Ruskea tiputteluvuoto iso tissi

Niin kauan ollaan yritetty ja sit käy näin: Itse odotan myös ensimmäistä , viikoja on nyt 6 4. Kävin varhais ultrassa pari päivää sitten. Ei löydetty sydämen sykettä. Lääkäri sanoi että toisaalta pitäisi jo näkyä. Viikon päästä uudestaan ja paniikki on niin valtava, että tulee itkettyä monta kertaa päivässä.

Vuotoa minulla on ollut muutamina päivinä. Ruskeaa ja ihan veristä pyyhittäessä. Vatsa kipuja ja selkää särkee päivittäin.

Netistä ei kovin montaa positiivista tarinaa tältä saralta löydy. Onneksi joku sentään kirjoittaa hyvistä jutuistakin, joista itse saan toivoa.

Kuukautiseni olivat myöhässä ja epäilin olevani raskaana, koska minulla oli oireita, hajuaistin paranemista, vessassa ramppaamista ja yökötystä. Kahvikaan ei maistu ja mahassa sellainen omituinen tunne ja välillä pistelee mukavasti. Sitten kesken koulupäivän tuli sellainen tunne että nyt menkat alkaa. Oli jo aikaisemmin illalla ennen koulupäivän alkua sellainen tunne mutta eivät ne silloin vielä alkaneetkaan. Sitten tuli vähän ja sidettä jouduin vaihtamaan kerran.

Ajattelin vähän aikaa että johan nyt. Kun käyn vessassa, vuotoa tulee aina vähän, mutta siteeseen ei oikeastaan mitään. Sitten juuri samana iltana sattumalta minulta alkoi tulla verta nenästä. Ajattelin jo et on aikoihin eletty jos menkat tulevat nenän kautta. D Kivut tuntuivat alavatsassa aika voimakkaana, mutta ne menivät ohi sitten kun kävi vessassa ja istui ihan rauhassa, tosin pari kertaa meinasin oksentaa - mitä ei ole koskaan ennen ollut menkkojen aikana. Että mitähän tämä sitten on.

Menkat ovat olleet - ennen tätä ihmeellistä vuotoa - päivää myöhässä. Ja nyt vuoto näyttää melkein loppuvan. Minulla on raskausviikkoja nyt 10 1 ja tänään alkoi vuotoa tulemaan Hiukan pelottaa että mitä tämä on koska esikoista odottaessa ei ollut mitään tälläistä! Ultraan olis vielä pari viikkoa aikaa Taidan kyllä varmuuden vuoksi huomenna soittaa neuvolaan En ole tehnyt vielä raskasutestiä, mutta raskaus on tosi toivottu, eikä mikään ihme.

Ja näin toivoin ja oletin kunnes kk: Verinen vuoto, oletin olevani raskaana n. Kierto aina säännöllinen ollut 28pv. No verinen vuoto alko, mutta yllätykseksi kesti vain reilun 1pv!!! Raskasutestiä en vieläkään oo tehny Olen vuotanut nyt yhteensä vähän yli 5 viiko verta. Vuoto alkoi vähän vaille raskauviikkoa 5 ja edelleen jatkuu vuoto kun on raskauviikkoja 10 3. Tänään vuotaa kirkasta verta ja aika paljon.

Minulla välillä lorahtaa verta ja sitten voi olla muina päivinä ruskeaa tai punaista. Kaksi kertaa on ultrassa todettu että vauvan syke näkyy. Viimeksi kaksi viikkoa sitten. Tämä on tosi stressaavaa kun ei tiedä miten tässä käy: Gynen lääkäri tänään käski vain maata ja ottaa rennosti.

Kuinka voin kun on niin kova huoli vauvasta? Niin ja tämä on toinen raskauteni. Esikoisen aikaan oli kaikkee muuta ekstraa mutta ei mitään tämänlaista: Mullakin sama vaiva; ruskeeta tuhruvuotoa ollut jo useamman viikon ajan.

Eilen illalla tosin oli tullut ihan verta ja tänä aamuna runsaasti tummaa vuotoa, jossa selvää verta.. Mitään vatsakipuja ei ole ilmennyt, mitä vähän alaselkään särkee mutta sekin voi johtua viikon sängyn pohjalla makaamisesta.

Nyt pelko on suuri, vaikka ylempien kommenttien perusteella naisilla vuodosta huolimatta syntynyt terveitä lapsia Mulla kans vuoti viikon verran verta tämän raskauden alussa, ultrissa kaikki oli hyvin eikä keksitty mitään syytä vuodolle. Jälkeenpäin alettiin sitten kumminkin spekuloimaan kun istukka oli kohdunsuun päällä silloin että se olisi siitä johtunut.

Vuoto kumminkin loppui silloin viikon jälkeen ja kaikki sen jälkeen edennyt ihan normaalisti ja istukka siirtynyt etuseinämän kautta taakse, niinkuin pitääkin. Niin ja mitään kipuja ei mulla sillon vuodon aikana tosiaan ollut. Ei voi tietää varmaksi mistä johtui mutta pääasia että ollaan vielä yhtenä kappaleena! Samankaltainen tilanne myös täällä. Kaksi viikkoa kestänyt vuoto.. Maanantaina kävin lääkärissä ja kohtu oli tyhjää täynnä..

Ens maanantaina olis sitten uus verikoe, katotaan nyt mihin suuntaan raskaushormonin määrä kääntyy. Pelkään niin kovin, et on mennyt kesken. Ei meillä vielä kauaa yritystä ole takana mut silti. Vauva olisi niin toivottu tähän taloon! Koala32 ja muut, kuinka teillä eteni? Mulla tuli veristä vuotoa kans yhdenpäivän ajan, jonka jälkeen vain ruskeaa tulee phsuojaan ja pissalla käydessä myös vaaleanpunertavaa.

Tänään on ollut sellain olo, et nyt ne menkat vasta alkaa, mut ei näy. Eilen tosiaan tein jo testin, mutta se oli nega. Saatoin kyllä tehdä liian aikaisin..

Mutta kiinnostaisi voiko tää olla joku vuoto häiriö vain vai saatanko olla raskaana?? Meillä on jo 2 lasta, ei oikeestaan olla vauvaa toivottu.. Kumia käytetty, paitsi joskus alkuun hieman kokeiltu ilman.. Mutta viime kierrossa, ei tainnut seksiä olla kuin ihan alussa.. Nyt kun olen joutunut pohtimaan raskauden mahdollisuutta, olen jopa hieman alkanut toivoa olevani raskaana.. Mulla on ollut vähän yli 2 tai 3 vuotta valkovuotoa,mutta ei ole vieläkään tullut menkkoja.

Onks siinä joku painojuttu et jos painaa yli 50kg ni sit vasta voi alkaa vai miten on? Ei ole mitään täsmällistä painorajaa. Keho tarvitsee rasvaa toimiakseen oikein, joten rasvatan määrä on olennaisempi kuin paino sinällään. I LOVE dogs Moi mut haluisin tietää kuuluuko menkkojen oireisiin se että sattuu sinne mistä se veri tulee koska mulla sattuu sinne enkä pysty kunnolla pyyhkimään kun käyn vessassa: Mul ei oo viel alkanu menkat ja en oo varma et tuleeks mult valkovuotoo vai ei. Vähän pelottaa mut joo oon 11v.

Mulla ainakin alkoi menkat vuotiaana, enkä ollut ainakaan huomannut tota ennen koskaan itselläni valkovuotoa. Ehkä se oli niin vähäistä, että kuivui aina? No menkat kuitenkin alkoi juuri aloittajan kuvaamalla parin pisaran tippumisella eräänä päivänä. Menkat oli kerrasta säännölliset ja valkovuotoa aloin huomata niiden välissä jossain vaiheessa.

Ovatko valkovuotosi kestäneet siis 13 vuotta? En tiedä onko normaalia jos noin kauan kestää Moi mulla on tullut valkovuotoa jo aika kauan aikaa ehkä noin 2vuotta ja nyt huomasin pikkareissa jotain ounasta mutta se ei näyttänyt vereltä mitä se on.

Oon 13v ja täytän vuoden pääst 14 ja mul on tullu noin vuoden valkovuotoo. Mun rinnat on kasvanu vähän,alapäähän on tullu karvoja jo joku vähä yli puol vuotta. Oon huomannu et kasvan aik nopeasti pituutta.

Oon noin cm mun isä on cm pitkä ja mun äiti joku cm. Miks oon näin lyhyt? Minkä pituiseks Tuun kasvaa suunilleen? Millon Mul alkaa suunilleen menkat mun äidil alko 11v? Et välttämättä kasva edes kovin pitkäksi isäni on cm ja äiti ja olen vain sc kuutosluokkalainen.

Suvussani on lyhyitä paljon niin se varmaan selittää paljon;D. Jotkut luokkalaiseni on yli cm. Olen 12 vuotias tyttö ja itsellä on ollu valkovuoto noin kolmisen vuotta. Välillä tuntuu että kusisin housuun kun valkovuoto on tosi runsas, välillä toisin ei tuu ollenkaa melkeen. Tällä hetkellä on ollut kolme päivää kutiseva ja kuiva välillä kirvelee alapää ja hyvin ärsyttävää häiritsee koko ajan.

En löydä millään vastausta miten se lähtisi pois tai minkä takia minulla on näin nytten. Hei, olen 14,5v ja menkkoja ei ole vielä kuulunut ja haluaisin niiden alkavan jännityksen takia.

Valko vuotoa on tullut varmaan yli vuoden, rinnat ovat alkaneet kehittyä samoin myös vartalon kaikki muut piirteet kuten vyötärö ja lantio, karvoitustakin on jo. Aina välillä tekee kauheasti mieli jotain hyvää sattuu päähän mahaan ja lihaksetkin ovat usein kipeitä. Mikä neuvoksi, milloin ne alkaisivat? Minulla on kyllä tullut hiemän ruskeata vuotoa noin viikko sitten, ruskea vuoto kesti noin kolmepäivää, mitä tämä meinaa oliko ne minun ensi kuukautiseni?

Ruskea vuoto on verta sekin. Etköhän voi laskea menkat alkaneiksi. Seuraavia voit odotella ihan rauhassa. Mitä tulee lihaskipuihin, niin ne johtuvat jostain muusta. Kannattaa vähän tarkkailla tilannetta. Urheilusuorituksen jälkeen normaalia, muuten voi olla merkkinä muista asioista. Minulla oli "kuukautiset" muutaman päivän ja sen jälkeen vain valkovuotoa joten haluaisin tietää onko minulla menkat vai ei. Ja voi hiukan tulla verta pöksyihin mutta ei kummemmin.

Onks tää sitä mitä luulen mulla on tänää kolme kertaa ku oon käyny vessas ja pyyhkiny alapään nii jääny verta paperiin mut ku kävin kolmanne kerra tuli verta paljon siihe paperii valkovuotoo on jo tullu ja keho on muuttumassa jo murrosikään onks nää mun ekat menkat veri oli kirkasta??!

Auttakaa nopee tarviin vastauksii??!!! Hyvinkin voivat olla alkamassa! Itselläni alkoivat eilen takana yli vuosi valkovuotoa Huomasin vessassa että housut veressä alushousut ei muuta siis! Ja sitten vaan sidettä housuun, kuukaudessahan vuotaa noin viikko yli tai allekkin voi olla jonka aikana tulee verta noin. Kivut ovat myös normaaleja alavatsassa ja selässä. En tiedä minkä ikäinen olet mutta tuossa tarvittava tieto, kavereilta ja vanhemmilta voi myös kysyä!

Kyseessä voi olla myös olla joskus se kun vatsa on kovilla mutta epäilen kuukautisia! Kannattaa käyttää pikkuhousun suojia: Käytä muuta kuin rekisteröityä käyttäjätunnustasi.

Viesti rikkoo tai kehottaa rikkomaan Suomen lakia, tai sisältää loukkaavaa sisältöä. Viesti sisältää lapsilta kiellettyä materiaalia.

Ei koske tutkimuskutsuja sekä osto- ja myynti-ilmoituksia. Viesti on mainos tai massapostitus. Viesti ei liity aiheeseen, tai ei ole suomea tai ruotsia. Lisätietoja merkkiä jäljellä.

Oliko keskustelusta sinulle hyötyä? Olet poistumassa sivulta jota olet muokannut. Voi myös olla niin, että osalle naisia ei tule minkäänlaisia raskausoireita. Raskauteen liittyy usein myös ristiriitaisia tunteita. Normaaliin raskauteen kuuluu usein niin pelkoa ja jännitystä kuin mielialan laskua ja toki myös onnea. Tämä on täysin normaalia ja mahdollisia negatiivisiakaan tunteita ei pidä pelästyä, sillä ne johtuvat hormonitoiminnan muutoksista ja menevät yleensä ohi raskauden edetessä.

Niukka alkuraskauden verenvuoto ajankohtana, jolloin kuukautisvuodon pitäisi alkaa ns. Usein vuoto on niukkaa, kivutonta ja vaaratonta. Toisella ja kolmannellakin raskauskolmanneksella pieni tiputtelu esimerkiksi yhdynnän jälkeen ei näin ollen välttämättä merkitse mitään sen kummempaa, sillä raskauden aikana emättimen ja kohdunnapukan limakalvo voi olla turpea ja hauras ja se saattaa aiheuttaa yhdynnän jälkeistä verivuotoa.

Siitä kannattaa kuitenkin aina mainita lääkärille. Vaaraton niukka vuoto voi johtua nimittäin myös emättimen tai kohdunkaulan tulehduksista. Myös istukka voi olla vuodon syynä: Kohtu saattaa tällöin tuntua kireältä ja kosketusaralta ja äkillinen verinen vuoto ja kivut ovat yleisiä. Jos vuoto on kuukautisvuotoa selvästi runsaampaa ja jos siihen liittyy myös supistuksen omaisia aaltoilevia kipuja, oireet viittaavat keskenmenoon. Niukka ruskea vuoto, johon liittyy alavatsakipuja, voi myös olla kohdunulkoisen raskauden merkki.

Ota näissä tapauksissa aina yhteyttä lääkäriin. Ultratutkimuksen avulla voidaan selvittää, onko huoleen aihetta. Voimakkaat alavatsakivut voivat viitata kohdunulkoisen raskauden mahdollisuuteen.

Kohdunulkoinen raskaus on tila, jossa raskaus sijaitsee jossakin muualla kuin kohtuontelossa. Kohdunulkoisessa raskaudessa kuukautiset eivät välttämättä jää pois. Oireena on määrältään vaihteleva verinen vuoto sekä alavatsalle paikallistuvat kivut. Tavanomaisia raskausoireita, kuten pahoinvointia ja rintojen arkuuttakin voi esiintyä. Harvinaisessa tilanteessa kohdunulkoinen raskaus kasvaa munatorvessa niin pitkälle, että se puhkeaa ja aiheuttaa voimakkaan vuodon vatsaonteloon ja sokin.

Useimmat odottajat kokevat noin Ne alkavat vatsan yläosasta, siirtyvät sieltä alaspäin ja hellittävät sitten. Tavallisesti ennakoivat supistukset kestävät puolisen minuuttia kerrallaan, mutta voivat joskus jatkua vähän pidempäänkin.

Ennakoivat supistukset eivät ole oikeita supistuksia, mutta jos odottaja ei ole aiemmin kokenut oikeita supistuksia, eroa voi olla vaikea tunnistaa. Sanotaan, että jos tuleva äiti pystyy nukahtamaan supistusten aikana, ne eivät ole oikeita supistuksia. Jos supistukset alettuaan voimistuvat, jatkuvat pitkään ja jos niitä seuraa selkä-, vatsa- tai lantiokipuja, kyseessä voivat olla oikeat supistukset.

Jos supisteluun liittyy veristä vuotoa, silloin kyseessä ovat yleensä todelliset ennenaikaiset supistelut. Ota tällaisessa tilanteessa heti yhteyttä lääkäriin. Jos odottajalla ilmenee lapsivedeltä vaikuttavaa vuotoa, ole yhteydessä lääkäriin. Lääkärissä voidaan tutkia, onko kysymyksessä todella lapsivesi. On melko tavallista, että vaginan eritteen määrä lisääntyy raskausaikana.

Jos kyseessä on lapsivesi, mutta jos vuoto on vähäistä eikä uhkaa sikiön terveyttä, raskaus voi hyvin jatkua normaalisti laskettuun aikaan saakka. Sikiö ei liiku samalla tavalla joka päivä, eikä ole aina yhtä aktiivinen. Jos sen liikkeitä ei välillä juurikaan tunne, ei välttämättä tarvitse huolestua.

Jos odottaja ei ole tuntenut sikiön liikkeitä vähään aikaan, kannattaa juoda esimerkiksi lasi mehua tai töytäistä vatsaa kevyesti ja odottaa sitten sikiön reaktiota.

Jos sikiöön ei näinkään onnistu saamaan kontaktia ja jos asia huolestuttaa, ota yhteyttä lääkäriin. Oman vauvansa liikkeitä ei myöskään kannata verrata toisten kertomuksiin, sillä sikiön liikkeiden tunteminen ja tuntemusten voimakkuus riippuu myös sikiön asennosta ja sijainnista kohdussa.

Loppuraskautta kohti vauvan tila kohdussa vähenee ja silloin sen on vaikeampi enää liikkuakaan. Voimakas turvotus ja painonnousu ovat yleensä myrkytyksen ensioireita. Turvotus eroaa normaalista loppuraskauteen liittyvästä turvotuksesta keston perusteella ja siten, että sitä on myös kasvoissa: Yleensä raskausajan diabetes on tyypin 2 diabetes, jossa elimistössä olevan insuliinin teho on heikko eikä elimistö myöskään tuota sitä tarpeeksi.

Tavallisia raskausajan diabeteksen oireita ovat huono olo, jano, jatkuva pissahätä ja päänsärky. Äiti toipuu diabeteksesta synnytyksen jälkeen, mutta tilannetta on seurattava. Raskausdiabetes kertoo äidin lisääntyneestä riskistä sairastua diabetekseen myöhemmällä iällä. Erityisen tärkeää on pitää huolta siitä, että kilot pysyvät aisoissa.

Myös verenpainetta on tarkkailtava. Lue aiheesta enemmän artikkelista Raskausajan diabetes. Synnytys on täysiaikainen, kun raskaus on kestänyt 37 viikkoa ja yliaikainen, kun sen kesto on yli 42 viikkoa. Synnytys voi alkaa supistuksilla tai lapsiveden menolla.

Normaali synnytys sujuu itsestään, eikä sen kulkuun varsinaisesti tarvitse puuttua. Synnytys jaetaan kolmeen vaiheeseen, joita ovat avautumisvaihe, ponnistusvaihe ja jälkeisten poistuminen.

Niiden aikana seurataan sekä äidin että sikiön vointia tarkkaan, jotta häiriöt voidaan todeta ajoissa. Suomessa synnytykset hoidetaan sairaaloissa, koska normaalikin synnytys voi joskus muuttua riskitilanteeksi. Tavallisen alatiesynnytyksen hoitaa kätilö. Jos synnytyksen yhteydessä tarvitaan toimenpiteitä, mukana on lääkäri. Synnytyksen jälkeisiä lääkärin tekemiä toimenpiteitä ovat mahdollisten repeämien kirurginen hoito ja istukan irrottaminen.

Tavallisesti vauva on kohdussa pää alaspäin eli pää äidin lantiota kohti, mutta perätilassa oleva vauva ikään kuin istuu kohdussa ja on siis tulossa takapuoli edellä ulos. Perätiloja, eli perätarjontoja, on monenlaisia.

Yksi neljäsosa vauvoista on perätilassa jossain vaiheessa raskautta. Raskausviikolle 34 tultaessa suurin osa on kuitenkin kääntynyt pää alaspäin itsekseen ja vain noin neljä prosenttia vauvoista on perätilassa synnytykseen asti. Yleensä perätilalle ei löydy selvää syytä, mutta todennäköisesti se johtuu siitä, että sikiöllä on liian vähän tai liian paljon tilaa liikkua kohdussa.

Synnytys alkaa yleensä lapsiveden menolla, kun sikiökalvot puhkeavat. Useimmiten supistukset alkavat vähitellen muutaman tunnin kuluessa veden menosta, mutta jos näin ei käy, supistukset käynnistetään. Tähän käytetään joko oksitosiinitiputusta tai emättimen pohjukkaan asetettavaa prostaglandiinitablettia tai geeliä.

Kohtu supistelee kivuttomasti koko raskauden ajan, mutta viimeisillä viikoilla supistukset alkavat lisääntyä ja kohdunkaula kypsyy. Kohdun suuta raskauden ajan suojannut limatulppa, jossa voi olla myös mukana verta, irtoaa yleensä vrk ennen varsinaista synnytyksen käynnistymistä. Synnytyssupistukset ovat säännöllisiä ja tulevat alussa vähintään 10 minuutin välein, mutta tihentyvät loppuvaihetta kohti. Supistuksen aikana kohtu tuntuu kovalta ja supistus tuntuu kivuliaalta.

Supistusten aikana kohdunkaula lyhenee ja avautuu, mihin voi liittyä verilimaista vuotoa. Avautumisvaihe voi kestää useita tunteja. Se alkaa, kun supistukset ovat säännöllisiä ja kohdunsuu on avautunut senttiin.

Kohdunsuu avautuu kokonaisuudessaan 10 senttiä. Kun se on täysin auki, lapsen pää tai perä laskeutuu aivan lantion pohjalle. Ensisynnyttäjillä tämä vaihe kestää noin tuntia, uudelleensynnyttäjillä vähemmän. Synnytyksen aikana seurataan äidin verenpainetta, pulssia ja lämpöä sekä lapsiveden väriä ja sikiön vointia sykekäyrän avulla.

Kun sikiö on laskeutunut tarpeeksi alas lantion pohjalle, se painaa peräsuolta ja välilihaa. Äiti tuntee tämän pakottavana luontaisena tarpeena ponnistaa. Lapsi syntyy äidin ponnistaessa supistuksen aikana. Samalla avustaja tukee välilihaa repeämien estämiseksi. Joskus tosin väliliha joudutaan leikkaamaan. Ponnistusvaihe kestää lyhimmillään muutaman minuutin ja pisimmillään jopa pari tuntia.

Joskus synnytystä nopeutetaan imukupin avulla. Suomessa suurin osa synnyttää puoli-istuvassa asennossa, mutta myös vaihtoehtoisia asentoja ja apuvälineitä, kuten synnytysjakkaroita voidaan kokeilla. Äiti pystyy yleensä parhaiten itse arvioimaan itselleen parhaan ponnistamisasennon. Kätilö on kuitenkin asiantuntija neuvomaan ja tukemaan tilanteeseen sopivan ponnistusasennon. Lapsen synnyttyä kohtu supistuu nopeasti takaisin alkuperäiseen kokoonsa. Istukka irtoaa yleensä tunnin kuluessa lapsen syntymästä jälkisupistusten myötä.

Istukka poistetaan äidin sisältä vatsan päältä painaen ja samalla kevyesti napanuorasta vetäen. Tässä vaiheessa verta vuotaa keskimäärin ml.

Jos istukka ei näin irtoa, se joudutaan irrottamaan käsin ja samalla tehdään kohdun kaavinta. Istukan irrottua, siihen kohtaan kohtua, jossa se oli kiinni koko raskauden ajan, jää haava. Haava voi vuotaa muutaman päivän ajan, joten pieni verenvuoto synnytyksen jälkeen on täysin normaalia.

Tämän artikkelin on tarkistanut naistentautien ja synnytysten erikoislääkäri, LL, dosentti Pekka Taipale Sariola A, Tikkanen M. Kustannus Oy Duodecim s , s Lääkärin käsikirja online , päivitetty Eija tuli töistä kotiin ja heräsi teho-osastolta: Epäterveellinen elämä kostautuu eläkeiässä.

Kauhumato, tappajaetana ja jättiläisherhiläinen - nämä terveydelle vaaralliset ötökät ovat jo tunkeutuneet Eurooppaan. Arvovaltaisen brittilehden laaja selvitys: Suomen terveydenhuolto arvioitiin maailman viidenneksi laadukkaimmaksi.

Tänään on viikon stressaavin päivä, ja voit syyttää siitä vain itseäsi. Mies söi vain perunaa ja laihtui 50 kiloa - kuvat ennen ja jälkeen! Aloitin aamuni kossunaukulla ja lääkkeillä - miksi kukaan ei auttanut?

Rusketusriippuvuus on todellinen addiktio - neljä ihmisryhmää suurimmassa vaarassa. Haluatko päästä eroon tupakasta? Sosiaalinen paine voi olla hyvä kannustin. Prinssi Harry soitti ennen häitä kyynelehtivälle ex-tyttöystävä Chelsy Davylle: Tunteellinen puhelu oli lopullinen päätös suhteelle. Hanna Pakarinen sai pojan - julkaisi hellyttävän kuvan sairaalasta: Vikke kirjoitti historialliset 12 laudaturia - kukaan ei ole vielä rikkonut ennätystä: Kimi Räikkönen sai kunnianarvoisat vieraat: Tämä finaali ei unohdu: Real Madrid voitti Mestarien liigan käsittämättömien vaiheiden jälkeen - katso maalit.

Rosa, 31, teki intiimikarvanpoistosta itselleen bisneksen: Nuoripari piti prameat hengen häät ravintolassa Espanjassa - karkasi paikalta, kun tuli maksun aika. Näin kävi 11 laudaturin oppilaalle: Viisi asiaa, joita automyyjä ei haluaisi sinun tietävän.

Thaimaan ehkä kuuluisin ranta suljetaan turisteilta. Kauniit ja Rohkeat -sarjan suosikkihahmo joutui taas kerran pidätetyksi - löytyi sammuneena autosta. Karin jalkaterä murskaantui mössöksi työtapaturmassa, kuuli luiden rutisevan - Kipu sisuunnutti miehestä maratoonarin.

Ruskea tiputteluvuoto iso tissi -

Kivut alkoivat helmikuussa, jota ennen harrastin paljon seksiä poikaystäväni kanssa. Mikäli rinnoista löytyisi poikkeava muutos, lääkäri tekee lähetteen rintojen mammografia- tai ultraäänitutkimukseen. Koala32 ja muut, kuinka teillä eteni? Tunteellinen puhelu oli lopullinen päätös suhteelle 3. Olen vuotias tyttö, pituutta cm ja painoa 55 kg. Varatun ajan voi peruuttaa soittamalla perushintaiseen palvelunumeroon 33 Ne alkavat vatsan yläosasta, siirtyvät sieltä alaspäin ja hellittävät sitten. Esimiestyö ja työyhteisöt Kartoitukset ja analyysit Työntekijän hyvinvointi Työhyvinvointivalmennus johdolle. Vikke kirjoitti historialliset 12 laudaturia - kukaan ei ole vielä rikkonut ennätystä:

: Ruskea tiputteluvuoto iso tissi

Ruskea tiputteluvuoto iso tissi Panokaverit com sex shop mikkeli
Ruskea tiputteluvuoto iso tissi Ruskea vuoto on verta sekin. Oireet ovat kuitenkin hyvin yksilöllisiä: Se paikka näky ainoastaan valoa vasten tiirailemalla niin testiajalla kuin sen jälkeenkin. Keskustelu24 Perhe Raskaus Yleistä raskaudesta Vuoto alkuraskaudessa? Tässä kierrossa siis tikutin alkukierrosta One Stepin ovistesteillä, ja luulin jo saaneeni ovisplussan kpkun tuli kahta vahvaa viivaa.
Porno bondage bondage fuck pics 814
Ruskea tiputteluvuoto iso tissi 327
SUOMI MILF ESCORTS FUENGIROLA Normaali kuukautisten alkamisikä on vuoden välillä. E-pillerit eivät auta yhtään. Mä ainaki huomasin et mul alko valkovuotoo tulee,ku mä käytän yleensä mustii pikkareit nii se näkyy hyvin Hyvä Laura, antamiesi tietojen perustella olen kanssasi samaa mieltä, kaikki ei ole kunnossa. Tajuton ketutus ja kiukku! Raskausviikolle 34 tultaessa suurin osa on kuitenkin kääntynyt pää alaspäin itsekseen ja vain noin neljä prosenttia vauvoista on perätilassa synnytykseen asti. Seisaallaan tuntuu etten saa puristusta tuntumaan ollenkaan.

Samuli Edelmann ei aio enää koskaan tehdä elokuvia Aku Louhimiehen kanssa: Ari Vatanen räväytti Monacossa hämmentävän vertauksen: F1-kisa on kuin Tuurin Kyläkauppa! Auringonpaistetta riittää sunnuntainakin - hellelukemiin ei kuitenkaan yllettäne. Hans Välimäellä jäi lukio kesken, nyt esikoistytär Vilma painaa valkolakin päähän: Poliisilla suuri operaatio Vantaalla - neljä otettiin kiinni, aseita takavarikoitiin.

Suosikkihuvipuistossa tulipalo Saksassa - Suomalaisen Jarin perhe näkee valtavan savupatsaan asuntoautoltaan: Seksissä tarvitaan selkeät roolit, sanoo ammattimies Tomi: Tämä suomalaismies ei tapa kyykäärmeitä, hän siirtää niitä - näin se käy, katso itse!

Nanna Karalahti esitteli perheen kodin videolla: Tarun tytär kuoli Sastamalan mopoautoturmassa - äidin on yhä vaikea käsittää tapahtunutta: Tässä ovat tyhmimmät koirarodut - tyhmimmäksi rankattu muistuttaa kovasti kissaa - Perheartikkelit - Kansanedustaja hämmästytti Stan Saanilan Uutisvuodossa - Ei tiennyt, montako kansanedustajaa on - Viihdeuutiset - Karin jalkaterä murskaantui mössöksi työtapaturmassa, kuuli luiden rutisevan - Kipu sisuunnutti miehestä maratoonarin - Kotimaan uutiset - Viisi asiaa, joita automyyjä ei haluaisi sinun tietävän - Autouutiset - Päivän veto- ja vakiovihje: Yli 80 ihmistä saanut surmansa Nicaraguan levottomuuksissa - haavoittuneita yli - Ulkomaan uutiset - Auringonpaistetta riittää sunnuntainakin - hellelukemiin ei kuitenkaan yllettäne - Kotimaan uutiset - Trump uskoo huippukokouksen Kimin kanssa toteutuvan: Venezuela päästi amerikkalaisvangin vapaaksi - Yhdysvallat ei luovu pakotteista - Ulkomaan uutiset - Koreoiden johtajat lämmittivät maiden välisiä suhteita - aikovat tavata toisiaan jatkossa säännöllisesti - Ulkomaan uutiset - Real Madrid voitti Mestarien liigan käsittämättömien vaiheiden jälkeen - katso maalit - Mestarien liiga - Real Madrid voitti jälleen Mestarien liigan, Liverpool-vahdin virheet jäävät vainoamaan veskaria - Mestarien liiga - Suuri tulipalo suositussa saksalaisessa teemapuistossa - videolla näkyy musta savupilvi, kävijät evakuoitu - Ulkomaan uutiset - Ashton Kutcherilta avokätinen lahja Ellen Degeneresille - miljoonia dollareita juontajan hyväntekeväisyysjärjestölle - Viihdeuutiset - Historiallinen hetki - Irlannissa aletaan sallia abortit - Ulkomaan uutiset - Irlannissa sallittiin tänään abortit - Suomessa abortin salliva laki astui voimaan Mohamed Salah jätti kentän itkien - Sergio Ramos päätti supertähden pelin - Mestarien liiga - Asukkaat ja sivulliset estivät asuinrakennuksen tuhoutumisen tulipalossa Polvijärvellä - Kotimaan uutiset - Tunteellinen puhelu oli lopullinen päätös suhteelle - Kuninkaalliset - Onnetar ei suosinut illan lotossa - 14,5 miljoonaa euroa jäi jakamatta - Kotimaan uutiset - Oikeudenomistajat käyvät suositun piraattisovelluksen kimppuun - satojatuhansia mobiilikäyttäjiä - Digiuutiset - Kauniit ja Rohkeat -sarjan suosikkihahmo joutui taas kerran pidätetyksi - löytyi sammuneena autosta - Viihdeuutiset - Kihlaparin raivoisa riita - nyrkkiä ja veitsenisku keuhkoon, molemmille vankeustuomio - Kotimaan uutiset - Törkeä pahoinpitely teräaseella ostoskeskuksen lähellä Oulussa - poliisi ottanut miehen kiinni - Kotimaan uutiset - Näihin suomalaiset käyttäisivät lottovoittonsa: Uutisvuodon alkuperäiskapteeni Jari Tervo: Puurakenteinen omakotitalo tuhoutui Siikajoella - sai luultavasti alkunsa kulotuksesta - Kotimaan uutiset - Tässä ovat Mestarien liigan finaalin avauskokoonpanot - Mestarien liiga - Poliisilla suuri operaatio Vantaalla - neljä otettiin kiinni, aseita takavarikoitiin - Kotimaan uutiset - Vakoojia on nyt kuin kylmän sodan aikaan: Muistatko Suomen James Bondin ja muut agenttitarinat?

Nuoripari piti prameat hengen häät ravintolassa Espanjassa - karkasi paikalta, kun tuli maksun aika - Ulkomaan uutiset - Halpaa älypuhelinta hakevan kannattaa olla tarkkana - saattaa sisältää ikävän yllätyksen - Digiuutiset - Bottas povaa kisasta rengaslottoa - myöntää suoraan Mercedeksen suuret ongelmat: Ronaldon ja Salahin kaksintaistelu huipentaa Mestarien liigan - IL esittelee finaalin herkulliset asetelmat - Mestarien liiga - Nico Rosbergilta tyly viesti Kimi Räikkösen kannalta: Ricciardon pitäisi mennä Ferrarille - Formulat - Kaupungin keskusta aivan sekaisin jo tunteja ennen Mestarien liigan finaalia - video ja kuvat - Mestarien liiga - Nuorukaiselle syytteet naisen yliajosta Rauman keskustassa - saman huumekuskin epäillään pitäneen vuotiasta vankina mökillä - Kotimaan uutiset - Kruunuprinssi Frederik tänään 50 vuotta - kokeili elokuvasimulaatiota, innoissaan kuin pikkupoika - Kuninkaalliset - Katso kuvat harvinaisesta kokoelmasta: Urho Kekkosen miniä, suurlähettilään puoliso Brita Kekkonen ompeli itse kaikki edustuspukunsa - Kotimaan uutiset - Thaimaan ehkä kuuluisin ranta suljetaan turisteilta - Thaimaa - Tarvitset uudet uikkarit - tässä kaikki, mitä sinun pitää tietää niiden ostamisesta - Kauneudeksi - Keihäslupaus Oliver Helander kiskaisi upeasti 85 metriä rikki - päihitti Tero Pitkämäen - Yleisurheilu - Hongan Macoumba Kandji oli derbyn tähti - ratkaiseva tilanne herätti keskustelua: Villiä sinkkukesää viettävä tv: Työmarkkinajärjestöt olivat sopineet etukäteen, miten menetellään, jos Helle siirtyy uusiin työtehtäviin - Politiikka - Nooralotta Neziriltä kova avaus kaudelle - vain sadasosa EM-rajasta!

Onko järkeä maksaa tonnia puhelimesta? Tivi testasi kolme huippuluuria - Digiuutiset - Jääkiekkoilija Atte Pentikäinen ja bloggaaja Karoliina Sallinen sanoivat tahdon: Tänään ratkaistaan eliittikerhon viimeinen joukkue - Valioliiga - Valtteri Bottas manasi C Moren haastattelussa: Unohtakaa kansanterveys - viinit on pidettävä Alkossa ihan muista syistä - Kotimaan uutiset - Viisi maalia, kaksi ulosajoa, tuskaa ja tunnetta - Veikkausliiga - Räikkönen kakkosriviin, Bottas viides - katso aika-ajojen tulokset - Formulat - KuPS hävisi sarjajumbolle, alivoimainen RoPS nousi lisäajalla tasoihin - täyden kierroksen kaikki tulokset - Veikkausliiga - Daniel Ricciardo ylivoimaisesti paalulle - Räikkönen neljäs, Bottas viides - Formulat - Iina Karonen, 19, kirjoitti lukion ohessa äitinsä, urheilulääkäri Pippa Laukan kanssa kirjan - haluaa varoittaa nuoria naisia uupumisesta: Suosikkijuontaja Sami Kuronen sai erikoisen työtarjouksen: Ministerin erityisavustaja pilkkasi lukihäiriöistä Harkimoa kirjoitusvirheistä: Max Verstappenin karmealla mokalla kova hinta: Ei pysty osallistumaan aika-ajoon - joutuu Monacon kisaan letkan perältä!

Kardashianien ja Caitlyn Jennerin välit tulehtuivat - Jenner uskoo etääntymisen johtuvan kiireestä - Viihdeuutiset - Moottoripyöräilijä loukkaantui vakavasti Salossa - humalaisen kuljettama henkilöauto kääntyi eteen - Kotimaan uutiset - Tifo, savua, upea maali ja ulosajo! SJK heti voittoon Eremenkon opeilla - Vedonlyönti ja ravit - Kiovassa pommiuhan vuoksi suljetut metroasemat avattu - uhka aiheeton - Ulkomaan uutiset - Poliisi pyytää havaintoja röyhkeistä varkaista Tampereella - tunkeutuivat vanhusten kotiin ja anastivat arvotavaraa - Kotimaan uutiset - Polttoainevuoto luonnonsuojelualueella Lapissa - kaivosyhtiökin pitää vahinkoa vakavana: Joonas Suotamo ja Emilia Clarke hauskalla videolla, vitsailevat Suotamon jalan koosta: Paine kokoomuksen sisällä kasvaa - sotekriittinen Wille Rydman pohtii edelleen omaa ratkaisuaan: Irlannin tiukka aborttilaki menossa nurin - Pääministeri kiittää hiljaista vallankumousta - Ulkomaan uutiset - Loppuunmyytyä spektaakkelia tullaan katsomaan Pariisista asti - Aalto-yliopiston muotinäytös on isompi juttu kuin luuletkaan - Muoti - Tero Pitkämäen pienillä pojilla on isänsä vietti - tutti lensi kolme ja puoli metriä: Lukiovertailun kummajainen on pikkuruinen Savukoski - kaksi poikaa nosti pohjamudissa rypevän kunnan lukion huippujen joukkoon - Kotimaan uutiset - Koreoiden yllätystapaaminen - Moon ja Kim tapasivat demilitarisoidulla vyöhykkeellä - Ulkomaan uutiset - Toronton suomalaishyökkääjä pelaa hurjaa kevättä - lennähti AHL: Yksinäistä miestä vedätettiin härskisti: Tehokonsti saa ihon näyttämään nuorekkaalta - trendikäs mikroneulaus häivyttää jopa aknea ja arpia - Kauneus - Max Verstappen murskasi Red Bullinsa ratavalliin - hollantilaisen aika-ajo on vaarassa - Formulat - Miss Suomi löysi parhaan ystävän mitalisijoilta - suunnittelee yhteistä matkaa perintöprinsessan kanssa - Viihdeuutiset - Raimo Ilaskivi, 90, seuraa yhä aktiivisesti politiikkaa: Moskovan poliisi pidätti Iivana Julma -taulun tuhoajan - Mies rikkoi taulun suojalasin ja viilteli maalausta - Ulkomaan uutiset - Politiikka tai jääkiekko ei kiinnosta: Vihreiden Mikkonen pelkää ympäristöhallinnon romuttuvan: Minna Kuukka, 47, oivalsi avaimen tasapainoon: Nils Torvalds aikoo hakea jatkokautta Euroopan parlamentissa - Politiikka - Presidentti Niinistö vierailee Georgiassa - Kyseessä maan vuotisjuhlallisuudet - Ulkomaan uutiset - Peter Nyman palaa lauantaina Uutisvuodon vuotisen historian viimeiseen jaksoon: Kiekko-Espoo aloittaa nousun kohti SM-liigaa - ex-liigatähti kokoaa uuden joukkueen - Jääkiekko - Yle TV2 -kanavaa ei voi enää katsoa Virossa - urheiluohjelmien oikeudet katkaisevat lähes 30 vuotta kestäneen yhteistyön - Ulkomaan uutiset - Lukion yrityskurssi innosti itsensä työllistämiseen - Atte ja Veikka keksivät mökkikuntaan nerokkaan bisnesidean - Työelämä - Ryvettynyt ex-tennistähti törttöili taas - pidätettiin kaksi kertaa samana päivänä - Muut lajit - Professori Nokian ex-johtajan agenttipaljastuksista: Petteri Orpo antoi Ykkösaamussa ehdot soten toteutumiselle: Näin Caruna selittää asiakkaan löytämää tietoturvamokaa, joka koski kymmeniä tuhansia: MH17 -tutkinta ideologisesti puolueellinen - Ulkomaan uutiset - Mitä kaikkea lennonjohto tekee?

Joonas, 25, laittoi parvekekalusteensa uusiksi alle 50 eurolla: Nokian ex-huippujohtajan salattu menneisyys - teki sitoumuksen kommunistivakoojien kanssa - Kotimaan uutiset - Kesää ei aina odoteta leppoisin mielin - kärsitkö loma-ahdistuksesta vai oletko lomasuorittaja? Nokian ex-huippujohtaja Stefan Widomski kiistää olleensa Puolan sotilastiedustelun agentti: Belgialaiset haluavat perunansa takaisin - ranskalaiset eivät ole Ranskasta - Ulkomaan uutiset - Ida, 33, jätti sokerin - ulkonäkö muuttui kokonaan.

Santeri, 17, on poika tytön kehossa: Miksi et ole kertonut aiemmin, äiti kysyi. Saatat kärsiä rasvamaksasta tietämättäsi: Se näkyy naamasta - 5 pientä piirrettä paljastaa, että juot liikaa. Yksi kuva kertoo, miten epäterveellistä paahtoleipä voi olla. Tussukka ja vegedildo - tee itse helpot seksilelut. Ex-mies surmasi vuotiaan Hannen - lääkäri tarjosi surevalle Tuula-äidille päivän sairauslomaa. Ilona, 35, muutti elämänsä: Jumittunut aineenvaihdunta ja yöunet paranivat ratkaisevilla muutoksilla.

DASH-dieetti alentaa painon, verenpaineen ja riskin sepelvaltimotautiin - syö näin. Miten muuttaa suoliston mikrobikantaa paremmaksi? Tässä ovat tyhmimmät koirarodut - tyhmimmäksi rankattu muistuttaa kovasti kissaa. Kansanedustaja hämmästytti Stan Saanilan Uutisvuodossa - Ei tiennyt, montako kansanedustajaa on.

Ylioppilasjuhlien kaunein mekko - 5 trendiä ylitse muiden. Real Madrid voitti jälleen Mestarien liigan, Liverpool-vahdin virheet jäävät vainoamaan veskaria. Keihäslupaus Oliver Helander kiskaisi upeasti 85 metriä rikki - päihitti Tero Pitkämäen.

Karin jalkaterä murskaantui mössöksi työtapaturmassa, kuuli luiden rutisevan - Kipu sisuunnutti miehestä maratoonarin Auringonpaistetta riittää sunnuntainakin - hellelukemiin ei kuitenkaan yllettäne Real Madrid voitti Mestarien liigan käsittämättömien vaiheiden jälkeen - katso maalit Real Madrid voitti jälleen Mestarien liigan, Liverpool-vahdin virheet jäävät vainoamaan veskaria Mohamed Salah jätti kentän itkien - Sergio Ramos päätti supertähden pelin Kansanedustaja hämmästytti Stan Saanilan Uutisvuodossa - Ei tiennyt, montako kansanedustajaa on Ashton Kutcherilta avokätinen lahja Ellen Degeneresille - miljoonia dollareita juontajan hyväntekeväisyysjärjestölle Tunteellinen puhelu oli lopullinen päätös suhteelle Viisi asiaa, joita automyyjä ei haluaisi sinun tietävän Oikeudenomistajat käyvät suositun piraattisovelluksen kimppuun - satojatuhansia mobiilikäyttäjiä Halpaa älypuhelinta hakevan kannattaa olla tarkkana - saattaa sisältää ikävän yllätyksen Tarvitset uudet uikkarit - tässä kaikki, mitä sinun pitää tietää niiden ostamisesta Käytämme Alma Median sivustoilla evästeitä.

Jatkamalla sivuston selaamista hyväksyt evästeiden käytön. Sallimalla saat sijaintiisi perustuen kohdennettua sisältöä, säätiedot ja mainontaa. Sijaintitiedot voidaan yhdistää Alma Median palveluiden käytöstä kerättyihin tietoihin.

Sallitko, että Alma Media käyttää sijaintitietoasi? Alma Media voi tarjota sijaintiisi perustuen kohdennettua sisältöä, mainontaa ja säätietoja. Sijaintitiedot voidaan yhdistää palveluiden käytöstä kerättyihin tietoihin. Epäterveellinen elämä kostautuu eläkeiässä 3. Luetuimmat nyt Terveys 1. Kauhumato, tappajaetana ja jättiläisherhiläinen - nämä terveydelle vaaralliset ötökät ovat jo tunkeutuneet Eurooppaan 4. Suomen terveydenhuolto arvioitiin maailman viidenneksi laadukkaimmaksi 5.

Tänään on viikon stressaavin päivä, ja voit syyttää siitä vain itseäsi 6. Rusketusriippuvuus on todellinen addiktio - neljä ihmisryhmää suurimmassa vaarassa Tunteellinen puhelu oli lopullinen päätös suhteelle 2. Real Madrid voitti Mestarien liigan käsittämättömien vaiheiden jälkeen - katso maalit 6. Nuoripari piti prameat hengen häät ravintolassa Espanjassa - karkasi paikalta, kun tuli maksun aika 9. Thaimaan ehkä kuuluisin ranta suljetaan turisteilta Kauniit ja Rohkeat -sarjan suosikkihahmo joutui taas kerran pidätetyksi - löytyi sammuneena autosta Unohtakaa kansanterveys - viinit on pidettävä Alkossa ihan muista syistä Näin käy, kun alkoholimonopolista luovutaan - lisää kuolemia, sairauksia ja itsemurhia Törkeä pahoinpitely teräaseella ostoskeskuksen lähellä Oulussa - poliisi ottanut miehen kiinni Mies harrasti seksiä koiranpennun kanssa Kansasissa - naisystävä yllätti Kuolleeksi luultu Edith-vauva täytti juuri puoli vuotta Onnetar ei suosinut illan lotossa - 14,5 miljoonaa euroa jäi jakamatta Stuertti lopetti alkoholin tarjoilun lennolla - tuloksena joukkopaini Kihlaparin raivoisa riita - nyrkkiä ja veitsenisku keuhkoon, molemmille vankeustuomio Epäterveellinen elämä kostautuu eläkeiässä Poliisilla suuri operaatio Vantaalla - neljä otettiin kiinni, aseita takavarikoitiin Epäterveellinen elämä kostautuu eläkeiässä 4.

Sosiaalinen paine voi olla hyvä kannustin 5. Ida, 33, jätti sokerin - ulkonäkö muuttui kokonaan 2. Miksi et ole kertonut aiemmin, äiti kysyi 3. Se näkyy naamasta - 5 pientä piirrettä paljastaa, että juot liikaa 6. Yksi kuva kertoo, miten epäterveellistä paahtoleipä voi olla 7. Tussukka ja vegedildo - tee itse helpot seksilelut 8. Ex-mies surmasi vuotiaan Hannen - lääkäri tarjosi surevalle Tuula-äidille päivän sairauslomaa 9. Jumittunut aineenvaihdunta ja yöunet paranivat ratkaisevilla muutoksilla Kesäisillä liikuntavinkeillä kesäkuntoon Varpu Tavi: Ja kyl valkovuodon tunnistaa helposti, ainaki jos pidät mustiä alkkareita: Voisko joku kertoo että voisko mulla olla mahollista että mun menkat alkaa lähiaikoina koska tänään iltapäivällä mulla oli ala selakä ihan sairaan kipee jasit yht äkkiä myös alavatsa mut se alavatsa kipu kestivaan ihan hetken mut kärvistelin sen mun selän kanssa aika kauan ja siihen sattuu vielkin nii voisko olla mahollista että ne kivut enteilee menkkoja?

Ja muuten onko normalia että mun valkovuoto on sellasta vaaleen rusehtavaa? Kitti jos joku vastaa mulla näihin kysymyksiin tää vaivaa mua. Minulla alkoi kaksi päivää sitten menkat. Aaamulla heräsin pikkuhousut ja pöksyt IHAN veressä.. Tänäänkin on saanut juosta vessassa kattomassa millon menee läpi ja millon pitää side vaihtaa.. Toivon että tuo oli vaan tyhmä vitsi? Mul alko varmaa kuukautiset..

Siin kävi sillee et kävin wessas sit yhtäkki ku niiku pyyhin nii siin oli verta.. Mini Kedo Sairit Olen vuotias tyttö, pituutta cm ja painoa 55 kg. Et musta ainakaan mut mä oon 12v. Sry, muilla saattaa olla samat vastaukset mutta ihan sama: Eli, kuukautisesi eivät ole vielä alkaneet. Valkovuoto se valkoinen mitä tulee pöksyihin ennen menkkoja on ihan normaalia, eikä siltä voi välttyä.

Ennen niitä varsinaisia kuukautisia, saattaa olla pientä satunnaista ''tiputtelua'', eli mistä juuri puhuit, että pyyhittäessä persettä paperiin tulee punaisia läikkiä. Sitten kun ne kuukautiset oikeasti alkavat, tulee aluksi rusehtavaa, suklaavanukkaan oloista mömmöä Odottele ihan rauhassa, äläkä murehdi sitä ettei kuukautisesi ole vielä alkaneet, sitten kun ne alkavat, niistä saattaa tulla aikamoinen riesa! Omat alkaneet, enkä halua pelotella tai mtn Miten voi olla uimahallissa jos käyttää vaan siteitä.

D tampooni ois varmaa iha hyvä sana jos haluut uida menkoil. Menkkojen alkamisajankohta ja kesto kerrallaan on usein hyvin yksilöllistä. Yleensä kuukauden välein ja päivää kerralla. Varsinkin alussa saattavat ola myös hyvin epäsäännölliset, ensimmäisten jälkeen voi joillakin olla pari kuukautta, enemmänkin ennen seuraavien alkamista. Itselläni ensimmäiset pari vuotta menivät niin, että tulivat yleensä 1. Nyt on alkanut olla säännöllisempää ja kestäneet keskimäärin ehkä 3 päivää.

Lisäksi pitää muistaa että monet tekijät vaikuttavat kuukautiskiertoon. Eiks se ollu et menkat alkaa yleensä noin vuoden sen jälkeen kun valkovuotoo on tullu?

Mä ainaki huomasin et mul alko valkovuotoo tulee,ku mä käytän yleensä mustii pikkareit nii se näkyy hyvin Ei siinä oo mitään tiettyy aikaa kauan valkovuoto kestää, kukaan ei oo laskenu et tasan päivän päästä valkovuodon alkamisesta menkat alkaa. Ne alkaa sit ku alkaaa P. Voi lapsi parat eikö teillä ole ketään vanhempaa joka teitä valistaisi.

Itselläni on kaksi tyttöä joille kerroin juurtajaksaen 10v kuukautisista ja kyllä he tiesivät että kaikille naisille alkaa kuukautiset sutkuht saman ikäisenä kuin äidilläänkin.

Jos olet laihduttja eli alirevittu kuukautisesi saattaa alkaa vasta myöhemmin jopa 16v. Missä on korvat ollut koulun terveydenhoitajan tunnilla luonnollinen asia ei pitäsi hihitellä näillä tunneilla vaan kuunnella. Valkovuoto ei liity mitenkään kuukautisiin tai niiden alkamiseen. Mun äiti ei ollu ainkaan aliravittu, sil alko 16 vuotiaana menkat. Mäkään en ole aliravittu ja mul alko 11 v. Jos sanot et "suhtkoht saman ikäsenä kuin äidilläkin. Minulla ne yleensä on merkki niiden alkamisesta parin päivän sisällä, ja kuukautisten loputtua tulee sen jälkeen vielä hetki valkovuotoa.

Verta voi tulla myös, jos maha on ollut kovalla! Yhdessä kommentissa luki "Sä olet raskaana" Et todellakaan ole! Itelläni alko kuukautiset eilen.. Järkytyin pahemman kerran, kun olin menossa suhkuun: Valkoisissa pikkareissa oli verta.. Olen ihminen jota veri pyörryttää ja tulee huono olo.. Tämä ei kuitenkaan ollut mitään pyörryttävää ja kävin suihkussa ja pesin alapääni.

Olen vaihtanut päivässä n. Vatsakipuja on koko ajan ja ärsyttää käydä koko ajan vessassa katsomassa onko tullut ja miten paljon: Valkovuotoa mulla on ollu 2 vuotta ennen kuukautisia.

Mun ekat kuukautiset loppu pari viikkoo sitte. Verta tuli aika vähän. Kun ne alko mul oli vaa pien huippaus kohtaus. Sitte sattu vähä alapäähä. Mut muute mul on ollu vaa alavatsa kipui. Ja mun rinnat on vähä pienet et kuukautiset tulee yleensä ku on 13 tai Mulla itsellä ei oo alkanu menkat viel,mut mitä siskolta on kuullu nii voin odottaa ihan rauhassa. Pitäiskö niite alkaa Mä en ite oo laskenu kuin kaua mul o tullu valkovuotoo tuntuu et varmaa ainaki kaks Oon 12v ja aina ku meen johonki harrastuksee ni pelkään et ne alkaa enkä mä kanna sitei mukana Mulla on niinku keltaista valkovuotoa ja oon 11v.

Voikkote sanoo neuvvoja joilla on nyt valkovuoto! Olen 12v, ja parin kuukauden päästä Välillä tuntuu sellaista pistävää kipua alavatsassa ihan sekunnin, pari ja sitten se häipyy.

Valkovuotoa ollut yli vuoden, kohta jo varmaan kaksi. Pitäisi niiden varmaan kohta alkaa. Olen juoksija ja teen lihaskuntoa joka päivä. Olen vegaani, mutta syön ihan hirveitä määriä. Hirveän nälkäinen olen, vaikka syön paljon kuituja ja proteiinia esim. Kaikki viljat täysjyvänä, jos mahdollista ja ei lisättyä sokeria.

En ole mikään anorektikko tai syömishäiriöinen! Tiedän paljon ja olen lukenut vegaanin ravitsemuksesta, ja minkä ravintoaineiden saamiseen pitää kiinnittää huomiota! Hyvin juoksu kulkee eikä mitään sairauksia, moneen vuoteen en ole ollut kipeänä! Onko mulla tulossa kuukautiset jos mulla tulee valkovuotoo sellast vaaleenkeltast mömmöö? Mulla on ollut jo varmaan vuoden valkovuoto ja haluisin kovasti menkat!! Voiko niitä jotenki edistää? Haluisin ku kaikilla muillaki on: Onko kellää olluu näin pitkää valkovuoto?

Mul on kans ollu 3 vuotta valko vuotoo mut ei ne menkat oo vielkää tullu: Mun äidillä alko vasta Auttakaa mua aapuuva Mul tulee keltasta valkovuotoo ja sitä tulee paljon ja oon 11v.

Mua pelottaa et se on joku tulehdus tai semmone: Moi mäoon kohta 11v ja mulla on ollut jo yli puolvuotta kellertävää valkovuotoo ja onjoskus aamulla alamahakipee mulla on jo tissitkin alkanut kaavaan puolvuotta sitten alkaani mulla kohta menkat. Moi mä oon joulukuussa 13 ja mulla on tullut valkovuotoa noin vuoden joten voiko mulla alkaa kohta menkat?

Mulla on jo aika paljon pimppi karvaa ja aika isot tissit niin voisko mul alkaa kohta menkat. Mulla on ollut vähän yli 2 tai 3 vuotta valkovuotoa,mutta ei ole vieläkään tullut menkkoja. Onks siinä joku painojuttu et jos painaa yli 50kg ni sit vasta voi alkaa vai miten on? Ei ole mitään täsmällistä painorajaa. Keho tarvitsee rasvaa toimiakseen oikein, joten rasvatan määrä on olennaisempi kuin paino sinällään.

I LOVE dogs