Eturauhasen lypsäminen iso kyrpä

Pitkiä kynsiä ei saa olla. Edetään rauhallisesti, hyväillään koko aluetta, penistä, välilihaa ja peräaukon ympäristöä. Työnnetään sormi peräaukkoon ja etsitään eturauhanen.

Se löytyy helposti sormen ulottuvilta peräsuolen etupuolelta. Paras hieronta on pyörivillä liikkeillä hieroskella, kuin se olisi joku liukas pallo. Samalla toisella kädellä voi hieroa muuta aluetta, varsinkin penistä. Minusta on tärkeää kiireettömyys, tähän voisi käyttää vaikka tunnin. Ennen hierontaa on huolehittava, että suoli on tyhjä eikä rakossa ole pissaa.

Suolen tyhjyys on tärkeää, mutta jos kesken kaiken tulee pissahätä, niin siitä tulee uusia tuntemuksia, jos jatkaa siitä huolimatta.

Sängyn voi suojata ja lakanat voi pestä, jos sattuu käymään vahinko. Kuten pelkäsin pidenpiaikaisen sairaalareissun jälkeen liikunnan puutteen vuoksi eturauhasessa alkoi epämääräinen jomotus, ja tiesin, että tilanne alkoi huolestuttaa. Onneksi tiesin tähän vaivaan hyvän hierojan, ja nyt muutaman käynnin jälkeen olen päässyt vaivsta eroon ennenkuin se olisi kehittynut pahaksi tulehdukseksi. Upeaa että on tähän erikoistuneita hierojia. Kontilleen naisen eteen,naisen keskisormi persereikään ja toisella kädellä joko palleja hieroen tai kyrpää runkaten niiin tekee hyvää.

Olen nainen ja ensimmäisen kerran kun mieheni pyysi työntämään sormeni pyllyynsä samalla kun tulee, ajatus tuntui kuvottavalta mutta annoin mennä ja paljain sormin. Lopulta oli vaan upeaa seurata, mikä syöksy ja nautinto siitä toiselle syntyi. Tietty sen sormen pesin kolmeen kertaan sitten se jälkeen. Nykyään käytetään noissa hommissa pientä tasasta tappia tai sitten sellasta pitkää hauskaa tappia missä on pallukoita virallista nimeä en tiedä.

Samalla tietty liukkaria myös ja samanaikasesti hieron kädellä penistä tai otan suihin. Kyllä lähtee upeat syöksyt ja huudot. Olen mies ja täälläkin on myös löydetty aivan uusi maailma!

Lähdin tutkimaan tätä eturauhas asiaa yksinäni ja rauhassa. Ja muutamien kokeilukertojen jälkeen rupesi paikat löytymään ja tapahtumaan. Ostin seksikaupasta erityisesti tätä tarkoitusta varten suunnitellun sauvan.

Nykyään pystyn laukeamaan jo pelkästään eturauhasta hieromalla. Ja tässä yllättävin huomio: Kymmeneen orgasmiin olen joskus päässyt, joten homma todellakin toimii ainakin kohdallani!

Ensimmäisessä orgasmissa kestää aikaa, mutta sen jälkeen ne tulevat helposti uudelleen ja uudelleen… Eturauhasta hieroessani itselläni ei ole varsinaisesti erektiota, mutta hyvältäse silti tuntuu.

Lisäksi orgasmissa tulee vain nestettä ilman spermaa ilmeisesti eturauhasesta… Itse en voi kuin suositella muille miehille kokeilemaan! Mekin voimme saada moninkertaisia orgasmeja!

Jos tämä ei ole syy kokeilla mikä sitten? Olen onnitellut itseäni hyvänä oppilaana ha ha! Ihanaa tuottaa mielihyvää omalle rakkaalle! Esillä 10 viestiä, 31 - 40 kaikkiaan Ei siinä mitään kumihanskoja tarvita.

Ei pepussa ole sen enempää pöpöjä kuin suussakaan. Ja tokihan ne kädet pestään sitten jälkeenpäin. Minusta se olisi jotenkin loukkaavaa, jos käyttäisi hanskoja, ihan kuin toisen kroppa olisi jotenkin saastainen. Ja se tuntumakin on ihan erilainen hanskat kädessä, ei kannata, se voi jopa sattua.

Vasta muutaman kerran jälkeen siitä tulee nautinnollista, siitä pitää oppia tykkäämään vähän kuin homejuustosta tai oliiveista tai viinistä Tutustutin nykyisen mieheni anaalin saloihin ja alkuun hän oli kovasti sitä vastaan. Lisävirikettä kokeneille Sitten kun homman on oppinut ja se käy luontevasti voi piristää seksikokemusta laittamalla miehen anukseen helminauha.

Olen lukenut eturauhasen hieronnan hyvistä vaikutuksista ja tahtoisin yllättää mieheni tekemällä tuon hänelle. Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen. Uutiset Juuri nyt Laliiga. Helsingin Uutiset toukokuu 27, Suositut Ilta-Sanomat toukokuu 27, Aamulehti toukokuu 27, Olen 25v mies ja minulla ei ole vielä kokemusta kunnon eturauhashieronnasta, mutta sen verran olen itsestäni oppinut, että tulen kyllä huomattavasti "voimakkaammin" ja nautinnollisemmin kun naisen sormi on pepussani.

Aloitin nämä "perähommat" joskus 18 ikävuoden tietämillä ja ensimmäinen kertani oli sellainen, jossa nainen tätä minulle ehdotti ja lähdin touhuun mukaan. Asiasta innostuin kyllä kovasti, mutta tämän jälkeen oli aina jotenkin vähän hankalaa ehdottaa ko. Voin tältä seitsemän vuoden ajalta arvioida, että n.

Tuohon aikaan kuuluu pari pidempää suhdetta ja loput melko satunnaisia kumppaneita, eiköhän suurin osa hommaan suostu seurustellessa, mutta ensitapaamisten yhteydessä naiset ovat jostain syystä nihkeitä asian suhteen yleensä. Lisävirikettä kokeneille Sitten kun homman on oppinut ja se käy luontevasti voi piristää seksikokemusta laittamalla miehen anukseen helminauha.

Noin 1- 1,5 halkaisijaltaan helmiä nauhassa muutaman sentin välein. Tätä nauhaa kun vetää hitaasti anuksesta pois juuri ennen siemensyöksyä, joko naiden tai suihin oton aikana, niin johan tapahtuu. Kuten pelkäsin pidenpiaikaisen sairaalareissun jälkeen liikunnan puutteen vuoksi eturauhasessa alkoi epämääräinen jomotus, ja tiesin, että tilanne alkoi huolestuttaa.

Onneksi tiesin tähän vaivaan hyvän hierojan, ja nyt muutaman käynnin jälkeen olen päässyt vaivsta eroon ennenkuin se olisi kehittynut pahaksi tulehdukseksi.

Upeaa että on tähän erikoistuneita hierojia. Olen nainen ja ensimmäisen kerran kun mieheni pyysi työntämään sormeni pyllyynsä samalla kun tulee, ajatus tuntui kuvottavalta mutta annoin mennä ja paljain sormin. Lopulta oli vaan upeaa seurata, mikä syöksy ja nautinto siitä toiselle syntyi. Tietty sen sormen pesin kolmeen kertaan sitten se jälkeen. Nykyään käytetään noissa hommissa pientä tasasta tappia tai sitten sellasta pitkää hauskaa tappia missä on pallukoita virallista nimeä en tiedä. Samalla tietty liukkaria myös ja samanaikasesti hieron kädellä penistä tai otan suihin.

Kyllä lähtee upeat syöksyt ja huudot. Olen mies ja täälläkin on myös löydetty aivan uusi maailma! Lähdin tutkimaan tätä eturauhas asiaa yksinäni ja rauhassa.

Ja muutamien kokeilukertojen jälkeen rupesi paikat löytymään ja tapahtumaan. Ostin seksikaupasta erityisesti tätä tarkoitusta varten suunnitellun sauvan. Nykyään pystyn laukeamaan jo pelkästään eturauhasta hieromalla. Itselläni parhaiten toimii tuo "perinteinen" edes takaisin liike ilman vibraa. Ja tässä yllättävin huomio: Kymmeneen orgasmiin olen joskus päässyt, joten homma todellakin toimii ainakin kohdallani!

Ensimmäisessä orgasmissa kestää aikaa, mutta sen jälkeen ne tulevat helposti uudelleen ja uudelleen Eturauhasta hieroessani itselläni ei ole varsinaisesti erektiota, mutta hyvältäse silti tuntuu. Lisäksi orgasmissa tulee vain nestettä ilman spermaa ilmeisesti eturauhasesta Itse en voi kuin suositella muille miehille kokeilemaan! Mekin voimme saada moninkertaisia orgasmeja! Jos tämä ei ole syy kokeilla mikä sitten?

En ole vielä naisen kanssa kokeillut, koska itsekin huomaan olevani "vain" mies näissä asioissa ja keskustelu tuntuu "hieman" hankalalta Joka tapauksessa itse olen melko innoissani tästä uudesta maailmasta. Onko se reijäs ylös vai alas päin? Olen onnitellut itseäni hyvänä oppilaana ha ha! Ihanaa tuottaa mielihyvää omalle rakkaalle! Olen nainen ja ollut parisuhteessa ihanan ja rakastavan mieheni kanssa kohta kaksi vuotta.

Olemme molemmat nuoria eikä kumpikaan ole aiemmin varsinaisesti harrastanut peppuseksiä. Minulla on ollut anaaliseksistä negatiivinen ja vastenmielinen kuva ainoan kokemukseni takia, jolloin "kokeilin" sitä ehkä about kymmenen sekunnin verran entisen kumppanini kanssa olin vuotias eikä liukkarista ollut tietoakaan, kumppani ei hyväillyt ollenkaan vaan suorastaan survoi terskansa sisääni, minua sattui ihan hirveästi vaikka sisälläni oli ehkä yhden-kahden senttimetrin verran kalua. Lisäksi arvelluttaa todella paljon että voiko täysin hetero mies olla kiinnostunut peppuseksistä.

Edellä mainitun kokemukseni jälkeen olen melkeinpä toitottanut aina vähän väliä varsinkin suhteen alussa kun en tuntenut häntä hyvin nykyiselle miehelleni, kuinka minä "vihaan"anaaliseksiä enkä tule koskaan suostumaan siihen, koska "nainen ei siitä voi nauttia" tietenkin olen nyt ottanut asiasta selvää ja lukenut muiden kokemuksia, mutta neuvokaa aloittelijaa pliiis , eikä hänkään ole anaaliseksiä ennen kokeillut ainakin hän väittää niin , ja on vannonut monta kertaa ettei koe minkäänlaista tarvetta ja halua siihen.

Joka tapauksessa, nykyisen kumppanini kanssa seksi on älyttömän ihanaa.

Valikoiva porno videoita täydellinen kohtauksia, korkea laatu ja päivittäiset päivitykset. Samalla tietty liukkaria myös ja samanaikasesti hieron kädellä penistä tai otan suihin. Peppu ei välttämättä suostu eka kerralla ja jännittyneeseen suoleen ei saa työntää väkisin mitään, se aiheuttaa vain kipua eturauhasen lypsäminen iso kyrpä epämieluisuutta koko touhua kohtaan. Kontilleen naisen eteen,naisen keskisormi persereikään ja toisella kädellä joko palleja hieroen tai kyrpää runkaten niiin tekee hyvää. Hd xnxx kuvia, nainen haluaa seksiä. Minusta se olisi jotenkin loukkaavaa, jos käyttäisi hanskoja, ihan seuraa netistä suomi pillu toisen kroppa olisi jotenkin saastainen. Nainen ja kakka videoita pimppiin pillua ihanasti iso kyrpä kaivaa naisen karvainen pappa haluaa seksiä youtube hevonen masokisti seksi alaston kuvia tytön tissejä kuumat teinit anaali nuolentaa video.

Eturauhasen lypsäminen iso kyrpä -

Lisäksi orgasmissa tulee vain nestettä ilman spermaa ilmeisesti eturauhasesta Ensimmäisessä orgasmissa kestää aikaa, mutta sen jälkeen ne tulevat helposti uudelleen ja uudelleen… Eturauhasta hieroessani itselläni ei ole varsinaisesti erektiota, mutta hyvältäse silti tuntuu. Minusta on tärkeää kiireettömyys, tähän voisi käyttää vaikka tunnin. Käytetään voidetta, vaseliini on hyvä, ei lopu luisto. Ostin seksikaupasta erityisesti tätä tarkoitusta varten suunnitellun sauvan. Ei, luo uusi käyttäjätili.

Anaalin kanssa pitää aina edetä hitaasti ja rauhallisesti, kiirettä ei ole ja sisään työntymistäkin voi joutua odottelemaan. Peppu ei välttämättä suostu eka kerralla ja jännittyneeseen suoleen ei saa työntää väkisin mitään, se aiheuttaa vain kipua ja epämieluisuutta koko touhua kohtaan.

Sitten kun homman on oppinut ja se käy luontevasti voi piristää seksikokemusta laittamalla miehen anukseen helminauha. Noin 1- 1,5 halkaisijaltaan helmiä nauhassa muutaman sentin välein. Tätä nauhaa kun vetää hitaasti anuksesta pois juuri ennen siemensyöksyä, joko naiden tai suihin oton aikana, niin johan tapahtuu: Haluaisin vinkkejä teiltä, jotka olette tuota hierontaa kokeilleet, niin hierojilta kuin hierottaviltakin.

Mikä on teidän mielestä paras asento siihen? Voiko sen tehdä jotenkin väärin, vaikka olis kumihanskat ja paljon liukkaria käytössä? Paras asento on selällään, käsillä pidetään jalkoja koukussa.

Käytetään voidetta, vaseliini on hyvä, ei lopu luisto. Hieroja voi käyttää kumikäsineitä, jos haluaa. Pitkiä kynsiä ei saa olla. Edetään rauhallisesti, hyväillään koko aluetta, penistä, välilihaa ja peräaukon ympäristöä. Työnnetään sormi peräaukkoon ja etsitään eturauhanen. Se löytyy helposti sormen ulottuvilta peräsuolen etupuolelta. Paras hieronta on pyörivillä liikkeillä hieroskella, kuin se olisi joku liukas pallo. Samalla toisella kädellä voi hieroa muuta aluetta, varsinkin penistä.

Minusta on tärkeää kiireettömyys, tähän voisi käyttää vaikka tunnin. Ennen hierontaa on huolehittava, että suoli on tyhjä eikä rakossa ole pissaa. Suolen tyhjyys on tärkeää, mutta jos kesken kaiken tulee pissahätä, niin siitä tulee uusia tuntemuksia, jos jatkaa siitä huolimatta. Sängyn voi suojata ja lakanat voi pestä, jos sattuu käymään vahinko. Kuten pelkäsin pidenpiaikaisen sairaalareissun jälkeen liikunnan puutteen vuoksi eturauhasessa alkoi epämääräinen jomotus, ja tiesin, että tilanne alkoi huolestuttaa.

Onneksi tiesin tähän vaivaan hyvän hierojan, ja nyt muutaman käynnin jälkeen olen päässyt vaivsta eroon ennenkuin se olisi kehittynut pahaksi tulehdukseksi. Upeaa että on tähän erikoistuneita hierojia. Kontilleen naisen eteen,naisen keskisormi persereikään ja toisella kädellä joko palleja hieroen tai kyrpää runkaten niiin tekee hyvää. Olen nainen ja ensimmäisen kerran kun mieheni pyysi työntämään sormeni pyllyynsä samalla kun tulee, ajatus tuntui kuvottavalta mutta annoin mennä ja paljain sormin.

Lopulta oli vaan upeaa seurata, mikä syöksy ja nautinto siitä toiselle syntyi. Tietty sen sormen pesin kolmeen kertaan sitten se jälkeen. Nykyään käytetään noissa hommissa pientä tasasta tappia tai sitten sellasta pitkää hauskaa tappia missä on pallukoita virallista nimeä en tiedä.

Samalla tietty liukkaria myös ja samanaikasesti hieron kädellä penistä tai otan suihin. Kyllä lähtee upeat syöksyt ja huudot. Olen mies ja täälläkin on myös löydetty aivan uusi maailma! Lähdin tutkimaan tätä eturauhas asiaa yksinäni ja rauhassa. Ja muutamien kokeilukertojen jälkeen rupesi paikat löytymään ja tapahtumaan.

Ostin seksikaupasta erityisesti tätä tarkoitusta varten suunnitellun sauvan. Nykyään pystyn laukeamaan jo pelkästään eturauhasta hieromalla. Ja tässä yllättävin huomio: Kymmeneen orgasmiin olen joskus päässyt, joten homma todellakin toimii ainakin kohdallani! Ensimmäisessä orgasmissa kestää aikaa, mutta sen jälkeen ne tulevat helposti uudelleen ja uudelleen… Eturauhasta hieroessani itselläni ei ole varsinaisesti erektiota, mutta hyvältäse silti tuntuu.

Lisäksi orgasmissa tulee vain nestettä ilman spermaa ilmeisesti eturauhasesta… Itse en voi kuin suositella muille miehille kokeilemaan! Mekin voimme saada moninkertaisia orgasmeja! Jos tämä ei ole syy kokeilla mikä sitten? Olen onnitellut itseäni hyvänä oppilaana ha ha! Ihanaa tuottaa mielihyvää omalle rakkaalle! Esillä 10 viestiä, 31 - 40 kaikkiaan Ei siinä mitään kumihanskoja tarvita.

Ei pepussa ole sen enempää pöpöjä kuin suussakaan. Viestiketju osiossa ' Seksi ' , käynnistäjänä Kokeileva , Annan uutiskirje tuo sähköpostiisi uusimmat artikkelit, testit ja kilpailut. Hae vain otsikoista Jäsenen nimi: Erottele useat käyttäjänimet pilkulla. Etsi vain tästä viestiketjusta Etsi vain tästä osiosta Näytä hakutulokset viestiketjuina. Eturauhasen hieronta Viestiketju osiossa ' Seksi ' , käynnistäjänä Kokeileva , Anulta perusteellinen selvitys tosiaan!

Niin ja eturauhastahan voi kiusata myös ulkoisesti välilihaa hieromalla Sitä voi hieroa monin tavoin, nautin kun naiseni hieroo yhdellä, kahdella, tai kolmella sormella samalla kun hyväilee käsin tai suulla kalua.

Yksi hyvä on myös laittaa kunnon anustappi panemisen ajaksi - siinä kun työntelee kullia sisään niin lantionliikkeen vaikutuksena samalla tappi hieroo eturauhasta. Olen biseksuaali mies, ja olen kyennyt laukeemaan pelkästä munan peppuun saamisesta oikeasta kulmasta, koskematta penikseen lainkaan.. Aivan kuten nainen saa G-piste orgasmin. Eturauhanen on miehen G-Piste. Eturauhasen hyväily on helmpompa akuin naisen G-pisteen tai klitoriksen, mutta silti taitolaji.

Kerran laivalla kiihkeän yön jälkeen vielä aamulla sain suihin oton seisoin ja nainen oli kontillaan suihin ottaessaan hän työnsi sormensa anaaliini ja hieroi eturauhasta voi pojat ei tarvinnut kauaa odottaa kun spermat lensi. On tullut kokeiltua useita kertoja ja näin "hierottavana" voisin antaa muutamia vinkkejä, jotka ainakin itselläni tuntuvat hyviltä. Siinäpä ne kohdat, joita tuli mieleen. Ja itse hieronta ei vaadi sen erityisempää opiskelua: Sormi sisään, pikku hiljaa alkaa tunnustelemaan eturauhasta ja kyselee kumppanilta tuntemuksia.

Pienenä vihjeenä voi antaa sen, että eturauhanen sijaitsee virtsarakon alapuolella, ja virtsarakon löytää helposti "kumpumainen" kohta sormen syvyydellä suolessa.

Olen 25v mies ja minulla ei ole vielä kokemusta kunnon eturauhashieronnasta, mutta sen verran olen itsestäni oppinut, että tulen kyllä huomattavasti "voimakkaammin" ja nautinnollisemmin kun naisen sormi on pepussani. Aloitin nämä "perähommat" joskus 18 ikävuoden tietämillä ja ensimmäinen kertani oli sellainen, jossa nainen tätä minulle ehdotti ja lähdin touhuun mukaan. Asiasta innostuin kyllä kovasti, mutta tämän jälkeen oli aina jotenkin vähän hankalaa ehdottaa ko.

Voin tältä seitsemän vuoden ajalta arvioida, että n. Tuohon aikaan kuuluu pari pidempää suhdetta ja loput melko satunnaisia kumppaneita, eiköhän suurin osa hommaan suostu seurustellessa, mutta ensitapaamisten yhteydessä naiset ovat jostain syystä nihkeitä asian suhteen yleensä.

Lisävirikettä kokeneille Sitten kun homman on oppinut ja se käy luontevasti voi piristää seksikokemusta laittamalla miehen anukseen helminauha.

Noin 1- 1,5 halkaisijaltaan helmiä nauhassa muutaman sentin välein. Tätä nauhaa kun vetää hitaasti anuksesta pois juuri ennen siemensyöksyä, joko naiden tai suihin oton aikana, niin johan tapahtuu. Kuten pelkäsin pidenpiaikaisen sairaalareissun jälkeen liikunnan puutteen vuoksi eturauhasessa alkoi epämääräinen jomotus, ja tiesin, että tilanne alkoi huolestuttaa.

Onneksi tiesin tähän vaivaan hyvän hierojan, ja nyt muutaman käynnin jälkeen olen päässyt vaivsta eroon ennenkuin se olisi kehittynut pahaksi tulehdukseksi. Upeaa että on tähän erikoistuneita hierojia.

Olen nainen ja ensimmäisen kerran kun mieheni pyysi työntämään sormeni pyllyynsä samalla kun tulee, ajatus tuntui kuvottavalta mutta annoin mennä ja paljain sormin.

Lopulta oli vaan upeaa seurata, mikä syöksy ja nautinto siitä toiselle syntyi. Tietty sen sormen pesin kolmeen kertaan sitten se jälkeen. Nykyään käytetään noissa hommissa pientä tasasta tappia tai sitten sellasta pitkää hauskaa tappia missä on pallukoita virallista nimeä en tiedä.

Samalla tietty liukkaria myös ja samanaikasesti hieron kädellä penistä tai otan suihin. Kyllä lähtee upeat syöksyt ja huudot.

Olen mies ja täälläkin on myös löydetty aivan uusi maailma! Lähdin tutkimaan tätä eturauhas asiaa yksinäni ja rauhassa.

Ja muutamien kokeilukertojen jälkeen rupesi paikat löytymään ja tapahtumaan. Ostin seksikaupasta erityisesti tätä tarkoitusta varten suunnitellun sauvan. Nykyään pystyn laukeamaan jo pelkästään eturauhasta hieromalla.