Alaston suomi com öljy hieronta

alaston suomi com öljy hieronta

En myöskään itse mieti, onko ne liikkeet provosoivia tai vihjailevia. Ollaan oltu miehen kanssa samaan aikaankin viereisillä hierojilla ja ihan samat päällä istumiset ja hiplailut mutta kummallekaan ei tarjottu happy endiä. Moni mies taitaa yksin ollessaan suostua. Toivottavasti nainen myös pesee kätensä välillä, ettei vain pyyhi pyyhkeeseen, iu ja tartunnat jne.

Niin, onko tuossa ap: Seksiä saa hierontapaikoissa, olkoon sitten thai-paikkoja tai jotain muuta. Ei kaikissa, mutta joissain. Seksiä saa aivan missä tahansa, kunhan on rahaa maksaa siitä, olkoon sit hierontapaikkoja tai mitä tahansa paikkoja. Ei siis mitään uutta. Kaikki tietää, mutta selvän kauran piti silti tuoda junttiutensa esille Thaimaa on kivapaikka , Onko kukaan käynyt tallinnan hedone nimisessä paikassa?

Tarjolla on eroottista hierontaa. Eli mitä se tarkottaa. Kiihottavaa mutta ei kuitenkaan kosketa paikkoihin? Kun se on myös naisille onko hieroja mies? Ainakin paikka on julkinen eikä salakapakka. Hieronnassa keskitytään pääasiassa jalkoihin ja selkään, mutta luonnollisesti otetaan huomioon konkreettisen asiakkaan toivomukset ja ongelmat, joihin kiinnitetään enemmän huomiota. Toinen puoli ajasta käytetään eroottiseen hierontaan.

Hieronta on jokaisella ihmisellä erilaista, sillä tuntemuksemme ja toivomuksemme ovat erilaisia. Hieronnan yhteydessä voidaan käyttää myös apuvälineitä. Hieronta päättyy orgasmiin, joka saattaa olla myös molemminpuolinen. Tavoitteena on saavuttaa koko elimistöön mielihyvän ja rentoutuminen tunne ja vapautua jännityksistä. Ja kun molemmat käyvät ensin testissä ja pilleri toimii, ei tarvitse murehtia taudeistakaan.

Paljon mukavampi olla omien vällyjen välissä oman kullan kanssa kuin jossain ankeassa kopissa ties minkä tautien seurassa. En tiedä olenko liian konservatiivinen, mutta minun mielestä oman kullan kainalossa on kivointa. Ikinä en maksaisi sellaisesta, mikä on huonompi kuin ilmainen! Vaikka tässä nyt puhutaan thaihieronnasta, niin voihan se oma kulta olla minkämaalainen vain, vaikka suomalainen ihana nainen.

En moiti mutta , Itse olen käynyt usein thaihieronnassa Thaimaassa. Mutta viimeinen kokemus oli järkyttävä. Oli mies puolinen hieroja.

Olin varannut nimen omaan thaihierontaan ajan, kun tuputtivat ölyhierontojakin. No kaikki alkoi ok, niin kuin ennenkin, mutta nyt hieroja yritti mennä salakavalasti pikkupöksyihin. Kielsin ja otin hänen käden pois. Sitten mies jatkoi hierontaa, kun mentiin käsiin tunsin kädessäni kovaa ja otin käteni pois.

Sitten hieroja kysyi jotain, en ymmärtänyt, mitä hän kysyi. Hieronta jatkui ihan normisti ja ajattelin, että meni perille, mutta ei, yritti hieroa rintoja ja taas kielsin. Normisti minulta ei ole vatsaa hierottu, mitta tämä hieroi tai kohti vatsaa heti kunnolla, että kipeää kävi. Lopuksi liskoja hieroessa tajusin, että yrittää kokoajan vartaloaan pitää vasten, hyi kaikkiaan. Olin todella vaivaantunut ja en uskaltanut nousta pöydältä ja marssia tieheni.

Olisin pian minään joutunut itse. En ymmärrä mikä on homman idea, eikö asiakkan pitäisi haluta seksiä, eikä hierojan. En ikinä mene enää mies hierojalle. Olisin ollut kyllä viisaampi jos olisin lukenut tällaisen ketjun ennen hierontaa.

Olikohan vatsan runnominen kosto, kun ei homma edennyt niin kuin olisi hieroja halunnut. Minä astun ovesta sisään ja kysyn paljonko seksi maksaa. Hän sanoo ja minä siihen, että Hän sanoo ok, kaikki vaatteet pois. Sitten hän imee kaluani, kun minä katselen pornoelokuvaa vatsan päällä olevasta läppäristä.

Sitten panen häntä, kiitän, puen päälle. Hän antaa karkin taskuun ja poistun. Kirjoittajat antavat kovin ruusuisen kuvan thai-hieronnan ajoista. Olen kokeillut kyseisiä hierontoja neljä kertaa ja se riitti. Jokaisena kertana sain hierontaa noin 3 - 5 minuttia. Sen silittelyn jälkeen pyydettiin kääntymään ja siliteltiin sukuelintä kysymällä "Tuleeko muuta". Olisi ehkä innostunut, jos olisi saanut ensin sen puolentunnin hieronnan, josta maksoin ovella.

Enpä taida käyttää näitä palveluja jatkossa. Hintansa väärtti , Olen yli 10 vuotta käynyt thaikuilla noin paikassa ja noin naisen pakeilla yhteensä yli kertaa. Kertaakaan en ole jäänyt ilman jostain otsikossa mainitusta. Nyt minulla on kolme vakiopaikkaa, joissa viisi vakionaista joita käyn kokemassa noin 30 kertaa vuodessa naista ja paikkaa vaihdelllen, ja olen tyytyväinen.

Neljä naisista on thaimaalaisia ja yksi on kiinalainen, jonka luona olen käynyt lähinnä akupistepainelussa ja joka on parin euron lisämaksusta runkannut, ei tarjoa muuta. Thaikkunaisten kanssa olen eri tavoilla ja nussin niitä. Maksan € noin tunnin sessiosta. Olen ollut liki 40 vuotta viidennen kumppanini kanssa liitossa, ja olen siihen tyytyväinen, mutta vaihtelu tekee gutaa.

Kalle Kyrpyri , Thaimaassa thaihierontaa on tarjolla jokaisella ostarilla monessa paikassa. Siistejä paikkoja ja paljon naisia rivissä odottamassa. Maksaa muutaman euron kerta. Ja tapahtuu muiden asiakkaiden nähden eikä missään sperman tahrimassa kopissa. Naiset tykkää , On se vaan niin kiihottavaa laueta thai-tytön pehmeä ihoselle ja mahtaville käsille,jotka todella osaavat tämän runkkaamisen!

On ihanaa laueta thaihin! Yksikään ammatilliunen thaihieroja ei pyydä päksyjä pois ne pysyy jalassa hjiwrotaan selkä jalat kädet molemoiöta puolilta ei keskijalkaa koskaan. Oikea hierontapöytä on paras alusta. Sänkyä parempi on tarpeeksi pitkä pöytä, jonka päälle asetetaan pehmeä peitto ja lakana.

Lakana voi olla vanha tai kertakäyttöinen, jotta ei tarvitse murehtia sen suttaantumisesta hierontaöljyyn. Peitto ja lakana voidaan jättää roikkumaan pöydän reunoilta, jolloin ne on helppo kääntää hieronnan jälkeen lämmittämään hierottavaa.

Lakanaa voi hieman lämmittää uunissa juuri ennen hierontaa, jolloin se tuntuu mukavalta ihoa vasten. Hierottavan silmille voidaan asettaa side, jotta valo ei häiritse ja hän voi keskittyä pelkästään tuntemuksiin keholla. Jotkut haluavat pitää pään tai polvien alla tyynyä. Vatsallaan maatessa voidaan laittaa tyyny nilkkojen tai lantion alle, jos siltä tuntuu. Älä kumarru hierontapöydän päälle. Älä käytä käsivoimaa, vaan nojaa hierottavaan ruumiinpainollasi. Jousta polvista pitkien vetojen aikana.

Laita hierontaöljy ensin käsillesi, jotta se lämpenisi, tai pidä öljypulloja jonkin aikaa lämpimässä vedessä. Pysy mahdollisuuksien mukaan koko ajan kosketuksissa hierottavaan. Toistuvat hitaat vedot ovat rentouttavia, nopeat kevyet pyöritykset ovat virkistäviä. Aloita kevyillä ja pitkillä sivelyillä. Kun löydät ongelmakohtia, jumissa olevia lihaksia tai ns. Ole koko ajan hidas ja käytä koko kämmenen pinta-alaa. Käsien ja jalkojen raskaat sivelyt on syytä suorittaa torsoon päin eikä poispäin siitä.

Hyvä tapa oppia hierontaa on käydä ammattimaisen hierojan ei eroottisen hierojan asiakkaana. Alan kursseja on myös tarjolla. Jos hierottavaa ujostuttaa riisuutua, ota häntä kädestä kiinni ja rohkaise häntä sanoin. Ota hänet pitkään hellään halaukseen ja hyväile hänen päätään. Hierottava käy vatsalleen makamaan hieronta-alustalle.

Hiero päänahkaa sormilla pyörittävin liikkein. Hiero niskaa kallon alaosasta etusormella ja peukalolla. Paina kämmenesi hänen ylä- ja alaselälleen. Kehota hierottavaa hengittämään syvään viisi kertaa. Kehota häntä kuvittelemaan, kuinka hän vajoaa syvemmälle alustaan joka uloshengityksellä. Hierottava vaipuu rentoutuneisuuden tilaan. Sivele hierottavan selkää ja jalkoja hitaasti pitkällä sulalla. Kehoita häntä keskittymään ainoastaan sulan kosketukseen. Hierottava tulee tietoiseksi vartalon tuntemuksista ja unohtaa kaiken muun.

Levitä runsaasti hierontaöljyä selälle. Käytä mielellään tuoksuöljyjä, esimerkiksi jasmiinia, josta pitävät sekä miehet että naiset.

Aloita sitten varsinainen hieronta kuten edellisessä luvussa kuvattiin. Käy hitaasti läpi koko vartalo: Suutele niskaa silloin tällöin. Aikaa saa kulua runsaasti, sillä ei ole kiirettä minnekään. Pyydä hierottavaa kääntymään ympäri, tai jos tilaa on tarpeeksi, käännä hänet itse, jotta hän ei joutuisi käyttämään lihaksiaan. Hiero etumus kuten äsken selkäpuoli. Hyväile myös rintoja ja nännejä. Sivele vatsaa vain kevyesti. Kun siirryt vatsalta hieromaan reisiä, hipaise matkalla sukupuolielimiä kiusoittelevasti.

Kun hierot reisien yläosaa, kiusoittele sukupuolielimiä hieman lisää. Sivele niiden ympärystä, häpykumpua ja reisien sisäosaa. Anna hellä ja kutiamaton jalanpohjahieronta. Se virkistää hierottavaa valmistaen häntä seuraavaan vaiheeseen. Levitä hierottavan reidet aukinaiseen asentoon niin, että paljaat sukupuolielimet ovat hyvin esillä vastaanottamaan hyväilyjä. Polvien alle voidaan laittaa tyynyt, jos mukavuus sitä vaatii. Hieronnan loppuosa keskittyy sukupuolielimiin, mutta tee välillä pitkiä sivelyjä ylös- tai alaspäin vartaloa pitkin.

Näin kaksi kokemusta tasapainoittuvat ja sekoittuvat toisiinsa. Käytä myös sukupuolielimiin runsaasi liukunestettä, sekä ulko- että sisäpuolelle, mutta siirry vesipohjaiseen dermatologisesti testattuun liukasteeseen. Niitä on useita merkkejä tarjolla erotiikkakaupoissa. Erilaisia tekniikoita on kymmeniä. Kaikkia niitä ei voida käyttää yhden session aikana, mutta kokeile mikä miellyttää juuri sinun partneriasi. Monet tekniikat jättävät toisen käden vapaaksi.

Käytä silloin vapaata kättä esimerkiksi vartalon, kasvojen ja rintojen hyväilyyn. Sekä lihashieronnan, että eroottisen osuuden aikana on tärkeää, että hierottava tuntee voivansa tehdä kommentteja ja pyyntöjä esimerkiksi jos tulee tarve käydä kylpyhuoneessa, tai jos kosketuksen tulisi olla hellempi tai voimakkaampi.

Sellaiset pyynnöt vain osoittavat, että hierottava kiinnittää huomiota omiin tuntemuksiinsa, mikä on tärkeää nautinnon syntymiselle. Nautinnon syntymistä voivat auttaa pikkutuhmat puheet, mahdollisesti niin, että kehitetään yhdessä tarina, joka perustuu hierottavan fantasioille. Seksikkäät kohteliaisuudet ja katsekontakti ovat mukavia lisiä. Naisten monet seksuaaliset vaikeudet aiheutuvat huolista: Naiselle on voimakas kiihoke, kun kerrot että hänen miellyttäminen on myös sinulle nautinnollista.

Joillekin ihmisille äärimmäinen nautinto voi tuoda pintaan tukahdutettuja tunteita. Kun hierottava itkee tai nyyhkyttää, ei pidä ryhtyä ratkomaan hänen ongelmiaan rationaalisella päättelyllä. Parasta on vain pitää hänestä kiinni ja rohkaista itkemään niin kauan kuin on tarpeen. Viimeistään hieronnan loppuvaiheessa, kun käytetään motorisoituja kiihottimia, hierottava saa useita rajuja ja pitkiä orgasmeja.

Jotkut parit lopettavat hierontasession mielellään yhdyntään. Hieronnan jälkeinen yhdyntä johtaa erityisen voimakkaisiin orgasmeihin. Naiset eivät yleensä saa orgasmia pelkästään yhdynnästä, mutta he saavat yhdyntäorgasmin paljon todennäköisemmin, jos ovat saaneet klitorisorgasmeja tai g-pisteorgasmeja ennen yhdyntää.

Orgasmien jälkeen on mukavaa kääriä hierottava peittoihin. Koteloituna voi nauttia hetken rennosta ja tyynestä olosta, jonka hieronta antaa. Pidä käsiä sukupuolielimien ja sydämen päällä ja levätkää näin hetki vierekkäin.

alaston suomi com öljy hieronta

Alaston suomi com öljy hieronta -

Kokeile erilaisia tapoja painella sormiasi ja kättäsi yhteen niin, että tunnet ne lihan läpi. Eli mitä se tarkottaa. Levitä runsaasti hierontaöljyä selälle. Ikinä en maksaisi sellaisesta, mikä on huonompi kuin ilmainen!

: Alaston suomi com öljy hieronta

Kalu suussa webcam pussy Vaasa finland escort
Suomitytöt porno mahajataha ee Herkku seksi siwa riihimäki aukioloajat
Seuranhaku sivut prostituutio tallinna Hyviä porno sivuja ilmaiset pornovidet
Alaston suomi com öljy hieronta 499
Siis mitä se mies sitten teki? Hän antaa karkin taskuun ja poistun. Parasta on vain pitää hänestä kiinni ja rohkaista itkemään niin kauan kuin on tarpeen. Huomaat pian kuinka kulkiessasi tutussa tanssiravintolassa, naiset nykivät toistensa hihoja ja kuiskivat: Itse kyllä uskon muutenkin juttuihisi, mutta kuten sanottua Vie sormiasi hitaasti ylös ja alas häpyhuulta pitkin. Miten sinä hierojana kokisit moisen,vai olisko siinä sittenkään mitään.

Olen tehnyt senkin päätelmän, että on parempi olla miehen alasti ja laueta pyyhken alla kuin omiin housuihin. Eli suosittelen alastioloa oman mukavuuden kannalta. Miellyttävän valistunutta väkeä ja asenteet ammattilaispohjalta. Hienoa, että hieronnasta puhutaan tällä palstalla ihan asiallisesti, ilman mitään seksuaaalista värinää.

Itselleni alastomuus on myös ihan luonollinen asia kun menen hierojalle. Tosin joskus jollekin hierojalle tämä ei tunnu itsestään selvältä. On kuitenkin yksi asia, joka minua askarruttaa ja hieman nolottaakin.

Kuulun niinhin "herkkiin" miehiin, joilla "laukaeminen" on joskus herkässä. En kuitenkaan ole enään mikään poika, vaan ihan normaalissa parisuhteessa elävä perheenisä.. Olen aivan varma, että hieroja kyllä huomaa laukeamisen sen verran värinää kyllä iholla!

Joskus hieronnan loputtua on hieroja kysynyt tarvitsenko pareria öljyn pyyhkimiseen. Kysyisin nyt olisiko reilumpaa kuitenkin todeta tämä asia hierojalle, ehkä voisi heti saada paperia ettei tarvitse maata "tuotoksissa" Muutenhan koko kokemus hyvästä hieronnasta kaikkine mielihyvineen on aivan loistava!

Kannanottoja hierojilta ja asiakkailta! Kyllä minä sinuna voisin edetä niin, että seuraavan kerran, kun "tämä vahinko" tapahtuu, ota reilusti asia hieronnan päätteeksi puheeksi, vaikka kuinka vaikealta tuntuisi. Jos hieroja on fiksu ja asiallinen, hän kyllä osaa hoitaa osansa tyylikkäästi. Kyllähän hyvässä hierontasuhteessa voi kaikista asioista hyvällä maulla puhua. Olen kyllä kanssasi samaa mieltä, että hieroja todennäköisesti tietää laukeamisen.

Itsellänikin on joskus niin käynyt, ja sille ei vaan voi mitään, kun se on tahdosta riippumaton toiminta. Voit vaikka sanoa, että olet niin herkkä ja kysyä häiritseekö se hierojaasi? Hierojanaisen kommentit ovat todella asialliset ja ammattimaisen hierojan kannanottoja. Olsi kivä tietää, missä hän ottaa asiakkaita vastaa. Uskon, että uusia tulijoita olisi. Miksi ei saisi olla rentouttavan mukava olo ilman kiristäviä vaatekappaleita. Löytyykö Kuopiosta "ymmärtäväistä" naishierojaa, joka ei vähästä nolostu?

Miesasiakas 66 v Olen vanhan puoleinen miesasiakas ja käyn säännöllisesti suunnilleen ikäiseni hierojanaisen käsittelyssä kokovartalohieronnassa. Siinä vähitellen opin käytännön syistä ja hierojan suosituksesta olemaan nakuna. Siten ovat tarpeelliset toimenpiteet olleet helpommat hänen tehdä ja on se asikakkaallekin miellyttävintä. Seisonut on, ja lauennutkin olen. Siihen kaikkeen on hieroja suhtautunut aina asiallisesti.

Kysynyt vain joskus huumorin sävyisesti, että onko siellä nyt on jokin hätä, mihin olen vähän nolona todennut asian olevan aivan päin vastoin. Hieronnan päätyttyä hän ojentaa aina tarvittaessa,sen kummemmin kommentoimatta, paperipyyhkeen, jotta saan alapään karvani kuivatuiksi.

Palvelu on hienotunteista, ja asiakassuhde on jatkunut kauan. Olen jonkun kerran jättänyt spermalastit hierontapöydälle, mikä hävettää vietävästi. Ensi kerran kuvittelin, ettei sitä huomaa, mutta muilla kerroilla olen reilusti myöntänyt ilmiön.

Lopussa on hieroja siistinyt pöytänsä, ei ole tullut mieleen pyytään paperia. Alaselän ja jalkojen hieronnassa laukeaminen on tietääkseni melko yleistä. Keskusteltuani hierojani nainen kanssa, että kaikenikäisillä miehillä hän on nähnyt laukeamisia. Hänen ajatuksensa on asiaan liittyen, että keho toimii normaalisti näin kun hierottava rentoutuu.

Uskon itse tämän asian olevan jotenkin tabu, niin siitä ei vaan puhuta, ja hierojillahan on vaikenemisvelvollisuus. Olen sitä mieltä, että tällainen laukeaminen ihan normaali urheiluhieronnassa osoittaan hierojan hyvää ammattitaitoa, ja toiselle rentoutuksen tilan täydellistä luomista. Väitän että kaikki miehet saavat jonkun asteisen erektion aina alavartalon hieronnassa, herkimmillä se johtaa helpostikin laukeamiseen.

Tässä vastakkainen näkemys, joka on vähän samansuuntainen edellisten vastauksten kanssa. Itse käyn mieshierojalla, ja nyt jo pitkään samalla hierojalla käyneenä parin ensimmäisen kerran jälkeen riisun aina itseni täysin alasti ennen hierontaa. Sitä ei halua rentoutuessa pitää mitään vaatekappaletta päällä kiristämässä, ja voin näin rentoutua paremmin.

Ei siinä alastomuudessa ole mitään hävettävää, se on ihan luonnollista. Luonnollisesti siihen ei kuulu mitään seksiin liittyvää. Olen kertonut tästä myös miehelleni, eikä hän sitä mitenkään ihmeellisenä pidä. Hän sanoi vain sitä erikoiseksi jos pitäisin vaatteita päällä hieronnassa. Hieronta on ihan kunniallinen ammatti, ja siihen kuuluu alastomuus. Moniko meistä naisista käy gynellä alapää vaatetettuna?? En ymmärrä miksi esim. Minäkös tässä olen ujostellut Lisää vaan kommentteja kiitos! Minä en ole koskaan pohtinut tätä kysymystä erikoisemmin.

Pitkän urani aikana olen ihan rehellisesti sanonut asiakkaille, että hieronnasta voi nauttia kaikkein parhaiten, kun on hierontapöydällä ilman rihman kiertämää. Kyllä lähes kaikki ovat sen myös huomanneet. Asiakkaille on ikäänkuin hyvä suoja se, että tietysti peitellään pyyhkeellä, jotta tulee lämmin ja hyvä olo. Jotenkin täytyy sanoa, että yhä luontevammin ihmiset käyvät hieronnassa.

Kolleegojeni kanssa keskusteltaessa, olemme todenneet, että hyvää kokovartalohierontaa on osittain vaikea toteuttaa, jos on jokin vaatekappale esim. Toinen käytännön seikka on, että jos kun käytetään hierontaöljyjä, niin ei ole riskiä öljystä vaatteille, kun on alasti. Naiset ehkä mielummin jättävät pikkuhousut jalkaan, mutta kyllä minun naisasiakkaistakin selvä enemmistö on alasti.

Minä olen kokemukseni perusteella niin kauan tehnyt työtä, ettn kiinnitä huomiota miesten vehkeisiin. Onko tämä nyt ymmärrettävissä siten että voin vastaisuudessa heittäytyä ihan ilman suurempia uteluja vapaasti vaatteitta pöydälle,sulkea silmäni ja antaa ammattilaisen murjoa itseni taas entistä ehommaksi??

Puran kysymyksesi loppupäästä alkaen. Ensinnäkin jos hieronnasta saat mustelmia, ei hieroja ole silloin täysin ammattitaitoinen. Hierojan pitää lämmittää lihakset niin, että hieronta tuntuu mukavalta. Ei se saa olla mitään murjomista. Suurin osa asiakkaista on alasti, mutta lähes kaikki kysyvät kohteliaasti, että voinko olla alasti, saanko olla alasti tai häiritseekö se sinua hierojaa Kysyä kannattaa ehdottomasti.

Mutta noin yleensä ei kokovartalohieronta onnistu pitkissä kalsareissa. Se "murjominen" nyt oli toki vain kielikuva,en ole ottanut tavakseni ottaa lastasarjaa mukaan kun olen hierontaan mennyt Ja toki hyvät tavat kunniaan. Minut on hierottu selkäni takia noin kertaa ammattihierojilla ja aina alasti. Ei ole koskaan tullut mitään keskusteluakaan siitä, että alasti tai vaatteet päällä. Itse ainakin olen aina ollut ilman rihman rihmaa hieronnassa.

Kokemukseni hierojista on ollut, että he pitävät tätä jopa suositeltavana. Jos joskus on tapahtunut erektio, joka muuten on tahdosta riippumaton luonnonlaki, ei ole ollut ogelmaa hierojan kanssa. Hierotessa hän saattanut nähdäkin "paljaana" olevan peniksen, mutta jatkanut hierontaa kuin ei olisi mitään nähnyt. Uskon, että me molemmat olemnme oloomme tyytyväisiä. Ja jos on tullut orgasmi, niin sekin on hoidettu hierojan taholta huomaamatta, tarjottu paperia hieronnan päätyttyä.

Haluaisin vielä kertoa oman "ongelmani". Hieronnassa olen ollut housut jalassa, koska olen tavattoman herkkä. Ikää kyllä on jo vuotta. Ongelmani onkin se, että veitikkani nousee joka kerta. Oli hierojana nainen tai mies - nuori tai vanha.

En ole mielestäni mitenkään homo taipuvainen. Asennoidun niihin asioihin ihan normaalisti, ei siis mitään fobioita. Mulla onkin tosi hyvä mies hieroja, mutta en kehtaa käyttää häntä Menen siis huonommalle naiselle hierotuksiin. Tuntuu jotenkin luonnollisemmalta, että veitikkani reagoi naisen kosketukseen Koska pidän itseäni heterona ja kaikki taipumukseni viittaavat siihensuuntaan. Mutta, mutta, kun tuntoaisti ei katso onko käsi miehen vai naisen Olen kyllä yrittänyt vaikka mitä Olen kyllä puhunut asiasta vaimolle.

Peitto ja lakana voidaan jättää roikkumaan pöydän reunoilta, jolloin ne on helppo kääntää hieronnan jälkeen lämmittämään hierottavaa. Lakanaa voi hieman lämmittää uunissa juuri ennen hierontaa, jolloin se tuntuu mukavalta ihoa vasten.

Hierottavan silmille voidaan asettaa side, jotta valo ei häiritse ja hän voi keskittyä pelkästään tuntemuksiin keholla. Jotkut haluavat pitää pään tai polvien alla tyynyä. Vatsallaan maatessa voidaan laittaa tyyny nilkkojen tai lantion alle, jos siltä tuntuu. Älä kumarru hierontapöydän päälle. Älä käytä käsivoimaa, vaan nojaa hierottavaan ruumiinpainollasi. Jousta polvista pitkien vetojen aikana.

Laita hierontaöljy ensin käsillesi, jotta se lämpenisi, tai pidä öljypulloja jonkin aikaa lämpimässä vedessä.

Pysy mahdollisuuksien mukaan koko ajan kosketuksissa hierottavaan. Toistuvat hitaat vedot ovat rentouttavia, nopeat kevyet pyöritykset ovat virkistäviä. Aloita kevyillä ja pitkillä sivelyillä. Kun löydät ongelmakohtia, jumissa olevia lihaksia tai ns. Ole koko ajan hidas ja käytä koko kämmenen pinta-alaa. Käsien ja jalkojen raskaat sivelyt on syytä suorittaa torsoon päin eikä poispäin siitä.

Hyvä tapa oppia hierontaa on käydä ammattimaisen hierojan ei eroottisen hierojan asiakkaana. Alan kursseja on myös tarjolla. Jos hierottavaa ujostuttaa riisuutua, ota häntä kädestä kiinni ja rohkaise häntä sanoin.

Ota hänet pitkään hellään halaukseen ja hyväile hänen päätään. Hierottava käy vatsalleen makamaan hieronta-alustalle. Hiero päänahkaa sormilla pyörittävin liikkein. Hiero niskaa kallon alaosasta etusormella ja peukalolla. Paina kämmenesi hänen ylä- ja alaselälleen. Kehota hierottavaa hengittämään syvään viisi kertaa. Kehota häntä kuvittelemaan, kuinka hän vajoaa syvemmälle alustaan joka uloshengityksellä.

Hierottava vaipuu rentoutuneisuuden tilaan. Sivele hierottavan selkää ja jalkoja hitaasti pitkällä sulalla. Kehoita häntä keskittymään ainoastaan sulan kosketukseen. Hierottava tulee tietoiseksi vartalon tuntemuksista ja unohtaa kaiken muun. Levitä runsaasti hierontaöljyä selälle. Käytä mielellään tuoksuöljyjä, esimerkiksi jasmiinia, josta pitävät sekä miehet että naiset. Aloita sitten varsinainen hieronta kuten edellisessä luvussa kuvattiin.

Käy hitaasti läpi koko vartalo: Suutele niskaa silloin tällöin. Aikaa saa kulua runsaasti, sillä ei ole kiirettä minnekään. Pyydä hierottavaa kääntymään ympäri, tai jos tilaa on tarpeeksi, käännä hänet itse, jotta hän ei joutuisi käyttämään lihaksiaan. Hiero etumus kuten äsken selkäpuoli. Hyväile myös rintoja ja nännejä. Sivele vatsaa vain kevyesti. Kun siirryt vatsalta hieromaan reisiä, hipaise matkalla sukupuolielimiä kiusoittelevasti. Kun hierot reisien yläosaa, kiusoittele sukupuolielimiä hieman lisää.

Sivele niiden ympärystä, häpykumpua ja reisien sisäosaa. Anna hellä ja kutiamaton jalanpohjahieronta. Se virkistää hierottavaa valmistaen häntä seuraavaan vaiheeseen. Levitä hierottavan reidet aukinaiseen asentoon niin, että paljaat sukupuolielimet ovat hyvin esillä vastaanottamaan hyväilyjä. Polvien alle voidaan laittaa tyynyt, jos mukavuus sitä vaatii.

Hieronnan loppuosa keskittyy sukupuolielimiin, mutta tee välillä pitkiä sivelyjä ylös- tai alaspäin vartaloa pitkin. Näin kaksi kokemusta tasapainoittuvat ja sekoittuvat toisiinsa. Käytä myös sukupuolielimiin runsaasi liukunestettä, sekä ulko- että sisäpuolelle, mutta siirry vesipohjaiseen dermatologisesti testattuun liukasteeseen. Niitä on useita merkkejä tarjolla erotiikkakaupoissa. Erilaisia tekniikoita on kymmeniä. Kaikkia niitä ei voida käyttää yhden session aikana, mutta kokeile mikä miellyttää juuri sinun partneriasi.

Monet tekniikat jättävät toisen käden vapaaksi. Käytä silloin vapaata kättä esimerkiksi vartalon, kasvojen ja rintojen hyväilyyn. Sekä lihashieronnan, että eroottisen osuuden aikana on tärkeää, että hierottava tuntee voivansa tehdä kommentteja ja pyyntöjä esimerkiksi jos tulee tarve käydä kylpyhuoneessa, tai jos kosketuksen tulisi olla hellempi tai voimakkaampi.

Sellaiset pyynnöt vain osoittavat, että hierottava kiinnittää huomiota omiin tuntemuksiinsa, mikä on tärkeää nautinnon syntymiselle. Nautinnon syntymistä voivat auttaa pikkutuhmat puheet, mahdollisesti niin, että kehitetään yhdessä tarina, joka perustuu hierottavan fantasioille. Seksikkäät kohteliaisuudet ja katsekontakti ovat mukavia lisiä. Naisten monet seksuaaliset vaikeudet aiheutuvat huolista: Naiselle on voimakas kiihoke, kun kerrot että hänen miellyttäminen on myös sinulle nautinnollista.

Joillekin ihmisille äärimmäinen nautinto voi tuoda pintaan tukahdutettuja tunteita. Kun hierottava itkee tai nyyhkyttää, ei pidä ryhtyä ratkomaan hänen ongelmiaan rationaalisella päättelyllä. Parasta on vain pitää hänestä kiinni ja rohkaista itkemään niin kauan kuin on tarpeen. Viimeistään hieronnan loppuvaiheessa, kun käytetään motorisoituja kiihottimia, hierottava saa useita rajuja ja pitkiä orgasmeja. Jotkut parit lopettavat hierontasession mielellään yhdyntään.

Hieronnan jälkeinen yhdyntä johtaa erityisen voimakkaisiin orgasmeihin. Naiset eivät yleensä saa orgasmia pelkästään yhdynnästä, mutta he saavat yhdyntäorgasmin paljon todennäköisemmin, jos ovat saaneet klitorisorgasmeja tai g-pisteorgasmeja ennen yhdyntää. Orgasmien jälkeen on mukavaa kääriä hierottava peittoihin. Koteloituna voi nauttia hetken rennosta ja tyynestä olosta, jonka hieronta antaa. Pidä käsiä sukupuolielimien ja sydämen päällä ja levätkää näin hetki vierekkäin.

Hän voi halutessaan myös jäädä nukkumaan. Tuo hänelle lasi vettä ja kuuntele mitä ikinä sanottavaa hänellä onkaan. Kommentit ja kysymykset Sakarille osoitteeseen hidaskasi yahoo.