Eroottinen novelli sexi sivut

eroottinen novelli sexi sivut

Kuuntelin kuuluuko mitään pukuhuoneen puolelta. Kaikki oli hiljaista, heitin hiukan löylyä ja sitten se tapahtui. Kuulin pukuhuoneen oven kolahtavan, nielaisin ja jännitys kohosi. Kuulin kuinka suihku kohisi ja sen jälkeen kului hetki ja sitten saunan oveen koputettiin. Rykäisin kurkkuani ja huikkasin jotain siihen. Ovi aukesi varovasti ja tädin pää tuli näkyviin. Täti oli kietonut pyyhkeen ympärilleen, joten en päässyt näkemään paljasta pintaa, itse sen sijaan olin tietysti alasti ja yritin pitää puoliseisokissa olevaa kaluani jalkojen välissä piilossa.

Pyyhkeen alla näkyi kaksi kookasta kohoumaan, jotka olivat kyllä laskeutuneet raskaina melko alas, pyyhkeen yläreunasta näkyikin melkoista vakoa jonkin matkaa. En pidä kovista löylyistä ja oli aika mennä hiukan suihkuttelemaan. Ongelma vain oli, että raput alas olivat siinä päässä missä täti istui ja minulla oli edelleen puoliseisokki vaikka kuinka yritin ajatella vain kauppaa ja merenkulkua.

Menin suihkuun, peseydyin ja join hiukan mukanani ollutta olutta. Saunasta kuului löylynheiton ääniä. Rutistelin kaluani ja otin siihen kylmän suihkun, jotta sain sitä hiukan pienemmäksi, mutta esinahan jätin taakse. Avasin reippaasti saunan oven ja sielläpä täti nyt makasi lauteilla pitkin pituuttaan, pyyhe allaan. Hän pomppasi salamana ylös, mutta pyyhettä hän ei saanut altaan vaan peitti rintansa ristimällä kätensä niiden eteen ja laittoi jalat tiukasti yhteen.

Sitten sanoin, että me ei ollakaan ennen tavattu ja esittäydytty ja ojensin hänelle käteni ja kerroin nimeni. Leskirouva siis, ajattelin mielessäni. Mahtaisikohan olla miehen puutteessa. Ennen katastrofia onneksi täti sanoi menevänsä pesulle. Hän nousi ylös ja veti pyyhkeen altaan mukanaan. Hiljakseen auto rullaa ohitseni.

Todella hitaasti, aivan kuin kuski tarkkailisi jotain. Tämä kuvio tapahtui suhteessamme joulun alla ja on todella tuonut lisänautintoa oloomme.

Silloin tällöin ajatuksella edelleen herkuttelen ja nyt päätin kertoa sen täällä muillekin… Monen muun miehen tavoin olin huomannut ajatuksen vaimostani vieraan miehen käsittelyssä kiihottavan itseäni.

Etsiskelinkin tarinoita ja asiaan kuuvuliva sivustoja ajoittain netistä ja fantasioin vaimoni erilaisiin tilanteisiin. Vaimoni Sari on hyvin konservatiivinen…. Työpäivät ne vaan tuntuu käyvän pidemmiksi ja loppua kohden tylsemmiksi iän myötä.

Istuin tappamassa vuoron viimeisiä tunteja pois, ja aika ei tuntunut kuluvan sitten millään. Ei taida olla toista yhtä tylsää kuin sairaalan ATK-toimisto neljän jälkeen Perjantaina. Hevonpaska-bingokin oli jo pelattu viikkotiedotetta lukemalla, ja muut olivat jo lähteneet, kun allekirjoittanut sai jäädä vielä istuksimaan jottei…. Olimme kavereiden kanssa Annen mökillä juhlimassa, olimme Annen kanssa jo tutustuneet hänen serkkunsa kautta.

Ensimmäinen yö tuli ja menimme Annen kanssa samaan sänkyyn nukkumaan. Olin niin jännittynyt että mitä hän kohta tekee, niin sitten tunsin hänen käden kaulallani ja hän käänsi pääni häneen päin ja suutelimme varmaan 10 minuuttia. Suudellessamme käteni oli vaellellut hänen vartalollaan,…. Olin ajamassa pyörällä kotiinpäin kun yllättäen pihamaalta auto tuli eteeni.

Lensin näyttävässä kaaressa maahan ja olin vähän aikaan ihmeissäni mitä oli tapahtunut. Tulit heti luokseni kysymään, että kävikö pahasti. Sanoin, että ei tässä mitään, vähän pintanaarmuja. Olit jo soittamassa ambulanssia kun sanoin, että ei tässä mitään tarvita muuta kuin uusi etupyörä, jonka tietysti lupasit kustantaa…. Olin loukannut jalkani pahasti laskettelurinteessä ja tästä syystä päättänyt kokeilla siivouspalvelua.

Kerran viikossa siivooja kävi imuroimassa ja pyyhkimässä pölyt. Siivooja oli aina sama, hieman alle nelikymppinen pirteä ja oikeista kohdista muodokas nainen, Mari. Tulimme alusta asti hyvin juttuun ja muutaman viikon jälkeen keskinäinen sanailumme alkoi olla välillä melko härskiäkin.

En myöskään häpeillyt antaa katseeni vaellella…. Ehdin jo hetken miettiä, päästäisikö setä minut pois, tai olisiko suihinotto riittävän houkuttele vaihtoehto tuolle rentulle, kunnes tajusin mitä miehellä oli mielessä, kun hän työnsin sormensa perseeseeni. Uikahdin järkytyksestä, ja setä otti sormensa pois perseesäni, ja laittoi kämmenensä suuni eteen. Hitaasti, hän alkoi samalla tunkea kyrpäänsä perseeseeni. Välillä hän piti taukoa, ja veti sitä hieman pois, ja alkoi pienin työnnöin alkoi työntää sitä syvemmälle ja syvemmälle peppuuni.

Luoja se sattui, mutta tuntui myös samaan aikaan hyvältä. Nesteissäni kostutettu kyrpä rassasi persettäni pesutuvan kellarissa, itseäni yli kaksi vuotta vanhempi setä huohotti takanani, enkä pystynyt liikkumaan mihinkään. Siirsin toisen käsistäni omalle klitorikselleni, ja aloin hangata sitä varovasti, ja huomasin uuden nautinnon lähestyvän. Mieskin huohotti kovempaa, ja laukesi perseeseeni.

Hoidin omin sormin itseni loppuun , ja jäin huohottamaan pesukoneen päälle. Minäpä luulen että me otetaan tämä vielä uusiksi moneen kertaan. Joko täällä, tai voit tulla käymään luonanikin, tuollainen pikkupillu on aina tervetullut. Minä jäin keräilemään pyykkejä ja miettimään, mitä juuri tapahtui.

Mies tulee naisen taakse ja tarraa rinnoista kiinni. Aivan yllättäen, niin että kova patukka painuu pienen perseen väliin. Kädetkin livahtavat paidan alle nappaamaan nännin peukaloiden väliin, leipomaan tissejä. Väristys kulkee naisen lävitse. Se valuu pilluun tehden siitä liukkaan ja vastaanottavaisen. Näköalat ovat miehen mielestä huimat. Pikku peppureikää ja raollaan olevia pillunhuulua voisi tuijottaa kauemminkin, mutta nainen työntää jo persettään taaksepäin. Ja sitten se porautuu pitkällä työnnöllä pohjaan saakka.

Ei siinä voi kuin ähkäistä, puristua tuon ihanan asian ympärille, niin että sen tuntee pillunseinämän jokaisessa hermonpäässä. Lätinä vain käy kun mies liikuttele sauvaa ees taas. Tottuneesti hän liu'uttaa sitä tasaisina sarjoina, pysähtyy, sitten painaa yllättäen syvälle niin että nainen alla huudahtaa. Tahti kiihtyy, koska kumpikin haluaa saada enemmän ja enemmän. Märkää pimpsaa, kankeaa kullia. Pieni perse alla vain hytkyy kun toinen paukuttelee menemään.

Aaaaaah, hankaus on liikaa! Kyrpä hieroo pillua niin taivaallisesti että vapisuttaa. Ei ihme, että pimpsa tiukentuu elimen ympärille ja vie miehen hulluuden partaalle. Ainoa ajatus on puskea tuohon aukkoon raivokkaasti, avata se ja tuntea kun se sulkeutuu, jotta sen pääsee uudestaan taas täyttämään.

Kullinpää herkkänä hän lykkii. Nainen tuntee pillunsa painavaksi ja höyryäväksi, sykintä leviää haaroista sormenpäihin suloisina piikkeinä. Ei voi kun huutaa. Miehestä imetään mehuja pillun nieltäväksi, liian ahnaasti, jotta sitä voisi kestää.

Eikä sitä voi estää. Kuuma purkaus on jo matkalla.

Eroottinen novelli sexi sivut -

Kun orgasmi on mennyt ohi ja pesukone pysähtynyt, avaan silmäni huomatakseni, etten ole yksin. Käytä muuta kuin rekisteröityä käyttäjätunnustasi. Ovi aukesi varovasti ja tädin pää tuli näkyviin. En myöskään häpeillyt antaa katseeni vaellella… Lue lisää. Olin loukannut jalkani pahasti laskettelurinteessä ja tästä syystä päättänyt kokeilla siivouspalvelua.

Eroottinen novelli sexi sivut -

Hellekauden luvattiin loppuvan, joten varattiin perheen kera kylpyläloma. Löytyy sieltä monen moista

Rutistelin kaluani ja otin siihen kylmän suihkun, jotta sain sitä hiukan pienemmäksi, mutta esinahan jätin taakse. Avasin reippaasti saunan oven ja sielläpä täti nyt makasi lauteilla pitkin pituuttaan, pyyhe allaan.

Hän pomppasi salamana ylös, mutta pyyhettä hän ei saanut altaan vaan peitti rintansa ristimällä kätensä niiden eteen ja laittoi jalat tiukasti yhteen. Sitten sanoin, että me ei ollakaan ennen tavattu ja esittäydytty ja ojensin hänelle käteni ja kerroin nimeni. Leskirouva siis, ajattelin mielessäni.

Mahtaisikohan olla miehen puutteessa. Ennen katastrofia onneksi täti sanoi menevänsä pesulle. Hän nousi ylös ja veti pyyhkeen altaan mukanaan. Levitin samalla omat jalkani ja annoin kaluni pompata pystyyn. Annoin kaluni seistä vapaana ja herkuttelin ajatuksella päästä hiukan koskettelemaan tuota uhkean muhkeaa tätiä. Jonkin aikaa oli kulunut ja suihku sulkeutunut, ajattelin että taisi mennä tilaisuus sivu suun.

Sitten kuulin kuinka oveen koputettiin. Avasin pesuhuoneen oven ja siellä täti seisoi selin minuun kädet rintojensa edessä. Aloin pestä hänen hartioitaan hitain pyörivin liikkein. Annoin käsieni vaeltaa kankuilla, mutta vakoon en mennyt. Tunsin kuinka nännit olivat kovat ja törröttivät parin sentin mittaisina. Pidin edelleen tiukasti kiinni rinnoista ja koukistin jalkojani niin, että sain työnnettyä kaluni tädin jalkojen väliin. Täti alkoi huokailla ja otti taas tukea seinästä ja samalla köyristi selkäänsä ja pyllisti minulle levittäen samalla jalkojaan reiluun haara-asentoon.

Annoin toisen käteni vaeltaa alas hänen vartaloaan suoraan tuuhean karvapöheikön keskellä olevalle pillulle. Tunsin myös kaluni siellä ja ohjasinkin sen pillun huulille. Tartuin nyt molemmin käsin tädin lanteista ja työnsin kaluni hitaasti syvälle hänen kosteaan ja kiimaiseen pilluunsa. Sitten hän ikään kuin jännittyi ja tiesin orgasmin olevan juuri siinä ja samalla annoin oman lastinikin lähteä ja lennätin kunnon satsin hänen pillunsa perukoille. Vielä muutama hidas työntö ja olin valmis.

Otin vierestä suihkun ja aloin ikään kuin jatkamaan kesken jäänyttä pesua ja huuhdoin hänen selkänsä, annoin kalun valua pillusta ja huuhdoin itsekin pikaisesti. Kuulin suihkun kohinaa jonkin aikaa, sitten oli hiljaista. Hetken kuluttua ovelta kuului koputus ja ovi aukesi raolleen.

Aivan punaiset tädin kasvot tulivat ovenrakoon ja hän sanoi: Menin itsekin pesulle ja ajattelin, että olipa saunavuoro. Toivottavasti tästä ei seuraa mitään hankaluuksia. Pelkoni oli turhaa, kuten myöhemmin sain todeta, ja pääsin tutustumaan tämän leskirouvan muihinkin avuihin.

Hämmentävää, en ollut kuullut hänestä kuukausiin. Naapurin muija oli hakeutunut monta kertaa näkyvilleni, kun hänen oma ukkonsa oli matkahommissa.

Tarkoitan, että hän tuli takapihalleen ja keimaili mustissa pikkuhousuissa ja mustissa rintaliiveissä itseään näytellen. Me olemme rivitalonaapurit, ja taloissa on suojaisat takapihat,ainoastaan meidän välillämme on pelkkä matala lautaaita ilman kasveja, mitkä mahdollistavat tällaiset jutut. Kun naapurin nainen taas kerran huomasi minut ottamassa aurinkoa takapihallani, ….

Mitä sekin mistään tietää. Alakerta oli tyhjänä, kun mutsi oli jossain seurakunnan piireissä. Menin yläkertaan ja otin laatikosta Kossun. Nostin jalat pöydälle ja nakutin menemään.

Aamulla heräsin suu kuivana ja kuselta maistuvana. Oli pakko saada jotain nestettä. Menin alas portaita olohuoneeseen. Olimme edellisenä lämpimänä elokuun iltana ajaneet avovaimoni, Piritan, vanhempien luokse kyläilemään, kun meillä molemmilla oli vielä kesälomaa jäljellä muutama päivä.

Tiesimme, että anoppi ja appiukko olivat lähdössä seuraavana aamuna jo varatulle, lyhyelle kaupunkilomavisiitilleen. Olimme oikeastaan tarkoituksella valinneet ajankohdan näin, koska tiesimme, että näin saisimme talon itsellemme ja voisimme rauhoittua sopivasti maalla, ennen kuin taas kiireinen arki alkaisi.

Sain kyrpää neitsytreikääni veljeltäni: Kävelin koulusta kotiin itku kurkussa. Kaverit olivat haukkuneet lesboksi ja transuksi, joten se tuntui pahalle. Rintani hölskyivät vuotiaan teinitytön etumuksella. Kotona avasin oven ja astuin sisään. Avaimet laitoin naulaan ja takin ripustin vaatepuuhun. Kipitin vuotiaan isoveljeni ohi, joka ei ollut kerännyt vieläkään rahaa omaan taloon. Menin omaan huoneeseeni ja katselin itseäni peilistä. Vaaleat ja silkkimäiset ….

Sain joka reikään kyrpää: Olin juuri täyttänyt 19 vuotta ja olin menossa toiseen kaupunkiin ystäväni luokse viettämään kahta viikkoa kesälomastani.

Ystäväni Kaisa kutsui minut luokseen oltuani pari päivää tätini luona. Oli lauantai ja hän sanoi, että tänään pidetäänkin vähän hauskaa. En miettinyt sitä sen tarkemmin, ajattelin että mikäs siinä, radalle vaan. Kun tulin Kaisan asunnolle, hämmästyksekseni huomasin, ettei hänellä ….

Tänään olisi edessä vielä seksipitoisempi päivä: Sinjan parfymoiminen spermalla, kaksosten Riinan ….