lehdon heitä siihen yllyttäessä. Lehto vastustaa avioliittoa ja on muutenkin rikollinen. Lehdon mielestä AU-suhteessa elämisestä pitäisi tehdä maan tapa. Lehto on kuin isänsä U Kekkonen. Lehto on ansainnut elantonsa väärinkäyttämällä sosiaalitukia ja harjoittamalla rikollista liiketoimintaa.

Lehto vaikenee luvun lopun pörssiseikkailuistaan. Tällöin hän syyllistyi keinotteluun ja maksaa edelleen surullisen kuuluisan sijoitusyhtiönsä Seitti-investin velkoja. Siksi Lehto on kovaäänisesti vaatinut velallisten armahtamista. Myöhemmmin Lehto kokeile kirtelevän rättikauppiaan ammattia, mikä viittaisi siihen että Lehdossa on udmurttiveren lisäksi myös juutalaisverta!

Toimiessaan keinottelijana Lehto teki myös useita suoranaisia talousrikoksia. Nykyään Lehto tehtailee itsellen äpäriä saadakseen niiden avulla valtiolta sosiaalitukia! Tämän päälle tulevat Lehdon seksuaalirikoset, joita riittää! Germans Forever yhtyy näkemyksiin: Eikö kaikki ugrilaiset ole niin menetellyt?

Lehto, nimerkki Nietzche, Jussi jne. Ties ketkä Suomen Sisun jauhajat? Hänen Kustaa III ansiostaan maahan tuli keski-eurooppalaista pääomaa mm. Nämä loivat Suomeen suurteollisuuden, joiden hedelmiä ugrit saavat nauttia. Kiitoksena tästä he hyökkäävätkin tätä etnistä ryhmää vastaa loukaten sitä mitä törkeimmin kirjoituksissaan, ohjelmissaan ja puheissaan Nämä Suomen suurimmat suuryritykset ovat luoneet Suomen kansantalouden selkärangan; sen kansantalouden, jonka eduista nauttivat mm. Suomen Sisun kirjoittajat, jotka yleisesti herjaavat germaaneja.

Menkää perkele Suomen äärinationalisti ugrit Udmurttiin veriveljienne luokse ja lopettakaa häiriköinti kirjoittelunne ko palstalla. Siellä klasuakin yritetään tehdä häiriköksi ja halutaan yhdistää Suomen päähäirikkö ugri Lehtoon; saatanan ugrit, alkaa heittää girmaamaan sinne Udmurttien aroille ja lopettakaa nauttimasta meidän etnisen ryhmän kansantalouden hedelmistä.

Naurettavaa on lukea, kun jotkin Suomen uusnatsi e-mail verkottajat, kuten Seppo Lehto hyökkäävät valtakunnanjohtaja Siitointa vastaan; Lehdon kesän kommentit saksalaisista kypäristä vuonna muistetaan kyllä.

Seppo Lehto on poliittinen hylkiö, Seppo Lehto on Suomen hylkiö häirikkö, joka yrittää mustamaalata jokaista merkittävää isänmaan miestä; muistamme lehdon häiriköinnin Väyrystä vastaan vuodelta ja tuloksena saimme presidentiksi Ahtisaaren, joka hakee innolla Franklin Delano Roosevelt palkintoja, niin kuin nähtiin viime viikolla.

Myöhemmin Lehto yrititti kätyröidä Ahtisaarta ja Jeltsiniä vastaan; ennen sitä lähettäen kirjatussa kirjeessä räjähtävän luodin Zhirinovskille. Sitten tällaista hylkiötä ylistetään jollakin Suomen Sisun palstalla. Zyklon-B terveisin Heil Siitoin!!! Valtakunnanjohtaja Siitoin on Suomen nationalistien johtaja; ei muut. Valtakunnanjohtajan päätöksellä on tästä hetkestä alkaen määrätty Suomen natsien ja kansallispiirien keskinäinen vihanpito lopetettavaksi.

Erityisesti Tampereen natsipiireissä on aatetta vahingoittavia kiistoja esiintynyt. Valtakunnanjohtajan päiväkäskyllä on Tampereelle nimitetty johtaja, jonka komentoja muiden Tampereen natsikannajien ehdottomasti toteltava. Johtaja on valittu tiukan harkinnan jälkeen. Seuraavat näkökohdat on otettu huomioon: Klaus von Grewendorp -Ansiokas työ germaaniuden edistämiseksii. Valinnassa päädyttiin siis Seppo Lehtoon, ja Valtakunnanjohtajan päiväkäskyllä Tampereen natsien on toteltava vain Seppo Lehtoa.

Päätökseen tyytymättömät voivat haastaa paikallisjohtajan kaksintaisteluun. Samalla päiväkäskyllä myönnetään Klaus von Grewendorpille periytyvä Tampereen herttuan arvonimi aatelisarvoon liittyvine erivapauksineen.

Seppo Lehto ylennetään samalla sturmbannführerin arvoon. Germans Forever ugrien uhosta: Paskaugrit vaan uhoavat, vaikka tietävät olevansa arvottomia tyyppejä germaanisperäisten rinnalla. Suomen antropologinen naamayhdistys kommentoi: Klasu ja ugrien pettävä kantti: Alkaako kantti jo näin pahasti pettämään, kun ammattitappajat ovat astuneet kuvaan mukaan?

Yleensähän kuolevat kiljuvat ennen loppuaan! Siis eläimen tasolla olevat. Yrittäkäähän kestää ammattitappajien esiinmarssi ilman parkua?

Miksi postaatte tänne, koska aseet ratkaiskoon asiat? Ihanko poliisiasemalta lähettivät viestiä Teille? Kai se on psykologisesti luonnollista, koska taistelulinjat ovat tässä asiassa selvät. En enää tiedä olisiko Topi ollut ylpeä Kristensenistä; en ehtinyt kysymään.

Tuskin olisi ollut ylpeä. Minä en ole nauranut enää pitkään aikaan enkä rakennellut mitään muutakaan, koska aseeni pysyy rasvassa; ehkä se aloitteellisuus ja aloittelijapuoli on myös täysin tässä unohtunut. Vastavakoilu, vakoilua ja tiedonhankintaa; täysin normaalia toimintaa; kaikki hämärtyy, mutta kohteet ja heidän ideologia pysyvät samoina.

Terroristit yleensä ovat aloittajat ja valitsevat kohteensa. Jokainen on valinnut puolensa. Tässä asiassa on vain ylieläjiä; ei voittajia tai häviäjiä. Jos haluatte opetella taistelemaan, niin hakekaa vain toinen kohde itsellenne; minulla ei ole aikaa leikkiä pikkulasten ja täysien hörhö nolla-miesten vrt. Tiedän myös, että Seppo Lehdolle on Baltiasta tilattu palkkamurhaaja, mutta ei minun toimesta. Ammattitappajien esiinmarssi on tapahtunut tosiasia ja minä tervehdin tätä asiaa ilolla, koska tappelukuntoahan Te halutatte todistaa minun kimppuun käydessä.

Katsotaan kuinka tämä vaihe menee eteenpäin. Tietoni perustuu vain informointiin tästä. Presidentti Ahtisaari heitti Seppo Lehdon putkaan Helsinkiin pari kertaa, joten turhaa sotkea minua yksin johonkin täyden surkimus Seppo Lehdon kohtaloon; en lähettele ihmisille räjähtäviä kuulia postissa. Minä olen monia kertoja pyytänyt Seppo Lehtoa lopettamaan, mutta turhaan.

Nyt mennään sitten tämä S. Turhaa minua tähän sotkette, koska elän aivan toisella tasolla kuin sankarinne Seppo Lehto; punikkisuvun jälkeläinen- Tarjoan varmastitälle ammattitappajalle mieluusti hyvät oluet ja tulemme laittamaan pöydän hyvään kuntoon heille myös muualla kuin Suomessa.

Tulemme myös auttamaan ja suojelemaan tätä porukkaa täysin heidän elämänsä loppuun. Miettikää silloin sitä, että kuka aloitti? Älkää luulko meitä Saksan-Tanskan maalta tulleita miksikään hölmöiksi eli sellaiseksi, jotka haluavat vapauttaa maamme venäläisten kanssa ylpeillen sillä tai menevät Teidän naurettavaan halpaan.

Terrorismia vastaan taistellessa mihinkään terroriin ei pidä alistua; se on normaali käytäntö ja tämä terroristiporukka tullaan listimään ja he tulevat jakamaan yleisten terroristien kohtalon. Minulla on täydet keinot taistella Teitä vastaan niin kuin terroristeja vastaan taistellaan Euroopassa, kun rauhantarjoukseni ei ole kelvannut vuosiin ja asiat tullaan ratkaisemaan näin ollen asein. Tässä tapauksessa ei tule olemaan mitään häviäjiä on vain ylieläjiä.

Esa Taberman lähestyy Klasua: En ymmärtänyt yhtään mitään koko vuodatuksestasi. Olen näihin aikoihin asti luullut,että olet huonoa huumoria viljelevä huonon maun apostoli,mutta en enää…sinä oletkin liikkeellä tosimielellä. Joku sinun kaltaisesi voi jopa uskoa niihin,joten sinuna luopuisin koko hommasta ennen kuin vahingoitut. Sinuna tilaisin ajan kotipaikkakuntasi terveyskeskuksesta.

Yleisen uimarannan laituri, myöhemmin illalla. Ja se ison ostarin sovituskoppi. Hiukka vaikeuksia olla äännähtelemättä liikaa. Pienessä sievässä aamuyön tunteina. Ei niin kummoisia paikkoja, mutta ovat jääneet syystä tai toisesta mieleen. Julkisella rannalla keskellä päivää, meressä, työpaikalla, kävelykadulla illan hämärissä, veneessä, bussissa, metsässä sammalten päällä, halkopinoa vasten, saunassa, autossa, junassa, ravintolan wc: Takapenkillä takuapäin, etupenkillä edestä päin ja ajaessa olen saanut suihinottoa.

Vaikee ajaa, kun lentsaa. Sotalaivassa kahdessa eri , risteilylaivassa, Ruotsin lautalla, saunassa, uima-altaassa kesken bileiden kaikkien keskellä eikä kukaan huomannut, uimapaikalla laituria vasetn vedessä kaikkien keskellä, parvekkeella, autossa diskon parkkipaikalla, kuppilan vessassa, ulkoilmaravintolan vessassa, valtatien P-paikalla, kellarissa, hotellissa, lentokoneen vessassa yölennolla Brasiliassa, keittiön pöydällä takaa päin, Ruis rockissa, junan vessassa ja jopa sängyssä.

Omassa ja monen muun sängyssä. Mummon sohvalla, kun tytön mummo nukkui makuuhuoneessaan kuulematta tytön vikinää. Vários lugares , Tuli jokunen vuosi sitten rakasteltua Turussa Samppalinnanmäen portaissa keskellä kesäpäivää takaapäin kaunista naistani. Väkeä oli jonkin verran liikkeellä, joten en tiedä näkikö joku lehdissä olleiden puskien takaa. Olimme vaimon vanhepien pihalla aurinkoa ottamassa alkoi tekeen mieli,vaimo sanoi varmasti joku tulee kun tehdään sitä kuitenkin lähetyssaarnaaja asennossa naitiin kesken leikin lensi pienkone ylitse en katsonut vaimo sanoi että oli heilutellut siipiä,hoidettiin homma loppuun vaimon vanhemmet tulivat kotiin aika nopeasti.

Ettei siitä juuri tolkkua saanut Jännin paikka vaikkei kuitenkaan niin jännä.. Hinkkasin itseäni puuta vasten, ja kyllä täytyy myöntää, että se oli joskus alkusyksystä. Sen jälkeen sitä sitten oltiin kuumeessa.. Anoppia olohuoneen sohvalla samalla kun vaimo kävi suihkussa. Vain sängyssä peiton alla valot pois päältä. Koulun vessassa kun alko haluttaa tunnilla piti pyytää vessaan lupa.

No aattelin et kun halutti eikä poikakaveriikaan ollu, pitäis ite sitten tyydyttää. Mutta joku jätkä sit tuli sieltä, ja kysy miks sun käsi on rinnoissa. Änkytin jotain et rintaa kutittaa. Poika tuli varoen lähemmäs ja sano: Eiku en mä sitä, vaan miks sun oma käsi on siellä, kun siellä pitäis olla mun käsi? Tähän vastattuaan Riina, 31, olisi voittanut historian suurimman Haluatko miljonääriksi? Insinööri-Johannan, 26, vähäpukeiset kuvat keräävät huomiota — saa somessa kasoittain palautetta kurveistaan: Yhdysvalloissa ammuttu mystinen ihmeotus kummastuttaa tutkijoita — onko tämä suden ja karhun risteytys?

Noora ihmetteli yhtäkkiä ilmestyneitä punaisia näppylöitä — lääkäri tunnisti yleisen vaivan heti. Morsiamen äidin pöyristyttävä käytös järkytti hääväkeä: Entinen Playboy-malli päätyi järkyttävään tekoon: Meghanin elämä mullistuu täysin häiden jälkeen — nämä kaikki arkiset asiat ovat häneltä nyt jatkossa kiellettyjä.

Kiinnostaako seksi julkisella paikalla? Lue ensin nämä 7 kiusallista kokemusta ja mieti uudelleen. Seksi Seksi julkisella paikalla ei ole välttämättä se paras tapa hakea jännitystä elämäänsä. Seksin harrastaminen julkisella paikalla ei ole mikään uusi asia.

Myös Ilta-Sanomat on uutisoinut useasti tällaisista tapauksista. Viimeksi tällä viikolla haastattelimme http: Joskus vahtimestarit ovat sitten menneet väliin sanomaan, että pitäisikö teidän mennä nyt tästä huoneeseen. Mutta kerrankin eräs mies sanoi, että nyt ei pysty lähtemään mihinkään, koska hommat ovat niin kesken, kertoi yksi työntekijä.

Seksiä julkisella paikalla sihteeriopiston tontti -

Taidatte olla lievästi sanottuna täysin suossa ugrilaistamisenne kanssa; poliisitutkintoja, kanteita, valtion pillu porno amateur cumshot menestyksiä jo tuossa iässä. Tv5 sexcetera näkeekö lääkäri ilmaiset seksivideot sukkahousu. Saan hirvittävän henkisen ja fyysisen hekuman katsoessani kun alastomat tytöt juoksevat metsessä ja poimivat marjoja. H Princess Stéphanie and I am also continuing to do that as long as it depends on me in the future. Suomen Sinun pikkupoikien viiteryhmä on Nenetsiassa ei Euroopassa, mikä kuvastaa toiminnan luonetta rotupetturuutena. Minun Vaarini osallistui aikanaan Mätsälän kapinaan mutta ei koskaan kuulemani mukaan hörhoillyt sillä. Rappelle-toi Barbara, il pleuvait sans cessee sur la rue … Mikä seksiä julkisella paikalla sihteeriopiston tontti Tietojemme mukaan kirjan oli kirjoittanut entinen keskitysleirivanki ja se tuntuukin sitten hyvin sopivalta kuvaamaan Suomen kansallismielisiä, että tämän tuotantoisella vallankäytön oppi-lähteellä tai kirjalla valtaan aukeaa portti, abradaka dapra ja simsala pim, yhteisiä asioita hoitamaan ja järjestelemään. Sitten tällaista hylkiötä ylistetään jollakin Suomen Sisun palstalla. Moraalin ilmainen livekamera massage escort vien mm. Emäntä strippaa pornoa pissa leikkejä aasin siittäminen kuvin. Ylipäätään sitä ei edes tarkisteta, jos et ole siellä syytteessä, koska minun vaatimus ei vie sitä syytettä mitenkään oikeudessa eteenpäin.