Hämeenlinnan yökerhot kova kalu

hämeenlinnan yökerhot kova kalu

En koskaan vastaaa viestiin ja olen vähentänyt yhteyden pitoa ja minullakin on perhe. Vaimosi tekee väärin oli miten oli ja kun joku kutsutaan kotiin ,siitä aina ilmoitetaan ja kerrotaan ainakin jäkikäteen MÄ oon Pomo 5.

Luoja, onneks mun avokilla on kaikki kotona. Ei nalkuta eikä roiku eikä itke eikä palvo. Äitipuoli saa paikan Sinua kusetetaan raskaimman jälkeen. Mieti itse miten kauan sitä haluat kestää. Mulle riitti kolme pettymystä saman naisen kanssa.

Nyt on haussa täysijärkinen nainen, eika haittaa vaikka olis vähän ruma ja lihava, mutta mielenvikaista en enää huoli. Koita kajsaa itsesi kanssa, kyllä se sun "rakkaasi" jaksa sen uuden ihailijansa kanssa. Sillähän on kaikki työpäivät aikaa osoitaa kuinka mukava on, ne huonot puolet säästetään kotiin omalle kumppanille.

Poikaystäväni kertoi olevansa menossa työkaverinsa kanssa joka on siis miespuolinen viettämään iltaa. Laitoin hänelle viestin illalla,ei vastausta,yleensä poikaystäväni vastaa viesteihin välittömästi. Noh seuraavana päivänä sain kuulla että he olivat olleet kolmestaan baarissa ja tämä kolmas osapuoli on heidän työpaikallaan työskentelevä nainen. Kaikki olivat olleet yötä samassa asunnossa. Yritin kysellä miksi nainen tai hän itse ei mennyt kotiin yöllä,niin ei osannut vastata. Aamulla oli vienyt naisen kotiin autollaan.

Mieheni jäänyt pettämisestä kiinni edellisissä parisuhteissaan. Itse en ole koskaan pettänyt. Tapahtuneesta jäi vaan itselle hieman outo olo,en tiedä miksi. Kannattaa sillon naiskennella, kun kalu vielä pelittää. Ei tartte sitte näin vanhempana katua, kun ei sitä käytä kuin kusemiseen ja sekään ei tule oikeen kunnolla. Sen moni mies ymmärtääkin. Menetettyä aikaa ei saa takas.

Kotipihtaus aiheuttaa naisissakin vaan äkeyttä. Sitten niitä ei kestä enää vieraskaan mies. Olisi mielenkiintoista kuulla tämän ketjun aloittajalta että mihin suuntaan vaimosi ja hänen työkaverinsa suhde on kehittynyt? Mulle alkoi soitteleen miespuolisen työkaverin vaimo. Ne oli menny puol vuotta aikasemmin naimisiin, kumpikin eronneita.

Olen tuntenut tän miehen jo 6 vuotta ennen kun se tutustui nykyiseen vaimoon. Sen akan puhelut ei ollu mistään kotosin. Sanoinkin ihan suoraan heti ekalla kerralla että puhuu miehensä kanssa, mulle ei kuulu niiden asiat. Sanoin sen miehelleki ja se oli ihan että ei hlvtti. Tokalla kerralla en vastannu puhelimeen ja kolmannella kerralla sanoin että ilmotan työnantajalle joka ilmottaa poliisille jollei lopeta soittelua.

Mutta loppui niiden liittokin. Mies oli tosi nolona. En ole kertonut kelleen töissä. Mies kertoi että se nainen oli ollut ihan täysipäinen ja ihana, mut joku aika vihkimisestä oli ilmaantunut näitä mustasukkaisuusjuttuja. Se oli kuvitellut miehen milloin kenenkin naistyökaverin kanssa jonkinlaiseen suhteeseen ja että minä ja mies vietetään päivät pitkät yhdessä.

Siksi se mulle soittelikin kun luuli että mies on mun seurassa. Ja olen ihan itse naimisissa hyvän miehen kanssa. Paljonkaan ei edes viikolla tuon työkaverimiehen kanssa tavata. Meillä vähän vastaavan tyyppinen tilanne aikoinaan.

Miehen huomattavasti nuorempi naispuolinen työkaveri alkoi olla miehen puheissa harva se päivä. Naisella oli ongelmia suht tuoreessa avioliitossaan ja mieheni sitten toimi tälle naiselle olkapäänä. Miehen duunibileet alkoi venyä aamuyölle, mutta mies kertoi kuitenkin heti aamulla, että kenen kanssa oli aamuyöhön asti baarissa istunut - tämän samaisen naisen. Jopa eräs tuttumme oli nähnyt heidät yhdessä ja kysellyt mieheltäni, että tiedänkö minä kenen kanssa mies luuraa.

Tilanne eteni ja minä hyväksyin hiljaa tämän "ystävän tukemisen". Saattoipa nainen jopa soittaa miehelleni viikonloppuna ja itkeä puhelimessa onnetonta avioliittoaan.

Mies alkoi puhua minulle, että haluaisi mennä kaljoille tämän naisen kanssa, kun on niin kovin huolissaan hänestä. Siinä vaiheessa alkoi itselläni hermo pettää ja kyselinkin, miksi hän ei voi käydä vaikka kahvilla tämän neitokaisen kanssa, ettei tarvitsisi sotkea alkoholia kuvioon.

Tässä vaiheessa mies alkoi syyttää mustasukkaisuudesta. Koko tilanne räjähti käsiin, kun erään duunibileillan jälkeen mies tuli aivan kaatokännissä kotiin ja sammui heti. Itselläni alkoi hälytyskellot soida ja menin tutkimaan miehen kännykän. Sieltäpä sitten löytyikin sen enempiä kaivelematta ilmeisesti taksimatkalla viesteilty juuri ennen kotiin saapumista kuinka ihana tämä nainen on ja että ei saa kertoa kenellekään: Joten älä hyvä mies anna tilanteen mennä niin pitkälle kuin minä annoin hyvää hyvyyttäni.

Se epämiellyttävä tunne mikä on alkanut kalvaa, on mitä ilmeisimmin oikea. Minun ex-aviomieheni on ex ihan syystä. Hän rakastui työkaveriinsa, ensin ihastui, sitten tunteet syveni. Erona meidän tapaukseemme on se, että mies salasi tämän kaiken. Avoimuus on vaimosi tapa vapauttaa itsensä vastuusta ja antaa sinulle ja itselleen oikeutus toimiinsa luottamusta herättävä kuva siitä, että mitään pahempaa ei ole menossa. Tuo kotiin kutsuminen on jo sitä luokkaa, ettei sellaista tarvitse hyväksyä eikä ylipäätään tuollaisia kaveruuksia kannata hyväksyä..

Toki vaimollasi, kuten sinullakin, on vapaus päättää siitä mitä tekee ja mitä hyväksyy parisuhteessa. Vaimosi joko pysyy luonasi vapaaehtoisesti tai hän eroaa. Jos annat hänen pettää sinua, kuten olet jo nyt toiminnan sallinut, suhteenne ei palaa entiselleen. Tuo on jo sen luokan irtautumista omasta parisuhteesta, että suhteenne ei tule täysin entiselleen enää vaikka vaimosi palaisi luoksesi kaikin tavoin..

Pointti on se, että oikeasti harva nainen ja mies voivat olla keskenään "vain kavereita". Jos siinä on seksuaalista väritystä, ei kaveruus ole aidosti mahdollista. Tämä on tietysti vain minun kokemusteni kautta muodostunut mielipide.

Minun ei ole mahdollista olla vain kaveri miehelle, jota haluan fyysisesti myös. Minulla on kaverimiehiä, exiä, jotka ovat tahoillaan naimisissa tai muutoin seurustelevat. Kuitenkin erotuksena on se, että he ovat exiä syystä eikä ainakaan minulla ole haluja palata yhteen muutoinkaan. En tunne heidän vaimojaan, mutta he tietävät minut ja sen, että olen heidän miestensä kanssa joskus yhteydessä.

Yhden kanssa olen tavannut myös kahvilla, en usko, että vaimolle on siitä kerrottu. Uskon, että tällä exällä on edelleen tunteita ja värinää suhteeni. Mutta, yhteydenpitomme on todella epäsäännöllistä ja ehkä kerran pari kuussa tapahtuvaa kuulumisten kyselyä.

Sen vuoksi en koe, että tässä ollaan vaarantamassa toisen avioliittoa. Torppaisin kaikenlaiset yritykset joka tapauksessa ja miettisin uudelleen missä mennään, jos merkkejä jostain muusta olisi.. Niimpä kävi myös mulle. Mieheni oli "olkapää" työkaverilleen, kun hällä oli niin vaikeaa ja tussukkahan se mamma tarjosi ja sitten vaan selitellään "en edes halunnut, ei se kiinnostanut ja se vaan tapahtui En tiedä halusin vaan auttaa kun sillä oli niin vaikeaa töissä, enkä kertonut kun se pyysi ettei kerrota kellekään Eipä ne taida enää tapailla, nainen vaihtoi paikkakuntaa Ei varmaan kostomentaliteetilla kannata lähteä liikkeelle.

Ajattele asiaa niin, että et ole enää velvollinen olemaan uskollinen pettäjälle. Olet vapaa tekemään mitä haluat. Nyt teen mitä haluan ja jos "jään kiinni" so what! Ei avioliittoon kuulu vastakkaista sukupuolta olevat vieraat "ystävät" joten vaimosi kyllä on jo toiminut väärin. Eikä se mitään rajoittamista ole jos tuollaiset "ystävät" kieltää!!

Mua säälittää työkaverini perhe: Miehellä on kaksi pientä lasta ja vaimo ja työpaikalla eräs naikkonen yrittää sitkeästi iskeä miestä.

Tuntuu että nainen ei edes häpeä toimintaansa vaan on enemmänkin ylpeä itsestään. Kuinka joku voi olla noin julma että tarkoituksellisesti yrittää tuhota perheen?

Tämä nuori nainen on onnistunut jo koukuttamaan miehen, joka tanssiikin täysin hänen pillinsä mukaan. Jos miehellä ei olisi lapsia en niinkään välittäisi, mutta asioiden paljastuminen mikä on erittäin todennäköistä vaikuttaisi hyvin voimakkaasti lasten elämään. Ikävä tilanne, mutta kukapa meistä tietää kenenkään kotioloja, eikä tarvikaan tietää. Tälläkin miehellä on kaksi lasta ja vaimo, mutta minkäs tunteilleen voi vaikka miten yrittäisi järkevöidä tilannetta kaikkien kannalta eikä haluaisi kummankaan osapuolten loukkaantuvan, pitää muistaa myö se onko kaikki mahdollisesti kotona molemmilla osapuolilla hyvin, meillä ainakin on mutta ne rajut tunteet eivät hellitä millään ja samassa työpaikassa vielä tilanteet korostuu niin että työkaverit ovat hieman vinoilleet asiasta vaikka eivät voi kun spekuloida miten meidän työkaverisuhde kehittyy.

Itse voisin hyvinkin olla vain ystävinä mutta kunhan tai jos koskaan tunteet antavat helpotusta niin ehkä sitten Ensin sitä ihastuu valtavasti, se tunne on sanoin kuvaamattoman hellä ja pehmeä eikä siinä paljon järki auta vaikka miten fiksu olisi, sitten tunne syvenee ehkä voidaan puhua rakkauteen lähenemisestä ja viis veisaa muiden puheista tai pahoittelevista katseista Sitä näkee vain tuon ihanan mahdollisen tulevan kumppanin siinä valossa jota ei koskaan aikaisemmin ole kokenut, minä ainakaan näin voimakkaita tunteita.

Hieman vanhempana kuin Hän en olisi ikinä enää kuvitellut että tällaisia tunteita voisi enää koskaan tulla, mutta se ei katso ikää ei omaa elämäntilannetta, en kyllä tarkoituksella meinaa rikkoa toisen liittoa, se olkoon sitten yhteinen suuri päätös jos se niin on tarkoitettu, sen jälkeen on pitkä ja kivulias kausi jokaiselle osapuolelle mitä voi vain arvailla, kaikkea hyvää työkaverille tuolle lämpimälle ihmiselle jolla on myös sydän, eikä vain bisnes ajattelu, ihmisestä itsestä löytyy inhimillisyyttä jos sen vain haluaa, toivottavasti myös tunteitaan voisi joskus jollain tasolla kontrolloida paremmin.

Näitä lukiessa taidan olla "tyhmä", miehelläni on aina työssä tullut joku nainen, joka on sit" kaveri. Välillä itseäni vaivaa, koska iltaisin ja viikonloppuisin soittelee. Hän on tullut liian hyväksi ystäväksi minun ystävälleni.

Viikolla suunnittelivat lähtevän lenkille ja välillä heittävät härskejä viestejä toisilleen. Se on kyllä mautonta välillä ja kyllähän se loukkaa välillä. Mieheni on joskus harrastanut nettideittailua ja mietinkin mihin tällainen johtaa loppujenlopuksi. Olen nyt seurustellut tämän hurmaavaan nuoren neitosen kanssa noin 4kk, muutama asia on kuitenkin jäänyt vaivaaman minua.. No yksi ilta häntä kiusoittelin ja hän sanoi ääneen työkaverinsa nimen! Sitten hän, että; älä nyt viitsi työkaverinikin vain kiusoittelee minua töissä kutittelee tms.

No asia jäi vaivaamaan todella ja kysyin uudelleen oletko maannut jonkun työkaverisi kanssa? Vastaus oli tällä kertaa että, olen yhden ylemmässävirasssa olevan. Kysyin oliko suhde vai vain seksiä? Vastaus; vain seksiä kerran kännissä. Kysyin no oliko sen arvoista? Vastaus; no en tiedä.. Hän kuitenkin kielsi tämän toisen jonka nimen mainitsi. Eräänä päivänä olimme menossa nukkumaan ja juuri kun olin nukahtamassa hän sanoo minulle; menen huomenna lounaalle työkaverin mies, ei kumpikaan edellisistä kanssa..

Hän vastasi; älä nyt olemme kavereita ja hänellä vaimo. Hän soittaa, mies ei vastaa.. Sanoin valitse; minä tai se kaveruus! Hän sanoi; sinä, perun lounaan ja anteeksi. Olin töissä enkä ikinä tiedä peruiko hän ikinä "lounasta" No kysyin häneltä vielä että, oliko tarkoituksesi käydä salaa lounaalla koska, kerroit sen niin myöhään vastaus oli; juu, koska tiesin kuinka reagoit ja turhaan.. Mielestäni se mikä täytyy salata on jo pettämistä!

Hän on pettänyt edellisessä suhteessaan, ainakin kerran.. Yhtenä ehtoona olivat juhlimassa kavereittensa kanssa, ei mennyt kotiinsa yöksi joka yökerhon naapurissa.. Vaan jatkoille tuttava pariskunnan kanssa noin 15km päähän baarin jälkeen jatkoille ja jä sinne yöksi..?

Siis vain hän ja tämä parsikunta Tällöin olin työmatkalla ulkomailla.. Saman iltana oli tavannut eksänsä joka olisi halunnut seksiä yms. Sosiaalisessa mediassa hänellä näitä poseerauskuvia ja näitä kuvia peukuttavat juuri nämä tyypit joita epäilen.. Kännykkää en ole tutkinut tai muuta, ei kuulu tapoihini.. Onko nainen epäluotettava, olenko hullu vai onko kyseessä hieman kumpaakin? Vastaa alkuperäiseen viestiin Puolisolla liian hyvä työkaveri Olen ollut hiukan huolissani vaimoni suhteesta miespuoliseen työkaveriinsa.

Käytä muuta kuin rekisteröityä käyttäjätunnustasi. Viesti rikkoo tai kehottaa rikkomaan Suomen lakia, tai sisältää loukkaavaa sisältöä. Viesti sisältää lapsilta kiellettyä materiaalia. Ei koske tutkimuskutsuja sekä osto- ja myynti-ilmoituksia.

Viesti on mainos tai massapostitus. Viesti ei liity aiheeseen, tai ei ole suomea tai ruotsia. Lisätietoja merkkiä jäljellä. Oliko keskustelusta sinulle hyötyä? Implantin ja oman tissin välillä on joku mystinen kuoppa. Voi hyvää päivää, menkää kunnon kirurgille, puoskarit tuhoavat vartalonne! Naurattaa aina noi tissit. Ihan ku kierot silmät! Voi ei noita tissejä: Miksi näin paskalaatusia kuvia edes laitetaan lehden sivuille? HD-aikakausi, ja nää on suttusia ku jonkun irc-galleryn webbikamerakuvat.

Hyi vitunvitunvittu mikä nauta! Ja jotkut ääliöpaviaanit vielä kehuvat tuota kammotusta. Ei vittu mitä luusereita! Voi voi sääliksi käy teitä miehiä jotka kyrpä kovana ihailette tuollaista täysin epäaitoa,epänaisellista botox silikoni wannabe: Hyi helvetti kun on ruma akka. Silikoonit laittaneella on kumma käsitys rintojen muodosta….

Siis Hennahan on mukava tyyppi. Media saa vaan Hennan negatiivisimmat puolet esiin, kertomalla pelkästään ne. Kultainen ja todella kokovartalo-kaunis ihminen, ja katsokaa noita jalkoja ja varpaita. Tää jamppa kyllä tohon hirvitykseen ei koskis pitkällä tikullakaan. Mut mulla onkin naisten suhteen joku taso ja koska kotona on monta kertaa nätimpi nainen pantavana, niin ei edes tarvitse muuta kun koittaa unohtaa näkemänsä, että halut palaa!

Ja mikä hänen kasvojaan vaivaa, kun on niin luonnottomat? Silikoneja on saatavilla myös luonnollisen näköisenä, miks pitää ottaa tämmöset pallot!!! Jokainen tekee mitä haluaa, mutta tämä nainen ei nyt ois tarvinnu näin isoja silikoneja. Pienemmät ois ollu upeammat. MIksi Hymy julkaisee selvästi epäonistuneet kuvat? Voisi hiukan sensuuria käyttää ja laittaa vain hyvät kuvat…Jos sellaisia nyt sitten onkaan….

Ei pystyny kattoo loppuun. Mitä näide silikoonihirviöiden päässä oikein liikkuu? Hirveetä katottavaa… luomua sen olla pitää! Aijaijai, kun Antti menetti kauniin naisen rinnaltaa. Kylhän tommosta barbia pumppaisi loppuelämän mielihyvin. Saisit multa hellän panon vierailija , 5. Ei siitä kukaann oikeesti tykkää!!!! Eijumalauda maksakaa nyt joku lehti uusi tissileikkaus ja pian. Ihan pahaa tekee katsella noita nykyisiä. En ole ikinä nähnyt noi epäonnistuneita silareita.

Missä nuo rinnat on tehty??? Silikoneista saa kauniitkin, nuo ei ole. Henna, vaadi rahat takaisin. Jotenki tosi suttunen tuo yläosa, erityisesti rintojen kohdalta. Ihan kuin ei olisi käynyt suihkussa kuukauteen. Ihmiset ihan täysin turhaan yritätte täällä nuoleskella ton huomiohuoran persettä ku ette kuitenkaan siltä pillua saa.. Ameriikois ne jotenki ne edes meikkaavat nuo jutut.. TYöntelisin olan takaa ja sitten AAh antaisin kaiken purkautua Hentsun kauniille kasvoille.

On kyllä kalinaisella olla vääränlainen peili jos pitää itseään ja nuita muhkuraisia halppis tissejä sievänä!! Nätti peppu oikea herkkuperse,Kaunis vartalo muutenkin.

Ihanat tisut ja nätit huulet. Koska tavataan olisi kiva nähdä ja tehdä jotain kivaa yhdessä. No ompaha halvan näköset tissit. Kehtaako tissit pilannut kirurgi kertoa nimeänsä julkisuuteen. Ihmistä tosin on vaikea suojella omalta tyhmyydeltään. Kyllä tää poika tykkää. Kyllä noi rinnat ovat todella pornot ja posliini alapää.

Voiko sitä petikumppanilta enempää toivoa. Itse olen vahvasti tätä mieltä. Rinnat tuovat itse itsensä todella näkyvästi esille. Sais useampi nainen ottaa mallia. Puristelin hänen pakaroitaan ja nautin näystä, kun liukuvoiteesta kiiltelevä kullini upposi vaimoni peppuun.

Peppuseksiä harrastaessamme suurin "miinus" on siinä, että se ei vaimoni osalta kestä kauan, koska orgasmi on hänelle siinä hyvin herkässä. Orkun jälkeen taas peppu käy araksi, joten monta kertaa peppuseksi loppuu vaimoni tulemiseen. Tälläkään kertaa en kerennyt painamaan kauaa vaimoani, kun hänen kätensä liike pillullaan alkoi kiihtyä ja hänen peppunsa työnnöt vastaan muuttuivat voimakkaammiksi.

Itse olin erittäin herkässä ja kiihottuneessa tilassa. Kullini tunto tuntui yliherkistyneen sessiomme aikana. Kiihdytin tahtiani vaimoni perseessä. Puristin molemmin käsin hänen täyteläisiä pakaroitansa. Vaimoni työnsi vastaan koko ajan kovemmin ja minä nussin persettä.

Sitten kullissani alkoi tuntua pepun supistelu. Vaimoni alkoi huohottaa ja äännellä koko ajan voimakkaammin. Lisäsin vauhtia ja tunsin järkyttävän puristuksen kyrvässäni kun vaimoni sai huutaen ja raivokkaasti klitoristaan hieroen orgasmin. Vaimoni orgasmista voimakkaasti supisteleva peppureikä sai myös oman lastini liikkeelle. Laukesin lopulta yhtäaikaa vaimoni kanssa. Junttasin kullini pohjaan vaimoni perseeseen ja sykäys sykäykseltä ammuin spermani syvälle vaimoni suoleen. Vetäydyin varovasti vaimoni pepusta.

Käännyin selälleni vaimoni viereen ja suutelimme. Tämän jälkeen siirryimme suihkuun ja yöpuulle molemmat saaneina. Satuttiin Ilonan kanssa yhtä aikaa kuntosalille. Se sali on perin vaatimaton, harrasteporukan ylläpitämä kunnonkohotuspaikka, sijaitsee ison liikekolossin kellarissa, väestönsuojassa. Itsekin sitä olin aikanaan rakentamassa, irtopainot löytyvät ja tärkeimmät laitteet, taljat yms.

Tietysti lämmittelyyn on muutama hienhakulaite. Kävijöitä salipahasella on muutamia kymmeniä, mutta aika usein salilla saa olla aivan yksin.

Se oli Ilonan omasoundinen, hieman käheä ääni. En pane pahakseni, koska nainen on mukavaa seuraa. Noin nelikymppinen, keskimittainen nainen. Ulkomuoto ei viittaa maratonin harrastamiseen, jota Ilona ei tietääkseni teekään. Erittäin tomerasta salilla käymisestä huolimatta hän on paremminkin pyöreämuotoinen. Mutta ehkä juuri salin ansiosta hieman ylikurvikkaat muodot ovat suorastaan jaloa luokkaa. Ilona tykkää pitää siviilissä toisinaan tiukkoja farkkuja ja olin hiljaa mielessäni määritellyt näkemäni kaupungin kauneimmaksi tietämäkseni keski-ikäiseksi farkkupyllyksi.

Siis minun maun mukaan, toki pyllyssä oli muhkeutta. Ilonalla oli kaikkea omasta mielestään vähän liikaa, niin hän joskus nauroi. Oli nimittäin myös rintoja, urheiluliiveillä näytti olevan urakkaa kannattelussa. Ilona hyppää toisen kuntopyörän satulaan. Jonkin aikaa salilla ei muuta kuulukaan kuin laitteiden hurinaa. Siitä eteenpäin treenit menevät normaaleja ratoja. Teen jalkakyykyn, sarjan raakoja rinnallevetoja, suorin jaloin maastavedon.

Siirryn jalkojen ojentajalaitteelle ja seuraan kun Ilona kyykkää. Teknisesti ok, mutta kieltämättä kiinnitän liikaa huomiota täydelliseen lantion kaareen ja upean pyöreään pyllyyn. Ei missimittaa, mutta eipä missit minua kiehdokaan. Miten seksy, voi hitto. Ilona ilmeisesti vaistoaa tuijotukseni. Vähän syvempi voi olla. Jutellaan muutakin, väännän jonkun vitsin ja Ilonan juominen häiriintyy, vettä purskahtaa naurusta pomppiville rinnoillekin.

Jatkamme ja välillä jutellaan, jotain vähän totisempaakin aihetta. Ei ole ennen näin paljoa juteltukaan. Mukava mimmi, voi hitto. Teen hiukan käsivarsiakin verryttelyn verran, käsipainoilla. Ojentajia kahdella kädellä pään yli, hauista vuorovedolla. En kestä enää katsella tiukkojen trikoiden kaunista muotoutumista Ilonan muodokkaalla vartalolla. En voi olla huomaamatta, että kaluni on herännyt Ilonan seuraamisesta ja siitä seuranneista ajatuksista. Pyyhkäisen kädellä jähmeää elintä, sen samettista ihoa.

Koitapa kaveri rauhoittua, sillä vielä on yksi koitos jäljellä, huomaan ajattelevani. Salilla on tasan yksi suihku, jonne joutuu kulkemaan treenipuolen poikki. Noh, eikun pyyhe ympärille ja shampoopullo kouraan. Kalu pullistaa hiukan pyyhettä, mutta ei kai tuota huomaa. Ennen suihkun ovea vilkaisen Ilonaan ja hän tuijottaa selkääni, lojuu selällään verryttelymatolla. Ajattelen Ilonaa muutaman metrin päässä, ovessakaan ei ole toimivaa lukkoa.

Kello on jotain puoli yhdeksän illalla…hmm, tänne ei muuten pääse ulko-ovesta kahdeksan jälkeen. Erittäin todennäköisesti tänne ei tule enää ketään muita. On tainnut olla puutetta viimeaikoina. Kaikki heijastuu kaluuni joka tuntuu nauttivan suihkusta erityisesti. Suihkutan sitä läheltä ja voi hitto miten hyvältä se tuntuu. Katson miten se nousee sydämeni lyöntien tahdissa hiljalleen ylöspäin, vedestä helmeillen, paksuna ja isona.

Ei tässä nyt voi. Ilona on varattu nainenkin, käsittääkseni. Kuivattelen vähän ja koetan rauhoittua, heikosti onnistuen. Avaan suihkuhuoneen oven ja vilkuilen naisen sijaintia. Yritän hipsuttaa huomaamatta, tunnen miten iso mulkkuni heiluu pyyhkeen alla…. No ei sun nyt tarvii katsoa….

Nainen katselee minua aavistuksen hermostuneesti. En voi olla noteeraamatta vilkaisua julman kokoiseen kohoumaan valkoisessa pyyhkeessäni. En kysele enempää, vaan vedän Ilonan niskan takaa hellän päättäväisesti suudelmaan. Mutta yhtäkkiä tunnen miten Ilonan vastustelu kääntyy, hän suorastaan painautuu minua vasten. Suutelemme kunnolla…Miten ihanan kimmoisat pehmeät huulet! Tunnen jotain noloutta, kun isoksi paisunut mulkkuni painuu kovana vasten Ilonan lantiota.

Ilona vetäytyy hiukan, vilkaisee alaspäin. Kuulen käheän, hengästyneen oloisen äänen. Ilona käsi vetää pyyhkeen halkion etupuolelta auki ja suonikas paksu mulkkuni ponnahtaa esille pyyhkeen alta.

Nainen tarttuu arastellen elimeen ja silittää sitä. En voi olla huokaisematta. Suutelemme, samalla kun naisen käsi hieroo jo aivan kivikovaa munaani.

Tunnen miten pyyhe putoaa yltäni. Olen alastomana kuntosalilla ja helvetin seksikäs nelikymppinen nainen hieroo jyskyttävän kovana seisovaa mulkkuani. Tasoitan peliä, vetäisen Ilonan ylävartalon trikoon pulleiden rintojen alle. Ilona on leikissä mukana ja pyörähtää ympäri, työntää ihana trikoopersettään kovaa paljasta mulkkuani vasten. Minun on helppo heittää rintsikat pois.

Hieron valtavia alastomia rintoja takaapäin, kourin. Katson paljon lyhyemmän naisen olkapäiden yli, kun jätän kovenevat nännit sormieni väliin, annan niille kunnon hierontaa. Työnnän käteni Ilonan trikoisiin ja lasken housuja, yli pyöreän pyllyn. Vilkaisen alas ja voi hitto miten seksyltä Ilonan lantio ja perse näyttää. Ilona suoriutuu trikoistaan nopeasti kiemurrellen eroon, autan kädet valtavasta kiimasta täristen.

Ilona nojaa käsin nojapuihin, nojaa alaspäin, tarjoaa itseään takaapäin…Ei varmaan maailmassa olisi miestä, joka tuota kutsua voisi vastustaa. Tartun kunnolla lantiosta kiinni, väkevin kourin ja työnnän lantiotani vaistomaisesti eteenpäin, toinen käteni käy takaapäin Ilonan pillulla…ihanan läpimärkä, turpea, huh…. Väistämätön tapahtuu nopeasti, yhteisestä kiimaisesta halusta kyrpäni tunkeutuu Ilonan pillun huulien väliin, hitaan päättäväisesti se painuu valtavan ahtaasti syvemmälle, pohjaan saakka.

Alan naida Ilonaa hitaasti, päättäväisesti, niin että tunnen miten nainen on vallassani. Ilonan uikuttaa ja työntää jumalaista persettään, suuret rinnat heiluvat vapaina, vain yläosan toppi on vatsan ympärillä leveänä vyönä. Tunnen miten munani yhä kasvaa Ilonan sisällä, naimisen tunne mulkussani on aina vain voimakkaampi.

Alan naida kovempaa, lantioni liike on kovaa…lätisee ihanasti…. Ilonan rivot puheet kiihottavat minua valtavasti…mulkussani tuntuu kuumotus…en kestä enää kauan…nain aivan tiedottomassa tilassa…lätisee…. Haluan vastustella tulemistani ja se kiihottaa minua aina lisää, olen sen oppinut, kun yrittää pidättää…tulee pian…on rivoa tulla ja se kiihottaa…. Samassa tunnen miten munani kuumotus muuttuu tuleksi, ala purkautua tuohon jumalaiseen pilluun…lantioni painaa kyrpäni pohjaan ja purkaudun sisälle, mulkkuni nytkii litisevässä Ilonan pillussa….

Lähes taju menee, Ilona huutaa jotain…oioioi…. Sanna katsoi kulliani ja sanoi suu ammollaan vau mikä ihana kyrpä pitkä ja paksu mä oon kuule ihan kiimassa ja märkänä. Kaivoin kortsun valmiiksi ja aloin hyväillä Sannaa puristelin kauniita rintoja suutelin kaulaa ja niskaa käsi löysi tiensä jalkojen väliin karvattomalle pillulle mikä oli ihan märkä Sanna meni selälleen sänkyyn levittäen reidet minä polvistuin eteensä ja aloin nuolla pillua hän huokaili miten hyvää tekee puristelin rintoja hyväillen siroa vartaloa kauttaaltaan.

Sanna hyrisi nautinnosta kiemurteli kun nuolin klitorista ja häpyhuulia nostin hänen jalkansa olkapäilleni työnsin kieltäni niin syvälle pilluun kuin sain hivelin rintoja nännejä ja koskettelin klitorista sormellani hän voihki äänekkäästi enkä kuullut kun Heidi ja Riitta olivat tulleet saunalle. Sanna huudahti työnnä komeaa kyrpääs mun pilluun mut oo varovainen toi on niin valtava laitoin kortsun ja nytkytin terskaa häpyhuulia pitkin enkä työntänyt sisään vaikka Sanna lähes huusi tule äkkiä mä saan orgasmin haluun saada sen sun kyrvästäs asetin terskan kohdalleen ja painoin kullini liukkaaseen pilluun mikä oli kyllä melkoisen tiukka.

Sanna ähisi varo nyt se on liian iso kyrpä mulle mutta tule silti mä oon jo saanu pieniä orkkuja, sain työnnettyä sen verran mikä mahtui ja aloin liikkua edestakaisin Sanna oli reidet ihan äärimmillään ja huudahteli kyrpä tekee hyvää mun pillu on ihanan täynnä liikuin nopeammin Sannan rinnat heiluivat edestakaisin ja nainen oli ihan sekaisin.

Vedin kullin pois käänsin naisen kontalleen työnnyin takaapäin pilluun ja Sanna oli tulossa repi peittoa myttyyn puski vastaan parikymmentä nopeaa työntöä kunnes hän huusi täyttä kurkkua ihanaaa kyrpää aaaah perse tärisi ja nytkähteli minä lisäsin tahtia kun tunsin kihelmöinnin palleissani se hetki kun tietää että tulee mutta se on kuitenkin vielä edessä on parasta mitä voi kokea. Nylkytin kunnes silmissä välkehti, sperman purkautuessa Sanna yhä hihkui kun pumppasin kulliani häneen, lauettuani jäin paikoilleen kulli syvällä pillussa nauttien raukeasta olosta mikä orgasmia seuraa.

Sanna sanoi olet antanut elämäni parhaan nautinnon vaikka pillu onkin varmaan arka pitkään kun sun kyrpäs on sitä venyttänyt, kuulimme askeleita ja vedin kullin pois pillusta käännyin ja näin miten Heidi ja Riitta katselivat avoimesta ovesta kasvot hymyssä kortsu roikkui spermalastin venyttämänä ja Heidi katsoi kasvot punaisena liikahdellen rauhattomasti. Sanna oli vieläkin perse pystyssä pillu avoinna oli varmaan toisille aika rietas näky, Riitta sanoi olevankin varmaan aika saunoa vai onko Heidillä jotain muuta mielessä kun olet niin hiljaa Heidi riisui puseronsa sekä hameen ja tuli punaisissa alushousuissaan viereeni veti varovasti kortsun kullistani ja polvistui nuolemaan spermaista terskaa.

Sanna oli noussut ja horjui saunaan, menin selälleen sänkyyn ja otin Heidin päälleni kasvot haarustassaan raotin pikkuhousuja levitin vaalean karvan reunustamaa pillua alkaen nuolla häpyhuulia tunsin Heidin imevän kulliani yskähdellen,Heidin klitoris pullotti esillä ja oli helposti hyväiltävissä.

Se paisui lisää tuli ulos tupestaan kuin pieni suippo terska Heidi päästi kullini pois suustaan painoi pilluaan vasten suutani ja jännittyi äänettömänä tärisi ja jännittyi monta kertaa peräkkäin, kun yritin nuolla lisää hän kierähti nopeasti pois sanoi ettei kestä enempää vaan on saatava toipua.

Nousin otin kortsun rullasin sen kullin päälle ja sanoin että sopii tulla heti kun siltä tuntuu kulli nytkyi sydämen lyöntien tahdissa Heidin katsoessa sitä ihastuneena, ota mut pystyssä tossa seinää vasten hän sanoi ja nojasi seinään. Siirryin sänkyyn ja laskeuduin varovasti sellälleen onnistuen pysymään sisäkkäin Heidi alkoi ratsastaa nopeaan tahtiin eikä siinä paljoa tarvittu kun käsilläni hypittäen hentoa naista sain mahtavan orgasmin kulli tapasi pillun pohjaan ja silloin Heidikin huusi pysyimme sisäkkäin kunnes olin saanut täyden tyydytyksen.

Kun olin toipunut ja otin kortsun pois oli Riitta alasti ja runkkasi pilluaan huohotti ja sanoi, haluan tuon jätti kullin sisääni ota minut, menin hänen eteensä levitin reidet ja otin hänet seisaaltaan. Riitan pillu oli niin tiukka ettei kullistani mennyt kuin puolet sisään mutta se tuntui hänelle riittävän koska Riitta ulvoi pian orgasmin tullessa ja retkahti veltoksi, sain pidettyä hänestä kiinni ja siirryimme lattialle.

Asetin hänet eteeni kontalleen ja työnnyin hurjalla tahdilla pilluun, Riitta ulvoi ja vaikeroi repeän apuun naiset pilluni repeää, Sanna ja Heidi tulivat kiinni meihin ja hyväilivät pallejani ja Riitan klitorista. Työnsin kullini pillun pohjaan ja Riitta sai valtavan orgasmin heitteli päätään ja ulvoi, jatkoin hurjalla tahdilla kunnes tunsin että tulee, rynkytin niin nopeaan tahtiin kuin pystyin ja spermaa purkautui Riitan pilluun.

Riitta lysähti lattialle ja kullini luisti pois pillusta, Heidi otti sen suuhunsa ja imi nuoli kunnes oli saanut kaiken sperman suuhunsa, Sannakin otti kullini nuoltavakseen mutta ei sieltä enää mitään tullut. Kierähdin selälleen lattialle ja naiset tulivat kiinni minuun, Riitta sanoi ettei pillunsa enää koskaan halua kuin minun kullini sisäänsä samaa vakuuttelivat Sanna ja Heidikin, levättyämme menimme uimaan ja naiset pesivät järvessä innokkaasti kulliani mikä alkoi taas kasvaa.

Sanna Heidi ja Riitta menivät nojaamaan laiturin kaiteeseen missä tungin vuorotellen pillusta toiseen kunnes naiset olivat jokainen saamassa orgasmin, nussin kuin hengen hädässä kulli pillusta toiseen ja vuoron perään kunnes naiset saivat orgasmit.

Järvellä kaikui kiima huudot kun sain Sannan Heidin ja Riitan tyydytettyä, painelin Sannan pilluun kulliani kunnes olin jo lähes orgasmissa, Sanna vajosi alas ja työnnyin nopeasti Heidiin, kolmisen kymmentä rajua työntöä ja spermaa ruiskusi pilluun, karjaisin kuin apina mies ja rytyytin kunnes olin saanut täyden tyydytyksen. Menimme saunaan ja nautimme hiljaisina raukeina makoisista löylyistä, Sanna sanoi sinulla on valtavan kova potenssi en ole koskaan tiennyt että joku mies voi nussia kolme naista yhteen menoon orgasmeihin ja itsekkin olet lauennut moneen kertaan.

Katsoin heitä ylpeyttä tuntien runkkasin suonikkaan kullini kuntoon ja sanoin ettei se tähän loppunut, nyt saatte jokainen kullin pilluunne niin kuin itse haluatte minä olen käytössänne ja otan jokaisen teistä kunnes saatte täyden tyydytyksen ja kerron sitten salaisuuteni miksi pystyn nussimaan lähes kuinka paljon tahansa.

Saunassa raikui kiiman huudot kun Sanna Riitta ja Heidi saivat käyttää valtavaa kulliani niin pitkään kunnes jokainen oli tyydytetty ja rynkytin itseni orgasmiin pilluja vaihdellen naisten ollessa ihan läkähdyksiin nussittuina kun vihdoin sain orgasmin ja sen sai Sannan pillu ottaa vastaan. Olen jostain syystä joutunut huoneeseen, jossa on lisäkseni täysin mustaa miestä.

Siis todella mustaa, ei mitään puolineekeriä. Käteni ovat sidotut joihin koukkuihin katossa siten, että olen Y-asennossa keskellä lattiaa. Seinällä on suuri peili, josta näen itseni kokonaan. Ylläni on valkoinen ohut toppi, josta nänninpihat ja nännit näkyvät selvästi läpi. Lisäksi minulla on ohut hame, joka ylettyy hiukan polvien yläpuolelle. Miehet turpeine huulineen tulevat ympärilleni ja alkavat hyväillä vartaloani joka puolelta.

Näen peilistä miten mustat kädet kourivat rintojani ja venyttelevät paisuneita nännejäni. Näen, miten yhden miehen kädet kourivat jalkoväliäni. Pakaroitani puristellaan yhä kovenevin ottein ja pilluni valuttaa nesteitään pitkin jalkojani. Rintojani kouritaan kohtuullisen kovakouraisesti ja nännejäni venytellään voimakkaasti. Pari miehistä suutelee kaulaani. Tunnen, miten pilluuni upotetaan sormia, jotka soutavat siellä edestakaisin.

Pyllyni saa saman käsittelyn. Tunnen kädet joka puolella vartaloani. Erityisen kiihottavaa on nähdä peilistä täysin mustat kourat kourimassa rintojani ja haarojani.

Joku hieroo paisunutta klitoristani, mutta ei niin kauaa, että saisin orgasmia. Sitten minut kaadetaan sängyn päähän ja miehet käskevät minun levittää jalkani sekä avaamaan vittuni avoimeksi.

Minun pitää myös kerjätä, että he panisivat minua. Levitän käsilläni pillunhuulet äärimmilleen ja joku miehistä tulee jalkojeni väliin ja alkaa naida minua todella paksulla kyrvällään. Toinen mahtikalu työnnetään suuhuni. Imen ja nuolen isoa kyrpää niin hyvin, kuin voin ja samalla minua pannaan pitkillä ja rauhallisilla työnnöillä.

Pari miehistä imeskelee nännejäni ja kourii samalla rintojani. Välillä miehet vaihtavat paikkoja että jokainen saa panna minua haluamansa ajan. Jossain vaiheessa joku miehistä saa päähänsä imeä fritsuja rintoihini.

Muut yhtyvät toimeen ja ne, jotka eivät ole panemassa minua tai nussimassa suutani imevät merkkejä rintoihini. Kun rintani ovat todella syödyt, niin miehet käskevät minun puristaa rintani yhteen ja alkavat yksi kerrallaan runkata spermoja rinnoilleni, kun viimeinen miehistä vielä panee minua jättikyrvällään, niin laukean ja saan sellaisen orgasmin, että maailma mustenee silmissäni.

Siinä minä sitten tärisen spermalla kuorrutettuna ja minua panneet mustat miehet katselevat vieressä. Kerran kun vielä Tomin putkiasentajana sain keikan yhteen maalaistaloon. Patteriventtiilit piti siellä vaihtaa. Saavuin perille, ketään ei olut kotona. Aloin vaihtamaan venttiileitä ja työ sujui hyvin. Kun työ oli valmis, katselin siellä ympärilleni ja näin sängynpäädyssä valokuvia. Niissä esiintyi noin 50v komeahko ja isokokoinen nainen alasti eri asennoissa.

Kun kerran olin talossa yksin, päätin mennä vessaan tarkistamaan kuvia vähän tarkemmin. Olin siellä varmaan puoli tuntia ja kun tulin pois ja menin viemään kuvia takaisin paikoilleen, huomasin kauhukseni että talon emäntä oli tullut kotiin. Viivyitpä kauan siellä vessassa hän sanoi. Sopertelin jotain kovasta vatsasta ja koitin piilottaa epätoivoisesti kädessä olevia kuvia.

Toivottavasti viihdyit siellä kuvieni kanssa hän sanoi ja jatkoi: Yritin valehdella että en ollut kuvien kanssa vessassa mutta turhaan. En voinut muuta kuin suostua.

Jouduin riisuutumaan alasti ja odottamaan nurkassa kun hän haki vitsat ulkoa. Nyt tulet tänne ja menet vatsallesi sänkyyn, tottelin. Samassa vitsat alkoivat iskeytyä pakaroilleni, iskuja sateli useita, pakarani olivat kuin tulessa. En ollut kokenut sellaista kipua ennen , rukoilin lopettamaan. Turha huutaa, hän vastasi, nyt ei itku auta! Olin jo todella peloissani ja pakarani tuntuivat olevan tulessa, mutta piiskaus jatkui ja jatkui! Äkkiä piiskaus loppui ja hän sanoi että nyt perseeni näytti kauniilta, se oli täynnä tummia juovia , ja kipu oli sen mukainen.

Luulin jo että pääsen lähtemään vaikka epäilinkin että pystynkö kävelemään saati istua autoon. Mutta, mitä vielä, nyt hän komensi minut selälleni ja kertoi että kyrpäni piiskataan myös.

Nyt jo pelotti, mutta en voinut mitään. Samalla piiska alkoi iskeytyä kyrvälleni. Nyt vasta tiesin mitä kipu tarkoittaa! Olin aivan sekaisin kivusta ja piiskaus sen kuin jatkui, itkin ja rukoilin. Hän huomasi ja sanoi koska kestin piiskan kuin mies vaikka itkin kuin pikkukakara autan sinut saunaan että voidaan pestä sinut ja laastaroida rikkimenneet paikat!

Kun hän pesi ja huuhteli kyrpääni alkoi se kivusta huolimatta nostaa päätään. Hymyillen hän sanoi että koska olet jo nähnyt minut alastomana valokuvissa saat nähdä minut myös luonnossa. Työpäivästäni tuli pitkä ja kivut tuntuivat parinviikon ajan vaikeuttaen istumistani, mutta myös emännästä jäi miellyttävä vaikutelma ja lopuksi hän lupasi soittaa minulle jos vielä tarvitsee putkimiestä.

Tehtaan kahvihuoneessa tunnelma tiivistyi kun naispuolisten työntekijöiden nimiä sisältäviä nimilappuja nostettiin yksi kerrallaan muovirasiasta.

Jukka otti toiseksi viimeisen lapun, avasi sen ja sanoi "Saija". Huumaava kauhun ja kiihkon sekainen tunne täytti Päivin mielen, ja kun hän kuuli Jukan sanovan "Päivi, eli Barbie" avattuaan viimeisen lapun hän ei ollut aivan varma siitä että osallistuminen tähän viikoittaiseen arpajaiseen oli sittenkään ollut hyvä idea.

Joka tapauksessa, hän oli osallistunut ja voittanut, tai tullut voitetuksi, tai tullut palkinnoksi, ihan miten sen halusi ajatella. Päivi oli kuullut arpajaisista huhuja heti kun oli tullut kesän alussa tehtaalle kesätyöntekijäksi.

Hän kyllä tiesi että monissa firmoissa varsinkin tuotannon puolella oli perjantaipulloarvonta, jossa myytiin pitkin viikkoa arpoja perjantaina tehtävään kossupullon arvontaan. Euron arvalla saattoi voittaa kossupullon. Jostain tämmöisestä hän arveli olevan kyse. Vaalea, parikymppinen Päivi oli konttorin puolella töissä, eihän tuotannon puolella ensi keväänä valmistuvalle myyntiassistentille ollut sopivia töitä.

Pitihän tehtaan puolellakin käydä että tiesi mitä myydään, ja heti ensimmäisenä työpäivänään Päivi oli tajunnut että toimiston puolella ihan asialliselta vaikuttava paitis, lyhyehkö hame ja korkokengät olivat huomiota herättävät hänen kävellessään tehtaalla, haalarimiesten keskellä. Miehen mittailivat häntä katseellaan päästä varpaisiin, Päivi tunsi kuinka he riisuivat hänet katseellaan. Joku jopa vihelsi hänen peräänsä mutta Päivi jatkoi eteenpäin posket punaisina.

Päästyään omaan huoneeseensa ja istuttuaan hetken Päivi rauhoittui, ja huomasi yllätyksekseen että hän oli kiihottunut. Hänen pillunsa oli märkä ja turvonnut pulleaksi. Päiviä nolotti että hän oli innostunut näin paljon työmiesten katseista. Juhannukseen mennessä Päivi oli oppinut nauttimaan tilanteesta.

hämeenlinnan yökerhot kova kalu Kaikki eivät onneksi ole yhtä ahdasmielisiä kuin sinä. Tulisiko Kaarinan mies liukkaille, vai ehtisikö Kaarina pesulle ja takaisin vuoteeseen. Joppe huomasi mmyös kuinka Saara alkoi liikutella varovasti lantiotaan ja mies arveli tytön olevan nyt valmiina elämänsä ensimmäiseen anaalinaintiin. Saara uikahti nautinnosta ja sulki silmänsä Jopen alkaessa naimaan edessään olevaa teinipillua rajuilla työnnöillä. Kaarina saatteli minut eteiseen ja suutelimme hetken. Miehen käsi laskeutui Leenan polvelle hellästi hyväillen.

Hämeenlinnan yökerhot kova kalu -

Tyttö myös hymyili hiljaa ajatellessaan että tietäisipä Juulia millaista kyytiä Saara olikin saanut. Vaimoni työnsi vastaan koko ajan kovemmin ja minä nussin persettä. Ainoa ongelma on naisten hyväuskoisuus. Ja Päivistä tuntui että hän saattaa silloin tällöin haluta Hän käveli seksikkäästi keinuen kohti baaritiskiä ja tuli luokseni. Pakko oli antaa tilanteen vain kehittyä.

Vierestä katsellut Pekka havaitsi, kuinka Marcuksella alkoi olla vaikeuksia keskittyä ajamiseen hänen yhä useammin kääntäessä katseensa matkustamon ikkuna-aukossa näkyvään, nautinnosta voihkivaan nuoren tytön kasvoihin. Hetken päästä auto pysähtyi, mutta Saaran sisällä pumppaava mäntä jatkoi liikettään ja tyttö voihkintaansa. Yllättäen Saara tunsi, kuinka hänen kasvoihinsa tartuttiin ja samassa tyttöä suudeltiin himokkaasti. Nautintonsa keskellä Saara vastasi suudelmaan silmät yhä ummessa kiihkeästi arvaten suutelijansa olevan tuon tumman autonkuljettajan.

Ajatus tummasta miehestä kutkutti tytön mieltä, hän ei ollut koskaan nähnyt, ei edes kuvissa, tumman miehen elintä. Mies vetäytyikin kiihkeästä suudelmasta ja samanaikaisesti Saara tunsi, kuink Joppe vetäytyi hänen pillustaan jättäen tytön jälleen aivan orgasmin portaille.

Auton sivuoven auetessa ja Marcuksen astuessa sisään jo vyötään availlen veti Joppe Saaran taas jaloilleen, päästäen tumman kuljettajan tytön eteen housujaan alas työntäen.

Siinä se nyt oli, aivan Saaran kasvojen alapuolella, tytön ensimmäinen tumma kulli. Se ei ollut sellainen hevosenkulli, jollaisista tyttö oli kuullu joidenkin ystäviensä supatelleen pornopätkissä nähneensä, mutta ei sitä voinut pieneksikään sanoa. Paksuudeltaan elin oli aivan normaalia tekoa, mutta pituutta sille oli kertynyt parisenkymentä senttiä. Saaran kurottaessa kättään kohti tuota mustaa sauvaa, värähti tyttö tuntiessaan Jopen paksujen sormien työntyvän hetkeksi hänen märkään pilluunsa, vetäytyvän pois ja sitten yksi sormista siirtyi tytön piukan peppureiän kohdalle.

Saara vetäisi syvään henkeä kun hän tunsi, kuinka pillumehuista ja tytön sisälle lauenneista spermoista liukas sormi painoi tytön sulkijalihasta. Mutta nyt Saara ei tehnyt elettäkään karatakseen tilanteesta, vaan ennemminkin työnsi pyöreää takapuoltaan enemmän kohti peppureikäänsä tunnustelevaa sormea. Marcuksen mustaa kalua yhä runkaten Saara tunsi, kuinka tytön sulkijalihas antoi myöden ja Jopen sormi alkoi hitaasti uppoamaan tytön koskemattomaan pyllyyn.

Tyttö haukkoi henkeään uusien tuntemusten vallassa Jopen rauhallisesti pumpatessa ensin yhtä sormea tytön suolessa ja hetken päästä työntäessä toisenkin sormen nuoren tytön tiukkaan taaempaan aukkoon, koko ajan kuitenkin tytön klitorista hyväillen. Kale, Pekka ja Marcus katselivat kiihottuneina, kuinka Joppe vedettyään sormensa Saaran pepusta tarttui nopeasti seisovaan kaluunsa ja vei sen yhä tytön pillussa olleista liemistä liukkaan suipon terskan tytön peppureiälle ja alkoi painaa kaluaan Saaran neitseelliseen anukseen.

Mies sai terskansa yllättävän helposti tytön sisään mutta varren paksutessa alkoi Saaran suusta pääsemään katkeamatonta voihketta. Joppe ei kuitenkaan nyt antanut tytölle lepohetkeä, vaan työntyi yhä syvemmälle Saaran suoleen, kunnes koko aikuisen miehen kalu oli tytön sisässä.

Vasta nyt Joppe antoi tytön rauhoittua ja tottua uuteen tunteeseen. Epäröimättä Saara raotti huuliaan ja alkoi ottaa tuota tummaa aisaa suuhunsa. Marcus ähkäisi, kun reilusti yli puoet hänen kalustaan upposi teinitytön ahnaaseen suuhun tytön aloittaessa himokkaan suihinoton elämänsä ensimmäisellä mustalla kullilla. Tytön toinen käsi oli puristuneena Marcuksen kalun tyveen ja runkkalili sitä kiihkeällä rytmillä. Joppe huomasi mmyös kuinka Saara alkoi liikutella varovasti lantiotaan ja mies arveli tytön olevan nyt valmiina elämänsä ensimmäiseen anaalinaintiin.

Mies alkoi vetää rautakankena seisovaa elintään tytön pepusta ja työntyi sitten hitaasti takaisin tuohon äärimmäisen tiukkaan onkaloon. Pekka ja Kale runkkailivat hitaasti taas seisovia kalujaan katsellessaan vierestä, kuinka nuori tyttö otta aikuisen miehen kullia pyllyynsä samalla imien tumman miehen pitkää aisaa.

Kale kurotti toisella kädellään Saaran rinnoille ja alkoin puristelemaan tytön terhakkaita tisuja ja pystyssä seisovia nännejä.

Saara yritti keskittyä suuhunsa työntyvän kullin tyydyttämiseen ja runkkasi aina vain nopeammalla tahdilla sen vartta samalla kun tyttö yritti ottaa sen pitkästä varresta mahdollisemman paljon kurkkuunsa, mutta Jopen kurottaessa hieroaan tytön klitorista samalla työntäjään nopeuttaen ja Kalen aloittaessa tytön rintojen stimulointia ei Saara voinut enää kontrolloida kehoaan, vaan tyttö saavutti räjähtävän orgasmin miesten käsittelyssä.

Tytön supistelu oli myös liikaa Jopelle ja karjahtaen mies alkoi purkaa siementään Saaran sisään. Näky orgasminsa pauloissa vavahtelevasta teinitytöstä oli liikaa myös Marcukselle ja niinpä Saaran suuhun alkoi suihkuta paksua lientä miehen tummasta elimestä. Jopen vedettyä pehmenevän kalunsa tytön sisältä, eivät Saaran jalat enää kantaneet ja tyttö putosi polvilleen.

Pekka katsahti yhä laukeamisen jälkmainingeissa vavahtelevaan teinityttöön ja ajatteli tytön tarvitsevan nyt hieman hengähdysaikaa ja sanoi: Mitäs jos ajetaan takaisin edustustiloille, ei kai tässä ole enää tarvetta sinne yökerhoonkaan enää lähteä. Marcuksen siirtyessä housujaan yhä napittaen takaisin ohjaamoon ja auton nytkähtäesä taas liikkeelle, alkoivat matkustamossa miehet vetämään riisumiaan vaatteita taas ylleen.

Saaralle ojennettiin reilusti paperia, jolla tyttö voisi pyyhkiä reisilleen molemmista aukoista valuvia spermanoroja pois. Tytölle ojennettiin myös hänen rintaliivinsä, ja vielä hieman kostea paitapusero, jotka tyttö nopeasti pukikin ylleen saaden ylävartalonsa näin peitettyä. Saara käänteli päätään jotain etsien, mutta Joppe tajusi mitä tyttö oli vailla, ja noukki takapenkillä viskatut tytön punaiset sringit.

Saaran aikoessa sanoa jotain vastaan miehelle, naurahti Kale, arvaten oikein ettei nuorella tytöllä olisi paljon varaa ostella uusia alusvaatteita, ja sanoi: Jos se Saaralle vain siis sopii? Saaran korjatessa vielä hieman ehostustaan, pysähtyi auto komean, järven rannalla seisovan huvilan eteen.

Tyttö autettiin ulos autosta ja hänet ohjattiin kohteliaasti huvilaan sisälle. Saara ei voinut olla hymyilemättä kun miesten kädet vähän väliä kevyseti puristelivat tytön pakaraa seurueen siirtyessä huvilan aulasta kohti oleskelutilaa, josta kantautui vielä vaimeaa musiikkia. Saaran puhelimeen sopiva laturikin löytyi ja hetken päästä tyttö valitsikin Juulian numeroa. Sitte me nähtii Ville, mut se oli ihan jurrissa jonkun muijan kans ja sönkötti jotain et sut oli heitetty baarista. Tyttö myös hymyili hiljaa ajatellessaan että tietäisipä Juulia millaista kyytiä Saara olikin saanut.

Ja keneltä oot kyydin saanu? Siis mitä sä oot oikeen tehnyt? Mun rotsiki on vielä teiän autos! Saaran toistettua osoitteen luuriin, kuului Juulian kysyvä ääni: Oleks SÄ jonkun miehen kans siellä? Saara baby, et kai sä ole ollut tuhma ilman mun lupaani? Etkä saa sensuroida sit mitään! Saaran lopetettua puhelun hän huomasi, että Joppe oli tuonut tytön eteen kylmän siideritölkin ja tyttö siemaisikin siitä kulauksen.

Saunaosaston kohdalla Joppe kurkkasi siälle ja totesi kiukaan jo jäähtyneen. Saara sulki silmänsä, hänestä ei olisi vastustelemaan näiden aikuisten miesten haluja. Tytön hengitys syveni huohotukseksi, kun Pekka siirsi toisen kätensä tytön hameen alle ja sipaisi tytön yhä valuvaa jalkoväliä! Tilanne katksei hetkeksi kun Kale astui takaisin saunasta sanoen kiukaan olevan taas lämpeämässä. Koettakaas nyt edes hetki pitää sormenne kurissa, vaikka Saara pieni onkin kyllä melkoinen herkkupala ja houkutus.

Saaran posket punottivat ja tytön paita oli vain parilla alimmalla napilla auki, mutta sitä Saara ei edes huomannut.

Saunaosaston jälkeen Pekka johdatti heidät huvilan majoituspuolelle ja kertoi, että täällä kyllä mahtuisi yöpymään isompikin seurue ja mukavasti. Todistaakseen väitteensä mies avasi lähimmän huoneen oven näyttääkseen huoneiden sisustusta Saaralle. Huoneen koko tai sisustus ei kuitenkaan kiinnittänyt työn, eikä muidenkaan huomiota, vaan suurella parisängyllä miehen päällä ratsastavan nainen, joka suuret rinnat heiluen ratsasti voihkien allaan olevan miehen kalun päällä.

Palattuaan takaisin oleskelutiloihin olivat Juulia ja Pasikin saapuneet pihalle ja koputtelivat ovella. Kalen käytyä avaamassa pariskunnalle oven asteli lyhyeen hameeseen, piukkaan toppiin ja lyhyeen avoimeen nahkatakkiin sekä korkeakorkoiseen saapikkaisiin pukeutunut Juulia perässään farkkuihin, t-paitaan, nahkarotsiin ja bootseihin pukeutunut Pasi.

Tyttö aintoi katseensa kiertää huoneessa olijoita hetken, katsoi sitten Saaraan ja räjähti sitten nauramaan: Meiän kiltti pikku Saara on saanu munaa! En ois susta uskonu! Kerro ny, kenet kiltti pikku Saara on päästäny pöksyihinsä? Saara oli aina tiennyt Juulian olevan melkoisen rivo suustaan ja oli monasti todistanut tytön ja Pasin melkoisen rohkeita hyväilyjä julkisillakin paikoilla, mutta ihan tällaista hän ei osannut ystävästään odottaa.

Juulia huomasi saaneensa miesten huomion ja liioitellun teatraalisesti riisui lyhyen takin yltään. Samaan aikaa Pasi asteli myös Saaran luokse, hyväili toisellan kädellään tytön rintaa ja hiljaisella äänellä kysyi tytöltä: Saanks mä Pasi-kulta pitää vähän hauskaa? Pasin katseessa paistoi himo, kun hän veti Juulian puoleensa ja suuteli tätä ahnaasti.

Suudelman jälkeen poika läpsäisi Juuliaan pakaralle ja virnistäen sanoi: Meehän nyt sitten viihdyttämään meidän isäntiä! Niin sanottuaan Pasi kääntyi Saaran puoleen ja suuteli tyttöystävänsä ystävätärtä kiihkeästi ja pikkuhiljaa Saara alkoi vastata pojan suudelmaan. Juulia katsoi hetken ystävätärtään ja poikaystäväänsä ja kääntyi sitten oleskelutilan sohvilla istuvien miesten puoleen.

Riisuen toppinsa ja päästäen mustien rintaliiviensä peittämät D-kupin rintansa misten nähtäville, Juulia asteli kohti miehiä ja kysyi: Alku oli hieman laahaava ja loppu kiireisesti viimeistellyn oloinen, mutta yleisesti erittäin laadukas ja kiihottava tarina. Aktia oli hyvin, ja tarina hyvin kirjoitettu. Vähän kirjoitusvirheet häiritsivät, mutta lisää tarinoita vaan, oli tosi nautinnollista luettavaa. Asetelma, jossa kiltti nuori tyttö punastellen pettää poikaystäväänsä isomunaisten vanhempien herrasmiesten kanssa on aina kiihottava.

Ongelmana tarinassa on mielestäni se, että siinä on liikaa kamaa. Johdanto on liian pitkä, ja esimerkiksi mies baarissa jää täysin irralliseksi. Sekin, että homma jatkuu vielä huvilalla, jonne kaiken lisäksi ilmaantuu taas uutta väkeä, on ihan liikaa. Parempi olisi ollut keskittyä autossa tapahtuviin, sinänsä hyvin kuvattuihin tuhmuuksiin, ja lopettaa siihen.

Tarinan kirjoittamisen ja sen julkaisiin lähettämisen kanssa tuli hieman kiirettä, ja siinä oikolukeminen jäi vajavaiseksi, varsinkin kun itse tietää mitä on aikonut sanoa, ei aivot aina edes havaitse krijotusviheitä. Tarinasta tuli pitkä, pidempi kuin alun perin aioinkaan. Vaikka varsinainen päänäytös, eli tarinan runko oli päässäni valmiina jo pitkään, meni itse aloitukseen ja tapahtumien kuljettamiseen siihen pisteeseen yllättävänkin paljon tekstiä. Tarina myös tuntui elävän omaa elämäänsä ja alkavan paisua kuin pullataikina, eikä sen lopettaminen ollut kovinkaan helppoa.

Siksikin tarina varmasti tuntuu ikään kuin loppuvan kesken. Jatkoa on mahdollisesti, tai sanoisinko melkoisen varmasti tulossa, tarina kun on avannut muutamallekkin uudelle kirjoitelmalle oven. Virheitä oli ja muutenkin vaikealukuinen. En pysynyt tarinassa mukana. En ole pitkään aikaan lukenut yhtä sujuvaa tekstiä. Yksittäisiä kirjoituavirheitä löytyi, mutta mitään kovin pahoja. Novelli jäi kyllä ikävästi kesken. En pidä siitä, että tilanne jätetään kesken ja sitä jatketaan vasta seuraavassa osassa.

Tässäkin olisi ollut parempi lopettaa huvilalle menoon tai hoitaa Juulia ja Pasi kuvio samantien pois alta ja jatkaa kokonaan seuraa vassa osassa huvilan tapahtumilla tai esim Villen ja Saaran suhteen jatkolla tai Saaran alusvaate ostoksilla. Oi vitsi miten ihana! En ees pysyny laskuissa näissä orgasmeissa.. Mutta yhtäkkiä tunnen miten Ilonan vastustelu kääntyy, hän suorastaan painautuu minua vasten.

Suutelemme kunnolla…Miten ihanan kimmoisat pehmeät huulet! Tunnen jotain noloutta, kun isoksi paisunut mulkkuni painuu kovana vasten Ilonan lantiota. Ilona vetäytyy hiukan, vilkaisee alaspäin.

Kuulen käheän, hengästyneen oloisen äänen. Ilona käsi vetää pyyhkeen halkion etupuolelta auki ja suonikas paksu mulkkuni ponnahtaa esille pyyhkeen alta. Nainen tarttuu arastellen elimeen ja silittää sitä. En voi olla huokaisematta. Suutelemme, samalla kun naisen käsi hieroo jo aivan kivikovaa munaani. Tunnen miten pyyhe putoaa yltäni.

Olen alastomana kuntosalilla ja helvetin seksikäs nelikymppinen nainen hieroo jyskyttävän kovana seisovaa mulkkuani. Tasoitan peliä, vetäisen Ilonan ylävartalon trikoon pulleiden rintojen alle. Ilona on leikissä mukana ja pyörähtää ympäri, työntää ihana trikoopersettään kovaa paljasta mulkkuani vasten.

Minun on helppo heittää rintsikat pois. Hieron valtavia alastomia rintoja takaapäin, kourin. Katson paljon lyhyemmän naisen olkapäiden yli, kun jätän kovenevat nännit sormieni väliin, annan niille kunnon hierontaa.

Työnnän käteni Ilonan trikoisiin ja lasken housuja, yli pyöreän pyllyn. Vilkaisen alas ja voi hitto miten seksyltä Ilonan lantio ja perse näyttää. Ilona suoriutuu trikoistaan nopeasti kiemurrellen eroon, autan kädet valtavasta kiimasta täristen. Ilona nojaa käsin nojapuihin, nojaa alaspäin, tarjoaa itseään takaapäin…Ei varmaan maailmassa olisi miestä, joka tuota kutsua voisi vastustaa. Tartun kunnolla lantiosta kiinni, väkevin kourin ja työnnän lantiotani vaistomaisesti eteenpäin, toinen käteni käy takaapäin Ilonan pillulla…ihanan läpimärkä, turpea, huh….

Väistämätön tapahtuu nopeasti, yhteisestä kiimaisesta halusta kyrpäni tunkeutuu Ilonan pillun huulien väliin, hitaan päättäväisesti se painuu valtavan ahtaasti syvemmälle, pohjaan saakka. Alan naida Ilonaa hitaasti, päättäväisesti, niin että tunnen miten nainen on vallassani. Ilonan uikuttaa ja työntää jumalaista persettään, suuret rinnat heiluvat vapaina, vain yläosan toppi on vatsan ympärillä leveänä vyönä.

Tunnen miten munani yhä kasvaa Ilonan sisällä, naimisen tunne mulkussani on aina vain voimakkaampi. Alan naida kovempaa, lantioni liike on kovaa…lätisee ihanasti…. Ilonan rivot puheet kiihottavat minua valtavasti…mulkussani tuntuu kuumotus…en kestä enää kauan…nain aivan tiedottomassa tilassa…lätisee….

Haluan vastustella tulemistani ja se kiihottaa minua aina lisää, olen sen oppinut, kun yrittää pidättää…tulee pian…on rivoa tulla ja se kiihottaa…. Samassa tunnen miten munani kuumotus muuttuu tuleksi, ala purkautua tuohon jumalaiseen pilluun…lantioni painaa kyrpäni pohjaan ja purkaudun sisälle, mulkkuni nytkii litisevässä Ilonan pillussa….

Lähes taju menee, Ilona huutaa jotain…oioioi…. Sanna katsoi kulliani ja sanoi suu ammollaan vau mikä ihana kyrpä pitkä ja paksu mä oon kuule ihan kiimassa ja märkänä.

Kaivoin kortsun valmiiksi ja aloin hyväillä Sannaa puristelin kauniita rintoja suutelin kaulaa ja niskaa käsi löysi tiensä jalkojen väliin karvattomalle pillulle mikä oli ihan märkä Sanna meni selälleen sänkyyn levittäen reidet minä polvistuin eteensä ja aloin nuolla pillua hän huokaili miten hyvää tekee puristelin rintoja hyväillen siroa vartaloa kauttaaltaan.

Sanna hyrisi nautinnosta kiemurteli kun nuolin klitorista ja häpyhuulia nostin hänen jalkansa olkapäilleni työnsin kieltäni niin syvälle pilluun kuin sain hivelin rintoja nännejä ja koskettelin klitorista sormellani hän voihki äänekkäästi enkä kuullut kun Heidi ja Riitta olivat tulleet saunalle. Sanna huudahti työnnä komeaa kyrpääs mun pilluun mut oo varovainen toi on niin valtava laitoin kortsun ja nytkytin terskaa häpyhuulia pitkin enkä työntänyt sisään vaikka Sanna lähes huusi tule äkkiä mä saan orgasmin haluun saada sen sun kyrvästäs asetin terskan kohdalleen ja painoin kullini liukkaaseen pilluun mikä oli kyllä melkoisen tiukka.

Sanna ähisi varo nyt se on liian iso kyrpä mulle mutta tule silti mä oon jo saanu pieniä orkkuja, sain työnnettyä sen verran mikä mahtui ja aloin liikkua edestakaisin Sanna oli reidet ihan äärimmillään ja huudahteli kyrpä tekee hyvää mun pillu on ihanan täynnä liikuin nopeammin Sannan rinnat heiluivat edestakaisin ja nainen oli ihan sekaisin. Vedin kullin pois käänsin naisen kontalleen työnnyin takaapäin pilluun ja Sanna oli tulossa repi peittoa myttyyn puski vastaan parikymmentä nopeaa työntöä kunnes hän huusi täyttä kurkkua ihanaaa kyrpää aaaah perse tärisi ja nytkähteli minä lisäsin tahtia kun tunsin kihelmöinnin palleissani se hetki kun tietää että tulee mutta se on kuitenkin vielä edessä on parasta mitä voi kokea.

Nylkytin kunnes silmissä välkehti, sperman purkautuessa Sanna yhä hihkui kun pumppasin kulliani häneen, lauettuani jäin paikoilleen kulli syvällä pillussa nauttien raukeasta olosta mikä orgasmia seuraa.

Sanna sanoi olet antanut elämäni parhaan nautinnon vaikka pillu onkin varmaan arka pitkään kun sun kyrpäs on sitä venyttänyt, kuulimme askeleita ja vedin kullin pois pillusta käännyin ja näin miten Heidi ja Riitta katselivat avoimesta ovesta kasvot hymyssä kortsu roikkui spermalastin venyttämänä ja Heidi katsoi kasvot punaisena liikahdellen rauhattomasti.

Sanna oli vieläkin perse pystyssä pillu avoinna oli varmaan toisille aika rietas näky, Riitta sanoi olevankin varmaan aika saunoa vai onko Heidillä jotain muuta mielessä kun olet niin hiljaa Heidi riisui puseronsa sekä hameen ja tuli punaisissa alushousuissaan viereeni veti varovasti kortsun kullistani ja polvistui nuolemaan spermaista terskaa.

Sanna oli noussut ja horjui saunaan, menin selälleen sänkyyn ja otin Heidin päälleni kasvot haarustassaan raotin pikkuhousuja levitin vaalean karvan reunustamaa pillua alkaen nuolla häpyhuulia tunsin Heidin imevän kulliani yskähdellen,Heidin klitoris pullotti esillä ja oli helposti hyväiltävissä.

Se paisui lisää tuli ulos tupestaan kuin pieni suippo terska Heidi päästi kullini pois suustaan painoi pilluaan vasten suutani ja jännittyi äänettömänä tärisi ja jännittyi monta kertaa peräkkäin, kun yritin nuolla lisää hän kierähti nopeasti pois sanoi ettei kestä enempää vaan on saatava toipua.

Nousin otin kortsun rullasin sen kullin päälle ja sanoin että sopii tulla heti kun siltä tuntuu kulli nytkyi sydämen lyöntien tahdissa Heidin katsoessa sitä ihastuneena, ota mut pystyssä tossa seinää vasten hän sanoi ja nojasi seinään. Siirryin sänkyyn ja laskeuduin varovasti sellälleen onnistuen pysymään sisäkkäin Heidi alkoi ratsastaa nopeaan tahtiin eikä siinä paljoa tarvittu kun käsilläni hypittäen hentoa naista sain mahtavan orgasmin kulli tapasi pillun pohjaan ja silloin Heidikin huusi pysyimme sisäkkäin kunnes olin saanut täyden tyydytyksen.

Kun olin toipunut ja otin kortsun pois oli Riitta alasti ja runkkasi pilluaan huohotti ja sanoi, haluan tuon jätti kullin sisääni ota minut, menin hänen eteensä levitin reidet ja otin hänet seisaaltaan. Riitan pillu oli niin tiukka ettei kullistani mennyt kuin puolet sisään mutta se tuntui hänelle riittävän koska Riitta ulvoi pian orgasmin tullessa ja retkahti veltoksi, sain pidettyä hänestä kiinni ja siirryimme lattialle. Asetin hänet eteeni kontalleen ja työnnyin hurjalla tahdilla pilluun, Riitta ulvoi ja vaikeroi repeän apuun naiset pilluni repeää, Sanna ja Heidi tulivat kiinni meihin ja hyväilivät pallejani ja Riitan klitorista.

Työnsin kullini pillun pohjaan ja Riitta sai valtavan orgasmin heitteli päätään ja ulvoi, jatkoin hurjalla tahdilla kunnes tunsin että tulee, rynkytin niin nopeaan tahtiin kuin pystyin ja spermaa purkautui Riitan pilluun.

Riitta lysähti lattialle ja kullini luisti pois pillusta, Heidi otti sen suuhunsa ja imi nuoli kunnes oli saanut kaiken sperman suuhunsa, Sannakin otti kullini nuoltavakseen mutta ei sieltä enää mitään tullut.

Kierähdin selälleen lattialle ja naiset tulivat kiinni minuun, Riitta sanoi ettei pillunsa enää koskaan halua kuin minun kullini sisäänsä samaa vakuuttelivat Sanna ja Heidikin, levättyämme menimme uimaan ja naiset pesivät järvessä innokkaasti kulliani mikä alkoi taas kasvaa. Sanna Heidi ja Riitta menivät nojaamaan laiturin kaiteeseen missä tungin vuorotellen pillusta toiseen kunnes naiset olivat jokainen saamassa orgasmin, nussin kuin hengen hädässä kulli pillusta toiseen ja vuoron perään kunnes naiset saivat orgasmit.

Järvellä kaikui kiima huudot kun sain Sannan Heidin ja Riitan tyydytettyä, painelin Sannan pilluun kulliani kunnes olin jo lähes orgasmissa, Sanna vajosi alas ja työnnyin nopeasti Heidiin, kolmisen kymmentä rajua työntöä ja spermaa ruiskusi pilluun, karjaisin kuin apina mies ja rytyytin kunnes olin saanut täyden tyydytyksen.

Menimme saunaan ja nautimme hiljaisina raukeina makoisista löylyistä, Sanna sanoi sinulla on valtavan kova potenssi en ole koskaan tiennyt että joku mies voi nussia kolme naista yhteen menoon orgasmeihin ja itsekkin olet lauennut moneen kertaan. Katsoin heitä ylpeyttä tuntien runkkasin suonikkaan kullini kuntoon ja sanoin ettei se tähän loppunut, nyt saatte jokainen kullin pilluunne niin kuin itse haluatte minä olen käytössänne ja otan jokaisen teistä kunnes saatte täyden tyydytyksen ja kerron sitten salaisuuteni miksi pystyn nussimaan lähes kuinka paljon tahansa.

Saunassa raikui kiiman huudot kun Sanna Riitta ja Heidi saivat käyttää valtavaa kulliani niin pitkään kunnes jokainen oli tyydytetty ja rynkytin itseni orgasmiin pilluja vaihdellen naisten ollessa ihan läkähdyksiin nussittuina kun vihdoin sain orgasmin ja sen sai Sannan pillu ottaa vastaan.

Olen jostain syystä joutunut huoneeseen, jossa on lisäkseni täysin mustaa miestä. Siis todella mustaa, ei mitään puolineekeriä. Käteni ovat sidotut joihin koukkuihin katossa siten, että olen Y-asennossa keskellä lattiaa. Seinällä on suuri peili, josta näen itseni kokonaan. Ylläni on valkoinen ohut toppi, josta nänninpihat ja nännit näkyvät selvästi läpi. Lisäksi minulla on ohut hame, joka ylettyy hiukan polvien yläpuolelle. Miehet turpeine huulineen tulevat ympärilleni ja alkavat hyväillä vartaloani joka puolelta.

Näen peilistä miten mustat kädet kourivat rintojani ja venyttelevät paisuneita nännejäni. Näen, miten yhden miehen kädet kourivat jalkoväliäni. Pakaroitani puristellaan yhä kovenevin ottein ja pilluni valuttaa nesteitään pitkin jalkojani.

Rintojani kouritaan kohtuullisen kovakouraisesti ja nännejäni venytellään voimakkaasti. Pari miehistä suutelee kaulaani. Tunnen, miten pilluuni upotetaan sormia, jotka soutavat siellä edestakaisin. Pyllyni saa saman käsittelyn. Tunnen kädet joka puolella vartaloani. Erityisen kiihottavaa on nähdä peilistä täysin mustat kourat kourimassa rintojani ja haarojani. Joku hieroo paisunutta klitoristani, mutta ei niin kauaa, että saisin orgasmia.

Sitten minut kaadetaan sängyn päähän ja miehet käskevät minun levittää jalkani sekä avaamaan vittuni avoimeksi. Minun pitää myös kerjätä, että he panisivat minua. Levitän käsilläni pillunhuulet äärimmilleen ja joku miehistä tulee jalkojeni väliin ja alkaa naida minua todella paksulla kyrvällään.

Toinen mahtikalu työnnetään suuhuni. Imen ja nuolen isoa kyrpää niin hyvin, kuin voin ja samalla minua pannaan pitkillä ja rauhallisilla työnnöillä. Pari miehistä imeskelee nännejäni ja kourii samalla rintojani. Välillä miehet vaihtavat paikkoja että jokainen saa panna minua haluamansa ajan. Jossain vaiheessa joku miehistä saa päähänsä imeä fritsuja rintoihini. Muut yhtyvät toimeen ja ne, jotka eivät ole panemassa minua tai nussimassa suutani imevät merkkejä rintoihini. Kun rintani ovat todella syödyt, niin miehet käskevät minun puristaa rintani yhteen ja alkavat yksi kerrallaan runkata spermoja rinnoilleni, kun viimeinen miehistä vielä panee minua jättikyrvällään, niin laukean ja saan sellaisen orgasmin, että maailma mustenee silmissäni.

Siinä minä sitten tärisen spermalla kuorrutettuna ja minua panneet mustat miehet katselevat vieressä. Kerran kun vielä Tomin putkiasentajana sain keikan yhteen maalaistaloon. Patteriventtiilit piti siellä vaihtaa.

Saavuin perille, ketään ei olut kotona. Aloin vaihtamaan venttiileitä ja työ sujui hyvin. Kun työ oli valmis, katselin siellä ympärilleni ja näin sängynpäädyssä valokuvia. Niissä esiintyi noin 50v komeahko ja isokokoinen nainen alasti eri asennoissa. Kun kerran olin talossa yksin, päätin mennä vessaan tarkistamaan kuvia vähän tarkemmin.

Olin siellä varmaan puoli tuntia ja kun tulin pois ja menin viemään kuvia takaisin paikoilleen, huomasin kauhukseni että talon emäntä oli tullut kotiin. Viivyitpä kauan siellä vessassa hän sanoi. Sopertelin jotain kovasta vatsasta ja koitin piilottaa epätoivoisesti kädessä olevia kuvia.

Toivottavasti viihdyit siellä kuvieni kanssa hän sanoi ja jatkoi: Yritin valehdella että en ollut kuvien kanssa vessassa mutta turhaan. En voinut muuta kuin suostua. Jouduin riisuutumaan alasti ja odottamaan nurkassa kun hän haki vitsat ulkoa.

Nyt tulet tänne ja menet vatsallesi sänkyyn, tottelin. Samassa vitsat alkoivat iskeytyä pakaroilleni, iskuja sateli useita, pakarani olivat kuin tulessa. En ollut kokenut sellaista kipua ennen , rukoilin lopettamaan. Turha huutaa, hän vastasi, nyt ei itku auta!

Olin jo todella peloissani ja pakarani tuntuivat olevan tulessa, mutta piiskaus jatkui ja jatkui! Äkkiä piiskaus loppui ja hän sanoi että nyt perseeni näytti kauniilta, se oli täynnä tummia juovia , ja kipu oli sen mukainen. Luulin jo että pääsen lähtemään vaikka epäilinkin että pystynkö kävelemään saati istua autoon.

Mutta, mitä vielä, nyt hän komensi minut selälleni ja kertoi että kyrpäni piiskataan myös. Nyt jo pelotti, mutta en voinut mitään. Samalla piiska alkoi iskeytyä kyrvälleni. Nyt vasta tiesin mitä kipu tarkoittaa! Olin aivan sekaisin kivusta ja piiskaus sen kuin jatkui, itkin ja rukoilin.

Hän huomasi ja sanoi koska kestin piiskan kuin mies vaikka itkin kuin pikkukakara autan sinut saunaan että voidaan pestä sinut ja laastaroida rikkimenneet paikat! Kun hän pesi ja huuhteli kyrpääni alkoi se kivusta huolimatta nostaa päätään. Hymyillen hän sanoi että koska olet jo nähnyt minut alastomana valokuvissa saat nähdä minut myös luonnossa.

Työpäivästäni tuli pitkä ja kivut tuntuivat parinviikon ajan vaikeuttaen istumistani, mutta myös emännästä jäi miellyttävä vaikutelma ja lopuksi hän lupasi soittaa minulle jos vielä tarvitsee putkimiestä. Tehtaan kahvihuoneessa tunnelma tiivistyi kun naispuolisten työntekijöiden nimiä sisältäviä nimilappuja nostettiin yksi kerrallaan muovirasiasta.

Jukka otti toiseksi viimeisen lapun, avasi sen ja sanoi "Saija". Huumaava kauhun ja kiihkon sekainen tunne täytti Päivin mielen, ja kun hän kuuli Jukan sanovan "Päivi, eli Barbie" avattuaan viimeisen lapun hän ei ollut aivan varma siitä että osallistuminen tähän viikoittaiseen arpajaiseen oli sittenkään ollut hyvä idea. Joka tapauksessa, hän oli osallistunut ja voittanut, tai tullut voitetuksi, tai tullut palkinnoksi, ihan miten sen halusi ajatella.

Päivi oli kuullut arpajaisista huhuja heti kun oli tullut kesän alussa tehtaalle kesätyöntekijäksi. Hän kyllä tiesi että monissa firmoissa varsinkin tuotannon puolella oli perjantaipulloarvonta, jossa myytiin pitkin viikkoa arpoja perjantaina tehtävään kossupullon arvontaan.

Euron arvalla saattoi voittaa kossupullon. Jostain tämmöisestä hän arveli olevan kyse. Vaalea, parikymppinen Päivi oli konttorin puolella töissä, eihän tuotannon puolella ensi keväänä valmistuvalle myyntiassistentille ollut sopivia töitä. Pitihän tehtaan puolellakin käydä että tiesi mitä myydään, ja heti ensimmäisenä työpäivänään Päivi oli tajunnut että toimiston puolella ihan asialliselta vaikuttava paitis, lyhyehkö hame ja korkokengät olivat huomiota herättävät hänen kävellessään tehtaalla, haalarimiesten keskellä.

Miehen mittailivat häntä katseellaan päästä varpaisiin, Päivi tunsi kuinka he riisuivat hänet katseellaan. Joku jopa vihelsi hänen peräänsä mutta Päivi jatkoi eteenpäin posket punaisina. Päästyään omaan huoneeseensa ja istuttuaan hetken Päivi rauhoittui, ja huomasi yllätyksekseen että hän oli kiihottunut.

Hänen pillunsa oli märkä ja turvonnut pulleaksi. Päiviä nolotti että hän oli innostunut näin paljon työmiesten katseista. Juhannukseen mennessä Päivi oli oppinut nauttimaan tilanteesta. Miehet olivat keksineet hänelle lempinimen Barbi.

He sanoivat että hänet oli tehty samoilla muoteilla kuin Barbie nukke. Päivi oli itsekseen samaa mieltä, lantio ei onneksi ollut niin luonnottoman hoikka kuin sillä nukella.

Aina kun hän oli sillä päällä, hän puki aamulla päälleen niin paljastavat vaatteet kuin kehtasi. Päivän aikana hän sitten keksi tikusta asiaa päästäkseen tehtaan puolelle, ja hän nautti kävellessään korot kopisten, lanteet keinuen tehtaan läpi. Miehet viheltelivät hänelle avoimesti ja hän vastasi heille hymyllään. Kerran hän jopa pudotti "vahingossa" nipun papereita lattialle eikä pitänyt turhaa kiirettä niiden keräämisessä.

Paperit olisi tietysti voinut kerätä kyykistymällä niiden luo, mutta Päivi keräsi ne ihan piruuttaan seisten, suorin jaloin, suoraan sanoen pyllistäen ja lyhyt kesämekko nousi varmasti niin korkealle että työmiesten ei tarvinnut arvailla hänen stringiensä väriä. Tämän tempauksen jälkeen Päivin oli mentävä vessaan tyydyttämään itseään, eikä hänen tarvinnut kuin hipaista klitorista sormellaan kun hän sai jo orgasmin.

Elokuussa, paria viikkoa ennen kesätyönsä päättymistä Päivi oli kutsuttu arpajaisiin mukaan. Markku, työnjohtaja oli tullut hänen puheilleen. Tämä on paljon parempi juttu. Firman naiset jotka haluavat osallistua laittavat nimensä arpalipukkeeseen, samoin miehet oman nimensä omiin lipukkeisiinsa.

Sitten perjantaiaamuna arvotaan palkinto eli nainen, ja sitten voittaja eli mies. Voiton lunastus tapahtuu perjantai-iltana tuolla minun kopissani, keskellä tehtaan lattiaa, arvonnassa hävinneiden katsellessa kopin ikkunoista.

Nyt hän ymmärsi miksi tehtaan puolella paloi perjantai-iltana valot aina senkin jälkeen kun hän oli lähtenyt viimeisenä konttorista viikonlopun viettoon. Hän yritti sanoa että idea kuulostaa sanoinkuvaamattoman törkeältä, mutta sanat takertuivat hänen kurkkuunsa.

Markku huomasi hänen epäröintinsä. Kaikki arvan ostaneet pääsevät katsomaan. Tosin tässä on sellainen juttu että kun naiset täyttävät arpalipukkeet keskiviikkona, nimet kerrotaan miehille ja miesten ostamien arpalipukkeiden määrää ei ole rajoitettu. Eli jos sinä olet mahdollinen palkinto niin voit olla varma että minäkin laitan monta lipuketta joissa on nimi Markku.

Tosin jos mahdollisissa palkinnoissa eli naisissa on myös Hellevi, se osa-aikainen, ensi vuonna eläkkeelle jäävä siivoja niin en laita kyllä kuin yhden arvan. Mitä minä siitä saan? Hän tajusi lähteneensä leikkiin mukaan. Lisäksi saat puolet arpajaisten tuotosta, toinen puoli menee virkistysrahastoon. Naisille arvat maksavat 10 euroa, miehiltä ensimmäinen arpa 10 euroa ja siitä eteenpäin seuraavat aina kaksi kertaa enemmän. Toinen siis 20 euroa, kolmas 40 euroa, neljäs 80 euroa ja niin edelleen.

Jos pääset ryhdyt keskiviikkona mahdolliseksi palkinnoksi eli perjantaipilluksi, sinulla on torstai aikaa saada miehet ostamaan sinun arpojasi mahdollisimman paljon.

Kaikki keinot ovat sallittuja. Jos arpa valitsee sinut perjantaipilluksi, saat palkinnoksi rahaa varmasti kuukausipalkkasi verran. Jos joku muu nainen arvotaan palkinnoksi, sinä et saa mitään vaan palkintona oleva nainen saa potista puolet. Vaikka sinunkin keräämiäsi rahoja siellä on. Sama toimii toisinkin päin. Reilu peli vai mitä? Toisille riittää sekin, raha on sivuseikka. Ja kun tähän oli kerran lähdetty, Päivi päätti että hän tosiaan pitäisi huolta siitä että hän saisi kunnon rahapotin jos pääsisi palkinnoksi.

Niinpä hän laittoi keskiviikkona nimensä arpaan, ja tehtaalle levisi yhdessä hujauksessa tieto siitä että toimiston Barbi kesätyttöä voi joku päästä naimaan perjantaina. Päivi puki torstaiaamuna ylleen ohuen ohuet, vaaleat stay up -sukat joissa oli saumat takana, lyhyen mustan nahkahameen jota hän ei ollut koskaan aikaisemmin kehdannut pitää selvin päin sekä topin ilman rintaliivejä.

Parikymppisen naisen rinnat eivät liivejä kaivanneetkaan vaikka kohtalaisen kokoiset olivatkin. Jalkaan vielä niin korkeakorkoiset kengät että Päivi tiesi jo etukäteen että jalat tulisivat kipeiksi. Pikkuhousut hän jätti pitkän epäröinnin jälkeen kokonaan pois. Päivi katseli itseään peilistä ja totesi näyttävänsä siltä mitä olikin: Pään ylpeä asento kertoi että hän tiesi näyttävänsä hyvältä.

Päivi sai heti töihin tultuaan nuhteet toimitusjohtajalta. Asentajat poraavat vahingossa polveensa jos näyttäydyt siellä". Päivillä ei ollut aikomustakaan pitää lupaustaan.

Hän oli melkein koko päivän tehtaan puolella, kävi lähes jokaisen miehen luona vaikka puhumassa ilmoista jos ei muuta keksinyt. Hänen nänninsä nöpöttivät topin läpi, ja jos tuoli tai pöydänkulma oli vapaana niin hän istui sille jutellessaan miesten kanssa. Lyhyt hame nousi silloin mukavasti ylöspäin ja stay up -sukan pitsireunus tuli näkyviin. Miesten katseet kiersivät hänen punattujen huultensa, muhkeiden rintojensa ja reisiensä väliä.

Päivi nosti istuessaan toisen jalan toisen päälle, ja varmasti muutama mies huomasi ettei hänellä ollut pikkuhousuja. Päivin oli käytävä päivän aikana kolme kertaa tyydyttämässä itseään, hän oli jo tästä päivästä niin kiihottunut. Päivi tiesi että arpakauppa kävi kuin siimaa työnjohtajan kopissa. Viimein perjantai-iltapäivä oli siis koittanut. Hän oli kuin olikin perjantaipillu.

Nyt olisi vuorossa voittajamiehen arvonta. Arpalipukkeita oli ollut suorastaan muovikassillinen, ja voittajaksi tuli liki parimetrinen, nelikymppinen varastomies Pertti. Pertti oli perheellinen mies mutta hän tuskin sitä muisti ahmiessaan silmillään Päiviä, palkintoaan. Ei Pertti tehtaan miehistä ihan rumimmasta päästä ollut vaikka olikin kaksi kertaa Päivin ikäinen. Kello tuli kuusi ja Päivi avasi työnjohtajan kopin joka oli keskellä tehtaan lattiaa. Hän lukitsi oven takanaan. Näin häntä oli neuvottu tekemään, koska viime talvena joku "arpajaispalkinnon lunastus" oli muuttunut joukkoraiskaukseksi arvonnassa hävinneiden miesten tunkeuduttua koppiin.

Kopissa oli isot ikkunat joka seinällä jotta sieltä voisi valvoa työntekijöitä joka suuntaan. Kopissa oli valot, mutta muut tehtaan valot olivat sammuksissa, ja arpajaisiin osallistuneet olivat ryhmittyneet ikkunoiden lähelle. Päivi alkoi riisua hitaasti vaatteitaan. Hän avasi paitansa napit yksi kerrallaan, kävellen kopissa olevan pöydän ympäri jotta kaikki näkisivät hänet joka puolelta.

Päivi oli päättänyt antaa palaa, kunnia menee mutta mainetta tulee. Seuraavaksi lähtivät rintaliivit, sitten hame ja pikkuhousut. Päivi nousi pöydälle istumaan ja nosti polvet rintaansa vasten ja levitti pilluaan. Ikkunasta Päivi näki kuinka rasvaisten haalareiden vetoketjut aukesivat ja miehet alkoivat runkata.

Jotkut naisista työnsivät myös kätensä housuihinsa, jotkut alkoivat ottaa viereisiltä miehiltä suihinsa. Päivi pyöritti sormeaan klitoriksellaan ja sai jo ensimmäisen orgasmin.

Pertti tuli huoneeseen Markulta saamallaan avaimella ja laittoi harmaan kangaskassin naulaan. Tunsin pillun tuoksun ja tajusin, että Leena oli tarjoilijan katsoessa kuljettanut sormeaan pillussaan!

Leena oli yhtä hymyä ja minä tärisin kiihkosta. Tarjoilija toi puhtaan haarukan ja katsoi minuun ihmetystä silmissään. Hymyni kertoi, että kaikki hyvin ja huuliaan lipoen sekä Leenalle pitkän katseen suoden kaveri poistui töihinsä.

Alapuolellamme ravintolasalissa oli jo jonkin aikaa istunut ikäisemme pariskunta, jonka mies istui Leenaa vastapäätä parin metrin päässä, mutta siis alaviistossa. Pariskunnan rouva oli selin meihin kuten minäkin olin siis selin tuota pariskuntaa päin. Leena hymyili minulle ja sanoi, "Alapöydän kaveri tuntuu olevan kiinnostunut minusta.

Taisi huomata pikku leikkimme. Sellainen, jonka voisi päästää pilluani nuolemaan. Rouva on kyllä sen näköinen, että sopisi seurakunnan tyttökerhon vetäjäksi. Mies yrittää keskustella rouvan kanssa, mutta vähän väliä ukon katse kääntyy tänne. Pitäisiköhän vähän sekottaa miesparan ajatuksia Ikinä aiemmin ei Leena ollut tuollaista kieltä käyttänyt.

Ja vielä funtsii, että voisi antaa tuon itseään nuolla. Ja minulle siitä kertoo. Leena nojautui tuoliinsa venyttäen jalkansa syvälle pöydän alle. Ikäänkuin rentoutuen ja venytellen. Jälleen kädet hävisivät pöydän alle. Samaan aikaan Leena jutteli jotain jostain konsertista yms. Minunkaan hehkuvat korvani eivät Leenan sanoja huomioineet vaan ajatus työskenteli siinä, mitä Leena oli tekemässä. Leenan toinen käsi ilmestyi pöydän alta ja noukki veitsen pöydältä. Veitsen kahvapää oli tukeva ja liki sormen paksuinen.

Leena vei veitsen pöydän alle ja yhä minuun katsoen muuttikin yhtäkkiä jutun aihettaan: Juuri nyt levitän vasemman käden sormilla häpyhuuliani ja oikeassa kädessä minulla on se muhkurapäinen veitsi. Vien veistä hitaasti kohti pilluani. Nyt sen kylmä kärki koskettaa huuliani. Painan sitä hitaasti huulieni väliin. Kuljetan kärkeä ylös alas huulieni välissä. Nyt se tuntuu jo lämpimältä ja liukkaalta. Se kaveri näkee suoraan hameeni alle. Sen miehen katse porautuu pilluuni.

Työnnän veitsen päätä hitaasti sisääni. Hieman takaisin ja taas vähän lisää sisälle. Nyt työnnän koko kahvan sisään Katse oli poissaoleva mutta Leena teki kaiken siten, että lähistön muissa pöydissä ei huomattu mitään erikoista. En vieläkään viitsinyt kääntyä katsomaan, kuka kaveri näkymistä nautti, mutta varmasti nautti. Leenan nännit näkyivät selvästi puseron läpi ja mieleni olisi tehnyt kosketella ja imeä niitä. Leena nosti kahvastaan pillunesteiden voiteleman veitsen pöydälle ja käsi katosi saman tien takaisin pöydän alle.

Yhä kovempaa ja kiivaammin Leena puri hammasta ja ynisi nautinnon puistattaessa häntä hilliten kuitenkin reaktiotaan siten, että emme herättäneet ylimääräistä huomiota.

Leena rauhoittui ja istui taas normaalisti tuolilleen. Katsoen ohitseni alapöydän mieheen, Leena antoi lähetti hänelle lentosuukon ja naurahti. Käännyin katsomaan ja näin pöydässä miehen, jonka poskipäät hehkuivat ja joka juuri pyrki olemaan kiinnostunut rouvansa ajatuksista. Rouva kurotti koskettamaan kämmenselällään miehensä poskia ja olin kuulevinani jotain yllättävästä kuumeesta ja heikosta olosta. Hetken kuluttua pariskunta nousikin ylös miehen pitäessä kättään taskussaan ilmeisesti hilliten kaluansa parhaansa mukaan.

Siis en muista olleeni koskaan näin kiihottunut. Tämä on mielettömän kiihottavaa. Maksoimme ravintolalaskun ja lähdimme kävelemään lämpöiseen iltaan. Halusimme aistia kesäillan tunnelmaa ja vaeltelimme Aurajoen rantaa pitkin. Ihmisiä oli paljon liikkeellä ja terassit täynnä iloisia illanviettäjiä. Juttelimme niitä näitä, pysähdyimme rantaterassille oluelle ja nautimme jännittävästä tunnelmasta. Ilta oli vielä alussa, leikkimme yhä käynnissä. Kun kello alkoi lähestyä yhtätoista, ilma viileni auringonlaskun myötä selvästi ja lähdimme kohden hotellimme yökerhoa.

Hamburger Börsin Night Club on suosittu paikka Turussa ja ajattelimme, että vietämme siellä loppuillan. Yökerhossa ei ollut vielä ennen puoltayötä paljoakaan ihmisiä, nykyään kun juhlijat tulevat ravintolaan vasta puolen yön jälkeen.

Löysimme siis rauhallisen istumapaikan, josta näki hyvin sekä tanssilattialle että baaritiskille. Leena otti siiderin ja itse tilasin oluen. Nauttiessamme juomista ja toistemme seurasta väkeä alkoi pikkuhiljaa tulla yhä enemmän ja tanssilattialla alkoi olla aika-ajoin jo ruuhkaakin. Tanssimme muutaman hitaan kappaleen keskenämme hyvällä ja lämpöisellä fiiliksellä toisiamme halaten. Pöydässämme istuen katselin yökerhon väkeä ja ihastelin monia kauniita kasvoja ja muodokkaita vartaloita.

Tanssilattialla usampikin vetävän näköinen nainen kiemurteli sillä tapaa, että siitä erotiikka ei ollut kaukana. Oli minihametta, tiukkoja housuja, uhkeita rintavarustuksia, paljastavaa ja peittävää ja ennenkaikkea iloisia ilmeitä ja värettä. Syvälliset ajatukseni katkaisi Leena, joka sanoi pehmeällä ja seksikkäällä äänellään: Jo jonkun aikaa olen pelaillut silmäpeliä tuon kookkaan herrasmiehen kanssa, joka seisoo tuolla vasemmalla pystypöytään nojaillen.

Luulen, että on leikin seuraavan vaiheen aika. Vaivihkaa käänsin katseeni Leenan tarkoittamaa miestä kohti. Olin itsekin huomannut kaverin, kun hän oli saapunut yökerhoon. Hän oli juuri sitä sellaista tyyppiä, joka aina huomataan.

Sellainen, joka tullessaan täyttää ikäänkuin tilan. Isokokoinen, roteva, tumma, komea, ryhdikäs ja eleiltään itsevarma. Silmissään kuitenkin lämmin pilke ja huulillaan hymy, joka kertoo positiivisesta luonteesta.

Tuo mahtiuros oli pukeutunut tyylikkääseen ja siistiin pukuun, joka jonkun toisen päällä saattaisi olla ns. Arvioin hänen olevan iältään hieman yli 40 vuotias eli vähän vanhempi kuin mitä me olimme, mutta vartaloltaan ja olemukseltaan hyväkuntoinen ja voimakas. Et taida vähään tyytyäkään. Kyllä sinä tiedät rakas Leena ei koskaan ollut tyytynyt vähään, tyyliä ja taitoa täytyy olla, vaatimukset ovat kovia, mutta senpä takia yhdessä ollaankin.

Enhän toki ihan turha ukko ole minäkään. Naukkailin oluttani ja katselin mitä tulee tapahtumaan. Leenan katse suuntautui saaliiksi valittua miestä kohden. Viehkeä hymy huulillaan ja jalka toisen päällä siten, että reidet tarjosivat aimo annoksen nähtävää, hän asetti itseään 'tyrkylle' nimenomaan tuolle urokselle. Jo aiemmin leikitty silmäpeli sai aikaan sen, että mies nyt tilaisuuden tullen lähti samantien liikkeelle kohti Leenan pöytää ja tyylikkäästi kumartuen sanoi jotain Leenalle.

Kyseessä oli tanssiin kutsu ja Leena miestä silmiin tuijottaen nousi pöydästä miehen kädestä kiinni pitäen. Menossa oli hidas kappale. Leena oli miestä pään verran lyhempi ja jutellessaan joutui katsomaan ylöspäin. Pari pyörähteli sujuvasti musiikin tahdissa miehen viedessä tanssia taidokkasti ja varmasti.

He näyttivät nauttivan tanssista ja toistensa seurasta. Hymyt, otteet ja eleet kertoivat, että he olivat päässeet heti samalle aaltopituudelle. Toisen hitaan aikana Leena painoi päänsä miehen rintaa vasten ja pari halasi toisiansa tiiviisti. Mietin, kuinka seurusteluaikana olisin kuollut mustasukkaisuudesta tällaisessä tilanteessa. Nyt olin kuin tulisilla hiilillä.

Odotin kuumeisesti mitä tästä seuraa. Tunsin henkisen paineen, joka oli jotain ahdistuksen ja onnellisuuden sekamelskaa. Seurasi vielä kolmaskin hidas ja pari tanssi yhä tiiviimmin. Miehen käsi teki hyväileviä liikkeitä Leenan selällä käyden välillä Leenan pepun päällä ja välillä he juttelivat toistensa kanssa kiinnostuneina ja toisiinsa keskittyen. Kappale loppui ja pari istuutui Leenan pöytään.

Mies tilasi tarjoilijalta jotkin drinkit ja laseja kilistellen pari jatkoi kuherteluaan, johon tuskin kukaan muu kuin minä kiinnitti mitään huomiota. He istuivat vierekkäin penkillä reidet reisiä vasten ja voin kuvitella, kuinka Leenan reiden lämpö kutitti miehen reittä.

Miehen käsi laskeutui Leenan polvelle hellästi hyväillen. Parin katseet olivat nauliintuneina toistensa silmiin ja samalla mies hitaasti hivutti kättään yhä ylemmäs Leenan reidellä. Paikaltani näin, kuinka miehen käsi hivuttautui yhä syvemmälle pöydän alle, mutta en tietenkään pystynyt näkemään minne asti käsi ylsi.

Hämärässä yökerhossa tuskin kukaan muukaan. Tarkkailin Leenan ilmeitä ja yhtäkkiä Leenan suu värähti ja silmät painuivat hetkeksi kiinni. Ei tarvittu paljoa mielikuvitusta päätellä, että miehen sormet olivat löytäneet Leenan pillun. Miehen sormet todennäköisesti tunnustelivat Leenan kosteutta, kävivät kosteassa pillussa ja pyörittelivät Leenan klitorista.

Minulla oli todella tuskaa pysyä tuolillani. Leena tarttui miehen käsivarteen ja hellästi painoi käden pois haaroistaan. Vieden kasvonsa miestä kohden he suutelivat estottomasti ja pitkään. Leena tiesi tietenkin, että tarkkailen heitä koko ajan herkeämättä; nyt hän antaisi parastansa leikkiimme.

Minusta kyllä jo tuolloin tuntui, että Leena nautti vähintään yhtä paljon kuin minä.