Seksiä kotona teinitytöt antaa pillua

seksiä kotona teinitytöt antaa pillua

Meghanin elämä mullistuu täysin häiden jälkeen — nämä kaikki arkiset asiat ovat häneltä nyt jatkossa kiellettyjä. Onko nuorena aloitetun seksielämän taustalla usein huumeet ja alkoholin käyttö?

Näin lukijat keskustelivat liian nuorena aloitetusta seksistä. Viikonlopun Ilta-Sanomien Sunnuntai-liitteessä käsiteltiin liian aikaisin aloitettua seksielämään. Näin lukijat kertoivat nuoruuden seksivalistuksesta ja -kokemuksistaan: Luokan pojat olivat käyneet tonkimassa tien toisella puolella nököttävän kerrostalolähiön roskakatoksen roskia ja löysivät sieltä dildon. Pojat tietysti toivat sen tunnille, läväyttivät pöytään ja kysyivät opettajalta, mikä se on.

Tästä alkoikin sitten kaksikymmenpäisen luokan loppumaton utelu. Tietysti jonkun oppilaan vanhemmat suuttuivat valtavasti, että kuinka opettaja kehtasikin heidän lapselleen moisia kertoa. Oma äitini vain viittasi kintaallaan, että kävipä tuuri. Nyt hänen ei tarvitse istuttaa tytärtään pöydän äärelle kondomin ja banaanin kanssa keskustelemaan. Vain ehkäisystä äiti oli huolissaan, kun vuotiaana kolme vuotta vanhempi poikaystäväni oli huoneessani yötä.

Äiti tosin varmaan luulee, että hän oli ensimmäiseni. Moni sairastaa psoriasista tietämättään —. Psoriasista voi olla vaikea erottaa muista iho- ja nivelsairauksista. Jenna Salo odotti oikeaa diagnoosia yli kymmenen vuotta. Kommentit Näytä lisää Kommentointi on päättynyt. Viattomasta kaatumisesta alkoi pitkä piina — Karla menetti vuotiaana unelma-ammattinsa ja joutui lääkevieroitukseen.

Bill Cosby Show oli poikkeuksellisen merkittävä tv-sarja — Tuhosivatko Bill Cosbyn rikokset sarjan perinnön? Mitä rinnoille käy ilman liivejä?

Sikke teki siskonsa herkkureseptistä oman versionsa: Hanna vaihtoi kaksi normaalia työtä yhteen päivätyöhön ja seksityöhön, jotta saisi olla enemmän lastensa kanssa. Ihmiset luulevat, että me seksiä myyvät ihmiset olemme yöperhosia, jotka ovat olemassa vain sen pienen hetken. Ihan niin kuin emme lukisi aamulla lehteä, kulkisi kadulla ja olisi jonkun vaimoja, siskoja, tyttäriä ja äitejä.

Minulla on lapset, hyvä elämä ja ystäviä. Harrastan vapaaehtoistyötä monissa järjestöissä. Toivon, että lapseni opiskelevat yleisesti hyväksytyn ammatin.

Jotta heidän ei tarvitsisi salailla, kuten minun. Lapseni voisivat loukkaantua, jos he tietäisivät työstäni. Minäkin kokisin surua, jos tietäisin oman äitini tekevän tällaista. Minä täytän asiakkaani tarpeet ja hän lompakkoni tarpeet. Mitään muita tarpeita tämä ammatti ei tyydytä.

Teen seksitöitä vain silloin, kun rahatilanne vaatii eli noin neljäsosan kaikesta tekemästäni työstä. En väännä elämässä itseäni väkisin mihinkään tarpeettomaan. Ellei seksi kiinnosta minua, elän pienemmällä rahalla.

Jos työ tai opinnot vievät aikaa, tämä homma on jäähyllä. Olen päättänyt, että haluan asua lasteni kanssa turvallisella alueella enkä ongelmalähiöissä. Työttömälle tai sairaalle se ei ole mahdollista, jos tulot ovat pienet. Olen sairastanut fyysistä sairautta, ja silloin olen tehnyt seksitöitä, koska en ole voinut käydä töissä sosiaalialalla. Kun kokeilin tehdä kahta tavallista työtä, olin töissä jopa 16—20 tuntia vuorokaudessa. Muuta en sitten ehtinytkään. Vaihtoehtona on tehdä päivätyötä kahdeksan tuntia ja lisäksi aina välillä tunti seksityötä.

Kasvatustyö on ensisijainen työni. Sosiaalialan työntekijän ja seksityöntekijän työvuoroissa ei ole hirveästi eroa. Kumpikin työ on samalla tavalla ihmisen kohtaamista. Monet pitävät tätä kylmänä touhuna. Mutta vaihtaahan raha omistajaa monessa muussakin intiimissä ammatissa, kuten silloin, kun esimerkiksi hoitaja suihkuttaa vuodepotilasta. Tähän työhön sopii vahva ihminen, jolla on hyvä itsetunto ja joka osaa pitää omat rajansa. Jos rikkoo omia rajojaan, itseen sattuu. Olen aika huonoista oloista kotoisin.

Ehkä siksi raha on minulle niin tärkeää. Molemmat vanhempani käyttivät alkoholia. Kun olin lapsi, perheessämme ei ollut rahaa ruokaan, joten kävin kavereilla syömässä. Me lapset jouduimme jo nuorina menemään itse töihin ja hankkimaan vaatteemme. Jouduimme kasvattamaan itse itsemme. Alaikäisenä muutin opiskelemaan niin kauas, että varmasti sain oman asunnon.

En tukeudu vanhempiini nyt aikuisenakaan. Kysyn äidiltä vain esimerkiksi, että miten tehdään kaalilaatikkoa. Kyllä, vanhempani tietävät, mitä töitä minä teen.

En hae miehiltä hyväksyntää myymällä heille seksiä. Minulla on hyvä itsetunto. Sen perusta on, etten hae hyväksyntää itseni ulkopuolelta, vaan sisäpuolelta. Minulla on rauha itseni kanssa. Minun on täytynyt käydä keskustelemassa psykologin kanssa, että ajattelenko ihan hullusti, kun olen näin sinut tämän seksityöni kanssa. Kävin vuotiaana pubissa katsomassa stripparia. Ajattelin, että tohon mäkin lähden.

Pikku hiljaa keksin, että voisin tehdä myös seksityötä. Ensimmäiset asiakkaat olivat niitä, jotka olivat olleet katsomassa tanssimistani. En koskaan ota asiakkaita pelkän puhelun perusteella. Tapaan ensin ihmisen muualla ja puhun pitkään. Minusta olisi kauheaa odotella hotellihuoneessa tietämättä, kuka sinne tulee. Vain kerran minulla on ollut asiakas, josta tajusin, että nyt olen tehnyt virheen. Se oli vain hoidettava loppuun asti. Nyt ulkomailta on tullut tyttöjä, jotka myyvät seksiä puoleen hintaan.

Osa miehistä ei halua käyttää ulkolaisia, koska he eivät puhu suomea. En ota asiakkaiksi miehiä, jotka kysyvät vain, että paljonko maksaa. En ota myöskään epämiellyttäviä miehiä. Otan vain sellaisia, joiden kanssa voisin olla muutenkin. Olen oppinut aistimaan ihmisestä muutakin, kuin mitä se sanoo. Asiakkaat purkavat luonani painetta. Asiakkaat ottavat seksiä ostamalla aikalisää omasta elämästään.

En allekirjoita sitä, että tässä olisi kyse alistamisesta, koska seksin myynti ja ostaminen perustuvat yhteiseen sopimukseen. Sovimme etukäteen, mitkä asiat ovat sallittuja ja mitkä eivät. Teen töitä myös dominana.

seksiä kotona teinitytöt antaa pillua Jaa se myös ystävillesi. Kuolleeksi luultu Edith-vauva täytti juuri puoli vuotta. Unohtakaa kansanterveys - viinit on pidettävä Alkossa ihan muista syistä - Kotimaan uutiset - Kavereille tosin voisi kertoa asiasta. Vain ehkäisystä äiti oli huolissaan, kun vuotiaana kolme vuotta vanhempi poikaystäväni oli huoneessani yötä. Olen aika huonoista oloista kotoisin. Mutta eiväthän miehetkään anna mahdollisuuksia naisille, jotka eivät sijoitu haluttavuudeltaan ylimpään osioon.

Kysehän on siitä, että pitäisi tietää, mikä on iskemään tulevan miehen taso tai miehen käsitys omasta tasostaan suhteessa iskettävään naiseen. Eli mistä miehet pitävät, ei siitä, mistä naiset pitävät. On olemassa eri tasoisia miehiä 2. Saman tasoisissa miehissä on erilaisia miehiä: Et tietenkään voi tietää, mikä on muiden naisten miesmaku, mutta sinun pitäisi tietää, mikä iskemään tulevan miehen naismaku [tai käsitys siitä, millainen nainen miehelle kelpaa pitkään suhteeseen] - ja koska miesten naismaut ovat paljon yhtenevämpiä kuin naisten miesmaut, miehen asettama vaatimus naisen tasolle on pääteltävissä.

Tasohan tarkoittaa kysyntää pariutumismarkkinoilla, ei jonkun yksittäisen ihmisen käsitystä henkilön tasosta. Eli kun arvioit jonkun tasoa, sinun pitäisi arvioida tuohon henkilöön kohdistuva kysyntä markkinoilla, eikä suinkaan suinkaan esittää omaa subjektiivista arviotasi henkilöstä. Siis suoraan kysyttynä meneekö asia tasoajattelun mukaan niin, että jos nainen ei ole valmis harrastamaan seksiä tietyn miehen kanssa, niin hän pitää miestä itseään alempiarvoisena ja -tasoisena".

Eihän yksittäinen toimija yleensä ajattele tasoja, vaan mistä hän pitää tai ei pidä. Eikä asialla ole paljoa tekemistä tason kanssa. Kuten sanoin, naiset on erilaisia ihannemiestyyppejä, jotka ovat usein hyvin erilaisia keskenään. Eli voisit sanoa, että "Jone on varmaan monen naisen mieleen, eli tasokas, mutta minä en pidä Jonesta".

Miksi heitä pitäisi halveksia? Jos et pidä seksistä noiden miesten kanssa, niin silloin et pidä. Ei kai työnantajakaan halveksi työnhakijaa, jota hän ei palkkaa.

Onko kaikkien miesten naismaku sitten oikeasti samanlainen? En nyt menisi ihan varauksetta uskomaan tuotakaan. Joku pitää tummista, joku taas vaaleista naisista, joku hoikista ja jotain toista taas miellyttää runsasmuotoisempi nainen. Joku etsii typerää blondia ja joku mies taas haluaa suhteeseen älykkään naisen kanssa. Tietysti voidaan väittää, että miehelle tärkeintä on, että nainen on kaunis, hoikka ja nuori, mutta en nyt ihan usko, että se riittää pidemmälle kuin satunnaiseen seksisuhteeseen.

Ja toisaalta taas, jos kaikkien miesten naismaku olisi samanlainen, niin silloinhan maailmassa pitäisi olla lukemattomia naisia jotka eivät kelpaa kenellekään, koska suurin osa naisista ei kuitenkaan vastaa sitä ihannekuvaa. Mielenkiintoista, siis pystyvätkö tasoihin uskovat oikeasti päättämään.

Men's judgments of women's attractiveness were based primarily around physical features and they rated highly those who looked thin and seductive. Most of the men in the study also rated photographs of women who looked confident as more attractive. As a group, the women rating men showed some preference for thin, muscular subjects, but disagreed on how attractive many men in the study were.

Some women gave high attractiveness ratings to the men other women said were not attractive at all. Miehet pitävät hoikista ja viettelevistä naisista.

Naisilla mielipiteet menivät monista miehistä täysin ristiin. Kaikki miehet viehättyvät Kiira Korvesta, mutta naisilla on lähes vastakkaisia mielipiteitä Jone Nikulan vetovoimasta.

Jos kaikki ihmiset pitäisivät enemmän Mersulla ajamisesta kuin Ladalla ajamisesta, niin maailmassa ei pitäisi pitäisi olla yhtään Ladaa Ei, kun juuri päinvastoin. Jos ihmiset pystyisivät tietoisesti päättämään keneen rakastuvat ja kuka seksikäs, niin silloinhan ihmiset voisivat ottaa kenen tahansa partneriksi, eikä niukkuutta syntyisi.

Mutta, koska ihmiset ovat viettiensä orjia, niin kysyntä kasaantuu yksiin ja samoihin henkilöihin, mitkä tuottaa tasoerot markkinoille ja niukkuuden vetovoimaisista henkilöistä. Eli onko nyt siis niin, että ellei nainen ole täydellisen kaunis, hoikka ja nuori, niin silloin mies on tyytynyt häneen paremman puutteessa. Ja todennäköisesti ei ainakaan rakasta kumppaniaan ja etsii koko ajan tilaisuutta jättää ja pettää, jos se kauniimpi nainen sattuisi löytymään jostain.

Eli tavallisen näköisen naisen kannattaa sitten jäädä yksin, jos ei halua olla mikään ala-arvoinen ja halveksittava hätävara joka kelpaa paremman puutteessa. Niin tai kannattaako tavallisen miehen jäädä yksin iän karttuessa vai ottaa nuoruutensa pelimiesten ja renttujen kanssa seikkaillut nainen, joka "viisastuttuaan" on valmis asettumaan yksin beta-miehen kanssa Ihminen on kyvykäs rakastumaan oman tasoisiinsa.

Entä jos valinnanvara olisi rajaton? No, silloinhan nykyinen partneri ei olisi henkilön omaa tasoa, vaan sitä alempana. Ehkä tämä tulee yllätyksenä, mutta ani harva mies uskoo maailmassa olevan vain yksi ainut täydellinen häntä varten tehty prinsessa, jonka kanssa kaikki on heti täydellistä ja rakkaus helppoa ja ikuista.

Sen sijaan useimmat miehet tuntuvat ajattelevan, että maailmassa on koko joukko mukavia ihmisiä, joihin voi ihastua tai rakastuakin, ja jos hyvin käy, viettää onnellista ja tasapainoista elämää pitkäaikaisessa parisuhteessa.

Miksi onnelliseen elämään tyytyminen mielestäsi tarkoittaa, että valittu nainen on ala-arvoinen ja halveksittava hätävara? Ja sen sijaan miehen siis kuuluisi ennemmin riutua onnettomana ja tavoitella jotain täyden kympin Hollywood-tähtöstä, joka ei tiedä edes hänen nimeään? Rakkaus vaatii aikaa, työtä ja molemminpuolista vaivannäköä.

Se syntyy hitaasti vuosien varrella yhteisten kokemusten ja elämysten myötä. Mitä tietoisempi on omasta tasostaan, sitä avoimemmin mielin suhtautuu oman tasoisiinsa vastakkaisen sukupuolen edustajiin ja sitä todennäköisemmin voi käydä niin, että löytyy se ihastuminen ja rakastuminen.

Naisillehan usein käy niin, että ollaan avoimia rakastumiselle vain hyvin korkeatasoisten miesten kanssa, koska käsitys omasta tasosta on syntynyt silloin parikymppisenä, kun kysyntä oli huipussaan. Hyvä kommentti, onkohan tässä juuri kyse siitä pilvilinnoissa elämisestä, aika moni mies kuitenkin ajattelee ihan järjellä näitä asioita sen tunteen kanssa tietenkin. Jotenkin ei voi välttyä siltä ajatukselta että täysin epärealistiset odotukset tuntuu olevan monilla naisilla ja kyllä sitä miehetkin näin kuvittelevat eip siinä mitään.

Toki sitä saa olla yksinkin. Ja kun halutaan lisääntyä, niin voi hoitaa ne lapset yksin. Toki se, joka osallistui tähän siitämiseen, voi olla eri mieltä. Tulokset voi tietysti jättää kertomatta. Jotkut ovat taineet lukea liikaa romanttisia tarinoita ja satuja. Noista tulee juuri tuollaisia "ainoa oikea" kuvitelmia. Onhan täysin selvää että suurin osa jäisi tällöin yksin yksinkertaisesti siitä syystä maailmassa niin paljon ihmisiä ja nämä parit jäisivät tästä syystä muodostumatta.

Nuorena hoidin äidilleni noi kirjojen lainaamisen kirjasto-autosta. Hänen makunsa oli suuntautunut romantiikkaan. Kun itselleni lainaamani kirjat tuli saatua luettua, erehdyin lukemaan myöskin joitakin näitä äidilleni lainaamiani kirjoja. Näistä tuli huonoja vaikutteita. No eipä tuo naistenkaan humalakäytös mitään kaunista katseltavaa ole, menkääpä joskus baariin selvinpäin ihmettelemään sitä menoa: Monien nuorten naisten käytös on ihan pöyristyttävää ja se joidenkin ylimielisyys meitä miehiä kohtaan.

Enkä jaksa tähän erikseen kovasti laittaa minkälaisia monet miehet ovat ympäripäissään, eiköhän me kaikki se olla nähty. Tyttäriä ei enää kasvateta. Siksi sosiaalikustannukset 20 vuotta myöhemmin räjähtävät. Taso ei ole geneettinen asia, vaan oppimisen asia.

Sivistynyt on usein kopea siksi, että hän on oppinut, mutta ei kasvanut. Tämän "tyypin" tietää hyvin. Se käy paljon treffeillä, harrastaa välillä yhden illan juttuja muttei mikään kelpaa. Tämähän on tietysti aina sika miesten vika. Varsinkin kun näinen on varmaankin joku 6,,5 ja yrittää korottaa itsensä "vähän" korkeammalle. Etkös sinä tiedä, että kaikki on miesten vika.

Kohta se kirjataan perustuslakiin, että miehet on sikoja ja kaikki on meidän vika: Ja tuolle A-M nimimerkille voisin kertoa, että et sinä oikeasti noin naaivi ole mitä täällä esität, kauheata hämmmästelyä ja kummastelua. Elämä on ihan perseestä ja peli on raakaa, kaikkihan tämän tietää, varsinkin me miehet. Viimeinkin A-M on tajunnut jotain.

Enkä takuulla ole harmissani, jos hän ryhtyy at-naisena vaikka nunnaksi. Ämmä on vaatimassa miehiä yhdennaisen miehiksi, mutta on itse yh, joka hyppii sängystä toiseen. Jos haluaa pidempiaikaista parinmuodostusta, seuraa ei kannata hakea baareista eikä ainakaan kännissä perjantai-iltana kello yhdentoista jälkeen, esimerkiksi. Tämä koskee molempia sukupuolia.

Se on niin kuin etsisi googlesta jotain tiettyä henkilöä ja laittisi hakusanaksi 'nimi'. Itse en voi koskaan ihan täysin käsittää sitä naisille selvästikin kovin yleistä ajatusprosessia, jonka perusteella omaa arvoa voidaan kohottaa meikkaamalla, ja sitä sitten harrastetaankin suorastaan obsessoituneella tavalla jo nuoresta lähtien, mutta samanaikaisesti ei sitten käsitetä, jos miehet katsovat MUISSA naisissa ulkonäköä suunnattoman paljon!

Eli omaa ulkonäköä kohennetaan, jotta miehiltä saataisiin maksimaalisesti huomiota, mutta kun miehet sitten käyttäytyvät tämän naisten selvästi ymmärtämän kaavan mukaisesti muita naisia kohtaan, yhtäkkiä ymmärrys loppuu kuin seinään, ja nainen ei voi mitenkään käsittää, että mies katsoo naisessa ulkonäköä.

Jos etsii pitkää parisuhdetta, ei kannata etsiä neulaa heinäsuovasta vaan yllä mainittua google-esimerkkiä käyttäen, rajoittaa hakua. Yliopistomaailma on tästä hyvä esimerkki. Aika usein se pari löytyy samasta tiedekunnasta. Sama mielenkiinnon kohde voittaa kauneuden ja menestyksen. Toki tässäkin tilanteessa markkina-arvo jonkin verran ohjaa yhteisön sisällä , mutta todennäköisyys suhteen onnistumiselle on huomattavasti suurempi kun yhteisö on pienempi ja toinen voi jo ehkä etukäteen nähdä jos toinen mies bluffaa ja haluaa vain seksiä.

Näitä ehdokkaiden rajausmahdollisuuksia ja tilaisuuksia on vaikka kuinka paljon. Baareissa voi törmätä vaikkapa työtön viinan voimalla itsetuntoa nostattava Arska ja kauppatieteiden opiskelija Leena - ja tuntua, että samalla tasolla ollaan.

Tarpeeksi alkoholia vie arvostelu- ja arviointikyvyn. Leena ja Arska voivat myös olla toisinpäin. Ja kun etsitään toista ja löydetään se oikea, sanotaan että kemiat kohtasivat. Netissä eivät kemiat kohtaa - vain sanat. Siksi luomukohtaaminen on ehkä tuloksellisinta. Puhe kemiasta ei ole aivan pielessä. Rajoita hakua omaan viiteryhmään. Baareista ei haeta perjantaiyönä parisuhdetta. Melkeinpä kaikki naiseni olen löytänyt baarista eli kyllä sieltä löytyy, aina ei tartte seksiä harrastaa vaan riittää kun ottaa puh.

Naisten yleinen kuvitelma siitä, että on olemassa täydellinen "se oikea", johtaa tuohon väärinkäsitykseen. Se johtaa myös siihen, että nainen on keskimäärin paljon hanakampi vaatimaan "sitoutumista" , mutta myös innokkaampi ottamaan avioeroja, tai laittamaan pitkän suhteen poikki, kun mies ei sitten ollutkaan se täydellinen uros ja nainen joutui pettymään. Kannattaa tutustua polygamian ja hypergamian käsitteisiin ja siihen, että miesten taipumukset ovat kallella edelliseen ja naisten jälkimmäiseen.

Tiesitkö muuten mikä tekee avioliitosta pitkän ja onnellisen? Näin ainakin väittävät Geneven kauppakorkeakoulun tutkijat, jotka vertailivat noin eri-ikäisen sveitsiläisparin liittoja. En ole ihan varma mitä kommentoit, mutta jos tuo oli vastaus yllä kolmen kohdan ohjelmaani ja Laasasen alkuperäiseen postaukseen, vahvistat teorian osaltasi.

Naisia löytyy baarista, totta kai. Ja sen jälkeen voi selvinpäinkin tavata. Mutta kyse oli pitkästä parisuhteesta. Mielestäni pitkä parisuhde tarkoittaa vuosia, tai vaikkapa loppuelämää.

Stidi, puhut useista naisista. Minä puhuin pitkästä parisuhteesta. Se tarkoittaa yhtä naista. No olen sen verran nuori, että kaksi pitkää suhdetta takana ja loput höntsää.

Voin kyllä tulla kertomaan sitten vanhoilla päivillä mistä se nainen loppupeleistä löytyi ja onko nykyinen se oikea. Minusta keikolla käynti ja hauskan pitäminen on ihan jees ja voi sieltä löytyä kenelle tahansa se oikea. Syy pelimiesten suosioon on yksinkertainen.

He ovat yksinkertaisesti helpoiten "saatavilla" oleva miestyyppi. Ja muissa tilanteissahan tunnetusti suomalainen mies ja nainen saisi vähintään sydänkohtauksen jos joku vastakkaisen sukupuolen edustaja tulisi tuttavuutta hieromaan. Tai ainakin loukkaantuisi verisesti, että joku on kehdannut tulla häiritsemään häntä. Ei tässä se haittaa, että miehet katsovat naisen ulkonäköä. Mutta se kyllä ainakin minussa aiheuttaa melkoista kummastusta, että samaan aikaan kun miehet ovat itse pinnallisia, niin he ovat erittäin innokkaina tuomitsemassa samanlaisen pinnallisuuden naisessa.

Siis mies saa hakea kaunista naista, mutta auta armias, jos nainen etsii vaikka pitkää miestä, niin mikä kauhea vääryys se onkaan miesten mielestä. Tai ainakin loukkaantuisi verisesti, että joku on kehdannut tulla häiritsemään häntä ". Hyvä pointti, tässä on totuus. Voisin mutuna heittää, että Suomessa suhteettoman suuri osa "parinhausta" tehdään tuhdissa humalatilassa ns. Ei meillä ole tuttavuuden hieromisen kulttuuria, aina on joko iljettävä pillua vonkaava pervo tai muuten sekopää, jos puhelee naiselle muualla kuin baarissa kännissä tai jossain harrastus-, työ- tms.

Ja ettäkö suominainen iskisi oma-aloitteisesti juttua miehen kanssa arkielämän perusympyröissä, selvinpäin Itse olen havainnut päinvastaisen ilmiön: Juu, me miehet kyllä ymmärretään jos pituuden lisäksi ei ole paksu lompakko niin eihän se toimi sitten millään ja jos ei ole edes paksua lompakkoa niin voidaan vaikka homoksi haukkua, silti emme ole moksiskaan koska ymmärrämme teitä naisia. Itseasiassa me miehet ymmärrämme teitä naisia paremmin kuin te ymmärrätte edes itseänne, eikös me ollakin reilua porukkaa.

Samaisessa Suomi24 keskustelussa vittuuntunut kirjoittaa: Useammat tapaamistani miehistä ovat sinkkuja eivät ole seurustelleet ikinä taikka pitkään aikaan, ja sanovat myös etteivät halua, pelkäävät sitoutua tms.. Että joo tosiaan ehkä näissä miehissä on vika mutta toki sitä on myös minussa en sitä kiellä, ehkä etsin väärää seuraa alitajuisesti mutta jos baariin menee niin näinhän se on että juttulemaan tulevat juuri nämä playerit!

Tällöin kannattaa jo itse hakea, eikä odottaa että joku tulee hakemaan. Tällöin törmää samaan tilanteeseen kuin miehet eli joutuu riskeeraan että tulee hylätyksi. Teit kaiken kaikkiaan epärelevantin vertauksen. Eivät miehetkään erityisemmin hae pitkää naista, eikä kauneus ole suoranaisesti kenenkään pituuskysymys. On kyse täysin eri asioista. Jos lähdetään siitä, että pituus on kauneuden synonyymi silloin tullaan vesille, jossa lyhyemmät eivät saa nauttia mahdollisesta komeudestaan.

Paitsi tietysti lyhyemmät naiset tässä tapauksessa. On epätasa-arvoista jos miehen pitää olla pitkä, mutta nainen saa olla minkä pituinen tahansa. Mutta miksi miehellä on oikeus hakea kaunista naista? Esimerkiksi sen takia, että itsekin kokemuksesta sen tiedän, että suht kaunis ja yleisesti kokonaisvaltainen persoonallinen nainen on sängyssä ja elämänkumppanina jatkuva "huume" ja täyttymys.

Mitä monisyisempään ja seksuaalisempaan ulkoasuun ja samalla ajatteluun nainen kykenee sitä enemmän hänessä on viehätystulivoimaa miehen kannalta. Naisella on oikeus odottaa mieheltä vastausta omaan viehätysvoimaansa, mutta jos nainen huutaa nurkasta, että "hei se lompakko", "se pituus", "ne nyrkit", "se ammatti", "se auto", niin silloin ollaan siirrytty kaupalliseen ihmissuhteen muotoon, jossa tietyt merkityksettömät ulokkeet pakotetaan vastaamaan naisen kutsuun, hänen persoonaa, lumovoimaa, läsnäoloa ja kauneutta.

Se ei ole enää naisenkaan kannalta tasapuolista. Naisella kuitenkin ilmenee jotain eläimellistä, biologista kiinnostusta isompiin miehiin, mutta kyllä sivistysyhteiskunnan tulee panna tällaisille suuntauksille stoppi. Loppujen lopuksi ollaan kuoleman edessä kaikki hyttysiä.

Sopii toki tuokin vertaus, ja väitänpä vastauksen olevan ihan samanlainen. Mies etsii kaunista naista ja pitää sitä hyväksyttävänä, mutta jos nainen kiinnittää yhtä suurta huomiota miehen ulkonäköön, niin kyseinen nainen tuomitaan pinnalliseksi typerykseksi. Ja entäs ne naiset, jotka onnettomuudekseen eivät ole täydellisiä kaunottaria?

Heillähän ei ilmeisesti ole miseten silmissä mitään arvoa, kun miehet haluavat vain kaikkein kauneimpia naisia. Outoa, mutta jos ulkonäkö on niin tärkeää, niin luulisi miesten parinvalinnan tuloksena olevan, että nykyisin ei maailmasta muita löytyisikään kuin täydellisen näköisiä naisia, kun millään muulla ei kuulemma ole miehille mitään väliä. Ja miehillä ilmenee jotain eläimellistä, biologista kiinnostusta kauniisiin naisiin, mutta kyllä sivistysyhteiskunnan tulee panna tällaisille suuntauksille stoppi.

Moni mies ei halua maailman kauneinta naista vaan jonkun joka ymmärtää omat realiteettinsa se teiltä on ihan hukassa, mies myöntää ihan rehdisti ja antaa ymmärtää että tässä tämä nyt on koko komeudessaan mies, mutta naisille on vaikeaa myöntää, että ei rahkeet riitä tiettyihin juttuihin ei sitten millään.

Mitä realistinen mitä mies tekee esimerkiksi siinä tilanteessa, jossa hän joutuisi toteamaan, että ainoat naiset, joihin hänellä olisi mahdollisuuksia, ovat niin vastenmielisiä, että kyseinen mies ei voisi kuvitellakaan harrastavansa seksiä saati harkitsevansa pidempiaikaista parisuhdetta kyseisenlaisen naisen kanssa?

Ja sama se on naisten suhteen. On mukavampi elää haavemaailmassa ja elätellä toiveita jostain upeasta miehestä, kuin herätä todellisuuteen ja siihen synkeään mahdollisuuteen, että ainoat miehet joita saattaisi saada parisuhteeseen kanssaan, ovatkin sellaisia, joiden kanssa eläminen olisi äärimmäisen vastenmielistä. Ja hoitelee yhdenillan ja seksisuhteilla seksuaalisia tarpeitaan, tokihan yksi mahdollisuus on yrittää muuttua henkisesti ja fyysisesti, mutta se onkin jo monille liian vaikeaa.

No sekä miehillä, että naisilla on toki olemassa se mahdollisuus, että oma markkina-arvo on niin alhainen, että yksinolokin on parempi vaihtoehto. Nuorilla naisilla vaan on luonnostaan keskimäärin nuoria miehiä korkeampi markkina-arvo: Markkina-arvonsa huipulla olevat nuoret naiset torjuvat säännöstään töykeästi oman ikäistensä at- ja kt-miesten lähestymiset, sillä eivät ymmärrä, että:.

Heidän mahdollisuutensa saada YT-mies kertapanoon on aivan eri luokkaa kuin samaisen YT-miehen sitouttaminen pitkään parisuhteeseen. Heidän oma markkina-arvonsa tulee iän myötä rajusti laskemaan, eikä kt- ja at-miesten laumojen ympärillä pyöriminen ole kuin ohimenevä ilmiö. Parikymppisen kaunottaren ei tarvitse tehdä töitä miessuosion saamiseksi: Samaisen naisen täytyy vuotiaana tehdä jo töitä, että saa miehiä vilkaisemaan, saati sitten lähestymään itseään.

Status ja vauraus ovat naiselle tärkeitä valintakriteerejä. Miehelle tärkeämpiä ovat naisen nuoruus ja kauneus. Nelikymppinen naistoimitusjohtaja joutuu pettymään, jos kuvittelee saavansa itseään parempistatuksisen miesjohtajan kumppanikseen. Ne miehet jahtaavat nuoria kaunottaria, joten koska tuota naista kiinnostavat vain itseään parempistatuksiset miehet, joutuu hän jäämään yksin, sillä ne miehet, jotka vielä tarjolla ovat, eivät kelpaa hänelle.

Ja mistä nuori nainen voi tietää, että häntä piirittävät miehet ovatkin häntä korkeampitasoisia? Eivät ainakaan ne miehet, jotka minua yrittivät iskeä, kun olin parikymppinen olleet mitään ihmeellisyyksiä. Ihan samanlaisia tavallisia ihmisiä kuin mitä itsekin olen.

Ei niissä ollut mitään varakkaita tai erityisen komeita alfauroita. Ja jos ne miehet olivat muka niitä ylemmän tason miehiä, niin en edes halua tietää millaisia ne alemman tason miehet ovat. Tässä alan epäillä, että ainoat miehet, joita vuotias nainen voisi saada ovat jotain täydellisiä kammotuksia.

No jos olet itse kammotus vaatimuslistoinesi ja hyvin häiriintyneen luonteen kera niin tuskin mikään normaali mies kauheasti jaksaa katsella ja lisäät siihen vielä ihan helvetin vaikean luonteen.

Joten ei muuta kuin seksikauppaan dildo-ostoksille se on varmasti kohtalosi. Niin, silloin voi saada tämmöisiä kammotuksia.

Tuolloin alkaa vähän olla kiire. Yli vuotiaita pidetään riskisynnyttäjinä: Iältään vanhan ensisynnyttäjän ongelmat ovat osin samat kuin nuoren synnyttäjän. Yli 35 vuoden ikäisten äitien sikiöiden kromosomihäiriöiden riski kasvaa vähitellen.

Yleensä tällöin on kysymys trisomiasta eli Downin synroomasta, mongoloidismista. A-M "On mukavampi elää haavemaailmassa ja elätellä toiveita jostain upeasta miehestä, kuin herätä todellisuuteen ja siihen synkeään mahdollisuuteen, että ainoat miehet joita saattaisi saada parisuhteeseen kanssaan, ovatkin sellaisia, joiden kanssa eläminen olisi äärimmäisen vastenmielistä. Olen aivan varma, että tuollaisen feministikanan luonteen omaava akka ei KOSKAAN tule kokemaan rakkautta tai ihailua miehen taholta, ei vaikka olisit kaunis.

Olet todella kuvottava persoona, jopa naiseksi. Oikein ääliömäisen tyhmä idiootti, joka ei käsitä yksinkertaisintakaan asiaa, vaan jankkaa jankkaamistaan päivästä toiseen. Tulet aina olemaan jakojäännös ja hätävara, eikä syy ole ulkonäkösi vaan luonteesi. Selvennettäköön tässä nyt, että minä en elä tuollaisessa haavemaailmassa. Koitin vain eläytyä siihen maailmaan, jossa tuollainen maailmasta ja realismista täysin vieraantunut nainen voisi mahdollisesti elää ja esittää kuvauksen siitä logiikasta, jossa haaveet ovat kiinnostavampia kuin todellisuus.

Kuvottavuudestani en tiedä, enkä feministisyydestänikään, enkä myöskään tyhmyydestäni. Mutta en myöskään suostu uskomaan siihen, että parisuhdeasioissa ja parinvalintakysymyksissä kaikki viat olisivat vain ja ainoastaan naisissa ja miehet olisivat parinvalinnoissaan aina täydellisiä ja virheettömiä, eivätkä koskaan luulisi itsestään liikoja ja muuta sellaista. Kuka ja missä on näin väitetty. Luet näitä tekstejä, kuin piru raamattua. Toki voit syyttää isääsi kasvatuksestasi ja sitäkautta miehiä, jos valitset väärin.

Ei kukaan ole puolella sanallakaan väittänyt, että miehet valitsevat oikein. Itse asiassa on väitetty, ettei miehet edes valitse. Luojan kiitos joillakin on vielä arvostelukykyä jäljellä, jättämään kusipäät, kunhan heiltä on seksiä saatu. No liikaa luuleminen on suhteellista ja monasti teeskenneltyä "itsevarmuutta", koska näin uskotaan naisten lämpenevän. Toisaalta monet miehet, jotka saavat helposti naisia, käyttäytyvät tavalla, joihin minun mielestäni fiksut naiset kommentoivat tyyliin "luulee itsestään liikoja", mutta olisivat silti ihan lääpällään, jos kaveri olisi hieman nöyremmällä asenteella ruikuttamassa armopaloja.

Mutta kun kaikkien ei tarvi Minä en tiedä, mikä näisten taso- naisten seksuaalinen valta- yms. Se vaan taitaa vähän haitata, kun niitä täydellisiä ja virheitä tekemättömiä naisia tai miehiä ei ole olemassakaan. Tällä palstalla kirjoittelee henkilöitä, jotka näyttävät menevän henkilökohtaisuuksiin ja sortuvat nimittelemään ala-arvoisesti sinua henkilönä - ja naisia yleisestikin.

Se kertoo kyllä aika paljon näistä nimittelijöistä itsestään. En tunnista tällä palstalla esitettyä naiskuvaa enkä mieskuvaa. Enkä varmasti ole ainoa.

Suhtaudun erittäin varauksella ihmisiin, jotka väittävät tietävänsä sen ainoan totuuden. Ja niitähän tällä palstalla riittää. Molemmat vanhempani käyttivät alkoholia. Kun olin lapsi, perheessämme ei ollut rahaa ruokaan, joten kävin kavereilla syömässä.

Me lapset jouduimme jo nuorina menemään itse töihin ja hankkimaan vaatteemme. Jouduimme kasvattamaan itse itsemme. Alaikäisenä muutin opiskelemaan niin kauas, että varmasti sain oman asunnon. En tukeudu vanhempiini nyt aikuisenakaan. Kysyn äidiltä vain esimerkiksi, että miten tehdään kaalilaatikkoa.

Kyllä, vanhempani tietävät, mitä töitä minä teen. En hae miehiltä hyväksyntää myymällä heille seksiä. Minulla on hyvä itsetunto. Sen perusta on, etten hae hyväksyntää itseni ulkopuolelta, vaan sisäpuolelta.

Minulla on rauha itseni kanssa. Minun on täytynyt käydä keskustelemassa psykologin kanssa, että ajattelenko ihan hullusti, kun olen näin sinut tämän seksityöni kanssa. Kävin vuotiaana pubissa katsomassa stripparia. Ajattelin, että tohon mäkin lähden. Pikku hiljaa keksin, että voisin tehdä myös seksityötä. Ensimmäiset asiakkaat olivat niitä, jotka olivat olleet katsomassa tanssimistani.

En koskaan ota asiakkaita pelkän puhelun perusteella. Tapaan ensin ihmisen muualla ja puhun pitkään. Minusta olisi kauheaa odotella hotellihuoneessa tietämättä, kuka sinne tulee.

Vain kerran minulla on ollut asiakas, josta tajusin, että nyt olen tehnyt virheen. Se oli vain hoidettava loppuun asti. Nyt ulkomailta on tullut tyttöjä, jotka myyvät seksiä puoleen hintaan. Osa miehistä ei halua käyttää ulkolaisia, koska he eivät puhu suomea. En ota asiakkaiksi miehiä, jotka kysyvät vain, että paljonko maksaa. En ota myöskään epämiellyttäviä miehiä.

Otan vain sellaisia, joiden kanssa voisin olla muutenkin. Olen oppinut aistimaan ihmisestä muutakin, kuin mitä se sanoo. Asiakkaat purkavat luonani painetta. Asiakkaat ottavat seksiä ostamalla aikalisää omasta elämästään. En allekirjoita sitä, että tässä olisi kyse alistamisesta, koska seksin myynti ja ostaminen perustuvat yhteiseen sopimukseen.

Sovimme etukäteen, mitkä asiat ovat sallittuja ja mitkä eivät. Teen töitä myös dominana. Ehkä asiakkaat eivät kehtaa omassa parisuhteessaan tuoda esiin kaikkia seksiin liittyviä toiveitaan. Kyllä, kumppanini on tietoinen, että minulla on elämässä tällainen lisäjuttu.

Ellei se olisi parisuhteessa millään lailla ongelma, se olisi omituista. Parisuhde ei olisi terve. Mutta emme käy kotona läpi, mitä tein ja kenen kanssa. Minulla ei liity asiakkaisiin tunteita, jotka sekoittaisivat mielenrauhaa.

Voin harrastaa seksiä tuntematta mitään, paitsi inhimillisyyttä. Parisuhteeseen rakkaus tuo sen henkisen syvyyden. Silloin seksi tehdään rakkaudenosoituksena toista ihmistä kohtaan. Lasse Laatusen näkökulma Minna Helteen tilanteesta: Laki, luottamus ja sovittelutoimi. Tesoman pimeästä surmasta jo kaksi vuotta - IL kokosi viisi outoa yksityiskohtaa.

Kekkosen pojantytär harvinaisessa haastattelussa - Tällaista on elää lapsuutta presidentin virka-asunnossa. Aatelissormus katosi Stockmannin vauvanhoitohuoneessa. Näin kuntien on hoidettava laittomasti maassa olevia. Tampereen perussuomalaiset seisovat Terhi Kiemungin takana - "poliittisten vastustajien nostattama mediakohu".

Varoituksen saanut Terhi Kiemunki saa jatkaa eduskunta-avustajana. Terhi Kiemunki on ryvettynyt selkkauksesta toiseen - näin kohut etenivät. Perussuomalaisten Terhi Kiemungille sakkoja kiihottamisesta kansanryhmää vastaan. Kirjoitti halventavasti virpovista muslimilapsista - Yle: Terhi Kiemungin kirjoitukset syyteharkintaan. Poliisi selvittää Terhi Kiemungin oikeuskulupuheita somessa. Rahankeräykseni ei ole laitonta.

Silminnäkijät eivät nähneet törkeyksiä, joita Mustan Barbaarin sisko ja äiti väittivät tapahtuneen. Musta Barbaari arvosteli perheensä kiinniottoa - syyttäjä: Sanaharkka kokeesta johti tönimiseen Lahdessa - poliisi paikalle kouluun.

Auto pyörähti katolleen Helsingin Lauttasaaressa - yksi kuoli. Oppilaiden arvosanoja muuttaneelle rehtorille kirjallinen varoitus - Sastamalan kaupunki: Yle-selvityksen tehnyt professori Olli Mäenpää: Ylen päätoimittaja lähestyi henkilöstöä erikoisella sähköpostilla: Kuorma-auto hinasi toista ylinopeudella - hinattavassa autossa ei kuljettajaa.

Nuorten mopoilu karannut käsistä Nivalassa - Poliisi: Päivittäin ilmoituksia piittaamattomista kuskeista. Koivisto hurmasi kaikenikäiset - haastattelussa Ransu-koira tenttaa presidenttiä kuntoilusta. Suomen EU-jäsenyyden pääneuvottelija on ikuisesti kiitollinen Mauno Koivistolle: Uimahalli tyhjennettiin Espoossa - kemikaalit pääsivät sekoittumaan. Liisa Jaakonsaari joutui vakavaan tapaturmaan kotonaan: Tytön ikä selvisi miehelle vasta tapaamisten myötä - hyväksikäytöstä lievä tuomio.

Postilaatikko joutui ilkivallan kohteeksi Vantaalla - kirjeet kadoksissa. Näin metrojunien törmäys tapahtui hetki hetkeltä - Järjestelmä piirsi vaarallisen reitin, kuljettaja hyväksyi.

Kauris eksyi kaupungille Turussa - jäi vatsastaan jumiin rautaporttiin. Kadonneen naisen etsinnät jatkuvat Keuruulla - poliisi pyytää yleisön apua. Mies ajoi puolitoista kilometriä vastaantulijoiden kaistalla - muut onnistuivat väistämään. Perussuomalaisten pj-ehdokkaat tentissä, ehdolla Halla-ahon ja Terhon lisäksi neljä muutakin - suora lähetys klo Henkilöauto suistui tieltä ja syttyi tuleen Sulkavalla - kuljettaja menehtyi.

Markuksen Tallinnan-matka sai karmivan käänteen - luksushytin viemäristä tulvi ulostetta, korvaukseksi kaksi drinkkilippua. Sarjakuristaja määrättiin vangittavaksi - hovioikeus kumosi aiemman päätöksen.

Toimi Kankaanniemi perussuomalaisten eduskuntaryhmän puheenjohtajaksi. Jorman pysäyttävät kuvat Hyvinkään karhusta: Karhu nähty Hyvinkäällä - poliisi: Kahden auton törmäys ruuhkautti liikenteen kolmostiellä - nyt tilanne palautumassa normaaliksi.

Hirvensalmen perhesurman teinipoika toipumassa - ei ole puhunut oma-aloitteisesti tapahtuneesta. Kolarin uhri on keski-ikäinen nainen - humalassa törmäillyttä majuria epäillään törkeästä vammantuottamuksesta. Hyvinkään taajamassa havaittu aamulla karhu. Kaupan alan työnseisaus ei näy kuluttajille - Kaupat ovat auki normaalisti. Kasa postia päätyi roskikseen Pikku Huopalahdessa - Posti on käynnistänyt asiasta sisäisen selvityksen.

Tavoitteena on tienata rahaa esimerkiksi merkkivaatteita varten, kertoo Nuorten Ääni -toimitus. Selvästi alaikäiset nuoret kauppaavat itseään varsin yleisesti Kampin kauppakeskuksessa. Asiasta kertovan Nuorten Ääni -lehden mukaan useimmat paikan päällä haastatelluista teini-ikäisistä tiesivät ilmiöstä paljonkin ja puhuivat siitä hyvin arkisesti.

Seksiä kauppaavat nuoret kokevat, että fyysisestä koskemattomuudesta voi luopua, jos vastapalkaksi saa esimerkiksi alkoholia, tupakkaa, yösijan tai merkkivaatteita. Kaupankäyntiä tehdään monella tavalla. Nuoret tytöt voivat esimerkiksi vilautella rintojaan vanhoille miehille, jotta nämä hakisivat alaikäisille alkoholia tai tupakkaa.

Jotkut etenevät jopa seksiaktiin asti, mikäli siitä palkitaan yösijalla tai puhtaalla käteisellä. Lehden mukaan on varsin tavallista, että alle vuotiaat tytöt seurustelevat aikuisten miesten kanssa saadakseen haluamansa, johon heillä ei muuten olisi riittävästi rahaa tai ikää. Miehet saavat seksiä, ja tytöillä on aina joku hakemassa juotavaa ja maksamassa vaatteita, toteaa lehden haastattelema vuotias tyttö.

Ruotsissa julkaistun tutkimuksen mukaan ei ole poikkeuksellista, että alaikäiset myyvät itseään saadakseen erilaisia hyödykkeitä. Prinssi Harry soitti ennen häitä kyynelehtivälle ex-tyttöystävä Chelsy Davylle: Tunteellinen puhelu oli lopullinen päätös suhteelle. Hanna Pakarinen sai pojan - julkaisi hellyttävän kuvan sairaalasta: Vikke kirjoitti historialliset 12 laudaturia - kukaan ei ole vielä rikkonut ennätystä: Kimi Räikkönen sai kunnianarvoisat vieraat: Tämä finaali ei unohdu: Real Madrid voitti Mestarien liigan käsittämättömien vaiheiden jälkeen - katso maalit.

Rosa, 31, teki intiimikarvanpoistosta itselleen bisneksen: Nuoripari piti prameat hengen häät ravintolassa Espanjassa - karkasi paikalta, kun tuli maksun aika.

Näin kävi 11 laudaturin oppilaalle: Viisi asiaa, joita automyyjä ei haluaisi sinun tietävän. Eija tuli töistä kotiin ja heräsi teho-osastolta: Thaimaan ehkä kuuluisin ranta suljetaan turisteilta.

Aloitin aamuni kossunaukulla ja lääkkeillä - miksi kukaan ei auttanut? Kauniit ja Rohkeat -sarjan suosikkihahmo joutui taas kerran pidätetyksi - löytyi sammuneena autosta.

Karin jalkaterä murskaantui mössöksi työtapaturmassa, kuuli luiden rutisevan - Kipu sisuunnutti miehestä maratoonarin.

Unohtakaa kansanterveys - viinit on pidettävä Alkossa ihan muista syistä. Tarvitset uudet uikkarit - tässä kaikki, mitä sinun pitää tietää niiden ostamisesta.

Tubetähti Mike Bäck aikoo keskittyä ylioppilasjuhlissa sukulaisten lohduttamiseen: Näin käy, kun alkoholimonopolista luovutaan - lisää kuolemia, sairauksia ja itsemurhia. Radiojuontaja Minna Kuukka toteaa karun faktan työstään: Mohamed Salah jätti kentän itkien - Sergio Ramos päätti supertähden pelin.

Oscar-voittaja Gary Oldman myöntää: Törkeä pahoinpitely teräaseella ostoskeskuksen lähellä Oulussa - poliisi ottanut miehen kiinni.

Mies harrasti seksiä koiranpennun kanssa Kansasissa - naisystävä yllätti. Lääkäri käski syödä aborttipillerit, mutta Katri ei totellut: Kuolleeksi luultu Edith-vauva täytti juuri puoli vuotta. Susi tuli metrien päähän 2-vuotiaasta Inkoossa - kannan voimistuminen huolettaa: Onnetar ei suosinut illan lotossa - 14,5 miljoonaa euroa jäi jakamatta. Stuertti lopetti alkoholin tarjoilun lennolla - tuloksena joukkopaini.

Neljäs kuussa kävellyt mies on kuollut - astronauttikollega: Aitajuoksija Lotta Harala nappasi historiallisen sponsoripommin - urheiluvälinejätti teki aloitteen: Makwan Amirkhani aiheutti karmean huutomyräkän - nosti keskisormen pystyyn: Kihlaparin raivoisa riita - nyrkkiä ja veitsenisku keuhkoon, molemmille vankeustuomio.

Epäterveellinen elämä kostautuu eläkeiässä. Samuli Edelmann ei aio enää koskaan tehdä elokuvia Aku Louhimiehen kanssa: Ari Vatanen räväytti Monacossa hämmentävän vertauksen: F1-kisa on kuin Tuurin Kyläkauppa! Auringonpaistetta riittää sunnuntainakin - hellelukemiin ei kuitenkaan yllettäne.

Hans Välimäellä jäi lukio kesken, nyt esikoistytär Vilma painaa valkolakin päähän: Poliisilla suuri operaatio Vantaalla - neljä otettiin kiinni, aseita takavarikoitiin.

Suosikkihuvipuistossa tulipalo Saksassa - Suomalaisen Jarin perhe näkee valtavan savupatsaan asuntoautoltaan: Seksissä tarvitaan selkeät roolit, sanoo ammattimies Tomi: Tämä suomalaismies ei tapa kyykäärmeitä, hän siirtää niitä - näin se käy, katso itse!