Hae seuraa se on suihinotto

hae seuraa se on suihinotto

Etusivu Lisää blogi Seuraan 0 Kirjaudu. Kuten nimestäkin voi jo päätellä niin sitä ei kovin suureen ääneen mainosteta, sillä se saattaisi Suuri suihinottopaneeli Teekutsuilla ·  Siinä henkilöistä kaksi oli päätynyt peittoa heiluttamaan ja tämän Nuole, ime, kiusaa Jalkojen välistä ·  Keskustelupalstoilla annetaan erilaisia vinkkejä siitä kuinka antaa naiselle täydellistä suuseksiä tai kuinka tehdä naisesta Aivoni uiskentelevat tällä hetkellä niin syvällä pääsykoemateriaalin suossa etten saa uutta tekstiä oikein tuotetuksi, joten tarjoilen teille sen sijaan Suihinotto auttaa kurkkukipuun ja kipeisiin p Kahjo maailma, Ruoka ja juoma, Uutiset Lisää uutisia Tuulenpuuska pistää kuumailmapallon koville — älä katso jos pelkäät lentämistä.

Mies osti vanhan ladon ja remontoi sen uuteen uskoon — odota kunnes näet sisäpuolelle. Alusvaatteita sovittavat naiset ovat ihania — sille sun kaverille, joka tarvii piristystä. Äiti varoittaa yleisistä uimashortseista: Mies petti vaimoaan — ei osannut odottaa tällaista vastausta.

Mies kaivaa kinuamisella omaa hautaansa, eikä tajua sitä. Opeta hänet ymmärtämään, kuinka väärin hän asiaa hoitaa. Tämä sama periaate muuten pätee seksiin yleisemminkin, ei pelkästään suihinottamisiin.

Jos hän ei tajua mistä on kyse, eikä ole valmis muuttamaan käytöstään, niin sinulle tiedoksi: Pidemmän päälle idiootin kanssa on vaikea elää. Suihinotosta aiheutuvat ongelmat ovat vasta alkusoittoa - Myöhemmin tulee samasta idiotismista johtuvia, paljon pahempia ongelmia. Toivottavasti osoittautuu, että miehesi ei ole idiootti, ja seksielämänne paranee. Jeps, mistäs tota alottelis.. Siinä on vallan tunnetta kun tavallaan on päättävässä asemassa saako naiselle antaa orgasmin..

Harmi vaan et EX löysi paremman 4vuoden jälkeen chatista jolla on kai isompi ja jolla on enemmän mielikuvitusta kun itellä.. Mutta yks on hyvää minkä iteki tietää ja se on se et osaa antaa parempaa suuseksiä kun hänen uus!! Ja siitä ollaan puhuttuki.. Ota suihin kun pyydetään. Naisena se on sun tehtävä! Mä otan suihin sillon kun se itsestänikin tuntuu hyvältä ja fiilikset on sen mukaset, seksistä pitää voida molempien nauttia! Nautin suihinottamisesta, mutta en jos aika on väärä!

Toivon että naisia jotka ottaa suihin tyyliin "aina kun pyydetään" on todella vähän! Mun tehtävät naisena on jotai ihan muuta kun olla toisen määräilyn alaisena. Toivon että sä "Tosimies" et oo suhteessa, mutta jos oot, niin osanottoni sille paremmalle puoliskolle! Sano että imee ite munaansa.

Mua ainakin vituttaa kun ei koskaan tuu suihinottoja. Ite nuolen yleensä orkkua ennen varsinaista panemista. Jossain vaiheessa kyselin, mutta kun ei edes kauttarantain hienovaraiset vihjailut ja kikkelin uittaminen milloin missäkin auttaneet, vaan tuli aina toi sama "älä painosta! Nyt 2,5vuotta ilman "vonkaamista" ja suihin on ottanut yhteensä 3,5min jaettuna 3eri kertaan. Että näin hyvin wörkkii meillä. Seksi kyllä kelpaa ja se että mä nuolen, mut jos mitään muuta tarvii tehä ku maata tai olla kontallaan ni heti menee kuulemma fiilikset.

Oon jopa lainannu kavereille muutaman kerran ja niiltä kyl otti poskeen ku halus kuulema miellyttää. Mä päätin löytää itelleni jonkun salaisen panokaverin joka on myös aktiivinen. En laske enää pettämiseksi koska tää ei ollu se juttu mihin oon sitoutunu aikanaan. Sanot, että viikkoon ei ainakaan saa suuhoitoa, jos edes kysyy asiasta.

Samalla tekniikalla nuoleminen itsellesi, sanot että ellei ole viikkoon nuollut, turha odottaa itse suuhoitoa. Sit vaan pidät edelläolevista kii, parin ekan tauon jälkeen ei toivottu käytös on historiaa. Vastaa alkuperäiseen viestiin Mies haluaa jatkuvasti suihinoton Mulla on nyt tämmönen tilanne; oon seurustellut avomieheni kanssa kohta neljä vuotta ja tässä kun kohta tulee toi neljäs vuosi täyteen, oon miettiny pääni sisällä tätä meidän suhdetta.

Käytä muuta kuin rekisteröityä käyttäjätunnustasi.

Etsi Toggle navigation Valikko. Keskustelu24 Seksi Suuseksi Mies haluaa jatkuvasti suihinoton Mies haluaa jatkuvasti suihinoton kohta onneton Mulla on nyt tämmönen tilanne; oon seurustellut avomieheni kanssa kohta neljä vuotta ja tässä kun kohta tulee toi neljäs vuosi täyteen, oon miettiny pääni sisällä tätä meidän suhdetta. Kaikki on muuten ihanasti, mutta että voikin raivostuttaa kun mies yhtenään jankuttaa "ota suihin, otatko sitte suihin" jne.!

Menee into koko hommasta: Oon joskus sanonut vähän leikillään, että jos on tosiaan noin kovat tarpeet niin hommaa toinen nainen joka hoitaa sen puolen kun itseäni ei todellakaan aina jaksa innostaa. Nyt kyllä alkaa taas tuntumaan siltä että tota vois ehdottaa ihan tosissaankin, kunhan vaan muistais sitten käyttää kortsua. Me harrastetaan seksiä suhteellisen paljon, joskus tietenkin on päiviä ettei niin tuu jos on muutenkin kiirettä tms.

Siis mä oon tän neljän vuoden jälkeen vieläkin ihan yhtä rakastunut mieheeni kun sillon seurustelun alussa, mutta tää yks juttu vaivaa niin paljon että en tiedä tuleeko siitä lopun alku Mitä vaan että tää tilanne muuttuis paremmaks.

Oon yrittänyt kertoo miehelleni että asian vois ilmasta vähän paremminkin eikä niin että koko ajan pitää vaatia ja joskus jopa painostaakkin. Kohta vaan on keinot loppu enkä todellakaan jaksa kuunnella enää kauan kinuamista Lahdesta seuraa Löytyykö Lahden alueelta kuka haluis imee 46v kaverin kullia tänään iltapäivällä.

Vaasa-Seinäjoki Haluaisin antaa suuseksiä naiselle vaasa-Seinäjoki välillä, arkisin ajelen ja vois pysähtyy luottamuksella kivan naisen luokse! Etkö voisi pusua miehesi kanssa ja kertoa tunteistasi. Jos pidät suihin ottamisesta niin sanot vain että pidät siitä, mutta et halua koko ajan vakuutella miestäsi siitä että otat kyllä suihin.

Kun mies ei enää intä, niin oma-aloitteisuutta vaan peliin. Kokeiltu on, siis puhumista, toimii ehkä päivän pari, mutta sitten jo unohtuu ja sinäkin aikana kultani kyselee vähän väliä että "enhän oo nyt jankuttanu" Ajattele mieluummin tota juttua niinpäin että jos tuossa on teidän suhteen suuri ongelma, niin ei teillä ainakaan huonosti mene.. Sellanen toisen naisen mukaan kuvaan tuleminen ei varmaankaan ole se paras vaihtoehto, siitä voi sitten lähteä versoomaan ne isommat ongelmat Annat pyyntöjen tulla toisesta korvasta sisään ja mennä toisesta ulos.

Sanot että jos se suuseksin vonkaaminen ei lopu niin ei tule seksiä ollenkaan. Erota en missään nimessä halua! Se ei oo edes vaihtoehto, vaikka tossa tekstissäni suutuspäissäni kirjotinkin että "lopun alku". Ennemmin koen että tää on isonlainen ongelma, mutta niitähän parisuhteeseen kuuluu ja niistä päästään yli kun keksitään keinot. Meillä oli sama 'ongelma'. Toi sun ajatuksesi toisesta naisesta on tavallaan ihan ok, kunhan sen tekee vain kaikille selväksi hati alussa, missä mennään.

Meillä asia ratkaistiin siten, että mä en alkanut yksinäni hoitaan juttujani vieraissa, vaan vaimollakin on mahdollisuus ottaa oma kiva. Siis tilanne voi nyt olla se, et meil on porukassa toinen nainen tai joskus toinen mies.

Usko tai älä, kun toinen mies rakastelee vaimoa takaapäin niin hän ottaa mielellään mult suihin silloin. Tää on kyllä sellainen ratkaisu, ettei se sovi kaikille. Me pääsimme ongelman yli näin.

Kaikkea hyvää ja nautintoa seksiin Petri. Jos antaa nii vaadit sitä siltä vastapalvelukseksi!! Vuotuista juhlapäivää vietetään aina kuukausi ystävänpäivän jälkeen. Ei kortteja, ei kukkia, karkkeja tai muita leikkimielisiä lahjoja. Lahjaksi annetaan vain pihvi ja suihinotto. Järjestyksellä ei ole väliä.

Muistakaa, että mikä sen parempaa kuin kunnon mehevä pihvi ja nautinnollinen hetki yhdessä. Tärkeintä on hoitaa päivä kuten sen näkee parhaaksi. Hermoiluni oli vienyt jo vähän liikaakin aikaa. Kysyin häneltä, olisiko jokin miellyttävämpi paikka, missä voitaisiin toteuttaa se, mistä puhuimme. En pystynyt sanomaan suihinottoa edes ääneen. Mies otti minua kädestä kiinni ja ohjasi viereisessä huoneessa olevalle sohvalle.

Hän asettui siihen makuulle ja totesin hänelle, että hänen tulisi luultavimmin avata housunsa. Mies teki työtä käskettyä. Asetuin polvilleni hänen haaroväliinsä sohvalle, laskin pääni alemmas ja otin hänen elimensä suuhuni. Se oli jo lievästi kovettunut. Nautin siitä, kun mies äänteli tyytyväisenä. Itse sessio kesti noin viitisen minuuttia, kunnes hän laukesi suuhuni äänekkäästi. Hän jäi pitkään hengittelemään raskaasti ja sanoin, että vaikka mieleni tekisikin jäädä vielä hengailemaan, niin minua aletaan kaipaamaan töissä jos en pian lähde takaisin.

Mies nousi myös sohvalta, nosti housunsa ylös ja saattoi minut takaisin toiseen huoneeseen. Puin kiireellä takin ylleni, samalla mies tuli halailemaan minua ja yritti työntää kätensä housuihini.

Muistutin ettei minulla tosiaankaan olisi enempää valitettavasti aikaa. Hän saattoi minut vielä ovelle, halasimme ja sanoin, että nähtäisiin uudelleen.

Mies vastasi minulle, että aivan varmasti nähtäisiin. Leveästi hymyillen lähdin kävelemään takaisin kohti työpaikkaani. Nappaisin äkkiä matkan varrelta kahvin ja sanoisin vain siellä olleen jonoa.

Palasin toimistolle, meillä oli muut työn touhussa ja vaikutti siltä, ettei kukaan ollut kiinnittänyt huomiota siihen, kauanko ehdin olla poissa. Vein kahvin kollegalleni joka ilahtui suuresti. Lopun päivää oloni oli oikein huumaantunut. Oli ollut hauska kokemus käydä päiväkahvilla. Olin kertonut miehelle, että tekosyyni, jolla karkasin moikkaamaan häntä töistä oli kahvi. Häntä oli naurattanut ja hän olikin kysynyt minulta suuhuni lauettuaan, että oliko kahvini maistunut.

Tästä eteenpäin vitsailimme aiheesta. Laitoin hänelle viestiä kuinka minun kahvillani menee, jne. Koitimme järjestää toista tapaamista.

Se menisi vasta seuraavalle viikolle. En malttanut odottaa, sillä halusin luonnollisesti harrastaa myös seksiä hänen kanssaan. Varsinkin, kun olin jo osittain päässyt nauttimaan hänen luonnollisista avuistaan.. Yritin ehdottaa, jos kävisimme ihan vain lounaalla jokin päivä, että ehtisi edes näkemään. Mies sanoi silloin suoraan, ettei hän ole mikään treffeillä kävijä. Hän ei muutenkaan olisi nyt siinä elämäntilanteessa. Jos etsisin kumppania itselleni eikä pelkkä hauskanpito riittäisi, niin hän ei olisi mies minua varten.

Olin kiitollinen hänen rehellisyydestään, arvostin sitä. Sitä tuntuu olevan niin harvassa. Sanoin miehelle, että hauskanpitokin sopi. Oli vain hyvä tietää, missä mennään. Sovimme olevamme yhteyksissä ja yrittää seuraavaa viikkoa. Seuraava viikko tuli ja samaten sopimamme päivä. Hän laittoi minulle viestiä, että olisi illalla tulossa Helsinkiin ja ehtisi hyvin piipahtamaan kylään luokseni jos olisin kotona ja vapaana.

En ollut sheivannut yli viikkoon ja kerroin hänelle sheivaavani häntä varten. Olihan hän palveluksen suuseksistä minulle velkaa.. Miehen saama mielikuva sai hänet kiihottumaan. On ihana saada joku koukkuun. Lähempänä iltaa hän infosi aikataulustaan ja kysyi tarkemmat ohjeet luokseni. Hän olisi bussilla liikenteessä. Odotin suurella jännityksellä ja koitin saada mahdollisimman rentoutuneen olon etten taas olisi yhtä hermostuneen oloinen.

Mies näytti taas yhtä komealta. Hänellä oli ihanan hurmaava hymy ja hymyilevät silmät. Se minun huomioni hänessä ensimmäisenä kiinnitti. Hän riisui ulkovaatteet päältään ja tuli viereeni sohvalle istumaan. Höpöttelimme niitä näitä ja Netflix pyöri taustalla antamassa pientä taustahälinää. Hän naureskeli taas minulle, kun olin huomattavasti hermostunut.

hae seuraa se on suihinotto

: Hae seuraa se on suihinotto

PRIVATE TREFFI SUOMI 311
Eroottinen hieronta video ilmaisia pilluvideoita 21
THAI HIERONTA LOVIISA PORNO ILMAINEN 802
Mies tyydytti minua hetken, nosti päänsä ja kysyi jatkaisimmeko tätä sängyllä. Kyllä toivoisin selvästi enemmän nuolemista, vaikka mulle on kyllä ok että mä kuitenkin annan suuseksiä enemmän kun saan, mutta liika on aina liikaa Mies osti vanhan ladon ja remontoi sen uuteen uskoon — odota kunnes näet sisäpuolelle. Kahjo maailma, Ruoka ja juoma, Uutiset Hän saattoi minut vielä ovelle, halasimme ja sanoin, että nähtäisiin uudelleen. Koitimme järjestää toista tapaamista. Mies tuli avaamaan hymyissä suin.